עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GooG,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 5,000 ש"ח, חריגה של 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: אין צורך ב-SSD או בכונן קשיח. המחשב הקודם כולל קירור מעבד cooler master hyper 212 שאני חושב שאפשר להשתמש בו....? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב אבל לא קריטי מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?: אין צורך מיוחד באוברקלוק, אבל אם יהיה משתלם לעשות מפרט עם אוברקלוק אז אין בעיה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: לא. העיקר שייצא כמה שיותר זול. גרים בא…

3. עדיין באחריות..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. בעתיד, יתכן חיבור לטלוויזית LCD לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני רוצה נייד שיריץ את רוב המשחקים החדשים על high שיהיה 15.6 אינץ' וכמה שיותר קל (לא יותר מ 2.7 קילו) עד עכשיו מצאתי 2 ניידים שנראים לי מתאימים 1)hp dv6 הסדרה החדשה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej 2)toshiba l650 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 שניהם שוקלים 2.5 קילו ולשניהם כרטיס מסך 5650HD לטושיבה יש אחריות טובה יותר (שנתיים+אחריות no matter what) ולHP מעבד יותר טוב i5 520M מי מבין שניים עדיף או שיש נייד אחר שמתאים יותר תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המפרט הוא ב4500-5000 שקל פלוס מינוס ומיועד לעבודה שוטפת משחקים וסרטי HD מעבד : 1548 ש"ח Core 2 Quad Q9450 Box - Intel לוח אם - 425 ש"ח GAP35DS3L - Gigabyte כ.מסך - 970 ש"ח nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe - Gigabyte זכרון - 410 ש"ח DDR2 2048MB 800MHZ CL5 - Kingston - X2 מארז - 624 ש"ח Sonata III 500W - Antec דיסק קשיח - 289 ש"ח WD3200AAKS - Western Digital צורב - 166 ש"ח DVD - DRW2014L1T - Asus אשמח אם תשפרו אותו מבלי לזוז הרבה מהמחיר הקיים את הפרט הרכבתי יותר מראש שלי ממה שראיתי במפרטים המומלצים פה ממה ששמעתי בפורומים ומה שחשבתי שטוב אבל כניראה שטעיתי.. בעיקרון המפרט מיועד לסרטי HD למשחקים החדשים שיעבדו חלק וטוב והכי משמעותי הוא אמרו לחזיק כמה שנים טובות ללא שידרוג…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, לא מזמן הלך המחשב הנייח בבית ולאחר תקופה שקיבלתי בהשאלה מחשב נייד של HP החלטתי שהמחשב הבא יהיה נייד ולא נייח בגלל הנוחות שבניידות. למרות זאת, בחלק גדול מהזמן אשתמש בו כתחליף לנייח (קוראים לזה "נייד תחליף שולחני" או משהו, לא?) אני יושב הרבה על המחשב, והשימושים העיקריים שלי במחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, ואולי גם משחקים קלים (Counter Strike, אם מישהו מכיר). אני מפעיל הרבה תוכנות במקביל, חלקן לעריכת תמונות ואודיו, אבל לא משהו כבד מדי (ולמרות זאת חשוב לי מעבד חזק וזיכרון גבוה). ראיתי את המחשב שבמבצע של 012, ה- HP Pavilion dv5-1160ej, במחיר של 4900 ב-12 תשלומים. המפרט נראה לי מצויין, אפילו יותר ממה שאני צריך, אבל בהתחשב בכך שאני רוצה מחשב שיחזיק לעוד כמה שנ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by neo690,

הלכתי לאייבורי מחשבים אתמול והם נתנו לי מפרט. מה אתם אומרים? ושווה לשים לוח אם וכרטיס מסך של MSI ?? ומה בקשר למסך עצמו?? תענו בבקשה מהר.. כי כל החברים שלי אומרים לי משו אחר.. ואני רוצה גם ללכת ל KSP וגם אני רוצה כבר מחשב!!! חחח התקציב שלי נע בין 4500 ל 5000 ויכול לעבור קצת אם צריך. אז אתם יכולים לשפר אבל תסבירו למה שיניתם. http://www.ivory.co.il - אייבורי מעבד AMD ATHLON 64 3000 (939) VECINE CORE זיכרון KINGSTON DDR 256M 400MHz x2 דיסק קשיח SATA 80G 8M נראה לי של ג'יגה בייט.. לא בטוח אם זה הפירמה... לוח אם MSI K8N NEO4-F 939 PCX כרטיס מסך MSI RX600 PRO 256TD PCI-E מקלדת מולטימדיה ועכבר שחורים מסך AOC LM728 17" LCD 8MS DVI צורב של NEC מארז ומה שנשאר וכל זה ב 4920 שקל שו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני טס לארה"ב עוד חודשיים ואני רוצה לקנות שם נייד כנראה של סוני. במקרה שמתי לב שבאתר של סוני התפרסמו השבוע 3 סדרות חדשות לניידים שמבוססות על הפלטפורמה החדשה של אינטל, שיווקם יחל בחודש הבא: סדרה Z: מסכי 13.1" קלילים (1.5 קילו +-) וחזקים. סדרה SR: מסכי 13.3" בסיסיים וזולים יותר (1.8 קילו) סדרה FW: מסכי 16.4" למשחקים עם פרופיל קטן יותר מה 17". אני מתעניין בסדרת ה SR וראיתי שכרטיסי המסך בסדרה הם או מובנים מדגם 4700MHD או יעודיים מדגם ATI Mobility Radeon HD 3470 . רציתי לדעת האם ההבדל ביניהם לבין הפלטפורמה הקודמת (X3100 ו 8400GS) משמעותי ואיפה הוא בא ליידי ביטוי (משחקים, 3D...)? לינק לאתר: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreCatalogDisplay?la…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shahar711,

חשוב לי לציין שאני מחפש מחשב נישא! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנסות. אני אשמח, אבל לא על חשבון כרטיס גרפי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבוד עם תוכנות גרפיות כמו solidworks, Autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט. אני בעיקר עובד על המחשב, אבל הייתי רוצה שהוא יתמוך במשחקים בצורה סבירה לפעמים שאני משחק..... כולל DX10. ללא מסך. כמו כן הייתי מעדיף שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר והמארז יהיה בגודל סביר (לא tower) החלטתי לגבי הדברים העיקריים והייתי רוצה עזרה בהרכבת ה"מסביב" (מארז, ספק וכד'). אני לא מתכנן OC. התקציב הוא באיזור ה5000 ש"ח. המפרט יכלול: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1329 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤642 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 2 ג'יגה זיכרון - אם אפשר לייעץ לי של איזה חברה לקחת. כמו כן חשבתי על כרטיס המסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by htdaniel99,

סבא שלי מתקשה לקרוא את העיתון ואני רוצה לקנות לו מחשב נייד שיוכל לקרוא בו כתבות וכו מחשב נייד עד 2.5 K עם מסך גדול(17) ,שיאפשר בנוסף עבודה משרדית סטנדרטית וגלישה באינטרנט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by goldgold,

מארז- Eureka מעבד- Intel® Core2 Duo Processor E6700 זיכרון- Corsair XMS3 - Xtreme Performance DDR3 Memory 2GB לוח אם- GigaByte GA-P35T-DQ6 ספק כוח- Enermax Liberty 500W כונן אופטי- SATA DVD±R/RW x 18 מערכת הפעלה: Microsoft Windows VISTA Premium מקלדת+עכבר- Logitech® Cordless Desktop S510 רמקולים- Logitech® X-540 5.1 אנטי ווירוס-NOD32 כרטיס מסך- GIGABYTE 8800GTS 320MB כוננים קשיחים: Raptor® X WD1500AH 150GB Crystal clear lens WD Caviar® SE16 WD3200AAKS 320GB מערכת קירור מים- BigWater 735 מסך- Samsung SyncMaster 931C בגודל 19 אינץ חיפשתי בין חברות השוותי מחירים וזה יוצא כממוצע 15K אבל אני מסוגל להוריד ל13K בגלל תשלום במזומן. עכשיו אני רוצה לדעת כאילו אני יודע שזה מח…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roni35,

אז ככה ניגש לעניין: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - אבל באמת מקסימום, אם אפשר יותר לכיוון ה3000 זה עדיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל אך עם התחשבות, כמו שאמרתי עדיף כזה 3.5K בערך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן יותר מ4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, וגם אני צריך פשוט שהמחשב ירוץ מהר וחלק. אני רוצה מחשב עם כוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הייעוד הוא לא גיימינג אבל הוא כן בא בחשבון ולכן אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך (בסביבות ה800-1000) -אילו משחק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. צהריים טובים. אני קונה בחודש הקרוב מחשב גיימינג חדש. אני מתלבט בנוגע לחנות ממנה כדאי לי להזמין. בנו לי את המפרט באתר שקוראים לו plonter ואני מתלבט בינו לבין TMS. בעבר קניתי מחשב מחנות דיי גדולה שפשטה רגל. מצד אחד לא פניתי אליהם מעולם כי לא היו תקלות מצד שני עדיף שהחנות ממנה אני קונה תהיה שם אם תהיה בעיה. אני גר במגדל העמק, פלונטר ממוקמים בתל אביב וTMS בנתניה. רציתי לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, אני רוצה לבנות מחשב חדש למטרות האלה: 1.משחקי MMORPG - משחקים המוניים בסרברים הכי מפוצצים במשחק (כמו Silkroad Online בסרבר Xian) וגם HL2 - דורש כרטיס גרפי טוב ומעבד לא פחות. 2.אופיס,שירים וכל מה שמשתמש ממוצע עושה... 3.פוטושופ,לפעמים גם 3ds max,maya,xsi... (לרוב,אני משתמש בפוטושופ אבל לפעמים לעיתים נדירות באחת מתוכנות התלת מימד האלו) 4.אני רוצה גרפיקה מלאה במשחקים - כלומר אני רוצה לשים את המצב הגרפי על בין המצבים הגבוההים יותר. 5.שהמחשב יהיה מהיר ומוכן לVista,וזמני הקימפול שלו עם C++ לא יהיו ארוכות (בתוכנית ממוצעת) 6.מחשב טוב שיהיה בסדר גם עוד שנה שנתיים,ולא יהיה מחשב חלש חלקים שיש לי: 1.מסך 2.מקלדת+עכבר 3.רמקולים 4.כרטיס קול 5.צורב DVD של LG עכשיו הנה דברים שכבר החלט…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לקבל מפרט עד סכום של כ-4,000 שקל.המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט,משחקים,סרטים וכו'. אין לי צורך במסך יש לי חדש. מה שאני כן רוצה שיהיה במפרט זה: לפחות 1GB זיכרון פנימי,HD של 80GB לפחות,וצורב DVD רגיל. אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים (:

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחשב שלי נפל, והלוח אם נדפק. זה הסיפור... אז אני צריך מחשב חדש, כי לקנות לוח אם חדש, משמע זכרונות חדשים, כי הם כבר ישנים. וכל זה, אז כבר צריך מעבד חדש... בלה בלה בלה בכל אופן יש לי דילמות. נתחיל במה שאני לא צריך. אני לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, ורמקולים. ויש כמה דברים שאני יכול לנצל מהמחשב הקודם, כמו מארז, floppy ו CD (מה עוד אני יכול לנצל ממנו?) או שבעצם אם אני כבר קונה מחשב חדש, אז כדאי לי לקנות CD חדש? אולי כיום יש יותר אייכותים ממה שהיה לפני שנתיים וחצי... אז מה אני רוצה. בעיקרון אני נוטה למפרט מבוסס Amd ו ATI... אני יותר אוהב אותם. אלא אם כן לחברות השניות יש יותר מה להציע לי. אין לי מושג בלוחות אם לאמר את האמת. בקשר למעבד, חשבתי על AMD 3200 או 3000.... …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה המפרט http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=5B23431F-5220-4F96-85FC-68EFD0B9230E אני מציין שאין זכרונות שם מכיוון שיש לי 4 סטיקים של 4 גיגה, כל סטיק הוא גיגה במהירות של 667 MHZ - ובנוסף זה DDR2 כמובן. מה אתם אומרים ?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי! אני חדש פה ושמעתי שיש פה אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי לבנות מפרט תקציב: 6,500 - 7,500 - אפשר לנצל את כולו המחשב לשימושים של תכנות ופנאי, וזה כולל גם משחקים כבדים. רזולוציית מסך 1080p. אולי בעתיד ישתדרג, אבל לא בהרבה. הדרישות הכלליות הן מעבד i7 6700k וכרטיס מסך 970GTX 4GB. אני די מקובע על שני אלה, כי 980 יקר מידי, amd 390 דורש יותר מידי חשמל. בנוגע למעבד - אני מניח שגם i7 6700 יספיק, אם זה משמעותי אני מוכן להתפשר. אנא אל תציעו מחשבים שלא כוללים את המעבד הנ"ל. 16gb DDR4 ram - חובה 500gb ssd - חובה 2tb hhd - חובה כרטיס wifi פנימי (אחד שמחובר עם PCI/PCIe - אני גולש עם 100mb) -חובה אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות בתשלום. כרגע אני משתמש בלפטופ עם מעבד i7 3630QM…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by David Hadar,

שלום, מחפש לרכוש מחשב חזק ושקט העונה על הדרישות הבאות:. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,500 ש"ח, במידת הצורך חריגה עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בתוכנות כבדות העושות מחקרים על חברות ציבוריות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. נדרש מחשב חדש עם מעבד i7 (דגם 8700 או 8700k) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב מאוד, המחשב נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא יודע מה ז…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shirleyhp,

שלום רב, אני מחפשת מחשב לשימוש משרדי רגיל, האמור להחליף גם מחשב שולחני. הדרישה העיקרית היא המשקל- חשוב שלא יהיה מעל 1.5 ק"ג ועדיף פחות. תודה שירלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או בגודל קרוב האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? 1.5 ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MaorSwan,

אומנם המחשב כבר לא חדש אבל אף פעם לא יצא לי לקבל חוות דעת על המפרט.. זה מפרט לגיימינג כבד ועריכת וידאו וגראפיקה מקצועיים [אבל לא ברמה הכי גבוהה, אלא פשוט ביתי כזה]: מעבד i7 2600K 4.3GHz OC כרטיס מסך GTX 670 2GB OC לוח אם MSI Z77A-G43 מארז Fractal Design 3000 עם שלושה מאווררים קירור Scythe Mugen 3 זיכרון 8 ג'יגה ספק כוח 620W קשיח Seagate 2TB 7200 SSD Crucial M 128GB איך הוא? לא יודע אם שכחתי משהו חחח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם! אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ולסרטים וסדרות שאני יחבר עם כבל לטלוויזיה(לחסוך סטרימר) ושיוכל להתמודד עם משחקים כמו FIFA 12 NBA ,GTA וכאלה אני מוריד סרטים וסדרות בכמות עצומה ואני צריך שהמחשב הזה ירכז את כל ההורדות+הסרטים+הזרמת תוכן לסטרימר של YES וצפייה במקביל של תוכן על ידי כבל לטלוויזיה וגם אפשרות לשחק במקביל בלי שום גמגומים למינהם תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אחרי חצי שנה של מריחה , ואשכול שפתחתי מלפני 5 ימים , הגעתי לתוצאה סופית . הנה היא לפניכם : Logic PC מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ Compucase HEC 6a19 (Black) No PSU 289.00 ¤ 1 289 8741 1 1 8197 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 195.00 ¤ 1 195 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 812.00 ¤ 1 812 ¤ 3 7802 Philips 16/48 Black Bulk DVD-ROM 120.00 ¤ 1 120 ¤ 4 8387 Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 432.00 ¤ 1 432 ¤ 5 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 589.00 ¤ 1 589 ¤ 6 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 270.00 ¤ 2 540 ¤ 7 8311 17'' Samsung Syncmaster 740B 8ms DVI LCD Monitor 1540.00 ¤ 1 1540 ¤ 8 …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.