ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בע"ה אקנה בקרוב את היוגה 2 פרו http://ksp.co.il/?select=.268..271..159.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21248&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני מעוניין להוסיף לו כונן SATA. השאלה מה עדיף להוסיף חיצוני או פנימי? אם פנימי חשבתי על זה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WD10JPVX הוא יתאים למחשב מבחינת מידות? והאם הוא מומלץ בכלל או שעדיפה חברה אחרת? אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך אני עושה פירמוט לMSI WIND U100 שישאר לי כל הדברים של מיקרוסופט החוקיים דהיינו הוינדוס ועברית? ואיזה אפשרויות יש לי להוסיף לו HD יותר מה30GB שיש לי..? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? שיריץ את כל משחקי הספורט על רמה גבוהה - פיפא, פרו אבולשיין, ניד פור ספיד אם עדיין קיים. גם לעוד מספר שנים, בד"כ הדרישות שם נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 , שיהיה רעש רגיל כזה... אף פעם לא ייחסתי חשיבות תמיד היה יחסית שקט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת מפרט למחשב לעריכת וידאו בתוכנת AVID לסטודנטית ברור שזול הוא לא יהיה... מישהו יכול להרים את הכפפה ולהגדיר מחשב כזה בעלות נסבלת שגם יעבוד מהר ואמין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי בהמלצה שלכם מחשב לפני חודש לעיצוב אתרים וגם עריכת מוסיקה קיבלתי את המחשב אני מרוצה ותודה רבה עכשיו הגיע הזמן לעוד מחשב לצורך עבודה הפעם אני צריך מחשב לבניית אתרים ועיצוב , אינטרנט וכו, לא למשחקים בכלל. התקציב הפעם הוא 3600 ואני צריך מחשב בלבד בלי מסך..... הר דיסק מספיק לי 80 ואני צריך גם צורב DVD אין לי מושג מה כדי INTEL AMD מה שאני יכול להגיד זה שהמחשב הולך לעבוד על PHOTOSHOP ' FLASH ' MACROMEDIA DREAMWAVER ודברים נוספים קטנים זה MSN ICQ וכאלה.... אשמח לקבל הצעות בתודה לירן,
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה אם אני עושה איפוס של win10 שבמחשב הנייד שלי הוא מחזיר לי להגדרות יצרן?? שזה כולל דרייברים ותוכנות של חברה וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לפטופ שאמור לרוץ על לינוקס ולשמש ללימודים (אופיס, mathlab וכד') ועבודה בסביבת פיתוח תוכנה וואבי עם כלי עריכה טקסטואלים. אני מחפש משהו שיחזיק אותי טוב לכמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא סביבות 3, אבל יכול להתגמש קצת למעלה. אם לדעתכם זה לא מספיק אז אני אשמח לשמוע למה. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה דגמים שנראה לי ששווה לשקול, להלן כמה דגמים ששמתי עליהם עין, אשמח לשמוע מה דעתכם או לחילופין אם יש לכם דגם שאתם ממליצים עליו שמתאים לצרכים שלי. Lenovo Ideapad G50-80 80E501H1IV Dell Latitude 3340 LT-RD33-8556 Dell Latitude 3340 E3340-5020 תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? הרבה הורדות בEMULE, צפיה בסרטים/סדרות טלויזיה, מוסיקה, הרבה אינטרנט, לפעמים משחקים , לא כבדים בדרך כלל, אבל רוצה שתהיה אפשרות לשחק במשחקים (האם יש צורך בכרטיס מסך נפרד?),ושהמחשב יידע להיות מהיר ולעבוד טוב כאשר יש 2-3 חלונות אקספלורר פתוחים, מסנג'ר וEMULE - הכל במקביל. כדאי שהמחשב יתאים גם למשחקים שיופעלו ברמה סבירה (אם יבוא לי לשחק לפעמים...) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בכל ציוד היקפי, פרט למסך 19", כנראה הולך על Samsung 943B LCD 19" 5MS (התקציב למסך כ-900 ש"ח) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מבקש לקבל את המפרט מהאתר "נועה מחשבים" 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן בתקציב של 4000 ש"ח ראיתי את המפרטים, אבל חסר שם מסך LCD שזאת אחת מהדרישות. מישהו יכול להמליץ על מפרט בתקציב הזה? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, דרוש מחשב בתקציב של עד 5000, בעיקר למטרות תכנות! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות. * גודל המסך? 15 לפחות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). עדיף כמה שיותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה - רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) גם לא. * Blue…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! תודה מראש לכל העוזרים! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, לצורך השמעת מוסיקה, הקלטת מוסיקה (אין הכוונה לפלייבקים וכדו' אלא להקלטת אירועים כגון: ערבי הרצאות, בר מצווה וכד'). בסוף האירוע, אני חותך את הטרק הארוך לחלקים בתוכנת סמפליטוד, סמפליטור או קיובייס. ובזה מסתיימת ה"עריכה". * מטרות המחשב? השמעת והקלטת מוסיקה. ועריכה קלה של המוסיקה. * גודל המסך? שלא יהיה קטן מדאי. ולא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה * משקל רצוי? לא משנה המשקל. אפשר אפילו כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש במיוחד מאחר והוא יהיה מחובר רוב זמן העבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך ביציאות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי ו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר לי להחליט. שבוע הבא יהיה לי מחשב חדש, מ- IQPC (חוץ מהספק (למרות שכעת יש אותו גם בחנות) וחוץ מהמסך שנקנה מנקסטופ). :jump: מפרט : לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OVERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספק כח : ThermalTake Toughpower 600W מסך : Dell 2007WFP
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקנות עכשיו ADM 64 או לחכות עוד חודש (SOCKETים חדשים ועוד) לקנות 9800 PRO או לחכות שהכרטיסים החדשים יכנו לשוק ויפילו את המחיר שלו. ??? ??? ??? כמה זמן יקח לדעתכם עד שהשוק בישראל יתעורר למב החדש ??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עלה צורך במחשב חדש, המחשב יהיה לשימוש בסביבת אופיס ואינטרנט 1. הדרישות הן מאוד פשוטות - א. מסך טאץ' (כ 15") ב. הוא צריך להיות מהיר. לא גיימינג מהיר אבל אחד שמהירות התגובה והעבודה עליו תחשב חלקה גם בשביל אדם צעיר. (יש ניסיון לא נעים עם מחשב שהוזמן לאבא שלי לפני כמה שנים, עם אותה מטרה - סביבת אופיס ואינטרנט - והתסכול לעבוד עליו הוא כל כך גדול שכיום הוא מעלה אבק..) שאלה נוספת היא האם שווה להזמין אותו מאמזאון או פה בארץ? יש לי ניסיון עם קניית מחשב גם פה בארץ וגם באמאזון ושניהם סבבה.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקבל דעות לחיוב ולשלילה לגבי מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Starter עבור מיני נייד תודה ג'יקוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל - באמת אחלה אתר ואחלה פורומים, אז גם אני נדבקתי בחיידק ה- HTPC ואחרי קניית טלויזית LCD של Grunding 32 אינץ' ואחרי שבוע שלם של קריאת חומר בלילות פה בפורומים אני מתחיל לתכנן מערכת HTPC לסלון. הדרישות מהמערכת יהיו: - צפיה בסרטים בכל הפורמטים הקיימים ו- HD בעתיד הקרוב (מקבצים על המחשב וגם סרטי DVD על דיסקים) - ניגון שירים (אני מתעתד להעביר את כל ספריית הדיסקים שלי, כ- 500 דיסקים ל- MP3) - ללא משחקים בכלל (ככה שהדרישות לגיימרים לא חלות עלי .....) - לכידת וידאו (הקלטות, Pause בזמן אמת וכאלו - כמו YesMax ו- HotMagic) - חיבור לרשת אלחוטית (למחשב נוסף בבית) - עכבר ומקלדת אלחוטיים ושלט כמובן - צורב DVD זהו פחות או יותר. בגלל ריבוי האינפורמציה החלטתי ללכת שלב …
