עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הכוונה במסתובב היא שניתן לסגור את הלפטופ כך שהמסך יהיה מופנה החוצה ואוכל לכתוב עליו כמו מחברת. ואם אפשר להתפנק, אז שתהיה מצלמה מסתובבת מובנית(כמו בDELL XPS). שתהיה בטריה חזקה ושיהיה בסביבות 10 אינצ. שיהיה חזק מבחינת מעבד וזיכרון. תקציב עד 3500 שקל(אפשרי? נטבוק סטנדרטי עולה 2K, אני מניח שעם מסך מגע זה 3.5 זה הרבה מעבר לסביר לא?)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dad99,

אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. בעקבות ההמלצות הטובות שלכם כשאני קניתי את המחשב שלי לפני ארבעה חודשים, חזרתי לחפש מחשב נייד לאחותי. התקציב כמו שמפורט בכותרת הוא איזור 3100 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ללא משחקים, צפיה בסרטים וסדרות אבל לא מחייב HD, עריכה גרפית מקסימום פוטושופ, לא יותר. * גודל המסך? עד 13.3. אפשר מבריק. * משקל רצוי? הסטנדרט ל13.3... אפשר עד 2.5 אני מניח אבל בגדול כמה שיותר קל יהיה יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב, 3.5 שעות וצפונה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אני לא מכיר מחשבים שלא באים עם זה היום... כן, זה יהיה נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160, אבל לא נבכה אם זה יהי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים, מעוניין במחשב בלבד ,מתלבט בין HASWELL 4770K וIVY 3770K. אודה מאוד להצעות היות ויש לי אפשרות להביא חלק מהדברים מארה"ב 1 מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ( לא בביצועים),לא מעוניין במותגים לא ידועים/חדשים בשוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג כלפי מטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,פוטושופ כבד,עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שצויין למעלה - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS המופרסמים והכבדים ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sivan Franke,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב חדש למטרות gaming, בעיקר Heroes of the storm ו- OverWatch תקציב של עד 1,500 (אפשר לחרוג עד 2,000 אבל עדיף שלא), אני מעוניין במסך 2K עם פאנל IPS, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני צריך את העזרה שלכם למחשב שאני מתכוון לקנות בחודש הקרוב, התקציב שלי עומד על 8,500 ללא אפשרות חריגה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, הורדות בביטורנט, עריכת סרטים ביתיים (ולכן צריך Firewire) יישומי אופיס (2007) וקצת משחקים (בלי אוברקלוק). מיותר לציין שאני צריך מחשב שיוכל להריץ בקלות את גירסת הultimate של vista. בנוסף, מסך 19" ומארז שחור (עקב ניסיון עגום, אני לא מוכן לשמוע על Compucase - לא על המארזים שלהם ולא על הספקים שלהם. שמעתי דברים טובים על פוסידון נדמה לי של gigaByte ). תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי חבר שמחפש מחשב נייד לדברים בסיסיים (אינטרנט ,אופיס) ומשחקים כמו FIFA . הוא חיפש פה בארץ ואז התקשר אלי עוד חבר מארה"ב שגם הוא מחפש מחשב ואמר לי שהוא קונה בחצי מחיר מחשב יותר טוב ומהמחשבים פה בארץ. עכשיו זה שחיפש פה בארץ במקרה העבודה שלו היא עם הרבה טיסות כמעט לכל מקום (גם סין,תאילנד,ארה"ב ועוד). השאלה איפה הכי כדי לקנות מחשב ולאיזה חברה תומכים ויש אחריות פה בארץ למחשבים שלהם מחו"ל(קראתי הרבה הודעות פה על זה והבנתי שיש עם זה בעיה). במחיר שהוא חשב להשקיע פה בארץ הוא באיזור 4000 ש"ח. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קודם כל שלום לכולם אני חדש פה =] אז בקיצור המחשב שלי מאוד ישן(מלפני איזה 6-7 שנים), ואני מחפש מחשב חדש. אז מישהו יכול לתת לי מפרט טוב של מחשב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות? למקסימום ביצועים? תקציב: עד 5k מטרות: משחקים ותוכנות כבדות ומקסימום ביצועים מסך: לא הארד דיסק: כמה שיותר גדול עדיף 300G+ חברה עדיפה(מעבד): Intel חברה עדיפה(כרטיס מסך): nVidia מערכת הפעלה עדיפה: Vista Enterprise או XP Pro חוקי! אוברקלוקינג: לא ציוד הקפי: מקלדת+עכבר(לא אלחוטיים) ורמקולים(2.1) עיצוב: שיהיה מארז יפה עם קירור טוב ולא משנה השקט תודה לכל העונים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני עשיתי מפרט, הוא ניראה ממש יפה, רק שהוא קצת עולה על הגבולות, בכול זאת... אם אני אקח ANTEC 300W Smart Power זה יספיק למחשב הזה? 2.4GHz C Intel P4 Radeon 9800 NON Pro ASUS P4P800 כרטיס קול Creative Sound Blaster Live 5.1 כונן קשיח 40GB 2MB Buffer 7200 RPM DVD של BENQ צורב של SAMSUNG עם 8MB BUFFER FLOPPY Geil Golden Dragon PC3500 Series Retial המארז הכי חלש של אנרמקס (שהוא בכלל לא חלש) 2מאווררים של ThermalTake שהם Ball Bearing 2 ב 50 ש"ח דיי ג'נריים 2 מאווררי Smart Fan 2 מאוורר 1 שבא עם המארז מקווה שלא שכחתי שום דבר, בכול זאת מה שיש זה ככה: 1) זה כבר 5000 שקל, אני לא יכול לעבור 5000 שקל, ואני צריך עוד ספק וקירור למעבד, אם תוכלו להציע משהו אז תודה, אהה ולא לשכוח שזה ל OC…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, השגתי כבר במחיר ממש טוב מעבד i7-4790k box ו gigabyte 970 G1, בנוסף לזה אני חושב על להזמין: [TABLE=width: 620] [TR] [TD][h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]GH97MD3H[/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-H97M-D3H[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪485[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%]CORE-2300-BLN[/TD] [TD=width: 55%]Seasonic 500W + Fractal Design Core 2300 Black[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 1…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הכרטיס נמצא אצלי בין שנה וחצי לשנתיים המצב שלו מצויין, המאורר שלו עובד לא מרעיש, אני רוצה לדעת אם יש טעם למכור אותו Sapphire ATI Radeon HD5670 1024MB DDR5

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי , אני קונה מחשב חדש ובניתי בעזרת כמה וכמה אנשים מפרט ב 8500 שקל (זה יתקזז עם מכירת המחשב הישן בכ1500 שקלים) ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ואם יש לכם מה לתקן או לשפר בו . ואני לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים + משחקי אינטרנט כבדים בעלי גרפיקה עשירה על ההגדרות הכי גבוהות. הנה המפרט : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Harddisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE F…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, כאמור אני מחפש מחשב לאנימציה ועריכת וידאו בתקציב של עד 7500 ש"ח. עניתי על כל השאלות מהשאלון בפורום אז אשמח להמלצות למפרטים בהתאם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא קריטי. 7,500 ש"ח זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר ליצירת אנימציה קלאסית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה עבודה באפטר אפקטס, גם פרמייר ובהמשך ישמש גם לתוכנות תלת-ממד: 3ds max, zbrush וכו'. השימוש הוא כפול, גם ללימודים וגם לפרנסה. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מתכנן למכור את כרטיס המסך הנוכחי שלי + ספק ואת המעבד הנוכחי (מלפני שנתיים) כמה שווה כרטיס מסך galaxy mdt x4 geforce gtx 570 1gb והספק ENERMAX NAXN ENP550AWT 550W ATX12V Active PFC Power Supply? כמה שווה המעבד Intel i7 2600?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, צפייה בתכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab במסגרת הלימודים. (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL P2414H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by uvi,

היי קיבלתי הצעה לרכושה מחשב נייד של אפל מתצוגה מדגם Z0GV ב4800 ש"ח האם זה כדאי ? האם נוח לעבודה על התוכנה של אפל במקום WIN והאם ניתן להעפיל על זה משחקים כגון סימס 2 ? http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Z0GV אשמח לדעה כלשהי תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי כאן מפרט למחשב למטרת משחקים כבדים בשווי בערך 7000 שח. מה יש לכם לומר על המפרט הזה , מה הייתם משנים בלי לשנות לחלקים יקרים יותר. האם החלקים במפרט הזה מתאימים אחד לשני ? תודה מראש לכולם. המפרט: מעבד Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U, GBL, SATA II, F.WIRE זיכרון רם 1GB Kingston DDR II 533 כרטיס מסך ATI Sapphire RADEON X850XT 256MB DVI, PCI-E דיסק קשיח Western Digital 200GB SATA II 7200RPM 8MB כונן פלופי Teac/SONY 1.44 (black) צורב דיוידי PIONEER A110 DVD+RW (Bulk) DVD writer מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק כוח HEC 580W …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תקציב: עד 3800. (א) לנצל את כל התקציב (ב) בבקשה לא לחרוג רק אם זה חוסך כסף לשדרוג קל של עוד 3 שנים שימוש: משחקים, אני לא גיימר מתורף אין צורך שזה יעוף. משתמש גם בתוכנות של אוטדסק כמו ריבט, אוטוקד, רובוט סטרקצ'ר. (יש לי כבר כרטיס גרפי AMD Radeon HD 7700 Series) לא רוצה לקנות חדש מעדיף להשתמש בו אבל אם אתם יודעים משהוא שאני לא בבקשה תגידו ציוד הקפי: אין צורך רכיב שאין בו צרוך: כרטיס גרפי, צורב ומסך שקט: 4 או 5 אוברקלוק: לא יודע מזה בדיוק מערכת הפעלה: אין צורך ,הרכבה בחנות. קונה ב KSP אבל אם יש מקום יותר טוב אשמח לדעת אני גר באזור כפר סבא הקניה מתוככנת בשבוע שבועיים הקרובים חיבור מיוחד : USB 3 רק שתרוג המחשב: רק לכרטיס הגרפי בעוד שנתיים ככה הרכבתי מחשב בעצמי ב KSP (אין לי י…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי + עבודה משרדית בעיקר וורד ולחבר אותו למסך הטלויזיה בסלון. שימושי המרכזיים: 1. צופה בסרטים באיכות גבוהה. 2. משתמש בוורד. 3. שומע מוסיקה (שיהיה איכות טובה מאוד). 4. אינטרנט. 5. עובד רוב הזמן עם 15 חלונות במקביל. מה חשוב לי: 1. שלא יתקע וירוץ מהר. 2. איכות סאונד ותמונה מהגבוהים שאפשר במחיר הנקוב. 3. אפשרות להקליט מהממיר הדיגיטלי. 4. כונן קשיח אחד מהיר ולא יותר מכיוון שיש לי שני נידיים. 5. שלט רחוק למחשב. 6. מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים לא כלוול במחיר (תגידו כמה עולה רק). אשמח לקבל הצעת מחיר ולהתחייב שהחנות עם ההצעה הטובה ביותר והמשתלמת ביותר תזכה בי כלקוח עוד ביום א'

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אחותי משתמשת באופיס,אינטרנט, וסרטים ברזולוציה גבוהה בלבד. היום הייתי בבאג והמוכר המליץ לי לקחת את המחשב עם הכרטיס המשודרג למרות שהיא לא משחקת משחקי תלתמימד - בגלל שהוא טען שהכרטיס האינטגרלי של אינטל לא מספיק טוב ל FHD. לי זה לא נשמע הגיוני, אבל אני מבקש דעה מבעלי ידע. תודה. (המחשב יקנה מחר בצהריים לכן אני מבקש את עזרתכם). דגם רגיל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10694 דגם עם כרטיס מסך משודרג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=10693 יש סיבה כלשהי לקחת את המחשב היקר יותר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ZigZagEr,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד ו"שמתי עין" על המחשב הנ"ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-79744956-80450090.html המפרט שלו נהדר מבחינתי ובעצם הדבר היחידי שמפריע לי זה העובדה שהמסך שלו מבריק. הלכתי לחנות (BigBox) וראיתי במו עיניי מחשב דומה עם המסך המדובר ולא יכולתי שלא לשים לב לסינוור הרב הנובע מהעובדה שהמסך הוא מבריק ובעצם מתפקד ממש כמו מראה.. נאמר לי בחנות שכל המחשבים הניידים מגיעים כיום עם מסך מבריק (אפילו סדרת המחשבים של Lenovo עם המסך ה"מט" כבר לא משווקת יותר). ולכן אני פונה אליכם - האם ישנו מחשב דומה עם מסך שאינו מבריק ("מט")? כמו כן כל הערה בנוגע ללפטופ הזה תתקבל בברכה תודה. נ.ב. אני שוקל לשדרג א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. תקציב: נושא התקציב הוא עניין בעייתי כי אני לא יודע בדיוק כמה אמור לעלות מחשב כזה. אז נקבתי ב10K רק בשביל לא ליצור הגבלה מסוימת בבנית המפרט. העיקר שהמחשב יספק את מה שהוא צריך לספק, אין צורך לבזבז סתם את הסכום ובהחלט ניתן להסתפק במחשב בפחות כסף. 2. מטרות המחשב: המחשב הוא לצורך עבודות בסיסיות (אינטרנט, סרטים, סרטי HD, מסמכים וכו'). אך עם זאת, אני עדיין משחק מדי פעם. לא גיימר כבד, אבל בהחלט משחק פה ושם. ככה שאין צורך להגזים עם ענין הכרטיס מסך ואני מאמין שHD4850 יהיה מספיק. 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר (אין צורך באלחוטיים), ומסך (עם עדיפות ל22" של סמסונג). 4. קירור ועיצוב: לא מתוכנן OC לכן לא צריך להשקיע בקירור מעבר. אך עדיין שלא יהיו בעיות התחממות וקריסות בשימוש רגיל. העיצוב…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ??? שלום לכולם!!! אני די חדש בפורום הזה, אני לא מבין כל כך טוב במחשבים ויש לי הרגשה שבחנויות רוצים למכור לי חתול בשק לכן הייתי רוצה דעה אובייקטיבית מכם עבור מפרט מחשב שנועד למשחקים וגם מוזיקה וטוב ללימודים שלי כסטודנט. מסך טוב יש לי כמו כן את כל תוכנות ההפעלה הרלוונטיות אנא מכם תאזרו בסובלנות כלפיי,כי אני בטוח שיש עוד הרבה כמוני. התקציב שלי הוא בין 3000-3500 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קודם כל...כמה שאלות....רציתי לשאול אותכם שאלה חשובה...האם כדאי לקנות היום מחשב או לחכות עוד חודש או חודשיים לקונרו? וכמה אמור לעלות הקונרו כאשר הוא ייצא. שאלה נוספת...בניתי מפרט למקרה שאני לא מחכה לקונרו. זהו מפרט סופי. תגידו מה דעתכם: P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 512MB Corsair X2 ?X1800GTO 256MB DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E? ?250GB (16MB) SATA II? ?Teac/SONY 1.44? ?LG DVD±R GSA-H20AB x16 Dual Layer, LightScribe? ?HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ?Zalman 7000B Cu LED? (אני חושב שזה המאורר. זה מאורר נוסף לקירור המערכת כולה..אמרו לי שזה מאורר שקט וטוב!) ?L1750T 17'' LCD 8ms DVI? מה ד…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1מלאי חדש מגיעאסור לפספס 440 ש"ח 1 MSI K8N Neo2 Platinum 1,023 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600 GT TDH PCIe GeForce 6600GT SLI 128-bit GDDR3 128MB 1,379 ש"ח סה"כ 4,998 ש"ח שימו לב שהכרטיס SLI! שהלוח תומך בו... כך שאם יתחשק לי אי פעם אז אפשר לקנות עוד כזה כרטיס....ואז יהיה מושלם!!!!!!!!! גם DUEL זכרונות גם DUEL SLI!!!! אגב מי שרוצה יוכל לקחת X700 של READON למי שלא אוהב.....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.