עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AmitDanan,

Asus Eee PC 1001PX Seashell האים הדגם תומך ביציאה לטלויזיה כדי לראות סרטים בLCD?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dror Solar,

אני מחפש המלצות על 2 אופציות: Synology NAS DiskStation (DS216j) 1 QNAP TS-251 2 המחשיר ישב בבית ויגבה גם את העבודה דרך רשת. מי מהם מוצלח יותר. מה הקונפיגורציה הממומלצת ואילו דיסקים קדאי לקנות (חושב על הסיגגיט החדשים 4 טרה לנאס) תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by mwalker03,

היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המחשב מיועד למשחקים די כבדים וגם לראות סרטים בעזרת חיבור לטלוויזיה (ולכן צריכה להיות יציאת טלוויזיה איכותית ) ...... המסך צריך להיות במהירות של לפחות 12 MS ושל חברה טובה.... וכמו כן הציוד ההקפי צריך לכלול רמקולים מקלדת ועכבר ומארז שנראה טוב מאוד תודה מראש לכל העוזרים..... ולא לשכוח אחריות אנשיםםם :yelclap:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SuBeX,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב לשימושי מולטימדיה (צפיה בסרטים - יציאה לטלויזיה) ומשרד (אני סטודנט אז כל תוכנת word אבל הדגש הוא תוכנות כמו matlab ו ewb). מה שחשוב לי שהמחשב כרגע יהיה חזק כמה שאפשר ללא כרטיס מסך חזק מדי (הכי חשוב שתהיה יציאת tv-out). אני רוצה להוסיף בזמן הקרוב כ. מסך high end אבל רק שזה יתאפשר כלכלית , לכן מה שאני רוצה זה מעבד טוב (אין לי כוונה לעשות oc) אבל לא משהו תקציבי כי כאשר אני קונה כ. מסך אני רוצה ביצועים טובים. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by roeiw,

דרוש מפרט ב 3500 כולל מסך דק. תודה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by tsah1982,

שלום אני אשמח לקבל מפרט ב 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים כלליים כמו אינטרנט ולמשחקים. ללא ציוד היקפי עדיפות לחנות שהיא יחסית במרכז תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 צריך לחסוך בהתחשב בעובדה שאני קונה גם מסך 27" של דל(מסך לא כלול במחיר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, עריכה גרפית ב2D ו3D ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS6, Illustrator CS6,Maya,zBrush ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends/GW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by sage.er,

אהלן אהלן! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים שמיד אפרט. אני מאותם אנשים שבטח מדירים שינה מעיניכם- ה"בורים" שלא מבינים מה ההבדל בין אינטל לAMD ונכנסים להתייעצות. אז סליחה עשיתי היום סבב בחנויות המחשבים ע"מ לקבל מושג קטן לפני שאשאל כאן בפורום, וחיפשתי מידע בגוגל. אבל מיד הלכתי לאיבוד בין עודפי ההסברים וכמויות המעבדים שרציתי לבכות, אז עזרתכם ברכישת מחשבי הנייד תתקבל בהרבה אהדה! אני מעוניין במחשב שיהיה בעיקר לשימוש של שגרתי של אינטרנט + סרטים (ולכן הכרחי עבורי מסך HD, יציאת HDMI), גודל מסך של מינימום 15.6'' ובנוסף- אינני גיימר, אך לא הייתי רוצה להגביל את עצמי (אני יודע שזו אמירה מאוד גורפת. אבל כן הייתי רוצה להריץ משחקים. לא הכי חדישים, אך בסגנון assassin's creed 2, RA3 ואולי…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. מתחיל ללמוד בסוף החודש, כרגע ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים (אבל פתוח לעוד דגמים כמובן) http://ksp.co.il/?list_compare=.34021..34718. אני לא כ"כ מבין למה הלנובו נראה עם נתונים יותר מרשימים (I7, 8GB) אבל שניהם באותו מחיר - זה נובע מהגודל הפיזי (15.6 לעומת 14) והמשקל? מאיכות הבנייה? מצרף גם את השאלון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים וסדרות. שימוש רק יומיים בשבוע (היומיים של הלימודי…

11. Started by babu,

המחשב מחברת HP רשום לו על המסך G60 במדבקות קשום AMD TURION X2 VISTA WI FR משהו ALTEC LANSIN מעל המקלדת (חברת רמקולים) יש עינית על המסף של מצלמה המחשב שחור כולו עם מקלדת כסופה יש למישהו מושג איזה דגם זה או לפחות אינדיקציה על המחיר? אני רוצה לדעת אם שווה לתקן אני חושב שהלכה לו מנורת מסך כי רואים הכל אבל מאוד חשוך יש למישהו מושג כמה עולה לתקן את זה או אם אפשר לתקן לבד בבית (יש לי ידע בדברים כאלה רק צריך לקנות את החלק ולא יודע איזה מדריכים יעזרו)

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  12. שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ביתי - משפחתי עם דרישות צנועות (אופיס, אינטרנט, מוזיקה) וגיימינג קל-בינוני (פיפא, שר הטבעות וכו'). תקציב 2000-2500 - עדיף לקצה הנמוך של הסקלה. הרכבתי משהו ראשוני להתחיל איתו, אשמח להערות - בעיקר לגבי בחירת מעבד, לוח אם וכרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪277 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מח…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כמו שההודעה אומרת זה מה שאני מחפש מחיר אינו מהווה פקטור מחפש מחשב למשחקים חזק במיוחד הכולל את הכרטיס החדש הזה. 1)תקציב 12 אלף אפשר לחרוג עדיף לחסוך אבל אני רוצה לראות מה אפשר להשיג בסכום כזה למשל. 2) שימוש - משחקים HIGH END מסך קיים 22" 1920X1080 FULL HD אני לא חושב שאני צריך מסך יותר טוב כרגע סוג משחקים FPS בעיקר אבל הכל בעצם מיועד להגדרות הכי גבוהות. 3) ציוד היקפי - עכבר טוב ורמקולים/כרטיס קול חדשים. 4)אין צורך בצורב , כונן דיסקטים , יש לי ספק חדש 700 וואט האם אני אוכל להשתמש בו במפרט שאתם מציעים? 5) קיים ספק אבל אם הוא לא מספיק טוב אז אשמח להצעות לשדרוג - ספק 700 וואט של OCZ, מעוניין שהמפרט יכלול לפחות כרטיס GTX 580 אחד לא חושב שאני צריך מערך כרטיסים עם מחשב כזה. 6) הש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Sorry for the english don't have hebrew where i'm staying. I will be in Hong Kong in a few weeks and I need a laptop for student life: Office movies(HD also), 15 inch wide screen+N draft reception(optional) the best laptop that 600$ can buy, I will also need a good place to buy it from in hong kong , recommendations are welcomed thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מחפש מחשב נייד עד 7K שיהיה ללימודי אנימציה ככה שצריך מחשב חזק עם כרטיס מסך טוב לבנתיים שמתי עין על DV6790 HP משום מה בניידים יש לי עדיפות ל HP אם מישהו מציע אחרת אני אשמח לשמוע תודה מראש לכולם [=

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: acer aspire 5745 לפני כמה ימים המצלמה שמותקנת במחשב הנייד פתאום לא עובדת והמחשב לא מזהה את המצלמה שבתוכו. מה אפשר לעשות? תודה,

17. Started by idann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.6K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, הרצת קבצי FHD, גלישה באינטרנט וכו'. שימוש סטדנרטי של סטודנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. זקוק לעזרה בבחירת מפרט למשחקים בתקציב של 3500 ש"ח - מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כוח. את המעבד (E6300) אני יכול להשיג ב-900 ש"ח בערך, את הזיכרון (TwinMOS 1GBx2 667 CL5) אני משיג ב-700 ש"ח. אפשר להתבסס על החלקים הנ"ל (במחירים הנ"ל) ואפשר לא (אם זה הכרחי), תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Dante_9,

הבחורה אוהבת מוזיקה, צריכה אינטרנט ואופיס. בקיצור, מחשב סטונדטים. אין צורך בציוד היקפי ובצורב (יש כבר) וכמובן גם לא במסך.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אני מחפש מחשב נייד לצורך עבודה משרדית קלה, אינטרנט וצפיה בסרטים על גבי מסך טלויזיה. המחשב הוא תחליף דסקטופ ולכן המשקל לא משנה. כמו כן השימוש בו ייעשה בעיקר בבית. דרישות: מעבד לפחות 2GHz זיכרון 3-4GB חובה: יציאה שתאפשר לראות סרטים על גבי מסך טלויזיה. הטלויזיה היא חדשה ודקה. שיהיה כמה שיותר אמין ושתהיה אחריות של לפחות שנתיים עדיף שלש שנים במקום אמין. המחשב לשימוש בידי אנשים שאינם מומחי מחשבים. אני יודע שהדרישות מאד מגבילות ומצאתי כמה מועמדים: Dell Studio 1537-2658 T3200 250GB Dell Vostro A860 T5670 X3100 DELL Vostro A860 T2410 Lenovo N500 2Ghz 15.4" Lenovo G530 4233-46G LG E310 GIGABYTE W576M T4200 2.0GHz 2GB לגבי יציאה שתאפשר לראות סרטים בטלויזיה אני לא יודע למי מהם יש. הא…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by ryuujin,

מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HTPC ושרת הורדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מתוכנן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב FHD מסך LED 60 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by MaStRiX,

P 4.2800 800MHTZ,512KB ASUS-P4P800 512MB,KINGSTON 400MHTZ DDR SDRAM PC 3200 HD: 160GB,7200 8MB Buffer WD,40GB Stage 2MB Buffer 7200 RMP,80GB WD 7200 8MB Buffer Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT PAliT צורב די וי די של LG,דגם לא זוכר..אבל משהו מוכר מארז סטנדרטי,כונן DVD אממממ וזהו אני חושב כמה אתם חושבים עולה בסה''כ? וגם תפרטו כמה כל חלק עולה בערך.. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. המפרטי שהציעו לו בשריון מחשבים הוא כזה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci5-760-INTEL-GF9500GT~35~158.htm רק עם שדרוג לכרטיס מסך GTS450 ב200 ש"ח ושדרוג זכרון ל4GB הכל יוצא 3000 ש"ח. או את זה http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci7-870-INTEL-GF9500GT~35~158.htm עם שדרוג ל4GB זכרון וGTS450 זה יוצא 3400 ש"ח. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RotemAss,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. אבל הבעיה היא שיש לי כרטיס קול שחשוב לי להעביר למחשב החדש, ושנכנס דרך פורט PCI. איך אני מארגן כניסת PCI חיצונית למחשב נייד? תודה, רותם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אז ככה, התקציב הוא 4000 ש"ח והמטרה היא רב שימושית (משחקים לא כבדים במיוחד, סרטים, אינטרנט וכו'..) ללא מסך, ללא OC וללא תוכנות... הדרישות הן- 1. שיעבוד כמה שיותר מהר וכמה שיותר חלק בעבודה השוטפת על המחשב (לדעתי כדאי מרובע ליבה והכרחי 4GB זכרון). 2. דיסק קשיח 500GB. 3. שיהיה שקט יחסית (לא עניין קריטי). 4. שיריץ משחקים ברמה נורמלית עד הטווח הלא רחוק במיוחד (חשבתי על ה 9600GT). 5. שיהיה ניתן לחבר אותו לטלוויזית LG LCD 37" שנמצאת בחדר (HDMI). 6. שיכנס לתקציב איזה סט מקלדת ועכבר אלחוטי חביב (לא משהו רציני - עד 200 ש"ח ואם זה מה שיגרום ללחץ אפשר לחרוג מהתקציב באיזה מאה שקל גג). תודה רבה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.