ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
שוקל לקנות את זה. http://ksp.co.il/?uin=34504&select=.268..271..211. יש כמה תת דגמים של בזאפ. בגדול מה שאני רוצה זה 1070gtx ו15.6 יש סיבה לא לקנות את הדגם הזה? אני לא צריך 4k יש סיבה להוציא עוד כסף על ה7700hq לעומת ה 6700hq? יש הבדלים שאני לא רואה? כמו בסוג של המסך או הכרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות לפטופ ולפי החיפוש שלי ברשת חשבתי על LENOVO G580 MBBEBIV. המחשב מיועד ברובו לסרטים ולהפעלת אופיס. מה דעתכם? ובנוסף,האם כדאי לי לקנות מחברה לא מוכרת ב-200 ש"ח פחות או ללכת לחברה ידועה (IVORY) ולשים עוד 200 ש"ח ולהיות עם ראש שקט?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניים לרכוש את המחשב הזה של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906135 אשמח לדעת מה אתם חושבים על המחשב? ואם למישהו יש את המחשב האם הוא ממליץ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה באפטר אפקטס, פוטושופ , פלאש, עריכה בפרימייר, אילוסטרטור, קצת מידול תלת, וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה שתהיה לי האפשרות להריץ את המשחקים החדשים (battlefield 1 וכו') אבל עדיפות לעיבוד גרפיקה במיוחד לאפטר אפקטס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 (אשדרג…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, לפני רכישת מחשב. קנייה באילת בשבוע הבא - ksp או אייבורי. מחפש דור עשירי, i3 לפחות, 8 ג'יגה ורזולוצייה 1920 על 1080. לא מעניין אותי מסך מגע, ואפילו מעדיף מסך מט אם זה לא פוגע באיכות. מתלבט בין שני דגמים - https://ksp.co.il/?uin=73089&select=.268..271..132..162..214.&txt_search= ב2555. או https://ksp.co.il/?uin=80809&select=.268..271..132..162..214.&txt_search= ב2349. חשובה לי מאד ההנדסת אנוש - מקלדת נוחה, זווית צפייה הגיונית, פתיחה קלה של המחשב (היה לי פעם לנובו ללא מגרעת פתיחה - זאת דוגמא לחרא של הנדסת אנוש). השימושים שלי לא כוללים תכנות או גיימינג, מעט סרטים. מה מומלץ יותר? דל? hp? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש - שמבוסס על מחשב הגיימינג עם "תמורה גבוהה למחיר" כאן באתר (והוא מתאים לצרכים שלי, על פי ניסיון משני המחשבים הקודמים שרכשתי). מכיוון שאני מבצע את הרכישה דרך תקציב ממקום העבודה אני מוגבל מבחינת הספקים כך שייתכן ואצטרך לשלם מעט יותר. העברתי את המפרט הנ"ל לספקים וקיבלתי מספר הצעות מחיר אשר החליפו כמה חלקים בהתאם למה שיש להם. אשמח לשמוע דעות לגבי ההחלפות האלו (והמחיר, שמוצע באופן גלובלי בכל המקרים). צירפתי בסוף תמונה של המפרט המומלץ כאן באתר. תודה רבה!! ספק 1: ספק 2: ספק 3: המפרט המומלץ המקורי:
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, יש לי מפרט, יש לי כמה שיפורים שאני יכול להחליט לקחת למחשב. הייתי רוצה שתעזרו לי בהחלטה. המחשב שאני קונה הוא Dell Studio 14 המחשב הולך לשמש לצורכי עבודה בעיקר - פוטושופ,פלאש,גלישה בדפדפן עם הרבה טאבים פתוחים בו"ז (מדובר על 5-20 טאבים פתוחים בוזמנית עם פוטושופ) הוא מיועד בין השאר גם למשחקים, אני מודע לכך שהכרטיס מסך הוא בינוני + עכשיו יש לי את האפשרות לבחור בין במספר שיפורים והייתי מעוניין לדעת אם השיפורים האלו באמת ישפיעו לי על הביצועים של המחשב באופן שאני ארגיש. אז הינה המפרט+אפשרויות לשידרוג Dell Studio 14 PROCESSOR * Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) [included in Price] * Intel® Core™ i7-820QM Qu…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התייעצתי כאן בקשר לקניית מחשב אך מאז הצלחתי להגדיל את התקציב ל6500 שקל. המחשב מיועד למשחקים. אני לא אבצע OC בהתחלה אך אני מעוניין שתהיה לי האופציה ל OC בעתיד. אין לי צורך בציוד היקפי ולא במסך ( יש לי מסך 19" ). יש חשיבות גבוהה מאוד לשקט, אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט שהצלחתי להרכיב, אשמח לתגובות: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1260 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1784 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196 ז…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמעט חודש שאני קורא בכל מיני מקומות ברשת לגבי חומרות כאלו ואחרות עד שהרכבתי לעצמי מפרט מחשב. להלן המפרט (בעלות של 9650 ש"ח בKSP): מעבד אינטל מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 26923 מאוורר למעבד קירור נוזלי Corsair Hydro H90 140mm High Performance 1 42433 לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Asus TUF Z270 MARK 1 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP 1 37827 זכרונות HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1 כרטי…
-
שלום לכולם, כבר כמעט חודש שאני קורא בכל מיני מקומות ברשת לגבי חומרות כאלו ואחרות עד שהרכבתי לעצמי מפרט מחשב. להלן המפרט (בעלות של 9650 ש"ח בKSP): מעבד אינטל מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 26923 מאוורר למעבד קירור נוזלי Corsair Hydro H90 140mm High Performance 1 42433 לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Asus TUF Z270 MARK 1 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP 1 37827 זכרונות HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1 כרטי…
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב להורים שהשימוש בו הוא סה"כ אינטרנט. צריך שיהיה מסך גדול ושירוץ מספיק מהר כדי שעדיין יהיה נוח להשתמש בו. חשבתי על המחשב הזה: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989979 שיש לו ביקורות בסדר באינטרט ונראה לי שבתמורה למחיר הוא סביר ובמקרה הכי גרוע להוסיף SSD כדי לשפר אותו קצת. האם לדעתכם הוא באמת שווה את המחיר או שכדאי לקחת אחד אחר? התקציב לא ממש מוגדר אבל אני לא חושב שצריך להוציא יותר מזה בשביל שימוש כזה בסיסי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב. מחפש מחשב טוב ואיכותי לעיצוב תמונות מקצועי (photoshop, lightroom) במחיר הכי זול שאפשר כדי שלא יתקע, יסחוב טוב, ולא יהיה איטי. הבנתי שכדאי לי מסך גודל 15" כרטיס SSD, (לא צריך יותר מדי נפח, לא מתחת 250 אבל אני חושב). רזולוציה טובה. ההבנה שלי שואפת ל0 אז אשמח אם תוכלו בבקשה לפרט כמה שאפשר. תןדה רבה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן תשובותי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, במידה וזה לא פוגע משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשלב זה נראה שלא ניתן, אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עם משמעות גדולה. אני לא אוותר על 50% יותר תפוקה בגלל חריגה של 200 ש"ח (אבל מניח שאין דבר כזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו/עריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר לכל הפחות, עם נטיה לכבד ובשאיפה גם לפרנסה יום אחד. תוכנה לעריכ…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000₪-3500₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס , 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אם כלול במחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן …
-
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי מחשב נייד של HP מדגם Compaq Presario CQ60-220EJ רציתי לדעת האם המחשב שווה את התמורה במחיר הזה? בעיקרון אני צריך אותו לצבא לסרטים וקצת משחקים, מה דעתכם על המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי למיניהן (למשל פוטושופ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט מאוד בקניית מחשב נייח לשימוש ביתי - משחקים (לרוב אני משחק בworld of tanks), גלישה באינטרנט ואופיס. התקציב שלי הינו 4K פלוס מינוס. חשבתי על מפרט שכזה: מעבד: Intel Core I5 9600K 3.7Ghz 9MB Cache Tray מאוורר למעבד: Noctua NH-L9x65 לוח אם: Asus TUF Z390M-PRO GAMING LGA1151v2 או Gigabyte Z390 GAMING X LGA1151v2 או Asus TUF Z390M-PRO GAMING LGA1151v2 זיכרון Corsair Vengeance LPX 2x4GB DDR4 3000Mhz CL16 : RAM כ.מסך: Asus GTX 1650 Phoenix 4GB GDDR5 DVI HDMI כונן Kingston A2000 M.2 SA2000M8/500G 500GB :SSD או …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K עדיף פחות אלא אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ועבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל וגיימינג (COD, Battlefield וכדומה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב (כל עוד לא פוגע בביצועים) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר…
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 8000-9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 9000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, דיאבלו, משחקי רשת דוגמת באטלפילד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 עם אופצייה לשדרוג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הרד דיסק רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה נייד חדש שישמש ללימודים ולמשחקים. לא מצפה שהמשחקים יעבדו על הגדרות גבוהות ו60 fps אבל כן שירוצו. מבחינת לימודים התוכנות שירוצו בעיקר הן מטלאב וויזואל סטודיו. סוללה לא עד כדי כך חשובה אבל זה פלוס נחמד. עד 15 אינץ. לא נייד של לנובו... היו לי בעיות איתם עם המחשב הקודם. מעדיף דל ובעדיפות שנייה אסוס. ראיתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=KSP03&changeSnif&uin=38526 ורציתי לשמוע את דעתכם. האם הוא עונה על הצרכים? יש לכם הצעה אחרת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחשב asus x512ja במחיר 3800 האם שווה המחיר לפי המפרט שלו?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
- המטרה: לשחק במשחקים כמו Skyrim, Witcher 2, ועתידיים כמו Max Payne 3, Hitman 5, Diablo 3 וכו' עם מינימום פשרות בהגדרות וFPS (כמובן שעדיף בכלל בלי... ) ו PhysX מופעל כשאפשר, עד לשדרוג כרטיס מסך בעוד 1.5-2 שנים. - רזולוציה 1650X1080 - מתוכנן OC קל (~4.3) למעבד. - המפרט ירכש ב RSM. - לא מעוניין להתפשר יותר מדי על איכות רכיבים. אז האם מישהו רואה דרך לייעל ממש או להוזיל ממש את המפרט? תודה מראש למשיבים! המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1062 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 FSP 650-80GHN(88) 80PLUS Silver, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2449 Scythe Mugen 2 Rev B, יחי…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל השנה הנדסת חשמל ואחרי בדיקות רבות, הגעתי למסקנה שה-Dell vostro 5470 הוא האופציה הטובה ביותר עבורי בהתחשב בתקציב, משקל, סוללה, ביצועים וכדומה.רגע לפני הקנייה, נתקלתי בבעיית ה-Wifi המפורסמת (קראתי עליה בפורומים באינטרנט, וגם כאן באשכול ישן בפורום). התגובות נחלקות לשניים - יש מי שפתר את הבעייה בעזרת שינוי הגדרות כלשהוא, ואצל אחרים - כלום לא עזר. שאלתי גם בפורום של dell - שם קיבלתי תשובה שנראית לא מספיק רצינית. למתעניינים: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19592320.aspx לכן אני זקוק לניסיון שלכם: א. האם אתם יודעים להגיד כיום מה קורה עם הבעייה הזו? מדובר בבעיית הגדרות פשוטה או פגם חומרתי בדגם זה? ב. האם קנייה של USB לק…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המחשב: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19176 מחשב מיני NUC הכולל מעבד Intel Pentium N3700זכרון 8GB דיסק SSD 240GBמאיץ גרפי Intel® HD Graphics הכולל יציאות VGA / HDMIמערכת הפעלה Windows 10 אני לא כ"כ מכיר את המעבד הזה ומשיטוט באינטרנט אני מבין שהוא די חלש. השאלה האם הוא יספיק כדי להפעיל את הדפדפן כרום ונטפליקס. יהיה קצת אופיס וקטלוג תמונות וזהו. הכי חשוב שכרום לא יקרטע. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט כבר זמן מה לגבי רכישת לאפטופ חדש אז חשבתי שאולי יהיו פה חברה עם תובנות שיעזרו לי להכריע 🙂 אני מחפש מחשב 14 אינצ' (או אפשר, אבל מעדיף פחות, 13) חזק ומהיר עם i7, כרטיס מסך דדיקייטד, נגיד משהו ברמה של MX150 ומעלה, SSD של חצי טרה ומעלה ו-16 ראם. אני לא רוצה לאפטופ גיימינג כבד אלא מחפש מחשב עד 2 קילו גג. ההתלבטות שלי קשורה בעיקר לדברים הקטנים - מחשבים יחסית קטנים ודקים עם כרטיסי מסך נוטים להתחמם (בעיה שיש לי במחשב הנוכחי) אני אני מנסה למצוא מחשב שפחות או יותר עונה על הציפיות שלי, אבל שיש לו heat management טוב, וגם חשוב לי בהירות טובה יחסית ואם להיות חמדן, גם רמקולים סבירים פלוס ובטריה חזקה זה יהיה ממש אחלה. עד כ…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-