ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אני מדגיש למי שלא הבין זה מחשב למטרת משחקים כבדים מעבד: E8400 1333FSB C2D לוח אם: P43 NEO-F GLAN MSI זיכרון פנימי: ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GIEL דיסק קשיחי: 640GB 16MB SATA2 WD כרטיס מסך:SAPPHIRE 4870 DDR5 512MB ATI PCIE צורב:SATA LG DVDX22 ספק כוח: PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL SPIRE מארז: LED+25CM FAN EZCOOL ללא ציוד הקפי. סה"כ: 3643 שקל מזומן. מה אתם אומרים על המפרט הזה? פצצה לא?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - רק אם השינוי ממש קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס בעיקר כולל אקסס PPT ואקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19" של MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחק המרכזי שאני רוצה לשחק בו זה SC2 לכל השאר יש לי XBOX * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חייב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבור אח שלי, התקציב עומד על 1K ש"ח בלבד (חייל) ללא מסך וללא רמקולים\מקלדת\עכבר. זכרון לפחות 1GB. כונן קשיח, לפחות 80GB. מה המקסימום שניתן לעשות עם תקציב זה? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, וskyrim, crysis 2. וכל המשחקים שעתידים לצאת בשנה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מה שלדעתכם לא ישפיע מאוד על הביצועים אבל מעדיף 22 inch. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי שתי הצעות לנייד של חברת DELL שנראה לי מתאים לצרכים שלי. ההבדל בין ההצעות הוא שאחד זה יבוא רגיל של היבואן והשני זה יבוא מקביל. בראשון יש לי אחריות יבואן ל3 שנים בעוד בשני יש לי אחריות יבואן לשנה אחת ועוד שנתיים אחריות במעבדה (בכסף) זה ההבדל היחיד (מבחינתי) ביניהם וההבדל הוא 500 שח. ממה שהבנתי יבוא מקביל זה הרבה פעמים מחשבים שבארצות הברית החזירו (כי שם אפשר להחזיר נייד בתוך שבועיים) והוא למעשה כבר פתוח לעומת מחשב חדש מהקופסא - זה נכון??? האם שווה להוציא את העוד 500 בשביל אחריות יבואן? כי אם כן זה מחזיר לי לתמונה כל מיני מחשבים אחרים שפשוט היו יקרים יותר מההצעה השניה כי לא חשבתי שיכול להיות הבדל. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מבין שלושת הניידים שבקישור עדיף לי לקנות: https://ksp.co.il/?list_compare=.42220..41568..47105 הייתי הולך על dell אבל נראה לי שהמעבד בו קצת פחות טוב, נכון? אם יש רעיונות נוספים למישהו באותו מחיר ועדיף יותר זול אשמח לשמוע... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אפשר עזרה בהרכבת מפרט למחשב כמפורט בכותרת,המחשב בעיקר לשימוש אינטרנט ומוזיקה,אין צורך בכרטיס טלויזיה או הקלטה כלשהו,ללא דיסק קשיח, כולל מסך. תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה בסיסי, VGA לפחות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 GB * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (מקסימום אני יכול לקנות בנפרד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הוא בלי מערכת הפעלה ודי זול - מה אומרים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מספר דברים לפני שאני יתחיל. אני משתמש חדש כאן. אני כאן בעקבות חבר שלי ובעקבות זה שאני רוצה לדעת יותר דברים וגם לדעת מה לקנות ומאיפה. אני מחפש מקום שיתן לי מחירים יפים וזולים!! אם יש לכם מקום טוב בשבילי שמשם אני יוכל לקנות את המוצרים שאני תכף יראה לכם ויתן לכם לערוך להביע את דעתכם! כי דעתכם חשובה לי בנושא חשוב לי לדעת אם הדברים שאני הולך לקנות שווים טובים שימושים וטובים אני הולך להשקיע על המחשב 10,000 