עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by galCool,

שלום רציתי לקבל המלצה ל6600GT למפרט הבא: INFINITY BUNDLE ¤1,520.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 FOXCONN ATX TLA397 ¤340.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00 INFINITY BUNDLE - מדובר על אתלון 64 3200+ DFI INFINITY ULTRA.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roz2010,

שלום לכולם, המחשב שלי בתהליך גסיסה מתקדם, ניתן אישור להמתת חסד. אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב ביתי לא מאוד מתוחכם, שיעלה ווינדוז חדש ויסחוב סרט באיכות סבירה ועדיין נוכל לפתוח כמה חלונות של דפדפן בלי למות. נראה לי שכדאי כבר לבסס על מעבד HASWELL i5, אבל לא נעול על זה. הנה הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, טיפה משחקים (לא חייבים הכי חדשים, איכות הגרפית יכולה להיות בינונית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר טוב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alex15,

דוד שלי קנה בארצ מחשב נייד . אחריי שנה הוא בא איתו ונתן לי אותו . התברר שלנייד שלו הבטריה גמורה . אם אני מוציא את הכבל מהתקע של המטען שלו שמחובר אליו מהשקע הוא נכבה . כאילו אין סוללה . אבל יש סוללה . ועכשיו אני מחפש סוללה לו . המחשב הנייד שמו הוא LENOVO 3000 V100 . מאיפה אפשר לקנות ? באיזור כפר סבא .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות מחשב מיני נייד [10''] לצורכי עבודה משרדית-אינטרנט, מוזיקה, וורד- בתקציב של עד 2000 שקל, ואם צריך אפשר לחרוג עד 2500. רציתי לקבל את דעתכם גם בנוגע לדגם הבא: מחשב נייד "10 Asus eeePC 1000HE 160GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3265 בתודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המפרט הוא ב4500-5000 שקל פלוס מינוס ומיועד לעבודה שוטפת משחקים וסרטי HD מעבד : 1548 ש"ח Core 2 Quad Q9450 Box - Intel לוח אם - 425 ש"ח GAP35DS3L - Gigabyte כ.מסך - 970 ש"ח nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe - Gigabyte זכרון - 410 ש"ח DDR2 2048MB 800MHZ CL5 - Kingston - X2 מארז - 624 ש"ח Sonata III 500W - Antec דיסק קשיח - 289 ש"ח WD3200AAKS - Western Digital צורב - 166 ש"ח DVD - DRW2014L1T - Asus אשמח אם תשפרו אותו מבלי לזוז הרבה מהמחיר הקיים את הפרט הרכבתי יותר מראש שלי ממה שראיתי במפרטים המומלצים פה ממה ששמעתי בפורומים ומה שחשבתי שטוב אבל כניראה שטעיתי.. בעיקרון המפרט מיועד לסרטי HD למשחקים החדשים שיעבדו חלק וטוב והכי משמעותי הוא אמרו לחזיק כמה שנים טובות ללא שידרוג…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by maor-a-,

השאלה שלי היא כזאת אני מתלבט בין קניית מחשב נייח לנייד בגדול שתי המחשבים יהיו ביתיים לשימוש יומיומי אינטרנט/משחקים וכו'.. (LCD 17) (מפרט למחשב נייד ונייח) מה שאני רוצה לשאול אותםכם מה ההבדל בין מחשב נייח לנייד מבחינת ביצועים, מה כדאי? והאם משתלם לקנות מחשב נייד לשימוש בייתי! תדוה רבה למי שיעזור!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אני רוצה לבנות מחשב חדש למטרות האלה: 1.משחקי MMORPG - משחקים המוניים בסרברים הכי מפוצצים במשחק (כמו Silkroad Online בסרבר Xian) וגם HL2 - דורש כרטיס גרפי טוב ומעבד לא פחות. 2.אופיס,שירים וכל מה שמשתמש ממוצע עושה... 3.פוטושופ,לפעמים גם 3ds max,maya,xsi... (לרוב,אני משתמש בפוטושופ אבל לפעמים לעיתים נדירות באחת מתוכנות התלת מימד האלו) 4.אני רוצה גרפיקה מלאה במשחקים - כלומר אני רוצה לשים את המצב הגרפי על בין המצבים הגבוההים יותר. 5.שהמחשב יהיה מהיר ומוכן לVista,וזמני הקימפול שלו עם C++ לא יהיו ארוכות (בתוכנית ממוצעת) 6.מחשב טוב שיהיה בסדר גם עוד שנה שנתיים,ולא יהיה מחשב חלש חלקים שיש לי: 1.מסך 2.מקלדת+עכבר 3.רמקולים 4.כרטיס קול 5.צורב DVD של LG עכשיו הנה דברים שכבר החלט…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 3000 שקל לא כולל מסך וציוד היקפי מטרת המחשב זה אינטרנט אי סי קיו ומשחקים ובעיקר משחקים עם קצת גרפיקה חזקה לא חזקה במיוחד מקסימום נייד פור ספיד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by xena,

שלום, אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי. הלך לי הלוח ואני שוקל מה לקנות. לוח שהכל און בורד בו או לקנות גם כרטיס מסך ולוח בעל אי ג'י פי. כמה לדעתכם אני אמור לקבל על שתי האלטרנטיבות הללו מה עדיף לי? ----1---- ---------- CPU: INTEL III 800Ghz (socket 370) M.BOARD: ASUS TUSI-ML (Audio+Vga+Lan) No AGP Slot חדש MEMORY: 128MB SDRAM (133MHz) Kingston HARDISK: 5GB Quantum VGA: SiS300 GPU (Onboard) Floppy: MITSUMI FLOPPY SONY 1.44 SOUND: Cmedia CMI8738 PCI Audio Controller (On Board) Cd-Rom: Actima x52 Modem: 33,600 CASE: ATX MIDI ----2---- ---------- CPU: INTEL III 800Ghz (socket 370) M.BOARD: Gigabyte GA-6VTXE-A חדש MEMORY: 128MB SDRAM (133MHz) Kingston HARDISK: 5GB Quantum VG…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אנשים החלטתי שאני הולך על שידרוג, המחשב הנוכחי שלי כיום הוא ככה, Intel Pentium 3 933MHz ASUS CUV4-x SDRAM 256MB IBM 30GB 7200RPM SOUND BLASTER PLATINIUM 5.1 GEFORCE II GTS 32MB בעיקרון זה הוא המפרט העיקרי, החברה של המשפחה שלי מתעסקת עם חברת מחשבים שקוראים להם זוז, הם סיפקו לנו 4-5 מחשבים משרדיים, ונייד AMD 1300MHz במחירים סבירים, ואמינות גבוהה. מאחר וקיבלתי ממנו שירות מצויין, חזרתי אליו, ואמרתי לו שאני רוצה לשדרג, תבוא , תפתח את המחשב ותחליט בעצמך מה צריך לשפר. אני די מבין במחשבים, מתעסק בזה די הרבה, יש לי ידע בחומרה, אבל לא ממש באופן מקצועי. השאלה שלי היא כזאת, היא ממליץ לי לעבור למעבד AMD לאחר שלא נכוויתי אף פעם ממעבדי אינטל, הוא מזמין אותי לעבוד על שתי הקופסאות, AMD 25…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המפרטים לחבר , הוא לא צריך עכבר \ מקלדת \ מסך \ רמקולים . בסביבות ה 5000 שקל . המפרטים למשחקים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ב1800 שקל ל 2.66 intel p4 תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. המחשב שלי נפל, והלוח אם נדפק. זה הסיפור... אז אני צריך מחשב חדש, כי לקנות לוח אם חדש, משמע זכרונות חדשים, כי הם כבר ישנים. וכל זה, אז כבר צריך מעבד חדש... בלה בלה בלה בכל אופן יש לי דילמות. נתחיל במה שאני לא צריך. אני לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, ורמקולים. ויש כמה דברים שאני יכול לנצל מהמחשב הקודם, כמו מארז, floppy ו CD (מה עוד אני יכול לנצל ממנו?) או שבעצם אם אני כבר קונה מחשב חדש, אז כדאי לי לקנות CD חדש? אולי כיום יש יותר אייכותים ממה שהיה לפני שנתיים וחצי... אז מה אני רוצה. בעיקרון אני נוטה למפרט מבוסס Amd ו ATI... אני יותר אוהב אותם. אלא אם כן לחברות השניות יש יותר מה להציע לי. אין לי מושג בלוחות אם לאמר את האמת. בקשר למעבד, חשבתי על AMD 3200 או 3000.... …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RUJI,

שלום אני חדש באתר ואני עכשיו גם רוצה לקנות מחשב חדש...מבוסס פנטיום D אני רושם כאן חלקים שאני יודע שזה מה שאני רוצה וחלק שתמליצו לי להוסיף או להוריד, ואני צריך גם לדעת מחירים כי לא בדקתי באתרים בכלל. מעבד: Intel Pentium D - 3.0 (830) Dual Core - 2x1MB Cache 800Mhz - 775PIN, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. לוח אם: Gigabyte GA-8I955X Royal (955X) - DDR2, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. זיכרון: 512X2 DDR2 675 Mhz - אנא המליצו לי על חברה, תודה. כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX הארד דיסק: חשבתי על: WD 160GB - 8MB JS - 7200RPM - S-ata II אבל אם אתם ממליצים על משהו אחר אנא עשו זאת. צורב דיוידי: LG DVD-RW GSA4163B x16 D…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by elad the master,

תודה ושיהיה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא נכון להיום... ושיהיה מאזור המרכז (החנות). בבקשה מישהו..............................................

16. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2000,מזומן 2. מטרות המחשב? צפייה בהרבה סדרות,משחקים קלים מאוד,עבודות משרדיות,גלישה והורדות ארוכות... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כלום. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יהיה רועש. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא...(אולי) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?ל…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by captaincaveman,

הוזמן: > Code Name > Quantity Price/Ea. Total > ------------------------------------------------------------------------------------------- > 120210 AMD Athlon 64 3200+ 512K 90nm Rev. E > Venice (939) 1 $199.00 $199.00 > Warranty: 800041 - 60 Day Warranty > > Cool Sticker Set: None > > 140736 1 GB DDR (2 pcs 512) PC-3200 (400) > OCZ Platinum Revision 2 (OCZ4001024ELDCPER2-K) > 1 $185.00 $185.00 > Warranty: 800011 - Manufacturer > Direct Lifetime Warranty > > 110224 DFI Lan Party UT NForce4 Ultra-D > Audio/GB-LAN/IEEE/PCI-E/SATAII/DDR/ATX 64 939 > 1 $129.00 …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז מה אתם אומרים ? שימוש עיקרי - תוכנות CAD ותלת מימד , גרפיקה ( פוטושופ ואילוסטרייטור ) , מחשב מחשב אמין , איכותי וחזק איזה מבין החברות / דגמים הוא היותר משתלם ? ואם ללכת על אחד מאילו , מה אתם אומרים על האופציה של להביא מחול ? אשמח לעזרה ולעצות ! תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי אני צריך בבקשה עזרה\המלצה למחשב ממש חדש להרצת הרבה סביבות עבודה בVM בעיקר הרבה זכרון (32 ) ומעבד חזק וכונן SSD 1 שיהיה מספיק מקום לעוד 2 HD שכבר יש לי וכמובן מארז טוב חשוב להדגיש דברים שאני לא צריך : יכרטיס מסך (יש לי חדש מאוד) Hard Drive יש כמו שהזכרתי למעלה צריך רק כונן SSD אחד כל הציוד העקפי יש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bd,

צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ביתי. קצת יעבוד בו בפוטושופ ,בסוליד וורקס ,וקאמ 2014 יש לי מסך וציוד היקפי יש לי ספק כוח של tt550 יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt oc בזמנו על לי 1100 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי לכולם אני מחפש מחשב למטרת לימודים וממש טיפה גיימינג .. השימוש המרכזי שלי יהיה תוכנות כמו VISUAL STUDIO ועוד תוכנות של מתכנתים..הייתי מעוניין לקבל ביקורת על המחשב הנ"ל (קישור מצורף) כי האמת שלא מצאתי עליו מאמרים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=919944אשמח גם לדעת האם יש אפשרות להרחיב לו את הRAM מ8 ל16 תודה לעוזריםשכחתי לציין שגם הדגמים של ASUS ZENBOOK מצאו חן בעיניי והייתי שמח לקבל המלצות איזה סוג של מחשב הייתם ממליצים לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, מבקש עזרה ביצירת מפרט המיועד בעיקר ליצירת מוסיקה. יכול להיות שאחבר כרטיס קול חיצוני בהמשך. כבר שנים שאין לי מחשב שמסוגל להריץ משחקים חדשים אז אין לי מושג לגבי דרישות בכיוון הזה אבל אני רוצה להיות מסוגל להתקין משחקים חדשים ולהיכנס לזה קצת יותר. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעריכת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כמובן שהמחשב משמש גם למוזיקה סרטים ותוכנות אבל בעיקר למשחקים. אני צריך במפרט: מעבד מעדיף אינטל (למרות שאני לא ממש מבין לפי הכתבות אינטל לוח אם כרטיס מסך שיהיה כרטיס מאוד חזק! דיסק קשיח מעדיף 250G פלוס מינוס צורב DVD זיכרון (2 ג'יגה לא פחות) מארז שיהיה מארז ממש טוב מסך LCD --- למשחקים חדשים רזולוציות גבוהות והגדרות הכי גבוהות. (Directx 10)

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז כמו שציינתי בכותרת, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה עם גרפיקה לפי התנאים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעבודה עם תוכות לדוגמא: פינקאל, פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.