ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב HP Pavilion DV6 1230ej לפני שבוע בערך. עם המחשב מגיעה מערכת הפעלה Vista Home Pre ובה הקול פועל בסדר גמור ואין איתו בעיה ככה שזו לא בעיה של חומרה. הבעיה שנתקלתי בה היא שאני סטודנט בטכניון וקיבלתי עותק חוקי של Windows 7 Pro והתקנתי אותו על המחשב אך הייתי צריך לפרמט את המחשב בשביל זה. התקנתי את כל הדרייברים של המחשב גם של הקול אבל זה לא עוזר הקול במחשב לא עובד בכלל לא שומעים כלום. ניסיתי הכל ואני כבר אובד עצות. המחשב רק בין שבוע ככה שאני לא רואה סיבה שמשהו בו לא יעבוד בעיקר שמותקנות בו רק תוכנות חוקיות ואין לו שום תקלה פיזית. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב הודעה חדשה עם אותן הדרישות מפעם שעברה, רק שהתקציב עלה: במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב1000-1100 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב. אשמח לסוללה חיצונית שתתן לי 15 שעות עבודה,כמו שיש לסוני\לנובו? כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לחברה סטודנטית לרפואה. השימוש העיקרי יהיה כתיבה וגלישה באינטרנט. הדרישות הבסיסיות: מסך 13" זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) מקלדת נוחה להקלדה ממושכת. (כן אני יודע שהכי טוב לנסות בפועל אבל הכוונה היא שלא יהיו מקרים שהלוח טאץ' נלחץ בטעות בזמן הקלדה...) כונן DVD (אלא אם יש אופציה ממש טובה שמצדיקה כונן חיצוני...) חשוב שיהיה קל ונוח לשאת כפי שמצופה ממחשב בגודל הזה... מחיר סביבות 4500ש"ח ואם אפשר אז שיהיה אסתטי =] אני מקווה להזמין אותו בשבוע הקרוב, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות היום נייד ישן של COMPAQ.עם מעבד PENTIUM III.אני מבין היטב במחשבים...אבל אינני יודע מה ערכו של הכלי בשוק.אוכל רק לומר שמצבו חדש לחלוטין!!!....ללא שריטה אחת עליו!!! והוא תקין לחלוטין...שאלתי היא האם הוא שווה 500 שקל???? כמובן שאין לו BT WIFI או כל התקן חדש אחר....אבל כסתם מציאה הוא שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד בתקציב של כ-2500 ש"ח פחות או יותר (סטיה של 300 ש"ח מקס'). המחשב אמור לתפקד כמחשב לסטודנט שייתכן ויריץ עליו גם פרוייקטים כבדים כדוגמת אוטוקד. האם יש חיה כזו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר ביקש ממני עצה ולכן אני פונה אליכם הוא ביקש מחשב שיהיה מחובר 24/7 לאינטרנט ויעסיק את ילדיו הם עדיין צעירים ולכן לא צריכים מחשב עם כרטיס מסך חזק , כרגע גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים מספיק להם בהחלט 8 גיגה זיכרון מעבד i5 דור שש/שבע כונן ssd השאלה האם להציע אסוס מיני או אינטל nuc
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שלא פיספסתי משהו ואם כן אשמח להשלמה! ובגדול לחוות דעת אם יש משהו לשפר או לשנות, המחשב נועד לשימוש ביתי סטנדרטי אבל בתקווה שיחזיק כמה שיותר זמן פעיל ברמה סבירה לא נועד למשחקים כלל ולכן אין כרטיס מסך חוץ ממה שיש על לוח האם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD RYZEN 5 1500X BOX כמות: 1 - מחיר: ₪849 לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 מארז: Antec VSP-5000 כמות: 1 - מחיר: ₪205 ספק כוח: Corsair CX550 550W PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪293 זיכרון: Corsair DDR 4 8G 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK8GX4M1A2400…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב לגיימינג וקצת כתיבת קוד תקציב עד 4800 ש"ח קיבלתי את ההצעה המצורפת ואשמח לשמוע את דעתכם https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=217722
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב (בלי מסך) בין 3500-4000 ש"ח. אני מעדיף פנטיום (רק בגלל שאיתו יש לו ניסיון ואני לא מעוניין במחשב שיעשה הרבה רעש). השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ומוזיקה, תוכנה די כבדה ומשחקים מידי פעם. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום הגיע תורי לשדרג את המחשב, החלטתי לשדרג את המחשב בשני שלבים שלב א': מעבד + לוח אם ב2000 ש"ח - תחילת/אמצע מאי 2007. שלב ב': כרטיס מסך ב1500 ש"ח - יולי/אוגוסט 2007 ביגלל שאין כרגע משחקים ב10DX אז אי אפשר לדעת מ8800 או HD 2900 יהיו שווים בDX10, אז דחיתי את הקניה של בכ"מ בכמה חודשים. כעת אני מבקש שתמליצו לי על מעבד+ לוח אם ב2000 שח העבד מיועד למשחקים כבדים מדי פעם פוטושופ, סרטי HD ועוד... אני חושב שאני ילך על מעבד E6600, אבל אני לא בטוח. בקיצור תמליצו לי על מה שבכי טוב בתקציב שלי ולשימושים שלי תודה מראש, אנטון
