עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yossi harel,

אהלן חברים א-אם זהו לא המקום הנכון..מתנצל מראש ! ב-אני מתכנן על רכישת מחשב נייד חדש ואני פונה לעזרתכם. *הקצבה של עד 5K יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי אליהם. *סליחה מראש על מספר השאלות הגבוה 1-נשארתי עם Dell ועם Lenovo בגדול..איזה חברה יותר מומלצת מבחינת נקודות כמו : איכות (על כל המשתמע) , אמינות, אחריות בארץ (מבחינת טיפול ושירות..) *** השימוש שלי הוא נטו - עבודות + סרטים + גלישה ברשת. לא גרפיקה לא עבודות ולא משהו נוסף 2-האם החברות Lenovo וחברת iBM הם אותן החברות ? 3-בתור משתמש למען מה שצויין לעיל + הקצבה של 5K ..הייתם ממליצים על מחשב מחברה אחרת ? תודה לעונים מראש בברכת כל טוב יוסי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. * דבר חשוב מאוד לציין אם יש חלקים שלא מופיעים באתר בוא אתם בונים את המיפרט זה מספיק שתירשמו שם של החלק כי הרוב הפעמים כול המיפרט בני מאתר אחד-ואפשר לשלב רחיבים שונים מאחרים אחרים כמו זאפ,עדיף לי שהחלקים שאתם מרכיבים למיפרט יהיו החלקים המתוכננים ולא כי אין באתר מסויים את החלק הזה והזה אז מלד ברירה נסים חלק שיש באתר. 1. התקציב המקסימלי......עד 2500 מקסימום. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך (על איכות משלמים) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מחשב נייד תומך HDMI, כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M ומערכת הפעלה WIN 7 ודיסק ע-נ-ק 320GB מעבד Intel Pentium Dual Core T4300 2.1GHz חבילת זיכרון מורחבת 3072MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M 512MB חיבור HDMI + e-sata דיסק קשיח 320GB מסך "Brightview 15.6 ברזולוציית FULL HD צורב DVDRW תומך LightScribe - צורב בלייזר ע"ג הדיסק קורא כרטיסים 5 ב-1 מערכת הפעלה Win 7 שנה אחריות ע"י HP ישראל איך הוא ?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. הייתי רוצה שהמחשב יתמודד עם PHOTOSHOP + עוד תוכנה גרפית נניח לשילוב תמונות HDR ושכל פעולה תעשה במהירות בין עם זה פילטרים , עריכה בהרבה שכבות... במקביל יצטרך לעבוד דפדפן במצב פסיבי לעבודה עם TUTORIALS לפוטושופ המפרט : מעבד AMD X2 4200 + גוף קירור אין לי מושג איזה בסביבות ה150 ש"ח לוח אם MSI K9A זכרון 2GB 800Mhz כ.מסך GEforce 8500 gtz 512MB +הארד דיסק + dvd 2800 ש"ח מאייבורי. [br]פורסם בתאריך: 25.10.2007 בשעה 10:50:22 נ.ב איך המסכים של "הייר" 5ms ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Syrul,

היי חבר'ה. מישהו יודע אם המחשב הזה יחזור להיות זמין בארץ בתקופה הקרובה? אני רוצה לקנות אותו אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. HP Pavilion dv6-6040ej LH777EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9955 רוצה לקנות מה אומרים?? קצת משחקים סימס 3 אינטרנט סרטים וכו' וגם שיהיה טוב מבחינה שאני ידע שזה יכול להחזיק כמה שנים.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 6000-7000 שקל להתחיל עם יותר קרוב ל 6000 ואז כדי להשוות גם ב 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק אחד Battlefield bad company 2 העיקר זה שימוש בתוכנה UNITY3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט וכמה שפחות אבק והתחממות בעיקר בקיץ. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה אם זה קריטי ומשפר המון אז כן אבל בעיקר…

