ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אמא שלי בקשה ממני לארגן לה מחשב, חשבתי לקנות לה מחשב נייד ( היא גם העדיפה ) כי אין לה הרבה מקום בחדר, וכי מידי פעם במקרה הצורך אני יוכל להשתמש בו. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן משקל לא חשוב. לא ישומש למשחקים וכו' - כרטיס מסך הכי בסיסי ( שיריץ דברים בסיסים כמו ENEMY TERRITORY גם לא חובה אם זה ישפיע על מחיר. ) ישומש בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים, תכונות אופיס וכו' . אני עוד מעט מתחיל ללמוד קורס של .NET וחשבתי שזה יכול להיות שימושי בעיקר השימוש הוא בתוכנה VISUAL STUDIO לפי הידוע לי ולפעמים אני גם עובד כ WEB MASTER ומשתמש בתוכנות כמו DREAMWEAVER.. FRONT PAGE.. PHOTOSHOP וכו' לא יודע איזה דרישות יש לזה? ( נראה לי גיגה וחצי של זכרון פנימי יספיק לגמרי ). עד כמה …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב החלטתי להתחדש בנייד שולחני חדש. רוב הניידים במחירים שאני מחפש משתמשים במעבד בעל סיומת U- הבנתי שזה אומר שהוא בעל צריכת אנרגיה נמוכה אך לא מצאתי הסבר לגבי כמה זה פוגע בביצועים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס וקצת עיבוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מעוניין בנייד לסטודנט למטרות Office ,גלישה. רצוי מסך מט וזמן סוללה ארוך ככל האפשר, כמובן לא משהו כבד במיוחד. לדעתי ניתן להסתפק בתקציב הרבה יותר צנוע ואני מניח שגם בסביבות 3.5K אפשר לעמוד במטרות. התקציב הכללי הוא המקסימום ואין חובה להגיע אליו.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר ביקשתי את עזרתכם בבניית מפרט למדיה סנטר אך הרכישה לא יצאה לפועל ונדחתה במעט לצערי. היום יש ברשותי מעבד i5-2500K 1155 חדש, ואני מנסה לבנות מפרט סביבו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בלבד, מרכז מדיה ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי רוצה לקנות מחשב לבן שלו(בן 15) והבן שלו משחק הרבה משחקים כבדים , הם גרים באוסטרליה , הרכבתי לו מפרט מחנות טובה באוסטרליה יצא בסביבות ה6000שקל... 2000דולרים אוסטרליים.. , תגידו אם יש משהו לשפר : Manufacturer Model Description Price Quantity AMD ATHLON64-3000+BOX AMD ATHLON 64 3000+ (2GHZ, 512K CACHE, HYPERTRANSPORT, 64BIT, SOCKET754) + RETAIL BOX $355.00 Gigabyte GA-K8NPRO Gigabyte GA-K8NPRO S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. $220.00 Western Digital WD1200JD Western Digital WD1200JD 120gb 7200rpm 8mb SATA $165.00 LG F700P LG Flatron F700P 17" Monitor $269.00 Gigabyte GV-N59X128D Gigabyte GV-N59X128D nVIDIA,FX5900XT/128…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, חריגה מועטה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, צפייה בסרטים (הכל ב-4K) ועבודה משרדית פשוטה. אני מעוניין לשחק בכותרים נוכחיים תחת הגדרות הגרפיקה הטובות ביותר. המחשב יחובר למסך מחשב ולשתי טלוויוזיות (פרטים למטה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? +-1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה קלה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ? מפרט נוכחי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ oc to 4.3GHZ 1155 6MB Scythe Mugen -2 Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333-x4 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDM LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 6. האם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי בירורים רבים אני החלתתי ללכת על amd במקום אינתל אז הנה המפרט Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1369.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 903.73 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SP-97 CPU Cooler for AMD [ ¤ 308.56 ] 1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 638.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1568.97 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 251.87 ] …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לשפר / האם המפרט כדאי בתקציב הנוכחי: מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67A-UD3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11714 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD,לגיימינג,כרטיס מסך טוב. מחש בלבד,בלי מקלדת בלי כלום. שיריץ משחקיםכמו Quake 4 וDoom,שירוץ עם תכונות הורדה ברקע,HD גדול, כרטיס מסך 256MB,מארז MID-TOWER נחמד. מספיק מארז Sunbeam Samurai , וזהו. תודה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...ur=2&t=1&c=583 מחשב נייד Packard Bell Easynote TM85JO199IL מחשב נייד Packard Bell מדגם Easynote TM85JO199IL, עם מעבד i5-430M, דיסק קשיח בנפח 500GB וזיכרון פנימי4GB הפתרון המושלם למולטי-טסקינג עם השילוב המצוין של ניידות, פונקציונאליות וסטייל מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i5-430M, 2.26GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit באנגלית, עברית או רוסית * מסך: 15.6´´ HD LED LCD * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GE Force GT320 1GB * כונן: DVD Multi Burner * תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n חיבורים: * 3 xUSB * HDMI * VGA * RJ-45 * קורא כרטיסים א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפשים מחשב נייח או נייד ,עדיפות לנייח מפאת מקום,אלא אם כן נייח משמעותית "שווה" יותר . מחשב לצורך office, גלישה ומשחקים (שהילדים יגדלו). מה מומלץ? שיקול המחיר הוא מאוד משמעותי. נשמח לקבל הכוונה מה לחפש או דגמים ספציפים... מנסים לנצל את מבצעי black friday:)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק WOW בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר (אני יודע שזה אפשרי כי משהו קנה מחשב ב-2000 ש"ח והכל רץ לו על ההגדרות הכי גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מה שצריך בשביל מחשב חדש (אין לי שום כוונה להעביר ממחשבים ישנים) 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הכל התחיל בזה שנשרף לי לפני שבועיים מסך של LG בן 5 שנים 17" ולא ניתן לתקן אותו מכיוון שהתיקון לא משתלם. בעקבות המקרה אמי החליטה בדרך מאוד לא קשורה שבא לא לקנות לפטופ, אמי מורה למתמטיקה בביה"ס תיכון, והמחשב כרגע נמצא בחדר שירות ששם אין מזגן והיא רוצה שתיהיה לה אפשרות לגלוש בחדר ובכל מקום בבית בכיף. הדרישות שלה הם אינטרנט ואופיס, כמובן שיציג סרטים כי בטח נשתמש בTVOUT, ושיהיה צורב, מסך גדול ונוח וזמן סוללה ארוך. אף פעם לא רכשתי מחשב נייד לא לי ולא לאחרים לכן אין לי מושג מה האופציות. יש של החברות המוכרות כמו IBM וHP , ויש גם חברות פחות טובות אבל הרבה יותר זולות. האם כדאי ללכת על חברה פחות טובה? האם שווה לקנות באותו תקציב יד שנייה? בבקשה תנו לי טיפים, אנחנו רוצים תוך ח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם לוח אם intel bearup lake DH67BL שתומך ב PCIe הסטנדרטי (X16) לכרטיסים גרפיים, אבל לוח האם והמארז הם Micro ATX. כרגע מעבר לגרפיקה המובנית אין כרטיס גרפי ואין לי מושג איזה כרטיס יתאים מבחינת לוח האם והרוחב של המארז. לא מצאתי את שם המארז אבל אני מצרף תמונה שלו. [ATTACH=CONFIG]5652[/ATTACH] אני מניח שPCIe לא משתנה על פי סוג לוח האם אבל יש לי תחושה שרוב הכרטיסים רחבים מידי. בקיצור, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של עד 300 ש"ח (להריץ פיפא ואן בי איי) שיכנס במארז כזה. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לצערי, קניתי מחשב מחורבן באייבורי עם יכולת גראפית של מחשבון כיס, על אף שהובטח לי ש"הוא יריץ fifa כמו נינג'ה..." כן כן... טוב, עכשיו, כל רצוני בחיים זה משחק קצר וקולח של Battle Field 2 מה ביקשתי?!?!?!?! טוב, אז לא מספיק שהמחשב מסריח, הוא גם הגיעה עם ויסטה... אין צורך להוסיף דבר... הויסטה פשוט מסרבת בתוקף להפעיל את המשחק ופחות או יותר מצפצפת על כל בקשה שלי... אז חוץ מלהעיף את הויסטה בכל המדרגות ולהתקין XP, אשמח אם תמליצו לי על צעדים לשדרוג המחשב שיוכל להריץ משחקים באופן סביר+. או, שזה תשובה מקובלת עלי, תגידו שהמחשב לא יכול להשתדרג וכדי שאני אמצא חברה במקום לחשוב על משחקים, סתם, שתגידו לי שהמחשב מחורבן ושכדי שאני יתחיל לחסוך למחשב חדש ושאני יעביר את המחשב הזה לסב…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CF3 CRISIS 3 ועוד כבד.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב הזה כבר כמה חודשים ובסה"כ אני די מרוצה ממנו. חוץ מבעיות מעצבנות שהיו לי עם הכרטיס מסך, הדרייברים שלו וההחלפה המטופשת הזאת שלא ממש עובדת בינו לבין הכרטיס של אינטל. קניתי לאחרונה את BF3, ולצערי הרב, כצפוי, הוא לא עובד לי. אני נתקל בבעיה שהמשחק מסרב לעבוד במסך מלא, אלא רק במצב חלון. הסרתי את הדרריברים של הכרטיס של אינטל וגם את הדרייברים של AMD. הורדתי את הCCC מהאתר של AMD לכרטיס שלי, אך הם אומרים שהוא לא נתמך ושעליי להוריד דרייברים מאתר היצרן. כמובן שבאתר היצרן, הדרייברים שקיימים הם דרייברים לא מעודכנים מיוני. האם יש משהו לעשות בנידון, או שאני תלוי בחסדי דל? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למעבד+לוח אם+RAM+כרטיס מסך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון משחקים, טובעניים למדי, חדשים (FPS, אסטרטגיה, RPG וכ')- LORDS OF THE FALLEN, COD, BATTLEFIELD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD-1920*1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשאיפה לגבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות משרדיות ושימוש בתוכנות כגון AUTOKAD. גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות למפרט מ KSP אך אם יש משהו טוב יותר, אשמח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר לגרפיקה, וידאו, אנימציה 2D ו-3D, ואינטרנט... CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX[ Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1,LAN Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory X2 Video Cards : Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case[ כמו כן אני מוסיף הרד דיסק WD 80 , 8 BUFFER וSEAGATE 20 GIGA שכבר יש לי....וכוננים וצורב מהמחשב הישן [move]המלצות לשינויים יתקבלו בברכה![/move]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה על ההתעניינות - השאלה היא מה הוא המחשב המועדף בשביל לשחק משחקים? #1 או #2? תודה להלן מפרט של מחשב #1: לוח אם איכותי GA-M61PM-S2 GIGABYTE מעבד AMD ליבה כפולה AM2 ATL4000 64 BIT פעולה שקטה זיכרון 2048 MB DDR-2 667 DUAL דיסק קשיח HDD SATAII 160GB 7200RPM מארז איכות כסוף כולל סעפת יניקת חום צד P4 MIDI ATX כרטיס קול Sound o/b 6 Channelשישה ערוצים כרטיס מאיץ גרפי חזק GeForce 8600GT SUPER (512MB)PCI-E כרטיס רשת Lan 10\100 o/b חיבור לאינטרנט 6 יציאות USB 1.1/ USB 2.0 שתי יציאות בחזית המחשב צורב DVD DVD-RW DL LG Super Multi דו שכבתי לצריבת 9 GB סט עכבר מקלדת ארגונומי רמקולים להלן פירוט של מחשב #2: Socket S939 BOX AMD 4600 athlon …
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול להעריך לי את המפרט הבא... p4 2.4 northwood INTEL D850EMD או משהו דומה לא בטוח שזה הסוג המדוייק של הלוח אבל הוא של אינטל 256MB RDRAM GEFORCE 4 MX400 צורב+סידירום H.D 60GB כרטיס קול כמובן מובנה על הלוח.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד (בפעם הראשונה שאני מתעסק עם אחד כזה). השימושים הם: אופיס, פוטושופ (מודע למגבלות הקיימות בניידים במחיר הזה, אין לי בעיה), סרטים (שיוכל לנגן 1080p). ממשק Aero פעיל (Win7). אני מתכנן להמשיך עם המחשב הזה גם ללימודים, ולא להחליפו ב-3-4 השנים הקרובות. אני יודע לשמור טוב על הציוד. המחיר המקסימלי הוא 1000$, המחשב ירכש בארה"ב, ע"י בנאדם שנמצא שם ויאסוף אותו. שמתי עין על מחשב ASUS U45JC גודל המסך: 14" נראה גודל מסך נורמלי. המחשב אמור להיות נייד. לכן 15.6 לא בא בחשבון, ו-13 יהיה בעדיפות נמוכה. כל דבר מעל או מתחת לא בא בחשבון. הערת ביניים: תוכלו להמליץ על מחשב עם מסך מט ולא מבריק באותו טווח מחירים ואותן דרישות? משקל: המחשב הזה עונה על דרישות המשקל (כ-2 ק"ג) זמן…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HD רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-