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הלכתי לפי הנוסח של הבקשה שמופיע בחוקי הפורום. -- אוקיי, אז אני רוצה לקנות לפטופ. אלה השימושים שיהיו לו: -אינטרנט: YOUTUBE, אתרים שונים, FACEBOOK, EBAY -הורדות -סרטים -PHOTOSHOP -OFFICE ורוצה שיהיו בו: -ANTI VIRUS -ANTI SPYWARE בנוסף אני רוצה: -לשבת עם המחשב בבית קפה, ברכבת -לחבר את המחשב לטלוויזיה עוד דרישות/העדפות: -שיהיה נוח לכתוב במקלדת שלו -שיהיה לו מספיק אורך זמן בלי מטען. -שיהיה לו ביצועים שיספיקו לנ"ל -שהארדיסק שלו יעביר קבצים יחסית מהר- בגלל ההורדות וכו' -כרגע אני רגיל במחשב הנייח שלי להפעיל באינטרנט במקביל הרבה לשוניות, אני לא בטוח אם זה חייב להיות אפשרי במחשב הנייד שאני אקנה אבל זה צריך להיכלל בחשיבה של בחירת המחשב. -שיראו במסך שלו מספיק טוב גם אם התנאים הם …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורים שלי - נכון הם לא גיימרים, אבל כן חשוב שהמחשב יהיה חזק שקט ומהיר. ולכן אני מניח שאפשר להתפשר בכרטיס המסך. התקציב למחשב בלבד + רישיונות לאופיס וחלונות ( אין צורך בציוד היקפי, מסך וכדומה). מארז חשבתי על אחד הדגמים של ANTEC . זיכרון של כ- 8 GB. דיסק קשיח של 2 טרה מעבד i5 או i7 אופיס חדש בעברית (כולל אאוטלוק) חלונות - יש לי בעיה עם חלונות 8 (אז אולי עדיף 7 ). תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלתי מחשב נייד של msi מחבר .אין לי שום נתונים טכניים. כאשר אני מדליק את המחשב הוא עובר את כל הבדיקות ואז החלון של windows מופיע ונשאר תקוע. למישהו יש השערה ממה זה יכול להיגרם ???? אנא עיזרו לי זה מחשב של חבר וממש לא נעים לי תודה יובל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מפרט המחשב שלי הוא: (מהתוכנה sisoft sandra) System Host Name : H-DEHW7KRYOLXIK User : Itay Domain : H-DEHW7KRYOLXIK Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.50GHz Speed : 1.50GHz Performance Rating : PR1646 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : Compaq 686Y2 v1.04 Mainboard : Compaq 077Ch Total Memory : 255MB SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845 Brookdale Host-Hub Interface Bridge (A3-step) Front Side Bus Speed : 4x 100MHz (400MHz data rate) Total Memory : 256MB SDRAM Memory Bus Speed : 1x 133MHz (133MHz data rate) Video System M…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלכולם המפרט שלי הוא קצת שונה, הוא מבוסס על ה-i3. בגלל שיש לi3 יכולות וידאו חשבתי שזה יכול לחסוך לי את הכרטיס מסך. אני טועה? אז הנה: 554 מעבד Intel Core i3-530 Box 588 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 282 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 521 מארז כולל ספק Antec NSK 2480 Silver 380W ₪2,217 5 פריטים שמרתי עליו מאוד פשוט, ועניין שהוא מאוד עקרוני לי הוא ה-Intel, מכיוון שאני מריץ מערכת ייעודית אשר תרוץ על המעבד הזה.(לא amd) אין צורך כרגע בכרטיס טלויזיה, אולי בהמשך הוא יתווסף. מה שעוד נחמד במפרט הזה הוא שניתן לשפר אותו עם הזמן... כרטיס מסך וכו'. המערכת כרגע אמורה להריץ וידאו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה עם המלצה למחשב נייד בשביל חברה שלי.. אז ככה: בקשר למסך עדיף מסך סביבות ה15.6 משקל הוא לא כלכך בעיה כי אין צורך שיהיה יותר מידי נייד כי השימוש שלו הוא בחדר, אז עד 3 קילו זה סבבה ובקשר למפרט עדיף שיהיה כמה שיותר חזק עם דגש על מעבד וזיכרון ואם אפשר גם כרטיס מסך לא מובנה אז יותר טוב.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הזה יהיה רק למשחקים, הוא צריך משהו בלי הסתבכויות כי הוא בקושי מבין משהו, הוא צריך לוח אם שלא צריך עידכוני ביוס, ושיהיה בלי בעיות, צריך מסך 17" שטוח (משהו פשוט, רק לא של MAG), לא צריך רמקולים, ולא צריך כרטיס קול מיוחד, ולא צריך עכבר ומקלדת, בקיצור רק המחשב עצמו והמסך. תודה מראש. ;D
