תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש לי תרגיל המורכב משני CLASSES עובד ומנהל, בכל אחד מהם מספר אפשרויות כמו להוסיף עובד, ID וכד', במתודה מסויימת אני אמור למחוק עובד מהמצבת עובדים של מהנל מסויים, ב-MAIN יצרתי מספר עובדים ושני מנהלים עלמנת לבדוק את המתודות, המתודה RemoveEmployee שמוחקת עובד מהמערך של העובדים של מנהל מסויים מקבלת ID של עובד ומוחקת אותו, העובד שאני רוצה למחוק משום מה לא נמצא ברשימה של העובדים למרות שהוא מוגדר ב-MAIN ואני לא מצליח להבין למה, אשמח לעזרה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSal…
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש דיעות מאנשים שיש להם נסיון עם סליקת כ. אשראי באתר VIRTUEMART JOOMLA בניתי 3 אתרים http://shopthenet.co.il/ http://compu-store.co.il/ http://comput.co.il/ מבחינת אבטחה, למי שלא יודע, יצאו בחודש האחרון תקנות חדשות מחברות האשראי האומרות שאין יותר סליקה בתוך האתר אלא רק דרך דף חיצוני מאובטח בתקן PCI LEVEL1 אז העלתי את הדף לאוויר: https://direct.tranzila.com/webnet/ הצלחתי לקשר שכאשר לקוח לוחץ על "גש לקופה" זה מיד מפנה אותו לדף החיצוני הכל טוב ויפה. אבל הבעיה היא שהדף לא יודע לקחת איתו את הנתונים הכי חשובים כמו :מחיר למוצר, מקט, תיאור המוצר. טרנזילה, שהיא כביכול חברת הסליקה האינטרנטית הגדולה בארץ נתנה לי הסברים כיצד הדף לוקח את הנתונים מהדאטא ביי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך פונקציה אשר בודקת לי במטריצה רק על mat.lentgh (1) אם מספר חוזר פעמיים במטריצה לכל שורה (תוכנת לוטו ואני רוצה לוודא שמספר לא חוזר על עצמו פעמיים) זה מה שאני עשיתי ולא עובד כי זה לולאה שתמיד מניבה שהמספר חוזר על עצמו static bool CheckRows(int[,] mat, int row, int j) { bool check = true; for (int x = mat[row, 0]; x < mat.GetLength(1); x++) { if (mat[row, j] ==x) check = false; } return check; }
-
- 30 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט אני אני מוחק שורה שלמה שלא מתחילה בסיפרה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני עובד על מנגנון הרשאות אפליקטיבי תחליפי למנגנון ההרשאות הקיים. מעבר לזיהוי משתמש עם ntlm אני מנהל עבודה עם צוותים, ניהול משתמשים, שיוך משתמשים לצוותים, עריכה של הרשאות לסוגי צוותים שונים. כמו שניתן לראות די מורכב, ואני מחפש מנגנון קיים או כללי שיעזור לי לעצב מחדש את ההרשאות במערכת, שניתן יהיה לשלוט בו דרך האפליקציה. אני מניח שמנגנון טוב יערב DB ועבודה יעילה מולו. אגב, מישהו אמר לי שניתן לפנות ל-Oracle ויכול להיות שהם ישמחו לתת תשובות מהסוג הזה, האם מישהו מכיר מקומות נוספים אליהם אוכל לפנות? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך אני יכול לשלוט על האות בימיאה של הפורטים האלו באופן כללי אני שואל כדי לנסות לדרבן (trigger) פלאש או מצלמה כך שאם יש דרך בה אני גם יכול לדעת איזה אות בדיוק לשדר אשמח מאוד (כרגע הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הנדסה לאחור לתוכנת שליטה על המצלמה דרך המחשב)
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-RMI כדי לבנות מערכת שרת-לקוח מסוימת, ונתקלתי בבעיה קטנה - כשהשרת עולה, הוא עושה לעצמו binding ב-rmiregistry שרץ על המכונה הלוקאלית שהוא יושב עליה. אבל כשהוא נסגר (אם אני פשוט עוצר את הריצה של הפרויקט ב-IDE למשל) הוא לא עושה unbinding, מה שגורם לכך שבפעם הבאה שהשרת עולה הוא לא מצליח לעשות binding, כי קיימת רשומה עם השם שלו ב-rmiregistry. זה מאלץ אותי לאתחל את ה-rmiregistry בכל פעם שאני מאתחל את השרת, וזה מייאש. יש דרך לגרום לשרת לעשות unbind כשהוא יורד?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
איך כותבים נכון? הקוד להלן לא עובר קומפילציה void Func( char* s = "dudu" ) { //todo } int main() { Func(); }
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה תרגיל מספר אז אם מישהו רוצה לראות עמודים 71-73 בחלק הראשון של התרגיל (שהצלחתי לעשות) צריך להגדיר את המחלקה rational (מספר רציונאלי) ועוד כמה פעולות בחלק השני צריך להוסיף שתי פעולות(חיבור וחיסור מספרים רציונאלים) אבל אסור לשנות את המחלקה rational. זו המחלקה rational using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Rational { private int mone; private int mechane; public Rational(int x, int y) { this.mone = x; this.mechane = y; } public int GetMone() { return this.mone; } public int GetMechane() { return this.mechane; } …
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
או במילים אחרות יש לי כמה טעויות בקוד: רשמתי בהערה את השגיאות אני רוצה לכתוב פונקציה שמחזירה מחרוזת: מתחילה במילה דודו ומסתיימת במספר רנדומלי מ-0 עד 99999 char* GetStr(); main() { int i; for (;i<3; i++) { char *p = GetStr(); fprint("%s", &p);//run time error } return 0; } char* GetStr() { char pre[5]="dudu", suf[6]="", *ans; sprintf (suf, "%d", rand() % 100000); //Concatenates strcpy(&ans, ""); strcat(&ans, pre); strcat(&ans, itoa(suf)); fprint("ans: %s",&ans); //show: dudu@#$@#$ return ans; }
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
יש לי חלון עם כמה שדות, ביניהם שדות של תאריכים (מתאריך ועד תאריך). איך אני בודקת שהתאריך הראשון קטן מהשני אחרי ששינתי את התאריך באחד מהם ולא בלחיצה על הכפתור בסוף הכנסת הנתונים?? באיזה ארוע להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני בונה אפליקציית מייל, יש לי דף שבו אני יכול לשלוח מייל חדש(עם אפשרות לעיצוב הטקסט ע"י הוספה של תגיות HTML וCSS) בכל אופן עכשיו אני בונה אפשרות של חיפוש מיילים וישנה אפשרות חיפוש מיילים לפי תוכן, התיכנון שלי המקורי הוא אם מצאתי תת מחרוזת מהתוכן של המייל אני מבדיל אותה ע"י צביעת הרקע שלה בצבע שונה. הבעיה שנוצרת לי פה היא השילוב של HTML נניח אני מחפש מחרוזת style אז הוא ימצא לי את רב המיילים(רובם מעוצבים כבר) ניסיתי להעיף את כל התגיות HTML והעיצובים ואח"כ להוסיף שאר העיצובים הבעיה היא איך אני מאחד בין שתי המחרוזות(אחת המקורית והשנייה ללא שום עיצובים חוץ מהרקע של תתי המחרוזות שתואמות למחרוזת של המשתמש) יש איזשהי דרך להתעלם מהעיצובים ולקרוא רק את התוכן? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה באיזה תרגיל של הטלת קוביות. בתרגיל אני צריך ליצור את המחלקה קוביה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Dei { private int num; public Dei() { this.num = 1; } public void Roll() { Random rnd = new Random(); this.num = rnd.Next(1, 7); } public int GetNum() { return this.num; } } } בנוסף אני צריך לכתוב תוכנית שיוצרת שתי קוביות ובכל תור זורקת את שתי הקוביות עד שיוצא דאבל 6. בנוסף בכל תור היא רושמת את המספרים שיצאו. הבעיה שלי זה שיוא לי רק דאבלים ולא מספרים כמו 4,6 1,2 וכו'. מישהו יכול לומ…
-
- 10 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. ממש לא מזמן הצלחתי להריץ תוכנית ב GTK+, ולכן גם התחלתי ללמוד להשתמש בספרייה זו. מהר מאוד גיליתי דבר מעניין: תמיכה בעברית יש בטקסט, אבל רק בטקסט שהמשתמש הכניס (מקום בו המשתמש מכניס נתונים). אם אני מעוניין להכניס טקסט בעברית (בלי לאפשר למשתמש לשנות אותו), אני לא יכול. גם את כותרת החלונות ואת כותרות התפריטים אני לא יכול לכתוב בעברית. אני אשמח מאוד לעזרה בהוספת תמיכה בעברית. אני מנחש שלא קשה במיוחד להכניס תמיכה לתווי יוניקוד ב GTK+... למשל לשנות את התוכנית הבאה מ: #include <gtk/gtk.h> int main(int argc, char *argv[]) { GtkWidget *window; GtkWidget *vbox; GtkWidget *menubar; GtkWidget *filemenu; GtkWidget *file; GtkWidget *quit; gtk_init(&…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^כמו שכתוב בכותרת אני פשוט חייב הסבר על אופן פעולתו (בעברית אם אפשר כי מצאתי באנגלית אבל לא הצלחתי להבין כלום :\) *בנוסף הודה מאוד אם מישו יוכל גם להביא לי דוגמא של תוכנית בה השתמשו בSCON *בבקשה אני חייב את זה למחרר תודה רבה רבה רבה לעוזרים בבקשה תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד כאן http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/java-se-jdk-7-download-432154.html אני מקבל הודעת שגיאה של השרת.