ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
טוב עז לאחר כמעט שבע שנים ה Athlon 3700 האגדי שלי, על סף שביקת חיים, לא רע בהתחשב בעובדה שהוא היה בOC ל2.6GHZ כל הזמן הזה.(בזמנו עלה 1500 שח רק המעבד....אך היו זמנים) בכל אופן אני כבר כמה שנים לא בעניינים, צריך עזרה בקניית מחשב חזק וחמוד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רזולוציה 1980X1024 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ערכית מוזיקה כמו MIXMIESTER ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם!!:} הרכבתי מפרט (ניסיון.. ).. התקציב הוא 4500 (קופסא)... בעיקרון המחשב הוא להריץ משחקים חדישים ...שיסחוב אותם אתם בטח רואים שהמפרט הוא מלוג'יק..הממשק שם יותר נוח, אבל מטעמי קירבה לחנות..אני מעדיף KSP... אבל זה פחות או יותר הכיוון... צריך הצעות! תודה רבה! Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W 372.00 ¤ 1 372 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8790 AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU 965.00 ¤ 1 965 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 375.00 ¤ 1 375 ¤ 4 8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 554.00 ¤ 1 554 ¤ 5 8898 Samsung 512MB DDR-II DDR 667 Memory 390…
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. רצייתי להתייעץ עמכם בנוגע לרכישה שאני מתכנן לבצע בקרוב של מחשב לצורך יישומים גרפיים כגון - Maya, Max , Softimage|XSI . ובנוסף המתלווה עליהם זה כמובן פוטושופ, After effects, Fusion וכדומה. אין לי צורך ממשי במחשב למשחקים, אבל לרוב זה משתלב יחדיו לא רע, אז למה לא.. התקציב הוא 9,000 ש"ח. מבחינת מסך : אני עובד עם Benq FP241W אז המסך גדול.. תתחשבו בזה ביחס לכ.מ. (ויכול להיות גם עוד מסך 19" נוסף). בכל מקרה, המפרט הנ"ל לקוח מפנדה, החלטתי שאני ירכוש או מהם או מ-זיגזג. -אני מודע לירידת מחירים שתגיע ביולי, אבל אני מוכרח לרכוש את המחשב עכשיו. כמה שאלות לפני: -אם אני לא מתכנן OC האם הקירור סטוק של המעבד יתאים? -אם אני מתכנן OC מאוד מתון, משהו כמו ל-2.6\2.8 ה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד כמה שיותר חזק בתקציב של 4500 - 4800 שקלים לכל היותר, הבעיה היחידה היא שאני לא מבין בתחום כמעט בכלל ואני זקוק לייעוץ בנושא. מהסקר הקטן שעשיתי המחשב האידיאלי שאליו אני מכוון הוא: מסך - 15.6 אינץ' HD מעבד - intel® Core™ i5-520M זיכרון - 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhz דיסק קשיח - נפח בין 500 ל 320 GB וחשוב לי שיהייה 7200RPM כרטיס מסך - NVIDIA® GeForce® G 330M 1024MB (אם יש כרטיס אחר באותה רמה או קרוב אין בעיה) יציאת HDMI , כרטיס קול טוב וצורב DVD מערכת הפעלה לא חובה אבל יתרון אם יש המחשב מיועד בעיקר ללימודים , סרטים ב HD , משחקים לא כבדים מדי ומוזיקה 2 מחשבים שמצאתי אבל אף אחד מהם לא עונה על כל הדרישות הם: http://olsale.co.il/olsal…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לאחר התקנות לא מוצלחות של וינדוס XP על המחשב הנייד -יבמ T43 2678 .הוצאתי את ההארד דיסק למארז נייד חיצוני ופירמוט באמצעות מחשב אחר כשהחזרתי את ההארד דיסק לנייד לא הצלחתי להתקין שוב את הוינדוס והופיע לי השאיגה הזאת. עשיתי פירמוט שוב ואיחוי דיסק ובדיקת שאיגה ושם דבר לא עוזר . נא עזרתכם בנושא
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, מאז שהתגייסתי לא יוצא לי להיות באתר הרבה ובטח שלא לשלוט במפרטים כמו בעבר... ועכשיו, כשאני לפני שיחרור, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי מושג מה בדיוק לקנות (חחח אני אפילו לא יודע למה אני צריך מחשב נייד, הסיבה היחידה שאני חושב עליה היא שהנייד יחליף את המחשב השולחני שלי ובנוסף יוכל להיות נייד ) גם אין לו מטרה ספציפית - אני משחק במחשב אבל לא קרוב לגיימר רציני, עורך ווידאו אבל לא ברמה גבוהה, כן הולך להשתמש בו לצרכי עבודה/לימודים וחשוב לי זמן סוללה וטעינה טובים. אחרי כמה שעות של לנסות וללמוד קצת את כל מה שאני לא מעודכן בו הגעתי למפרט הזה, שאני חושב שהוא מתאים לי- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8779404&productCategoryId=abcat0502003&type=product…
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , אני נוסע בקרוב לרוסיה ולפי חברים שלי שהיו שם יש שמה מחירים זולים מאוד על אלקטרוניקה בכללי , בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב שבכותרת , מסך בסיבת ה15 אינטש- ועם ביצועים גבוהים יחסית אובראול היתי רוצה לראות כמה דגמים שכדאי לי לחפש אותם ובנוסף לזה גם אם למישהו יש לנסיון אז מקומות שאפשר לקנות בהם בזול יחסית (נראה לי זה סביר למצוא מחירים כמו שיש באמזון? ) עריכה : ותודה רבה לעונים כמובן
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורכת וידאו כמקצוע וצריכה לשדרג את המחשב הישן שלי תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידאו ארוכים וכבדים 200g לקובץ (חתונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמיר, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד דיסק hss 500g ח…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה סרטים ומוזיקה (לאנשים) המפרט צריך לכלול מסך 22" הארדיסק לא קטן מ 500GB. לגבי המארז אני לא בטוח עד כמה הוא טוב. זה מה שהרכבתי בנתיים. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-18 NQ ¤314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL6D-4GBNQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ¤169 כמות:1 http://www.skypc.…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
זה היה חודש (+) מורט עצבים, אבל תיכף אגיע לנחלה... ביצוע הרכישה יעשה היום או מחר בבוקר. אני רוצה להודות להורי שהביאוני עד הלום, אבל יותר מכך לחברי הפורום הנאמנים והמסורים שסייעו לי בכל (רוב) השאלות וסייעו לי להתמצא בעולם הסבוך של המחשבים האישיים ומהם למדתי רבות, בתקווה שהגעתי למערכת מחשב מנצחת, אשר יחס המחיר\עלות שלה הוא האופטימלי עבורי. אז חברים יקרים - תודה רבה! אמשיך לבקר כמובן כדי להעביר את המידע שרכשתי כאן לאחרים אשר זקוקים לעצה או המלצה. וכמובן כדי לשאול עוד שאלות כי הנושא מרתק. המפרט: גולת הכותרת והיהלום שבכתר (מעבד): E6400 העריסה שתנענע אותו ל-OC מוצלח (לוח אם): GigaByte 965P DS3 ליווי ראוי (זכרונות): 2GB MUSHKIN 800MHZ 5-5-5-12 (התזמונים לא מלהיבים אותי ב…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שלום, אני די סגור על המפרט הזה אבל עם יש לכם המלצות לרכיבים יותר טובים אז אני אשמח לקבל(אולי רכיבים שיהפכו את המערכת ליותר שקטה), כול עוד לא תיהיה חריגה משמעותית מהתקציב של הרכיבים למטה. הנה המפרט: ViewSonic VP930 LCD Monitor Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ENERMAX LIBERTY 400W NEC …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב גיימיניג בתקציב גבוה של בסביבות ה7000-7500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו (כמובן שלא חייבים) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-משחקים חדשים ומשחקים שעתידים לצאת הדורשים דרישות מערכת גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני יוודע שזה לא פורום לניידים אבל אשמח אם תעזרו לי... אני סטודנט לארכיטקטורה ועובד עם פוטושופ אוטוקאד מקס וויז.אני צריך מחשב נייד וצריך המלצה מה מספיק לדרישותי,איזה מעבד,כרטיס מסך,לוח אם וזכרון,ומה מחירו?באיזה מחיר אני יכול לקנות כזה משומש והאם כדאי לי?בהמון תודה....
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, משחקים, הרצת תוכנות של מדעי מחשב * גודל המסך? 13-15 לא סגור על זה * משקל רצוי? לא משנה אם אפשר פחות אז מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות עבודה יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא שידוע לי * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחכמה שיותר גבוה, העדפה ל1 GIGA * כונן CD/DVD? צורב? האם בניידים זה עדיין שימושי כי בנייחים אפשר כבר להסתדר בלי זה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? הקנייה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש 1-האם יש כבר את IVY BRIDGE לניידים בחנויות כי לא ראיתי? שו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם אם אפשר בהרכבת מפרט למחשב חזק ואיכותי למשחקים חדשים מאוד! חשוב לי שיהיה מחלקים ומחומרים איכותיים. ההבנה שלי במחשבים היא בינונית. תודה רבה, נתנאל 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לקבל את אותה תרומה במחיר נמוך אז כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD, ופעולות בסיסיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים מאוד! כולל עתידיים...…
-
- 85 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
מחשב בשביל אח שלי , לאופיס ואינטרנט, בלי משחקים אבל הוא רוצה מסך 17" דק מה אתם מציעים? אני כבר לא ממש מעודכן בחלקים זולים תודה
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של Wi-fi ,250gb. ללא מערכת הפעלה מותקנת אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה, תוכנת windows media center. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש ממומחי הפורום המלצה למחשב שולחני רב תכליתי מבוסס אינטל בתקציב של כ-2K עם אפשרות חריגה (גג 400 ש"ח), בהנחה ומדובר במשהו כדאי. כמה דגשים: א. השימוש העיקרי יהיה סביבת אינטרנט\אופיס, תכנות, סרטים (HD, יחובר בHDMI לטלוזיה 32') ומדי פעם משחקים (תפקידים סטייל דרגון אייג', אסטרטגיה סטייל SC2 וFPS בקטנה) אני לא גיימר לכן אין צורך בכרטיסי high end. ב. ללא ציוד הקפי מאחר ויש לי מסך אסוס 22' מקלדת ועכבר סטנדרטים. ג. העדפה למארז חרישי. ד. מתוכנן OC. ה. המפרט יבנה ב-sky pc מאחר וזה קרוב לי לבית ואני מרוצה ממנה עד כה (קניתי מספר רכיבים ואין תלונות). ו. אין תורך במערכת הפעלה, כן יש צורך בהרכבת המערכת. תודה רבה נ.ב שכחתי לציין, אני לא מתכנן שדרוג הזמן הקרוב. מעדיף ללכת על…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבדי אינטל P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטל Chaintech 9VJL5 AGPx8,FSB800,lan,sb Model 9VJL5 זכרונות DDR 400 512MB Elixir דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 32MB,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים SAMSUNG 17'' 753 S מחיר 3530 שאלות: 1. במחיר הזה המחשב הזה כדאי לקניה? (אל תתיחסו לכרטיס מסך, זה הכי זול והוא רק זמני...) 2.כדאי לחכות חודש כדי שהמחירים ירדו? (שמעתי …
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי חבר שעובר ללמוד בב"ש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותו כמחשב לכל דבר. זה אומר גם למשחקים. התקציב שהוא ביקש בוא 5-6K רצוי לא לחרוג מה-6 אשמח אםתוכלו להציע לי על דגם שיהיה בעל ביצועים טובים, גם לטובת משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
*המחיר שבכותרת הוא רק לרכיבים שמוזכרים למטה* אני מעוניין להשתדרג מהפנטיום 4 שיש לי למשהו קצת יותר חדשני שיספק את צרכי לבערך 3 השנים הבאות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית,סרטים,(גם HD),ואולי גם למשחקים לא כבדים....(אני לא גיימר בכלל אבל אולי מדי פעם ארצה לשחק במשהו). כמו-כן,אני מתכוון לרכוש מסך 24" כך שהמפרט יצטרך לתמוך ברזולוציה הגבוהה שלו. מכיון שמאד חשוב לי השקט,(והמחיר),אז חשבתי על המפרט הבא שמומלץ בד"כ למחשבי HTPC: מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX - 442 ש"ח ב TMS. (או שכדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת מעבד דומה עם 2MB CACHE?)... לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (עם כרטיס מסך מובנה)-436 ש"ח ב TMS. HDD -זה שיש לי כ…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שזה הנושא הנכון במקום הנכון, אני עומד לרכוש מחשב יד 2 הסיבות כרגע לא משנות אך רציתי לוודא שהמחיר שווה את המוצר אז ככה: מארז פשוט 500W לוחם אם: G41 ASROCK מעבד: E5400 INTEL זיכרון: 2GIGA DDR2 KINGSTON דיסק קשיח :320GIGA W.D ATA II כרטיס מסך :gforce 8400 G.S כונן תקליטורים :DVD RW כרטיס רשת 10/100 המחיר הוא 600 ש"ח האם שווה לקנות את המחשב הזה? לא לצרכים יותר מדי אלה לאינטרט סרטים וכו'...
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר את אחותי, אבל כמובן שיהיה גם נחמד לקחת אותו לנסיעות ארוכות מדי פעם ולראות שם סרטים\מוזיקה. בעיקרון אנחנו רוצים לקנות אותו מחנויות באזור ירושלים ושתהיה אחריות טובה.(חשוב) תודה!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-