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלנו מתקרב לגיל פרישה. אשמח לקבל המלצות על פי הפרטים הבאים. תקציב: לא יותר מ- 2,000 ש"ח (ורצוי פחות). מטרות/שימושי המחשב: שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, משחקים (SIMS2 המשחק הכי "כבד" שהיה לנו עד כה). רזולוציה בשימוש כרגע 1024X768 ציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי. קיים מסך Viewsonic17, צורב, מקלדת, עכבר. דיסק קשיח: 500GB שקט: 8 (ממוקם בסלון) אוברקלוק: לא! מערכת הפעלה: Win7 (קיימת, אין צורך לכלול). הרכבת מחשב בחנות: כן. חנות: מרכז - רצוי איזור השרון בקשות מיוחדות: יציאת וידאו דיגיטאלית (DVI/HDMI) - כחלק מהלוח או בכרטיס נפרד, תלוי בהמלצתכם למפרט שנותן את התמורה הטובה ביותר. כמו כן, המחשב הישן סחב 8 שנים ועודנו משמש אותנו בזכות שידרוגים במהלך השנים. מחפש מחשב אמ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pinnacle studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22, 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): לא משנה לי, חשוב לי רק שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה הרזולוציה תהיה FHD 1920x1080 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא מבין בזה, אבל צריך שיהיה HDMI לטלויזיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שכן, לא אכפת לי להוסיף עוד 100-200 במקרה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 800 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 1 390 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total GF FX5200 128MB,TV,DVI 330 1 330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? Combo Price Units Total LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 230 1 230 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Thermaltake Volcano Silent Bost 150 1 …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי זה מה שבניתי על פי ידע כללי של השוק היום עם הסתכלות רחבה על העתיד , הרצתי שני מפרטים שהם כמעט אותו דבר בשני אתרים:: האתר הראשון הוא IPQC : מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1552 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1477 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤315 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8-8-8-21 - F3-10600CL8D-4GBHK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤569 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש בלימודי הנדסת תוכנה, גיימינג, שימוש כללי(גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות...) * גודל המסך? 15.6'-14' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3-4 שעות בגלישה באינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB דיסק קשיח/ 512 SSD/ שילוב עם דיסק קשיח של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בארץ מספיקה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חלש בענייני מחשבים.. אז הניסוח יהיה קצת מסורבל: אני מעוניין לקנות מחשב נייד שימש לצרכים מוסיקליים תוכנות הקלטה ומידי.. אני צריך מחשב חזק כדיי שאני אוכל להעביר סאונדים מהמחשב למודולים חיצוניים. וגם נפח דיסק קשיח גדול. ביקרתי באתר הזה שמתמחה בציוד לצרכים שלי http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=152&products_id=1350 אח"כ גלשתי לאתר פנדה ויש את שניי אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21945 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21201 אחריי שקראתי את המפרטים... המחשבים נראים לי זהים במיוחד מפנדה..אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד.. אני…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-