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד JAVA, אבל אני לא מוצא מקור שממנו אפשר ללמוד מסודר ובצורה נוחה.. באתר של Java/Oracle הכל זבל, מבולגן מאוד. מישהו יכול להביא לי בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שכמעט וגמרתי אותו, בתרגיל אני אמור ליצור כמה צורות (משולש מלבן או מעגל) וכל מיני מתודות שמטפלות בכל צורה (מזיזים, יוצרים וכד') בסוף התרגיל ממש לפני ה-MAIN אני אמור ליצור מתודה שה-MAIN קורא מהמשתמש מספר בין 1 ל-4 , כל מספר בין 1 ל-3 מייצג צורה מסויימת (משולש מלבן או מעגל והמספר 4 זה יציאה מהלולאה) ואז המשתמש מכניס את הנתונים (נק' מוצא על הצירים גודל וכד') והמתודה לוקחת את האובייקט של הצורה ומכניסה אותו למערך וככה כל הצורות נשמרות לי במערך. יצרתי לדוגמה ב-MAIN צורה ראשונה (כפי שאתם רואים מעגל) ומתודה שלוקחת את האובייקט שנוצר ומכניסה אותו למערך ובסופו של דבר מחזירה את אותו מערך אבל יש לי בעיה ב-MAIN אחרי יצירת הצורה לקרוא למתודה ולשלוח אליה את האובייקט, אני פשוט …
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מוזר מאוד ??? התוכנית מקבלת שתי פולינומים ומחזירה את הסכום שלהם. כשאני מריץ אותה בלי דיבאג, אני מקבל צליל אזהרה. כשאני מריץ אותה עם דיבאג, היא עובדת טוב, מדפיסה את כל מה שצריך אפילו סימנתי את הbreakpoint האחרון ממש בסוף של הmain, כדי לראות את מצב המשתנים לפני שהתוכנית מסתיימת והכל תקין. נסיתי בproject חדש, אותו דבר. הקוד: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func5.txt ריצה בלי דיבאג(מקבל צליל אזהרה והתוכנית לא מסתיימת כמו שצריך): http://dl.dropbox.com/u/24303191/nodebug.gif ריצה עם דיבאג: http://dl.dropbox.com/u/24303191/debug.gif
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מסיבות לא מובנות כשאני משתמש בה, התוכנית קורסת בזמן ריצה (או שאני מקבל שגיאה מוזרה מהvisual studio) אם אני לא מוסיף 1 לגודל המערך החדש. נגיד רציתי לעשות realloc למערך שהגודל החדש שלו יהיה 4, אם אני לא אתן לו 5 אני אקבל (ברוב המקרים, זה אפילו לא חד משמעי) איזה שגיאה מוזרה או קריסה. לאו דווקא מחרוזות, אפילו struct חדש שאני יוצר. לא שמתי לב בפעמים הקודמות, אבל עכשיו זה קרס כשנסיתי להקטין את המערך (להעיף את התאים הריקים) זה אמור לעבוד ככה? יש חלופה לפונקציה הזאת? עריכה : הוספתי תמונה של השגיאה הנוכחית. היא קופצת רק אם אני לא רושם בrealloc גודל שלפחות גדול ב1 מהמערך החדש. נסיתי לעשות project חדש אבל זה לא עזר [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שהפונקציה: $this->facebook->getUser(); שאמורה להחזיר אם היוזר מחובר או לא, תמיד מחזירה 0 (גם כאשר מחובר) זו בעיה שהרבה נתקלו בה (גוגל) אבל אף אחד מהפתרונות אינו ברור , אשמח לעזרה ממישהו שמכיר את הנושא לפי מה שכן הבנתי מהפתרונות בגוגל שזה בעיה של דומיינים שונים וSCOPE שונה של סשן. אבל זה מידע שלא תורם לי בפתרון. להלן מידע נחוץ: הגדרות בפייסבוק: site Url: http://localhost:80/appName הערה: הקוד נכתב בסביבת codeIgniter וזהו הקוד: $facebookConfig =array( 'appId' => '************', 'secret' => '*********************************', 'cookie' => true ); $this->load->libr…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-