עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by HDC hdc,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=144&CatCode=1 http://ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode= איזה מפרט עדיף - המחשב מיועד לעריכת גרפיקה(freehand,photoshop). איזה תוספות כדאי להוסיף? אין לי מושג במחשבים אבל המוכר באייבורי טוען שמדובר במחשבים ממש מהירים שניתן לערוך עליהם תמונות בלי בעיות. ddr2, ליבה כפולה, ... - אין לי מושג מה זה אומר. תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. Started by hedva,

במוממלצים עד 2000 ש"ח מופיע http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ חשבתי להחליף את המעבד המומלץ Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box במעבד הזה AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX עם הלוח ASUS M3A78EMH HDM מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  3. תקציב: - התקציב המקסימלי למחשב- 4000 ש"ח - לנצל את כולו - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - השימושים הצפויים של המחשב: עריכת וידאו מקצועית מהבית, בעיקר בתוכנות פרימייר cs5 ואדיוס. - ציוד היקפי: חשבתי על מסך של יחס של 1:50000 xerox 22 full HD 2ms. חוץ מזה את שאר הציוד המקצועי ארכוש בנפרד. - חשוב שהמארז יהיה שקט. מערכת הפעלה: - חשוב לכלול מערכת הפעלה win7 64 bit כללי: חנויות שיש להם מעבדת שירות בבאר שבע כגון: ksp או ivory, חשוב שיהיה חיבור: usb-3, חיבור FireWire, מחשב שיכול לעמוד ברינדורים ארוכים ובקובצי עבודה בפורמט HD. שכל הרכיבים ישתלבו בצורה טובה לניצול מלא של האנרגיה והספק ביצועים טוב. תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by InterCOM,

שלום, אני רוצה למכור את המחשב, אבל אין לי אפילו טיפת מושג כמה הוא שווה - כמעט כל חלק במחשב חודש בזמנים שונים. אז ככה: מעבד: Intel® Pentium® Dual CPU E2160 @ 1.80 GHz - נמצא במחשב מאז ומתמיד. זכרון: 4,069 MB (או 4GB) - בעבר היו קומבינציות שונות של זכרונות, לפני כחודשיים הוחלפו בזכרון אחיד של 4GB של חברת American Megatrends לוח אם: ASUSTeK Computer INC. P5G41T-M LX V2 - נקנה גם-כן לפני כחודשיים. כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4350 512MB GDDR2 - נקנה לפני שנה וחצי-שנתיים. דיסק קשיח: 250GB - נקנה לפני כשנה. כונן דיסקים: של סמסונג RW Drive כל המוצרים נקנו חדשים לחלוטין מהחנות. כל המוצרים כוללים את האריזות, הדיסקים והחוברות שהגיעו איתן, למעט המעבד עצמו (ניתן להחליפו במעבד חדיש יותר א…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by elidoronline,

מעבד + לוח אם: 1690 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 7600K 3.8Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 זכרון: 479 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1859 ₪ - * מבצע לחברי הפייסבוק בהרכבת מחשב * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G G1 Gaming דיסק קשיח: 349 ₪ - * מבצע * - SSD Kingston 240G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 210 ₪ - * בהרכבת מחשב * - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז + ספק: 435 ₪ - * מבצע * - ZALMAN Z3 Plus Black (4x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC מה אתם חושבים על המפרט???? ואני לא בטוח אם הספק קטן הזה מספיק אם אפשר חוות דעת על המפרט ועלה הס…

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  6. אני מחפש המלצה למפרט חלקי חזק למחשב לעריכת סרטים, משחקים וקידוד אונליין בPMS לטובת סטרימיניג של לפחות MKV 720P לפלייסטיישן 3 אני מעוניין במחשב חזק מאוד, שיחזיק הרבה חלונות פתוחים ועבודה במקביל. לא יבוצע אוברקלוק (לפחות לא בהתחלה וגם אז אוברקלוק בינוני) אין צורך בציוד היקפי המחשב יחובר למסך 20 אינץ DELL 2007 WFP את החלקים הבאים כבר יש לי: מארז Antec P182 ספק כוח Crosair HX520w הארד דיסקים: WD5000AAKS WD10EADS צורב DVD אני צריך רק: לוח אם (העדפה ללוחות אסוס) מעבד (חשבתי על הQ9550) איוורור למעבד זכרונות DDR2 800 בעלי ביצועים טובים כרטיס מסך התקציב נראה לי די נדיב בהתחשב בכמות החלקים שכבר יש לי.

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  7. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤488 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1706 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤177 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤385 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=EL…

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש בפורום וזו הודעה ראשונה, אני מקווה שאני עושה זאת נכון. יש לי מקבוק פרו בשביל צרכים של תכנות, התעסקות בתוכנות מקצועיות, אופיס וכד'. אולם כידוע (לשמצה) המק לא בולט בתחום הגיימינג, לכן אני מעוניין לרכוש מחשב PC שיהיה נטו בשביל משחקים (לא חובב קונסולות) להלן מה שהרכבתי עד כה: לינק למפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H5 SF Low-Profile 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF Z270 MARK 2 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Cors…

9. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אין אפשרות. האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: לנצל (מעדיפים מחשב שיענה על הדרישות שלכם בלי לנצל את כל התקציב?) מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גיימינג כבד | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: crysis, naruto. need for speed.cod, assasins creed , cod, וכמובן מחשב שיתמוך במשחקים עתידיים. מתי מתוכננת הרכישה: עדיף כמה שיותר מהר. האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה טובה למחשבים של גיימינג. אולי asus או dell. האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: עדיף מאוד שלא. גודל קשיח מינימלי: לפחות 1T ו128 בSSD. (כמה נפח תרצו שיהיה למחשב, שימו לב ש S…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by conkerM,

שלום!! אני מנסה לבנות אולפן הקלטות ביתי וכמובן שאני צריך מחשב מש טוב כדאי להריץ את התוכנות ראיתי באינטרנט ויש ים של דגמים שונים וזה ממש מבלבל אני בעיקרון מחפש מחשב שיהיה כפול ליבה עם 1גיגה זכרון וללא ארד דיסק וכרטיס קול וללא כוננים כמובן שיהיה שקט עם מארז ממש טוב בלי פשרות:] אז עם מישהו יכול לעזור לי עם הרכיבי הבאים: -מעבד כפול ליבה -לוח אם -זכרון 1גיגה -וכמובן מארז יש לי תקציב של 2000 שקל פלוס מינוס תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by bizon,

שלום אני רוצה כרגע לקנות מחשב חדש בסביבות 3500-3800 שקל בעיקר למשחקים. אני צריך הכל חוץ מכרטיס מסך שאני משאיר 4850 ATI בנוסף למחשב אני צריך גם מסך 20 או 22 אינץ לא מתכנן OC, לא צריך USB3, עדיף מעבד של אינטל

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בהמלצה לקניית מחשב לעסק שיישמש בעיקר לפרסום דיגיטלי, השמעת מוזסיקה, והקרנת קליפים וסרטונים ווידאו באיכות FULLHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרסום דיגיטלי, השמעת מוזיקה, הקרנת ווידאו, הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה, דפדפן, קצת עריכת ווידאו (לא פוטושופ והתוכנות הכבדות, יותר לכיוון עריכה של סרטונים ומצגות), OFFICE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL DJ 8, ווינאמפ, דפדפן, ABOVE AFTER EFFECTS (מעט, וגם לא בטוח שאשתמש), הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mosh18,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 מסך: NU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE ¤1124 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1748 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤376 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤556 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤41 מארז: THERMALTAKE SOPRANO (BLACK+WINDOW) VB1000BWS w/o PSU ¤444 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤142 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by qt1h00,

Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 1 LITE ON CDROM X 52 Retail 113 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,598 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 484 2 Corsair 256MB PC 3200 C3 Value 553 1 Epox EP-4PDAI Intel 865PE 582 ש"ח 1 198 LG 52X32X52 OEMזמין במלאי מיידי 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 70 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Green Screwless 345 ש"ח 1 149 Tsunami 350 Watt למפרט זה חסר מסך וציוד היקפי אבל כרגע ב 5500 , זה נראה טוב?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לבנות מחשב שיעודו העיקרי הוא עבודה עם 3D Studio max ו After Effects ומדי פעם למשחקים חדשים. חשוב לי שהמפרט יהיה משתלם מבחינת יחס של ביצועים\מחיר, אם כי לא בצורה קיצונית כי בסך הכל אני רוצה מחשב יחסית חזק שיוכל לשרת אותי לתקופה ארוכה. כך שאני מנייח שהתקציב יכול להיות מאוד גמיש ולנוע בין 4.5 - ל6.5 אלף לא כולל מסך. אחרי שעברתי על מס' סקירות של מעבדים ברשת אני נוטה לבחור או ב Phenom II X6 1090T או ב SB I7 2600\k - רצוי שהמפרט יהיה מחנות שיש לה סניף באזור חדרה. - אין צורך בציוד הקפי - למרות שהמסך לא נכלל פה במפרט חשבתי לקחת את הSamsung BX2450 LED אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר דומה. - hd : יש טעם לשים SSD למערכת הפעלה? תודה מראש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BuNKeR,

שלום לכולם המחשב ישמש בעיקר לעבודה של Office קצת משחקים ועבודה גראפית המפרט שהרכבתי הוא מעבד Athlon 3600 DUAL CORE BOX תושבת AM2 לוח אם GA-M55S-S3 זיכרון 512Mb KINGSTON Original כונן קשיח Western Digital 160Gb כ.מסך ATI RADEON X1600PRO 256 mb DDR2 צורב LG H10AK x16 Bulk BLACK מארז ג'נרי כלשהו הצעות ושיפורים ?

17. אז ככה קיבלתי את המשכורת הראשונה שלי D: כל חודש 5500 שקלים... =] אז אני יכול לתרום 7500 שקל למחשב.... =] אני צריך רק את המחשב בלי מסך בלי כלום. חשוב שיהיה אינטל וחשוב שיהיה כרטיס מסך geforce ממממ לא צריך לדעת עוד כלום נכון? עם צריך עוד משהו תגידו לי... תודה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. שלום רב שמי ערן ואני חדש בפורום הזה אז ברוכים לנמצאים! אז לעיניין: אני קונה PC חדש (סוף סוף ) ואני די סגור על המפרט , אבל, אני ישמח לקבל חוות דעת ממכם. mobo: abit fayal1ty an8 sli CPU: amd athlon 64 +3200 venice 939(trey) G.card: gigabyte 7800 gtx h.d. : wd 120Gb sata II memory: geil 512*2 ddr case: thermaltake soprano black power s.: themaltake 400w יצא לי ב8200 ש"ח מה כדאי לי להחליף? האם מע' זו ניתנת לOC ? ואם יש מרכיבים שהם לא ניתנים לOC במה להחליף אותם?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני עוזר לשותפה שלי לקנות מחשב. היא לא צריכה שום דבר חזק מידי, אבל היא כן הולכת לראות עליו קצת סרטים, ויותר חשוב, היא עובדת עם photoshop. יש לנו כבר מעבד E6750 (אני יודע שזה קצת מוגזם, אבל את זה כבר יש...), מה שמשאיר אותנו בערך עם 2500 שקל. היא רוצה מסך 19'' ונראה לי חשוב שהוא יהיה מוצלח. בעיקר מבחינת איכות תמונה (אני מתכוון שיותר חשובה הצבעוניות ועומק התמונה מאשר קצב רענון מטורף למשל...) אני הגדרתי לה את התקציב ובעיקרון איימתי עליה בעוד 1000, אז אם זה מה שיעשה לה טוב באמת, אפשר להגמיש. פשוט לא ידעתי להעריך באמת כמה צריך להשקיע בזה. יחד עם זאת, הילדה לא שוחה בכסף אז לא להתפרע תודה חברים!

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  20. הי, אני מחפש נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. הנייד ישמש ללימודים, הרבה פוטושופ ופלאש וגם עבודה שוטפת של תיכנות (HTML, ASP, .net וכו'). * גודל המסך? - 13-14 אינץ', לא רוצה יותר. * משקל רצוי? - בסביבות 1.5kg. המחשב יסחב כל יום על הגב ללימודים וחזרה, עם עוד חפצים בתיק, ככה שמשקל זה חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי - 4-5 שעות או משהו כזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - כונן רגיל (HDD), לפחות 320GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא חובה, מעדיף שיהיה. * כונן Bluray? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא. * האם בתקציב צריך לה…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ios,

שלום רב, המחשב הוא להורי. בהנחה שאני לוקח אחד ממפרטי המחשב המשרדיים שמפורסים באתר, כאשר אין לי באמת צורך בכונן 275GB SSD האם אפשר לנצל את אותו התקציב בצורה טובה יותר. בניתי מפרט ב - TMS הייתי שמח לקבל הערות: איפה ייווצר צוואר בקבוק. האם שווה לשים ספק אחר/ כונן SSD אחר? תודה מראש מעבד: Intel Core i3 7100 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪457 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 מחיר: ₪217 מארז: Antec VSK-4000B-U3 כמות: 1 מחיר: ₪130 …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק בארהב. מאפיינים-זה הולך להיות תחליף לפיסי, אז דרוש מסך גדול(הניידות היא מעונות/בית, לא בתוך האוניברסיטה, אז 15 אינטש לפחות..נראה לי עדיף 16) צריך שיעמוד בהרצת תוכנות כגון מטלב, ספייס ועוד תוכנות לשימושי מהנדסים שאתם מכירים.. עוד נושא חשוב זה האחריות-עדיף מחשב עם אחריות שתקפה בארץ.. כרטיס מסך מינימלי כמה שאפשר-אני לא רוצה להשקיע בו, השימוש הגרפי המקסימלי של המחשב יהיה סרטים.. וכמו כן, אם יש אפשרות לקנות בלי מערכת הפעלה לטובת מחיר-עדיף. זהו בגדול.. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

המחשב ישמש לשימושים ביתיים כמו אינטרנט/הורדות/משחקים, ושאר השימושים הביתיים האפשריים למינהם אם אפשר יש העדפה לHD 500 גיגה וזהו. תודה. נ.ב -לא משנה אם המחשב הוא אינטל/AMD אם כי יש עדיפות לAMD תודה.

25. אורח אבנר
    Started by אורח אבנר,

מחפש מפרט מחשב לפטופ 17' שיוכל לאפשר עבודה חלקה על תוכנות Adobe (בדגש על אינדיזיין / פוטושופ) וגם תוכנות תלת מימד בסיסיות (סקאצ'אפ) אך שיהיה גם קל במשקלו, כמו כן, מחפש דגם למשקפי VR כדי להראות ללקוחות מודלים תלת מימד (לאו דווקא שיתחברו ללפטופ)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.