9. Started by Zvika Mendeleev,

מחפש מפרט למחשב ב-2.5-3.0K גיימינג לילד, משחק משחקים כגון פורנייט ו OVER WATCH אשמח להמלצות איך המפרט הזה ? האם הכונן SSD נחוץ? בלוח אם הזה יש כרטיס קול וכרטיס רשת אלחוטי? 2830 ש"ח עם הSSD 2570 ש"ח בלי 50028 Processor AMD AMD Ryzen 3 2200G 3.5Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box 1 29795 CPU Cooler Arctic Freezer A11 CPU Cooler 1 54458 Motherboards for AMD Gigabyte B450 AORUS M AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 51533 Memory Corsair Vengeance …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. להלן עקרי מכונה טובה (אבל ישנה) שעובדת אצלי חזק. מעבד: Intel Core i5-3470 לוח: GIGABYTE Z77X-D3H ציפ גראפי אונבורד: Intel Ivy Bridge-DT GT1 - Integrated Graphics - Intel HD Graphics 2500 זכרון: 8*4 DDR3 667.3 MHz (איני זוכרת פרטים, כמדומני יש לצעות קירור ואם לו אפשר לשים) קירור: משהו נחמד. לא סטוק. אוכל לברר פרטים. מערכת רצה על איזה SSD ישן. שוקלת להלחיפו אולי לזה שמוצע באמזון (כדאי?) OS- WIN10 ספק: איני זוכרת - אוכל לבדוק. משהו איכתי אבל לא חדש 450-550 MPW מכונה נמצאת במארז R3 אשר דיי אטום אבל בעל אוורור שכנראה סביר . שימושים: משרדי כבד+ המון חלונות אינטרנט, פוטושופ. כרגע לא ברמות מקצועיות.. קידוד, מכונות ויטואליות, אולי יש שם קודי. אולי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג במיוחד לפורטנייט ואני יעדיף שהוא יכלול את ה3070 ומעבד של ryzen

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מחשב שיאפשר לי ללמוד בנוחות, ואחר כך לעבוד בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כיעוד עיקרי, עריכת וידיאו כיעוד משני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודנט לעיצוב גרפי - עבודה עם תכנות אדובי - photoshop, illustrator, indesign, וגם premiere pro ו-after effects. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Logitech Z-640 (5.1) 787 ש"ח IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 1,140 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 592 ש"ח Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 491 ש"ח GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 518 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות נשלח תוך 24 שעות - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר 497 ש"ח GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster VIVO 1,140 ש"ח LITE ON 52X32X52 RETAIL 238 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 254 ש"ח Compucase Midi Tower CI 6A19 304 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח סה"כ 6,012 ש"ח איך הרמקולים ביחס לתקציב של 800 שקל מסך…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AleXVaB,

מישהו יכול לכתוב לי בבקשה מפרט המבוסס על AMD 2000XP 1)אני צריך לוח אם 2)זיכרון 3)מארז אם תוכלו לכתוב גם כמה בערך עולים החלקים זה יעזור לי מאוד . המחשב הוא בעיקר למשחקים כמו UT2003 אינטרנט ותוכנות גרפיקה כגון PHOTO SHOP . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Bar_B_q,

מממ תראו עד עכשיו קניתי תמיד מחשב רגיל.. ושיפרתי אותו וכזה... עכשיו יש לי AMD Dorun1100 עם 6 ג'יה בייט הארד דיסק ו .. geforce 2 mx 200 ממ וממש חרא אז רציתי לקנות מעבד 1700 ובדקתי וזה מתאים ללוח אם שלי.. אבל לא בא לי והסכימו לי למחשב "חדש" אז אני רוצה איזה Laptop משהו לא למשחקים.. רצוי עם הארד דיסק של מינמום 20 ג'יגה.. מממ משהו פשוט שלא יעלה על ה1000 דולר עם אפשר משהו אבל מאיזה חברה ידועה רצוי.. עם ביטוח.. בעצם ביטוח לא חשוב... כי אני יקנה אותו בחול..... אבל רצוי איזה דגם שאני יוכל למצוא בארה"ב או באירופה.... מממ ואני רוצה משהו עם בטריה בתוכו... לא חייב של יותר משעתיים.. ( לא יודע אם זה הרבה .. ) ממ ולא כזה שחייב חשמל כל הזמן.. רצוי משהו שלא יהרס אחרי שנה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה? amd xp 2400 0.13 Radeon9500 128mb Pro (Hercules Prophet 512mb Geil 333mhz Asus A7N8X NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] כמה דברים חשובים : אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.. לא מבין בזה , לא לוקח סיכונים. בקשר לכרטיס מסך , קראתי באתר של תום , שהרדאון של החברה הזאת הוא הטוב ביותר (גם קצת יקר יותר) זכרונות , ירידה חדה במחירים... 512 במחיר שעד היום היתה קונה 256. והלוח אם , קראתי גם כן , באתר של תום שהלוח הזה ממש אבל ממש יותר טוב מכל לוח אחר שהיה שם.. וגם שאסוס יש להם את הלוחות הטובים ביותר. ככה בחרתי את החלקים. מחירים : מעבד - 989 שקל. כרטיס מסך - 1414 שקל. זכרונות - 504 שקל. לוח אם - 827 שקל. מחיר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by puGs,

שלום, יש לי חבר שזקוק למחשב בסיסי שמסוגל להריץ דברםי רגילים בימינו: שירים, סרטים, וכן גם משחקי רשת קטנים שלא דורשים כרטיס גרפי חזק. הבעיה מתחילה בזה שהוא עבר לגור בבריטניה, והוא לא מבין שם בחנויות טובות. אשמח למפרט+ החנות שבה הוא יוכל לקנות את המחשב הנ"ל. התקציב הוא בערך 300 פאונד (1700 שקל), ויכול להיות כל סוג של מחשב, נייח או נייד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי בנייד צורב בלו ריי, ועכשיו פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בו כדי לצרוב data על תקליטור בלו ריי אבל הוא לא מזהה את התקליטור. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים אני עדיין מתלבט לגבי מפרט למחשב חדש - לשימוש כללי - אינטרנט, סרטים, OFFICE ועיבוד תמונה "קל" - בעיקר המרת קבצי RAW. בניתי מפרט מבוסס AMD Llno שיוצא מעט יותר זול ממפרט דומה מבוסס i5 2400, מה דעתכם, במה כדאי לבחור ? מפרט AMD: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Vision x4 Quad-Core A8-3850 Socket FM1 2.9GHz Radeon HD 6550D Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13318 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS F1A75-V PRO FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13442 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבחירת מפרט... שיהיה מבוסס קונרו... כנראה e6300.. אין צורך בציוד היקפי,פלופי, אין צורך במסך,אין צורך בכרטיס מסך:{יש לי 7600gt שקניתי לפני כחודש}...,וגם לא בכונן/צורב/דיוידי .... התקציב שלי הוא 3000 ש"ח ואני מאמין שיוכל להיכנס קונרו בתקציב... עם חריגה של 100-200 גג... ועוד דבר ששכחתי ..: אני רוצה את המארז sunbeam transformer... כל מי שיוכל לעזור לי במפרט הזה אני מודה לו מראש... תודה!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שבת שלום! אני מתכנן לקנות מחשב לקולנוע ביתי, ואני צריך את עצתכם. תקציב: התקציב לא מוגבל. תכתבו את המפרט שאתם חושבים שיתאים לצרכים שלי, ושיהיה בסכום סביר. צרכים: 1. ניגון של סרטים (bluray 1080p, 720p, dvd) גם מכונן וגם מתוך המחשב. 2. צריבה של סרטי dvd מדיסק לדיסק וממחשב לדיסק. 3. הקלטה מממיר של הוט בפורמט dvd ו- bluray (מ-hot hd) 4. הורדה של סרטי בלו ריי מהאינטרנט. 5. עבודה בסיסית במחשב- אופיס וגלישה באינטרנט. חיבורים: 1. המחשב יתחבר למקרן 1080p בחיבור hdmi. 2. המחשב יתחבר למגבר יחסית ישן (בן 10), כלומר, אין לו hdmi. מהו החיבור האיכותי ביותר שהיה לפני 10 שנים? חיבור אופטי קואקסיאלי, לא? אני צריך שתהיה יציאה כזאת מהמחשב. 3. המחשב יתחבר למסך מחשב בעזרת dvi. 4. המחשב יתחבר ל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם - אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש.. למרות שהמחשב הישן שלי עדיין חיי ונושם ב"ה.. מחשב שבניתי בעזרתכם =) ~ http://hwzone.co.il/community/threads/378910-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%943K-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA 1. מה התקציב?כ4K +\- 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו למשחקים אך גם דברים משרדיים (שירים , סרטים HD וכו') 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. למישהו יש מושג אם זה יכול לקרות לפני תחילת 2015 ?

24. שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omric,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בסיסי בגודל mini-itx בתקציב נמוך. בזמן האחרון אני חורש הרבה באינטרנט על כל מיני רכיבים והצלחתי להגיע בגדול ל-2 אפשרויות של מפרטים בתקציב שלי: אפשרות 1: לוח אם סטנדרטי עם מעבד Intel G3220 אפשרות 2: לוח אם עם מעבד 4 ליבות מובנה - Intel J1900 ב-2 האפשרויות אני בונה על מארז mini-itx עם ספק מובנה של 150-300 Watt (תלוי בדגם שאני אלך עליו), זיכרון 4GB, הארד דיסק וכונן DVD ההתלבטות שלי בין 2 האפשרויות: מצד אחד יש לי כבר מחשב בגודל מלא עם המפרט מהאפשרות הראשונה - בהחלט עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני חושש שעם ספק של 150-300 וואט זה יהיה קצת בעייתי... ולגבי האפשרות השנייה, היא לא בעייתית מהבחינה הזאת כי לפי מה שהבנתי מדובר על מעבד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.