ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
אני חושב על מעבד amd כי הוא טוב יותר למשחקים וגם הרבה יותר זול למרות שהוא מתחמם מהר מה אתם ממליצם לי מבחינת מעבד? בקשר לכרטיס מסך אני חושב על רדאון 9500 זיכרון 256!! כי אני קונה עוד 256 בנפרד.. וזהו את השאר תעזרו לי אתם בבקשה ואני חושב לקנות אולי בזיגזג אז אפשר גם קצת פרטים על החנות איפה היא אם יש לה אתר וכו'.. כולל מסך זול כמה שיותר! תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות מחשב לגיימניג בשביל משחקים כמו - apex ,fortnite אין לי מושג איך בונים מפרט למחשב. התקציב שלי הוא עד 5000 ש״ח אבל גמיש אם צריך עוד טיפה תודה רבי מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לילדה בכיתה ג' (14-15.6 אינץ'), עד 2500 ש"ח באילת (חשוב שיהיה במלאי). יש העדפה למסך מגע. אמינות חשובה. כרגע חשבתי על https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=33068 HP Pavilion X360. אשמח לחוות דעת. המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע מחשב נייד מסוג סוני VAIO בארה"ב ( BEST BUY ) אחי הביא לי אותו לארץ ולשמחתי לא עצרו במכס אבל ... שאני פותח את המחשב ושם את המסך בזווית המקסימלית כל המסך מתעוות וממש יש מריחה של כל הצבעים על המסך דיברתי בטלפון עם BEST BUY והם הציעו להחליף את המחשב . אחי חוזר לארה"ב בשבוע הבא והוא יוכל להחליף לי אותו האם שהוא ישלח לי אותו חזרה לארץ אני אהיה חייב לשלם מע"מ ?? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב HP הכולל : וינדוס 7 HOME מובנה לוח אם של אינטל H57 מעבד: Intel core i5 650 3.2GHz 4mb 4 גיגה זיכרון ראם DDR3 HD 750GB סאטה NVIDIA GFORCE GT420 2GB מבחינת חומרה האם זה מחשב חביב ליום יום ומעט משחקים ? תודה מראש ...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי אתמול מחשב בנייד נייד (אגב מאוד מרוצה מהשירות שלהם והיחס ) יש לי 14 יום להתלבט על המחשב הזה שרכשתי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11649 אם יש לכם חוות דעת אשמח לשמוע המחשב יחסית סבבה לגמריי הבעיה היחידה שהמעבד טיפה חלש לי... אשמח אם יש לכם הצעה חלופית אחרת - בתקציב 3500 שח בערך ומחנות נייד נייד.. או שלמעשה הנייד הנל מתאים לצרכים.. * מטרות המחשב: תחליף למחשב הנייח בעיקר מולטימדיה אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ14" * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2.5KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5 שעות יהיה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אני מחפש נייד עם יציאת סאונד אופטית ומתברר שזה לא קל בכלל.... האם אתם מכירים דגמים שיש להם יציאה אופטית שאותה אוכל לחבר למגבר? דוגמת ה S/PDIF. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב אודה לעזרתכם בהרכבת המפרט למחשב נייח כולל מסך וציוד היקפי 1. תקציב מירבי - 5000 ש"ח כולל הכל. לא ניתן לחרוג כלל. 2. שימושי המחשב-גיימינג קל .אינטרנט. צפייה בסרטי HD. 3. ציוד היקפי - דרוש מסך full hdגודל 23/24אינץ. דרוש רמקולים 2.1. דרוש כונן דיסקים. דרוש סט מקלדת ומעבר אלחוטי. 4. אין רכיבים שיכול לוותר. 5.שקט המחשב-לא קריטי אבל כמובן שלא יהא יותר רועש מהסטנדרט. 6. גודל המחשב- מידות מירביות למארז-גובה עד 50 סמ. רוחב עד 22 סמ. 7. אין צורך במערכת הפעלה ואופיס. צריך להרכיב מחשב בחנות. 8.מיקום החנות- אולי אזמין באינטרנט כי מרבית החנויות סגורות. אז אייבורי או tmsאו ksp. 9.קנייתהמחשב מתוכננת לשבוע הקרוב. 10.בקש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של מחשב נייד לנובו sl510 פותר הבעיות לא מגיב גם באלחוטי של המחשב וגם חיצוני .אם אני מתחבר בקוי אני מצליח לגלוש תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית, שלום לכל יושבי הפורום. אני חדש כאן והחלטתי להחליף את המחשב הנוכחי שלי, לאחר שהוא שרת אותי נאמנה 8(!) שנים. היות וזה המחשב היחיד שלי, הוא נועד לעבודה שוטפת ולשם שינוי, גם הרצת משחקים כבדים, כגון GTA4, Fallout3, Crysis ו-Assassin's Creed. התקציב שלי, כמו שכתוב, הוא באיזור ה-6000-7000 ש"ח ורציתי שאנשים מביני עניין ואובייקטיביים יוכל להמליץ לי על מפרט רלוונטי. כמה דגשים: 1. לגבי מארזים: האם יש, מלבד הגודל, כמובן, הבדל מהותי בין מארזי full tower, mid-tower ו-mini-tower? ועוד דבר לגבי המארז, השקט לא קריטי, כי המחשב כבוי בלילות. 2. אף על פי שאין לי נימוק הגיוני, יש לי העדפה אישית למעבדים של Intel ולכרטיסי מסך של NVIDIA. כמו כן, אני שוקל לקנות בעתיד כרטיס מסך נוסף ולחברו ל…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בEBAY מטען למחשב הנייד הנ"ל, ולא ככ מצאתי, מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב שיתאים לעבודה גרפית ועריכת וידאו (בעיקר תוכנות אדובי). המחשב הוא לשימוש המשרד, לכן בתכלס אני רוצה לחסוך איפה שאפשר, זה לא צריך להיות פאנסי יותר מידי, בעיקר שיעשה את העבודה ולא יתקע. בנוסף לעריכה, יהיה שימוש לגיימינג קל - משחקי רשת פה ושם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין 'מירבי', מעדיפים לחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (ps/ai) עריכת וידאו (ae/pr) אולי טיפונת בלנדר ופונקציות תלת ממד בae 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מתגייס עוד מאט אבל אני חייב מחשב.... כי יכול להיות שאני יצא יומיות. בבקשה שמישהו יעשה מחשב ב5000 יש אפשרות לחריגה קלה. רק מחשב בלי ציוד הקפי. במחשב עצמו אני לא צריך צורב או בכלל כונן דיסקים. הארד דיסק שיהיה 80 גיגה שהמארז יהיה יפה.... =] תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר למצוא פאנל, לאחר שמסך המחשב שלו ניזוק. מדובר במסך 16" של HP Pavilion dv6-1050us עד כמה שהיה ידוע לי, הפרמטרים היחידים שצריך לבדוק הם: גודל המסך וסוג התאורה. הוא לעומת זאת העיר את תשומת ליבי, לכך שבהצעה לקניית פאנל "מקורי" ישירות מ-HP, כתוב: 512357-001 16inch widescreen BrightView BV display panel IMR, with web camera and microphone אני לא מבין כל כך מדוע אזכור המצלמה והמיקרופון השתרבב לכאן, וזה קצת ערער לי את הבטחון בנוגע לגנריות של החלק הזה, שחשבתי שאפשר להחליף בכל מסך שעונה לקריטריונים שכתבתי בהתחלה. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הוא ב4500-5000 שקל פלוס מינוס ומיועד לעבודה שוטפת משחקים וסרטי HD מעבד : 1548 ש"ח Core 2 Quad Q9450 Box - Intel לוח אם - 425 ש"ח GAP35DS3L - Gigabyte כ.מסך - 970 ש"ח nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe - Gigabyte זכרון - 410 ש"ח DDR2 2048MB 800MHZ CL5 - Kingston - X2 מארז - 624 ש"ח Sonata III 500W - Antec דיסק קשיח - 289 ש"ח WD3200AAKS - Western Digital צורב - 166 ש"ח DVD - DRW2014L1T - Asus אשמח אם תשפרו אותו מבלי לזוז הרבה מהמחיר הקיים את הפרט הרכבתי יותר מראש שלי ממה שראיתי במפרטים המומלצים פה ממה ששמעתי בפורומים ומה שחשבתי שטוב אבל כניראה שטעיתי.. בעיקרון המפרט מיועד לסרטי HD למשחקים החדשים שיעבדו חלק וטוב והכי משמעותי הוא אמרו לחזיק כמה שנים טובות ללא שידרוג…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי מסך ובלי כרטיס מסך, משהו בסגנון גיגה ראם לוח אם שיתאים למעבד של AMD וגם מעבד של AMD (משהו חזק עם ה- 64 Bit) - פשוט אני ממש לא מתמצא במעבדים ולוחות אם של AMD. ד"א : Nforce 3 זה ל - AMD נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה ההבדל ביו 2 הדגמים asus zenbook BX31LA-C4041H לבין UX31LA-C4020H מצורף קישור למפרטים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23755 http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חדש פה אז ברוכים כל הנמצאים ובידי שאלה. אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים כבדים + OC ברמה קיצונית (בעתיד) . +HTPC + 2 מסכים ב- HD LG 22" ו- HDTV של פיליפס עלולים לעבוד במקביל בכמה מקרים. אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/רמקולים (LG 22" , LOGITECH DINOVO, LASER MX 1K , אלה אני מעביר מעמערכת הקיימת) חשיבות גבוהה לשקט ומוכן לשלם על כך. עצות של "חכה עוד X זמן שיצא דבר כזה וכזה" הן גם עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי סקר שוק ואחרי שהצלחתי לגרד 6000 ש"ח בלחץ למחשב נייד (מה שלצערי הוריד מהפרק את ה-6400 ati של דל) נשארתי עם שני מחשבים: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3464&catcode=166 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=693 שניהם, כפי שאפשר לראות בעלי אותו מפרט עם מעבד c2d וג'יגה זיכרון ב-5269. אם אני מוסיף עוד 512 mb ב-5282 אני מגיע לאותו מחיר. כאן אני בדילמה-מצד אחד c2d - שתומך בצורה אופטימלית בויסטה מול מעבד עם מהירות שעון איטית יחסית ומצד שני- אותו מחיר ל core duo אנא צדיקים וצדיקות, עיזרו לי בשעה קשה זו
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים hardcore. התקציב שלי הוא כ-9000 שקלים. אינני מעוניין בכרטיס מסך של AMD רק NVIDIA. אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. OC זאת תמיד אפציה (לאחר שאלמד לעשותה). כמו כן אין לי צורך בשום תוכנה - מע' הפעלה, אופיס וכ"ו. המחיר שאני מתכוון להשקיע הוא נטו על חומרה. לחסוך זה תמיד טוב לכן אם ניתן לקצץ זה מבורך. אשתי לא תאפשר לי בשום פנים ואופן חריגה מתקציב זה- אפילו לא במאה שקלים ... הרכבה בחנות אני גם אצטרך ואולי OC כבר מישם יהיה קלאסי. אם ניתן לשלב מערך SLI שיהיה יותר טוב מכרטיס אחד חזק אז אני בעד! אם אפשר גם המלצת חנות זולה ואמינה ! תודה רבה, עמי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס, אינטרנט ומשחקים (פרו אבלושן CALL OF DUTY וMOH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 23 אינץ' חדש של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מעוניין בכטיס רשת אלחוטי תקן N4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה של 7 מתוך 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה לגבי השלמה למחשב גיימינג, רכשתי את RTX4090 ו ryzen 9 7950x3d . אשמח להמלצות לגבי שאר הפריטים שצריך, מעוניין במארז מינימלי אורות וכו' לא מעניין, רק אני רוצה לציין ש4090 הוא founders edition אז אולי צריך עוד מאוורר?. האם ספק כח 750 יספיק או צריך יותר ? ואשמח לדעת מה אתם ממליצים לגבי לוח אם וזכרונות. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם אני מעוניין בעזרתכם לבניית מפרט בסביבות ה 4000 שקלים עם כיוון לפלוס אם וכאשר אבין שזה נחוץ לי,עיקר העיסוק במחשב יהיה גרפיקה דו ממדית אשמח אם במפרט יהיה קירור די טוב למעבד (משהו בסביבות 250 ש"ח ) תודה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-