ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
לשימושים יומיומיים סטנדרטיים - גלישה, מייל, מוזיקה ומסמכים מדי פעם. תקציב נמוך ככל האפשר בלי לרדת לזנות מבחינת ביצועים/טכנולוגיה. קניה באילת אפשרית ואם ההפרש ממש ממש גדול אפשר לשקול קניה בארה"ב + חריטה אבל הייתי מעדיף להמנע מזה. בינתיים ראיתי את ה-VIVOBOOK למיניהם באילת ב-2050-2200 ש"ח בערך: http://ksp.co.il/?select=.268..1483..596.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=VIVO&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כי באמאזון הם עולים ~100$ פחות... אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב ALL IN ONE. הבנתי שDELL חברה טובה.. אני זקוק להמלצה למחשב. הוא צריך להיות חזק, שיעמוד גם מול משחקים וישרת אותי להרבה זמן. סביבות המחיר 5000 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר יקר מתכנן רכישה של מחשב חדש בתקציב גמיש אבל מוגבל ( קרי : לא 10000-15000 ש"ח ) אלא משהו בסדר גודל של מספר אלפי שקלים , עם תזוזה של 2000 ש"ח לכאן או לכאן. המחשב הולך להיות מחשב בעל שימושים מגוונים ( משחקים , תוכנות משרדיות , סרטים וכדומה ). הוא מודע לעובדה שמשחשב בתצורה מתאימה למשחקים חדשים זה עסק יקר מדי לתקציב שלו , ולכן הוא מעוניין ברכשית מפרט בסיסי טוב , מוכן שלדרוג בעוד , נניח , חצי שנה - זמן שבו יהיה היצע גדול יותר של כרטיסי מסך DX10 ומחירים שפויים יותר שלהם. נקודות המוצא שלו : * מעבד אינטל דואל קור ( כלומר המעבדים שיצאו מאוגוסט השנה והלאה) * לוח אם עם כמה שיותר רכיבים און-בורד - על מנת לחסוך בעלויות * כרטיס מסך בילט אין - כמה שיותר חזק - כדי שיוכל לה…
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב, זקוק לעזרה והמלצות למפרט מחשב, שמיועד להקלטה ועריכת מוזיקה בלבד. למחשב יחוברו כלי נגינה ואולי מקלדת מידי בעתיד. וכמובן תוכנות לעריכת מוזיקה. מה שיש לי כרגע הוא כרטיס קול של JULI@ ומסך. מערכת הפעלה XP PRO הדגש במפרט צריך להיות על: הקלטה איכותית, מינימום רעשים, מינימום השהייה ממש לא חשוב לי: יכולות גרפיות למשחקים מחשב או 3D וכו. התקציב שקבעתי גמיש לכאן ולכאן. רב תודות מראש, אילן
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אחרי שהמון זמן אני מחכה להתחדש במחשב חדש קפצה לפתע ההזדמנות בחופשה באילת ולכן שלא כהרגלי ובאופן די ספונטני קניתי שם את החלקים למחשב. לצערי לא היה את המעבד שרציתי ה- I7 6700K היה רק את הגרסה הסגורה ה- 6700 שבסוף התפתיתי לקחת. מצד שני לקחתי לוח יוקרתי שנראה לי שכן יתמוך ב OC במידה וארצה להתפרע עם זה בעתיד. מה לדעתכם כדאי לעשות. 1. להחזיר את המעבד הקיים ולקחת את הגרסה K במחיר המלא (ללא הנחת אילת). 2. לקחת לוח אחר ולהישאר עם המעבד הנוכחי ולוותר על אופציה ל- OC ? 3. להשאיר ככה כי הלוח הזה טוב כשלעצמו גם בלי מעבד K ? אשמח להמלצתכם תודה זה המפרט של המחשב אשמח לחוות דעת: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: cente…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. ברצוני לקנות מחשב נייד בקרוב לצרכים של סטודנט, משמע - עבודות [אופיס וכו'] כמובן שאינטרנט אני אצטרך ובעיקרון כל שאר הירקות להעברת זמן אבל זה בעיקרון. לגבי המסך חשבתי על 15" ועם אפשר יותר מה טוב לגבי הסוללה ככל שהיה יותר זמן כך טוב יותר. ועוד דבר חשוב צריך גם צורב DVD לא חיצוני. התקציב עומד על בערך 3K וניתן לחרוג עד כ- 300-350 ש"ח לא יותר. רצוי שתהיה אחריות שאפשר לממש כמו שהבנתי בשוק של הניידים זה די חשוב מיהו היצרן וכו'. בתודה מראש, תמיר.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע איזה חברה נחשבת לטובה ואיזו לא.. אם אפשר קצת עזרה בבחירת דגם של צורב (DVD רגיל) רצוי מKSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=4072 תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים נטו א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יהיה מסך חדש כך שזה לא רלוונטי * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן\צורב\כר…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שתוכלו לעזור לי עם רכישת נייד. הLG בן ה5 נפח את נשמתו. אז ככה: * מטרות המחשב? - שימושים שותפים, אופיס מיילים ומשחקים קל עד בינוני. לא קרייסיס על FULL. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, לא יוצא מהבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, תמיד מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - אפשרי, לא צריך משהו ספציפי. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה יהיה נחמד, 320 גם בסדר. * צורב DVD? לא חובה, יש חיצוני. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן שתיהיה אחריות מקומית טובה ואפילו אפשרות להאריך מעל השנה הדיפולטית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בנוסף, מה שכן חשוב לי זה איכות המרכב ואיכות המסך, אז אם לאיזה חברה יש יתרון בזה נא להציע. תודה מרא…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, שירים וסרטים את המחשב אני אקנה בלונדון.. לכן מה שאני מבקש זה רק לדעת מה לוודא שיהיה במחשב בצורה מינימלית (מינימום RAM, מעבד מינימלי לעבודה..) רצוי שהוא יהיה כמה שיותר קטן וישקול כמה שפחות עד כה, מה שאני חושב לנכון זה שיהיה במחשב 2GB RAM ולפחות HD של 160GB אך הידע שלי דל מאוד במעבדי המחשבים הניידים, לכן אצטרך עזרה. סוללה - נושא די משמעותי, חשוב שהמחשב יחזיק כמה שעות של עבודה מסך - פחות קריטי, יותר חשוב שהמחשב יהיה קטן, אבל שיוכלו לראות בו בצורה סבירה כרטיס מסך - מספיק מובנה, לא נדרש כ.מ. חזק HD - לפחות 160GB RAM - מינימום 1GB, רצוי 2GB OS - רצוי XP מקווה שפירטתי מספיק, תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
לחבר טוב הלך היום המחשב הנייח (ספק גנרי של איבורי) והוא דחוף חייב מחשב חליפי. הוא גר רחוק, לא מבין בעניין בגרוש, אין בסביבתו הקרובה מי שכן מבין ואין לו זמן/עצבים להתעסק בזה אפילו ברמה הבסיסית ביותר. מחשב נייח סביר ובסיסי + הרכבה + מערכת הפעלה יעלה לו בסביבות ה-2K וגם צריך לחכות כמה ימים ולקוות שלו דחפו לך זבל משומש/מחודש/מתצוגה. ראיתי את ה-ASUS X54C ב-KSP/IVORY ב-2190 ש"ח עם מערכת הפעלה, OFFICE STARTER ושלוש שנות אחריות יבואן רשמי בינלאומית בבית הלקוח: http://ksp.co.il/?uin=16002 מעבד PENTIUM דו ליבתי, 4G זיכרון, דיסק 500GB ויציאות USB3, רמקולים ALTEC, רשת 1G קווית ו-N אלחוטית + יציאת HDMI... מה צריך יותר מזה? אני אוהב את הניידים של ASUS בד"כ (אם כי בסדרות היקרות יותר). א…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמודים ולמשחקים.... עכשיו יש לי כמה דרישות שהייתי רוצה לראות בו... קודם כל שהמשקל הכולל שלו לא יהיה כבד מדיי סביב ה3 קילו... כרטיס מסך- הייתי שמח למצוא אחד של geforce 9600 או יותר טוב גודל מסך עדיפות ל 15.6 כמובן שיהיה לו wifi ואם אפשר גם bluetooth זה בגדול הדברים היותר חשובים לי שיהיו.... וכמובן של חברה אמינה שיש לה אבא ואמא פה בארץ... התקציב הוא סביב ה4500 אבל אפשר להתגמש אם צריך.... תודה רבה רבה לעזורים....
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש (נייד לא נוטבוק) במחיר עד 2500 כמובן כמה שפחות יותר טוב. מחשב ללימודים ואינטרנט חשוב לי שיהיה חזק שירוץ כמו שצריך שלא יתקע שיהיה בו לפחות 2 ג'יגה זיכרון שיהיה בו מעבד טוב יחסית למחיר וחברה טובה כמובן. אני זקוק להמלצות איזו חבורת לא להתקרב אליהם אילו מעבדים פחות טובים או יותר טובים ביחס למחיר כמובן. אם מישהו מכיר חנות טובה אתר טוב שווה לקנות משם אשמח לשמוע אשמח לקבל מפרט אם מישהו יכול לתת לי. אני חייב את עזרתכם כי אני לא מבין בשיט בניידים מחכה לתגובות רציניות אנשים תודה על עזרתכם מראש יום נעים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות netbook לצורך שימוש באופיס וכמו כן לצורך חיבורו למקרן להקרנת סרטים ומצגות. אני אצטרך להשתמש בו במשך שעות רבות מאוד ולכן חשוב לי מאוד שהמסך יהיה ברזולוציה טובה (768X1280 אבל לא חייב) וכמו כן שלא יהרוס לי את העיניים. המחיר עד 2500 ש"ח (פחות או יותר) תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שניהם לצרכים משרדיים, ומולטימדיה מזדמנת. הראשון צריך להיות באיזור ה14.1". השני 12.1-13.1". התקציב לכל אחד מהם עומד על 6K +- והם לא יכולים להיות HP (יש לנו נסיון גרוע עם הניידים שלהם).
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב ULTRABOOK לסטודנט, גודל 14". דרישות: *קל. *חיי סוללה ארוכים. יש באפשרותי לרכוש מחשב באילת או בארה"ב! אשמח לקבל המלצות למחשבים גם בארץ וגם בארה"ב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
*צריך המלצה בבקשה על מחשב נייד, תגובה מס' 8! היי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מחשב נייד הכי כדאי לי לקנות. אחרי הרבה זמן של חיפושים ובדיקות, הבחירה הצטמצמה לשני דגמים: Dell Vostro 5470 - i5, 128GB SSD, 8GB RAM Lenovo Yoga 2 Pro - i5, 256GB SSD, 8GB RAM הייתי כמעט סגור לחלוטין על ה- Dell (בגלל אחריות טובה יותר, מחיר זול יותר והבדלים שלא משמעותיים לי מספיק בשביל להשקיע על הלנובו), הבעיה האמיתית כרגע היא הכרטיס רשת של הדל. עשיתי פה חיפושים (וגם בגוגל ונראה כי יש בעיה גולבלית חמורה) בנוגע לדגם ונתקלתי באנשים עם בעיות נורא קשות בכל הנוגע ל-Wi-Fi של הדגם הזה. דבר שמבחינתי הוא קריטי מאוד, אבל לפי הדיונים האחרונים לא הבנתי האם הבעיה תוקנה על ידי דרייבר/ביוס או לא, לכן מאוד אשמח למ…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי מעוניין לקבל מפרטים למחשב למטרת גיימינג בתקציב של עד 5000 שח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיטיאי 5 קול אוף דיוטי באטלפילד וכו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים אין צורך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 -6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה ולכן כנראה שלא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב חדש, בסכום של עד כ-7K ש"ח, ללא מסך (אפשר לחרוג ממש בקצת...) לגביי דבר אחד אני "סגור" (אלא אם כן מישהו ייתן לי סיבה להתחרט) - המחשב החדש יכיל 2 HD של 250GB כל אחד, של Seagate - ממשק SATA2 עם 16MB Buffer. הסיבה לחצי טרה של מקום ב-HD היא מכיוון שאחד השימושים של המחשב הוא לצורך אחסון של סרטים, סדרות, מוזיקה וגם המון תכני High Definition שכידוע תופסים לא מעט מקום (כמובן שאפשר לצרוב, אבל המטרה היא שכמה שיותר חומר יישאר על זמין על המחשב). שימוש אחר של המחשב הוא לצורך משחקים, והרבה, מכל הסוגים. בכדי להתאים את המחשב לסביבת העבודה, כל הרכיבים צריכים להיות בצבע שחור. אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב יישויך למס…
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב P4 בסיסי ביותר במינימום השקעה. בעצם כל מה שאני צריך זה מעבד + לוח + זיכרון, כל השאר יש לי. אני אהיה בארה"ב בקרוב וחשבתי לקנות יד שניה ב EBAY, משהו באזור ה 1500 Mhz , אינטל או AMD לא משנה. תוכלו להמליץ לי על לוח אם בסיסי טוב ? גם משהו ישן זה בסדר. עדיפות לגודל פיזי קטן. בנסוף, הציעו לי פנטיום אינטל 1.5 + לוח אם של אינטל D850GB וגם 512 MB RDRAM עבור 750 ש"ח זה מחיר הוגן ? תודה לכולם שחר
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מדובר בנייד שמשמש המון לצפיה בסרטים חלקם בHD , כרגע הוא בעל כרטיס מסך און בורד ולמעשה המעבד צריך לעבוד הרבה בקידוד, אני רוצה להשקיע סכום מינימלי+ בכרטיס מסך עצמאי למטרה הזאת. כמה צריך לעלות העסק? בנוסף אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח , ראיתי שיש Scorpio 320GB 5400RPM 8MB Sata ב340 שקל , עושה רושם משתלם . לקחת אותו אם משהו אחר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחנות מחשבים באזורי הציעו לי את המפרט הזה: לוח אם גיגבייט GAG31ME-S2L (עם כרטיס מסך מובנה של אינטל) מעבד E5300 קירור למעבד EVERCOOL Up To 130W / 115W / 775 זיכרון 2GB DDR2 800 של קינגסטון CL6 המחיר: 1100 כולל הרכבה (שדרוג של המחשב הישן שלי). בדקתי ב-ZAP ואני יכול להביא הכל בכ-750 ש"ח. האם יש המלצה למפרט זול יותר שמשתווה או אפילו עולה על המפרט שהציעו לי? אני מוכן לחרוג ב-100 ש"ח עבור משהו ששווה לחרוג בשבילו. תודה רבה מראש ושנה טובה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפתיע את חברה שלי במחשב חדש, היא מאיירת ועובדת בעיקר עם פוטושופ והמחשב הישן שלה (בן 3 שנים) כבר לא מתפקד. * מטרות המחשב? בעיקר פוטושופ וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15 אינץ' לא מאד חשוב אם מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים זקוק לעזרכם. מחפש לידידה לפטופ משתלם. שימושים עיקריים: אינטרנט, סביבת אופיס, תוכנות שונות (לא גרפיקה) תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ עיסקי קל משקל בתקציב של 4000-5000 שקל שימושים: אינטרנט אופיס, בעיקר אקסל עם פונקציות מסובכות. סקייפ (חשוב מצלמה מובנית ומיקרופון) דרישות מהמחשב: אמין אחריות מקיפה וטובה קל משקל זמן סוללה ארוך לא מתחמם תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-