ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 DuoE6600 2.40GHz 4Mb BOX ASUS P5N-E SLI NVIDIA nForce® 650i SLI LGA 775 OCZ 1GB DDR2 800PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-1 ASUS 8800GTS 320MB GDDRIII,HDTV, 2xDVI, PCI-E Western Digital 250GB 7200RPM,16MB, SATA II Thermaltake TR2 Power W0093 500W PFC AeroCool ExtremeEngine 3T Black סה"כ מחיר 6000 ש"ח. האם הפירוט הנ"ל הוא טוב ושווה את המחיר ואם בכלל הפריטים איכותיים?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , דפדפתי השבת בפורום מפרטים ולא מצאתי משהו שיתאים לתקציב שלי . גם במפרטים מומלצים יש מפרט ב-2000 ש"ח (ללא מסך) אך את הלוח של אלבטרון אני לא מוצאת במחיר הזה ... יתכן שכבר לא מוכרים אותו כמעט . בכל מקרה , אני צריכה מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט , קצת אופיס ובעיקר עבודה על תוכנת CUBASE , REASON (עריכת מוזיקה) . מניסיון עם התוכנה בפנטיום 4 3.0Ghz ו-1 ג'גה זיכרון היא עבדה מצויין . המחשב כבר שבק והמסך גם ישן CRT (אין כבר אחריות על שניהם) . מצאתי מפרט שנכנס לתקציב שלי . עם קצת שידרוגים שהדגשתי ..מהמבצעים באתר של KSP . מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (s754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF6G-VSTA s754, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR 400 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Hitachi Des…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הזמנתי את המפרט הבא מעבד: pentium d 945 3.4 Ghz DUALCORE לוח אם: ABIT A W8-Max chipset intel 955X זכרון: Corsair DDR2 667 512MBX2 כ.מסך: eVGA 7600GS 256MB הארדיסק: WD 250GB (16MB) 7200RPM SATAII מארז + ספק: Compucase 6A21 בא עם מאוורר אחד והוספתי עוד מאוורר 12CM ספק- Spire rocketeerII 400W Silent PSU 24 PIN כמובן גם צורב דיוידי סידירום ופלופי אבל זה כבר לא ממש מעניין עכשנייו בכללי איך המפרט? אני יודע שהכרטיס מסך הוא בינוני אבל אני לא גיימר אז התפשרתי עליו על חשבון חלקים אחרים השאלה שלי היא רק האם הספק של 400 וואט יחזיק את המחשב כמו שצריך + אופציות לשדרוגים עתידיים או שכדאי לי להחליף ל 500 וואט? בחנות אמרו לי שיספיק אבל חלק הכניסו אותי לסרטים בקשר לזה ש 400 וואט זה לא…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב חדש לאמא שלי, שאינה עושה הרבה חוץ מגלישה ומשחקי קלפים, אבל המחשב הנוכחי כבר עייף. אין צורך בכרטיס מסך נפרד לדעתי, וגם הארדיסק גדול לא צריך. אחת הדרישות החשובות זה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים. אני יודע שזה לא נפוץ להחזיק מחשבים לכל כך הרבה זמן אבל אני יודע שזה אפשרי עם חומרה איכותית מיצרנים בעלי שם. ולכן באתי לפה לשאול לגבי בחירה נכונה של ספק כוח ולוח אם בעיקר, למי שיש נסיון אישי עם רכיב ויכול להמליץ.. זה יהיה מצויין. אני אישית נוטה למעבדים של אינטל מסדרת ה CORE 2 DUO, נראה לי שהם חדישים מספיק כדי שהם לא ירגישו עייפים גם בעוד 4-5 שנים, והמחירים שלהם נראים טוב. כנוסחא כללית מה שאני מחפש זה דומה לההצעה הזאת של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.as…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באופיס דיפו ב 4300. הנה המפרט מאתר HP: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3885123.html#null תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר העזרה שלכם בת'רד קודם שיועד למפרט של אינטל, ולאחר קריאה מרובה של ביקורות, שוכנעתי ש AMD עם ליבה כפולה יהיה הרבה יותר משתלם לצרכיי, ובכלל שמדובר כאן במוצר שטוב בהרבה ממעבדי הליבה הכפולה של אינטל. רק לתזכורת היסטורית, צרכי הם מולטיטסקינג, לא משחקים, לא אוברקלוקינג. מפרט האינטל שלי היה Asus P5LD2 DELUXE (FSB 800MHz) - 1100 NIS Pentium 4 2.8 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE (FSB 800MHz) - 1630 NIS PQI TURBO DDRII 512MB x2 (667MHZ) - 880 NIS כעת אני חושב על המפרט הבא, כאשר ההתלבטות שלי היא: 1. בין שני לוחות אם שמקבלים יופי של ביקורות חיוביות (האם יש לוח של אסוס אשר מומלץ יותר משני אלה במפרט? לא מצאתי). 