ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY על כל מה שמשתמע מכך. OC: בשום פנים ואופן לא. אין חובה לנצל את התקציב במלואו, אבל אני לא צריך לקצץ לטובת רכיבים אחרים, ככה שאם יש צורך, תתפרעו. תודה רבה. נ.ב. אני מתקין את גרסת ה-Ultimate 64 אם זה משנה משהו...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא החליטה שהיא צריכה נייד לצורכי עבודה (פשוטים ביותר: וורד ואינטרנט) ההטלבטות היא האם לקחת נטבוק שיספיק לצורכיה או נייד 'אמיתי' בעל מסך ומקלדת גדולים יותר, לכן עד שנארה לה את גודלו של של הנטבוק כדי לראות אם יהיה לה נוח עם מסך/מקלדת קטנה יותר רציתי לקבל המלצות על נטבוק מומלץ במחיר מינימלי, וכן על נייד מומלץ במחיר מינימלי. שוב, מבחינת ביצועים אין דרישות גבוהות, אך יש העדפה לזמן סוללה של לפחות שעתיים-3. משיטוט ברשת ובעיתוני השבת ראיתי נטבוקים החל מ-1000 ש"ח וניידים החל מ-1700 ש"ח לכן רציתי לדעת מה מומלץ מבחינת: אמינות, אחריות, זמן סוללה , משקל, וביצועים (כאשר החשיבות בסדר הנ"ל) תודה. נ.ב. אעדיף לקנות את המחשב מ-KSP , אייבורי או כל רשת אחרת בעלת סניפים בדרום כך…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחי טס לחו"ל וביקש ממני לרכוש עבורו מחשב. התקציב הרצוי הוא משהו הגיוני(לא 26K), אך במידה והלפטופ מתייקר בכדי לענות על כל הדרישות, אין בעיה. * מטרות המחשב? אינטרנט/אופיס ווידאו. עבור מולטיטסקר כבד. * גודל המסך? שלא יהיה קטן, ויהיה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה. * משקל רצוי? אין בעיה אם יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - ישומש בטיסות ובמלונות בעיקר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו מיוחד. * בלוטות? למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יכול להיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, המסך של הנייד שלי asus נשבר אני רוצה לתקן אותו. יש כל מיני מעבדות במרכז אבל אני חושש ליפול בפח כי יש מלא רמאים . בבקשה יש לכם המלצה למעבדת תיקונים טובה שאתם מכירים באזור המרכז כמובן . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים כבר יש -קופסא בלבד תודה.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי לכולם, ההורים קנו 47 אינץ' של LCD ב FULL HD ומבקשים עכשיו ממני להרכיב להם בנוסף מחשב HTPC שישמש אותם בעיקר להקרנת סרטי HD עם כונן BLUERAY שיש לנו כבר. התקציב המוגדר הוא 2500 שקל. חשוב שיהיה שקט, חשוב שהמארז יהיה שוכב ואסתטי כמה שאפשר. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
בנייד DELL XPS M1330.. אני גם בכפ"ס ככה שזה האזור שאני מחפש פחות או יותר.. לא ממש מכיר חנויות שמתעסקות עם לפטופים חוץ מKSP שאני לא כולכך מתלהב מלהשאיר את הלפטופ שלי שם אצלם לטיפול..
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך דיסק קשיח חיצוני של כמה שיותר גיגה אחסון עליו רציתי לדעת מה האופציות העומדות בפניי תודה חשוב לציין שיעבוד עם ויסטה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על לוח אם מעולה המתאים לAMD 3800 X2 939 וכן לזיכרון 1G, שני הפריטים מיועדים למערכת משחקים, לא דרושות יכולות OC כלל.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
לבחור שעוסק בעריכת סרטי וידאו ויצירת סרטוני תלת מימד. אין צורך בהרד דיסק, מסך וציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים).לכל השאר יש 5000 ש"ח. ההרד דיסק שיש לבחור הוא ATA ויש צורך בלוח אם שתומך בזה, אבל גם בSATA לצרכי שידרוג. רצוי שזה יהיה לוח שתומך בPCIX, מאותן סיבות. יש המלצות ?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אחותי צריכה מחשב נייד בסיסי, קופקטי, קל וחזק עד כמה שניתן. מדובר על סטודנטית שאוהבת הליכה יותר מנסיעה באוטובוס ולכן למשקל יש משמעות, מצד שני כרגע היא עם נוטבוק ישן ששוקל 2 קילו ככה שהיא כן יכולה. עדיין, אם כבר קונים חדש, אז גם שיהיה נוח עד כמה שניתן. לגבי גודל מסך, 10 אינצ' זה הגודל שהיא מחפשת. למה? היא בעצמה לא כל כך יודעת, קופקטי זה גולת הכותרת אבל. אני כבר שעה מחפש ברשת מחשבים ברשת בגודל הזה ודי מאוכז מהמחיר הגבוה פר החומרה, אבל כנראה ש-13 אינצ' ומעלה גדול עליה. אני כבר לא בקיא בחומרה כמו בעבר, ואשמח לעצתכם. שני מחשבי-טאבלט תפסו לי את העין עד כה, עם נטייה חזקה מאוד לזול מביניהם, שניהם של אסוס. יש הבדל של 1200 ש"ח! בינהם ובצורה הזויה עם יתרון חומרתי [לפחות על…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? כשהמחשב יהיה בבית הוא יחובר ל-LCD 32'. המחשב ישמש לעבודות משרדיות ולפעמים משחקים ויכול להיות שגם לעריכה גרפית קצת (אבל לא תוכנות כבדות שדורשות הרבה משאבי מערכת...יותר בכיוון של תוכונות בינוניות). * גודל המסך? 17' * משקל רצוי? לא יודע להעריך מה נחשב כקל ומה יהיה כבד. אני לא מצפה למשקל נוצה אבל שגם לא יהווה מעמסה כבדה מדי בדרכים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש. אבל ברור שכמה שיותר ככה עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI לא אמור להיות בכל מחשב היום...? * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB מינימום ברור שעדיף יותר... * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון לא. אבל אני יודע שמבחינת…
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב ישמש סטודנט בחנתי שני דגמים ואני צריך המלצה. הדגם הראשון הוא MSI EX600 המחיר כ6000 שקלים. המחשב כולל 2GB זיכרון כרטיס מסך סביר Geforce 8400MG 256MB, מעבד די חזק T7500, ההרד דיסק של 160GB מערכת הפעלה ויסטה פרימיום שנתיים אחריות(אם אפשרות הרחבה ל3 שנים), ואת כול היציאות הדרושות... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode=315 הדגם השני הוא הדל 1520 שראיתי שדי מומלץ פה המחיר שלו כשמשדרגים את כמות הזיכרות ל2GB מוסיפים מערכת הפעלה Vista basic מגיע גם ל6000 שקלים, אבל המעבד שלו חלש יותר, והכרטיס מסך מאפשר לשתף רק עד 128MB(לא יודע עד כמה זה ישפיע), אבל עליו יש 3 שנים אחריות ללא תוספת תשלום. קראתי במקום מסוים שאיכות המסך של הדל לא גבוהה ואפילו נמוכה. אני…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב עבודה של סטודנט. הדרישות הן כמות זיכרון כמה שיותר גדולה(העדפה ל2GB) יכולות גרפיות סבירות+יציאתTVOUT. נפח אחסון מכובד(120GB ומעלה), משקל לא גבוה במיוחד וצורב עם DVD(מעדיף צורב DVD). כמה שיותר זמן אחריות(אם יש אפשרות להרחבת אחריות לציין אותה). אם לא ניתן להשיג מחשב שיעמוד בדרישות האלה לציין את המחשב הזול ביותר שיענה על הדרישות ואת המחיר שלו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חברים זקוק להמלצתכם בנושא מחשב נייד עד מחיר של 2000 ש"ח לשימוש של גלישה, עבודות (word, excel אולי פוטושופ ?) ומשחקים קלים כגון sims 2 או GTA vice city בקיצור מהמשחקים הישנים אשמח לשמוע המלצות, דעות ורעיונות שונים לגבי המחיר אני גמיש אבל לא יותר מדי. בתודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל וטיפה יותר אבל רק אם זה תוספת חשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, עבודה משרדית, תכנות, סרטים, שימוש בתוכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות ו-IDE'S באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם - מתחיל ללמוד באזור אוקטובור והמחשב הנייח כבר ישן (אוטוטו בן 11) אז הוחלט גם להתחדש במחשב נייד וגם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש בלי קשר הדבר הכי חשוב - מעל להכל זה זמן סוללה.. שלא תיגמר תוך שעתיים-שלוש אחרי חצי שנה עבודה... התקציב הוא בערך 4000שקלים - שאני מאמין שהוא מכובד יחסית לדרישות, אבל אם לא אז אפשרי להעלות אותו עד אזור ה5000שקלים - וכמו כן, אם הוא גבוה יותר מדיי אז אשמח לחסכון קצת (שנת לימודים יהיו הרבה הוצאות גם ככה :-\ ) * גודל המסך : רצוי 15.6 כי ישמש קצת לצפייה דרך DVB אבל אפשרי להתפשר קצת אם זה יתרום לזמן הסוללה. * משקל רצוי: אין חשיבות כלל... כל עוד לא עובר את ה40קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): מעל ה10 …
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים לכולם בעוד שבוע ויום אני טס לארה"ב למשך שבועיים וחשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות לקנות מחשב נייד אני מתכוון להתחיל ללמוד מתישהו ואני אצטרך את המחשב כמחשב ראשי ומידי פעם אולי אני אקפוץ איתו לאוניברסיטה. השימושים שלי הם לא מטורפים. אינטרנט, אופיס, סרטים, אולי קצת משחקים. מה שהכי חשוב מבחינתי הוא שזה הולך להיות מחשב ל5 שנים לפחות ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר איכותי ואמין... מה שאני צריך במחשב: מסך 14.1 מעבד חזק (הבנתי שמאטלאב דורשת כוח עיבוד משמעותי) אחריות כמה שיותר רחבה וארוכה (בארץ כמובן) אמינות/עמידות אם אפשר כרטיס היברידי זה יהיה מצויין- אם לא אז גם ה4500 יהיה בסדר גמור עדיפות לחיי סוללה גבוהים משקל- עדיף כמה שפחת אבל אני מתחיל להבין שפשוט אין כזה דבר …
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי. אני זקוק להמלצה על נייד לשימוש בסיסי (אינטרנט, מסמכים וכאלה), בסכום של עד 400$. הסכום בדולרים, מכיון שההזמנה תעשה מחו"ל. פתחתי שרשור ב TomsHardware (פה), אבל פתאום חשבתי שאפשר גם לפתוח פה, אולי פה מישהו מכיר משהו יותר טוב. סדר העדיפויות בקניית המחשב: גודל מסך - 14"-15" מחשב מהיר מחברה טובה. משקל נוח לנשיאה. זמן סוללה ארוך. מחשב מעוצב, עדיף בצבע ורוד/אדום. (מדובר במחשב בשביל בחורה אז בעיקרון, האופציות שלי כרגע, הן: 2 האופציות למחשבים חזקים יחסית: HP 15-f018dx at BestBuy ASUS D550CA-RS31 at Amazon.com ובתקציב נמוך יותר (סביבות ה 300$) Toshiba Satellite BC55-B5201 Refurbished from Toshiba.com Asus X551MAV-EB01-B fr…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ובוקר טוב. נתבקשתי למצוא מחשב נייד טוב לסביבת הסלון בבית. התקציב כאמור עומד על 2500 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. דרישות מהמחשב מאוד פשוטות: אינטרנט, OFFICE ( לא במסגרת התקציב) , סביבת WINDOWS, וחשוב מאוד: יציאת HDMI ומעבד גרפי (גנרי?!) התומך בשידור 3D מלא לטלוויזיה. שטח אחסון מכובד יהיה ייתרון, כל עוד הדבר עומד במסגרת התקציב. בעניין המשקל, הסוללה והעיצוב ניתן להתפשר. המחשב לא הולך לצאת מהסלון יותר מדיי. גודל מסך רצוי : או 15" או 17" . לא פחות מזה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלפטופ, התקציב הוא עד 5000, היה נחמד אם היה פחות, אבל אם לא אז לא. הדרישות הן: 1. מעבד מסדרת סאנדי ברידג'. אם אפשר i7, מעולה, אם לא, אז i5. 2. זיכרון של 6 גיגה לפחות, ואפשרות הרחבה עתידית ל - 16 גיגה. 3. יציאת USB 3, לפחות אחת. 4. כרטיס מסך, אני לא יודע, שמעתי שהכרטיס המובנה של סאנדי ברידג' לא רע. אם אפשר כרטיס יותר טוב, זה כמובן עדיף. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה, תוכנות מתמטיות (matlab) וסטטיסטיות. מבחינת משחקים לא הרבה, אולי football manager ו - pro evolution soccer. תודה !
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : אופיס+אינטרנט, משחקים, צפייה בסרטים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?2010 NBA, FIFA וכד' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כונן קשיח- יש לי 2 מהמחשב הישן (500+160) 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכ…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לרכוש משהו טוב... עדיפות למעבדי ה CONROE החדשים... ראיתי מפרטים של חנויות כמו אייבורי ו ZED שעומדים בתקציב שלי, אבל בעקבות "שמועות" רעות על הספקים\חנויות - אני מוותר ומחפש משהו איכותי ואמין... אשמח לשמוע המלצה על מפרט, והמלצה (חיובית בלבד - ליכלוכים לא מעניין אותי) לגבי - איפה קונים ?? תודה מראש משה
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-