עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי XBOX 360 שאני משחק עליו את כל ה TRIPLE AAA, אני מחפש מחשב לשחק עליו כל מיני FREE TO PLAY וMMOS למיניהם, כמו למשל HAWKEN ו planetside2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך גם כן ולצערי אני לא מבין…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by barbaresh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, BF4 TITANFALL ודומיהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' 1980-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני יכול לשחק על הגדרות בינוניות אבל מעדיף גבוהות ללא פגיעה משמעותית ב-FPS 3. האם יש …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pickitup,

[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%]אחותי צריכה לפטופ ללימודים שלה, היא התחילה לא מזמן תואר בן 4 שנים בכלכלה וחשבונאות ואני מחפש לה מחשב נייד 13"+- שיצליח להחזיק לפחות 4 שנים. הדרישות הן שיריץ חלק אופיס, אינטרנט, סרטים, וכיוב' טאצ' יבוא כייתרון שיהיה דק (אולטראבוק) וקל, עם SSD תקציב עד 6 אלף שקל תודה (אני מנסה לערוך את הכותרת להוסיף מחיר אבל אי אפשר) [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בסדר גודל של 6000 ש"ח +- המטרה העיקרית היא שאוכל להריץ משחקים בשנתיים שלוש הקרובות ברמה גבוהה (גם ברשת). הרכבתי איזשהו מפרט, חלק מהרכיבים אני לא באמת מכיר אבל מרפרוף קליל באינטרנט אני חושב שחיברתי משהו נכון. לגבי הרכיבים : כרטיס קול, כרטיס רשת - לא הוספתי כלום כי אני לא ידעתי אם זה חובה או לא, ואם כן, האם צריך להשקיע בהם משמעותית או לא. לגבי הרכיבים : מארז, ספק כח - אני לא בטוח שהמארז תואם את כל הרכיבים שהרכבתי ולגבי הספק, הבנתי שהוא צריך להיות משהו בסדר גודל של 630W (בגלל הכרטיס מסך) בקיצור - אשמח אם מישהו שקצת מבין בתחום יתן לי המלצה או חלופות לחלק מהדברים. אני מוסיף תמונה ואני מודה מקרב לב לעוזרים!! תודה תודה תודה http://www.siz.co.i…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מסך samsung t220 רזולוציה 1650*1050. חנויות אפשריות KSP אייבורי, נועה מחשבים ופנדה. תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by urdead,

חבר רוצה לקנות 2 מחשבים ואני צריך עזרה לבנות לו מפרטים תעזרו לי בבקשה! המחשב של ה 5000 ומטה למשחקים כבדים ושיהיה קריר המחשב של ה 2000 הוא כולל מסך וזה מחשב לאינטרנט וסרטים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by מורמ,

שלום, אני לא מכיר את העולם הזה והמושגים כמעט ובכלל ואני אשמח לעזרה בבחירת מחשב. מחפש מחשב להריץ חוץ מאופיס ופריסיל גם תוכנות עריכה (סטיל פוטושופ) וקצת משחקים. מחיר של 3000 - 4000 בערך. רב תודות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤ 572 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤ 589 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤ 2170 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 376 צורב DVD : OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173S DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH - SATA ¤ 205 ספק כוח : THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI ¤ 640 מארז : COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 230 סה"כ: 6367 ש"ח. * המטרה ליצור מערכת יציבה מספיק לאוברקלוק . …

