ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
יש לי מפרט למשחקים ועריכת וידאו ב4K בשקע 2011-V3 האם יצאו גם לשקע זה כמו 2011 מעבדים כמו "Intel xeon E7-8890 v2" ויש אופי לשדרג או שכדי לחכות ל כרטיס הבא שישלב בתוכו זיכרון HBM2 (עד 32GB) כי 6700K לא בהרבה יותר טוב מ i7 880 שיש לי ? המפרט זה: haf x coolermaster 5y mod 80+ v1200 colermaster core i7 2011 six 5960x mugen max scmgd-1000 scythe s2011-v3 ga-x99-gaming 5 x99 gigabyte fury Kingston 4x8gb ddr4 2400mhz NVidia GeForce gtx 980ti gigabyte g1 gaming 6gb edition Kingston 240gb sv300s37a/240g 8tb 3.5 פנימי 8tb 3.5 פנימי Logitech z506 5.1 Logitech Gaming Optical g300s Logitech g710+gaming brown switch samsong 23.6 4k סך הכל 20,000 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, תוכנות למידה, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. פחות קריטי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 אם זה לא פוגע משמעותית במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? פחות מ2.5 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * תקציב: 3אש"ח אבל אם יהיה הבדל משמעותי אני מוכן להשקיע אפילו 1000 שק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח לחרוג , לא חייב את כול הסכום רק אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה (בקטנה), אילוסטרייטור - פרנסה, אינדזיין - פרנסה, פעם ב.. עריכת סרט בתוכנה המובנית של חלונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך LCD בגודל "22 צרכים : מחשב חזק מאוד לגיימרים, המסוגל להריץ את כל המשחקים הקיימים כיום, כולל פוטנציאל עתידי (שלא אצטרך להחליף בעוד חצי שנה). תקציב : עד 9,000 ש"ח, לא כולל מסך. אשמח לקבל המלצה למפרט הטוב ביותר לאור הצרכים והתקציב הנ"ל, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה...את המחשב שיש בחתימה... להוציא את ההרדיסק של ה80 ולשים הרדיסק של 6.... בלי הכרטיס קול 5.1 בלי המסך...(עם מסך מאג עגול ישן).... ב1500 שח?? (למכור..לא לקנות.!!)...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך תקציב גבוה לצרכים שלי, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מהתציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם שרתי ענן, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ידוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לדעתי אין צורך בכונן / צורב וכדומה לא חייב כ.מסך איכותי - אלא אם כן יש מחשב שעומד בתקציב ובפרמטרים ובכל זאת מגיע עם כרטיס טוב 5. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש למנכ"ל החברה מחשב חזק מאוד בעל נפחי דיסקים גדולים במיוחד וכמובן רישיונות . מאחר והמחשב משמש גם את מזכירתו בהשתלטות מרחוק אליו הבייתה חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בכך באופן הטוב והיעיל ביותר. (כרגע יש לו XP PRO ). מאחר והמנכ"ל נוהג לשמור מידע בכמויות אדירות (כרגע יש לו 2 דיסקים מלאים של 250GB כל אחד ) חשוב שיהיו דיסקים קשיחים גדולים ואולי אף אופציה לגיבוי. חשבתי על 2 HD של 500 GB כל אחד. (כרגע הגיבוי מתבצע על כונן 320GB ONE TOUCH של מקסטור - אבל לא כל המידע מופיע גם בגיבוי וגם במחשב.) חשבתי על אופציה של קלטות גיבוי - אבל מאחר שמדובר על מעל 200GB העסק נראה יקר למדי = גם הטייפ וגם הקלטות. המחשב איננו מיועד למשחקים, אבל רצוי כמובן שהמחשב יתמוך גם בזה (אם כי לא ל…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מחשב לקנות מחשב מוכן או להרכיב מחשב שיהיה לי בבית של ההורים שאני מגיע לשישי שבת. אני צריך את המחשב בעיקר להריץ את WOW ועוד כמה שטויות ברזולוציה סבבה. ציוד שכבר יש לי : מקלדת , עכבר , מסך , כרטיס מסך 8800GS , צורב. אני מחפש את ההצעה הכי משתלמת עד 1500 ש"ח. (עדיף פחות למרות שאם חייבים אז אני גם יוסיף קצת). כמו כן אין צורך בכרטיס קול או כרטיס רשת אני אסתפק באלו שעל הלוח אם. אני מודע לכך שאני לא אוכל לשחק משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה אבל זה סבבה. מעוניין בציוד הכי זול ומשתלם למחיר. לגבי דיסק קשיח 250GB יספיק לי בהחלט. לגבי ספק כח אני חושב ש 450 וואט סטנדרטי אמור להספיק. אם פחות אז אפילו יותר טוב (לא בטוח כמה הספק ה 8800 GS לוקח - אחרי הכל זו הגירסה הכי חלשה…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב מחר .. המחשב מיועד לגיימינג אשמח לקבל רעיונות לשינויים אחרונים ולהוזלת המחיר (אם אפשרי) הייתם משנים משהו? (לא סגור לגמרי לגבי המסך,המארז והספק ) מעבד Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪1000 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7901 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2, יחידות 1 ₪135 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6917 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3, יחידות 1 ₪640 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6815 זכרון Kingston HyperX Blue 2GB 1600MHz DDR3 Single-Channel, יחידות 2 ₪370 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8478 כונן קשיח SEAGATE ST31500341AS 1.…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש מחשב נייד (אני מניח שבעקבות התקציב והשימושים שלי, אתם תמליצו על netbook) חדש. השימושים הם בסיסיים ביותר: רק גלישה באינטרנט, מוזיקה, אולי משחקי אינטרנט קלים פה ושם, סרטים (לא HD), עבודה משרדית (וורד וכו'), יישומים קלים כגון סקייפ (חייבת להיות תמיכה במיקרופון). יש עוד דבר אחד - המחשב צריך להריץ Adobe Pro Premier ופוטושופ (לא באותו הזמן) בצורה בסיסית. לגבי מערכת הפעלה או גודל מסך - אין עדיפות, מה שנכנס בתקציב. התקציב: אין, כמה שיותר קטן בשביל לקיים את כל התנאים הנ"ל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מNEWEGG... יש לי דוד שבא לארץ משם... AMD Athlon 64 2800+ Newcastle IntegratedSocket 754 Processor EPoX EP-8KDA3I Socket 754 NVIDIA nForce3 250 SAPPHIRE RADEON 9600XT 128M Radeon 9600XT 128MB DDR BUFFALO 512MB 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) x2 (1024 total) SAMSUNG SpinPoint P Series SP0812C 80GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive Fuji PLUS FP-768 2-Tone 17" 12ms LCD Monitor LG Beige IDE CD Burner Model GCE-8527BB LITE-ON Beige IDE DVD-ROM Drive Model SOHD-16P9S NEC Beige 1.44MB 3.5" Floppy Drive עצות לייעול ושיפור יתקבלו בברכה... רק לא לחרוג מהתקציב הזה (3000 שקל זה יוצא)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה, סרטים, עריכת וידיאו וקצת משחקים. לא מתוכנן אוברקלוק בזמןהקרוב אך אני לא שולל את זה בעתיד. הפריטים שנכללים בתקציב הם: מעבד, לוח אם, זכרונות, הרד דיסק וכרטיס מסך. המארז הוא אנטק P180 יקנה בארץ עם ספק ENERMAX LIBERTY 400 (עוד לא סגור על זה), מסך,קירור למעבד, עכבר וכו'.. המעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 Stepping Kentsfield 2.40GHz 8MB L2 LGA 775 http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA1938452 לוח אם: ASUS P5K DELUXE / WIFI-AP LGA775 Intel P35 http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4802830 או ASUS P5K PREMIUM (מה ההבדל בין 2 לוחות האם ומה כדאי לקחת?) כרטיס מסך: 8800GTS 320MB, איזה חברה כדאי לקחת? זכרונות: אני מעוניין ל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת לגבי מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זהו זה האשכול האחרון שאני יעשה בפורום הזה לגבי מפרט, זו תהיה ההחלטה האחרונה שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4, Garry Mod, Far Cry 3 ועוד כל המשחקים, עדיף שיעבדו על הכי טוב שהמחיר יכול להפיק. ***בנוסף אני הולך לעשות עם המחשב הזה Streaming של המשחק League of Legends, אז הכי חשוב לי שהאיכות תהיה טובה בS…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hey i can buy one of those, s300 i have a discount from my college for 2300 ₪ and e330 for 3300₪ Whats better? Its for students use
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 מפרטים שונים , אני יודע שמדובר ב Trade Off אבל צריך עזרה להחליט מפרט משמש בעיקר למשחקים , אינטרנט ומעט תוכנות עד 4350 מפרט ראשון (Intel) CPU: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX (1065) .1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0 (810) .2 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory X2 (550) .3 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 (489) .4 Video Card : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI (998) .5 Floppy Disc : Citizen 1.44 Black (80) .6 Case : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חבר שלי ביקש שאני יכין לו מפרט ואמרתי שאני יבדוק קודם פה 8.5 כולל מסך לoffice וגם משחקים יעני 6600GT יספיק הכרטיס גרפי הכי משתלם כרגע... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש ברשותי מחשב ישן ביותר שממש מתאים לחובבי הנוסטלגיה כמה ניתן לתמחר אותו . מעבד intel 286 WD 40GB כונן 1.2MB כונן 1.44MB כונן דיסקים מהירות X2 קריאה בלבד המחשב מכיל חלונות 3.1 חוקי למהדרין תוכנת גליון אלקטרוני Quatro חוקית למהדרין המחשב תקין לחלוטין מסך מחשב חברת Adi מסוג VGA CRT לא שטוח ולא דק כמה ניתן לתמחר מחשב כזה . אני יודע שיש למחשב כזה ערך אספני רב , אשמח לעזרה בנושא יום נפלא מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שצפויים לצאת...מקס פיין 3, gta v, AC 3, בעיקר כל החזקים שאמורים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 של דל 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים רגילים וקלים יחסית, מוזיקה, קצת סרטים ואופיס. חשובה האחריות, המחשב אמור להיות תחליף לשולחני אז המשקל פחות קריטי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב של חבר dell xps 14 עם כרטיס מובנה m630 המשחק bf3 רץ בקושי על 20 פריימים. אחרי הרבה זמן של חיפושים וניסויים הבנתי שאני צריך לצפות לפחות ל40 בהגדרות נמוכות. ניסיתי הכל הורדתי רזולוציה, הגדרות הכל, אני כבר רואה ראשים מרובעים לשחקנים מרוב שהורדתי רזולוציה ועדין אין שום שיפור. לעומת זאת אותן הגדרות במחשב של חבר אחר, עם i3 עם כרטיס מסך מובנה המשחק רץ חלק על 40. המחשב עם מעבד i7 - 3517U 8 GB זיכרון ווינדוס 8.1 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לימודים, משחקים אם כן אז קלים מאד, צפיה בסרטים-יכול להיות שתהיה לפעמים... * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, למרות שכמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שלא תיגמר אחרי 3-4 שעות של עבודה באופיס ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו), אם יהיה HDMI זה פלוס, אבל אם אין אפשרות במסגרת התקציב לא נורא. * בלוטות? עדיף שכן.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB * צורב DVD? עדיף שכן.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמובן שעדיף החברות הידועות יותר ולא חברות שאף אחד לא שמע עליהן *התקציב עלה ל2200-2000...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שימוש לעבודה גלישה וסרטים חשוב i5 או i7 מסך 15 אינץ.תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-