ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום ושבוע טוב. ברשותי כמה חלקים למחשב, אשמח להשלמת החלקים למחשב שלם כדי לקבל את ביצועי הגיימינג הכי טובים שאפשר עבורם: כרטיס מסך: RTX 3070 TI לוח אם: Gigabyte B560M AORUS ELITE מעבד: I710700F זיכרון ראם: VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 ספק כוח: Gigabyte P750GM מסך: 1440p 165hz החלקים שנותרו אני מניח הם קירור למעבד, מארז וזיכרון למחשב אבל פה אני פה לשאול אתכם, איזה חלקים בעצם נשארו, ומה כמובן הכי מתאימים וטובים לביצועי המחשב. לגבי הזיכרון אשמח שהוא יהיה 2 כונני SSD. תודה רבה! אשמח שזה יהיה מ-TMS.
-
-
- 3 תגובות
- 406 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+HD+SOLIDWORKS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב גיימינג הרשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש להשלים את המחשב. לום אם ומארז, עקרונית. מטרות גיימינג בעיקר. חשבתי אולי על ה x79 dark / asus rampage iv/ asus x99 deluxe ? Corsair Platinum DDR3 32gb 2666mhz Gtx titan black supercloced 6gb DDR5 i7 4930k Corsair hydro H100i cpu cooling evo 840 500gb ssd evga supernova 1200 p2 power supply תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לחברי נשרף הלוח אם ויש לו תקציב נמוך יש לו DVD , הארד דיסק , סטיק זכרון של 512 , כרטיס מסך (AGP) , זקוק מכם למעבד + לוח + מארז וספק למרות שיש לו ספק ג'נרי + פנטיום 4 2.4 על סוקט 478 אפשרות ב' היא להשתמש בחלקים שיש לו אבל מומלץ שלא אין דרישות מציוד הקפי , צורך במחשב בסיסי לכן תקציב נמוך
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התחלתי לבנות מפרט באחת מחניות האינטרנט והחלטתי על מעבד I7 3960X לוח אם של אסוס Rampage IV Extreme s2011 ו4X8 זכרונות של Corsair Vengeance Quad Channel וכרטיס GTX580 של אסוס יש לי כבר את הדיסקים הקשיחים רציתי לדעת איזה מארז וספק כדאי לי לקחת אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק חזק מדי תודה רבה
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מספר רכיבים שכבר קניתי, אודה לעזרתכם בהשלמת המפרט. מחשב נועד לגיימינג בינוני. ללא אוברקלוק. I5 9600kf 2060super Corasair vangence 16g 3000mhz Samsung evo 970 500g שוקל לרכוש: Antec 550w P7 silent Asus prime b360m-a. מאורר למעבד - פתוח להצעות (משהו בסיסי שיעבוד טוב ולא ירעיש) מה דעתכם? יעבוד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מספר רכיבים שכבר קניתי, אודה לעזרתכם בהשלמת המפרט. מחשב נועד לגיימינג בינוני. ללא אוברקלוק. I5 9600kf 2060super Corasair vangence 16g 3000mhz Samsung evo 970 500g שוקל לרכוש: Antec 550w P7 silent Asus prime b360m-a. מאורר למעבד - פתוח להצעות (משהו בסיסי שיעבוד טוב ולא ירעיש) מה דעתכם? יעבוד? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל בבקשה כמה שפחות הפירוט למטה שלום יש לי כרטיס מסך4200 TI ודיסק קשיח ישן של ATA ומארז חדש אני רוצה להשלים מפרט למחשב , אבל מחשב לעבודה אני רוצה שתכינו לי מפרט מ KSP העניין הוא שאני מעוניין בעלות מינימלית אני רוצה שהוא יכיל מעבד AMD 3000 64 שראיתי שעולה שם 490 בשאר הדברים שהם לוח אם , זכרונות , ודיסק קשיח אני לא כלכך מבין האפשרות המועדפת עליי היא שתארגנו לוח אם הכי זול שיתמוך ב AGP ו ATA ואם תצליחו לעשות את זה ביחד עם זכרונות הכי זולים יהיה סבבה , זיכרון שיהיה 512 הכי זול בסטיק אחד של 400 MHZ . ביחד עם המעבד שציינתי כמובן. אם בכל זאת לא תצליחו לארגן לוח אם שיתמוך בAGP ו ATA אז אני מוכן שיהיה SATA אבל עדיין שיתמוך ב AGP , ואותם זכרונות כמו בפסקה למעלה . אני מודה לכם מקרב…
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התבקשתי לעזור לחבר ומאחר שעזרו לי כאן המון בפורום אני אעביר את זה אליכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ויש הצדקה- אני לא רואה סיבה לחריגה עבור הדרישות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- סרטים, גלישה, אופיס - אין צורך בכרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד - אופיס , גלישה, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום שוב, העברתי את האשכול לפורום הזה, אני חושב שהוא מתאים יותר לפה וגם יש פה יותר פעילות. יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריךקירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנוו…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני משדרג מחשב קיים וכבר הזמנתי כמה חלקים ממבצע Gold box שהיה בשבוע שעבר באמאזון והם אמורים להגיע אליי תוך כמה ימים. מה שהזמנתי: AMD A10 7870K Corsair Vengeance Pro 16GB 2400MHz CMY16GX3M2A2400C11R Transcend Information 256GB SATA III SSD TS256GSSD370S עברתי על הדיונים פה וראיתי שבגדול לא מומלץ AMD (עשיתי את זה לפני שהזמנתי). הסיבה העיקרית שהזמנתי אותו היא שלדעתי הגיע הזמן להיפטר מכרטיס המסך והבנתי שזה פחות או יותר הכי טוב שניתן לקבל ללא כרטיס מסך נפרד. מעבר לזה יש לי: Asus Xonar DX 2 דיסקים רגילים Antec VP400 מה שחסר: לוח אם - חשבתי לקחת את ה-GA-F2A88XM-D3H (לא שיש הצע כל כך נרחב של לוחות אם מתאימים). יש דעות בעד\נגד? קירור - אשמח אם תמליצו על משהו שקט וטוב. מארז -…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני אתחיל עם הדרישות שלי מהמחשב: המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD,מוזיקה,עבודה קלה עם תוכנות לעריכה גראפית ומשחקים קלים(דוגמת מנג'ר) כרגע המחשב עובד על מסך 19" אבל בחודש הקרוב אני אחליף אותו למסך 32" (שכבר נמצא אצלי בבית). אני לא זקוק למקלדת עכבר ורמקולים. אני מעוניין ב OC קטן (אני לא ממש מבין בזה אבל ממה שקראתי על זה- לא נראה לי מסובך מדי...) השקט גורם חשוב אבל לא מאוד משמעותי... את הרכיבים הבאים אני מקבל מארה"ב( אם יש רכיבים שאתם ממליצים לי לשנות באותו תחום מחירים-תגידו): windows 7 home premium לוח אם- biostar 785g מעבד- amd x3 720 BE-BOX כ.מסך- סאפייר HD4850 1GB (אני יכול לשדרג ל4870-פאוור קולור ב 135 שקל- האם כדאי?) זיכרון- OCZ 4GB GOLD EDITION DDR2 (…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם. התייעצות קטנה לפני סגירת המפרט (את רוב החלקים כבר יש) שימושים: קצת מכל דבר עם קצת יותר משחקים ועיבודי תמונה. OC: כנראה, קצת... מסך: מתוכנן דל 24" , עוד איזה משכורת או שתיים... מה יש: כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤461 זיכרון: Patriot eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop 4-4-4 Memory ¤900 זיכרון מארה"ב, לא מצאתי אותו בארץ אז המחיר בשקלים משוערך... ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤636 מה חסר: די סגור על (אם יש המלצות אחרות אז בבקשה...): מעבד: INTEL CORE 2 QU…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מחשב I7 ואת חלקיו אני קונה ברובם בארה"ב. -ללא מסך- שימושים עיקריים - עריכת וידאו, תלת מימד (וכמובן שימושי יום-יום של סטודנט - אופיס WEB וכו...) חלקים שהוזמנו כבר: I7-920 - 290$ Seagate Barracuda 1.5TB - 130$ זיכרון: אני כבר די סגור על OCZ יעודי לCORE I7 שתומך בXMP עם תיזמונים 7-7-7-20 3 מודלים של 2 ג'יגה כ"א - סה"כ 6 120$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227375 כרטיס מסך - אני שוקל בעיקר את ה HD4830 במיוחד לאור מה שקראתי עליו פה באתר (כמו שאמרתי - אני מתכוון להריץ עליו משחקים כבדים) 105$ לוח אם: אני מתכנן OC קל - אם בכלל אבל חשוב לי שהלוח יהיה טוב. שקלתי את הX58Pro של MSI, אבל ראיתי דעות מעורבות עליו, כולל כל מיני בעיות בזיהוי ז…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
רכשתי כבר 7900GS ו הארד דיסק 500GB sata בארה"ב. אבל אני צריך להשלים את המפרט למטרות משחקים בעיקר. ואם אתם מרכיבים משהו מחנות ישירות אז אני מעדיף חנויות בקריות או חיפה כמו KSP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
רכשתי כבר 7900GS ו הארד דיסק 500GB sata בארה"ב. אבל אני צריך להשלים את המפרט למטרות משחקים בעיקר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כבר: צורב פלופי 256 זכרון HARDDISK מארז(עם ספק ג'נרי שאולי כדאי שיחליף) הוא צריך: מעבד+לוח אם+סטיק זכרון נוסף,ואולי אם צריך ספק כוח טוב כל זה בפחות מ 1000 כמה שפחות יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי לאתר לפני שאני מרכיב מחשב בפעם הראשונה. חלק לא מבוטל מהרכיבים כבר אצלי. אשמח לתובנות לגבי מה שאני מתכנן להמשך. יעוד המחשב: מטלב, אחרי שנים עם מחשבים חלשים - משהו להתפנק. (בעתיד הקרוב משחקים, אז אוסיף כרטיס מסך). רכיבים אשר ברשותי: Intel® Core™ i7-6700 Processor GIGABYTE H170M-D3HGSM HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory Intel® SSD 540s Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) פתוח להצעות לגבי שאר הדברים. כרגע הסתכלתי על (יודע שבחרתי case "יוקרתי", אבל חשובה לי הנראות): corsair carbide air 240 high airflow - הולך להרכיב אותו במו ידי, כמה אני מסבך את…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
היי חברים, אני עומד להרכיב מחשב ואני צריך מספר חלקים (כי חלק יש לי). אשמח לשמוע האם הייתם משנים אחד מהרכיבים או מה דעתכם על מה שנבחר אני מגיע עם: ספק כוח: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W כרטיס מסך: NVIDIA GTX560TI מארז: .Fractal Design Core 3000 המארז: http://www.fractal-design.com/home/product/cases/discontinued-products/core-3000 מעבד: i7-4790K Quad core CPU החלקים שאני מעוניין לקנות בכדי להרכיב מחשב ממה שנרשם למעלה ומהם: לום אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-Z97-HD3 540 ש"ח דיסק SSD: סאנדיסק SD7SB6S-256G-1122 256GB 2.5 inch SATA3 7mm - Up to 530/470MB/s - X300 Series - 520/…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מעבד AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz הלוח אם שאני כנראה אלך עליו זה Gigabyte GA-880GM-D2H אף על פי שהוא הוצאה לא קטנה, כנראה שאין מנוס. אני אשים 2X2GB DDR3 של Transcend עם HEATSINK. ולעניין המארז + ספק מסתבר שגם זה הוצאה לא קטנה (ואני יורד מעניין ה DO IT YOURSELF כי זה לא משתלם במיוחד) - על איזה מארז כולל ספק מה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכללי? באמת יש צורך ב 4 GB RAM? וכנראה שאקנה ב RSM. למרות שאני פתוח להצעות. תודה (:
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב ושנה טובה כבר שאלתי בעבר אבל מחירים מומוצרים השתנו ונראה לי ששווה לבדוק שוב ברשותכם משלים מפרט : תקציב להשלמה 2500 - 3000 ( חריגה קטנה אפשרית אבל מאוד לא רצויה ) מה שיש לי : מעבד Q9450 BOX מסך פיליפס 20 אינץ' בריליאנס 200W (פאנל IPS , מסך רחב , 1680*1050 ) לא צריך מערכת הפעלה לא צריך ציוד היקפי שימושים : * מחשב כלבו שיוכל להתמודד עם כל מה שאזרוק אליו , אומנם אני לא משחק משחקים במחשב אבל אולי גם זה ישתנה . שימושים עיקריים : וידאו ( קידוד / המרה /עריכה ) גרפיקה ( בעיקר מצילומים ז"א פוטושופ ודומיו ) , וירטואליזציות ( לפחות שרת אחד ירוץ עליו בVMWARE ) , סטודיו דוט נט וכד' . המחשב מהווה גם HTPC לפעמים הוא מחובר לשתי מערכות קולנוע ביתי דרך SPD…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד ואני לוקח חלקים מהמחשב הנוכחי שלי שמאוד יעזרו לי לחסוך (אני חייל): CD\dvd,כרטיס מסך HD 4670 , שני הארדיסקים = 550 ג'יגה אז ככה שאני צריך בעצם המלצה על החלקים הבאים : מעבד (AMD או לקנות INTEL ולעשות לו אוברקלוק?) לוח אם (אם יש אופציה ללוח אם עם כרטיס קול איכותי יחסית למובנה אז הוא בעדיפות) זכרונות (אני מקווה שאני לא לחוץ סתם על להביא 4G לפחות?) ספק מארז בעיקרון אני כבר סגור פחות או יותר על Compucase 8K01BS-U אני רק רציתי לדעת אם אפשר להכניס בו ספק נורמלי פשוט צריך מארז אופקי יפה שלא עולה על ה300 שקלים המחשב מחובר לטלוויזיה LG FHD אז ככה שסרטים ב1080P הם בעדיפות ראשונה ...גיימינג ..אם PES 2010 רץ לי טוב אז אני לא צריך יותר מזה…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התמזל מזלי והגיע לידי SNB I7 2600K , (אין מה להגיד מקום שטוב לעבוד בו ;D ) וההורים שלי צריכים מחשב חדש - אז החלטתי להעביר את המחשב הקודם שלי I5- 650 (מראש התוכנית שלי הייתה להפוך אותו למחשב מדיה בשנה או השנתיים הקרובות אז הלוח אם תומך בלוותר על הכרטיס הגרפי) . הרעיון לנצל את המקסימום מהמחשב הקיים וליצור לי מחשב חדש בהשקעה מינימלית. מה יש: מעבד I7 2600K- TRAY ללא מאוורר כרטיס מסך GTX460 -768MB כונן: SSD 80GB -INTEL קיים גם כונן קשיח 0.5T - כרגע ברבע תפוסה מערכת הפעלה 64 ביט - WIN7 מה צריך: קירור למעבד מארז שקט ויחסית עמיד באבק - אין בעית מקום ולכן מבחינתי עדיף TOWER ולא מיקרו ספק (אפשר גם כחלק מהמארז) - האם הספק המוצע איכותי (יש בדירה שלי בעיית תשתית) עדי…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי כבר כרטיס מסך ודיסק קשיח gforce 7600gs sata 2 500gb אני מעוניין להשלים את המפרט בכ 2000 ש"ח. מה הטוב ביותר שאוכל להשיג?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-