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by madgod,

היי חברים, מאוד אודה לעזרתכם בייעוץ רכש למחשב נייד לסטודנטית. * מטרות המחשב? השימוש הוא office, צפיה בסרטונים, פתיחת PDF וגלישה. * גודל המסך? 14 אינץ', מסך מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת איכותית, מקשים מופרדים ונוחה! * משקל רצוי? הכי קל שיש, פחות מ2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים, רוב הזמן יהיה חיבור לחשמל, אבל כמובן שעדיף זמן סוללה ארוך יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש קריטי, אבל נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. תקציב: עד 3000+/- תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם צירפתי מפרט של המחשב שברשותי,שרכשתי לפני כשנתיים,אני משתמש במחשב להכל-מדיה סנטר ,ומהסיבה שאני חובב משחקי מחשב המשחקים החדשים קצת מקרטעים,במיוחד שאני מריץ על הגרפיקה הגבוהה- ultra ... ** רציתי לדעת מה ההמלצה הכי טובה לשדרוג במינימום עלויות -ז"א -רק לשדרג כ.מסך אם זה אפשרי..או גם זיכרון .. ועדיפות כמובן לכרטיס חזק ,בין הגרסאות האחרונות...בתקציב של 500-700 שח... ** והייתי שמח לקבל פידבק האם כדאי בכלל לשדרג את כל המחשב או שהוא בינתיים יכול לרוץ עוד שנה ככה.. תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by a_london,

חברים שלום לכולם אני צריך יעוץ בקניה מסך מחשב השימוש שלי אתו הולך להיות לצורך מסך שני במחשב ( ברגע זה יש לי אחד ) אבל הוא יהיה המסך הראשי השימושים שלי עם המסך הם בעיקר לסימולטורים של מטוסים וכמובן גלישה באינטרנט לא יודע אם זה רלוונטי יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 1070 התקציב שלי הוא בערך עד 1200 שח לא יותר ממה שאני ראיתי בחיפוש קצר זה 2 מסכים ואשמח לדעת מה אתם אומרים אליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=911035 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929055 ובכלל אשמח לדעת מה אתם אומרים על המסכים הקעורים של סמסונג טוב או לא ואם למשהו יש משהוא אחר שיכול להמליץ לי כמובן שגם אשמח לשמוע

12. אחיין שלי צריך מחשב גיימינג מינימלי, אבל שיצליח להריץ BF3 (אפילו על הכי נמוך העיקר שיצליח), מכיוון שבשוק הנמוך הזה אני לא כל כך מצמצה אבקש את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם שמי לרדו ואני מחפש מחשב חדש. אני עובד בעיקר על תוכנות שרטוט ושיטוט באינטרנט, אבל גם מנצל את המחשב לראיית סרטים ומשחקים. חשבתי על סט-אפ מבוסס על P4 במהירות 800FSB ודואל DDR. אפשר לקבל המלצות על כרטיסי נסך זכרונות לוח אם וכו...? בתודה מראש לרדו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sasha_iq,

המפרט הבסיסי שהורכב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תודה מראש לכל העוזרים. אני מנסה לעזור לאחי לבנות עבורו מחשב טוב שמשמש לעריכת וידאו מקצועית. ברשותי כרטיס עריכה חדש מדגם matrox rt x2 hd אשר עבורו אני מנסה להתאים מערכת איכותית בסכום של כ5000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט אם היתרון גדול.) לא מצאתי הרבה אתרים בארץ שמציגים מפרטים ראויים אני מאוד מקווה שבפורום נכבד זה אמצא מבינים בתחום שיוכלו לעזור לי. טוב נתחיל, חברת מטרוקס יצרנית כרטיסי העריכה מציינת באתר שלה כי הם בדקו מספר מערכות שעליהם הם מוכנים להתחייב שהם טובים וישנם מפרטים נוספים שממליצים עליהם סוחרים שונים אם כי הם לא נבדקו על ידם. המלצת החברה ללוחות אם : http://www.matrox.com/video/support/rtx2/rec/mb_sys/home.cfm כמובן שאני אעדיף לוח שתומך בזיכרון גדול אם כי במחירים של הי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מרכיב לחבר מוגבל בתקציב מחשב בסיסי לשימושים בסיסיים - אינטרנט, אופיס, סרטים וכו'. יריץ win7, שום גיימינג/גרפיקה או תוכנות כבדות אחרות. חשבתי להרכיב מפרט כזה: מעבד - G840 (כ-400 ש"ח). קירור למעבד - להשתמש בקירור שבא עם ה-Box (חינם). לוח אם - Intel DH67BL (שווה כ-450 ש"ח. השגתי בקומבינה - חדש באריזה, חינם). זכרון - Kingston 2G 1333 (כ-75 ש"ח). דיסק - Samsung 500GB F3 (כ-200 ש"ח). צורב - איזה x22 של LG/Samsung/Sony (כ-125 ש"ח). מע' הפעלה - win7 home premium (כ-400 ש"ח). עכשיו חסר רק מארז, ספק והרכבה. אז אלה השאלות שלי: 1. איך המפרט? 2. לגבי מארז + ספק: הייתי מעדיף שייכנסו ב-200-250 ש"ח גג. מצד שני שיעשו את העבודה בלי פדיחות. רעש/נוחות/אסתתיקה וכו' לא ממש חשובים, …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by קוזמו,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט בשביל תוספת ביצועים גדולה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק, החל מפיפא עד ל-BF ו-COD הכי חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P, מסך מקרן של 100" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תלמיד, למידה מרחוק, משחקים רגילים (מיינקראפט ג'אווה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן -…

19. Started by Ofir Grinshtein,

אני צריך לקנות מחשב נייד לצורכי תכנות עכשיו ההתלבטות [h=1]המחשב הזה - http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..159..1358..211..2174.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27703&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0[/h] או מחשב עם מעבד דור חמישי i7-5500u מה עדיף למתכנת i5-4210h או i7-5500u ?

20. צריך מפרט למחשב עד 4000-5000 למשחקים עכשו עדיף כמה שיותר קרוב ל 4000 ושיהיה חזק כי ראיתי שיצא Intel Core 2 Duo E6850 3.00GHz 1333MHz 4MB $266 אז אני מעדיף אותו תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, הרכבתי מפרט מחשב חזק יחסית שהשימושים שלו הם אינטרנט, תכנות, סרטי HD וחשוב שהוא יחזיק לאיזה 5 שנים לכן ההשקעה יחסית גדולה למחירי מחשבים הפשוטים היום הרכבתי מפרט בסקייפיסי יצא לי 4.5K ולא חפרתי יותר מידי ואני רוצה את עצת המומחים בייעול המפרט אם אפשר לצמצם אותו ל-4 אני ישמח: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1065 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-H57M-USB3 ₪710 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950570 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 ₪634 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=X25-V כונן קשיח Westren Digital WD15EARS 3.5" 1500GB SATA2 64MB ₪575 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idooo,

שלום חברים אני מחפש מפרט למקום העבודה. השימוש בו יהיה בעיקר משרדי (OFFICE,אינטרנט וכו') כך שהפוקוס הוא על מעבד וזיכרון נורמליים צריך שגם מסך יהיה כלול בתקציב . מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן מקלדת עכבר ורמקולים זולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Kingston 1024MB PC4200 DDR2 533 Value Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Club3D Radeon X800RX 256Mb PCI-E NEC CD-RW 52X32X52 Bulk ND-9500 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Mitsumi floppy 1.44 Thermaltke SViking VA4000 Black Akasa Power splitter Blue UV coated AK-PY-BLUV Akasa Stainless steel screws AK-CH-S1 Mag 17 CRT 770 FS

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם זקוק לעזרה בהחלטה לרכישת נייד מבים המפרטים הבאים: DELL STUDIO 1537 : מעבד P8400, זיכרון 2GB, דיסק 250GB, מסך WUGA LED 15.4 1920*1200, כ.מסך ATI RADEON 3450, ויסטה הום, סוללה 9 תאים ואחריות 3 שנים. או HP DV5 - 1060ej: מעבד P8400, זיכרון 3GB, דיסק 320GB, מסך WXGA 1280*800 15.4, כ.מסך GEFORCE 9200M GS, ויסטה הום, סוללה 6 תאים, אחריות שנתיים+ הרחבה שנה נוספת. ההפרש במחיר לא משמעותי כ- 300 ש"ח לטובת ה- HP. זקוק להמלצה מי עדיף??? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hutorihunzu,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטים יעני מחשב משרדי. להלן הטופס: (יש כמה דגשים בסוף שממש חשובים לי מהמחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר סרטים בHD מוזיקה ואינרטנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככה'נ אני מתכוון…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.