עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PC-Freak,

שלום לכולם. דבר ראשון הייתי שמח לשמוע דעות כלליות על הרעיון של שימוש במחשב נייד למשחקים כבדים. בנוסף לא הייתי מתנגד למפרטים והצעות למחשב למשחקים בעיקר WOW . תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני בעיקרון צריך לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + " ספק כח " לא חייב / יש לי גנריק 500W. הרעיון של השידרוג להפוך את המחשב מ P4 למערכת חזקה יותר . הקטע ששידרוג של מעבד + לוח = זה כבר 700 . מחשב בסיסי E5300 + כרטיס מסך 8400GS יעלה לי באייבורי 1300 לערך . מה כדאי לעשות ? * בקשר לכרטיס מסך אני צריך משהו בסיסי אני גיימר פשוט .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד (Dell Inspiron 1545, Core2 Due T6400) שהיה מתחמם קצת אז פירקתי את המאוורר שלו וניקיתי שכבה עבה של אבק שממש אטמה את היציאה של האוויר מהמחשב. מאחר ולא היה לי משחה תרמית החזרתי את המעבד כמו שהיה מלפני כן בלי לגעת בכלום. המחשב עובד במצב מנוחה על בערך 50 מעלות. (לפי CoreTemp & Hwinfo באזור ה-40 מעלות, ולפי HWmonitor באזור ה-50 מעלות) האם אני חייב להחליף משחה תרמית ולשים חדשה, או שזה בסדר? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by OuTsIDe,

מחשב למישחקים כמו COD4 וכאלה... כרטיס מסך מקווה שיספיק לי 3650 או אים יש משהו יותר טוב... הארד דיסק לא צריך יש לי בינתיים מהמחשב שעכשיו יש לי... אים אפשר שיהיה גם מעבדי ה PENRYN אים אפשרי תכניסו גם מרובע ליבה רק אים זה הגיוני... ללא OC וללא הארד דיסק וללא קירור למעבד אני יסתפק בזה שבא עים המעבד ומארז גם לא צריך...ולגבי המחיר אני מקווה ליקנות אותו עוד חודש אז אני מקווה שירד המחיר או שאני כבר אנסה לעשות הנחה אז בבקשה לא לעבור את ה 2000 אולי בקצת. המיפרט שאני בניתי זה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤999 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤462 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤362 זיכרון: Geil 1GB DD…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nitsanroz,

כרגע אני מתמקד בדל ומתלבט בין STUDIO15 לVOSTRO לא למשחקים רק לעיצוב גרפי לאינטרנט ועבודה על אפטר אפקטס ישמש כמחשב שני בנוסף לנייח לכן ניידות חשובה זמן סוללה ארוך, משקל נמוך ו15 אינץ יספיקו את המחשב אקנה בחול והתקציב הוא דיי גמיש האמת 1000-1500דולר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Matanel Levi,

אהלן, אני מחפש לחבר מחשב נייד שיתחיל ללמוד מדעי המחשב - לא למשחקים. בעיקרון הוא רוצה מחשב מהיר. שתוכנות כבדות כמו Visual Studio ו-VMים יעלו מהר. מבחינת מסך הוא מעדיף 15.6'. אין צורך בציוד היקפי, מערכת הפעלה / אופיס. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אשמח להצעות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by liorbm,

לכל באי הפורום שלום רב. לפני כחודש וחצי פתחתי פה בפורום אשכול דומה לאשכול זה אך במסגרת תקציב נמוכה ב-1000 ש"ח. עדכנתי את המחיר בכותרת ואף מצאתי לנכון לפתוח אשכול חדש שכן האשכול הישן לא זכה להמשך שרשור כלל. להלן המפרט המבוקש: מטרת המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה במולטימדיה. גודל מסך - 13.3 אינטצ'. משקל רצוי - כמה שיותר נמוך, המחשב לא אמור להוות Workstation נייחת אלא ניידת. זמן סוללה - רצוי שיוכל לפחות ארבע שעות ללא טעינה, לנסיעות ופגישות עסקים. יציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' - עדיף שיהיה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - לפחות 340 ג'יגה. צורב DVD - לא הכרחי. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. חברה מועדפת - אין. משך אחריות - שלוש שנים לפחות. נקודה קר…

8. Started by sas2k3,

בוקר טוב חברים, מבקש לקבל הצעות למחשב משחקים תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המחשב שלי נפל, והלוח אם נדפק. זה הסיפור... אז אני צריך מחשב חדש, כי לקנות לוח אם חדש, משמע זכרונות חדשים, כי הם כבר ישנים. וכל זה, אז כבר צריך מעבד חדש... בלה בלה בלה בכל אופן יש לי דילמות. נתחיל במה שאני לא צריך. אני לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, ורמקולים. ויש כמה דברים שאני יכול לנצל מהמחשב הקודם, כמו מארז, floppy ו CD (מה עוד אני יכול לנצל ממנו?) או שבעצם אם אני כבר קונה מחשב חדש, אז כדאי לי לקנות CD חדש? אולי כיום יש יותר אייכותים ממה שהיה לפני שנתיים וחצי... אז מה אני רוצה. בעיקרון אני נוטה למפרט מבוסס Amd ו ATI... אני יותר אוהב אותם. אלא אם כן לחברות השניות יש יותר מה להציע לי. אין לי מושג בלוחות אם לאמר את האמת. בקשר למעבד, חשבתי על AMD 3200 או 3000.... …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Mesatla,

אני אצל אבא שלי והמחשב שלו עושה אותי עצוב אז שכנעתי אותו לקנות מחשב חדש הוא הסכים. אז התקציב עד 2500 המחשב הוא למשחקים וסרטים . העדפה לאינטל. בלי דיסק קשיח הוא רוצה את הישן תודה רבה מסטלה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מעוניין למכור מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכמעט לא נעשה בו שימוש! המחשב עלה לי כ-11000 ש"ח (חלק קטן מהרכיבים הוזמן מחו"ל והרוב נקנה והורכב ב-ksp) ואני מוכר עקב עזיבה לחו"ל... המחשב מפלצתי ומריץ בלי בעיה ובמהירות הכל. כמובן יש קבלות ואחריות על המוצרים. רציתי לדעת עקב הדברים הנ"ל כמה ריאלי לדרוש, ולהלן המפרט: Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB Zalman CNPS11X Extreme Asus Sabertooth Z77 s1155 Core corsair dominator platinum 2x8GB Corsair Neutron GTX Series 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III samsung 500GB 16MB sata II sapphire HD7950 overclocked Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata Corsair AX 650W Gol…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bad-sector,

האם יש איזה תוכנה שמנטרלת ומפעילה מחדש בחיבור\ניתוק עכבר USB?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ביוגה יש כניסת micro hdmi http://www.ebay.com/bhp/micro-hdmi-female

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gal555,

שלום לכולם אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והתקציב הוא 3000 ש"ח הדגמים: Acer Aspire 5732Z-443G‎ Lenovo G550 NTD2WIV‎ Fujitsu Amilo LI3710‎ Compaq CQ61-410EJ‎ אני קונה מKSP אז חשוב שזה יהיה משם. השימושים הם אינטרנט ואופיס

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כמו שאמרתי המפרט הוא לילד בכיתה ו' שמשתמש במחשב בעיקר למשחקים והדפסת עבודות, לא צריך לשים דגש על איכות הגרפיקה וכו' אבל שהמחשב יהיה מחשב נורמלי, לא זבל.. מה דעתכם על המפרט הבא? Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 926 ש"ח Gigabyte GA-8S655FX-L SIS 655 510 ש"ח Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 346 ש"ח Seagate 40GB 5400rpm 347 ש"ח ALBATRON GeForce FX 5200EP 128MB DDR 436 ש"ח CD SONY X 52 112 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Compucase Midi Tower CI 6A19 298 ש"ח סה"כ 3,025 ש"ח בתודה מראש, עומר שקדי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות -הכי הרבה סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Vaz,

היי , אני צריך מפרט למחשב בסיסי , לילד קטן - מחשב שיתאים לגלישה באינטרנט , עבודה משרדית ויפעיל משחקים פשוטים כמו פיפא וקאונטר סטרייק. לא חשוב לי המעבד - אינטל או amd. יש אפשרות למשהו ב1500 שקל ? כי פשוט אבא שלי רוצה להביא איזה מחשב במצע..ב1460 שקל מאייבורי לאחי הקטן - ובטח הם יביאו לו ספק חרא וכל מיני חלקים גרועים. ואולי יש משהו שאתם יכולים להציע לי ב1500 שקל ? ובעקרון , המחשב הזה רק צריך להתאים לגלישה באינטרנט , יש לי מחשב אחד בבית ואני רוצה לבנות רשת עם המחשב הזה , והמחשב הזה צריך להתאים ליישומים כמו אופיס וקאונטר סטרייק שזה המשחק היחיד שאחי הקטן משחק. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז שלום לכולם שמעתי שזה פורום החומרה הכי טוב ברשת אז באתי להתייעץ איתכם אם לא איכפת... אז טוב זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד אינטל? P-4 2,4 Ghz (800MHz HT 1050 לוח אם למעבד אינטל? MSI 865 NEO2-S(865PE) DDR 128b,sb,sata 550 זכרונות? DDR 333 256MB 230 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 8M 490 מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 סה"כ 3570 אז מה דעתכם כדי לי לשנות איזה משהו, אשמח לשמוע בעצתכם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , תוכנות כבדות , 2 מערכות הפעלה (לינוקס+וינדוס) , מעט למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עדיפות לכרטיס חיצוני Nvidia 940mx (בסגנון הזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13-14 אינצ (לא יותר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gg5,

המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks ,usv

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, צפיה בסרטים (HD-1080), אופיס. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0, VGA * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? גם וגם. * כונן Bluray? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, HP, ASUS, Lenovo רצוי גם מעבד i5 מסדרת sandy bridge, שיהיו רמקולים איכותיים וחזקים, שהמסך עצמו יהיה איכותי, ושהמחשב לא יהיה מאלה שמתחממים הרבה. תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אנשים החלטתי שאני הולך על שידרוג, המחשב הנוכחי שלי כיום הוא ככה, Intel Pentium 3 933MHz ASUS CUV4-x SDRAM 256MB IBM 30GB 7200RPM SOUND BLASTER PLATINIUM 5.1 GEFORCE II GTS 32MB בעיקרון זה הוא המפרט העיקרי, החברה של המשפחה שלי מתעסקת עם חברת מחשבים שקוראים להם זוז, הם סיפקו לנו 4-5 מחשבים משרדיים, ונייד AMD 1300MHz במחירים סבירים, ואמינות גבוהה. מאחר וקיבלתי ממנו שירות מצויין, חזרתי אליו, ואמרתי לו שאני רוצה לשדרג, תבוא , תפתח את המחשב ותחליט בעצמך מה צריך לשפר. אני די מבין במחשבים, מתעסק בזה די הרבה, יש לי ידע בחומרה, אבל לא ממש באופן מקצועי. השאלה שלי היא כזאת, היא ממליץ לי לעבור למעבד AMD לאחר שלא נכוויתי אף פעם ממעבדי אינטל, הוא מזמין אותי לעבוד על שתי הקופסאות, AMD 25…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Zeev86,

איך אני מבטל את האפשרות הזאת? גם בhigh performance, יש הגבלה לזמן שימוש בדיסק קשיח. בשביל מה? הרי high performance לא אמור בכלל לחסוך בסוללה. מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kfir91,

שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by NANA05,

שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 13…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים