עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomerdol,

שלום חברים אמא שלי צריכה מחשב נייד לעבודה, עד 3K עם עדיפות לכיוון ה2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זאת נקודה חשובה, כמה שיותר קל יותר טוב, לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. אם זה אפשרי, שאיפה ל-6 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? נחמד אם יהיה, אבל אם זה לא מסתדר עם המשקל/מחיר אז לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Aviv943,

היי חברים. כמה שווה 460 GTX? בגרסת אוברקלוק של גיגהביט. וכמה הכי נמוך עוד כדאי לי למכור אותו? איפה כדאי למכור אותו? פעם ראשונה שאני מוכר משהו יד 2. תודה.

3. Started by barchuk,

[h=1]http://ksp.co.il/?uin=23957[/h] או http://ksp.co.il/?uin=23874 אם לכם על משהו אחר בסביבות ה 3000 מחיר אילת אני אשמח. חשוב 8ג'יגה ראם, כרטיס מסך סביר (לא מובנה) ושיהיה במשקל סביר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by UV1,

שלום, מה כדאי יותר? האם יש בעיות בטאצ' של היוגה 2? מדובר על מעבד i5 עם 8 גיגה זיכרון משתמש עסקי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dog,

לא מצאתי למשל בזאפ.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by biflush,

אהלן, אני מעוניין לפרסם למכירה את הרכיבים הבאים ואשמח לשמוע כמה הם שווים היום: Intel® Core™ i5-760 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz) PNY Quadro 2000D VCQ2000-PBD 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by evy,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב נייד. השימושים העיקריים שלה זה אופיס, אינטרנט, יוטיוב,קריאה וכתיבת מסמכים, פייסבוק, תמונות משפחה וסרטוני וידאו מהפלאפון. גודל המסך- 15 אינץ' , מאמין שהיא לא צריכה יותר מזה. עדיך לא כבד מדיי. שנתיים אחריות לפחות. אין לי אמת מידה לכמה אמור לעלות מחשב כזה, ככה שזרקתי 2000 ש"ח. אני מאמין שהמחיר אפילו פחות. אשמח לקבל הצעותיכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by spartan932,

קניתי כבר את המחשב, את המעבד והSSD הבאתי ממקומות אחרים ביותר זול ואת השאר מKSP סה"כ יצא לי 6500 מה דעתם על המפרט? [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%] Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד: [/TD] [TD=width: 80%] Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%] Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%] מארז: [/TD] [TD=width: 80%]מארז ללא ספק עם חלון צדדי CoolerMaster CM 690 III ATX [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%] ספק כוח: [/TD] [TD=width…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ososos,

אהלן, מבקש עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-3200 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני- גבוה 3. האם יש צורך בצ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yehmer,

שלום אני קונה מחשב מארה"ב חשבתי על שני הדגמים הבאים: asus zonebook http://www.bestbuy.com/site/zenbook-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory-500gb-hard-drive-16gb-solid-state-drive/1737324.p?id=1219062289095&skuId=1737324&st=categoryid$abcat0502000&cp=1&lp=4 לעומת: dell inspirion http://www.bestbuy.com/site/inspiron-14-touch-screen-laptop-8gb-memory-500gb-hard-drive/1753322.p?id=1219062804631&skuId=1753322&st=categoryid$abcat0502000&cp=1&lp=1 מה רמת הגימור של שני המחשבים? האם יש הבדל באיכות מסכי המגע? אשמח לשמוע על דגמים נוספים שדומים לאלה, אם חש אפשרות לקומבינציה של טאבלט אז גם טוב. תקציב של 900$ תודה יהודה

11. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים חדשים וסרטים (יהיה מחובר לטלויזיה 32" עם כבל HDMI) מסך למחשב אני לא צריך אין צורך בציוד היקפי לא מתוכנן OC..לא צריך מערכת הפעלה או אופיס המחשב יהיה בחדר אז די חשוב השקט הרכבתי פה מפרט לפי מה שאנשים כתבו פה בפורום ואני רוצה דעה לגביו Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪798 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪700 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2542 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Masasa,

[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]835[/td][td]1[/td][td]835[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP[/td][td]630[/td][td]1[/td][td]630[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel [/td][td]225[/td][td]1[/td][td]225[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ Sapphire[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]HD 6850 1GB GDDR…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by levinir1234,

שלום לכולם, עוד כמה חודשים יש לי בר מצווה ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. הדברים שחשובים לי הם: I5 או I7 6 או 8 GB זיכרון 1TB 15.6 אינץ' ומעלה כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו COD FIFA PES NFS GTA IV וסרטים. סוללה בינונית. התקציב הוא עד 5000 בערך. לבינתיים ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12481 ואת זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11863 תודה רבה לעוזרים,ניר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני אשתמש במחשב הזה למשחקים כבדים וקידודים כולל ציוד היקפי ומבחינת כרטיס מסך שלא יהיה ATI יש לי ניסיון רע איתם.... תודה מראש לעונים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Drogba,

אני כבר די הרבה זמן לא בתחום של החומרה (בערך חצי שנה) והרבה דברים השתנו (כנראה) , אז אני מבקש שתבנו לי מפרט : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 (בבקשה בלי חריגות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים די כבדים , אינטרנט , צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD (עדיפות ל730B של סאמסונג) , מקלדת ועכבר פשוטים , רמקולים פשוטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב DVD (צריך כונן DVD) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה לפחות 160GB בHD . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by itzkoo,

