עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותך לעריכת וידאו ואנימציה (בתוכנות אדובי). אחרי הרבה התלבטויות והתייעצויות, בניתי מפרט מהאתר של KSP, דיברתי עם טכנאי מחשבים שהציע לי לרדת למעבד i5 כי ההבדלים זניחים, והגעתי למפרט הבא: אז זה המפרט שהורכב מהאתר של K.S.P מחשבים: מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9257 זכרונות: DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7193 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AvivSB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם. איזה מהיצרנים של הניידים מספקים CD של ויסטה מקורי בקניית מחשב נייד? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. שלום לכולכם, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב זול מבוסס פנטיום 4 או סלרון D. כרגע דרוש רק השילוש. מפאת תקציב נמוך אני מגביל את המערכת לסוקט 478, אך אם מישהו יוכל למצוא פתרון לסוקט 775 החדש יותר, אני אשמח. המעבד שעליו אני מתכנן בנתיים הוא הסלרון D 2.4, שיתכן וישודרג לפנטיום 4 חזק יותר בעתיד. המעבד הזה קיים גם בסוקט 775 ולכן ישנה אפשרות נוספת לבניית מפרט 775. מבחינת הלוח יש לי לבטים קשים. מחיפוש ברשת ומהמלצות של אנשים הועלו לוחות של אסוס- P4P800-SE, או אביט IS7 או AI7. הלוח חייב להכיל חריץ AGP ולהיות ATX. מבחינת הצ'יפסט נראה לי שהאינטל 865PE יתאים, אבל אני פתוח להצעות אחרות. התקציב ללוח הוא 500 שקל. אולי עם חריגה קטנה ל-600. תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by omri4,

שלום לכולם. אני צריך שתציעו לי מפרט למחשב נייד ב 5000 אלף ש"ח לשימושים של אינטרנט אני טס לארה"ב וצריך שהאינטרנט יפעל מהר בלי תקיעות וזה תציעו רק מחנויות של אזור הדרום עדיפות לחנויות שבב"ש אני משלם באשראי וגם אני קונה wirless כך שאם צריך משהו מיוחד בשביל זה אז תשימו גם יום טוב

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  6. הלכתי גם לבאג וגם לאופיס דיפו, אמרו לי שלא מוכרים מחשבים ניידים ללא מסך מבריק.. אני פשוט לא מבין מה הרעיון במסך מבריק.. השתקפות בכל מקום - פשוט סיוט. אלו הדרישות: 1. מה התקציב? 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? סטודנט, תוכנות אופיס, אולי סרטים ומוזיקה, אינטרנט. 3. גודל המסך? 15 אינץ' לא מבריק 4. משקל רצוי? רצוי לא כבד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן 6. יציאות מיוחדות? אין דרישה מיוחדת. 7. בלוטות? עדיף שכן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 + 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? חברה אמינה שלא יהיה כאב ראש לממש אחריות. 12. מרכת הפעלה BuiltIn עדיף שלא.. כי יש לי כבר עותק חוקי תודה!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  7. שלום לכם. מעדיף מעבד ולוח אם של אינטל. צריך הכל מ א ועד ת. מארז , ספק , מאווררים , זכרונות, צורב וכו'. יש שני מסכים קיימים, כלומר את זה לא צריך. שקט יהיה תוספת מבורכת. בהנחה מכובדת מזומן היא אינה מילה גסה. בתודה מראש לכל המשתדלים והעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? יצירה ועריכה של מוסיקה(Fruity Loops, תוכנות לעריכת אודיו, תוכנות תיווי, וכו') אינטרנט, אופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. בנוסף, חשוב שהכניסות/יציאות יהיו בצידו של המחשב, ולא בחזיתו. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. אם יש אפשרות לשים SSD ללא חריגה משמעותית מהתקציב, אז לפחות 128GB. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס …

9. Started by Potter,

צריך מפרט למחשב פשוט בלי ציוד הקפי ( מקלדת עכבר מסך) שיוכל להריץ משחקים פשוטים לא גרפיים, ולצפיה בסרטים. וישומי OFFICE.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Oranl,

אהלן, אני צריך בבקשה את עזרתכם בחוות דעת על מפרט 6K. שימושים עיקריים: סרטים, תוכנות דוגמת סוליד וורקס ו-MATLAB וקצת משחקים. זה היה התקציב, וזה מה שיצא לי: מארז: Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 כ.מסך: Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe ספק: Cooler Master 550W Real Power Pro HD: דיסק קשיח Western Digital דגם WD6400AAKS נפח 640GB DVD: צורב DVD LG מהירות X22 דגם GH22NP20 מסך: SAMSUNG 2433BW 24" WIDE DVI רמקולים: רמקולים Logitech® X-530 מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop 100…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

בנוסף, זכרונות G.SKILL DDR2 1066MHZ 2X2GB ספק כח OCZ SXS500W כרטיס מסך 6950 2GB ומארז ANTEC 1200, כדי להשאיר ולהכניס לתוכו את המחשב הבא נכון?

12. Started by ROTCOR,

למישהו יש הערכה כמה שנים המעבד i7 980x יוכל להחזיק בהרצת תוכנות וכמובן משחקים ברזלוציה גבוהה? בהנחה שכל שנה\שנתיים משדרגים את הכרטיס מסך. אני יודע שזאת שאלה שקצת קשה לנבא מה יהיה בעתיד לכן אני מבקש רק הערכה. ועוד שאלה אחת הבנתי שעתיד לצאת i7 990x מה ההבדל בינו לבין 980x אם יש בכלל ? חוץ מהתדר שאותו אני יודע שיהיה גבוה במקצת. אם אפשר להעביר את הנושא לפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות בטעות רשמתי את זה בפורום מפרטים סליחה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by arielbt,

לק"י שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין מספר דגמים (באזור 2000 שח), רוב השימוש לצורכי למידה, איזה מהם עדיף ומה החסרונות אם יש .. http://www.bestbuy.com/site/toshiba-satellite-radius-14-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-500gb-hard-drive-brushed-black-brushed-metal/4203501.p?id=1219706549718&skuId=4203501 http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-intel-core-i5-6gb-memory-1tb-hard-drive-matte-black/8373015.p?id=1219691060120&skuId=8373015 http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-inte…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SD_Arbiv,

באתר תחת מפרטים מומלצים, נמצא מפרט מספר 7 והוא מתאים לצרכים שלי. נסיתי לחפש את הרכיבים במספר חניות וכרטיס המסך לדוגמה לא נמכר בהם. רציתי לבקש סיוע בעדכון המפרט. בנוסף מפרט # 6 זהה לחלוטין למפרט הזה עם מעבד i5 במקום (עוד לא החלטתי אם אני צריך i5 או i7) ולכן חשוב לי שהעדכון יתאים גם ל Intel i5-4690 3.5Ghz Tray. http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/10 [TABLE=width: 1164] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7-4790 3.6Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]1450 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD…

15. אהלן אחרי סקר ארוך ומקיף אני מוצא את עצמי יותר מבולבל מאשר עם תשובות, אשמח לקבל את עזרתכם. הדרישות מהמחשב: - תקציב - עד 4,500 ש"ח. - שימושיים כלליים - צפיה בסרטים, אינטרנט וקצת אופיס [לא משחקים] - גודל - 13" או 14" בלבד - מסך מט - חיי סוללה של 3 שעות ומעלה - דרייברים ל-XP אלו דרישות קריטיות עבורי, בשאר הנושאים אני גמיש. האם יש חיה כזו, בתקציב הזה? רוב תודות

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  16. היי, אני מחפש מחשב נייד בגודל של 10" פחות או יותר, במחיר הכי זול שאפשר להשיג, התקציב יכול להמתח עד סביבות ה1100, הצרכים הכי הכי בסיסים שיש, קצת אינטרנט אלחוטי ולא יותר מזה. מצאתי ביד שתיים מחשב Acer Aspire One בגודל 10.1" שנכנס יופי לתקציב, עם מעבד Atom N280 ו1GB RAM, יעשה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. שוקל לקנות ורוצה לשמוע מה דעתכם... זה ה-Dell Vostro הכי יקר בזאפ (5480) מטרת המחשב: סטודנט למדמ"ח – הצורך שידרוש הכי הרבה ביצועים זה להריץ מכונות וירטואליות. חוץ מזה אופיס תכנות וכו'. מחיר: 4689 ש"ח משקל: 1.53 ק"ג גודל מסך: 14" מעבד: intel i7 5500U (4M Cache, 3.0 GHz) ראם: 8GB (מתכנן להרחיב ל-16 בתוספת תשלום) כונן קשיח: 1000GB מסך מגע: כולל רזולוציית מסך: 1366x768 אחריות: 3 שנים נראה סבבה? והאם מעבר להוספת RAM שווה להחליף גם את ההארד דיסק ל-SSD? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. * מטרות המחשב - שימוש עיקרי הוא תכנות (קומפילציה, סביבות עבודה שונה, הרצה של סרביסים שונים וכו). * גודל המסך - 14 או 15 * משקל רצוי - ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - צריך יציאה טובה למסך חיצוני (עדיפות למשהו יותר טוב מ VGA) * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 במהירות 7200. אם אפשר יותר אז מצוין. עדיפות מאוד גבוהה לכונן נוסף של SSD (אם בכלל יש תמיכה ב2 כוננים) * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל נדרשת אחריות מאוד טובה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אין צורך במערכת הפעלה בכלל (עדיף בלי) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן, עדיפות ר…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  19. אוקי חברה מחר אני מזמין את המחשב הזה .. תגובות ביקורות והמלצות לשיפורים יתקבלו בשימחה (אפילו רצויות 950 שח מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX - 920 שח זיכרון - G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK 625 שח לוח אם - GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 380 שח דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS 335 שח מארז - GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XX1CASNB XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL 600 שח ספק כוח חזק מאוד - ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT 250 שח קירור חזק למעבד - THERMALTAKE BIG TYPHON VT 100 שח 2 מאוורים חזקים 120 …

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  20. ללא מסך, שימושים: לא למשחקים בעיקר לתוכנות: C SHARP, MATLAB וכו' רצוי INTEL

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. טוב.. אני רוצה לקנות שני מחשבים. אחד לי ואחד לאח שלי. המחשב של אח שלי צריך להיות מיועד למשחקים בעיקר (קלים וכבדים). והמחשב שלי גם למשחקים (קלים וכבדים) אך שיהיה טוב ונוח לעיצוב גרפי ולצפייה בסרטים, שיהיה מתאים להורדות רבות. שיהיה שקט כמובן. ושיראה טוב - שהמארז יהיה יפה. אני לא כל כך מבין בחלקים למחשב, כי אני גם לא כל כך מתעניין בזה. התקציב הוא גבוה מאד כך שהחלקים שתציעו למחשבים יכולים להיות יקרים. אז ככה... המפרט שנראה לי הוא זה שמפורסם באגף הזה של המפרטים : http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=10 עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לשנות או להחליף או להוסיף למחשב שלי ומה יתאים למחשב של אח שלי. אם הבנתם פחות או יותר מה אני מנסה להגיד תעזרו לי בבקשה כי אני קצ…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by LD21,

בניתי את המפרט הזה רציתי בבקשה לקבל חוות דעת, אם יש מה לשנות [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Core i3 550 3.2Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 מחיר: ₪502 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 מחיר: ₪47 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-H55-USB3 כמות: 1 מחיר: ₪740 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU כמות: 1 מחיר: ₪151 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retail כמות: 1 מחיר: ₪310 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115 [/td][/tr][t…

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by asixl,

אהלן חברה, אני מנסה למכור את המחשב הנייד שלי לקראת הגיוס, מתגייס לקרבי ולא יהיה לי ככ שימוש במחשב גיימינג שכזה, ואני סתם אאבד מהערך שלו בתום השלוש שנים. להלן המפרט הטכני: 17INCH - 1920X1080 GTX 765M I7-4700HQ RAM 16GB 128GB SSD 1TB WINDOWS 8/10 המחשב בן כשנה, נקנה בארצות הברית. אבקש להתחשב בעובדה שהלפטופ הוא מהדקים בגאנר, פחות מאינץ, וקל מאוד. כמה אתם חושבים שהוא שווה? [ATTACH=CONFIG]9653[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לצרכי תיכנות, Code Analysis, מאטלאב ו Polyspace. אין צורך ביכולות גרפיות מתקדמות. התקציב הינו רק לצורך חומרת המחשב, ללא כל תוכנה מותקנת (למעשה עדיף שהמחשב יהיה נקי לחלוטין, גם ממערכת הפעלה). נדרש לקנות את המחשב בארץ, לא מחו"ל. גודל המחשב אינו בעייתי, אז גם מחשב גדול יחסית פיזית מתקבל. גם משקל אינו פקטור. אין העדפה לגבי סוג מסך, אבל שטח עבודה יהיה שימושי, לכן מסך גדול עם רזולוציה גבוהה (1080p+). זמן סוללה ארוך במידת האפשר. אני מניח שברוב המקרים לא תהייה בעייה של חיבור לחשמל, לכן הנושא אינו קריטי, אבל כמה שיותר ארוך במסגרת התקציב. אין צורך ביציאות מיוחדות. אפשרות לחיבור Bluetooth. גודל מינימאלי של כונן קשיח - חצי טרה, לצורך מהירות עדיף …

25. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אני מתעתד להיות סטודנט למשפטים, כך שצפויה הרבה הקלדה, סיכומים, עריכת עבודות וכד'. * גודל המסך? אין לי ניסיון עם לפטופים, אבל כיוון שאתנייד איתו לאוניברסיטה, המליצו לי על 13.3-14. אשמח להשגות שלכם בעניין זה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הפרמטר אולי החשוב ביותר. חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 6-7 שעות ביום לימודים (ביום כזה אני משער שלא אצפה בסרטים ומוזיקה, אך כן באינטרנט ויישומי אופיס). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.