ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel Core i5-750 @ 3 GHz (OC) Gainward GeForce GTX 460 SE PCI-Express 2.0 x16 HEC WIN+ 700W כשהכרטיס מסך עומד למות (ארטיפקטים כתוצאה מהפסקות חשמל). מבדיקה הבנתי שכרטיס PCIE 3 יעבוד על לוח PCIE 2. מודע לאופציה של צוואר בקבוק - אני אקנה מערכת חדשה בעתיד בכל מקרה (בלי כרטיס מסך כמובן), זהו רק פתרון זמני לעובדה שעוד מעט אתקע בלי כרטיס מסך. עוד עניין הוא ה-PSU. אם אני לא טועה זה זבל סיני, אין בעיה אם יסחוב את המערכת עם כרטיס מסך חדש (אני בטוח שיסחוב), השאלה אם יכול להיות שבהפסקת חשמל הבאה גם כרטיס המסך החדשה יהרס, בעקבות הספק הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הזמנתי את המפרט הבא מעבד: pentium d 945 3.4 Ghz DUALCORE לוח אם: ABIT A W8-Max chipset intel 955X זכרון: Corsair DDR2 667 512MBX2 כ.מסך: eVGA 7600GS 256MB הארדיסק: WD 250GB (16MB) 7200RPM SATAII מארז + ספק: Compucase 6A21 בא עם מאוורר אחד והוספתי עוד מאוורר 12CM ספק- Spire rocketeerII 400W Silent PSU 24 PIN כמובן גם צורב דיוידי סידירום ופלופי אבל זה כבר לא ממש מעניין עכשנייו בכללי איך המפרט? אני יודע שהכרטיס מסך הוא בינוני אבל אני לא גיימר אז התפשרתי עליו על חשבון חלקים אחרים השאלה שלי היא רק האם הספק של 400 וואט יחזיק את המחשב כמו שצריך + אופציות לשדרוגים עתידיים או שכדאי לי להחליף ל 500 וואט? בחנות אמרו לי שיספיק אבל חלק הכניסו אותי לסרטים בקשר לזה ש 400 וואט זה לא…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: עד 4000 שח. עדיף פחות. :-\ מסך: 15 אינטש לא מבריק. שימושים: * גלישה ואופיס * צפיה בסרטים * VMWare (מעט מאוד) * פוטושופ * Google Sketchup (זה עריכת 3D) * משחקים קלים מעדיף Lenovo או-Dell, ומעדיף לא toshiba או-HP. ...ותודה על כל עצה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K , גמיש עד 6K אם יש הצדקה לכך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר אודיו (FL Studio/Cubase), בשילוב עם מעט עריכה גרפית/עבודה משרדית וגיימינג בסיסי לעיתים רחוקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HD SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שתהיה שליטה על עוצמת המאווררים, רצוי שיהיה שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מסוגל לחכות עוד קצת. אז השאלה היא: האם יש טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת בחצי שנה-שנה הקרובה ששווה שאני אחכה לה, או שאני יכול לקנות מחשב עכשיו ולסגור את הסיפור? בעיקר מה שאני עושה עם המחשב זה לראות סרטי HD בטלוויזיה ולתכנת. אבל חשוב לי גם שאני אוכל להתקין משחקים במקרה הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי כלל. וגם לא כונני דיסקים או צורבים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המפרט הסופי שלי, כולל מסך 17' 700P! עלה לי המון המון,... אבל אני מקווה שהוא יחזיק לי כמה שנים טובות =], כמו המחשב שיש לי כרגע...(1600XP..40GB..384MB..9800PRO..7VTXE) בקיצור, הנה המפרט המושלם לדעתי שאפשר להרכיב מהסכום הזה, ושהכי מתאים למשתמש כמוני (גיימר,PS,קידוד-עריכת סרטים, ובלי OC!!) LG F700P 1 ¤1,025.00 ¤1,025.00 רגילה MSI K8N Neo4-F NFORCE4 1 ¤620.00 ¤620.00 רגילה WD 120GB 7200RPM 8MB JD SATA 1 ¤490.00 ¤490.00 רגילה SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 1 ¤300.00 ¤300.00 רגילה כונן דיסקטים 1.44 1 ¤50.00 ¤50.00 רגילה AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1 ¤1,000.00 ¤1,000.00 רגילה SPEEZE 80mm Fan - Ball Bearing 1 ¤35.00 ¤…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שכבר שאלתי את זה פה, אבל עבר זמן ובחומרה אחרי חודש נעשה ללא רלוונטי. השאלה בכותרת, כמה שווה היום HAF 932 במצב טוב מאוד, עם כל האביזרים? פשוט ראיתי שמוכרים R4 במחיר מגוחך באייבורי ובעקבות פרוייקט שלי מישהו פה (אהמ.. עדי אהמ..) נדלקתי קצת על מודינג אבל אין לי חשק לצבוע את המארז שלי, אז אולי ישתלם לי יותר למכור את שלי ולקנות R4 (שיהיה יותר חסכוני במקום) באמת שאין לי תלונות לגבי המארז, חרישי, מאוורר היטב. אולי דבר אחד, הוא פשוט שואב אבק. זה לא ממש ניכר על הרכיבים, אבל מכער את המארז. תודה חוששני שאין אחריות, כי עברה שנה בערך מאז שרכשתי אותו. לצערי בגלל שהמנקה עשתה "סדר" בדברים שלי, אבדו לי מסמכים וקופסאות רבות וביניהם גם הקבלה על רכישת המארז. אני יכול להוציא או…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמתחיל לזחול בתקופה האחרונה, אני רוצה לקנות מחשב חדש כשאני צריך מארז, רצוי עם כמה שיותר יציאות USB, רצוי גם USB3, אם יש אופציה לאחד ללא נורות אז עדיף לוח אם, רצוי עם כרטיס גרפי מובנה בעל יציאת HDMI ו DVI מעבד כמה שיותר חזק, חובה 64BIT כי אני מחפש הרבה ראם ספק כוח סטנדרטי, אני לא ממש מתמצא אבל אני הולך לחבר אילו עוד 2 הארדיסקים לפחות, 5 מכשירים בUSB ואולי כרטיס גרפי בעתיד הרחוק לפחות 8GB ראם, ואני אוסיף אילו 4GB שיש לי כרגע במחשב גם הארדיסק יש לי כרגע ואני לא מתכוון לשדרג עדיף שקט, אבל לא קריטי נגיד 6/10 חשבתי להשקיע סביב ה 2000 אך רצוי 1000 ואני יכול בקלות להשקיע גם 4000 העיקר שהיחס בין עלות לביצועים ישתלם ויהיה באיכות בניה טובה, אני כרגע עם אותו מחשב קרוב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי. וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל: Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה ועכשיו, לנושא... אני רוצה שתגידו לי איך המפרט. אני מזכיר הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט פחות או יותר: P4 2.6 Northwood (socket 478) לוח אינטל מציק ביותר 865PE 2x256 DDR400 Hyundai הכרטיס הכי נפילה שהיה לי אי פעם - FX5600 256 וספק 300W משהו שאמור להיות גנרי של CODEGEN בקיצור המחשב בכלל לא רע חוץ מכרטיס המסך. מחשב שקשה לי להגדיר אותו ישן (קצת יותר משנה וחצי, בהתחשב שרובנו לא מחליפים מחשב ימים לבקרים כואב לי מאוד להגדיר את המחשב הזה כמשהו אחר מחדש :'() לא שיש בעיות עם הכרטיס ברוב המשחקים, אבל כשזה בא ל FEAR הוא נראה פחות או יותר כמו DOOM הראשון (מה שלא כ"כ מפריע, גם ככה אין לי תוכניות לשחק במשחק). הבעיה היא ב BF2 - יש לי אחד כזה ששוכב אצלי על השולחן עוד מהחופש הגדול סגור בלי לגעת בו. עוד לפני שהוא הגיע לי לידיים הורדתי מהאינטרנט אחד וגיליתי שהוא נראה זווע…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
shalom ani ahshav be U.S.A vekol hainyan aim liknot bnewegg kvar lo tov biglal kol hketa shel hhahrayot hhorim doagim =\ az hem rochim lkinot li at ze b-pandas tagido li aih hmifrat hze lmishakim hazakim aval mmas hazakim kmo far cry condition zero vekol hmishakim hhadashim.. az hine hmifrat tagido ma dathem 1 AMD ATHLON 64 3200+ OEM 1,757 ש"ח 1 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח 1 EPoX EP-8HDA3+ VIA K8T800 754-pin 709 ש"ח 1 OCZ 1GB (512X 2) EL DDR PC3200 400mhzPlatinum Edition 1,790 ש"ח 1 Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 MITSUMI 3.…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU AMD ATHLON 64 BIT 3500+ 2000FSB 512K S939-VENICE - TRAY CPU COOLING GLACIALTECH IGLOO 7200 FOR AMD S754&939 Mother Board Gigabyte GA-K8NXP-SLI Graphics Card LEADTEK WINFAST PX6600GT TDH EXTREME 128MB DDR3 128 BIT PREMIUM PACK SLI READY X2 Memory TWINMOS 1024MB DDR433 (512X2) SPEED PREMIUM Hard Disk WD RAPTOR 36GB 8MB SATA 10,000 RPM - ATA150 DVD-RW NEC DVDRW ND-3520 DOUBLE LAYERED X16- BULK Floppy SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE Case THERMALTAKE SOPRANO MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BNS w/o PSU Power Supply ENERMAX EG-425P-VE 420W NOISETAKER VER2.0 P SERIES-DUAL 12V RAILS-FMA-20p/24p מה דעתכם, מבחינת רכיבים, ועלות??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות לטריידינג, בורסה. שימוש מאסיבי ועמוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב הולך להתחבר ל6 מסכים בextend, צריך כרטיסי מסך בהתאם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה לא עולה לי חלונות XP.אסביר.שמדליקים מחשב נייד בהתחלה מזהה חומרה וניתקע.לא ממשיך להגיע לדיסק קשיח. אני הוצאתי דיסק קשיח וחיברתי למחשב שולחני והוא תקין וכן מזהה אותו ויש גישה לקבצים. במחשב נייד בלי דיסק קשיח אני מדליק אותו ישר כותב הודעה שלא מוצא דיסק קשיח. ואני מחזיר דיסק קשיח למחשב נייד ומגיע לדיסק קשיח שוב לא עולה לי ניתקע בהתחלה. נסיתי להיכנס ל- bios וראיתי דיסק קשיח מזהה ותקין.עשיתי תוכנה בדיקה דיסק קשיח שגיאות סקטורים. בסיום נימצא תקין אין שגיאות סקטורים. ועוד משהו שמדליקים בהתחלה בצד ימין כתוב באנגלית לילחוץ מקש HOME (הגדרות) אני לחצתי מקש HOME ויש כתוב לי Password login: אני לא יודע מה זה אין אני כותב סיסמא נכונה ולהיכנס להגדרות. אני לא היגדרתי ס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... יש לי מחשב נייד של DELL דגם inspiron e1505 הבטריה של המחשב מפסיקה למשהו כמו 3-4 שעות עבודה, והבנתי זה בערך הסטנדרט. רציתי לקנות בטרייה נוספת כי לפעמים אני צריכה יותר זמן בטריה, ויש 3 סוגי בטריות של DELL שמתאימות לדגם. (לפחות לי האתר של DELL). אני ממש לא מבינה מה ההבדל ביניהם, ואם יש מישהו שיכול להסביר מה משפיע על אורך הזמן שניתן להשתמש בסוללה, או איזה סוללה עדיפה, אני אשמח. 1 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0428 2 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0466 3 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=e…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC בסלון. כמובן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 60 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להקרין FULL HD ו 3D SBS MKV 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול להעריך לי את המפרט הבא... p4 2.4 northwood INTEL D850EMD או משהו דומה לא בטוח שזה הסוג המדוייק של הלוח אבל הוא של אינטל 256MB RDRAM GEFORCE 4 MX400 צורב+סידירום H.D 60GB כרטיס קול כמובן מובנה על הלוח.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שפרסמתי פה את ההודעה הקודמת הבנתי שאני צריך מחשב מבוסס ddr3 (זול) וקטן mini itx. שמתי לב שאני מוגבל בהרבה רכיבים 1. יש רק בורד מיני אחד ב ksp שמתאים. 2. אין תמיכה בבורד ב m2 . רשמתי את המפרט הבא (3287 ש"ח). דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3, WOW וכדרומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים, עם מעבד די חלש לגיימינג Dual Core E5700 3GHz כ.מסך (שאני יודע מה טיבו כיום) Radeon HD5750, 1024RAM 4G RAM 1333ghzאני רוצה לשחק מחשקים כגון COD MW3, Battlefield3 בגרפיקה טובה (לא חייב להיות הכל על הכי גבוה, אבל שתהיה סבירה ומשחק חלק לחלוטין)אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, ואת הישן להשאיר ולהשתמש בו כמחשב משרדי, כך שאוכל לקחת ממנו זכרון אחד (2G) ואת הכ.מסך.התקציב שלי הוא כ1300 ש"ח ללא ציוד היקפי/
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשה קצת חריגה, אבל אשמח לעזרה - פירוט למטה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 70K. ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון של אלגוריתמי Deep Learning. צריך לתמוך במספר אימונים במקביל. פירוט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כולל הכל מהכל - כל הציוד ההיקפי וכמובן כרטיס קול חיצוני שיהיה בעיקר להקלטות. בהקשר הזה אני מכיר את http://pcpower.co.il/, אך אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הולך כמה לדעתכם המחשב שווה? Asus x555la בן חצי שנה , מצב קוסמטי 100% , בקושי שומש כי אני חייל מעבד Intel core i3 4030U 1.60ghz זכרון - 8gb ram 1600mhz קשיח: 500gb hdd + 120ssd מסך - intel graphics 4400 , מסך 15.6" Win 10 מקורי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה בסיסי, VGA לפחות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 GB * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (מקסימום אני יכול לקנות בנפרד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הוא בלי מערכת הפעלה ודי זול - מה אומרים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-