עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asihiz,

אני יוודע שזה לא פורום לניידים אבל אשמח אם תעזרו לי... אני סטודנט לארכיטקטורה ועובד עם פוטושופ אוטוקאד מקס וויז.אני צריך מחשב נייד וצריך המלצה מה מספיק לדרישותי,איזה מעבד,כרטיס מסך,לוח אם וזכרון,ומה מחירו?באיזה מחיר אני יכול לקנות כזה משומש והאם כדאי לי?בהמון תודה....

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  2. Started by LoopXXX,

* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, משחקים, הרצת תוכנות של מדעי מחשב * גודל המסך? 13-15 לא סגור על זה * משקל רצוי? לא משנה אם אפשר פחות אז מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות עבודה יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא שידוע לי * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחכמה שיותר גבוה, העדפה ל1 GIGA * כונן CD/DVD? צורב? האם בניידים זה עדיין שימושי כי בנייחים אפשר כבר להסתדר בלי זה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? הקנייה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש 1-האם יש כבר את IVY BRIDGE לניידים בחנויות כי לא ראיתי? שו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אבקש את עזרתכם אם אפשר בהרכבת מפרט למחשב חזק ואיכותי למשחקים חדשים מאוד! חשוב לי שיהיה מחלקים ומחומרים איכותיים. ההבנה שלי במחשבים היא בינונית. תודה רבה, נתנאל 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לקבל את אותה תרומה במחיר נמוך אז כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD, ופעולות בסיסיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים מאוד! כולל עתידיים...…

• 85 תגובות
    • 9.4k צפיות
  4. Started by [NOS],

מחשב בשביל אח שלי , לאופיס ואינטרנט, בלי משחקים אבל הוא רוצה מסך 17" דק מה אתם מציעים? אני כבר לא ממש מעודכן בחלקים זולים תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של Wi-fi ,250gb. ללא מערכת הפעלה מותקנת אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה, תוכנת windows media center. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  7. שלום לכולם מבקש ממומחי הפורום המלצה למחשב שולחני רב תכליתי מבוסס אינטל בתקציב של כ-2K עם אפשרות חריגה (גג 400 ש"ח), בהנחה ומדובר במשהו כדאי. כמה דגשים: א. השימוש העיקרי יהיה סביבת אינטרנט\אופיס, תכנות, סרטים (HD, יחובר בHDMI לטלוזיה 32') ומדי פעם משחקים (תפקידים סטייל דרגון אייג', אסטרטגיה סטייל SC2 וFPS בקטנה) אני לא גיימר לכן אין צורך בכרטיסי high end. ב. ללא ציוד הקפי מאחר ויש לי מסך אסוס 22' מקלדת ועכבר סטנדרטים. ג. העדפה למארז חרישי. ד. מתוכנן OC. ה. המפרט יבנה ב-sky pc מאחר וזה קרוב לי לבית ואני מרוצה ממנה עד כה (קניתי מספר רכיבים ואין תלונות). ו. אין תורך במערכת הפעלה, כן יש צורך בהרכבת המערכת. תודה רבה נ.ב שכחתי לציין, אני לא מתכנן שדרוג הזמן הקרוב. מעדיף ללכת על…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מעבדי אינטל P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטל Chaintech 9VJL5 AGPx8,FSB800,lan,sb Model 9VJL5 זכרונות DDR 400 512MB Elixir דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 32MB,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים SAMSUNG 17'' 753 S מחיר 3530 שאלות: 1. במחיר הזה המחשב הזה כדאי לקניה? (אל תתיחסו לכרטיס מסך, זה הכי זול והוא רק זמני...) 2.כדאי לחכות חודש כדי שהמחירים ירדו? (שמעתי …

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by tal_m9,

יש לי חבר שעובר ללמוד בב"ש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותו כמחשב לכל דבר. זה אומר גם למשחקים. התקציב שהוא ביקש בוא 5-6K רצוי לא לחרוג מה-6 אשמח אםתוכלו להציע לי על דגם שיהיה בעל ביצועים טובים, גם לטובת משחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  10. *המחיר שבכותרת הוא רק לרכיבים שמוזכרים למטה* אני מעוניין להשתדרג מהפנטיום 4 שיש לי למשהו קצת יותר חדשני שיספק את צרכי לבערך 3 השנים הבאות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית,סרטים,(גם HD),ואולי גם למשחקים לא כבדים....(אני לא גיימר בכלל אבל אולי מדי פעם ארצה לשחק במשהו). כמו-כן,אני מתכוון לרכוש מסך 24" כך שהמפרט יצטרך לתמוך ברזולוציה הגבוהה שלו. מכיון שמאד חשוב לי השקט,(והמחיר),אז חשבתי על המפרט הבא שמומלץ בד"כ למחשבי HTPC: מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX - 442 ש"ח ב TMS. (או שכדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת מעבד דומה עם 2MB CACHE?)... לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (עם כרטיס מסך מובנה)-436 ש"ח ב TMS. HDD -זה שיש לי כ…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by omristeel,

שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שזה הנושא הנכון במקום הנכון, אני עומד לרכוש מחשב יד 2 הסיבות כרגע לא משנות אך רציתי לוודא שהמחיר שווה את המוצר אז ככה: מארז פשוט 500W לוחם אם: G41 ASROCK מעבד: E5400 INTEL זיכרון: 2GIGA DDR2 KINGSTON דיסק קשיח :320GIGA W.D ATA II כרטיס מסך :gforce 8400 G.S כונן תקליטורים :DVD RW כרטיס רשת 10/100 המחיר הוא 600 ש"ח האם שווה לקנות את המחשב הזה? לא לצרכים יותר מדי אלה לאינטרט סרטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  12. המחשב ישמש בעיקר את אחותי, אבל כמובן שיהיה גם נחמד לקחת אותו לנסיעות ארוכות מדי פעם ולראות שם סרטים\מוזיקה. בעיקרון אנחנו רוצים לקנות אותו מחנויות באזור ירושלים ושתהיה אחריות טובה.(חשוב) תודה!

13. Started by sh_matan,

זה המחשב שחשבתי לקנות: מחשב AMD 939 הכולל: AMD Athlon 64 3800 Dual Core-מחיר בדולר:210$-מחיר בשקלים:934.5 שקלים GIGABYTE GA-M55SLI-מחיר בדולר:131$-מחיר בשקלים:582.95 שקלים 512MB DDR2 533Mhz-1GB-מחיר בדולר:50$-מחיר בשקלים:445 שקלים-אני יבדוק איזה חברה זאת. 160GB 8M buffer SATA 2-מחיר בדולר:73.65$-מחיר בשקלים:327.74 שקלים.-אני יבדוק איזה חברה זאת. GIGABYTE Geforce 7600GT Dual DVI-מחיר בדולר:245$-מחיר בשקלים:1090.25 שקלים צורב דיוידי-NEC ND 3550 Dual Layer-מחיר בדולר:59$-מחיר בשקלים:262.55 שקלים. מארז ATX איכותי 1120 כסוף ושחור,ספק 500W-מחיר בדולר-50$-מחיר בשקלים:222.50 שקלים מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי-LOGITECH-שחור-מחיר בדולר-30$-מחיר בשקלים:133.50 שקלים. מסך LG דק LCD L17…

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by TopSound,

למה המחשב מיועד ולמה הוא משמש? הרבה סרטים, סדרות ומוזיקה, הרבה P2P, משחקים ברגוע, בניית אתרים, גלישה באינטרנט והרבה מולטי טאסק. צריך מפרט יציב מאוד, אמין ואיכותי, הערות, הארות, הצעות, תלונות ושאר ירקות יתקבלו בברכה... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K-E ¤737 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31115 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2RPR8002GK כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR3 PCIe ¤471 כמות:1 http://skypc.co…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  15. אני רוצה ליקנות מחשב ב 5 אלף שקל אני לא צריך את הדברים הבאים: מארז כרטיס מסך יש לי radeon 9800 st ואני לא צריך מסך תודה למי שמביא לי את המיפרט הכי טוב שאני יכול להוצי ב 5 אלף שקל

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. מחפש מחשב נייד לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ, לא מתעסק עם תוכנות של 3D) התקציב הוא בין 4000 ל-5000 ש"ח אני לא יודע לגבי גודל מסך, גודל HD וכד'. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by adamkat,

אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל רוצה שהוא יהיה זריז. שום משחקים או תוכנות כבדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מחשב אשר ישמש לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. אני מעוניין גם במסך 19", מקלדת ועכבר אלחוטיים. אין צורך ב-OC, אין עדיפות לרכיבים מסויימים. התקציב הוא סביבות 2500, המקלדת והעכבר הם אופציונליים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by feegle,

שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד/Netbook לשימוש סטודנטיאלי (בעיקר יישומי אופיס ואינטרנט) יש לי בערך 2000 שקל. תודה Feegle ;D

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by siin,

מעוניין לשדרג מחשב בעלות של 2500+- שידרוג ממחשב פנטיום 3 הרכיבים הנחוצים הם: מעבד לוח אם זיכרון מארז ספק כח צורב DVD שימושים: בחלק מהזמן שימוש ביתי/משרדי, כגון: אינטרנט אופיס שיתוף קבצים. שימוש נוסף ועיקרי (שבגינו נדרש השדרוג) המרות סרטים. חומרה קיימת: צורב רגיל שני דיסקים קשיחים (80 + 120 GB) כרטיס מסך ASUS ATI 9600PRO כרטיס TV LIFEVIEW הדגש בעיקר על חומרה היכולה ב'קלות' יחסית להמיר סרטים מבלי שתכפה עלי לתכנן טיול שנתי עד לסיום ההמרה מן הסתם עדיף מעבד כפול ליבה (כדי לא להישאר מאחור מבחינה טכנולוגית). לעניות דעתי איני רואה כל צורך להחליף את כרטיס המסך, מפני שלא מדובר במשחקים, אלא אם כן יש לו בכל זאת חשיבות כלשהי בהמרת סרטים. לגבי מארז וספק כח: איכ…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ואני כבר מיואש מכרטיסי מסך.. אין לי מושג מה לעשות ואיזה לקנות , חתיכת הברזל הזאת עולה יותר מהפנסיה שתהיה לי ואני ממש לא ידוע איזה לקנות... בהתחלה רציתי את ה8800GS עם ה320MB של SPARKLIE (כשהוא עוד עלה 1500) לאחר חשיבה שנית ולאחר עליית הדולר( והמכיר שלו) החלטתי שזה יקר מידי בשבילי וכיוון שאני מתגייס עוד שנה לא נחוץ לי וחבל על הכסף.. אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו היט מאן 3 , פאר קריי , פיאר וכו' ברזולוציה 1024 768 בגרפיקה בינונית בלי תקיעות במחיר מינימאלי. חשבתי על הכרטיסים האלה.. GT7950 256MB של Leadtek או GS7900 256MB כלשהו או 8600GT 256MB מכל חברה או את ה512 MB של BIOSTAR שאין לי מושג איך הוא.. מה אתם אומרים עליהם? , א…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. אהלן, אני מתחיל ללמוד עכשיו הנדסת מכונות ולאחר סקר שוק ארוך, נסגרתי על נייד מסויים של ASUS, אבל איש מחשבים(נטול אינטרסים ) ייעץ לי לא להתקרב לחברה בעיקר בגלל כל מה שקשור לשירות הלקוחות והטכני שלהם! בכללי מחפש נייד עם סוללה חזקה, 8 גיגה ראם ומעלה, ssd ועם העדפה למעבד מסדרות H,M, HQ. גודל מסך מעדיף 15.6 במינימום 14. מעדיף עם כרטיס גרפי של Geforce או Radeon אבל לא קריטי. הייתי שמח לשמוע דעתכם.. טיפים, הערות.. הדגם שראיתי של אסוס הוא UX501VW-FW087T http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-asus-ux501vw-fw087t--אסוס תודה רבה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן!@ אני מעוניין במחשב חזק לעריכת מוזיקה, שיהיה אינטל,אם אפשר לוח של אסוס יהיה מעולה. וגם המארז שיהיה כזה מדליק של nzxt משהו בסגנון דרוש גם כרטיס קול בינוני, משהו שיספק את היצרים! בתודה מראש חברים, התקציב 2500 שח"ים!

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  24. מחר ככל הנראה אני מזמין את המחשב , אני מעוניין לשמוע דעות על המפרט הסופי שהרכבתי, אשמח לשמוע תגובות לשיפור וכו'. לוח אם: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למפרט! כרטיס זיכרון: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 X2 629 מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice 860 דיסק קשיח: Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 528 כונן: NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 383 כונן דיסקטים: Sony Floppy Drive 1.44 …

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא שבחרתי עבור גלישה, משרדי וצפיה בסרטים? החלק שמטריד אותי הוא לוח האם: אני חושב שבשביל סרטים אני לא צריך כרטיס מסך (אני צודק?), ולכן חיפשתי לוח שיש לו גרפיקה טובה משלו. אבל אני מוכן להוסיף עוד 200-300 ללוח טוב יותר לצרכי, אם יש לכם המלצה. המיפרט שלי: מעבד: אינטל E6300. מחיר: 1,121 לוח אם: intel DG965RYCK ROGERS CITY. מחיר: 660 זכרון: TWINMOS 1023MB 667MHz CI5 5300. מחיר: 660 דיסק: WD2500KS. נפח 250GB, 16MB cache. מחיר: 450 צורב: LG GSAA-H10A X16 . מחיר 182 מארז COMPUCASE CI-6A19 עם ספק כח 400TRT 20/24P . מחיר 435 סה"כ 3508 ש"ח. האם יש הצעות אחרות לגבי לוח האם? האם למשל לABIT AB9 או GIGABYE GA-965P-S3/DS3 יש יתרון לצרכי? תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.