שקל! שזה עם מארז של thermaltake ועוד כמה דברים ובעקבות זה אתם כבר רואים שאני חובב מודינג! אז בואו נגיד ככה אני רוצה לעשות פה דברים קטלנים במחשב הזה. חשוב לי פה הכרטיס מסך מעבד וזיכרונות DDR כמו בכל מחשב. אבל לפני הכל בואו אני יראה לכם את מה שאני חיברתי…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אתחיל מההתייעצות ואז ארשום את הדרישות מהמפרט. אני רוצה ש - Starcraft 2 ירוץ חלק ל-ג-מ-ר-י בהגדרות בינוניות +, על מסך 22 (1680X1050). עם המחשב הנוכחי שלי יש תקיעות קטנות שמונעות ממני לעשות MICRO ברמה גבוה, וזה מפריע מאד. בנוסף המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכני HD, ואני אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים חדשים בשנים הקרובות בצורה סבירה. המחשב הנוכחי שלי: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE 4400 2GB DDR RAM GIGABYTE 9800GT 1GB DDR אם ישנו שיפור קטן (עד 400 שח) שיגרום למחשב הנ"ל להריץ STARCRAFT 2 חלק לגמרי, זה עדיף. אם לא, אז להלן הפירוט לגבי מפרט למחשב חדש. אם אפשר להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי, ככה שאני אוכל לשדרג כרטיס בעתיד - זה גם רצוי. 1. התקציב - כ - 2500 (כולל כרטיס מסך. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לשימוש ללימודי עיצוב גרפי. התוכנות שהולכות להיות בשימוש הן: Photoshop, Indesign, Illustrator. התקציב הוא בערך 3500 אבל אם אפשר פחות אז עדיף כי זה כבר לחוץ. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה היתרון במחשב עם אחסון מסוג msata בנוסף לכונן קשיח רגיל. אני שוקל לקנות vostro 5470 ויש דגם עם כונן 500GB ודגם נוסף עם כונן זהה +32GB msata. ההבדל בניהם הוא באזור ה200 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, כמו שאתם רואים אני חדש פה... ואני שתמליצו לי על מחשב בתקציב של 7000, אם ציוד הקפי, ובלי מסך! המחשב מיועד למשחקים כבדים ואינטרנט.. תודה מראש!! *לא עושה בו OC. בקשה תביאו לי מפרט עד יום שבת בלילה מקסימום כי ביום ראשון אני כבר קונה..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מוצא את התבנית לבקשת מפרט למחשב אבל אני אכתוב כאן את הצרכים שלי, אשמח לעזרה. - אני צריך מחשב שהמשטח טאץ' לעכבר שלו יהיה נוח, ומקלדת נוחה. - גודל מסך 15.6. - אחריות ל-3 שנים. - מעבד i5 זה מספיק, אבל שיהיה מעבד טוב וחזק (אם יש כפול ליבות או מרובע). - צריך שיהיה קונן תקליטורים. - מסך HD (לצפיית סרטים באיכות גבוהה). - RAM לפחות 6GB, אם אפשר לכלול בתוך התקציב הנ"ל 8GB אז עדיף. - קונן קשיח גדול לפחות 750GM-1T. - כרטיס מסך לא צריך להגזים אבל רצוי כרטיס GeForce של Nvidia . התקציב - עד 3000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 500 ש"ח וכמובן שרצוי שיעלה כמה שיותר. תודה רבה, אביב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי לחכות למחשב אני מזמין מחר אחרי שבועות של שיטוט בפורום גיבשתי דעה סופית.. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 560 560 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 580 580 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 1 180 180 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) …