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי זה כבר תקופה מסוימת שאני עוקב אחרי השוק הספציפי הזה , יחד עם אחרים כאן אני חושב , ובכל פעם עולה עוד איזה נתון שאומרים לי שכדאי לשים לב אליו . אז החלטתי לשאול אותכם את דעתכם על המחשבים הבאים - Toshiba Satellite L505-141 - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2973 Acer Aspire 5740G - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272 שני מחשבים מכובדים , עם מפרטים טובים (אם לא - טובים מכדי להיות אמיניים) שהם מעלים לי שאלות מסוימות , שאשמח אם תעזרו לי בהן . המחשב של טושיבה - הוא בעל כרטיס מסך חזק , קצת טוב יותר משל ה-אסר , אבל בעל מעבד חלש יותר . האם טושיבה אמינים ? יש מישהו עם ניסיון עם מחשבי טושיבה ? או אולי מכיר את הדגם הזה ? עם המחשב השני - acer יש לי ע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (דסקטופ) שמשמש כמחשב של מד רוח. כלומר הוא מחובר עם כבל תקשורת לשבשבת רוח מקבל נתונים ועושה כל הזמן FTP של הנתונים לשרת. חוץ מזה הוא גם מחובר למצלמת רשת שמצלמת את חוף הים ועושה גם FTP של התמונות לשרת. המחשב דלוק כל הזמן 24 שעות ביממה כבר כמה שנים. מדי פעם יש תקלות בעיקר בשל הפסקות חשמל. אני מחפש משהו מאוד פשוט אך יציב שיעשה את הפעולות הנ"ל. האם לדעתכם לפטופ פשוט של 1500 ש"ח יכול לעשות את העבודה? או שעדיף לקנות דסקטופ ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט ב7000 ללא מסך וללא עכבר. תודה רבה לכל מי שעוזר :-).
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחותי מתכוונת ללמוד עיצוב תעשייתי והיא החליטה לחשוב על מחשב שישמש אותה. מכיוון שלרוב סטודנטים לעיצוב הולכים כמו עדר לקנות מק, רציתי לדעת איזה אפשרויות טובות יותר יש לה. אני לא מבין בכלל בלימודים הנל ומה הדרישות שלהם מבחינת מחשבים, אני מניח שמי שמתעסק עם זה או למד זאת יודע טוב יותר ממני. לכן קשה לי לענות מה הדרישות ממנו, מה הוא צריך להריץ, רזולוציות וכו'... בגדול התקציב שלה הוא עד 4K שקל, אני מניח שאם תיהיה חריגה עד 500 שקל זה לא סוף העולם. ואת הקנייה היא הולכת לבצע בארה"ב ככה שאני מאמין שדברים שנמכרים בארץ ביותר כסף יהיה ניתן למצוא שם במחיר נוח יותר. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי לא יודע מי יודע כמה הוא טוב והוא חרג לי גם קצת מההקצבה של הכסף: מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪506 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪220 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5570 Silent 1024MB DDR2 PCIe ₪445 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=18651 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪95 כמות: 1 http://www…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימוש כללי + קיובייס + פוטושופ. יש הארד דיסק וכרטיס קול. שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Enermax Modu 82+ 425Watt 80Plus Bronze 290.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 727.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET 530.00 ₪ - 1 1 G.Skill F3-10666CL9D-2GBNT 2GB DDR3 1333Mhz CL9 153.00 ₪ - 2 1 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel 1,275.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI 577.00 ₪ - 1 1 Logitech CordLess Desktop EX110 Retail 240.00 ₪ - 1 1 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe 157.00 ₪ - 1 1 מארז ThermalTake Soprano RS 201 262.00 ₪ - 1 1
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנה משהו שבניתי: מעבד:INTEL DUAL CORE 930 לוח אם:Intel® SORENTO® 945 זיכרון:DDR2 667 MHz 512MB הרדיסק:WD 7200 250GB SATA2 כרטיס מסך:GeForce Fx 7300 TC HDTV צורב:צורב DVD משולב של סמסונג 16X אני גם רוצה לקנות מארז,איך הSunbeam Samurai? ואיזה ספק כח לקנות? והם שווה לשדרג זיכרון ל1024 DDR2 667 MHz בעוד 250 שקל? אני מוכן להשקיע עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה למשחקים,לתוכנות כבדות וכל השאר..(אינטרנט,אני יודע מה) תעזרו לי בקשה, תודה רבה. עדן
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-