עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by newDesktop,

היי, רציתי לדעת מה דעתם, אני מעונין במחשב פשוט לשימוש משרדי כמו המפרטים שמצויים בחלק "מפרטים מומלצים". קראתי שמומלץ מאוד לשלב היום כונן SSD למערכת ההפעלה בנוסף לדיסק קשיח רגיל. כיצד הייתם ממליצים לשלב (דגמים ספציפיים) באחד המפרטים הקיימים? למה כדאי לשים לב בקניית כונן SSD? תודה

2. מפרט שהרכבתי בעזרתכם... מיועד למשחקים כבדים. ללא ציוד היקפי, ללא OC , לא חייב שיהיה שקט על מסך 19 ברזולוציה של 1280X1024 בסדר גודל של עד 4 אלף עם אפשרות לחריגה. קונה מ skypc שמעתי הרבה המלצות על החנות הזאת. מה אתם אומרים? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850…

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  3. אז ככה, יש לי מחשב בבית מבוסס AMD SAMPRON 2200 שהלך לו הלוח אם ואולי גם המעבד... (הוא עובד אבל נתקע וקורס כל הזמן) כלומר, יש לי מארז, ספק, צורב, מקלדת, מסך, רמקולים, דיסק קשיח... אני צריך לקנות מחר (יום חמישי) בבוקר מחשב מOMC (החנות היחידה בטבריה עם אתר אינטרנט...) רכיבים משלימים למחשב, כלומר: לוח אם, זיכרון ומעבד הכי זולים שאפשר! אבל מחברות שמייצרות מוצרים איכותיים כי הטמפ' הקיץ בטבריה עולות הרבה מעל הממוצע הארצי. המחשב משמש רק לגלישה באינטרנט, אז באמת לא צריך שום דבר חזק... תודה מראש, אלון נ.ב. הכתובת: www.omc.co.il

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by electro78,

דיי סגור כל מפרט אבל לא על מעבד מה עדיף לשים במחשב שישמש בעיקר למשחקים... INTEL Pentium D - 3.2 (940) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI או AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL שניהם בערך אותו מחיר

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by K0sTa,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לדור המשחקים החדשים אני צריך רק לוח אם זכרונות כרטיס מסך ומעבד בתקציב שעד מקסימום 4K עכשיו אני צריך את דעתכם על המפרט שבניתי לבד (כבר הרבה זמן לא בניתי מפרטים פעם אחרונה היה לפני 3 שנים) מפרט שבניתי: Gforce 8800GT 512 gigabite-1037nis gigabite gap35cds3r -600 nis intel core 2 quar q6600 box-1015 nis ocz ddr3 2048MB 1333Mhz cl9 X2 -1100 nis

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lesForce,

אוקיי אז אני צריך מפרט לגלישה באינטרנט , הורדת סרטים + שירים , לא צריך בכלל משחקים (אולי רק ווראקראפט 3 ;D) לא צריך ציוד הקפי בכלל, לא צריך צורב\כונן רציני , יש לי כבר צורב DVD חיצוני, לא צריך מערכת הפעלה , חשוב לי שיהיה מהיר יחסית לצרכים שלי, שלא יתקע או יקרוס . ואני גם צריך המלצה לחנות שממנה כדאי לקנות - אני גר בירושלים . תקציב 1500 שקל , אפשר לחרוג קצת אם זה כדאי. תודה מראש

7. Started by guysfa,

אני גם צריך חנויות זולות באיזור המרכז (נתניה) תודה.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  8. אהלן ברשותי מחשב בעל מעבד Pentium 4 2.00GHz, כרטיס מסך GeForce2 64MB ו- 2x256 DDR1 RAM. דוגמאות למשחקים אשר אני משחק בהם הם Call of Duty 2, GTA: San Andreas, CS:S, BF:V, וכולם רצים לי די לאט על ההגדרות הכי נמוכות. אני חושב ששדרוג ל- 2x512mb RAM וכרטיס מסך (AGP) מתקדם יותר יספיקו. יש לי שני אופציות לכרטיסי מסך:Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP X8, ו- Sapphire HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 DVI AGP. הראשון עולה 230 שקלים, והשני 430. אני חושב שהראשון יספיק לצרכיי הספציפיים, אך בכל זאת מתלבט האם לא לקנות כבר את הכרטיס השני היותר טוב. השאלה שעולה לי בראש היא, האם כרטיס כזה לא יהיה overkill יחסית למחשב עם מעבד 2 גה"צ? אני לא רוצה להגיע למצב שהמעבד (או זיכרון הRAM) יגרמו מצב של …

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by haziri,

טוב אני חושב שעדיף שאתם תרכיבו לי מחשב! הנה הרעיונות שלי! מעבד amd לוח אם מבוסס nforce2 512 ddr Radeon 9700 (אני לא יכול לחכות ל9500 פרו!!) לא צריך מקלדת, עכבר, רמקולים! לא צריך גם צורב (אני מעביר את הצורב מהמחשב הישן!מבוסס סקזי) אבל אם יהיה איזה 250-300 שקל פנויים אז אני אקנה גם צורב חדש! מארז: אני לא עושה oc ואני לא הולך לגעת במארז! אולי להתקין כרטיס כלשהו או משהו כזה! אז לא ניראה לי שאני צריך מארז tower or full tower אם אתם חושבים שכן אז תגידו! ספק: כמו שאמרתי אני לא הולך לעשות oc אז תציעו משהו שאני אצתרך ולא יותר מדיי!tsunamy350w יספיק? או hec300w ? ואני צריך גם כונן דיוידי! והרד דיסק: wd 80gig 8mb cache שחכתי להגיד שאני קונה גם את ה-lg flatron 700p אבל לא מהתקציב הנ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BedB0y,

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=product_detail&product_code=WA683UA%23ABA&jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20Pavilion%20dv4-2160us%20Entertainment%20Notebook%20PC〈=en&cc=us מישהו מכיר? וגם אשמח להמלצות על מחשבים של Dell או HP בגודל 13.3-14.1 שימושים : אינטרנט מוסיקה סרטים אופיס. לא יותר מדי כבד אבל שירוץ חלק. תודה

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  11. שלום, חבר רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים (כדוגמאת SKYRIM ו-DIABLO 3 לכשיצא) וצפיה בסרטים בהבחנה גבוהה. התקציב המקסימאלי שלו הוא כ- 7 אלף שקל אך הוא מעדיף לחסוך אם אפשר. רזולוצית המסך תהיה כנראה 1920*1080 והוא רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות. יש צורך בציוד היקפי - מסך, מקלדת, רמקולים (אין צורך בעכבר). שקט 5/10, לא חשוב במיוחד, אבל רצוי שזה לא ישמע כמו מנוע סילון בחדר. לא בטוח לגבי אוברקלוק בעתיד אבל מעדיף שהאופציה תהיה קיימת לאוברקלוק קל/בינוני. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס, יש צורך להרכיב בחנות. העדפה לאזור הדרום (הבחור מקרית-גת). מבחינת שדרוג - סביר להניח שכ.מ בעוד כמה שנים. נעזרתי במפרטים המומלצים ובניתי מפרט שאני חושב שמתאים לצרכים שלו אבל אשמח ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by se7en,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. חשוב שיהיה כפול ליבה. לא למשחקים.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  13. המחשב שלי כבר ישן ועושה בעיות, אז אני מחפש מפרט למחשב חדש תקציב - סביבות ה-3200 (אפשר לחרוג או ההפך אם אפשר לחסוך) שימושים - גיימינג ושמיעת מוזיקה (רק שמיעה) אני מעוניין לשחק ברוב המשחקים בצורה חלקה כאשר אני על הגדרות בינוניות עם טיפה נטיה לגבוהות. בקשר למסך, אני יקנה בהמשך אם ארגיש צורך. ציוד היקפי - אין צורך בציוד היקפי שקט - מ-1 עד 10 השקט חשוב 8, כלומר בהחלט חשוב אבל לא קריטי. אוברקלוק - מה זה? אין צורך בחנות מסוימת.. רק שתהיה אמינה שדרוג - מעדיף שתהיה אפשרות לשדרג בהמשך (אבל לא באופן מאוד משמעותי) וואלה מי שעוזר מלך

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  14. שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ללא ציוד הקפי (מקלדת עכבר ומסך) אבל אני צריך צורב ולפחות 4-6 יציאות .USB מטרות המחשב: משחקים קצת כבדים, סרטים (המחשב יתחבר לLCD) ואינטרנט, והרצת תוכנות הרבה בבת אחת. העיקר שיהיה כמה שיותר שקט מכיון שהוא נמצא בחדר ותמיד דולק... אני לא יודע מה זה OC אז...לא לסיום אני מחפש מחשב עם הרבה כוח שלא יתקע ושירוץ מהר. ואם יש עוד המלצות אז אני מודה מראש. תודה רבה, אשמח לתגובות.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by Ketty V,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעלות סבירה והרכבתי לעצמי כזה בעלות של 4290 שקלים, מודה שרכשתי גם מערכת הפעלה כי אני לא רוצה משהו פרוץ וה-XP שלי לא בא בחשבון. אתם יכולים להסתכל לומר האם יש דברים שאני יכולה לשפר? חשוב לי לדעת להריץ משחקים ברמה בינונית/טובה (לא צריך מקסימלית) ושהעלות לא תהיה בשמיים, אני רואה שכרטיס המסך שבחרתי מסומן באדום ולצערי לא מבינה מספיק, למרות שקראתי המון. מצורף צילום של כל מה שבחרתי, האם יש המלצות לשינויים או דברים שלא ישתלבו טוב? בבקשה תעזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by parker,

אפשר לעבור את התקציב ב 200-300 שקל ,אני אודה לכם אם תעזרו לי עם זה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי תקציב של 8K לשני מחשבים הראשון למשרד לשימוש בתוכנות אופיס למינהן ואינטרנט חשבתי להקציב לו כ1500 ש"ח כדי שישאר לי סכום מכובד למחשב השני אבל יש כמה דרישות שמקשות * צריך להיות מבוסס על לפחות AMDX2 3800 או המקביל שלו מאינטל E2160 [שיותר טוב לשימושי משרד אבל גם דורש תוספת של כ100 שקלים לתקציב] *כרטיס מסך OB *מספיק ארדיסק מינימלי של 80GB המחשב השני יהיה לבית לצרכי משחקים בתקציב שנשאר כ6000 ש"ח *אין צורך במרובע ליבות * כרטיס מסך עדיפות לאחד מה8800GTS [אין לי צורך בGTX ] יכול להיות גם 2900 מתוכנן OC קל תודה מראש אני נ.ב אם אפשר לתת לי יותר מאופציה אחת כי אני קונה מספק ספציפי ולא בטוח שיש לו את כל הרכיבים מכל הסוגים תוספת עריכה: אין צורך בציוד היקפי או בתוכנות …

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by zari,

שלום, אני סטודנטית ומעונינת לקנות מחשב נייד. שימושים: שימוש באופיס וגלישה. טווח מחיר: 2000-3000 מעדיפה לחסוך, כמובן. אך אם יש צורך אפשרית גלישת מחיר ב-100,200. גודל: 14 ( משקל נמוך וניידות ככל האפשר) כונן קשיח: מעדיפה SSD, אבל לפעמים זה בא על חשבון גודל האחסון, מה זה אומר? מיקום חנות: באיזור המרכז. הבנתי שדל וHP הם המחשבים המומלצים אבל אני מתבלבלת בין הבחירות השונות. אשמח לתשובה שתעשה סדר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג. כבר יש לי כרטיס מסך GTX 1050TI. בKSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. ננעלתי על תקציב אני צריך מחשב שכלול בו: מעבד לוח אם זכרונות ספק מארז הייתי רוצה לראות אפשרויות של AMD ו-INTEL כאחד (למרות שאני מעדיף אינטל אבל לא שולל AMD) ואם אפשר לשלב גם הארד דיסק בנפח סביר (SATA) חשוב לי שלוח אם יהיה מצוין ל-OC ויתמוך CF לעתיד אני יודע שאולי זה לא מומלץ אבל זה מה שאני צריך... ואני צריך שהמעבד יהיה טוב נראה לי Q6600 יהיה נהדר וכמובן ספק שיחזיק OC+זוג X1950PRO או 8800GTX או ULTRA תודה רבה רבה לעוזרים! אהה ולא הזכרתי שאני צריך גם קירור למעבד שיהיה טוב לOC וייכנס במארז... אל תשאלו למה אני אוהב את Enermax Chakra אבל גם אפולו טוב

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by s.os,

אממ אני חדש כאן בפורום ואני מחפש מפרט טוב בתקציב של 4500 שקל חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה AMD , חשוב מאוד שיהיה כרטיס מסך לא מובנה ובכללי זה הכל אני מדבר פה על מחשב ללא מסך ללא רמקולי מקלדת וכלום בקיצור רק מחשב תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. קניתי gta 4 והמחשב שלי לא משתף פעולה. מעצבן ממש. המפרט הקיים הוא: מעבד: intel Q9550 לוח אם: asus p5qc זכרונות: kingston 800Mhz 2Gb 2 sticks, לא זוכר איזה דגם. כרטיס מסך: gtx260 896Mb. ספק כח: 650W topower עם 80 אחוז ניצולת. מארז: gigabyte aurora דיסק קשיח: 1TB sata II seagate. אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל להוציא מהחלקים את המקסימום (אין לי מושג קלוש בOC, ולא כ"כ רוצה לקחת את הסיכון). יש לי זכרונות של kingston של 1333Mhz. 2 סטיקים של 1333Mhz. הם אינם עובדים עם הלוח אם הנוכחי, למרות שהוא מפורסם עם יכולת ל1333Mhz (ddr3). בנוסף, היה לי בעייה עם הקירור של המעבד, איזה קירור משתלם לקנות לאור העובדה שהמארז מאוורר היטב, ואני לא עושה אוברקלוק? אני מניח שהבעייה היא בכרטיס מסך…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by Jiv,

מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box כרטיס מסך ATI Radeon4850HD OC 2048MB DDR5 *מח"ול* ספק כח Antec EarthWatts 650W זכרון ‏2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel‎ לוח אם ASUSTeK Computer INC. P5GC-MX/1333 mainboard זה מפרט לGaming אז תדרגו בבקשה D: אני מדגיש אני פשוט משפר תמחשב שיש לי עכשיו

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by D-Max,

מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤668 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤515 כמות:1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2620 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤680 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 קירור לכרטיס מסך : צריך? סה"כ מחיר לכל המוצרים:6781 ¤ חברה אני צריך חוות דעת איך אתם חושבים המפרט הזה יחזיק אחרי OC למעבד ולכרטיס מסך ? האם מספיק חזק ? האם כדי להוסיף משהו לשנות משהו אני מחפש חוות דעת מאנשים שמבינים ואני דיי מאמין שאתם מבינים יו…

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by Deyan81,

שלום, אודה להמלצה למפרט מחשב לפי מה שעניתי בשאלון למטה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - ~4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות CAD, משחקים מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - CDROM 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן, מערכ…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים