עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oRBenDavid,

טוב אז זה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box - 1,140 ASUS P5B-V INTEL 965G LGA 775 - 814 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ - 595 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500JS - 367 Leadtek nVidia WinFast PX8600 GT TDH Extreme 256MB PCIe - 841 Frontier Gladiator 500Watt - 238 סה"כ 3,995 ש"ח אני לא כזה מבין במחשבים אז בן דוד שלי עזר לי .. וכמו שאתם רואים אין צורב DVD אז תגידו לי איזה כדאי כי אין לי מושג אם יש הבדל בין כל החברות.. ואם צריך לשנות משהו אפילו הכי קטן כמו חברה בבקשה תגידו.. ופנדה חנות טובה/זולה? יש חנות יותר טובה/זולה? תודה [br]פורסם בתאריך: 25.08.2007 בשעה …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היות ויש לי 6800gt חיפשתי לוח שמכיל חריץ agp וגם חריץ pci-e בשביל האפשרות לשדרג כרטיס מסך בעתיד. ההעדפה המקורית שלי היתה לוח 939+agp+pci-e +venice 3000, אולם לא מצאתי כזה עבור מעבד amd. בתור gamer מה שחשוב לי זה כרטיס המסך והאפשרות לשדרגו, משום שידוע לי שהגורם שהכי קריטי בהרצת מישחקים הוא כרטיס המסך ולא המעבד, כך שפניתי לכיוון intel. ומצאתי לוח שעונה לכאורה לדרישות asua vintage pe2 חיפשתי ביקורות מקיפות על הלוח אם הזה : mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1428&lg=0 www.linux-tested.com/results/asus_vintage-pe2.htm newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16856110035 אולם לא מצאתי וזה הדליק אצלי נורה אדומה שאולי מדובר באיזה מוטצייה עם ביצועים עלובים אולם לא מצאתי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי אפשרות לקנות X61 בקונפיגורציה החלשה שלו עם תחנת עגינה וסוללה דפוקה ב1400. עם אחריות לעוד 3 חודשים אני עכשיו מסתכל קצת ביד2 ואני רואה מחשבים חזקים יחסית במחירים של 2000 [XPS או E310 של LG] השימושים שלי מאוד מגוונים...עריכות בפוטושופ, סוני ווגאס לעריכת סרטים, משחקים קצת ובקיצור קצת מהכל. אני יודע שאני לא יקבל את כל מה שאני רוצה ממחשב נייד יד שנייה ב2000...אני יכול להשלים חלק עם המחשב הנייח. השאלה שלי זה אם שווה להחליף מחשב נייד עסקי חלש במחשב נייד יותר חזק אבל לא עסקי? עקרונית גם מפריע לי שהמסך של הX61 ברזולוציה מאוד נמוכה, ואני יכול להשיג מחשבים 13" בטיפונת יותר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4k גמיש, יש אפשרות במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת פשוטה ועכבר טוב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בקשה למפרט מחשב רב-תכליתי ב 6K כולל OC .1 מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן לנצל את התקציב ולא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?- תכניFULL HD , משחקים, גרפיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה( אופן השימוש מיועד לפרנסה אך לא רק התוכנות העיקריות שאני אעשה בהם שימוש זה 2010 solidwork אני יודע שצריכה לצאת גירסא חדשה ובשביל המדיה סנטר xbmc ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: nfs,dirt2,crysis, Assassin's Creed,cod * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב אמור להיות מחובר לטלוויזיה 40…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי את המחשב הנ"ל כבר שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הזכרון מ2GB ל4GB לפי מה שהבנתי יש לי סלוט אחד פנוי. אבל אני לא יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך (איזה חברה\ סוג\תדר) אם מישהו יוכל להמליץ לי, אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם. אני זקוק למפרט לHTPC שיחובר בHDMI למסך LCD 47" FHD של טושיבה. אבא שלי רצה לדעת בערך מחירים למשהו נורמלי, אז אשמח לקבל הצעה טובה. עדיפות לחנות באיזור ראשון, על מנת לחסוך לאבא שלי נסיעות במידה ויהיו בעיות. כפי שצויין, HTPC לFHD, צריך מקלדת ועכבר לטווח של כ7 מטר, (אפשר לשלב בינהם במידה ויש משהו משתלם) תקציב מקסימלי כ2000 שקלים, חריגה לא תתקבל בברכה, אבל אם לא תהיה ברירה אז אצטרך לגרום לו להבין שזה המחיר. דבר נוסף, אם אפשר לדחוס בתקציב מפרט נוסף עם לוח אם במידות קטנות, ומארז אני אבנה בשבילו, זה גם אופציה. (לא נראה לי שיש צורך בDVD, אבל יש צורך בכרטיס רשת אלחוטי). (כמו כן, בלי קשר לפורום הספציפי הזה, אם יש לכם רעיון, איך עם מה שיש לי במפרט בצד, אפשר להציג FHD בשביל…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Posford,

שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד של DELL עד 4K. רציתי לדעת בתור סטודנט איזה סוגי מחשבי ניידים נוח לסחוב בתיק? כמה אינץ'? המחשב מיועד ללימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות לפטופ ולעבוד עליו בעיקר עם מטלב. ספציפית: הרבה מאוד הכפלות וחיבורים. התקציב מוגבל: 2500 ש"ח. מערכת הפעלה רצויה: win7. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי מתאים בתקציב הנ"ל (אפשר לחרוג מעט בשביל הבדל גדול אבל עדיף לא). אם יש גם הפניה למבחן ביצועים שלו אז בכלל טוב. עריכה: ברור שזה לא יהיה מחשב חזק במיוחד. אני מחפש את הכי מתאים בתקציב הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by omric,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בסיסי בגודל mini-itx בתקציב נמוך. בזמן האחרון אני חורש הרבה באינטרנט על כל מיני רכיבים והצלחתי להגיע בגדול ל-2 אפשרויות של מפרטים בתקציב שלי: אפשרות 1: לוח אם סטנדרטי עם מעבד Intel G3220 אפשרות 2: לוח אם עם מעבד 4 ליבות מובנה - Intel J1900 ב-2 האפשרויות אני בונה על מארז mini-itx עם ספק מובנה של 150-300 Watt (תלוי בדגם שאני אלך עליו), זיכרון 4GB, הארד דיסק וכונן DVD ההתלבטות שלי בין 2 האפשרויות: מצד אחד יש לי כבר מחשב בגודל מלא עם המפרט מהאפשרות הראשונה - בהחלט עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני חושש שעם ספק של 150-300 וואט זה יהיה קצת בעייתי... ולגבי האפשרות השנייה, היא לא בעייתית מהבחינה הזאת כי לפי מה שהבנתי מדובר על מעבד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אז ככה..אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנט להנדסת מחשבים שרק התחיל כלומר מחשב שיוכל להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית בשנתיים הקרובות וגם מתאים לעבודה עם תוכנות כבדות. מחפש דגם עם מעבד מסדרה של t6500 ומעלה וזכרון של 4 mb ומסך של לא יותר מ15 אינץ למישהו יש הצעות? שמתי עין על הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=173&prodid=411&keySearch= יש עליו ביקורת מאוד דו כיוונית וציון מאוד סביר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639193,00.html המחיר שאני מחפש הוא עד 5500. אני אשמח להצעות אחרות . תודה לכל מי שמגיב

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לא הייתי פעיל בערך שנה בתחום המפרטים והשדרוגים, מפרט מלא של המערכת נמצא בפרופיל שלי. בא לי לשדרג שילוש + כרטיס מסך, האם יש טעם או שאפשר לסחוב בכיף עוד שנה עד סבב החומרה הבא?

13. הי אני ובת זוגי עובדים יחד בעסקי האנימציה, והגיע הזמן להחליף את המחשבים המקרטעים. ואני זקוק לעצתכם המבינים בדבר. הערות חשובות עיקר העבודה היא על תוכנת פלאש (אנחנו לא מתעסקים בתלת מימד, אפשר להתחשב בכך בכרטיס מסך ממה שהבנתי). אחד המחשבים (לא חובה ששניהם) צריך גם להריץ פרמייר (תוכנת עריכה) ואפטר אפקטס ברמה גבוהה. שאלה האם כדאי לכלול במפרטים כונני sata? הבנתי שזה יכול להמהיר לנו את העבודה. ואם כן מה בעצם להתקין/ להפעיל מהם, בקיצור איך להשתמש בהם בצורה המיטבית. תודה חבר'ה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 למחשב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by KroydKrenson,

שלום לכולם, מחפשים מחשב נייד לדוקטור חדשה לביולוגיה חישובית, דגש השימושים על ביצועים. תודה מראש לכל מי שיציע\יתרום לדיון! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עם חריגה עד 5600. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by clown,

:s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מחשב נייד תומך HDMI, כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M ומערכת הפעלה WIN 7 ודיסק ע-נ-ק 320GB מעבד Intel Pentium Dual Core T4300 2.1GHz חבילת זיכרון מורחבת 3072MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M 512MB חיבור HDMI + e-sata דיסק קשיח 320GB מסך "Brightview 15.6 ברזולוציית FULL HD צורב DVDRW תומך LightScribe - צורב בלייזר ע"ג הדיסק קורא כרטיסים 5 ב-1 מערכת הפעלה Win 7 שנה אחריות ע"י HP ישראל איך הוא ?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by doronz,

הי, אני מתלבט בין שני מחשבים נידים: הראשון הוא ה 1330 המפורסם השני הוא LG מדגם R405. בהנחה שאת שניהם אני לוקח בקונפיגורציה של 2 גיגה זיכרון , וכרטיס גרפי של Nvidia 128 ו 3 שנים אחריות, האם הדל שווה 3000 ש"ח יותר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי , אני צריכה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם סוליד ווקרס פוטושופ keyshot אפטר אפקט וכו.. מבחינת תקציב משהו בסביבות 6000-7000, מחשב pc. עד כה היו לי ניידים של טושיבה ואני דיי מרוצה, אבל ייתכן וישנן חברות שיהיו יותר טובות ופשוט אני לא מכירה ... הסתכלתי על מחשבים שיש להם מעבד של I7, הבנתי שזה טוב.. אבל בכל הקשור לסוג של כרטיס מסך זיכרון וכו אין לי הרבה מושג אז אשמח לקבל איזשהן המלצות למחשבים או טיפים איך לבחור.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן חברים! לא בטוח אם זה הפורום המתאים לפוסט אבל (פוסט ראשון שלי פה)- קניתי לפני כחצי שנה את הלפטופ המדהים Dell XPS 13 9360 (i7-8550U שימושים בעיקר ללימודים (סטודנט), סרטים סדרות והרבה יוטיוב. אני משחק במחשב הישן שלי (נייח) משחקים לא מטורפים מבחינה גרפית אבל הייתי רוצה לשחק אותם במחשב הנייד ואולי כמה כותרים יותר חדשים בנוסף, אני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטרנט קווי, למסך טלוויזיה\מחשב, ואולי להוסיף עוד כמה פורטים של USB. החיבור שיש ללפטופ הוא Thunderbolt והבנתי שדרכו אפשר להתחבר לכל אלה (חיבור יחיד) אז אם לסכם את שני הדברים: א. חיבור כרטיס מסך חיצוני ב. שאותו DOCK לכרטיס מסך יכיל גם חיבור רשת קווי, חיבור HDMI, כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, הייתי שמח אם תעזרו לי בבניית מפרט שהייעוד שלו בעיקר לתכנות, הורדות ואינטנרט. צריך חומרה חזקה לפיתוח ישומים חזקים + מוכנות לויסטה. (פחות השקעה על כ.מסך יותר על ביצועים). תודה רבה!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית ולא יותר מזה. עדיף מסך גדול, בסיבות ה-15.4 אינץ'. אין צורך בהרבה מקום על ההארד דיסק. שתיהיה מצלמת אינטרנט מובנית וצורב DVD. חשוב שתיהיה לו יציאת VGA כי הוא יחובר הרבה למקרן במהלך הרצאות. המחיר הוא בסיבות ה-2500 ש"ח עם אפשרות לתוספת של עד 300 ש"ח אם זה הכרחי וכמובן שעדיף פחות אם זה אפשרי. בנוסף מצאתי את המפרט הבא ורציתי לשמוע אם לדעתכם הוא עונה על הדרישות בצורה האופטילית והוא באמת שווה את הכסף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode מחשב נייד MSI CR500 מעבד Intel® Dual Core Processor T4500 2.3GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce 8200M G זכרון 2048MB DDR2 דיסק קשיח 320GB SATA 5400RPM מערכת הפע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dan_dekel,

אוקי, בעקרון, היא מעמיסה על המחשב מבלי לשים לב, מתקינה מלא תוכנות ועושה בו שימוש של צריבות, MSN אינטרנט ופה ושם תוכנות גרפיות. לדעתי, כיוון שהיא מבזבזת הרבה משאבים והיא רוצה את המחשב לטווח הרחוק רחוק... אז כדאי כפול ליבה חזק עם הרבה זיכרון! לגבי הכרטיס מסך, שיהיה סביר, אם ניתן להכניס בתקציב. אם לא, אז עדיף מעבד וזכרונות איכותיים והעיקר, שהמחשב יטוס! גם אם יהיה EMULE, KAZAA ICQ MSN ופוטושופ ברקע, שיטוס! לגבי המארז ושאר ירקות, שיהיו כמה שיותר שקטים! זה הכי חשוב! אם ניתן ליצור מפרט איכותי בפחות כסף , אז גם סבבה. בתודה מראש, דן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by soprno,

יש לי מחשב כבר שנה וחצי, האם כדי לי לשדרג את המחשב או לשרוד איתו עוד שנה ורק אז להחליף?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2300. מזומן. חורג ב100 ש"ח (בלבד) רק זה ממש משתלם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה, משחקים קלים פה ושם 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול או כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הי, אשמח לחוו"ד על המפרט הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים קלים, בעתיד אולי משחקים יותר כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

דיונים חדשים בפורומים