עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by moskitos,

יש לי אובייקט מסויים שאני רוצה לבדוק את אחד הפרופרטי שלו וכשהוא מתחלף ל-false בעקבות לחיצה על כפתור מסויים אני רוצה שיהיה לי כמו thread.sleep ז"א שהוא יסתובב סביב עצמו ויבדוק מתי הוא שוב יהיה true ואז ימשיך, קראתי קצת והסתכלתי על ManualResetEvent אבל לא ממש הצלחתי לעשות מה שאני רוצה, אשמח לעזרה. עריכה: יצרתי אובייקט: ManualResetEvent mre = new ManualResetEvent(false); ועשיתי תנאי שאם הפרופרטי של האובייקט שלי הוא true אז mre.WaitOne ואז הריצה שלי ב-pause, עכשיו ב-else אני לא יודע מה לשים ככה שהם אותו הפרופרטי שלי משתנה ל-false בחזרה הריצה ממשיכה, ניסיתי set או reset אבל זה לא עבד.

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by uziliron,

חברים יש לי אתר שנראה מצויין באקספלורר והעירו לי שבכרום הוא נראה לא תקין אותיות עולות אחת על השניה מה אני צריך לעשות על מנת לתקן את הדבר? מברור שעשיתי מסתבר שמשהו בקוד לא תקין רק שאני לא יודע איך לעשות את זה בזמנו מישהו כתב לי את האתר ואני מידי פעם מעלה לתוכו מאמר שאני כותב כך שאני בסך הכול משנה את מספר המאמר בקוד אני כותב את זה שלא תחשבו שאני מקצוען ותכתבו לי בשפה גבוהה אשמח אם מישהו יכול לעזור לי זו כתובת הדף הלא תקין ועל מנת לראות את הבעיה צריך להיכנס לדף בכרום http://www.myib.co.il/kh.htm תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by binyamin1001,

היה לנו שיעור מעניין עם הסביבה של Raphsody, ובאחד מהתרגילים גילינו לחרדתנו (טוב נו, לחרדתי) שגם אם לא הגדרנו מופע של מחלקה, אלא רק מצביע למופע, ניתן יהיה לקרוא לפונקציות שלא משתמשות בשדות המחלקה. אני פטרתי את זה ב"נו, הסביבה של Raphsody היא לא לפי התקן", ושכחתי מזה. אחד מהחבר'ה בקורס, העלה את השאלה הזאת לרשימת התפוצה, ותוך כדי שיחה המליץ לי לראות שזה עובד גם בסביבה רגילה (VisualStudio, למשל). הרצתי, והזדעזעתי. יש למישהו הסבר? #include<iostream> using namespace std; class A { int a; public: void print(); }; void A::print() { cout<<"Testing, for Science"<<endl; } int main() { A* p; p->print(); system("pause"); }

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by 8us.co.il,

תיקנתי את בעית הניקוד ע"י הטג <SPAN DIR=RTL> בכל הדפדפנים מראה מצויין אבל רק ב EXPLORER עדיין נשארה הבעיה של ניקוד הפוך בעברית דוגמה http://mycomp.co.il/site/footer/Program3.html תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  5. איך הוא מחשב את התו מהASCII ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by D@nny,

שלום , האם בmediator חובה ששתי המחלקות שהוא מתווך ביניהן יירשו מאותו אב? לפי הדוגמאות שראיתי עד עכשיו, זה היה כך. השפה c++ תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by RonCohen,

כמה בעיות די אני מתחיל יחסית(לדעתי) אז ככה יש לי בעיה עם הפקודה clrscr() היא לא עובדת אין לי מה להגיד יותר מידי 2. בניתי תוכנה יחסית בסיסית שקולטת לתוך מערכים את שם תלמיד שם משפחה כתובת ומספר תלמיד סתם כזה לתירגול אבל כשאני צריץ את התוכנית : 1.אז התוכנה במבקשת את מספר התלמיד ואני כותב עד עכשיו בסדר 2.עכשיו זה מציג"Enter First Name" ואז ישר קופץ לפרינטאף הבא בלי לתת לי לכתוב לסקאן אף שאלה שלישית char יכול לקלוט רק אות אחת??

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by gal_il50,

יש לי קוד שעושה משהו מסויים ומשתמש ב-delay בין פעולה לפעולה, עכשיו מה שקורה ז זה אמור להיות מאוד מאוד מדוייק ה- delay ובגלל כל מיני שורות קוד באמצע הזמן מתארך לי למשל אם הכל צריך לרוץ 50 דק' אז זה יוצא עוד איזה דקה או שתיים שזה קריטי לי, מה שעשיתי זה לשים datetime מסויים איפשהו בקוד ועוד אחד ממש לפני ה- delay ואז הוריד מהזמן של ה- delay את הזמן בין 2 ה- datetime וככה הקוד ירוץ לי באופן יותר מדוייק אז אחרי 2 ה- datetime ששמתי יש לי את השורת קוד הבאה: double dif = d2.Subtract(d1).TotalMilliseconds; כאשר D1 ו-D2 הם ה-DateTime אבל ההבדל יוצא לי כל הזמן 0 ואני לא מבין למה.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  9. יש לי פרוצדורה אשר מעתיקה שורות פנימיות לא מוסתרות בתוך טווח נבחר לגיליון חדש (נניח אם בטווח נבחר A1:C3 יש שורה פנימית מוסתרת: A2:C2 ,אז היא לא תועתק לגיליון חדש, שאר השורות יועתקו). בזמן קומפילציה ישנה שגיאה Code Execution has been interupted, ואני לא לוחץ על pause במקלדת! ולא על Esc!. Sub CopyNonHiddenRowsToNewSheet() Dim iRow As Range: Dim DataSheet As Worksheet: Dim NewSheet As Worksheet Dim i As Long Set DataSheet = ActiveSheet Worksheets.Add after:=DataSheet Set NewSheet = ActiveSheet DataSheet.Activate For Each iRow In Selection.Rows If Not iRow.Hidden Then iRow.Copy NewSheet.Paste (NewSheet.Cells(i + 1, 1)) ' פה השגיאה מתבצעת כאשר אני לוחץ דיבאג בהודעת…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. כדי שתבינו את הידע שלי בתכנות - אני עושה 5 יחידות בתיכון, שנה אחרונה, לומד JAVA. חוץ מזה התעסקתי ממש ממש קצת בעבר הממש רחוק בHTML וזהו כאן נגמר הידע שלי בתכנות. הרעיון הוא כזה- למצוא שרת שמציע איחסון חינם, לשים עליו תוכנית שתכלול כתובות של תמונות שאני אעלה דרך אתר להעלת תמונות, ואז לשים קישור בחתימה לאתר הזה כדי שיחזיר קישור רנדומלי של תמונה. מבחינת הגיון זה לא בעיה לבנות את האלגוריתם שיבחר באופן רנדומלי קישור, השאלה היא באיזה שפה להשתמש, איך לשלב את זה בשטח שיוקצה לי לאחסון ואיך לעשות שזה יחזור לפורום כתמונה? אם למישהו יש זמן לעזור לי עם השטויות שלי זה יהיה נחמד

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by avichai08,

שלום לכולם, אני חדש בנושא שפת התכנות וכאשר ניכנסתי למדריכים של שפות שונות : c,# c++,java אף אחד מהמדריכים שקראתי לא באמת הסביר למה זה עוזר בלימודי המחשב ומה תוצאה הסופית של כל שפה כזאת. הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מסביר לי ושיהיה שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי. יש לי כמה מחלקות שכתבתי בגאווה, שמבצעות פעולות מתמטיות על כל ביטוי שהן מקבלות - הן מחזירות את הערך שלו ומציגות אותו בשלוש נוטציות שונות (אינפיקס, פרהפיקס ופוסטפיקס). כרגע הן מציגות את כל אלו בטרמינל - והייתי רותה להציג אותן ב - GUI אשמח לקבל רעיון על אובייקט שאוכל לעשות לו פורמט כדי להציג איתו את הקלט/פלט. תודה רבה.

13. להכנס ולראות את הסרט. משהו כמו מגהוידאו, יו טוב. באיזה שפת תוכנה צריך להשתמש? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shaithebest,

שלום חברים אני יודע שזה לא קשור לכאן אבל תוכנה זה הכי קרוב שמצאתי גוגל אנליטיקס על האתר שלי(אחד מהאתרים) פרסמתי בממומן של פייסבוק ובאנליטיקס של פייסבוק הם אומרים שלחצו עלי מיליון פעמים והמונה דופק... אני כיהודי לא סומך על אף אחד המיוחד לא על מארק צוקרברג ואני רוצה שהאנליטיקס של גוגל יראה לי בדיוק כמה פעמים הגיעו לאתר שלי מפייסבוק!!! אני לא מוצא את הכפתור שמראה את האינדיקציה הזו חוץ מ: All traffic sources שלא אומר לי כלום על כניסות מהפייסבוק זה לא הגיוני למי שיש נסיון עם אנליטיקס אני אשמח לעזרה אגב יהיה נחמד אם יהיה פורום קידום אתרים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by omfir,

הפונקציה מקבלת מערך סטטי של מצביעים בגודל SIZE קולטת שם משתמש ובודק האם יש כזה.. void LOGIN(char* A[SIZE],char PASS[][COLS]) { int i,j,k; char logname[63]; puts("Please enter a user name:"); fflush(stdin); gets(logname); for(i=0;i<SIZE;i++) { if(A[i]==logname) { printf("%s",logname); } } } אני נורא אשמח אם מישהו יסביר לי לעומק מה הבעיה כי כאמור מצביעים זה חומר מבלבל קצת. ניסיתי לדבג את הקוד אבל אני לא מבין 100% מצביעים כך שהסבירות שאני אעלה על זה נמוכה כרגע..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by פיני1805,

שלום, אני מנסה להתחבר לDB אבל לא מצליח. התקנתי קונקטור ל- Mysql כמובן ומשום מה הוא זורק הודעת שגיאה בחיבור שהוא לא מצליח להתחבר. הוספתי צילום של המסך. עזרתם תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  17. אני חושב על לימודי פיתוח תוכנות\אפליקציות סלולריות. האם מקצוע מסוג זה דורש ראש מתמטי? סליחה מראש על השאלה הכללית פשוט אין לי ידע בנושא...

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום, אני מנסה לקמפל תוכנית ב-c ובאסמבלי- התוכנית אמורה לקלוט גודל של מערך ב-c ולשלוח את הגודל כפרמטר לפונקציה שממומשת באסמבלי שהיא, בתורה, תקרא ל-malloc ותקצה מערך כגודל הפרמטר... התוכנית לא איתי כרגע ולכן אני לא יכול להעלות אותה, אבל יש לי תמונת מסך של שגיאת הקומפילציה.. אין לי מושג מאיפה הוא מצא קובץ c0.asm... ואין לי מושג למה הוא טוען שהפונקציה createArr "משוכפלת" בקובץ .. למישהו יש מושג מה אלו השגיאות האלו ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. עדיף לא הטוטוריאל הרשמי כי אני מחפש משהו מסודר טיפה יותר ממה שיש שם. לא אכפת לי אפילו המלצה על ספר שיש בו הסבר טוב...תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by gshhar,

אני בדיוק לומד (לבד) של סוקטים עלמנת להבין יותר ומצאתי ברשת ספר של סוקטים ב-C# הספר כולל דוגמאות קוד עם הסברים, באחד הדוגמאות הראשונות יש קוד מסויים שנופל לי במחשב על השורה הראשונה זה תחילת ה-MAIN שלי ובתוך ה-if הוא נופל: static void Main(string[] args) { if ((args.Length < 2) || (args.Length > 3)) { // Test for correct # of args throw new ArgumentException("Parameters: <Server> <Word> [<Port>]"); } אשמח להסבר מה זה בדיוק ה-args הזה ולמה זה נופל לי

• 17 תגובות
    • 6.6k צפיות
  21. Started by ~שירה,

. יש לי לולאת FOR, בתוכה יש לי SELECT-CASE ואני רוצה שאם תנאי מסוים לא מתקיים, שלא ימשיך לשאר הקוד שבלולאה, אלא שיעבור לאיטרציה הבאה.(כמו BREAK בC)?איך עושים את זה?2. יש לי את השורה : STR= STR & STR1אני רוצה שSTR1 תופיע אחרי STR אבל אם יש שם אותיות בעברית מתבלבל לי הסדר.מה צריך לעשות?3. . איך מסמנים הערות בקוד בVBA (לשורה אחת או לכמה שורות)?4. אם יש לי ביטוי של IF ארוך (עם מלא OR, AND בתוכו), ואני רוצה להמשיך אותו בשורה שאחריאיך עושים את זה שלא יתחשב באנטר בלי לסיים את הביטוי? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם מי שיוכל לעזור לי להבין את זה אני אשמח מאוד בתרגיל אני צריך לכתוב פונקצייה שבודקת אם מחרוזת אחת היא הסוף של השנייה לדוגמא ASDFG וDFG. לא הבנתי איך אני מקדם את הכתובת בפויינטר ואיך אני קורא לפונקצייה מהתוכנית הראשית (עם & או בלי או מה שלא יהיה) זה הקוד של הפונקצייה #include<iostream> #include<string.h> using namespace std; void strend(char* s, char* t) { int len,len2,cheakfrom,i; len=strlen(s); len2=strlen(t); cheakfrom=len-len2; for(i=(*s+cheakfrom);i<len;i++ ) if((*s+cheakfrom)==*t) cheakfrom++; *t++; if(cheakfrom == len) cout<<"ok\n"; else cout<<"no\n"; }

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by Lidor2000,

קיבלתי תרגיל לבנות תוכנית בג'אווה שמאפשרת לי לצייר ריבועים בגרירה של העכבר(בדומה לצייר) הבעיה שלי היא שלמרות שנתתי לו את הפקודה me.getX() הוא לא מקבל את הY/X המדוייק ומצייר את הריבוע ליד. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by ashafir,

אני לומד מבוא למדעי המחשב ואני צריך עזרה בפתרון התרגיל הבא: התרגיל הוא מפרק מצביעים ואנחנו עובדים בשפת C\C++ שאלה 6 . כתבו תוכנית הקולטת סדרה של מספרים שלמים חיוביים מן הקלט, הסדרה מסתיימת במספר -1 על התוכנית להדפיס את ערכי כל המספרים שמופיעים בסדרה 3 פעמים או יותר, ואת האינדקסים שלהם. לדוגמא, עבור הקלט: 23422524342-1 התוכנית תדפיס כפלט: 2: 0,3,4,6,10 4: 2,7,9 הנחיות: 1. על התוכנית לרוץ ביעילות .nlog(n) 2. חלקו את התוכנית לפונקציות עזר, והקפידו על כללי תכנות נכון. צריך עזרה בבקשה בדרך פתרון

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by noamav,

אהלן אני בעיצומו של הפרוייקט שאני עושה ב10 יח', (כווץ קבצים) ודי קרוב לסיים אותו. בא לי לעשות משהו אחר, אולי במקביל, אולי אחרי, אבל אין לי רעיון.. אני אשמח לכל הצעה, בכל נושא, הכל יתקבל בברכה. אני כרגע מתכנת בג'אוה, ולא מתחשק לי ללמוד שפה נוספת, אם זה משנה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים