עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotemit,

ההתלבטות היא בין ASUS F82Q http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13082 לבין DELL Latitude E5400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13875 סה"כ האסוס נראה כבעל יתרון, מישהו מכיר את המחשב? מה דעתכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ran8,

שלום... אני חושב להחליף מחשב למרות שאני לא צריך פשוט הלוח שלי עושה לי בעיות אז רציתי לדעת רק איך המפרט הזה....?? לא יבוצע OC וגודל המסך 19 והשקט חשוב.... Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ASUS P6T DELUXE Intel X58 Chipset LGA 1366 Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM Club3D HD 4870 X2 2048MB GDDR5 Dual GPU NZXT TEMPEST Enthusiast Steel Mid-Tower HEC Win 550Watt Power Supply G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GBNQ CL9 עוד שאלה.. מתי יוצאים הכרטיסים של ATI החדשים ואם כדי לחכות....

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Maorbt,

שלום, אני בקרוב(מאוד) מתחיל ללמוד(מדמ"ח) ומתלבט בין שני מחשבים אחד לנובו ואחד דל https://ksp.co.il/?uin=35594&txt_search=afxPro 14 אינץ שדי בטוח יענה על הצרכים ב 3600 שקל ובנוסף הוא של דל מה שאומר שהאחריות איכותית(לא לקחתי את הזול יותר כי הוא לא FHD ואני מניח שזה לא משהו שמתפשרים עליו). מצד שני ראיתי את המחשב הזה באיבורי של לנובו:https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=23491(לא קונה באילת) שבתוספת של 300 שקל נותן לך: מסך IPS, מעבד דור 8 משקל קל יותר 1.2 ק"ג(הואיל וזה 13.3 אינץ') וכרטיס מסך שלפי הבנצמארקים יכול לספק גיימינג בהגדרות נמוכות ובחלק אפילו בינוניות(לא עניין קריטי אבל תוספת נחמדה שאפשר לוותר עליה במידה אם צריך). כמו כן, לפי אתר לנובו המכש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Milk-Inc,

היי, יש ברשותי אפשרות לבחור בין שני המפרטים הבאים (יד 2), ואשמח לקבל את דעתכם ולשמוע מה יותר עדיף (עבור מחשב המיועד ל CS:GO בלבד) שניהם מוצעים לי ב$700 (לא מתוכנן אוברקלוק, ישודכו למסך 144HZ על רזולוציית 1080P) 1) I7-4820K GTX1070 16GB RAM 2) I7-6700K GTX960 16GB RAM ממה שאני מבין יש למשחק הזה נטייה לסוגי מעבדים ספציפיים שעדיפים ומראים הבדך משמעותי? לא יודע אם זה לשני שני המעבדים הנ"ל בכל אופן.

5. Started by IDan2013,

*תקציב:2K. חריגה:2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וצפייה בתכני HD. בקצרה מחשב לסטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?אין לי מושג, מה שעדיף ויותר טוב. * רזולוציית המסך?מה שמתאפשר בתקציב ללא פשרות בדברים אחרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?סליחה על הבורות אבל אין לי כל כך מושג בדברים האלה אז מה שנחוץ. * משקל רצוי?כמובן עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמובן, כמה שיתאפשר בתקציב יהיה יותר טוב.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא כרגע לפחות.. * Bluetooth?יכול להיות בונוס נחמד סך הכל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב אבל אני לא מאמין שאפשר למצוא בכלל SSD בטווחי מחירים האלה. גודל רצוי 320+120 זה במידה ומתאפשר שילוב. אם לא, 32…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DAVIDKI19,

ב240 $שווה? מה שמעניין אותי האם הוא יצליח להריץ סרטים? קבצי אופיס אקרובט יעבדו עליו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GlolG,

קיבלתי הצעת מחיר על המפרט הבא את הזיכרון אני מתכוון להגדיל ל512 אך חוץ מזה כל השאר כמו שרשמתי אשמח לשמוע את חוות דעתכם האא.. והמחשב לשימוש ביתי רגיל\סטודנטים. תודה ATX 300W Midi Tower ASUS P4P8X Main Board 800MHz Intel P4 3.0GHz 1MB Cache 800MHz 256MB DDR 400MHz PC3200 (samsung) 1.44 Floppy Drive 80GB SATA Hard Drive (Hitachi) LG CD-RW 52x32x52 GeForce FX5200 AGP 128MB + Tv out 10/100/1000 NIC On-Board Sound 6 channels on board Microsoft Keyboard Microsoft Optical Mouse LG Flatron 17'' (T710BH)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Lotar_88,

שלום לכולם חבר שלי צריך מפרט למחשב גיימרים עד 7000 שקל אני צריך שהוא יכלול מעבד לוח אם מסך lcd כרטיס מסך דיסק קשיח צורב דיוידי זכרון מארז ספק כח מקלדת רמקולים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , OrCAD ,MULTISIM, MAX+plus 2 ותיכנות ב C++, ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים מידי פעם , אבל אני מבין שזה יפגע גם בביצועי הסוללה וגם במישקל ולכן אני עדיין לא סגור על עניין זה. גודל המסך: אני מיטלבת בין 15.4 לבין 14.1 עם העדפה ל 14.1. משקל רצוי: עד 2.5 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא נירא לי... בלוטות?: לא יזיק גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש , כל עוד האיכות בנייה של המחשב טובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח גיא
    Started by אורח גיא,

היי כולם, נצרף קודם את השאלון ואז נוסיף עוד הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 ש"ח סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט לחשבונאות - כלומר לא מתכנת או גיימר, כתיבת עבודות, שימוש בעיקר באופיס ובאינטרנט. רוצה מחשב שיחזיק כל התואר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by הורוויץ,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מסך: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1369 מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪738 זיכרון: OCZ 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV3GK אחריות: לכל החיים. מחיר: ₪482 כרטיס מסך: GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪981 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪148 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU אחריות: על שלמות המארז הראשונית. מחיר: ₪284 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nani50,

בן שנה ~ מעבד i5 3570K לוח Z77X UD3 8GB RAM כרטיס מסך 7950 sapphire Antec 620W gamer fractal Design ARC Mid XSPC 240 RAYSTORM WD-1T + WD 350GB אני מעוניין למכור אותו ללא פירוק לחלקים... רעיון כמה שווה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני חדש...אמרו לי שזה פורום תותח אז נרשמתי. מישהו יכול להביא לי מפרט למחשב תותח..כי אני לא מבין בזה כל כך, אבל שיהיה תגש על RAM ועל כרטיס מסך.. התקציב שלי זה משהו כמו 5-6 אלף. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - לא למזומן או כן למזומן לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים ועריכת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים, הגעתי למסקנה שאני צריכה מחשב נייח, חזק ואמין אחרי שנים של לפטופים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000. מעדיפה לא להגיע לסכום כזה, אבל אם זה הכי זול שאפשר למצוא לדרישות שלי, אשקיע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, הורדת סרטים, סדרות, ספרים וגלישה סטנדרטית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, כל הפריטים שצויינו 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר. מחשב ביתי בסופו של דבר. לא צריכה את המח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לחברי הפורום, קודם כל לשאלות הסטנדרטיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי לגיימינג, וקצת עריכת סרטים (שימוש ב Adobe premiere ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אך ורק מסך, 24'' , 1080P, 144Hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Michael86,

היי, מה אתם חושבים על המפרט הבא? כעיקרון אני עובד המון על המחשב, הרבה תוכניות שרצות על הVM שלי, הרצה של סרטים פה ושם - ואולי גם קצת משחקים: *מארז וספק יש לי של טרמל טייק וגם הארד דיסק... Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 משחה טרמית OCZ Freeze Extreme 3gr, יחידות 1 ₪28 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1284 קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1366, יחידות 1 ₪316 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1280 Asus P6T Deluxe v2 X58 Intel Chipset For i7 Nehalem, יחידות 1 ₪1633 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=946 OCZ 6GB Kit (3x2GB) DDR3 1600Mhz Gold Tri channe…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2300 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,תנכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY,DRAGON AGE,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23" - 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כמחשב היחידי בבית לצורך שימוש כללי, אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, ועיבוד תמונה ברמה חובבנית גבוהה (LIGHTROOM, PHOTOSHOP) ויכולת להרצת AUTOCAD ברמה סבירה. כעקרון מבקש המלצות למחשב חזק ואמין שישרת אותנו למשך מס' שנים. לא מעוניין בהמלצות להסבה למחשב נייח תקציב - סביב 4500-5000 ש"ח (כעקרון קנייה בארץ - לא כ"כ יודע מה זה אומר קניית נייד בחו"ל) דגמים - הייתי מעדיף לשמוע על החברות המובילות כמו דל ולנובו וכיסוי אחריות רחב ככל הניתן מעבד - I7, כמובן שהכי מתקדם שאפשר מסך ומעבד גרפי- 15.6, מעבד הכי חזק שניתן, לפי מה שקראתי אז באזור intel 4000 רזולוצייה - FHD 1920X1080 (למרות שהבנתי שזה עשוי להיות בעייתי בגלל גודל אות…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by KF,

מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤559 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 1 - מחיר: ¤86 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Reaper CL3 כמות: 1 - מחיר: ¤426 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1270 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3913 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by goldgold,

אני רוצה למי שיש זמן שיגיד לי אם החלקים תואמים אחד לשני מעבד: Q6600 intel core2 quad processor לוח אם: Intel®975X Desktop Board D975XBX2 chipest: Intel® 975X Express Chipset כרטיס מסך: GeForce 8500 GT זיכרון קשיח: kingstone 200gb ראם: kingstone KHX6400D2LL/2G מארז: 3D Aurora 570 ספק כוח: Zephyr650 של HEC או ODIN GT_800W של GIGABYTE מערכת קירור: 3D Galaxy II

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AviramR0X,

אממ שלום, אני רוצה לשדרג תמחשב שלי ב2000 שקל הנה המפרט העדכני: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Motherboard Name MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD Hammer System Memory 1024 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller Disk Drive WDC WD2500KS-00MJB0 (232 GB, IDE) ספק EZCOOL 300W הדברים העיקריים שאני רוצה לשדרג הם מעבד כרטיס מסך וזיכרון.. יש לכם הצעות? אמממ את החלקים אני כנראה אמכור אבל הכסף ילך כדי לכסות את הקנייה…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by maxkid88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, מאה שקל לפה או לשם לא יהרגו אף אחד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (COD, PUBG, FORZA וכל מיני), גם כן פוטושופ ו indesign, ולשדר סרטים לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעדיף שיהיה SSD אחד קטן, 240 ג'יגה, אין צורך בהארד דיסק נוסף כי יש לי כמה כאלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העד…

25. Started by yechieln,

יש לי מחשב נייד hp pavilion ze4500 פתאום המחשב לא מצליח לעלות, כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק לשניה מדליק את המאוורר נדלקים המנורות ואז הוא נכבה ומדליק עצמו מחדש וחוזר כך עד שאני מנתק את הבטריה ואת החשמל, נסיתי בלי הבטריה ו\או בלי המטען ועדיין קורה אותו דבר מישהוא יודע מה ניתן לעשות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים