ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... יש לי מחשב נייד של DELL דגם inspiron e1505 הבטריה של המחשב מפסיקה למשהו כמו 3-4 שעות עבודה, והבנתי זה בערך הסטנדרט. רציתי לקנות בטרייה נוספת כי לפעמים אני צריכה יותר זמן בטריה, ויש 3 סוגי בטריות של DELL שמתאימות לדגם. (לפחות לי האתר של DELL). אני ממש לא מבינה מה ההבדל ביניהם, ואם יש מישהו שיכול להסביר מה משפיע על אורך הזמן שניתן להשתמש בסוללה, או איזה סוללה עדיפה, אני אשמח. 1 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0428 2 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0466 3 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=e…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לאחר שקראתי קצת ת'רדים על מפרטים בתקציב נמוך הרכבתי מפרט די פשוט שחסר לי בו רק מארז שקט. אני מדגיש שאני זקוק למחשב שקט מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤457 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤465 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤306 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤213 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 ¤308 איזה מארז פשוט ושקט אני יכול לקנות ? האם אני צריך להוסיף גם מאוור למעבד או שהוא מגיע עם אחד קיים ? ואם כן האם הוא שקט ? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה למשחקים כמו שכתוב בכותרת, ללא מסך, ללא ציוד ציוד היקפי (בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'). תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים (ואינטרנט/אופיס/מוזיקה). תקציב -בסביבות ה-4K וגמיש (אני יכול לעלות את התקציב מצד אחד אם יש צורך, אבל אני מאוד מעדיף מצד שני לא להשתמש בכולו) חשוב לי דיסק קשיח עם נפח גדול.. (אם הייתי יכול מבחינה תקציבית הייתי לוקח טרה בייט.. אבל כנראה שאני אאלץ להסתפק בחצי טרה). חשוב לי גם קירור טוב (אפילו אם אפשר להוסיף "מאוורר אקסטרה") וספק טוב ואמין. לא יבוצע OC, אין צורך בציוד היקפי בכלל. יש צורך בכונן DVD (לא צורב), רצוי מארז אלגנטי, גם אמין וגם נראה טוב ועם יציאות USB מקדימה (בנוסף למאחורה, כמובן) תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core 2 DuoE6600 2.40GHz 4Mb BOX ASUS P5N-E SLI NVIDIA nForce® 650i SLI LGA 775 OCZ 1GB DDR2 800PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-1 ASUS 8800GTS 320MB GDDRIII,HDTV, 2xDVI, PCI-E Western Digital 250GB 7200RPM,16MB, SATA II Thermaltake TR2 Power W0093 500W PFC AeroCool ExtremeEngine 3T Black סה"כ מחיר 6000 ש"ח. האם הפירוט הנ"ל הוא טוב ושווה את המחיר ואם בכלל הפריטים איכותיים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לול קרה פה משהו דפוק מישהו כבר רשם הודעה פה על נייק שהוא לא מנהל כבר ואני התכוונתי שהייתי שמח אם הוא היה פה... וקרה פה דפקה אז רציתי שידעו את זה כל מי שראה את ההודעה ההיא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני פותח את האשכול הזה בשביל חבר שאין לו משתמש: 1. מה התקציב המקסימאלי?** 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?** נסה לחסוך אבל לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?** 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה גראפית (אולי גם עריכת סרטונים), מידול 3D ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop (כל יום), Adobe Premiere (לעיתים קרובות) - Blender (מדי שבוע אני נכנס כ-10 פעמים) - Adobe After Effects (מדי פעם - אתחיל להשתמש יותר עם מחשב חזק יותר ממה שיש לי עכשיו) - Visual C# 2010 (משתמש בזה הרבה) ב) במידה והמחשב מיוע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעלות של כ6-7K, העלות היא גמישה למדי.. המחשב ישמש לצורכי- עבודה, משחקים בינוניים, מוזיקה, צפייה בוידאו וכל דבר שמחשב אמור לעשות. ניידות בינונית (14-16 אינץ'). איזו חברה נותנת תמורה טובה? חשבתי בעקרון על DELL, אבל שמעתי דברים טובים גם על LENOVO. אשמח להמלצות קונקרטיות מאוד! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב שמיועד למשחקים בלי כרטיס מסך מיוחד זאת בגלל שאני רוצה לחכות לצאת G92 בסוף השנה. אז אם אתם יכולים לבנות לי מפרט שמיועד למשחקים עד 8K שקלים ללא כרטיס מסך מיוחד.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבעלי הניסיון עם מחשבים מהסדרה הנ"ל (הכוונה בעיקר למפרטי AH530-7 ו- AH530-9) 1. האם אתם מרוצים מאיכות הבניה של המחשב, פיזור חום מיטבי וכו' ? האם נתקלתם בבעיות חומרה/בניה כלשהם או מכלולים שהייתם מאוכזבים מהם (זמן סוללה, רמקולים, מסך, התחממות וכד')? 2. האם קניתם דרך טרקלין חשמל או מקום אחר? 3. האם הייתם זקוקים לשירות/אחריות של אמטל בצורה כלשה? אם כן, אשמח לשמוע. אם מישהו יודע משהו על השירות שלהם ממקור אחר, אשמח גם לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1,303 Intel Core 2 Duo E6600 Box 626 GIGABYTE GA-965P-DS3 410 Western Digital WD2500YS 250GB 2500YS 461 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 2,036 Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E 154 Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD 385 NZXT Apollo 663 Corsair CMPSU-520HXEU 520W 140 Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 35 Zalman Case Fan ZM-F1 80mm 1,070 LG 19" L194WT 5ms LCD 74 Logitech Classic Keyboard 411 Logitech G5 Laser Mouse 168 SBS370 BLACK 497 Windows Vista HOME Basic 64Bit כל זה עולה 8500 יש סיכוי שאתם משיגים לי את אותה רמה של מחשב אבל בסביבות ה8000
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הזה. היה בשימוש שנתיים וחצי בערך בלי שעבר שום oc כמה המחיר שלו יד. שנייה במצב מצויין. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכוון לקנות מחשב (ללא דברים מסביב כגון מסך, מקלדת, עכבר...) חדש להורים שלי, שיהיה למספר שנים טובות (בלי להתחיל להחליף דברים כל שנתיים). השימושים העקריים - אינטרנט, Office קצת, משחקים לא האינטנסיביים של הצעירים. קצת לראות תמונות וסרטים וכדומה. להלן המפרט שבניתי וההצעה מחנות אייבורי: מעבד אינטל I5 6500 3.2GHz 6MB 1151 TRAY מאוורר למעבד HS CNPS5X ZALMAN לוח אם ASUS B150M-A 1151 DDR4 B150 זיכרון KVR Kingston 8GB DDR4 2133MHz שתי יחידות - סה"כ 16GB דיסק SSD של Samsung 750 EVO 2.5'' SATA 250GB דיסק קשיח פנימי WD BLUE WD10EZEX SAT 1TB כרטיס מסך ASUS Nvidia GeForce GTX950ST OC 2G-5 ספק כוח 80+ A.PFC B500 500W coolermaster מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב די ישן: E4500 2 ג'יגה ראם קשיח 160GB כרטיס מסך 9500GT (לא ממש רלוונטי כי אני בקושי משחק במחשב הזה. אם כבר משחקים אז רק משהו כמו פיפא) האם יש דרך לשדרג אותו (כלומר, לא להחליף מארז לגמרי אלא רק את ה"בפנוכו") או שאצטרך לזרוק את המחשב הנ"ל לפח ולקנות חדש לגמרי? אני שואל את זה מכיוון שבזמן האחרון (למעשה, כמה חודשים כבר) אני חווה איטיות בלתי נסבלת שמתבטאת בפתיחת כמה טאבים בגוגל כרום ובכלל הכל מרגיש כבד מאוד. אני עם ווינדוס 7. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט (במצב נורמלי עם הרבה טאבים, היום פחות), מיילים ומקסימום משחק כמו פיפא. אשמח לעזרה, מה כדאי/נכון לעשות במצב הזה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של דל מסדרת studio 1537, P8400 ויש לי כמה שאלות... 1. רציתי לדעת אם יש אפשרות בארץ לבנות את המפרט של המחשב כרצוני (Configured to Order), כמו באתר של דל העולמי, רק ששם ההזמנה והמשלוח מתבצעים בארה"ב. אם כן, באיזו חנות/מורשה אפשר לעשות זאת? 2. נכנסתי להשוואת מחירים בזאפ, ורציתי לדעת אם החנויות שמופיעות שם הם אמינות כמו:נייד נייד, נוטבוק קלאב,גאמא אופיס ומחשבים, גולטופ וכ"ו.. , או שעדיף לקנות ממשווק מורשה שהמחירים בו יותר יקרים. דרך אגב, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות ניידים?... תודה מראש על העזרה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Mobo : Gigabyte GA-Z77-HD3 - 595 ש"ח CPU : Intel Core i5 3570K - 1140 ש"ח CPU Cooler : Scythe Mugen 3 Rev. B - 200 ש"ח RAM : G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 - 470 ש"ח GPU : Sapphire HD7970 Dual-X (נקנה בקניה קבוצתית) PSU : Seasonic 650W Gold X-Series X-650 Retail - 610 ש"ח Case : Antec Eleven hundered - 580 ש"ח Extra Case fans : 2 x Antec TriCool 120mm Blue LED - 100 ש"ח Monitor : Dell U2412M 24" FHD LED - 1350 ש"ח DVDRW : LG x24 - 115 ש"ח Total - 5111 ש"ח למפרט הזה יתווספו כונן SSD של אינטל (גם מקניה קבוצתית) ושלושה הארד דיסקים 1TB 1TB ו 2TB. בעינייני לוחות אם אני לא ממש מעודכן, סתם לקחתי דגם שנראה שיש בו …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר שנים שאני לא מעודכן, אני הולך לקנות מחשב חדש, לא High End אבל גם שיסחוב משחקים בצורה יפה...נו, וכל הדברים הרגילים. לאחר התלבטות החלטתי ללכת על תצורה של מארז סופר קומפקטי מטעמי שקט וניידות. לא מתכנן OC...לפחות לא במארז הנוכחי. לאחר קריאת מאמרים ועיון בפורום העלתי את המפרט הבא: AMD Phenom X4 9850 2.5GHZ Quad Core BLACK EDITION, ¤980 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3022 ZALMAN CNPS8700 LED, ¤260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=921 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2, ¤445 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2845 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , ¤480 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק והכרטיס מסך הלכו. נמצאים במפרט. המעבד סוקט 939. יקנה מEBAY ב400 שקל. 4200X2. עכשיו לא מוכנים לממן לי ב1500 שקל ספק וכרטיס מסך. ולכן משיקולים אני מנסה למצוא חלקים זולים ויותר טובים שזולים שם פי כמה. צרכים. כרטיס מסך למשחקים על Dell2407WFP. אני לא גיימר מטורף שישים פילטרים. רק שיריץ חלק על רזולציה גבוהה. ^^^^^^^ המסך. ספק - שיחזיק על המערכת שבמפרט שלי. כולל אפשרות אוברקלוק. אם יש חרגיה קטנה אז סבבה. אבל בשאיפה לכמה שפחות כולל משלוח לישראל. תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מחשב hp pavilion dv8000 יום אחד המסך הפסיק לעבוד אז חיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל VGA ועלתה מולי התמונה הבאה בכל מקרה המחשב במצב אבוד אז החלטתי ללכת על פתרונות סופיים ואני זוכר שראיתי פה מישהו פעם שהכניס את הלוח אם של המחשב לתנור וזה הסתדר לו איך שהוא אם אפשר הכוונה איך עושים את זה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הקודם הלך לעולמו אז אני מחפש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FOOTBALL MANAGER 2013,fifa 2013,BF3,GTA,BORDERLANDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב של דל בצבע אדום עם נתונים טובים אבל שלא יעלה יותר מ 2800 שזו חריגה כבר. האם יש חיה כזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, אינטרנט, יישומים משרדיים כמו וורד וצפייה בסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן Avid ואולי גם פוטושופ באופן תדיר (נניח פרוייקט אחד לשבוע) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב הומלץ לי לא לקחת מסך שהוא פחות מ 22 אינץ ואני מניחה שארצה את הרזולוציה הכי טובה שאוכל להשיג בסכום הזה האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) מסך, מקלדת, רמקולים (הסכום אמור לכלול את הציוד ההיקפי) האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000-1200 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- אם זה ייתן תוספת משמעותית, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, DOOM, CS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח! מזה מספר חודשים אני סובל מ"ג'וק" שאומר - "הפעם נלך על AMD", מה גם, לפי התקן של AMD Advantage Desktop. ברור לי שיש פה עניין של שיווק, ומפרט מעין זה רחוק מלספק Bang for the buck, אבל חשבתי להשתולל, להתפנק עד הסוף. בכל מקרה, מעוניין במפרט שיכלול מעבד Ryzen 7950X3D, כ. מסך Radeon RX 7900 XTX, קירור נוזלי 120x3 (או 3x140) למעבד, M.2 NVMe מהיר בעל נפח 2TB, לוח אם עם ערכת שבבים X670E (חשבתי על ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI, סלוט אחד לכ. מסך מספיק) ומארז שיכלול רשתות אבק ואוורור אופטימלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יחסית יד חופשית, אבל אין צורך בקירור מים Custom או קירור מים לכ. המסך. 2. מה שימושי המ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש היה אותו בכל מקום, אבל פתאום הוא נעלם מרוב החנויות. המעבד היחיד שנשאר עם יכולת גרפית מובנית של vega הוא רק ה ryzen3 3200G. האם ידוע למה הוא נעלם מהחנויות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-