ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ומועדים לשמחה התלבטות קשה לגבי בחירה בין שני דגמים איזה מהם עדיף לי :s05: 1 - http://www.gamaoffice.co.il/products/101923 2- Dell Inspirion 1535 V8300 Intel® Core 2 Duo Processor T8300, 2.4GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Sound Audio type/controller: AC97 Soft Audio Speakers Two channel high definiti…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ממצב חברים? אני צריך עזרה ברכישת נייח מבוסס i3 לצרכים בסיסים ומתקדמים כרגע אני עם מחשב נייד ומחבר לו מסך לעיתים, השימושים שלי אבלטון לייב אילוסטרייטור פרמייר פוטושופ אני מעדיף מעבד אינטל אבל בגלל שיכול להיות שאני ירכוש בנוסף את המסך שבקישור, ויש לו פנוקציה כלשהי של amd אז אני שוקל לקנות רייזן מסך עתידי LG 29UM69G-B 29'' LED IPS 975 שקל https://ksp.co.il/m/uin/50115 המפרט שאני צריך זה i3 עם 8 גיגה אחסון 1000 ואולי ssd 256 ומארז קטן. השאר אני פחות מבין אין לי דרישות מיוחדות נוספות מה שמצאתי ואשמח לחוות דעת, זה את אלו ולמה זה נראלי זול מחשב אינטל Intel Core i3 9100 1330 שקל https://ksp.co.…
-
- 24 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב קראתי קצת בפורום לפני שאני מבקש אבל עדיין מבולבל מה עדיף (רצוי למשחקים גם) למשל:: samsung ativ book 4 np470r5e samsung np370r5e-s01il lenovo ideapad g710 59385371 ועוד כל מיני השאלה שלי היא שהמלצתם על כל מיני שחלקם עם מעבדים מהדור הקודם שעדיפים שמישהו יעשה לי קצת סדר בבקשה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי דילמה... האם להשקיע במחשב שכביכול יהיה קצת אוברקיל בשבילי... נניח 3900X וגם 32GB RAM.. ואז זה יחזיק לי אמנם הרבה יותר זמן בעתיד.. או.. שפשוט ללכת על משהו שאמור לספק אותי ואז בכל כמה שנים פשוט לשדרג... ולקבל דור חדש יותר... שאולי יהיה חזק יותר ממה שיש לי.. הכוונה היא האם להשקיע עכשיו מאוד על המחשב או שפשוט לחסוך ועם הזמן פשוט לשדרג ולקבל דורות חדשים בכל פעם.. דור ישן שהוא עדיין חזק, זה יהיה שווה משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד קצת ישן של חברת DELL מדגם INSPIRON 6000 . מאז שפגשתי במחשב הוא היה מאוד איטי וחסר תועלת . כשבדקתי טמפ' ראיתי שהמחשב מגיע למספרים מטורפים . 70 - 80 למעבד - וכמעט 50 ל-HDD . (ראו תמונה ) URL=http://imageshack.us] הבנתי שכבר משהו לא בסדר . תפקוד המחשב מאוד מאוד איטי ומעצבן - עד שעולה יישום או כל דבר אחר לוקח שעות המתנה ! כמות ה-CPU של המחשב עומדת מעל 70 ורוב הזמן 100% . נ.ב קרה לי אתמול שהמחשב נכבה פתאום ( כנראה מהטמפ' הגבוהה ) . הגרף תמיד למעלה או שעובד בקצב מטורף ולא נח . הזיכרון גם נשאב מהמחשב בפעילותו . כרגע אני סורק ווירוסים במחשב , מצאתי פה ושם אני עדיין עובד על זה . [אבל השאלה שלי היא = מה עושים עם הטמפ' הגבוהות הללו &am…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים: סרטים ,מוזיקה בעיקר בנוסף יחובר אליו WII ע"י MII FLAT , וגויסטיק (XARCADE או HORI ) מסך " פלזמה סמסונג 720P רשת: בהתחלה כבל רשת רגיל ובעתיד שיירדו מחירי הN גם כרטיס רשת אלחוטיPCI רצוי שיהיה שקט אבל לא קריטי לא יהיה דלוק 24/7 ומחיבור המחשב שבמפרט שלי לא הפריע לי הרעש עדיף הכל מחנות אחת (לא SKYPC ולא IVORY ולא ZED , ניסיון אישי ) ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי עדיף COMBO עם TRACKBALL אלחוטי חשוב שבלוח אם יהיה ESATA , יציאת קול COAX או דיגיטלית בתודה מראש מפרט לדוגמא:AMD Athlon 2 X4 620 2.6Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1276 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מניח שהשווי שלו מאוד נמוך. אבל יהיה מעניין לדעת כמה לדעתכם הוא שווה.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב למשחקים. לא מחשב על או משו כזה, פשוט שכל המשחקים יפעלו סבבה פחות או יותר, ושיהיה משתלם. כרטיס מסך mid-end או mid-high end.. כולל מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים צריך מסך LCD התקציב למחשב עצמו לא מוגדר אבל אני משער ש4000-5000 יספיק לא? למסך LCD אני חושב שיספיקו משו כמו 1500 שקלים הסתכלתי כמובן במפרטים המומלצים, אבל אני לא בטוח כמה אני צריך להשקיע במחשב.... אני כבר לא כל כך מעודכן בכרטיסי מסך וכאלה, אז אני אשמח אם פשוט תגידו לי איזה מפרט מהמומלצים כדאי לי לקחת. תודה
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש נטבוק ורציתי קצת יעוץ מכאלה שמבינם בנושא.. 1. קודם כל רציתי לשאול אם באמת המחשבים האלה מספיקים לסטודנטים או שהם ממש חלשים? 2. ישנם איזה שני דגמים שאני מתלבט לגביהם האחד הוא של ASUS דגם 1101HA עם מסך 11.1 אינט'ש והשני הוא ACER ONE החדש עם מסך 11 אינט'ש בעיקרון לשניהם יש מעבד אטום מסדרת Z אך מספרו שונה ואין לי מושג מה ההבדל בין שני המעבדים כמו כן שמתי לב שבנטבטקים קצת יותר ישנים שמו מעבדים מסדרת N ששם המהירות יותר גבוה האם הם יותר טובים מסדרת Z? תודה למי שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לא מעט מפרטים בפורום שהמלצתם לאנשים והרכבתי לעצמי משהו - אשמח מאוד לשמוע חוות דעת תקציב: 3K (אפשר חריגה של כמה מאות שקלים אבל רק עם זה באמת שווה את זה) מטרות: שימוש כללי +משחקים משחקים: אני אוהב לשחק מדי פעם (crysis, COD) אבל לא חשובות לי ההגדרות הכי טובות ציוד הקפי: רק מסך שונות:לא צריך הרכבה. בגדול אני רוצה שזה יהיה מחשב שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כרגע אין לי מספיק כסף ולכן לקחתי לוח עם כ.מסך מובנה ואוסיף כ.מסך נפרד עוד איזה חצי שנה (סדר גודל של 4870). כנ"ל לגבי המעבד - לקחתי אחד שנראה לי בסדר כרגע ואשדרג גם אותו ביחד עם כ.מסך (למשהו כמו X3 720 או יותר טוב, תלוי כמה סכף יהיה לי). בחרתי מסך טוב כי אני רוצה שהוא ישרת אותי הרבה זמן גם אם אחליף את המחשב עו…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון: Battlefield 4 Need for Speed: Rivals Crysis fifa 2014uוסרטי fullhd -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם ה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד במשחקים ובכמה ישומים כבדים שאני פותח בו זמנית התקציב יחסית גמיש אבל לא יותר מידי וכמובן בלי מסך תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב. תקציב: 1500 עד 2000 ש"ח. עדיפות להישאר בתקציב אך ניתן לחרוג במעט במידת הצורך. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים כמו portal - לא גיימינג. (רזולוציית מסך 1680 על 1050) אני מעדיף בהחלט כרטיס מסך לא מובנה בלוח האם. רמת השקט לא עקרונית, שלא יהיה רועש אבל אין צורך במארז מיוחד וקירור סופר שקט... אין צורך בציוד היקפי. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות אחרות. לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, שי
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי כבר מעבד Q6600 של אינטל. אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה סבירה עד טובה (ברור שצריך כרטיס מסך אחר). אני מעוניין שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (מה דעתכם על המארז והספק). מה דעתכם על המחיר? המון תודה! לוח אם GigaByte GA-P35-DS3L S/L1 PCXx2 מחיר: 553 מסכים-LCD LG 19" L1953TR 2ms DVI 1:2000 SILVER מחיר: 1,311 צורב DVD-RW LITEON X20 Box+3 Panels מחיר: 174 מארזים 400w 1120 USB2 Black מחיר: 165 זיכרון DDR-2 Kingston 1Gb / 800 x 2 מחיר: 553 קשיח SATA W.D. 320GB 16m SATA-II מחיר: 410 כ.מסך PCIX Leadtek PX8400GS 256m מחיר: 290 סה"כ: 3,990.93
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ערב מצוין. הנייד צריך לשרת צרכים סטודנטיאליים : גלישה מוזיקה סרטים וכו'. לא אמור להריץ משחקים מיוחדים. רצוי מסך יותר קטן מ15" (עדיפות למשקל נמוך ככל הניתן) במחיר חייבת להכנס אחריות מורחבת ל3 שנים (כלומר דגם שעולה 4 והאחריות שלו לשנה בלבד לא מתאים) אשמח לשמוע המלצות על דגמים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
טוב כניראה שאני הולך ליקנות את המפרט הזה : http://imageshack.us/photo/my-images/228/q2tzhomy2hjg.jpg/ איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מה מצב אח שלי קונה מחשב חדש 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3500 וכניראה מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מישחקים קלים וכבדים... GTA 4 שיפעל כמו שצריך 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה ל…
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית וכמה שיותר בזול. אשמח לחוות דעת מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1155 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H61M-E LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, VGA, PCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin 1 מארזים: מארז Sharkoon VS3-S - צבע שחור 1 מסכים: מסך מחשב Samsung S22C150N 21.5'' LED 1 …
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 4,000-5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדתית, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מחשב למשחקים צריך שתי מפרטים אחד עם מסך ואחד בלי , ועם מעבד של amd תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express עם סוללה חלופית (שמתאימה לאותו דגם סוללה מקורי LB52114B), הסוללה עבדה מספר חודשים, אך כעת הלפטופ לא מצליח להטעין אותה (אור אדום מהבהב בלפטופ, במקום אור טעינה). כיצד ניתן לבדוק האם הבעיה הסוללה או במחשב ? (אין לי מחשב נוסף ו/או סוללה נוספת) תודה !
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מותרת עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, BF3, Metro 2033 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משטח קירור למחשב נייד, שיהיה אמין, שקט והכי חשוב- שיעשה את העבודה. האם יש המלצות כלשהן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מועניין לשדרג את המחשב שלי, ובגלל שלמחשב הקיים יש הרבה בעיות והוא ישן, זה הולך להיות יותר סוג של הרכבת מחשב חדש, ושימוש בחלקים מהמחשב הישן. המפרט הקיים שלי: המחשב מתחילת שנת 2010, מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI מעבד ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD זכרון CEON 2GB DDR2 800Mhz- פעמיים, סה"כ 4GB כ.מסך ATI Radeon 5750 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח: 2 של 500GB, שעובדים כבר 3 ו 4 שנים. + אחד חדש 1TB שנקנה כרגע. עכשו, למחשב הזה יש מלא בעיות, שרובם כנראה נובעים מהלוח אם. (חיבורי USB ואודיו עושים בעיות, חסר לי חיוברי SATA (יש רק 2), חסר לי הרבה פעמיים זכרון בזמן עבודה, וכל כמה חודשים המחשב פשוט לא עולה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הנייד הנ"ל ורציתי לשדרג ל4GB זיכרון (כרגע יש 2) גם בכלל תמיכת מע' ההפעלה (64 ביט) וגם לרמה הכללית בגלל צניחת המחירים. אז אשמח ללניק לזיכרון מועדף עם זמני גישה נמוכים ככל שניתן,כמובן שתדר הזיכרון יהיה גבוה ככל שניתן ( ככל שלוח האם של הנייד תומך).. מחירים ולינקים לחנויות באיזור המרכז יתקבלו בברכה. שבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-