עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום קניתי פה בארץ מחשב של HP DV6... רציתי להזמין מEBAY סוללה מקורית כי המחירים פה בארץ של הסוללות יקרות יש אפשרות כזאת? ואם כן אפשר לינק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by CrayZee,

שלום רב אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. הייתי רוצה כי במארז היציאות מקדימה יהיו למעלה. במקביל הייתי רוצה לשאול שתי שאלות: 1. קראתי באיזה מאמר כי עבור מחשקים עדיף AMD. האם זה נכון? 2. באתר של וואלה מוכרים מערכות גיימרים. האם הם שווים משהו? תודה מראש

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן אנשים .. אז ככה.. כבר פעם אחת הרכבתי מפרט ע"י הפורום... (המחשב שאני כותב איתו בעצם... ) .. כרגע אני זקוק בדחיפות למפרט, שיחליף מחשב ישן - בשביל סטודנט שהמחשב שלו קרס והלך לעולמו (P3) . אני אישית ממלץ על AMD אבל צריך עזרה לרכיבים . השימושים: * אינטרנט והאפליקציות שמסביב שיעבדו מהר.. (מסנג'ר, דפדפן, ICQ ואפילו לפתוח איזה סרט במייל על הדרך) . * כל ה OFFICE - שיעבוד חלק.. חשוב מאוד . * צפייה בסרטים על המחשב . * המון מוסיקה . * משחקים סטנדרטים ולא מפלצתיים --> הכוונה היא שבהגדרות נמוכות המשחקים החדשים אפילו יעבדו סבבה . * אנטיוירוס\אנטיספיי\GMAIL NOTIFIER\FIREWALL וכדומה שיעבדו ברקע בלי להפריע ... ** אני יכול להמשיך שעות אבל אני מאמין שהגישה מובנת ! התקציב…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by cold fire,

אני עוד מעט נוסע לניו יורק ובדקתי והשוותי ומצאתי את המפרט הבא: intel duo core 2 e6300 212.22$ pqi turbo 512*2 667mhz 140$ x800gto 2 GDDR3 256 198.08$ total 550.03$ או 2420 ש"ח כעת יש לי מספר שאלות האם לקנות 2 סלוטים של זכרון ואז להשתמש בdual chanel או לקנות סלוט אחד ואופציה לשדרוג בעתיד אני צריך לוח אם, הרד דיסק , מארז, ספק (יש לי צורב DVD חדש של LG) למפרט הזה ראיתי גם כרטיסי מסך יותר טובים כמו x1800 וx1900 לסוגיהם אך הם יקרים נורא 300-400$ איך כרטיס המסך nvidia 7600GT 256 250-300$ לעומת הכרטיס במפרט שלי בבקשה תגובות לקראת הטיסה...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היה לי מפרט דומה לשל הבא, אבל המוכר המליץ לי להוסיף פה שם 50 ש"ח לקבל משהו יותר 'בטוח'. הנה המפרט, אני רוצה תגובות לגבי המחיר והמפרט אם אפשר . תודה רבה. - מארז איכותי USB ATX מהודר. - לוח אם GIGABYTE INTEL 945 PS3 - מעבד Core2 Duo E6300 אינטל 2MB. - זיכרון 667MHZ 1GB DDR2 2 עם 2 יחידות (ואז 2GB). המוכר אמר שהחברה לא משנה משהו. אפשר Twinmos. - כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT 256MB PCI-E - דיסק קשיח WS SATA 7200 8MB+160G, והוסיף לפני זה gig ...(?) - צורב DVD LG. - מקלדת, עכבר... לפני מע"מ 3988 עם מע"מ 15.5% יוצא 4607 ש"ח. המחיר כפוף לשער הדולר ביום האספקה. מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gorzany,

היי לכולם. אני בדרך לקנות מחשב נייד (עדיפות עליונה לדל ולנובו) ונתקלתי במחשב VOSTRO 1310 של חברת דל: מעבד - T8100 זכרון - 2Gb הארד דיסק - 160Gb 7200RPM מסך מט בגודל 13.3' ומשקלו כ-2.02 ק"ג. מה דעתכם? יש למישהו ניסיון איתו? תודה מראש. דרך אגב, שכחתי לציין - המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס, מאטלב ושיתמוך בסרטים (אני לא יודע אם הכרטיס מסך OB X3100 תומך ב-HD, אם מישהו יודע, אשמח לדעת אם הדבר אפשרי).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by most,

המחשב מיועד למתנת בר מצווה. אפשרית חריגה בתקציב, אך כמה שפחות יותר טוב שימושים: אינטרנט סרטים משחקים בברכה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ריר בזאפ. מיואש - לא יודע מה לעשות יותר ולא יכול להמשיך ככה. אני רוצה קוואד אקסטרים ואת הכרטיס הכי חזק של ATI, לא ישן בלילות... :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד עם פה ושם משחקים קלים ביותר אך הוא עם סורק, אני זקוק למחשב לתקופת זמן דיי ארוכה כלומר שהמהירות תהיה גדולה בינתיים יש לי את זה: מעבדAMD AthlonXP 2000+ 1666MHz , 256Kb 266MHz FSB - Tray - No fan 415 גוף קירור למעבדSpire 5U213C1H3G FridgeRock Socket462 50 לוח אםVIA KM400 - Gigabyte GA-7VM400M , M.ATX 359 זיכרון פנימי256mb PC2700 DDR-RAM - 333MHz 225 דיסק קשיחWestern Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 375 כונן תקליטורים Asus X52 116 כונן דיסקטיםTeac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 51 כרטיס מסךInnovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard 330 כרטיס קולOnboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשתOnboard - מובנה על הל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני קונה מחר מחשב. מטרת המחשב : משחקים די כבדים לא מתכוונת לעשות OC AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 988.97 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 571.43 ש"ח ASUS A8N-E - 939 (nForce4 Ultra) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 885.74 ש"ח LEADTEK - WinFast 6600GT 128mb DDR - PCX - Retail 1,135.09 ש"ח Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 529.91 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk 346.45 ש"ח .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 52.30 ש"ח COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUP…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RUJI,

http://img155.imageshack.us/img155/7581/untitled2fm.jpg (התמונה גדולה אז תעתיקו את הכתובת לשורת הכתובת) יש למישהו הצעות מה לשפר/להוריד/לשנות? תודה מראש, ניר. תקציב עד 8K בלבד ולא שקל יותר! ואני מתכוון אל זה תודה (:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Radical Dreamer,

Case: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W - 369.00 Processor: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray - 789.00 Motherboard: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard - 699.00 Memory: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X 2 - 618.00 Power Supply: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply - 429.00 Cooling: GlacialTech Igloo 7200 Light, Socket 754/939/940 - 59.00 Hard Drive: Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD - 569.00 Video Card: Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256MB Retail Video Card - 1089.00 CD-Drive: NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW - 299.00 Floppy: Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Deddy,

כולל מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים אם אפשר גם צורב DVD עדיף AMD תודה רבה לכולכם מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעוניין בהצעות למפרטים בסדר גודל של 3,000 עד 6,000. אעפ"י שהחבר שלי אמר שהתקציב שלו יכול להגיע עד 6000, אני מניח שהמקסימום עומד על 5000. המחשב שלו צריך להיות חזק יחסית, אך לא יותר מדי. בסה"כ, אני רוצה גרפיקה לא רעה, ומחשב שיהיה מספיק חזק ויוכל להפעיל מספר יישומים בו זמנית. ראוי לציין שחבר שלי משתמש בתוכנות לעריכת מוזיקה. * יש העדפה ללוחות M של Abit. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Arkadi.Krr,

התקציב שלי הוא 4100 - 4500 מטרות: אני צריך את המחשב בשביל משחקים כבדים(כמובן הגרפיות, תלת מימדיות גבוהה.... בגלל המשחקים) וכמובן כל שאר הדברים הקטנים כמו סרטים/תוכנות/עבודות(וואורד וכאלו). ציוד הקפי: מסך אין צורך, מקלדת ועכבר לא משנה אני יקנה כבר בחנות משהו קטן מה שחשוב לי פה זה המפרט, רמקולים(רמקולים,עכבר,מקלדת ומסך לא נכללים בתקציב) כנ"ל וכרטיס TV אין צורך. צריך DVD ביחד עם צורב בכונן אחד, כונן דיסקטים צריך, כרטיס קול סטנדרטי. אני לא ידוע ממי לקנות אבל כמובן לא מKSP ולא מאייבורי. ממליצים לי על IQPC אז אם אתם מחזקים את ההמלצה הזאת אז תביאו לי משם מפרט. [http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputerB.asp] כמובן כמה שיותר המחשב יהיה שקט יותר טוב. מקסימום שקט. נושא הקירור אני ל…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי = 10 טאבים פתוחים בפיירפוקס + וורד +אקסל+ סרט divx וגם לשיתוף קבצים. דרישות נוספות: שיהיה בגודל קטן, דהיינו לא יותר מ-30 ס"מ לכל מימד. מקום לשני דיסקים קשיחים+צורב. (כרגע אני קונה רק דיסק אחד אך רוצה אופציה להוספה) שיהיה שקט. זה חשוב מאד. עדיף שיהיה מארז לא מכוער. עדיף שכניסות ה-USB והאוזניות והכפתורים יהיו למעלה או באמצע.(המחשב מונח על הרצפה). אני לא מתכנן OC אלא אם תגידו שאפשר ושזה לא יפגע בביצועים ובשקט. מעבד של אינטל.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. . מה התקציב? 6500 ש"ח במזומן שטרות כסף 2. מטרות המחשב? עריכת וידאו כבדה מאוד HD,עריכה כבדה בפוטושופ ופלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: דרוש מסך 22 אינץ' תומך FULL HD. וגם רמקולים סבירים, רמקולים בסביבות 400 ש"ח. דרוש גם סט של מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT LASER DESKTOP 3000 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אין צורך בכרטיס קול איכותי (מספיק המובנה על לוח האם). דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by fizban,

(לכל מי שעזר לי ביומיים האחרונים) אם כבר אני החלטתי לחכות עם המחשב, זה לא אמור שההורים שלי צריכים לחכות 1. מה התקציב המקסימלי? - תקציב עומד על גג 2500 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משרדי - גלישה באינטרנט, אופיס על כל תוכנותיו. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס 2007 על ווינדוס 7, בנוסף רק גלישה באינטרנט וצפייה במצגות וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך במסך או רמקולים או כל תוספת אחרת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש לי כרגע את HDD ה"ישן" של ההורים שלי 320GB של SEAGATE שאני מניח יהיה בשימוש למערכת ההפעלה.…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש מחשב נייד לשנת הלימודים האוניברסיטאית הקרובה, צמצמתי את האפשרויות שלי ל-2: דל- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13071 לנובו- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13622 מה עדיף? המחירים יוצאים שווים כשמאריכים את האחריות של הלנובו לשלוש שנים? מה אמין יותר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD (יושב בסלון ומשמש גם כמדיה סנטר), לפעמים קצת פוטושופ, לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 20" MVE 1680X1050 ומחובר גם לטלוזיה (כשרואים סרטים) 1080 -לאילו ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ding,

אהלן כולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורכי גרפיקה - אילוסטרייטור, פוטושופ, וקצת עריכת וידאו (לא 4K) תקציב בין 4-5K כמובן השאיפה היא לכמה שפחות,וכמובן אם השדרוג שווה אתזה אז הרעיון הוא להכניס הכל לNODE 202 - שהוא לא קשור לתקציב ואאני פשוט לא יודע איזה חלקים יוכלו להיכנס לשם. בגדול הדרישות שלי הם: לפחות 16 ג'יגה ראם HHD 1 TB מהיר שתיהיה אופיצה לSSD בעתיד המחשב לא ישמש לגיימינג אבל צריך להשאיר אופציה ל2 מסכים FHD 24' -2 כמו כן לא יבוצע אובר קלוק אז אין צורך להשאיר אופציה לזה אם זה חוסך בתקציב תודה למי שמוכן לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fps בעיקר (שנים לא שיחקתי אז אני לא זוכר שמות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יצטרף למסך Acer predator x32 ברזולו…

23. Started by itzkoo,

אני מתכנן בחוד-חודשיים הקרובים לקנות מחשב חדש והתקציב הולך להיות 6000 ש"ח. האם הזמנה מחו"ל והרכבה עצמית תוזיל את העלות? אם כן, מאיפה הכי משתלם לקנות מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ovid,

יש לי מחשב ממש ישן מכמעט לפני עשור, כך שאין טעם לשדרג בו חלקים מסויימים. אני צריך מחשב חזק ככל הניתן שייתן לי להריץ : * מכונה וירטואלית * תכנות בסביבות עבודה שונות * שיריץ הכל במקביל בלי תקיעות כולל מלא טאבים בדפדפן מה לא.. וזאת אגב נקודה מאוד חשובה, אני לא סובל שום תקיעות או זמן "לחשוב" במחשב. * אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים. * שיהיה שקט. לגמרי. אני חשבתי ללכת בכיוון i7 , עם 16 גיגה ראם . אבל פה יש לי שתי התלבטויות : 1. האם ללכת על 4790 או על החדש 6700. הבנתי שההפרש בביצועים די זניח , אבל הליבה הגרפית משמעותית יותר חזקה. (זה אולי קריטי בשבילי מכיוון שלא יהיה כרטיס מסך חיצוני). בהקשר הזה, האם DDR4 באמת מהווה יתרון על DDR3 ? 2. רציתי משהו קומפקטי ככל הניתן. שאלה אם אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, המחשב שלי מלפני כמה שנים, ולאחרונה התחיל "לקרטע" קצת. אני לא מבין הרבה, אבל ברגעים שיותר קשה לו לסחוב זה נראה כאילו הCPU והMEMORY בתפוסה גבוהה (לפי הטאסק מנג'ר, לא מעבר) זה קורה כשיש לי משחק רץ ברקע ואני מזגזג בינו לבין הבראוזר, כשיש לי יותר מידי חלונות פתוחים, כאלו. אני רוצה לשדרג מה שצריך, אבל לא בטוח מה עושה את הבעיה. אשמח לעזרה, מקווה שאני ממלא את זה כראוי: המפרט הקיים: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @3.20GHz 3.20 GHzMB: Gigabyte B85M-DS3HMem: 8.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) GPU: Intel HD Graphics 4600 ATI AMD Radeon HD 7800 Series GPU:HD: Samsung SSD 840 EVO 120G SCSI Disk Device (SSD)HD: Seagate ST10…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.