ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
מה יותר משתלם? זה המפרט המלא של המחשב הימני: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=580 תודה לעונים. הידע שלי בנושא הוא מינימלי, אז השתדלו לבוא לקראתי בתשובות בבקשה :-[
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול בקשר למעבדים של מחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל יש שלוש מעבדים כיום בשוק: INTEL CORE DUO או CORE 2 DUO ומעבד של AMD TL50 X2. ישנם הבדלים במחירים כמובן ואני לא יודע מה יותר טוב או מה מומלץ. אני צריך את המחשב לעבודה משרדית ולימודים בעיקר , הרבה גלישה ועבודה אם אופיס ומידי פעם לעבודה אם גרפיקה או סתם תוכנה אחרת. אני גם רוצה להריץ מידי פעם משחקים לא חזקים ולא על הגדרות הכי גבוהות...... תוכלו לעזור לי ,בבקשה, בנושא המעבדים. בברכה,
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית. קצת עבודה גרפית פשוטה... (לא תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכו') חשוב! אני צריך שהוא יריץ ויסטה באופן חלק בכל מקרה אין לי צורך במסך וציוד היקיפי בכלל. אשמח לשמוע הצעות. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עקרונית הסכום אמור להיות בין 6,500-7,500. כתבתי 8,000 כי זה כן סכום שאני יכול להגיע אליו, אבל יהיה קשה הרבה יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נגיד שתשמרו על סביבות ה־7,000, ועל כן החריגה היא 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – GTA V, TW 3, BAK. נתעלם מהעובדה שBAK שבור כרגע, אני מתכוון לשחק במחשב הזה עם במרבית המשחקים שעתידים לצאת, ב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי את המפרט הזה כרגע: AMD Phenom II X4 945 Box מעבד זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 II Advanced ספק כח Seasonic S12II 520W PowerColor Radeon 5770 HD עוד 2 הארדיסקים ללא SSD (לא זוכר מה הם וכנראה שזה לא משנה גם) אני שוקל אולי פשוט לקנות מחשב חדש ב4K... העניין מה עדיף, אם אפשר לשדרג את המחשב הנוכחי ב2K ולהגיע למצב של להריץ את המשחקים החדשים (בעיקר אני רוצה BF4 על הגדרות גבוהות יחסית). תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בעיקר לפאבג'י, השאר פחות מעניין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): מספיק לי רק SSD, לא צריך הארד דיסק גדול. מסתדר עם 250 גיג'ה אף פעם לא הגעתי. אפשר להכניס 500 אבל להביא 2 מפרטים שונים בתקציב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות, אבל כל עוד הוא לא נשמע כאילו מטוס ממריא, זה בסדר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב שהרכבתי ב KSP ממה שקצת קראתי על הרכיבים באינטרנט בעזרת אחת ההזעות שמצאתי ב KSP אשמח לשמוע חוות דעת Processor: Intel Intel Core i5 9600K 3.7Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box CPU Cooler: Arctic Freezer 34 eSports Edition Green CPU Cooler Motherboards for Intel: Asus TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI) LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP Memory: HyperX FURY Black 16GB DDR4 3466MHz CL19 VGA Cards: Intel HD Graphics 630 Solid-State Drives (SSD): Samsung 860 EVO M.2 MZ-N6E1T0BW 1TB SSD Sound Card: On Board 7.1 Channel Audio Net Device: On Board 10/100/1000 Power Supply: Corsair 450W Active PFC 80+ Bronze CX450 P…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש בתקופה האחרונה נייד חדש ואובד עצות מכמות המבחר והדגמים. המחשב צריך להיות בין 14-15.6 אינצ לא כבד מידי. למרות שהשימוש הוא משרדי בעיקר וצפייה בסרטים, אני בכל זאת רוצה מחשב חזק ומהיר מאוד. חשוב לי העיצוב ושיהיה במשקל נשיאה סביר. מתחבר לעיצוב של אפל אבל לא בהכרח. בנוסף שהמחשב והרכיבים יהיו מדגם חדש ככל האפשר. טווח המחירים רחב יחסית - 4,000 שח למחשב ש״עושה את העבודה״ עד 7000 שח למחשב שבאמת שווה את המחיר. מחפש הכוונה כי הלכתי לאיבוד באינטרנט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - 7,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש…
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, 1. אני רוצה מחשב שיתמוך במשחקים הבאים: -star wars jedi: survivor. -Diablo 4 -The last of us - אם זה לא יעלה מעל 2000 ש"ח נוספים, אשמח אם הוא גם יתמוך במשחקים שיצאו בשנתיים הקרובות כמו: Lies of P *אשמח למפרט value for money, אם ניתן להגיע לזה עם פחות כסף זה מבורך. **ניתן לרכוש חלקים באמאזון אם זה עוזר. 2. האם המחשב הנוכחי (פרטים מצורפים)מספיק טוב עם שיפורים קלים? אם כן, מה לשפר? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב עד 10 אלף ש"ח כולל מסך (24') וציוד היקפי (מקלדת , עכבר ) , בעיקרון המחשב לצורכי משחק, ברצוני שיהיה מחשב שמסוגל להריץ כל המשחקים אשר קיימים בשוק באופן חלק וטוב , דרישה עיקרית שיעבוד טוב עם MULTI TASKING , סרטי FULL HD בנוסף אני מבקש פרטים על חנויות זולות , אמינות לקניית המחשב מהן , על סמך התנסות חברי האתר . תודה שון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. אני בדרך לקנות מחשב נייד (עדיפות עליונה לדל ולנובו) ונתקלתי במחשב VOSTRO 1310 של חברת דל: מעבד - T8100 זכרון - 2Gb הארד דיסק - 160Gb 7200RPM מסך מט בגודל 13.3' ומשקלו כ-2.02 ק"ג. מה דעתכם? יש למישהו ניסיון איתו? תודה מראש. דרך אגב, שכחתי לציין - המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס, מאטלב ושיתמוך בסרטים (אני לא יודע אם הכרטיס מסך OB X3100 תומך ב-HD, אם מישהו יודע, אשמח לדעת אם הדבר אפשרי).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרה לאור ההתפגרות של המחשב הקודם. אני רוצה לבנות מפרט חזק בתמורה להשקעה של 4000 ש"ח. בקשות: אני מעוניין ללכת על מעבד של אינטל. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם עבור משחקים חדשים כבדים שיוצאים. היום יש לי מסך 17" ישן שבקרוב יוחלף למסך 23". ובנוסף המחשב יחובר לטלוויזיה 37" בחיבור HD. אין צורך בציוד היקפי או בצורב. אשמח להצעות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות שרת שיוכל להריץ אתר להעלאה והורדת קבצים בנפחים שונים.. זה לא צריך להיות מחשב כל כך חזק כי הוא רק להעלאה והורדה.. מארז 2U ולפחות 10 טרה בייט זיכרון... * כרטיס מסך צריך להיות ONBOARD מכיוון שאין לי מקום במארז לזה.. את על השאר אני משאיר לכם... אין לי ידע כל כך במפרטים לשרתים אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. תקציב בסביבות ה10,000.. וניתן לחרוג ל12-13 אלף... ** אם זה חשוב אז המחשב יישב בחוות שרתים של 012...!! אשמח לקבל עזרה... תודה מראש, מתן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קונה מ DELL.COM תקציב עד 700 דולר לסרטים וגלישה באינטרנט כמו כן דרוש כ.מסך שיריץ סרטים HD ללא תקיעות והכי חשוב מסך לא מבריק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מחשב עד 2500 ₪ לשימושים שונים. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ופיתוח לאינטרנט. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). בנוסף המסך שלנו ממש עתיק ולכן צריך גם מסך חדש. כדאי שכרטיס המסך יהיה של nVidia כי מערכת ההפעלה העיקרית (או היחידה) היא לינוקס ו־nVidia תומכים בה יותר טוב. המחשב צריך להחזיק מעמד לטווח ארוך (של כמה שנים) כי לא נשקיע בו שוב בזמן הזה. תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500-4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת (אני פותח אותו משחק 3פעמים משחק בו זמנית. (http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דכבד משחקי רשת 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).LED …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כולו נקנה בRSM המחשב עצמו לפני שנה וחודשיים והכרטיס מסך שודרג לפני 5 חודשים בערך על הכל יש עדיין אחריות לא נעשה OC על שום רכיב במחשב הכל עם קירור סטוק שילמתי על הכל 4500 ש"ח כולל מע"מ Prossesor: AMD Phenom II X4 955 @ 3200 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset : AMD RD770 Graphics: ATI Radeon HD 6870 : Memory: 4096 MB (2 x 2048 DDR3) HDD: SAMSUNG (500 GB) צורב Case: Lancool Dragonlord PC-K56W PSU: ENERMAX MODU82+ II 425W תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידידה מחפשת מחשב ללימודי תקשורת חזותית בבצלאל השאיפה עד 3000, אבל גמיש כמובן שרצוי פחות אם אין צורך במפלצת* מטרות המחשב? לימודים, תקשורת חזותית (adobe suite בעיקר) * גודל המסך? רצוי משהו נוח, לדעתי 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי עיקר העבודה תהיה בדירה או באוניברסיטה היכן שיש חיבור לחשמל אבל רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום * צורב DVD? מומלץ אך לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מתוך נסיוני הייתי מעדיף שהיה 4GB RAM ולא 2, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]835[/td][td]1[/td][td]835[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP[/td][td]630[/td][td]1[/td][td]630[/td][/tr][tr][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel [/td][td]225[/td][td]1[/td][td]225[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך Sapphire[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]HD 6850 1GB GDDR…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה לפטופ חדש, כרגע הכיוון שלי זה Lenovo IdeaPad G570 M5144IV שעולה 3590 ש"ח (בKSP), עם שנה אחריות. הכיוון שלי זה מעבד כמה שיותר חזק (וזכרונות כמובן) כי המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם תוכנות יחסית כבדות (לא גראפיות) וכמובן לגלישה באינטרנט, הורדות וכ'ו. מבחינת משחקים - לא יהיה שימוש גדול. ולגביי נפח הדיסק הקשיח - מתחת ל500GB יהיה בעייתי. 640GB או 500GB זה הנפחים המתאימים. אה ולא הצלחתי למצוא על כמה RPM הדיסק הקשיח שלו עובד, יש למישהו מושג? (אם לא רשום סביר להניח ש5400 אבל תמיד עדיף לדעת בוודאות). ובכלליות - מה אתם אומרים על הכיוון? (כרגע לא הצלחתי למצוא משהו יותר מתאים מהG570 M5144IV - אם יש רעיון אשמח לשמוע) אה ולגביי התקציב - 3590 ש"ח זה כבר חריגה מהתקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה כדאי יותר? האם יש בעיות בטאצ' של היוגה 2? מדובר על מעבד i5 עם 8 גיגה זיכרון משתמש עסקי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח כפול ליבה, הגיע לידיי עוד מחשב מרובע ליבה, מה עדיף לקחת? ( ניתן לפרק ולחבר בין המחשב ולעשות מחשב אחד חזק): ההמחשב שלי : GIGABYTE ntelPentium® Dual-Core CPU E5800 @ 3.20GHz, 3199 MHz RAM - 2G 465 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך - Intel RG 41 express chipset המחשב השני : HP Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 3.25 RAM DDR 2 כרטיס מסך - ITI REDEON HD 5400 דיסק קשיח - 929 גיגה ההתלבטות המרכזית היא בגלל מהירות הגבוהה יותר של המעבד הכפול ליבה לעומת המרובע ליבה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא למשחקי גרפיקה רציניים, אבל יש שימוש במסך מרובה של תוכנות בו זמנית, וגם תוכנות כבדות. במידה והמחשב הכפול ליבה עדיף , האם ניתן להעביר את הכרטיס מסך של ITI למחש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום חביב השבוע אני הולך ליקנות מחשב חדש אני צריך מחשב למשחקים! 1. מה התקציב? 7000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים! ופה ושם עבודות.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.אני צריך:רמקולים,מסך,מקלדת+עכבר וצורב קומבו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי שאלה מה המקסימום זמן של מחשב נייד יכל לפעל בלי להיות מחובר לחשמל? קניתי אחד אבל זה פעל רק 2 שעות וזה ניראה לי ממש קצת
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לגיימינג עם מסך מה דעתכם על המפרט הבא ב1800 דולר קנייה בארה"ב Update NEC Black IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM Model #: ND-3540A Black Update Antec Performance I P180 Silver Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: P180 Update SAMSUNG SpinPoint P Series SP2504C 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: SP2504C Update AOpen F90GS Black 19" 12ms LCD Monitor - Retail Model #: F90GS Update XFX PVT70GUDF7 Geforce 7800GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: PVT70GUDF7 Update ENERMAX EG425P-VE SFMA 2.0 ATX12V 420W Power Supply - Retail Model #: EG425P-VE SFMA 2.0 Update SONY MDRRF960RK 3.5mm/ 6.3mm Connector 90…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-