2. אודה לכם גם אם תמליצו מקום לרכוש בו. בדקתי בנועה ובפנדה וראיתי …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב ישן בחדר עם כמות אדירה של mp3 והוא משמש כמערכת סטריאו שלי. הבעיה שהוא ממש ישן וכבר אי אפשר להדליק אותו אפילו. אז אמרתי נקנה איזה משהו פשוט עם כרטיס קול טוב ב-1500 ש"ח ונסגור עניין. בסוף אמרתי אם כבר משקיעים סכום מינימלי שווה לשים עוד כמה מאות או אלף וקצת ולקנות משהו סבבה שישמש אותי גם בתחומים אחרים. אז הקיצר אחרי ההקדמה מה אני צריך: 1) מחשב למשחקים פשוטים - אני לא גיימר כבד ואני בסך הכל רוצה שפיפא 2005 ירוץ בגרפיקה של 1024x768 נניח. זה המשחק הכי כבד שאני הולך לשחק בו. מקסימום גם Unreal 2004 אבל באמת שלא משנה לי אם הגרפיקה תהיה על רמה בינונית וכאלה. 2) כרטיס קול איכותי. יש לי רמקולים מצויינים ומגבר חיצוני מצויין ואוסף mp3 ענק באיכות גבוהה. אני לא רוצה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד 1.8-2.0 לוח אם כרטיס מסך מארז (מותאם לחלקים) כונן קשיח 40-60 זיכרון פנימי (256) ?=האם creative sound blaster 128 pci יתאים למעכת שתרכיבו לי? אני צריך חלקים שלא ישרפו לי, או משהו דומה, ויחזיקו מעמד לפחות 5 שנים... המחשב הוא למטרות עבודה בעיקר... אבל אני חושב אני ארצה מידי פעם, gta3, nscar 2003... את שאר החלקים יש לי, הם די חדשים, ומתאימים למערכת שתרכיבו לי... ושאלה נוספת, amdאטלון טוב יותר מp4? אם כן, אם אני קונה מעבד amd אטלון, האם אני חייב שכל שאר המחשב יהיה amd? ז"א מארז (כולל ספק), לוח אם, וזיכרון פנימי... תודה מראש, אלון....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המפרט הבא עוד יומיים ואני צריך שתעזרו לי ותגידו לי אם זה מפרט טוב כדי שאני לא יבזבז 9000 שקל על מחשב שלא שווה את זה.זה גם חשוב לי שתגידו לי אם אתם מכירים את החנות(supershop) שממנה אני קונה את המחשב ואם היא אמינה. תודה על העזרה! http://supershop.co.il/product_info.php?manufacturers_id=9&products_id=46&osCsid=09273139a6238824d92ffec67e70cb9c
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בודק קניית מחשב לחבר. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. תקציב סדר גודל של 5500 ש"ח(לא כולל מסך, מחיר לאשראי). הקניה צריכה להתבצע בחנות אחת(ולא לפי מפרט שמורכב באינטרנט) באיזור המגורים של החבר( ראיתי רכיבים רבים שלא נסחרים בחנויות הרגילות אלא רק באינטרנט, כנ"ל לגבי דגמים חדשים מאוד). ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא לגבי: א. כרטיס מסך - איזה. ב. מאוורר למעבד - האם צריך ואם כן איזה. ג. ספק כח - אם צריך ואיזה. ד. מארז - איזה מומלץ. ה. זכרון - האם עדיף ללכת על kingstone ddr400 512mb במקום? והאם ניתן להחליף בשלב מאוחר (ללא סיבוך וללא עלות גבוהה בחנות) : ספק כח, מאוורר למעבד. בשלב הנוכחי אני מתכוון לקנות כרטיס מסך אחד בלבד. להלן המפרט: athlon 64 3000+ 939 - 900ns asus a8n sli d…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Foxconn Diabolic Gaming Case 400W Blue With Lights 1 509 ¤ NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 1 379 ¤ AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1 1299 ¤ LG 16/48 Bulk DVD-ROM 1 145 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 549 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 699 ¤ A-Data 256 MB DDR-II DDR 533 Memory 2 838 ¤ Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply 1 349 ¤ Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256MB Retail Video Card 1 2299 ¤ סה''כ: 10 7066 ¤ הצעות שיפורים יעזרו בהחלט ..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? האם המפרט הזה שווה משהו? האם Counter-Strike יעבוד חלק ומהר, והאם CS: Source יעבוד בגראפיקה הכי גרועה בסדר? תראו, 1700 ש"ח זה כל מה שאני יכול להרשות לעצמי, ככה שאין לי ברירה [עכשיו יש לי את זה].
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 שאלות בנוגע לתחנת עגינה: 1. האם בתחנת עגינה יש מקום לחיבור הטלוויזיה? 2. אם כן, האם זה קיים בתחנת עגינה אוניברסלית? שכן, בלפטופ שלי אין כניסה לתחנת עגינה רגילה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ככל הנראה כיום אני ארכוש את השילוש מאחר ולא קיבלתי תשובה בפורום האחר אני שואל פה. דרישה:שילוש (מעבד,ראם ולוח) למטרת עיבודים גרפיים(Photoshop,AutoCAD), צפייה בסרטי HD ושימוש עם Front End כמו XBMC,ושימוש למטרת הקלטות (אולפן בייתי),הפקת למוזיקה,מיקסינג וטראקינג עם תוכנות כגון קיובייס ופרו-טולס (ברקע ירוצו הרבה טאבים פתוחים של דפי אינטרנט) בקיצור ולעניין מדובר במולטי טאסקינג מסיבי חשוב לציין שפעולת הקלטה ועריכה גרפית לא ייעשו בו-זמנית אך ייתכן ותהיה צפייה בתוכן HD תוך כדי עריכה גרפית,או תוך כדי הקלטה. *חשוב שהמערכת תהיה שקטה עקב נושא ההקלטות! (המארז שקיים כרגע שקט מאוד לכן חשוב שהמעבד והלוח יהיו שקטים) *המערכת תהייה פעילה כמעט כל הזמן לפעמים ללא כיבוי של 3-4 ימים לכן חשו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שוב אני נאלץ לבקש מכם חוות דעת על מפרט. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (l4d2 / BFBC2 /CRYSIS וכו'). יש לי כבר מארז,ספק (500W),כרטיס מסך 8800GT ,דיסק קשיח וציוד הקפי- על OC אני מוותר .... מעבד,לוח אם וזיכרון,חשבתי על המפרט הבא: Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET 287.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ - 1 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 149.00 ₪ - 1 1 RSM אקספרס - הרכבת מחשב מהיום להיום 99.00 ₪ - 1 1 סה"כ-1285 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לשפר את המחשב שלי... המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם - Intel Lemont DP965LT מעבד - DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 4850 ספק כוח - 500W זיכרון - 4GB (אני לא זוכר מה המהירות ולא יודע איפה למצוא במחשב) אני חושב שכדאי לי להשתדרג ולקנות מעבד ולוח אם חדשים... על מה אתם ממליצים? אני בעיקר משחק במחשב, פה ושם סרטים, אינטרנט... התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אבל אפשר גם פחות תודה רבה רבה לעוזרים, וגם לאלה שלא חג שמח לכולם ושבוע טוב! לירן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1. תקציב מקסימאלי 1550 ש"ח, ניתן לחרוג מהתקציב ב200-300 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 2. שימושים הצפויים, בעיקר ללימודים, כלומר עבודה משרדית, יש אפשרות גם לHD אז אפשר אבל לא נחוץ באופן נחרץ. א) בעיקר תוכנות אופיס למינהן, וכן צפיית וידאו באינטרנט(לא HD). ב) המסך שקיים הוא מדגם: MAG ai937adjw רזולוציה מקסימלית 1440x900 פיקסלים, 19 אינטש http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=590766 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 3. לא נחוץ ציוד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן,אני סטודנט להנדסת תוכנה בסוף שנה ב' ואני מתכנן להזמין מחשב נייד מארה"ב.אני נעול על LENOVO THINKPADT400\T410 ואני מתלבט בסוג המעבד וכאן אתם נכנסים לתמונה.אני לא יודע מה ההבדל בדיוק בין I3 ל I5 למרות שניסיתי לקרוא על כך.אני משתמש בעיקר בVisualStudio 2010 ואני משאיר המון קבצים פתוחים בד"כ בעבודה יומיומית.מסמסטר הבא כנראה שאני אתקין שני מערכות הפעלה על המחשב.השאלה שלי היא האם יספיק לי הI3 או שעדיף לי מאוד(ז"א זה ממש ישנה) אם אני אוסיף 150$ ואשדרג לI5. אגב מפרט המחשב שלי הוא:,מעבד (I3(2.13,בלוטוס,מצלמה, בטריה6תאים,250GB,5400RPM,אחריות לשנה וווינדוז7 חוקי כל זה ב 970$באתר של LENOVO.אם יש לכם הצעות ייעול קונקרטיות או חנויות מומלצות בארה"ב-אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שלמחשב נייד יש מאוורר קטן בפנים וכן שניתן לקנות סטנד מתחתיו עם מאוורר נוסף , אבל עדיין יש בעיה כי הסטנד גבוה ולא תמיד נוח לכתיבה וכן הטמפ' והלחות גבוהים בקיץ (בחדר דרומי לפחות 30 מעלות למי שזוכר בקיץ ) כך שהאויר חם גם במצב של איוורור (וגם עם מאוורר נוסף בחדר שמכוון למחשב), האם יש פגיעה מתמשכת במחשב במצב כזה ואם כן אז לשקול מחשב נייח עם 3 מאווררים במארז או שאין הבדל בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בקבלת מפרט עד 6K ללא ציוד הקפי וללא הארד דיסק תודה מראש לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עריכה גרפית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photshop mattab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod battlefield 3 rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטונים ביוטיוב לרוב. שיהיה מסוגל לנגן גם סרטים/סדרות בקבצי AVI פשוטים, לא 720p או 1080p. הנה עוד כמה קריטריונים שחשובים לי: מסך: 12 אינצ' בקירוב, שיהיה לד, LED, ולא LCD. חברה: אני מעדיף asus, אבל אם יש טובים יותר אז שיהיה חברה אחרת. טווח מחיר: עד 2500 שקל. בלוטות' מובנה - חובה, מצלמת אינטרנט מובנית - לא חובה. קל משקל, נוח לנשיאה. הארד-דיסק 160 ג"ב לפחות. שלא יתחמם בקלות. כונן DVD, לא חייב צורב DVD או CD. זמן סוללה ארוך. זהו בעיקרון :] תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מגיע לכ80 מעלות!! המאורר עובד.. אין לי ממש ניסיון עם לפטופים , אני יודע שבמקרה כזה בנייח שלי הייתי מפרק את המעבד ומחליף משחה טרמית.. זה גם מה שעליי לנסות כאן? כמה זה מסובך/שונה בלפטופ מבמחשב נייח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שהחזרתי את הטושיבה לחברה וקיבלתי זיכוי. רכשתי לנובו U550-2958 t6600 4GB RAM DDRIII 500GB HD Geforce 210m אבל כנראה שאני ביש גדא, פשוט נתקלתי במצב שהמחשב עושה רעש של שואב אבק ענקי. עכשיו תגידו לי שאני מעמיס וכו'. כרגע בעודי כותב לכם את ההודעה הזו רק האתר הזה עובד ושימוש המעבד עומד על 7% ומטה. אז מה הבעיה: המאוורר של המעבד עובד על מהירות מקסימאלית במשך שלוש שניות מפסיק לחמש שניות וחוזר חלילה. זה ממש עולה לי על העצבים, עכשיו יצרתי קשר עם לנובו ולא בדיוק קיבלתי תשובה הולמת חוץ מעצבים. החברה שאחראית על התיקונים דווקא נתנה לי תשובה מקוצעית והטכנאי אמר שהמחשב לא אמור לעבוד ככה. השאלה שלי היא האם יש למישהו מכם את המחשב הנ"ל והאם הדבר קורה גם אצלכם או שבאמת ישנה בעי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט ישמש את אחי הקטן (15) לגיימינג ואת שאר בני המפחה לאינטרנט ועבודות אחרות במחשב. חשוב לנו שהמחשב יהיה מרכיבים איכותיים ולא יזדקק לשדרוג במס' שנים הקרובות. נכון לעכשיו הכיוון הוא המפרט הבא: כמו שמצויין במפרט, אין צורך בציוד היקפי כלשהו פרט למסך ואין צורך בדיסק קשיח. צורב DVD אפשר להוסיף כאופציה וירכש אפילו כחריגה מהתקציב. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט + הצעות לשינויים. את ההצעות יש לבסס על מבחר החלקים הקיימים ברשתות KSP ואייבורי בלבד (ואין בעיה לקנות מכל אחת מהרשתות חלק מהרכיבים, ההרכבה מתבצעת על ידי.). תודה לעוזרים ושבוע טוב, אבירן.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-