ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה ההבדל ביו 2 הדגמים asus zenbook BX31LA-C4041H לבין UX31LA-C4020H מצורף קישור למפרטים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23755 http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש . חיכיתי שיצאו המעבדים החדשים כדי להחליט. אני מעוניין במחשב לטווח ארוך שלא אצטרך לשדרג המון זמן ושאוכל לשחק לפעמים במשחקים מהשנים האחרונות וחדשים על מסך fhd בצורה חלקה. לא משנה לי הפריימים בכלל, רק שיראה נורמלי וירוץ חלק למראית עין בלי תקיעות מרגיזות. יש לציין שזה יהיה השימוש הכי רציני של המחשב אבל לא השימוש העיקרי, השימוש העיקרי הוא כללי ורגיל למדי. אין לי תקציב מוגדר ומעדיף לחסוך על הרוב, חוץ מעל ספק הכח ! הרף העליון הוא 3500 ש״ח ללא מסך וכולל ssd 500gb ודיסק קשיח 1tb. חשבתי לקחת מעבד כמו ה3400g החדש והבנתי שהוא לא יתאים לבקשות שלי כל כך . השאלה האם יש לי טעם להשקיע במערכת שכוללת …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רכיבים קיימים... Gigabyte Geforce 9600GT modu82+ 550w Enermax הארדיסקים כוננים וכו'.. לשידרוג... זיכרון... לוח אם.. מעבד... ומארז... מארז אני כבר 99 אחוז על NZXT APOLLO אגב אני חושב על לעשות SLI עם עוד כרטיס כזה אבל זה לא כלול בתקציב... זה להמשך אני אומר את זה רק כדי שתביאו לוח אם תואם SLI ואגב אם לא שווה לעשות לו SLI אז לא קריטי אה וכמובן אני לא יודע בכלל עם הספק יכול להחזיק SLI אפילו שרשום עליו תומך קרוס פייר... אני לא יודע עד כמה הוא חזק...
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תודה מראש ???
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים מקוה שאני בפורום המתאים לשאלה זו. קניתי לפטופ של דל המגיע עם מערכת הפעלה של לינוקס (למה מגיע עם המערכת הזו? בדר'כ לפטופים מגיעים ללא מערכת הפעלה או עם ווינדוס?) בכל מקרה, רציתי לדעת איך אפשר למחוק ולהתקין ווינדוס עליו? האם לפרמט אותו כפי שעושים בפירמוט רגיל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי עד 3500 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק (אפשרי פחות) * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) 128GB * כונן אופטי - לא. * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - לא. * חנות לקנייה - KSP\OMC\BUG\IVORY (אלו החניות הקיימות באיזור המגורים שלי, מעוניין לקנות ולקבל את המחשב במקום ולא להמתין להזמנה) מצאתי מספר מחשבים ואף שקלתי לקנות מחשב "זול" ולהחליף לו את ההארדדיסק בSSD יש את הפוג'יטסו הזה שנראה לי שתפסלו http://ksp.co.il/?uin=1927…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם ובייחוד לכל מי שברשותו הנייד שבכותרת. יעזור מאוד לדעת מהו זמן הסוללה הטיפוסי בשימוש "סטודנטיאלי" שאתם מצליחים לסחוט מהנייד. תודה רבה למגיבים !
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ההתלבטות היא כזו - ה-DELL נמכר בארה"ב בכ-1,100$ במידה ויהיה מי שיביא לי אותו ה"נזק" יסתכם בכ-3,850 שקלים, אם לא - תמיד יש את אופציית "חברת צד ג' " לשלוח את המוצר אליה והם ישלחו אליי לישראל, מה שמסתכם בעוד כ-16% מע"מ + משלוח שהם יגבו שאני לא מאמין שיהיה גדול.. ה-HP עלותו בארץ כ-5,300 ש"ח אך המפרט שלו יותר "חלש" מפרט של ה DELL : Processor: Intel (Sandy Bridge) Core i7-2630M Quad Core Processor 2.2GHz (3.3GHz Turbo Mode, 6MB Cache) Operating System: Windows 7 Home Premium x64 & Reinstall Disc Display: 15.6 inch FHD (1080p) B+RGLED Display Video: NVIDIA GeForce GT540M 2GB graphics with Optimus Memory: 6GB Dual Channel DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) Hard Drive: 750 …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין במחשב חדש, שהפרמטר הכי חשוב לי בו מסיבות מסוימות הוא נפח הרד דיסק משני גדול, באיזור ה 2-3 טרה, מלבד ההרד דיסק העיקרי שלו (SSD 500 Giga?) זה הפרמטר העיקרי. כמובן שאשמח שיהיה לו כרטיס מסך שיאפשר משחקים עכשווים באיכות סבירה אבל החשוב כאמור הוא נפח האיחסון 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, מקווה שלא יהיה צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט משחקים, בעיקר סטרימינג עבודה ואיחסון קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אני משתגע מהכרטיס מסך הדפוק הזה של אינטל אין מצב לחבר משהו חיצוני כדי שמשחקים יעבדו טוב או כל פיתרון אחר למה מי שקונה נייד צריך לסבול מהכרטיס מסך של אינטל
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=50 הוא מפרט טוב, כלומר האם הוא מתאים גם לעבודה ביתית, כלומר יעבוד כמו שצריך , זה מחשב לא ממש למשחקים יותר לאינטרנט ועשיית עבודות, פחות משחקים? וגם מהיכן המחירים לקוחים?, באיזה חנות אני יכול לקנות את המחשב במחיר שהם כתבו במפרט? זיגזג? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מפרט מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכם. הנני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש בתקציב של 7000 ש"ח לא כולל מסך ופריטים נילווים. הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב הם: מעבד אינטל 3GHz. כרטיס מסך בסדר גודל של הX600 או הR9800P.אין לי צורך ביותר מזה. זכרון 1024MB DDR 500/400. הרד דיסק 160GB*2 S - ATA. לוח אם תואם. מארז מאובזר ונאה. המחשב אמור להיות מיועד למשחקים וסרטים. בתודה מראש שגיא כופר. ;D נ.ב מחיר המחשב לא חייב להיות 7000 שקל הוא יכול לנועה בטווח המחירים של 5000 - 7000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כמה דברים: 1.אני קונה את המחשב באייבורי או בKSP אז אל תביאו מפרטים מחנויות אחרות, תודה 2.בבקשה בבקשה לא לדחוף AMD 3.לא לדחוף הארד דיסקים יותר גדולים. למרות שאני עורך וידאו, אני ישר צורב על DVD. 4.לא צריך צורב, וFLOPPY, יש לי כבר המפרט הוא Intel Core 2 Duo E6750 ASUS P5B Kingston DDR2 667MHz 1GBx2 Western Digital wd1600aajs Leadtek GeForce 8800GTS 320MB Enermax Liberty 400W Thermaltake Suprano VB100BNS סה"כ: בערך 4600 אני יודע שה-FSB של הלוח הוא 1066, ושל המעבד הוא 1333 אבל יש עדכון לביוס ועכשיו גם הלוח עובד על 1333. אני צריך 400W או עדיף 500, מצד אחד אני לא רוצה להוציא הון על ספק אבל מצד שני אני לא רוצה ששהספק שלו יהיה גבולי וכל מאמץ קטן ייכבה אותו. מה לקחת???
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הי, הזמנתי את המפרט הבא מ-TMS: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים ANTEC SONATA 3 ¤ 800 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 אבל ראיתי כמה חברה פה בפורומים שכותבים שיש להם 8800GTS 320MB ן- CRYSIS קצת מקרטע להם, אז תהיתי אם כדאי לקנות במקום 640MB ואם כן, האם יש משהו שצריך לשנות במפ…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן,עמית לעבודה רוצה להרכיב מחשב HTPC לצורך צפיה ב HD ומוסיקה הסכום שלו הוא עד 2300 שח כשאר מה שצריך זה מארז+ספק (מארז HTPC ולא כמו במחשב רגיל),מעבד,לוח,זיכרון,כונן קשיח מספיק 500 GB וצורב ,DVD וכרטיס מסך שיסתדר עם 1080,מקדלת+עכבר אלחוטי וכמו כן מאורר שקט למעבד. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המארז של MSI דרך EBAY (האם אפשר לרכוש אותו גם בארץ ואם כן אז איפה) ואין לי מושג איזה לוח אם יתאים למארז הקטן הזה אני זקוק למפרט הזול ביותר שאתם יכולים להציע מכיוון שאני זקוק למחשב הזה רק בשביל לראות סרטים ולשמוע מוסיקה הדבר היחידי שאני לא מתפשר עליו הוא הארד דיסק בגודל 250 גיגה! את כל שאר הרכיבים אני משאיר לכל המומחים כאן בפורום עיזרו לי בבקשה בתודה מראש גדיץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי SSD 256GB סאטא3 במהירות של 6GBS, האם היציאות של הלוח הרצ"ב הן מספיק מתקדמות כדי לתמוך במלוא היכולת של ה-SSD? להלן פרטי הלוח: General Information : Manufacturer : ASUSTeK C Product : P8H61-M LX Version : Rev x.0x Serial Number : MF70B7G0 Support MP : Yes, 4 CPU( Version MPS : 1.4 Chassis Information : Manufacturer : Chassis M Type : Desktop Version : Chassis Versio Serial Number : Chassis Asset : Asset-1234567890 OEM Support : HPET : Yes SLIC : No nVidia SLI Ready : No Asus AIBooster : No Sensor Information : Hardware Monitoring : Wi Intel Features : Intel AMT : On-Board Device Information : Device : Onboard Ethernet (Ethernet) Device : Onboar…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רצית לשדרג את המחשב שלי להגדיל ל2 GB להחליף מעבד מהסדרה של FX אבל ככה בעוד קצת זמן שיפול השוק והדולר יגרד את ה3 בקיצור יש לי דילמה אני רוצה2GB אבל הלוח אם שלי תומך ל400 DDR עכישו השאלה מה יקרה אם אני אביא משהו בין MHz 500 ל600 DDR איך מקנפגים אם זה בכלל אפשרי ומה הפרוצדורה ולגבי כרטיס מסך אני מחפש משהו חריף של XFX 7950 G2 XXX שזה ספינת הדגל ולהכניס אותו בSLI אם מה שיש לי כרגע ואם זה בSLI אם זה כרוך בלהחליף את הספק הנוכחי ואם אניא תקין את ויסטה אני מצפה שהוא ירוץ לי כמו מטוס אפילו יותר ממה שעכישו רץ עליו הXP מכיוון שהבנתי שהויסטה יורד בו FPS במשחקים כי הוא מלבד הגרפיקה הוא טוחן עוד הרבה אז ככה שיהיה לי לעתיד הרחוק יותר
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז אחרי חיפוש בזאפ ופה בפורום מצאתי שלושה מחשבים שהומלצו וכולם בדיוק בתקציב שיש לי 5000 ... אז הנה שלושת המועמדים שלי: 1. Dell Inspiron 6400 15.4" 2.0Ghz 160Gb 2GB 3YR http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4812 2. Hp 6715s GB878EA AMD Turion 2Ghz 1GB 120gb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2523&products_id=18798 3. Latitude D531 120GB http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm עכשיו..אין לי נסיון בניידים ולפי מה שאני רואה הנתונים של הראשון יותר טובים,אבל הוא יותר זול מהשניים האחרים. זה לא ממש העניין של הכסף מכוון שאני יכול להרשות לעצמי את שלושתם...אך אני צריך חוות דעת ... מה לדעתכם עדיף לי? והאם יש מחשב יותר מומלץ בתקציב הנ"ל?…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש אז הרכבתי מפרט. אתם יכולים להגיד לי אם הכל מתאים אחד לשני (למשל שהמעבד לא יגביל את הכ מסך) במפרט ואולי איפה אני יכול לקנות את אותו הדבר ביותר זול? מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/ct8qareu
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התקציב שלי מראש היה 2500, חרגתי ממנו ל-3000 ש"ח. השימושים שלי במחשב: סרטים ואינטרנט בעיקר, ולפעמים פתיחה של כמה תוכנות במקביל כמו אופיס, תוכנה לעריכת סרטים, אקספלורר. אחרי בדיקה של מחשבים רבים ויחס תמורה - עלות, מצאתי שמחשב נייד ווסטרו 1015 של דל נותן את התמורה הגדולה ביותר מול תועלת. בקישור הבא, מצאתי אותו במחיר של 3000 ש"ח: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1916 קראתי כאן כמה אשכולות, וראיתי שכמה כתבו שהוא חדש ועדיין לא ידועים עליו פרטים, ומאידך מישהו כתב גם כמה חסרונות, באופן כללי לגבי הדגמים של ווסטרו: פלסטיקה זולה, מסך מט, ועוד. רציתי לדעת, מהם החסרונות שידועים לכם ספיציפית על הדגם הזה? היתרונות שאני מצאתי הם: מחיר סביר כמובן מסך לד חדשני, בגודל מצויין - …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב חדש עד כ-3500 ש"ח. אין למחשב יעודים של משחקים או משהו דומה. מעדיף מחשב מבוסס אינטל ולא AMD. מעדיף כרטיס מסך לא מובנה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-