עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by legopart,

את רכיבי המחשב הנייח אני מכיר ולפטופ לא מזמן קניתי חדש LENOVO Y700 וגם לאמא יש אחד מאוד ישן. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי פירוק והרכבה שלו כי אני מבין ששמו בו רכיב על רכיב כמו במארזים של מחשבים מאוד ישנים (בהם כדי להגיע לספק היינו צריכים לפרק את הדיסקים הקשיחים והספק וכו...) רציתי לשאול קודם כל, האם קיים כזה דבר, מחשב נייד במארז אוניברסלי, זאת אומרת שקונים נגיד רק את הקופסא יחד עם המסך (נגיד 15") ראיתי שמוכרים בEBAY מלא לוחות אם של מחשבים ניידים, אז רציתי להתעניין אם מחשב נייד ניתן להרכיב בעצמיך. האם חיבורי המסך מתאימים לכל לוח אם. ומה הם חיבורי הלוח המיוחדים של המחשב נייד (לי אמנם אין במחשב) אבל ראיתי חיבורים שנקראים PCIMCIA וגם לדיסק הקשיח יש לפעמ…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אני מאמין שהתקציב ככה"נ גבוה יותר ממה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם חלונות רבים במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 0 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, 10 8. האם …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Stastyle,

אהלן! אני מחפש מחשב נייד, בעל יציאת HDMI ו-VGA/DVI, אשר יכול להחזיק ולשדר סרטים מאוד גדולים לטלויזית תלת מימד ומקרן (MKV, 8-40GB , תלת מימד (חייב HDMI 1.4))... יש חשיבות לכונן קשיח גדול, אך אני משתמש גם בכוננים קשיחים חיצוניים. זו מטרתו העיקרית. הסיבה לבחור במחשב ולא בסטרימר זה נטו עניין של קודקים. התקציב הוא בסביבות ה4000 ש"ח. אני לא אומר מדוייק כי אני לא מכיר את השוק ואיכות המחשבים כך שאם יספיק לי משהו זול יותר, או שאהיה חייב יקר יותר - זה התקציב שלי פחות או יותר. תודה!

4. שלום לכולם. שבוע הבא אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני הולך להזמין את המחשב מ KSP ככה שכל מה שתביאו לי שיהיה מKSP ולא חלקים שלא מופיעים שם, כי אז אי אפשר להביא אותם. המסך שאני הולך לקנות הוא L1970HR והוא לא כלול בתקציב של ה - 5500. בבקשה תשימו לב שהכרטיס מסך יתמוך במסך הזה. מטרת המחשב היא לא בעיקר למשחקים. המחשב מיועד בין היתר לטיכנות, גלישה באינטרנט, עבודות משרדיות, וגם משחקים פה ושם. אין ברצוני מכונת משחקים. אני רוצה כרטיס מסך לא יקר אבל כרטיס שיריץ לי את המשחקים לא ברמת על שיריץ כדי שאני אוכל לשחק. עדיף שהכרטיס לא יעלה יותר מ 1000 כי אני גם לא רוצה כרטיס ממש טוב. המערכת תכיל את הקונרו כמובן. אני לא מתכנן OC כי אני גם לא מבין בזה, אולי בעתיד ולכן הבעיה העיקרית שלי…

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת באיזה תוכנה ממולץ להשתמש על מנת לבדוק את התחממות המחשב ? ומה מה הן מידות החום הנורמליות ???

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מעדיף סביבות 6500) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אבל באמת שלא חייב את הצעקה האחרונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ולפעמים תלת מימד ועריכה מקצועיים (לרוב הסתפקתי בכלים שנדרשו למשחקים אז אין צורך בכרטיס יעודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה תלת מימד (מאיה, מקס) - פרנסה אילוסטרייטור - פרנסה אינדיזיין - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by em28,

הוצעה ההצעה הבאה למחשב לנער תפרן: מעבד- AMD 3000 לוח- MSI כונן סי די רום דיסק- 80GB SATA כרטיס מסך- FX 6200 128 זיכרון- 512 MB עכבר אופטי מקלדת מולטימדיה רמקולים כרטיס רשת כרטיס קול מארז USB סכום כולל: 1500 ש"ח במזומן בעקבות בעית התקציב זה מה שניתן להשיג בסכום כזה....האם זה שווה?!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by bigdady,

בין המעבד Intel® Core 2 Duo 2.4GHz T7700 800MHz למעבד Intel® Core 2 Duo 2.4GHz T8300 800MHz ??? אני מבין שיש הבדל כלשהו אבל אני רוצה להבין האם יש הבדל משמעותי בביצועים? התחממות?חשמל?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  9. מה דעתכם? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 270.43 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 Lite 128MB DDR 128bit Retail Video Card [ ¤ 885.84 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 118.15 ] 1 Networking : Gigabyte 10/100 LAN Card [ ¤ 51.2 ] 1 Monitors : 17"…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. חושב ללכת על ה- "15.4 MSI EX600 2.10GHz לינק - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode=315

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by rikimaru,

אני מאוד הייתי רוצה לדעת האם כדי או לא כדי לי לירכוש למפרט המחשב שלי את המערכת WIn 64Bit, הרבה אומרים לא כדי 64Bit דרייברים לא מוצלחים תוכנות לא מותאמות בצורה מלאה, בקיצור טוענים שבכדי להפעיל משהו קטן צריך לעבור טירטור גדול... אז מה אתם ממליצים :s05: אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הנושא הזה...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. שלום לכולם אני נחשב לגיימר,ואני מחפש מפרט למחשב שמיועד אך ורק למשחקים,שיריץ בקלות את כל המשחקים הכבדים גם. עד היום עבדתי עם חלקים של אינטל ואסוס ושל ATI לכן רצוי שהמפרט יכלול חלקים שלהם. אך אם יש חלקים טובים יותר של חברות שונות אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח אפשר טיפה לחרוג,לא כולל מסך!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם השאלה שלי היא ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד ולא משנה המפרט אני לא גיימר בכלל אבל חולה על ה- נ.ב.א לייב החדשים שיוצאים כל הזמן ופיפות למינהם ועוד כמה משחקי אסטרטגיות השאלה שלי היא: איזה כרטיס מסך במחיר הכי מינימלי כדאי לי שיהיה כבר במחשב הנייד שאני רוצה לקנות? זאת אומרת, כרטיס מסך הכי זול שאתם מכירים שישרת אותי רק לדבר אחד: שהמשחקי ספורט הכי חדישים (2007-2008) יעבדו חלק בלי לקרטע לא מעניין אותי משחקים אחרים מישהו מכיר מפרט של מחשב נייד שיש בו את אותו הכרטיס הספציפי? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  14. אני מחפש מפרט שיריץ משחקים חדשים בלי בעיה וגם שלא יהיה רועש מדי אפשרי לחרוג מהתקציב בין 300-200 שקלים

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  15. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1440P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי טריפל A חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה גם מסך - PG279Q - 2560*1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אך לצערי אין לי התקציב בשביל לרכוש את מה שאני רוצה... לכן אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי... רציתי לדעת כמה אנ יכול לבקש עליו... המחשב הוא כזה: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ לוח אם P4T זכרון 512 RDRAM 800MHZ כולל כרטיס קול + כרטיס רשת + 4 יציאות USB cdromX52 צורב DVD חדש של LG *16 dual layer הרד דיסק 40 ג'יגה של IBM + הרד דיסק בן שבועיים שלוש של WD 160GB 8 מגה buffer. + מסך של MAG שטוח לחלוטין 17". המחשב מושקע מאוד ומטופל בצורה מקצועית למדיי. (יש אפשרות לקנות מסך חדש חדש 17" דק... למי שיקנה את כל החבילה. אז כמה כל זה שווה!?!?!?!? טל

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by bariko123,

שלום אנימ מעוניין במפרט למחשב לגיימרים וסרטים עד 6500 שקל(כולל LCD) אני רוצה מחשב חזק למשך 3 שנים הבאות לפחות דרישות: מעדיף מוצרים מKSP מעבד- קונרו אך ורק דיסק קשיח-250GB מינימום בנוגע לשאר תתפרעו... ותודה שוב..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש מקום לשינוי? לדעתי לא - אבל אשמח לשמוע דעתכם. מטרות משחקים + עריכה גרפית! תקציב עד 8,000. Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX, יחידות 1 ¤1599 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1632 GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3, יחידות 1 ¤1189 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1728 Antec P190B Aluminium 1200W(650W + 550W) Black ATX Case , יחידות 1 ¤1199 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=256 Connect3D ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1450 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1685 צורב ASUS DRW-22B1LT x22 LightScribe SATA, יחידות 1 ¤170 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=888 G.…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. חבר רוצה מחשב ב5-6 אלף לאח שלו ... זה דיי דחוף הוא מזמין את זה עוד יום-יומיים מטרות משחקים הוא צריך מסך לא רציך מקלדת עכבר הוא צריך CDROM וגם צורב..! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by shirNoshe,

אם ארכוש מחשב נייד ( שמתי עיין על הטושיבה A210 19J) שמגיע עם ויסטה, יש מצב שאני בטוח מעביר ל-XP האם במקרה כזה אין לי יותר אחריות? ואם לא יודעים את מי שואלים?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by ohad11,

אני צריך מפרט מחשב עד 5000 בלי אפשרות לחררוג מנהריה לגיימינג כבד מאודד תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Amitch,

כמה rpm יש להרדדיסק הזה Westren Digital 160Gb SATA II ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by shachar2,

אני רוצה לקנות אותו עם: 1. מעבד INTEL CORE 2 DOU 2.1 GHZ T8100. 2. 2 ג'יגה זיכרון ראם. *הוא אמור לרוץ עם ויסטה אולטימייט. מה דעתכם? http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=il&l=he&s=dhs תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by ofir_bl,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד הכי חזק שאפשר בתקציב מעל, לא חשוב לי במיוחד שיהיה קל או קטן כי רוב הזמן הוא ישב בבית, גודל רצוי של מסך 15.5-16" אך לא יותר, שימושים זה בעיקר מולטימדיה, מוזיקה, סרטים ואינטרנט וקצת אופיס. אני מודע לזה שאני יכול לקנות מחשב שיבצע את המטלות הנ"ל בפחות כסף אך בכל זאת אני רוצה משהו קצת יותר חזק מהממוצע. אנא המליצו לי מה לקנות, תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by NiMo1771,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! כ6000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לכיף ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים-משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים