ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
בואו נראה ... AMD Athlon II 640 quad core 3.0 ghz לוח אם gigabyte GA-880GA-UD3H עם כרטיס מסך משולב, sata 3, USB 3.0, וכל הקשקושים הרגילים בלוחות ה"מתקדמים" רק בלי להגזים. 16 גיגה זיכרון של G.skill במהירות 1333 מגהרץ - 4 יחידות של 4 גיגה כרטיס מסך של MSI נראה לי, גרסת OC, הכרטיס עצמו הוא 8800GT מעולם לא עבר האצה מעבר להגדרת היצרן, 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO אנאלוגית. 2 דיסקים של 500 גיגה של WD בני כמה שנים, מדגמי AAKS , ללא בעיות. מהירות 7200, 16 מגה קאש. צורב של ASUS, עובד מעולה, עם קושחה מותאמת לצריבת דיסקים לXBOXים למיניהם. audigy platinium עם פאנל קדמי עם יציאות מוגברות וחיבורי מידי/שמידי/firewire וכל הקשקשת - אין את השלט, אבד כשעברתי דירה. ספק TT 460W בן מיליון שעבר ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול מי הכי קטן מהבאים: Mini ITX Micro ATX Mini ATX
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אני מחפש טאבלט windows 8 pro מלא עם קישוריות 3g וכמובן מעבד i7. אז מצאתי את הלנובו ThinkPad Helix שעדיין לא יצא (יוצא בראשון לאפריל) אבל לא תומך בקישוריות 3g מחוץ לארה"ב. והמחיר שלו יהיה בין 600$ -999$ שזה די טוב לחומרה שלו ולרמות קישוריות. ויש להם גם את ThinkPad Tablet 2 שיש לו מעבד רק atom (חלשלוש). והמחיר שלו 679$ שזה אומר שהוא לא נותן תמורה טובה ביחס למחיר. וחשוב לי את הסוג מכשיר הזה כי אני צריך אותו לעבודה (להיתחבר למחשב מרחוק ו-atom זה בדיחה) אז תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר כזה? תודה רבה מאד
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, בכמה לדעתכם אפשר למכור את הכרטיס מסך הבא: HD 6850 של חברת Sapphire, הכרטיס נקנה מרשת KSP לפני כחצי שנה ונמצא תחת אחריות לפחות לעוד שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למבינים, אני מחפש לקנות מחשב לאשתי שיהיה מיועד לעריכת וידאו. היא עובדת בעיקר עם פרימייר 2 בתקווה להשתדרג ל-4 או יותר. אשמח מאוד להמלצות בתקציב הנוכחי- 7000 ש"ח. כמו גם דגשים לחיפוש מחשב שיוכל להתאים לצרכים האמורים. תודה אלעד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5a168e4a57786 מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 With Cooler קירור מים למעבד: 270 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - Cooler Master Sedion 240P - 240mm BLUE LED FANS לוח אם: 490 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - MSI Z370-A PRO זכרון: 346 ₪ - * אזל עד ה- 26.11 * 8GB Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz Black-Silver CL16 כרטיס מסך: 339 ₪ - Gigabyte GT1030 2GB 64bit D5 1227MHz - 1506MHz Low Profile דיסק קשיח: 196 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז + ספק: 483 ₪ - * מבצע * - Antec GX1200 Full Tower RGB + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 6,000₪ - 9,000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, עריכה כרפית ומשמש כמחשב נייח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקשתי הצעת מחיר למפרט שמומלץ באתר הזה במחיר 4200 שקל והם שלחו לי הצעת מחיר עם שינויי חלקים, אני צריך מחשב שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בשנים הקרובות בהגדרות נורמליות, בבקשה תכתבו האם המפרט בסדר ואם לא מה כדאי לשנות. תודה רבה https://www.tms.co.il/45456
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 עם חריגה במקרה קיצוני של עד 900 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מחקרית, אם אפשרי בתקציב גם כרטיס מסך שמתאים ללמידה עמוקה(אבל לא חייב מאחר ויש לי גם שרת מרחוק בשביל זה. [למי שלא מבין המשמעות היא GPU של Nvidia]). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא ממש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום... קראתי קצת הודעות וראיתי שלא חסר פה כאלה שמבינים ממש טוב במחשבים... תוכלו לבדוק את המפרט שהכנתי? אני כבר מת לקנות, אבל רציתי ביקורת מקצועית לפני שאני קונה... תודה מעבדי אינטל - 1755 ש"ח Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל - 655 ש"ח GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB TwinMOS *2 870 כרטיסי מסך 1455 ש"ח - Sapphire (ATI) X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E דיסקים קשיחים - 300ש"ח 160GB Western Digital צורבים Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black 165 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ) 45 ש"ח ArcticFan 12cm Arctic Cooling TMG i2 CP…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב1/1 מיקרוסופט ישראל שחררה את ויסטה בארץ. חיפוש זריז בזאפ העלה חרס לגבי דגמים ספציפיים. עד כמה שידוע לי HP יצאו במבצע רשיון שדרוג בלבד לויסטה הום פרימיום ב20 יורו או משהו כזה - אבל מתי נראה מחשבים שמגיעים עם ויסטה OEM מותקן, במקום XP? מישהו שמע חדשות? מקומיות? עולמיות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה עזרה בהרכבת מחשב נייד שהתקציב שלי הוא 12000-17500 ש"ח המחשב צריך להיות נורא חזק מבחינה גרפית לעבודה עם MAYA או 3DSTUDIO MAX לדוגמא.... ושיהיה אפשר לשחק בו גם משחקים בנוסף לכל שיהיה חברה מוכרת ואמידה מסך 15 אינץ' הרבה זיכרון כרטיס מסך חזק מעבד חזק הרבה מקום צורב, בלותות' בקיצור הכל. העיקר שיהיה מפלצת. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני קניית נייד חדש הנ"ל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3958&CatCode=315 אני מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי: 1. טיב ואמינות המחשב 2. ניסיון בעבודה שוטפת עם המחשב 3. אם למשהו יש המלצות על דגמים אחרים באותו רמה 4. איך תצוגת המסך wled האם יש לו? 5. לכמה זמן מחזיקה הסוללה 6. איך העבודה עם המקלדת המחשב בעיקרו יהיה לתוכן באינטרנט וצפיה בסרטים ושימושי אופיס רגילים. תודה לעונים אם למשהו יש ניסיון עבודה עם הדגם הזה אשמח לתגובתו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מפרט I5, סביב ה-4500 שקלים. המחשב הולך להיות למשחקים ואינו צריך לכלול מארז (כרגע קיים P182), הארדיסקים, וצורב. לעניות דעתי ספק הליברטי 400W שברשותי לא יחזיק מערכת כזאת (הכיוון הוא לכרטיס 5850) לכן כנראה צריך ספק. אשמח לעזרתם. לא מתוכנן OC מיוחד (אולי לכרטיס כן).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני שוקל בזמן הקרוב לקנות מחשב למטרות משחק בלבד, ללא ציוד היקפי כלל ולא מתוכנן OC או משהו בסגנון התקציב הוא כמו שציינתי, 4.5-5.5 אלף יש ברשותי מסך LG W2042T חשבתי על המפרט הזה או משהו בכיוון לפחות, עזרה בבקשה כי אני לא כזה מנוסה בהרכבת מפרטים Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 Arctic Cooling Freezer XTREME CPU COOLER , יחידות 1 ₪201 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1169 Gigabyte GA-EX58-UD3R X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1073 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=698 Corsair 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1600Mhz XMS3 PC3-12800 CL8 Core I7, יחידות 1 ₪969 http://www.rsm.c…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד. הצרכים שלו: משקל - עד 3 קילו (אם אין ברירה, אפשר גם 3.5). מטרה: משחקים משנת 2008 ומטה (NBA 2008, FIFA, ואולי גם COD) +לימודים ועבודה. אם אפשר, שיהיה גם נוח לסרטים אבל לא חובה. דיסק קשיח: עד 160 GB יספיק. גודל מסך: 15' ומעלה. זיכרון - אני חושב ש-2GB יספיקו. אורך סוללה: יש צורך באורך סוללה של לפחות 3 שעות, וטעינה מהירה עקב ריבוי העבודה. אם יש צורך עוד נתונים, אשמח לתת. אגב, אם התקציב נמוך מדי, אז לא חייב שיהיה מתאים למשחקים משנת 2008.. גם 2007 (ואפילו 2006) יהיה טוב. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, ושיהיה לנו המשך סוף שבוע רגוע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט מסתכל גם על דגמי מעבדים ויש שני סדרות, סדרת PXXX וסדרת TXXX מה ההבדל בניהם? איך זה משפיע ? מה סדרת יותר חדשה ? מה כדאי לבחור כשאני מחליט סופית לקנות מחשב ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, צפייה מרובה בסדרות, סרטים ואינטרנת. בנושא המסך אני צריך דיעה מכם על איזה גודל מומלץ לי ללכת שמתאים למטרות הנל ואשר ניכנס בתקציב, הכיוון ל22 האם המסך מספיק גדול או שאפר גם להסתפק ב19\20 ? יש לשים דגש על אמינות , הארדיסק\שתי הארדיסקים בנפח של מינימום טרבייט אין חשיבות לעיצוב, אין צורך ברמקולים, לא מתוכנן OC נושא השקט לא קריטי אבל רצוי במידה ומתאפשר הקניה מתוכננת להתבצע בTMS ק.אתא אם זה משנה תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כבר מחר לבצע רכישה של המערכת. בבקשה חוות דעת אחרונה לפני קנייה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין גיימינג קל - משחקי FPS ברשת כמו CS:GO/SF2/WARFACE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב או MMORPG 3D למיניהם .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס GTX 590 classified של EVGA כרטיס שעדיין נחשב יחסית חזק,כמה מחיר ריאלי נכון להיום אפשר לקבל עבורו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריכה מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים (כולל שימוש בתוכנות סטטיסטיקה כמו SPSS) וצפייה בסרטים. התקציב הוא בסביבות 3300 ש"ח. ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט משהו שיתאים לדרישות שלי ויצאתי ממש מבולבלת... ככה שכל המלצה תתקבל בברכה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל יותר טוב! לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? מעדיפה בלי! …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עם אפשר - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050, אך המסך בן 5.5 שנים ובעתיד הקרוב מתוכנן שדרוג ל FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשבים ניידים לעובדים במשרד שלי. העובדים יעבדו כל היום עם מסך גדול מחובר אליו, עכבר ומקלדת אז רוב הזמן ישתמשו בנייד כמחשב שולחני. אבל הם גם יקחו את המחשב הביתה בסוף היום ויצטרכו לעבוד גם משם. העבודה היא עבודה שיווקית אז יצטרכו לגלוש ברשת ולהכין מסמכים ומצגות, לא יותר מזה אבל כמובן לא רוצה שזה יקרטע להם. התקציב הוא עד 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה, מעדיף win7. מה אתם ממליצים? תודה!! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מדי אבל לא צריך להיות ממש קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, למרות שלא נראה לי שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, מולטיטסקינג כבד כאשר אני לא ממש משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג מה זה אומר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-