עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה הרכבתי מפרט בשווי 4.3 אלף ואני רוצה את חוות הדעת שלכם כי אמרו לי שמאוד מבינים פה באתר ..... יש לי שאלות למטה מתחת למפפרט .. .! המפרט הוא לשימוש גיימינג כבד . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 codmw3 crysis 2 gta וכל המשחקים הכבדים ... שעוד יצאו בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפני שבוע פירסתי הודעה בפורום יד שנייה ולא ממש קיבלתי תשובה שם, אז אנסה פה. המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. אבל לרוב בפוטושופ CS 6 ואוטוקד 2015, שהם זוללות זיכרון, בהתחלה רק התוכנה לא מגיבה ולבסוף גם המערכת הפעלה קורסת, חשוב לציין שברינדורים ארוכים ב VRAY אין שום בעיה. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD R…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. * מטרות המחשב: רוב: מחשב סטודנט(לימודים), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים לא (HD). מעט: עריכה גרפית (דו מימדית, אולי תלת מימד (לא עקרוני)). * גודל המסך: רצוי שיהיה קריא טוב למטרות המחשב, אך ביחד גם שמחשב יהיה נייד בסביבות 15.6. * משקל רצוי: רצוי משקל נמוך, המחשב יהיה נייד 7 ימים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כ- 2 שעות עבודה משרדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא * גודל מינימלי של כונן קשיח" 160 GB * צורב DVD: רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. המחשב אמור לשמש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב נייח בסוף היום. כמו כן הוא יהיה כמעט כול יום איתי בתיק, לכן חשוב שיהיה עמיד וביחד לא כבד במיוחד. 4K זה המחיר שניתן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי חברה, מה שלומכם? חבר יקר ביקש את עצתי ברכישת מחשב חדש. המחשב הוא שאיפה רבת זמן שלו וכעת יש לו את הכסף לרכושו. התקציב, כאמור, עד 6.5 אלף שקל. אין צורך במארז, ללא ציוד הקפי. המטרה: משחקים. הקניה תתבצע בKSP. הנה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i7 920, s1366, 8MB Box 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P6T s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1240 1 1240 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 720 1 720 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 695 2 1390 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM,…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני זקוק לדחיפות להמלצה למפרט לטובת מחשב לעריכת מעגלים מודפסים. העבודה בתוכנות דומות ל-AUTOCAD, ב*דו-מימד*. עיקר העבודה היא חישובים ארוכים ומסובכים ותצוגה גרפית דו-מימדית של הרבה מאוד שכבות (לא יודע האם צריך כ.מסך חזק..). אשמח להמלצתכם המהירה שכן אני צריך לרכוש את המחשב עוד היום. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לפני כמה חודשים תיכננתי לקנות מחשב, כבר קניתי כרטיס מסך(GF7600GT) וזכרונות(1G 667MHZ) מהאינטרנט. התייעצתי בכם ותודה רבה על העזרה! אבל הסתבכתי קצת והקנייה נדחתה. עכשיו יש לי את התקציב הנ"ל^ (2800-3000 ש"ח) לשאר החלקים של המחשב: מעבד לוח אם מארז+ספק דיסק קשיח (אני לא צריך ציוד היקפי וכוננים) אני רוצה לקנות את המחשב בימים הקרובים, תודה רבה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 533 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) השימושים במחשב כמו שציינתי הם משרדיים...הדרישות הספציפיות הן מחשב שקט ככל שניתן.. 1. אני לא מוצא כבר את הלוח אם בKSP, לאיזה לוח אחר כדאי להחליף? 2. האם יש מארז אחר יותר קטן מהמארז הזה במחיר זהה? וכמובן דעתכם הכללית על המפרט אני רצה להזמין היום תודה. קרדיט ל cold fire ו ®_GL_® על העזרה!

9. Started by Lotar_88,

שלום לכולם חבר שלי צריך מפרט למחשב גיימרים עד 7000 שקל אני צריך שהוא יכלול מעבד לוח אם מסך lcd כרטיס מסך דיסק קשיח צורב דיוידי זכרון מארז ספק כח מקלדת רמקולים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם אני כותב הודעה חדשה עם אותן הדרישות מפעם שעברה, רק שהתקציב עלה: במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב1000-1100 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב. אשמח לסוללה חיצונית שתתן לי 15 שעות עבודה,כמו שיש לסוני\לנובו? כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by axel_bundy,

ACER 5730Z מגיע עם ויסטה BASIC אני רוצה להתקין במקום XP PRO . השימוש ב SATA לא מעניין אותי . השאלה שלי אם כדי להתקין את XP PRO במקום הויסטה יספיק לשנות ב BIOS את המצב של SATA ל IDE ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by montella,

הסיבה העיקרית שהמחשב הוא לא נייח היא מגבלת מקום שיש לאחותי בדירה, לכן היא מחפשת מחשב נייד. תקציב של 2500 שח + אופציה ל2700 גג אם צריך על מנת לשדרג זכרון/אחריות מערכת הפעלה וכו' , אבל להשאר ב2500 שח. * מטרות המחשב? שמיעה של מוזיקה וצפייה בסרטים, איכות הרמקולים והמסך חשובים מאד. מאמין שכל מחשב שיריץ טוב מוזיקה וסרטים יספיק גם לשימושי אופיס ולאינטרנט. I-tunes המחשב לא אמור להריץ תוכנות חזקות. I3 יספיק לא? * גודל המסך? 15.6 הבנתי מקריאה שעדיף מסך מבריק לשימושים כאלו, וגם שיהיה WIDE * משקל רצוי? מחשב אמור לשבת בצורה קבועה בבית, כך שמשקל לא כל כך רלוונטי, נגיד 2.5-2.7 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאחר שאמור לשבת בצורה קבועה בבית אז אין צורך בסוללה חזקה, 3 שעות זה פרק זמן סביר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by erezMASTER,

הינה המפרט שלי, מה דעתכם, האם יווצר צאוור בקבוק במקום כלשהו אן האם יש מקום לשיפור? לדעתי זהו מחשב מצויין רק צריך שתחזקו את דעתי. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX ש"ח1275 קירור למעבד: ASUS Silent Knight Cpu Cooler ש"ח323 לוח אם: ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 ש"ח675 זיכרון: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK ש"ח660 דיסק קשיח: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS ש"ח290 כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 9800 GTX OC 512MB PCIe 2.0 ש"ח1658 פלופי: Sony Floppy Drive 1.44 Black ש"ח49 מארז: Enermax ECA5001 Uber Chakra 25CM Side Fan ש"ח599 ספק כח: Corsair VX Series 550W PSU ש"ח473 סה"כ: 6005 ש"…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nadav7791,

שלום לכולם! בעוד חודש קרוב משפחה שלי שגר בארץ טס לבקר את אח שלו שגר בארה"ב. אשמח לקבל המלצות על חנויות שדרכן אני יכול להזמין לפטופ שיישלח (הבנתי שיש חנויות שעושות משלוחים חינם בתוך ארהב?) לבית של בן דוד שלי שגר בארה"ב. מה עושים בנושא האחריות? בנוסף אשמח לקבל המלצה ללפטופ בתקציב של עד 3000. המחשב מיועד ללימודים והדרישות העיקריות שלי הן משקל קל עד כמה שניתן, סוללה חזקה,מסך 15"וכונן ssd.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, נעזרתי רבות בפורום הזה ותודה לכל העוזרים! אבל קניתי לפני שנתיים מחשב מ PLONTER ב5430 ש"ח ונכוותי קשות( מספר הזמנה - 14234855492255372) רכיבי הUSB (אלו שעובדים) מתנתקים לפרקים (לגיימר זה סיוט!!!) המחשב קופא כל כמה ימים!! אני לא יכול להשאיר את המחשב דלוק ולדעת שבבוקר הוא עדיין יעבוד בקיצור סיוט. הלכתי כמה פעמים לתיקונים (שבוע אחרי הקנייה, חודש אחרי הקנייה שוב ועוד) אבל העובד שם (ויטלי) אומר שבגלל שזה קורה רנדומלית והוא לא מזהה את הבעייה אז הוא לא יכול לעשות כלום. לא הבנתי איך זה אמור לעניין אותי, קניתי מחשב בכמעט 5.5K אני רוצה שהוא יעבוד! בקיצור במקום להנות ממחשב חדש ואיכותי, אני צריך לקנות שוב מחשב חדש. מצ"ב המפרט…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, המחשב הנוכחי עשה את שלו במשך 6 שנים, הגיע הזמן להחליף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, תכני HD (סרטים, סדרות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן אנשים אחרי חיפושים רבים בפורום הזה ובכלל באינטרנט הרכבתי לעצמי את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא מספיק טוב או שיש מה לשפר אשמח להצעות מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 880 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC Vapor-X 499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 799 ₪ - Fractal Design Define R4 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT מחיר סופי: 5738 ₪ לאשר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אינטל בלבד לוח אם טוב כולל מסך לא צריך כרטיס מסך חזק - לא למשחקים , OB טוב יש לי צורב, מספיק HD 40GB 256 זכרון DDR העיקרון זול ומאפשר שידרוג עתידי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם , מדובר בדגם עם המסך הקטן 12.1 PR200 , הדגם הספיציפי model (ms-6837d) כשקיבלתי המחשב היה עם איקס פי והמצלמה עבדה פיקס!... ולא מזמן פירמטתי ושוב התקנתי איקס פי... ואין המצלמה פשוט לא עובדת למרות שהתקנתי את הדרייבר שהיה בדיסק , והורדתי מה שיש באתר החברה והמצלמה פשוט לא עובדת, המחשב לא מזהה אותה בכלל. עשיתי חיפוש בגוגל , ומצאתי כמה הודעות בפורומים לגבי אותה בעיה בהגדרת המצלמה אך לא הבנתי כלוווום (כן האנגלית שלי סופר מצויינת).. למישהו יש אותו מחשב? מישהו יודע מה הקאצ' בהגדרת המצלמה במחשב מסוג זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המחשב עובד באופן חלק ומאוד מהר. מעבד: Intel Core i3 540 @ 3.07GHz Clarkdale 32nm טכנולוגיתראם: ‎4.00GB כפול-ערוץ DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20סלוט אחד של קינגסטון והשני של Elpidaלוח אם : asus P7H55-M LX (LGA1156כרטיס מסך : (ATI Radeon HD 5670 (Sapphire/PCPartner1GB עם dvi hdmi ו disply portהארד דיסק : 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Deviceצורב -חדש- של LG, הוחלף לפני פחות מחודש. כרטיס קול של הלוח אם, אבל בspecy מופיע ככה: AMD High Definition Audio Deviceספק כוח 400W מארז כזה רק בלי הסמל של ksp http://ksp.co.il/?uin=13098מותקן עליו (אין דיסק אבל מופיע שהווינדווס מקורי בלוח בקרה) windows 7 ultimate 32 bit עובד מעולה, חלק מאוד. מאוד. שמור מאוד. עבר פרמוט לפני שנה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by הורוויץ,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מסך: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1369 מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪738 זיכרון: OCZ 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV3GK אחריות: לכל החיים. מחיר: ₪482 כרטיס מסך: GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪981 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪148 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU אחריות: על שלמות המארז הראשונית. מחיר: ₪284 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מעבד Core 2 Duo E6320 BoxוIntl - 912ש"ח זכרוןו DDR2 2048MB 800MHZ CL4- G.Skill - 529ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB PCIeוGigabyte 660 ש"ח כונן קשיח WD2500KSוWestern Digital 309 ש"ח לוח אם GA965GMS2וGigabyte 549 ש"ח מארז מחשבוSagittaוRaidmax 305 ש"ח ספק כח Enermax Liberty 500W 633 ש"ח צורב DVD ופנימי וAD7170AוNECו18וXו 155 ש"ח מסך אופציונלי מסך מחשב וFP92WוBenqו 969 ש"ח סה"כ בלי מסך : 4052 ש"ח סה"כ עם מסך : 5021 ש"ח אחים שלי תגיבו לי מה דעתכם על המפרט הזה הצעות לשיפור , מחירים יותר טובים..... המפרט הורכב בעזרת זאפ (www.zap.co.il)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברים, הנה אני שוב אחריי 3 שנים קונה מחשב חדש, המחשב הישן נמסר לבן משפחה וגם היה לו תקלה עם הכרטיס מסך בגלל הספק כח. אניווי לענייננו : יש לי מסך 21.5 אינץ' Samsung T2250 Syncmaster בשולחן העבודה ובמשחקים אני עובד על רזולוציה מקסימלית 1900X1000 או 1900X1200 לא זוכר בדיוק. עכבר, מקלדת, רמקולים וכדומה אני לא צריך. נטו מחשב ! העדפות : מעבד - אינני בטוח, אבל INTEL נחשבים טובים,שקטים, וקרירים נכון ? כרטיס מסך - אני חושב שצריך אחד חזק לרזולוציה שאני משתמש בה מארז - לא משנה איזה ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק את כרטיס המסך ואת שאר החומרה. ( אבל לא אחד שיכול להשרף בגלל שיותר מדי 'חם' לו ויגרום לרסטרטים וכיבויים של המחשב) דיסק קשיח - לא צריך להגזים עם, הסדרתי יפה עד היום עם 320GB …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by alergic,

מחשב למשחקים בלי ציוד היקפי (מסך,מקלדת,עכבר וכו...) כרטיס מסך ATI 160 GB 1024+ RAM צורב DVD קירור שקט תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום ! קניתי לפני יומיים מחשב נייד של ASUS http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X55C/ אני רוצה להתאים את רמת הבהירות של המסך ומשום מה צירופי מקשי ה FN + F5 F6 לא מגיב אפילו אני לא יכול לגרור עם העכבר את רמת הבהירות שנמצאת על 0 כפי שמופיע בתמונה המצורפת התקנתי את כול הדרייברים ,מה עליי לעשות האם קיבלתי מקשים דפוקים ? תודה .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.