ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט הנ"ל. העדפות הם לintel cpu, nvidia gpu ובלי בOC. עיקר השימוש הוא למשחקים מסדרות WARHAMMER TOTAL WAR, ASSASSINS CREED, ואמולציה של הPS3. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1328 קירור למעבדים: Antec C400 Elite Performance CPU Cooler - White כמות: 1 - מחיר: ₪ 126 לוחות אם: Gigabyte Z370M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 420 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 385 מארזים: Antec P110 Luce כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמה עלות המוצרים לבד וביחד אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה אוכל למכור אותם/ אותו... תודה Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 עדין יש עם את הניילון Cooler Master HAF ספק כוח 650w הכל כחדש באמת ושמור מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכננת לקנות מחשב ואין לי מושג בדברים האלו ולכן פניתי לכאן. אני משחקת במשחקים מאוד קלים, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך אבל לא יקר מידי תודה רבה מראש 3> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא, אבל מעדיפה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאוד, אמא לא מרשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרה עיקרית תכנות אפליקציות לאנדרואיד (ECLIPSE), שימוש יום יומי, משחקי מחשב כרגע CS:GO אבל שיהיה אפשר לשחק בו גם דברים אחרים לא בהכרח משחקים וגם אינטרנט והשימושים הרגילים. אבל משחקים לא כבדים…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסוג Infinity ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו, והאם כדאי לקנות מחשב של החברה הזו??? (אם החומרה שיש בו הוא יחסית הרבה יותר זול מהחברות המוקרות). תודה נמרוד.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחותי מתחילה ללמוד בקרוב (מאוד) באוניברסיטת תל אביב לתואר רוחני כלשהו. היא זקוקה למחשב נייד שיהיה אמין, יעיל וזריז. דרישות ושאר ירקות: 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות ולא הרבה מעבר. מצד שני, הוא לא צריך להיות סופר חלש. 3. בנייה ועמידות - מהכרות קצרה עם הנערה, מחשב שבנוי מחומרים חזקים יותר או ידוע בעמידות יתר יתקבל בברכה. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. יש צורך בכונן דיסקים. 6. סוללה - רצוי מחשב עם חיי סוללה ארוכים יחסית, אך כזאת שניתנת להחלפה. 7. משקל - רצוי ללכת על הכיוון הקל, אך בהחלט לא תוך התפשרות על חיי סוללה ו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! אני צריך בשביל חבר מפרט במחיר של עד 3800 שקל, כולל ציוד היקפי (מסך ורמקולים-הרמקולים יכולים להיות פשוטים מאוד) חשוב שלמחשב יהיה צורב ושהוא יהיה מבוסס INTEL. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות רשת ביתית קטנה של 2 מחשבי קליינט ועוד מחשב שיתפקד כשרת (מערכת הפעלה חלונות 7, אין צורך בסרבר) השרת אמור להריץ אפליקציה יעודית לרו"ח (זום) והוא ישמור עליו את הDB, ויחלק מידע לשני המחשבים האחרים. הדרישות הרשמיות של התוכנה על השרת הן: על איזה RAID אתם ממליצים? מדובר ביכולת לקריאה\כתיבה מאסיבית, וכמובן בלי לשכוח גיבוי. אז חשבתי על RAID 10 או RAID0+1.. מה אתם אומרים? לסיכום, צריך מפרט מומלץ לדעתכם למחשב-שרת הנ"ל תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לפטופ lenovo IdeaPad y460p. קניתי עכשיו טלויזיה sansui 40 אינץ' שאני מחבר את הלפטופ אליה. כרגע הלפטופ עם מסך סגור והתצוגה היא רק מהטלויזיה. שיחקתי לא מעט עם אפשרויות צריכת חשמל אבל כל פעם יש משהו מעצבן אחר, אם אני חוזר אחרי חמש דקות אין תצוגה צריך לפתוח את המסך של הלפטופ ולהדליק אותו. אני רוצה שיהיו הגדרות מתאימות לשימושים שלי, שאני חוזר אחרי זה מן ורק מזיז את העכבר או לוחץ על העכבר ויש לי תצוגה. בבקשה עזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, צריך המלצה למפרט מחשב, ללא הצורך בציוד היקפי, מסך. הצרכים למעלה בכותרת, תודה רבה רבה מראש לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המיפרט הבא יכול ליסחוב את המישחק HL2 מעבד 2.8GHZ לוח אם -P4P800DELUX כרטיס מסך FX 5600 ו512MB זיכרון..... האם המיפרט הבא יכול ליסחוב את הHL2 על הגדרות בינויות עם פילטרים? ומה כדאי לי להחליף מהמיפרט הזה ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה מפרט חזק מאוד, כרטיס מסך אני לא צריך משהו יקר ומתקדם מאוד, כרטיס ברמה של 7800\7600GT יכול להספיק. לא מתכנן אוברקלוק רציני, אולי אולי משהו קטן. זקוק רק למארז וספק, אין צורך בציוד היקפי אחר. תודה. 1. שווה לחכות למרובעי ליבה? 2.איך הזיכרונות של cell shock ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס משחקים קלים צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך?לא ממש מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?לא מפריע לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לפחות 4,5 שעות שזה נראה לי המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא http://fre.co.il/items/267572 מה אתם אומרים על המחשב הזה?ואין לו כרטיס מסך כלל או שזה הintel 4400?ואיך החנות הזאת למי שמכיר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא (שהוא כמעט מחשב שלם) ורציתי לשאול אתכם מה דעתכם: 1 320 Compucase super Midi Tower CI 6A19 ש"ח + 92 מאוורר נוסף למארז Vantec ThermoFlow 120MM Smart ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.6Ghz C 800Mhz 512K Box 1,030 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח סה"כ 3,785 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי בסיסי (אינטרנט + אופיס) והמפרט הכי זול שמוצע באתר עולה 1500 ש"ח וזה קצת יקר עבורי, איפה ניתן לקצץ בו בכדי להוריד את המחיר לאיזור ה1000? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 ש"ח ~ 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי, אופיס + גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב אם המחיר נמוך\חינם אחרת אני ארכיב בעצמי. אין צורך במערכת הפעלה\אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור תל אביב 9. האם יש בקשות…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מה אתם אומרים ? שימוש עיקרי - תוכנות CAD ותלת מימד , גרפיקה ( פוטושופ ואילוסטרייטור ) , מחשב מחשב אמין , איכותי וחזק איזה מבין החברות / דגמים הוא היותר משתלם ? ואם ללכת על אחד מאילו , מה אתם אומרים על האופציה של להביא מחול ? אשמח לעזרה ולעצות ! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש מחשב netbook עם מעבד אטום שיתקלקל לו המקלדת והUSB מצד ימין. (סליחה שאני כותב את השימושים פעמיים) אבא שלי רוצה מחשב שהדפדפן בוא עולה מהר ואפשר לעבור במחשב בין אתרים בקלות. אבא שלי מתחבר בבית בכבל ובחוץ במודם סלולרי. אבא שלי מחפש מחשב חזק מספיק כדי לעשות את זה ומסלול אינטרנט תואם. המחשב צריך להיות עד 13.4 בגודל מסך ו2.4 במשקל (ממש נייד לא תחליף שולחני). שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. עכשיו יש כל כך הרבה חברות לקניית מודם סלולרי שקשה לדעת מה הכי מתאים. אפשר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש לחבר נייד. משהו ברמה בינונית+ בתקציב של 3000-3500. ראיתי בשניידר דגם מסויים: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5050&; נראה שיש בו כל מה שצריך (מעבד I5 דור 5, 8 גיגה זיכרון, יש כונן DVD וכונן קשיח של טרה). אני גם מחבב את החנות (קניתי משם פעמיים, אומנם אנשי המכירות שלהם בטלפון די גרועים אבל אם יודעים מה רוצים, המשלוח מהיר ויש מענה). הדבר היחיד שמטריד אותי זה שהנייד מגיע עם סוללה 4 תאים. זה נשמע לי מעט. יש דרך לדעת מה זה אומר בפועל? לכמה זמן זה יחזיק בשימוש עבודה (לא סרטים או משחקים)? יש הבדל מהותי בין 4 ל- 6 תאים? יש מחשב אחר עם מפרט דומה עם סוללת 6 תאים שאתם מכירים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז IT'S ABOUT TIME לחדש את המחשב הישן שלי. תקציב: 5000ש"ח. דרוש מחשב חזק שיפעיל את רוב המשחקים הקיימים היום בשוק (וגם עתידיים) ברזולוציות גבוהות + פילטרים. אני אשדודי ככה שעדיפות לחנות IQPC. מי שרושם מפרט כלשהו אז אבקש שיפרט בסוף על היכולות שלו ושלא סתם יעשה COPY PASTE מהאתר של החנות. תודה. HAVE FUN.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אחרי כמה שנים של הפסקה החלטתי לחזור לעניינים עם מחשב נורמלי שישמש אותי למשחקים, וכל שאר הפרטים השוליים (אינטרנט סרטים וכו'). השימוש העיקרי- משחקים. תקציב- 2500 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם מדובר בחלקים ששווים את התוספת (נניח עד 200 ש"ח חריגה). תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט ראשון: מחיר: 1320 מפרט שני: מחיר: 1695 3 דברים רציתי לדעת, א, האם המחיר 'הוגן' ומשתלם? ב, איזה מהמפרטים יותר משתלם לי לקחת? ג, שאלה לא כ"כ קשורה אבל איזה כרטיס מסך לוקח intel gma x3500 384 mb shared או GEFORCE 7300 GS ? תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח! מזה מספר חודשים אני סובל מ"ג'וק" שאומר - "הפעם נלך על AMD", מה גם, לפי התקן של AMD Advantage Desktop. ברור לי שיש פה עניין של שיווק, ומפרט מעין זה רחוק מלספק Bang for the buck, אבל חשבתי להשתולל, להתפנק עד הסוף. בכל מקרה, מעוניין במפרט שיכלול מעבד Ryzen 7950X3D, כ. מסך Radeon RX 7900 XTX, קירור נוזלי 120x3 (או 3x140) למעבד, M.2 NVMe מהיר בעל נפח 2TB, לוח אם עם ערכת שבבים X670E (חשבתי על ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI, סלוט אחד לכ. מסך מספיק) ומארז שיכלול רשתות אבק ואוורור אופטימלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יחסית יד חופשית, אבל אין צורך בקירור מים Custom או קירור מים לכ. המסך. 2. מה שימושי המ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - מזדמן, עריכה גרפית - מזדמן, תכנות - פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוזר לידידה שהתחילה ללמוד. =) היא מחפשת מחשב נייד, לא משנה של איזו חברה, למטרת לימודים (שימושים משרדיים אפשר לומר), גלישה, מולטימדיה, ועריכת תמונות עד 3000 ש"ח. הוא מעוניינת במסך 15.4 אם אפשר. אמרתי לה שככל הנראה יהיה קשה מאוד למצוא נייד עם 15.4 בטווח המחיר הנ"ל, והם גם כבדים ולא נוחים ללימודים - אבל זה חשוב לה, אז נראה מה המסקנות. צורב DVD הכרחי, Wi-Fi וBlueooth הכרחיים מבחינתה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-