עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 8000 שח • חריגה מקסימלית מהתקציב: 1000 שח • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד, תכנות, עריכת תמונות ווידאו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: ,Rainbow 6 Siege, GTA, Evolve, Watch Dogs, Call of Duty, Splinter Cell • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪ דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) (גודל המארז חשוב גם לזרימת …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הרכבתי את המפרט הבא מ-IQPC: כרטיס מסך :GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT¤ 1422 מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX¤ 1004 לוח אם :GIGABYTE GA-P31-DS3L¤ 463 זיכרון :CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT¤ 311 דיסק קשיח :WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS¤ 624 מארז :COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN¤ 378 צורב DVD :LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA¤ 181 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4383 שוחחתי עם בעל החנות כדי לברר איתו דברים כמו אם יש הנחות/כמה עולה הרכבה וכו'. הוא הציע לי לעשות במפרט כמה שינויים: 1) הוא טוען שמעבד E6750 ביחד עם לוח אם עם צ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ללא מסך בבקשה מה אתם אומרים על מערך SLI של 9800X2? וזיכרונות DDR3? עדיף או לא? עדיפות ללוח אם X48 יש צורך רק בהארדיסק אחד עם מהירות סיבוב גבוה 10K RPM וחשוב שעל הלוח אם יפעל לפחות RAID 0 יש אפשרות לסטות קצת בתקציב ותגידו מה אתם חושבים בכללי אם זה כדאי או לא.... ד"א קראתי מאמרים באתר של טומס הארדוור במפרטים להיי הנד והם משתמשים ב CORE 2 EXTREME המעבד הזה כדאי למשחקים כי הבנתי שיש חילוקי דעות פה ושם תקנו אותי אם אני טועה תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 533 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) השימושים במחשב כמו שציינתי הם משרדיים...הדרישות הספציפיות הן מחשב שקט ככל שניתן.. 1. אני לא מוצא כבר את הלוח אם בKSP, לאיזה לוח אחר כדאי להחליף? 2. האם יש מארז אחר יותר קטן מהמארז הזה במחיר זהה? וכמובן דעתכם הכללית על המפרט אני רצה להזמין היום תודה. קרדיט ל cold fire ו ®_GL_® על העזרה!

6. שלום רב, אני רוצה לקנות חלקי מחשב בגרמניה ולהרכיב כאן בישראל, 1. התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תיכנות/ מכונות וירטואליות/ אינטרנט / פה ושם משחקים/ סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פוטושופ, vmware תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כרגע משהו על הכוונת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lago,

שלום, בבקשה עזרתכם בלהרכיב מפרט מחשב ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש ל: השימושים הרגילים כמו אופיס, אינטרנט ללא הפסקה כמעט כולל הרבה שיחות ווידאו עם מחשבים אחרים (SKYPE, מסנג'ר וכו' - וצריך דחוף לשפר את רמת הוידאו שבקושי זז עכשיו), שמיעת מוסיקה, הורדת סרטים, וקצת משחקי מחשב. השימושים המקצועיים: סביבת פיתוח ויז'ואל סטודיו וכו'. תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, פריהנד, דרימויויר, פלאש וכו'. דרישות מיוחדות: שיהיה שקט מאד!!!! מצריך קירור טוב מכיוון שיעמוד בחדר יחסית חם וליד מחשב אחר. צריך יציאות FIREWIRE ואם אפשר....שיהיה יפה ואסטטי (ואם אפשר שחור) מקווה שכל זה אפשרי ואתם תוכלו לעזור.... תודה

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by directvl,

מחפש לפטופ שאמור לרוץ על לינוקס ולשמש ללימודים (אופיס, mathlab וכד') ועבודה בסביבת פיתוח תוכנה וואבי עם כלי עריכה טקסטואלים. אני מחפש משהו שיחזיק אותי טוב לכמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא סביבות 3, אבל יכול להתגמש קצת למעלה. אם לדעתכם זה לא מספיק אז אני אשמח לשמוע למה. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה דגמים שנראה לי ששווה לשקול, להלן כמה דגמים ששמתי עליהם עין, אשמח לשמוע מה דעתכם או לחילופין אם יש לכם דגם שאתם ממליצים עליו שמתאים לצרכים שלי. Lenovo Ideapad G50-80 80E501H1IV Dell Latitude 3340 LT-RD33-8556 Dell Latitude 3340 E3340-5020 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by roni35,

אז ככה ניגש לעניין: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - אבל באמת מקסימום, אם אפשר יותר לכיוון ה3000 זה עדיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל אך עם התחשבות, כמו שאמרתי עדיף כזה 3.5K בערך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן יותר מ4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, וגם אני צריך פשוט שהמחשב ירוץ מהר וחלק. אני רוצה מחשב עם כוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הייעוד הוא לא גיימינג אבל הוא כן בא בחשבון ולכן אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך (בסביבות ה800-1000) -אילו משחק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ריר בזאפ. מיואש - לא יודע מה לעשות יותר ולא יכול להמשיך ככה. אני רוצה קוואד אקסטרים ואת הכרטיס הכי חזק של ATI, לא ישן בלילות... :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. סטודנט מחפש לקנות מחשב עם סוללה שמחזיקה הרבה שעות ומסך טאצ' וגם יוכל להפעיל משחקים במחיר סביר עד 4500 שח . מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. פורסם היום באחד אתרי הקופון המובילים בארץ: מחשב Dell Inspiron 14 7000 iNTEL Core™ i5-4200U 6GB RAM 500GB HDD FULL HD מסך מגע 14.1 לפי המפרט החסרונות היחידים זה הHDD (אפשר לשדרג, פחות בעייתי), קצת כבד (2 ק"ג) באתר דורשים: 2800 ש"ח כולל מע"מ (לטענתם-במקום 3700 ש"ח) למחשב מחודש (פחות בעייתי לי- לא עבר אקטיבציה). לעומת זאת: מצאתי את המחשב הזה: Vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=21400 גם ביקורות מצויינות וגם אחריות 3 שנים. החסרון היחיד זה 720P. לוסטרו יש יותר זיכרון (6GB מול 8GB) לאינספרון יש מסך FHD לוסטרו כרטיס מסך חזק של נוידיה (GT740M לעומת ה4000 של אינטל) הוסטרו מגיע עם 128GB SSD לעומת האינספרון עם 500GB HDD, יתרון לוסטרו למרות שהפרש המחיר אפשר להשלים את זה. עוד משהו - …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב לבית, מחשב שישרת אותי לפחות 4 שנים בזמן הלימודים ושיהיה לי ראש שקט... לא מחשב מטורף מדיי.. בעיקר למשחקים... אני צריך גם מסך חדש... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר למה לא... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר למשחקים, גלישה, הורדות באימיול, צפיה בסרטים בHD... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני אשחק במשחקים... לא חובה בהגדרות מקסימליות... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אנ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Eyal-Style,

i5-4670K3.4 8GBRAM 280X GIGABYTE 7950 HIS Z87X D3H HDD - 2.5 TERA - 4 HDD NOCTUA D14H ( 2 FANS( 750W - SEASONIC

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי! אני חדש פה ושמעתי שיש פה אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי לבנות מפרט תקציב: 6,500 - 7,500 - אפשר לנצל את כולו המחשב לשימושים של תכנות ופנאי, וזה כולל גם משחקים כבדים. רזולוציית מסך 1080p. אולי בעתיד ישתדרג, אבל לא בהרבה. הדרישות הכלליות הן מעבד i7 6700k וכרטיס מסך 970GTX 4GB. אני די מקובע על שני אלה, כי 980 יקר מידי, amd 390 דורש יותר מידי חשמל. בנוגע למעבד - אני מניח שגם i7 6700 יספיק, אם זה משמעותי אני מוכן להתפשר. אנא אל תציעו מחשבים שלא כוללים את המעבד הנ"ל. 16gb DDR4 ram - חובה 500gb ssd - חובה 2tb hhd - חובה כרטיס wifi פנימי (אחד שמחובר עם PCI/PCIe - אני גולש עם 100mb) -חובה אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות בתשלום. כרגע אני משתמש בלפטופ עם מעבד i7 3630QM…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shirleyhp,

שלום רב, אני מחפשת מחשב לשימוש משרדי רגיל, האמור להחליף גם מחשב שולחני. הדרישה העיקרית היא המשקל- חשוב שלא יהיה מעל 1.5 ק"ג ועדיף פחות. תודה שירלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או בגודל קרוב האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? 1.5 ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yuvalkosh,

אני מנסה לעזור לקרובת משפחה לקנות מחשב נייד לאוניברסיטה. הומלץ לי כאן לקנות את ה-Lenovo T400 בגלל שהיה לה מאוד חשוב חיי סוללה ארוכים והוסבר לי שלמחשב הזה יש את חיי הסוללה הטובים ביותר (8 שעות עם סוללה של 9 תאים). אז הלכנו לחנות http://www.ibm-lenovo.co.il/pl_product~7417-TPU~2~31.htm אך מסתבר שהמחשב כבד לה מדי (2.6 ק"ג). אודה לכם אם תגידו לי מה המחשב עם חיי הסוללה הארוכים ביותר עם משקל של פחות מ-2 ק"ג. תודה ! נ.ב בעקרון התקציב היה 3500. אך מסתבר שעבור סוללה חזקה צריך לשלם מעל 5,000. בקיצור, אם יש מחשבים טובים במחירים נמוכים יותר, אשמח לשמוע עליהם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, מה דעתכם על המפרט הבא? (מתכוון לרכוש באילת) https://tms.co.il/builds/360316 המחשב הנוכחי שלי הוא מלפני 6 שנים בערך, אין לו תמיכה לכרטיסי מסך חדשים וכו'. במפרט החדש רציתי שיהיה Future Proof מבחינת תמיכה ב PCIe5 עבור כרטיסי מסך ולא רק עבור אחסון, כמו גם ב DDR5. אני לא גיימר, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך מדור נוכחי דרך יד2 ובעתיד אשדרג אם צריך. אני כן מתכוון להריץ תוכנות כבדות כמו Android Studio ולכן ה 32 ג'יגה זיכרון. היה חשוב לי גם שיהיה מארז סולידי ושקט. אשמח להצעות לשיפור אם יש, בדגש על הוזלה במחיר. מקווה שלא פיפספתי משהו מבחינת התאמה של רכיבים וכו'.. תודה!

19. Started by 8-Ball,

המחשב הכי חזק שאתם יכולים להרכיב בתקציב הזה.. ראיתי את המפרט שיש במפרטים המומלצים..ואני חושב שאפשר להרכיב מחשב יותר חזק מזה שמומלץ ד"א לא צריך צורב תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shirNoshe,

הרכבתי לידידה את המפרט הזה. מה אתם אומרים?דרישות הכרחיות:מעבד אינטל.זיכרון 1GB לפחות.כונן לפחות 160GB.שלא תהיה חריגה מהמחיר הנ"ל.אלא אם משנים את המסך שאפשרי לדחות את הקניה לעוד חודשיים. עריכה:נערך עם המפרט הנכון [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הנה סופסוף המפרט הסופי שאני קונה: דגם ZEUS P17 W-DNG M375E מעבד Pentium 1.7 (Dothan) מסך 15.4'' TFT WXGA (16:10) זיכרון SODIMM DDR333 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כונן דיסקטים none כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI9600Pro Mobility 64MB מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 IrDA / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / COM כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+CardReader מידות 360(W) x 273(D) x 29.5(H) mm משקל 3.19Kg with 6 cells Lithium-ion battery מחיר 8450 ¤ הקניייה היא מksp(אני מקווה שזאת חנות אמינה). תודה לכולם על העזרה! הערות על המפרט יתקבלו בברכה ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by amisha,

שלום לכולם , מעוניין לדעת כמה שווה המחשב הבא : I5-3470 1*8GB זיכרון במהירות 1333Mhz SSD 240GB מתוצרת סמסונג סדרה 840 לוח אם של ASUS תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. איזה משני המפרטים עדיף? תתנו גם הסברים שאני יבין למה? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 מחיר: ¤690 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1276 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤945 ספק כוח: ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W מחיר: ¤552 קרור…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shon1234,

העדפה ל אינטל וכרטיס מסך של nvidia מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, תכנות ולימודים.) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): מאוד לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? מה שצריך כדי להרגיש שיפור בביצועים (העדפה 512 ssd ) האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: יש כבר מס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן, אמעט במילים כי אני כותב מהאייפון. אשמח להמלצה על מחשב נייד עבור לימודים עד 6,000 ש״ח עבור סטודנט אולם שישמשו גם עבור משימות קשות יותר כמו פוטושופ. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD וזמן סוללה טוב, פחות משנה כרגע אם 13.3 אינץ או יותר והמשקל (למרות שאם יש אולטרהבוק שעונה על הדרישות אז אחלה). כמו כן חשוב לי משטח מוליטאץ׳ של העכבר ושיאפשר ניווט ושליטה נוחה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים