עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W כל זה בערך 6 אלף שקל ! מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תספיק, כדי להריץ משחקים בצורה נורמלית? המחשב אצלי בערך 3 שנים השאלה אם כדאי לשפץ או לקנות חדש? תודה :cheesy:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון witcher 3 וכל משחקי ה fps החדשים‬‏ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי 24 ברזולוציה גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המחשב הנייד שלי עובד בממוצע 6-5 ימים בשבוע זה בסדר שהוא עובד ככה? אפילו סתם דלוק בתור שעון מעורר או הורדה באימיול / ביטורנט...כמובן עם משחקים בין לבין.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים! אני מחפשת לקרובת משפחה מחשב נייד 15.4' לשימושים משרדיים בעיקר הבקשות העיקריות שלה הן: 1. כונן אופטי צורב DVD 2. שהמחשב יהיה מחברה מוכרת ואמינה כמובן 3. אם ניתן אז לא לעבור את ה-3000 ש"ח 4. משקל כמה שיותר קל עד כמה שניתן 5. דיסק קשיח גדול 6. התוכנות העיקריות שהיא תפעיל הן תוכנות אופיס, חשבשבת ועוד כמה תוכנות שאינן כבדות (היא עו"ד אולי זה יעזור כדי לדעת באילו תוכנות היא תשתמש) 7. שיהיה כלול במחיר מערכת הפעלה, בקשר לאופיס כרגע לא צריך שיהיה כלול (אלא אם כן המחיר ממש אטרקטיבי גם עם אופיס) 8. כמובן שוב - גודל מסך 15.4' מקווה שרשמתי את כל הבקשות, אם שכחתי משהו אני אוסיף בהמשך, תודה רבה לכל העוזרים! מורן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ydob,

ברשותי מחשב IBM T41 הורדתי מהאתר את הדרייברים וכאשר הפעלתי את המדייה פלייר קיבלתי את ההודעה הבאה: Cannot play back the audio stream: no audio hardware is available, or the hardware is not responding בנוסף נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש הרבה סימני קריאה על ה OTHER DEVICES מהמחשב לא ניתן להוציא אפילו לא צליל. איך אני יכול לשלוח צילום מסך??? האם זו בעייה בדריבר או בחומרה ומה ניתן לעשות בנידון???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קודם כל שלום לכולם ותודה שאתם נותנים מזמנכם היקר להיות הרוח החיה של הפורום הזה ולעזור. אז ככה. לאחר שיש לנו בבית 2 מחשבים נייחים וכ-4 מחשבים ניידים, אנו מחפשים מחשב שיהיה לנו גם מכונת משחקים משומנת היטב וגם HTPC\מזרימדה בעל מארז מהודר. יש לי צורך במקלדת ועכבר בסיסיים לגמרי. עיצוב המחשב חשוב מאחר והוא ישב בסלון. כרטיס טלוויזיה לא נחוץ. המחשב אמור לשבת לנו בסלון ויחובר לטלוויזה HDTV 42" דרך כבל HDMI (שאותו יש לנו כבר). מבחינה תקציבית, אני חייל ועל כן מוגבל פיננסית. התקציב הוא עד 4000 ש"ח (ועדיף כמה שפחות :-) ).

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, חריגה מועטה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, צפייה בסרטים (הכל ב-4K) ועבודה משרדית פשוטה. אני מעוניין לשחק בכותרים נוכחיים תחת הגדרות הגרפיקה הטובות ביותר. המחשב יחובר למסך מחשב ולשתי טלוויוזיות (פרטים למטה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה …

9. מחשב שיוכל להריץ תוכנות שרטוט (תיב"ם) במחיר עד 6000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי לגלישה ,מדיה ואופיס. חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ?גלישה ,מדיה ואופיס כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח, חריגה של כמה מאות בודדים אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי כולל כל תוכנות adobe, מספר עבודות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עבודה ממושכת במחשב, שקט במידת האפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אני כבר לא מעט זמן מתעניין במחשב נייד לגיימינג וכעת כשיצאו דגמים עם כרטיסי מסך חדשים זאת נראית לי הזדמנות טובה, אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב אבל נשארו כמה פינות לסגור...התקציב הוא בסביבות 10K ואני מתכוון לרכוש מניואג, הדברים הראשונים שהכי חשובים לי הם גודל 17.3 אינץ' ו2080, אלה השאלות: 1.איזה יצרן עדיף? ASUS או MSI ולמה.. 3.איזה מבין הSSD כדאי? nvme או pci ולמה? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שימוש עיקרי - משחקים ויוטיוב. אין צורך בסים, אין אפשרות למתוח את התקציב. אשמח להמלצות.

14. שלום מצאתי כאן מפרט ב 1.6K https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95928 המחשב הוא לחמותי , מטרת המחשב זה שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה טיפה וכו...) כמה שאלות, האם המפרט הזה עוד עדכני וטוב? האם יש אפשרות להוזיל שם משהו שהתקציב שהמחיר ירד? לכמה זמן המחשב הזה יחזיק? תודה לעונים.

15. Started by מאיר אוליאל,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב , לצרכי למידה , אינטרנט, וקצת סרטים. אני אלך על סדרת הטינקפד של לנובו ביד שניה. אני נורא מתלבט בין שני הצעות מחשבים שראיתי: X201, מעבד i5 , כונן ssd 240 g, זיכרון פנימי 8 g ram ddr. מצד שני דגם הx220 אותו מעבד, כונן ssd 80g, זיכרון פנימי 8 g. שניהם אותו מחיר , אני מתלבט בין המפרט הטוב יותר של הx201 לבין החדישות של הx220.. יש לציין שחשוב לי שהמחשב ישרוד לי לשנה- שנתיים הקרובות וירוץ חזק בלי תקיעות מיותרות.. אשמח לקבל הסבר בכללי על הדגמים הללו של טינקפד, אורך חיים, עוצמה ,מהירות, ודברים שצריך לבדוק לפני שקונים מחשבים כאלו שנמצאים בשימוש כבר תקופה. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ספרים תוכנות אופיס עריכה גרפית קלה (לא פוטושופ) אשמח אם יוכל להריץ Civilization 5. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאד שיהיה שקט לאורך זמן. 6. ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי חברים, יש ברשותי כרטיס RTX 3080 ישירות מ-NVIDIA. אני מעוניין לבנות מחשב גיימינג עם תקציב שלא כולל כרטיס גרפי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 עם אפשרות לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, VR וסימולטורים (Microsoft Flightsim 2020; DCS World) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - RTX 3080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by IAbyss131,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר לחרוג לכיוון ה4000 מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר 3060 TI ו 750 POWER SUPPLY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

19. Started by gshani,

שלום לכולם, אני עוזר לאחותי לבנות מפרט למחשב לשימושים ביתיים בלבד. התקציב הוא 1600 ש"ח (אם יש אפשרות לחסוך עוד כמה גרושים אשרכם) אשמח לדעתכם : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 255 3.1Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Box כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: GZ-PB MidiTower Black 80 MM COOLER NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪138 ספק כוח: Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version כמות: 1 - מחיר: ₪111 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪114 קשיח למח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by blaaaa,

הבנתי שב3000 שקל אפשר לקנות מחשב גיימינג נייח חזק מאוד (אני מקווה שזה נכון) יש לי מסך, מקלדת ועכבר. אז אני צריך רק את הקופסה. אני מבין קצת (ממש קצת) בחומרה של כרטיסי מסך, ובקשר לכרטיס מסך הייתי רוצה שיהיה לו HW TNL ואת ה pixel shader ו vertex shader החדשים ביותר שאם אני זוכר נכון זה גירסה 5, אם יש יותר חדש אדרבא ואדרבא. (אם כל מה שאמרתי בקשר לכרטיס מסך זה שטויות, טעות שלי) תודה מראש blaaaa

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Joha132,

אהלן חברים, ברשותי מחשב נייד מסוג HP Pavilion DV6 6020ej ברצוני לרכוש זיכרון RAM (תוספת) למה שיש, כרגע יש 4GB, ואני מעוניין להוסיף עוד 4GB. לאחר ריפרוף ברשת, הבנתי כי למחשב זה דרוש כרטיס כזה: " DDR3 1333Mhz so-dimm memory, aka PC3 10600 so-dimm memory " להבנתי, ישנם 3 כאלו הנמכרים בארץ (אם מישהו יוכל לתת לי באמת משהו אחר ויותר מדוייק, אני מאוד מאוד אשמח) Kingston DDR3 4096MB 1333MHz http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779823 Samsung DDR3 4GB 1333MHz[ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777972 G.Skill DDR3 4096MB 1333MHz http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756143 אשמח לקבל המלצות, מה עדיף מה מומלץ ומה לא, ואם ישנה אפשרות אחרת יותר מתאימה - גם כן. תודה רבה לעוזר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by D-j-d,

אוקי אני מתכנן לבנות מפרט למחשב חדש עכשיו אני צריך אותו בישביל משחקים בעיקר דברים כבדים.. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג. תקציב אני עדיין לא ממש סגור עליו אבל בטח שלא מעבר ל5000.. אני צריך סה"כ מעבד,לוח-אם,זכרונות,כרטיס מסך,ספק. אחרי המעבד דיי נתקעתי בבחירת הלוח אם.. אגב בלוח אם אני צריך שיהיה איזה חריץ PCI אחד לפחות. המעבד זה: Core 2 Duo E6400 ספק: ‏Liberty ELT500AWT 500W‎ כרטיס מסך: אני חושב על ללכת על ‏8600GTS 256MB של Point Of View ... אם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו טווח מחיר דברו.. הבנתי שיש גם גירסה דומה של ג'יגהבייט אבל לא יודע ממש מה יותר טוב. צורב: Pioneer ‎DVR-212DBK‎ DVD±RW x18 Black SATA‎ או Asus ‏DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA‎ זכרונות אני עוד לא…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alergic,

MIDI TOWER ALUMINIUM ATX 190 NIS INTEL CORE 2 DUO 2.13 GHZ 2MB 1066MHZ LGA775 E6400 CPU 1270 NIS GIGABYTE GA-8I945-S3 INTEL945P FSB 1066 MOT 571 NIS POWER SUPPLY GOLD 480 WATT 120 MM 129 NIS EACANN SPEAKERS 2.1 168 NIS ATI RADEON X1300 512MB SAPHIRE (LO YODEA MEXIR) KINGSTON DDR2 512MB 677 MHZ 766 NIS HD 250GB SATA SAMSUNG 500 NIS DVD RW 170 NIS MONITOR 19 LCD 8 MS YUNDAI 1200 NIS KEYBOARD AND MOUSE 100 NIS WEB CAMERA 50 NIS האם זה מפרט טוב למשחקים? האם אפשר למצוא מחיר יותר טוב? לא אין יותר פירוט בינתיים זה מה שאמרו לי... מה אפשר לשנות במסגרת התקציב? האם הנתונים נכונים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אחרי כמעט חודשיים של חיפוש מפרט אידאלי למשחקים, בניתי יחד עם עזרתכם 2 מפרטים אופציונלים סופיים. איזה מהמפרטים הבאים ישתלם יותר מבחינת עלות\ביצועים ועל איזה מהם עדיף ללכת? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤990 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 690.00 ¤ כרטיס מסך: XFX PX8800GTS PV-T80G-THF9 PCI-e 640MB DDR3 Retail Video Card מחיר: ¤2450 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤380 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤810 מארז: Gigabyte GZ-FSCA1ANS Aurora Aluminium Silver Case מחיר: ¤695 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤450 מסך: Sony S…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by medic_29,

היי שלום לכולם אני מעוניין במחשב חזק למשחקים שיכלול גם את כל הציוד ההקפי, מסך 24 אינץ ,כולל מערכת הפעלה , 2 גיגה לפחות זיכרון ואם ניתן שללוח אם יהיה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. ואם יש חנות מאיזור חיפה או הצפון שניתן יהיה להרכיב את המפרט יהיה מעולה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.