ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני מבקש לדעת האם מחשב נייד HP PAVILION G6-1260SJ , עם מעבד I5 הוא קנייה טובה לעו"ד צעיר שנזקק לזה בעיקר להקלדת מסמכים וגלישה באתרים משפטיים ? מחשב כזה מוצע למכירה ברשת אופיס דיפו במחיר 2,757 ש"ח . האם ניתן למצוא מחיר זול יותר ? בברכה גדי
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב ? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מהדור האחרון -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4500 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, מספיק הבנוי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אני לא טועה AMD משתלמים יותר כיום(?) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב בחדר שלי, לכן בינוני+-. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים …
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD BATTLEFIELD AND MORE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשידרוג רציני. לא למטרת OC, בכוונה להחליף מעבד עוד שנה-שנתיים. CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.07 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 Motherboard (D-DDR,GF4MX,5.1 Sound,RAID,S-ATA,1394,2xLAN,USB 2.0) [ ¤ 997.9 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower 6082-CAW Front USB/Audio 400W Black Case w/X-Window [ ¤ 319.83 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 סה"כ 2406. שלוש שאלות: 1. המתחרה העיקרי של ה-MB ששמתי הוא ה-LANPARTY2 של DFI. ההבדל במחיר 30 ש"ח. מה דעתכם? שימו לב שלג'יגהבייט י…
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום! חב' Gigabyte מציעה מגוון הצעות אטרקטיביות למדי בתחום הניידים, בייחוד בהשוואת המחירים למחשבים מתחרים שווי ביצועים, חלקית בזכות ביטול החיוב במערכת ההפעלה כחלק מהחבילה. אני פונה לאילו מכם שהתנסו עם הניידים של חב' Gigabyte. האם אתם מרוצים, האם יצא להשתמש בשירות היבואן ומה דעתכם? מה דעתכם על האמינות של היצרן לעומת המתחרים? האם קיימת אפשרות להרחבת האחריות ל-3 שנים (כמו יתר המתחרים) ומה העלות? ומדוע החברה לא מופיעה ב-sticky של הייבוא האישי (שם מפורטות כל המתחרות על נתח השוק הישאלי בניידים)?.. מודה מראש על התגובות, איליה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי את המפרט הבא לטובת פיתוח תוכנה וגיימינג : http://postimg.org/image/jkykc5r3l/ אני לא מתכנן OC (לפחות בעתיד הקרוב), אני מתכנן לפתח אתרים (Front end, Back end), פיתוח משחקים (כנראה שארצה להתנסות גם עם 2D וגם עם 3D), אפליקציות לדסקטופ, אפליקציות לאנדרואיד ואפליקציות לIOS. אני מתכנן לעבוד עם מערכת הפעלה של Win7/Win10, ולטובת פיתוח אפליקציות IOS - להשתמש בVM על מנת לפתח לIOS (מערכת הפעלה מתאימה, אימולציות מתאימות וכ'ו), ובנוסף לנושאים להשתמש בVM בשביל להתנסות בדברים נוספים, לצערי לא ברור לי כ"כ כמה משקל יהיה לVM בעבודה שלי. בנוסף לכל זאת, אני רוצה שהמחשב יהיה טוב מאוד למשחקים לפחות לטווח של 3 שנים. מאוד חשוב …
-
- 28 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב שאוכל לעבוד איתו כסטודנט להנדסה (אין הרצת תוכנות מאד מיוחדות מלבד MATLAB), כמו-כן, שיוכל להריץ סרטי HD על עצמו ועל טלוויזיה באיכות גבוהה, ושיהיה מספיק חזק ורלוונטי ב-4 שנים הקרובות. (מעבדי I5 או I7) אין צורך בהרצת משחקים על המחשב. גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא קריטי. האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה מספיק חזקה עבור סטודנט. (חצי יום בחוץ) האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI אין שום צורך בכונן חיצוני לדוגמת DVD או בלו ריי, אמנם עדיף כונן גדול, ככה שאני לא תלוי בענן. רצוי אחריות של 3 שנים. אשמח לשמוע על דגמים נוספים שחורגים מהתקציב, תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מחשב שיהיה טוב למשחקים. אם אפשר לא לחרוג מהתקציב. תודה מראש =][br]פורסם בתאריך: 21.06.2007 בשעה 16:07:49 זה עוד פעם RL.. רק לשם הבהרה. אני לא צריך ציוד היקפי (מסך, רמקולים..) אלא מחשב נטו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נייד שיהיה קליל מפני שאני נע הרבה ממקום למקום ו 3 קילו קצת כבד לדעתי (כמו 2 בקבוקי מים של ליטר וחצי) רציתי להתיעץ מה כדאי לקחת בתקציב של 3 וחצי. שמתי עין על ה Dell T5470 1.8GHz 1GB 160GB 14.1 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1306&catId=3 רציתי לשמועה אליו חוות דעת. הביצועים חשובים לי אבל הוא מספק אותי בהחלט רק חבל שהסוללה רק 4 תאים ואהבתי שהוא שוקל רק 2 קילו ושהאחריות 3 שנים. חשבתי גם ללכת על הנטבוקים אבל 10" פשוט קטן מידי ואני לא רוצה להרוס את העיינים כי אני משתמש במחשב המון. אשמח לשמועה חוות דעת והצעות נוספות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אהלן. הרכבתי מפרט למישהו ורציתי לודא, קודם כל, אם כל החלקים תואמים. אני גם צריך את עזרתכם בשיפור (אם צריך). תנו הצעות לשיפורים שאפשר לעשות אבל שישאר בסביבות התקציב. למשל, אני לא בטוח לגבי כרטיס המסך וביחוד לא לגבי הלוח אם, אולי ישנן אלטרנטיבות שאומנם עולות טיפה יותר אך גם משתלמות יותר בסופו של דבר. אולי גם לחלקים הנלוים יש לכם הצעות, בחרתי אותם באופן די סתמי. אם למישהו יש ניסיון עם רכיבים טובים, אשמח לשמוע : ). בקיצור, כל דעה תעזור... הנה המפרט: o 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 660.00 ¤ 1 660 ¤ 1 7134 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard 344.00 ¤ 1 344 ¤ 2 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 520.00 ¤ 1 520 ¤ 4 7832 Foxconn TLA397SB USB Front Tr…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לצורך תיכנות ועבודה משרדית בכ 1500 - 2000 ש"ח. אני גר בירושלים. רציתי לקנות ב KSP כי הם נמצאים בי-ם. בצעתי הזמנה דרך האתר, והם לא חוזרים אלי. התקשרתי והם כבר מספר ימים אומרים שיחזרו אלי. לא מראה על שירות טוב. אז אני זקוק לעצה בנושא חנות מחשבים. האם לקנות אולי באייבורי כי גם הם בי-ם? לנסות להמשיך לנדנד ב KSP? מה לגבי IQPC? הם באשדוד והמחירים שלהם קצת יותר יקרים, אבל שמעתי שהם לא רעים? מה לגבי נעה מחשבים? אולי כדאי לקנות מחשב חלש יותר בגלל שהם יקרים יחסית, אבל הם חנות מצויינת? יש חנויות נוספות לא רחוק מירושלים שכדאי להתעניין בהן? תודה לעוזרים, שיעשו קצת סדר בבלאגן.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
Asus Eee PC 1001PX Seashell האים הדגם תומך ביציאה לטלויזיה כדי לראות סרטים בLCD?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות על 2 אופציות: Synology NAS DiskStation (DS216j) 1 QNAP TS-251 2 המחשיר ישב בבית ויגבה גם את העבודה דרך רשת. מי מהם מוצלח יותר. מה הקונפיגורציה הממומלצת ואילו דיסקים קדאי לקנות (חושב על הסיגגיט החדשים 4 טרה לנאס) תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים די כבדים וגם לראות סרטים בעזרת חיבור לטלוויזיה (ולכן צריכה להיות יציאת טלוויזיה איכותית ) ...... המסך צריך להיות במהירות של לפחות 12 MS ושל חברה טובה.... וכמו כן הציוד ההקפי צריך לכלול רמקולים מקלדת ועכבר ומארז שנראה טוב מאוד תודה מראש לכל העוזרים..... ולא לשכוח אחריות אנשיםםם :yelclap:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב לשימושי מולטימדיה (צפיה בסרטים - יציאה לטלויזיה) ומשרד (אני סטודנט אז כל תוכנת word אבל הדגש הוא תוכנות כמו matlab ו ewb). מה שחשוב לי שהמחשב כרגע יהיה חזק כמה שאפשר ללא כרטיס מסך חזק מדי (הכי חשוב שתהיה יציאת tv-out). אני רוצה להוסיף בזמן הקרוב כ. מסך high end אבל רק שזה יתאפשר כלכלית , לכן מה שאני רוצה זה מעבד טוב (אין לי כוונה לעשות oc) אבל לא משהו תקציבי כי כאשר אני קונה כ. מסך אני רוצה ביצועים טובים. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום אני אשמח לקבל מפרט ב 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים כלליים כמו אינטרנט ולמשחקים. ללא ציוד היקפי עדיפות לחנות שהיא יחסית במרכז תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 צריך לחסוך בהתחשב בעובדה שאני קונה גם מסך 27" של דל(מסך לא כלול במחיר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, עריכה גרפית ב2D ו3D ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS6, Illustrator CS6,Maya,zBrush ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends/GW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אהלן! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים שמיד אפרט. אני מאותם אנשים שבטח מדירים שינה מעיניכם- ה"בורים" שלא מבינים מה ההבדל בין אינטל לAMD ונכנסים להתייעצות. אז סליחה עשיתי היום סבב בחנויות המחשבים ע"מ לקבל מושג קטן לפני שאשאל כאן בפורום, וחיפשתי מידע בגוגל. אבל מיד הלכתי לאיבוד בין עודפי ההסברים וכמויות המעבדים שרציתי לבכות, אז עזרתכם ברכישת מחשבי הנייד תתקבל בהרבה אהדה! אני מעוניין במחשב שיהיה בעיקר לשימוש של שגרתי של אינטרנט + סרטים (ולכן הכרחי עבורי מסך HD, יציאת HDMI), גודל מסך של מינימום 15.6'' ובנוסף- אינני גיימר, אך לא הייתי רוצה להגביל את עצמי (אני יודע שזו אמירה מאוד גורפת. אבל כן הייתי רוצה להריץ משחקים. לא הכי חדישים, אך בסגנון assassin's creed 2, RA3 ואולי…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
מתחיל ללמוד בסוף החודש, כרגע ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים (אבל פתוח לעוד דגמים כמובן) http://ksp.co.il/?list_compare=.34021..34718. אני לא כ"כ מבין למה הלנובו נראה עם נתונים יותר מרשימים (I7, 8GB) אבל שניהם באותו מחיר - זה נובע מהגודל הפיזי (15.6 לעומת 14) והמשקל? מאיכות הבנייה? מצרף גם את השאלון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים וסדרות. שימוש רק יומיים בשבוע (היומיים של הלימודי…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מחברת HP רשום לו על המסך G60 במדבקות קשום AMD TURION X2 VISTA WI FR משהו ALTEC LANSIN מעל המקלדת (חברת רמקולים) יש עינית על המסף של מצלמה המחשב שחור כולו עם מקלדת כסופה יש למישהו מושג איזה דגם זה או לפחות אינדיקציה על המחיר? אני רוצה לדעת אם שווה לתקן אני חושב שהלכה לו מנורת מסך כי רואים הכל אבל מאוד חשוך יש למישהו מושג כמה עולה לתקן את זה או אם אפשר לתקן לבד בבית (יש לי ידע בדברים כאלה רק צריך לקנות את החלק ולא יודע איזה מדריכים יעזרו)
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ביתי - משפחתי עם דרישות צנועות (אופיס, אינטרנט, מוזיקה) וגיימינג קל-בינוני (פיפא, שר הטבעות וכו'). תקציב 2000-2500 - עדיף לקצה הנמוך של הסקלה. הרכבתי משהו ראשוני להתחיל איתו, אשמח להערות - בעיקר לגבי בחירת מעבד, לוח אם וכרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪277 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מח…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-