אני מתכנן בחוד-חודשיים הקרובים לקנות מחשב חדש והתקציב הולך להיות 6000 ש"ח. האם הזמנה מחו"ל והרכבה עצמית תוזיל את העלות? אם כן, מאיפה הכי משתלם לקנות מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD (יושב בסלון ומשמש גם כמדיה סנטר), לפעמים קצת פוטושופ, לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 20" MVE 1680X1050 ומחובר גם לטלוזיה (כשרואים סרטים) 1080 -לאילו ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, המחשב שלי מלפני כמה שנים, ולאחרונה התחיל "לקרטע" קצת. אני לא מבין הרבה, אבל ברגעים שיותר קשה לו לסחוב זה נראה כאילו הCPU והMEMORY בתפוסה גבוהה (לפי הטאסק מנג'ר, לא מעבר) זה קורה כשיש לי משחק רץ ברקע ואני מזגזג בינו לבין הבראוזר, כשיש לי יותר מידי חלונות פתוחים, כאלו. אני רוצה לשדרג מה שצריך, אבל לא בטוח מה עושה את הבעיה. אשמח לעזרה, מקווה שאני ממלא את זה כראוי: המפרט הקיים: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @3.20GHz 3.20 GHzMB: Gigabyte B85M-DS3HMem: 8.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) GPU: Intel HD Graphics 4600 ATI AMD Radeon HD 7800 Series GPU:HD: Samsung SSD 840 EVO 120G SCSI Disk Device (SSD)HD: Seagate ST10…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ding,

אהלן כולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורכי גרפיקה - אילוסטרייטור, פוטושופ, וקצת עריכת וידאו (לא 4K) תקציב בין 4-5K כמובן השאיפה היא לכמה שפחות,וכמובן אם השדרוג שווה אתזה אז הרעיון הוא להכניס הכל לNODE 202 - שהוא לא קשור לתקציב ואאני פשוט לא יודע איזה חלקים יוכלו להיכנס לשם. בגדול הדרישות שלי הם: לפחות 16 ג'יגה ראם HHD 1 TB מהיר שתיהיה אופיצה לSSD בעתיד המחשב לא ישמש לגיימינג אבל צריך להשאיר אופציה ל2 מסכים FHD 24' -2 כמו כן לא יבוצע אובר קלוק אז אין צורך להשאיר אופציה לזה אם זה חוסך בתקציב תודה למי שמוכן לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fps בעיקר (שנים לא שיחקתי אז אני לא זוכר שמות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יצטרף למסך Acer predator x32 ברזולו…

21. Started by Ovid,

יש לי מחשב ממש ישן מכמעט לפני עשור, כך שאין טעם לשדרג בו חלקים מסויימים. אני צריך מחשב חזק ככל הניתן שייתן לי להריץ : * מכונה וירטואלית * תכנות בסביבות עבודה שונות * שיריץ הכל במקביל בלי תקיעות כולל מלא טאבים בדפדפן מה לא.. וזאת אגב נקודה מאוד חשובה, אני לא סובל שום תקיעות או זמן "לחשוב" במחשב. * אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים. * שיהיה שקט. לגמרי. אני חשבתי ללכת בכיוון i7 , עם 16 גיגה ראם . אבל פה יש לי שתי התלבטויות : 1. האם ללכת על 4790 או על החדש 6700. הבנתי שההפרש בביצועים די זניח , אבל הליבה הגרפית משמעותית יותר חזקה. (זה אולי קריטי בשבילי מכיוון שלא יהיה כרטיס מסך חיצוני). בהקשר הזה, האם DDR4 באמת מהווה יתרון על DDR3 ? 2. רציתי משהו קומפקטי ככל הניתן. שאלה אם אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, מעוניין לבנות מחשב לאשתי העוסקת בעיצוב פנים בעיקר בהיבטים של הדמיות תלת מימד, פוטושופ ושרטוטים. כיום התוכנות העיקריות שהיא משתמשת בהן הן 3DS MAX בשילוב עם V-RAY כמנוע רינדור, REVIT, פוטושופ, אילוסטרייטור ומעט אוטוקאד. הדגש העיקרי של העבודה, ברמה היומיומית, הוא הדמיות תלת מימד ב-3DS MAX בשילוב עם V-RAY כמנוע רינדור. כיום היא מרגישה שצוואר הבקבוק שלה נמצא בזמן שלוקח לה לבצע רינדורים ב-3DS MAX (והיא מבצעת הרבה) מקריאה ברחבי הרשת אני מבין שלצורך זה כדאי לפי סדר העדיפויות: 1. לבחור מעבד כמה שיותר חזק בתקציב שלנו (נלך על I7 חדיש) 2. הרבה זכרון (נלך על 16GB עם לוח אם שתומך בהרחבה ל-32) 3. כרטיס מסך - נושא שבו אני מבין הכי מעט מה מידת החשיבות שלו לתוכנות ולצרכים שת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. ביוגה יש כניסת micro hdmi http://www.ebay.com/bhp/micro-hdmi-female

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shlomoreuven,

שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. בעקבות קריסה של המחשב הישן שלי (בן 4.5 ונדפקו לו הזכרונות, והכונן הראשי) ואני קונה מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה 4500-5500. אין צורך בחיסכון 2. מה שימושי המחשב עבודות דו מימד, בעיקר צילום (lightroom ומדי פעם פוטושופ ועוד תוכנות). אופיס (אם כי אני מניח שזה חסר משמעות.) יש לציין שאני אוהב לעבוד על תוכנה מסויימת ולהפעיל סרטי וידאו או מוסיקה במקביל. המחשב יחובר למסך של NEC PA241W רזולוציה 1920x1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 די חשוב (6), כי המחשב בסלון בשלב הנוכחי ובמהשך קרוב מאוד לחדר השינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. בנתיי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.