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מחשב לא למשחקים ובלי כרטיס מסך כי אני אוסיף כרטיס זול כלשהו. סה"כ עד 500 דולר! כמות. מוצרים סה"כ 1 Simbadda C850 400W Case ש"ח236 1 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W ש"ח 210 1 MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 ש"ח501 1 AMD ATHLON XP 2500 ש"ח527 1 גוף קירור + מאוורר למעבד : Spire falconRock II + ש"ח75 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special ש"ח392 1 KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 ש"ח266 הערות ושאלות: 1. יש כאן …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כדי לא לחפור יותר מדי (עשיתי את זה מספיק בפורום של notebookreview) אני אתמצת. אני מתלבט בין המחשבים הבאים (כולם של ASUS) ul30vt ul30jt u35jc u36jc השיקול העיקרי שלי ביניהם (אחרי שקראתי הרבה על כל אחד) הוא משקל (כיוון שאני סוחב היום thinkpad r50e על הגב ומרגיש כל גרם), טמפרטורה ורעש. ה-U36 חדש מדי וחסר עליו חומר ברשת. לגבי שאר המכשירים - יש תיעוד ברשת על רעשים וחום בכל הדגמים פרט ל-VT, והמשקל הוא בכלל סוגיה לא ברורה (נעים בין 1.6 ל-1.9 ק"ג). יש לציין שאני מכוון לסוללת 8cell למרות שהבנתי שאין הבדל בין המשקל בסוללות עצמן. אני אשמח לשמוע כאן חוות דעת, בעיקר למי שיש את אחד מהנ"ל. תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וצפייה בסרטים, לא לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel Core i5-750 @ 3 GHz (OC) Gainward GeForce GTX 460 SE PCI-Express 2.0 x16 HEC WIN+ 700W כשהכרטיס מסך עומד למות (ארטיפקטים כתוצאה מהפסקות חשמל). מבדיקה הבנתי שכרטיס PCIE 3 יעבוד על לוח PCIE 2. מודע לאופציה של צוואר בקבוק - אני אקנה מערכת חדשה בעתיד בכל מקרה (בלי כרטיס מסך כמובן), זהו רק פתרון זמני לעובדה שעוד מעט אתקע בלי כרטיס מסך. עוד עניין הוא ה-PSU. אם אני לא טועה זה זבל סיני, אין בעיה אם יסחוב את המערכת עם כרטיס מסך חדש (אני בטוח שיסחוב), השאלה אם יכול להיות שבהפסקת חשמל הבאה גם כרטיס המסך החדשה יהרס, בעקבות הספק הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ' 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD:MW2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בבקשה עזרתכם בלהרכיב מפרט מחשב ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש ל: השימושים הרגילים כמו אופיס, אינטרנט ללא הפסקה כמעט כולל הרבה שיחות ווידאו עם מחשבים אחרים (SKYPE, מסנג'ר וכו' - וצריך דחוף לשפר את רמת הוידאו שבקושי זז עכשיו), שמיעת מוסיקה, הורדת סרטים, וקצת משחקי מחשב. השימושים המקצועיים: סביבת פיתוח ויז'ואל סטודיו וכו'. תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, פריהנד, דרימויויר, פלאש וכו'. דרישות מיוחדות: שיהיה שקט מאד!!!! מצריך קירור טוב מכיוון שיעמוד בחדר יחסית חם וליד מחשב אחר. צריך יציאות FIREWIRE ואם אפשר....שיהיה יפה ואסטטי (ואם אפשר שחור) מקווה שכל זה אפשרי ואתם תוכלו לעזור.... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריכה לעשות חריטה על מחשב נייד של Asus. אני מחפשת מקום טוב ומקצועי שנמצא במרכז הארץ. אשמח לשמוע המלצות במידה ומישהו יודע.. חג שמח! ליטל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחר כנראה קונה אותו. הדבר היחיד שמעצבן זה שהמחירים עלו בסופ"ש הייתי יכול לחסוך מעל 50 שקל! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: TMS Gaming Case + Seasonic 520W S12II-520 כמות: 1 - מחיר: ₪590 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪43…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולמכור את המחשב הקיים רציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המחשב הבא: p4 2.4GHZ northwood asus p4s8x micron 512X2 צורב DVD של NEC צורב רגיל של SONY NVIDIA FX5200 HD 80GB של מקסטור + 20GB של WD. נ.ב אם אפשר לרשום ליד כל חלק הערכת מחיר של כמה הוא שווה זה יהיה הרבה יותר טוב..תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-