עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אריק9,

ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ3,000₪. עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית הרצת משחקים כדוגמת פיפא, פוטבול מנגר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חושב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט יכול לתרום בהחלט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ערב טוב! *נערך עקב הגדלת תקציב* זקוק לעזרתכם בבניית מפרט לעריכת גרפיקה ווידאו. התקציב מצומצם - כ3500 שח, ללא ציוד נלווה ותוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפיקה ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop premier CS6 באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות ג…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jim_jim,

היי היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב עיצוב, וזקוק למחשב נייד שיוכל לתפקד טוב עם תוכנות עיצוב ועריכה. הייתי מעדיף משהו שיהיה מעט מעל דרישות המינימום. בהתאם לחוקים, מצורפות תשובות לשאלון. תודה! 1. תקציב מירבי 6000, מעדיף שלא לחרוג מזה 2. עריכה גרפית, עיצוב בתלת מימד (Photoshop, Illustrator, Blender) 3. אשמח להמלצות על מקלדת, עכבר, עמדת עגינה ומסך 4. - 5. אין חשיבות לרעש שהמחשב עלול לעשות 6. אין הגבלה או העדפה לגבי גודל המחשב ומשקלו 7. אין צורך במערכת הפעלה או חבילת תוכנות 8. איזור חולון (ראשל"צ-ת"א) 9. מתכנן לרכוש בחודש הקרוב 10. אין בקשות מיוחדות 11. המחשב ייחובר לעמדת עגינה, וממנה למסך

4. שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד, כרגע חושב בכיוון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887035 HP 250 G3 J4T62EA תקציב: 2500 שקל מקסימום * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים בעיקר WEB), צפייה בסרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ עדיף מאט * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by -Blaze-,

מעוניין לקנות בימים הקרובים, מעדיף מKSP כי יש להם סניף ליד הבית שלי. בניתי את זה: לצערי בKSP לא מראים את המחיר של כל רכיב בנפרד, אבל אפשר לראות שהמחיר הכולל הוא 4700 (אני משלם במזומן). (קירור למעבד יקנה בנפרד) איך הוא אמור להתמודד עם משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 GTA IV, Need For Speed The Run, Battlefield 3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב…

7. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. היי, יש לי את הרכיבים הבאים: Core 2 quad q9550 2.83 ghz 12mb cache asus p5q-deluxe motherboard corsair xms - 4gb ( 2 x 2gb) 1066 mhz ddr2 נקנו ב2009 כמה שווה כל אחד מהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אני מתכנן להשאר עם המפרט הזה כמה שנים טובות (הקודם שלי החזיק 6 שנים) אז אני מעדיף חלקים איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? , חריגה אפשרית של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר - הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by TheDiesel,

דיפדפתי בכתבות שבאתר וליקטטי את החלקים שאיתם אני רוצה לבנות מחשב אלו החלקים: לוחות אם -Z270 Taichi Extreme4 מעבד AMD Ryzen 7 1700 Pentium G4560 SOCKET Core i9 7900X כרטיסי מסך AMD, בעיקר RX 470 ו-RX 480 GeForce GTX 1060 מארז MasterCase Pro 3 תודה מחכה לתשובות כרטיסי מסך כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by karpad,

מה שנשרף זה לוח אם, ספק והרדיסק. אני מתכוון למצוא עבודה ולקנות DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 MemoryX2 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD החלקים שכבר יש לי הם: AMD Athlon 64 3000 Venice Leadtek 6600GT EXTREME TT BigTyphoon ושני סטיקים פשוטים 512MB של Twinmos שאני מתכוון למכור(אגב בכמה אני יכול למכור אותם?) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by PsyMor,

שלום אני חדש פה בפורום. אני רוצה להזמין מחשב ואני יוצר מוזיקה עכשיו זה המחשב: מעבד + AMD 64 BIT 3500 939 קרור מומלץ מהחברה קירור בא ביחד עם המעבד לוח אם Gigabyte K8NSNXP-939, nForce3 Ultra AMD Athlon 64 זיכרון Ocz EL DDR400 PC3200 Platinum Revision 2 CL 2-2-2-5 דיסק קשיחHITACHI 120GB 8MB S-ATA כרטיס מסך Pine XFX FX5500 128MB TV כונניםFLOPPY Sony +CD Asus 52X מערכת משולבת COMPAQ מולטימדיה שחור +Microsoft Optical מסךSamsung 17 CRT SyncMaster 793DF מארז 2 מאווררים + HEC Compucase CI-6A19 ספק שחור עצות מישהו משהו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

האם יש אפשרות או תוכנה חיצונית אשר תוכל לשנות פורפיל חשמל כתלות בחיבור של המטען שורה תחתונה אני רוצה שכאשר המטען מחובר יעבוד על מקסימום ביצועים וכאשר המטען מנותק יעבוד על מקסימום חיי סוללה איך אני מיישם את זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Aviko,

ישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות גראפיות, אינטרנט אלחוטי תקציב5000-6000 שקלים חדשים. תודה חברים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי אנשים! אני מעוניין במפרט של מחשב לגיימינג, במחיר 5K-6K לא צריך: מסך רמקולים כרטיס קול צורבים\כוננים הארד דיסק העדפות: מעבד: משהו חזק... תצליחו לדחוף Dual Core ותבורכו. ;D זיכרון: 1GB מינימום כרטיס מסך: תנו לי משהו טוב פה, זה הכי חשוב! לוח M: אי אפשר בלי Pci-e כמובן... מארז: לא צריך משהו בומבסטי רק לא איזו קופסת קרטון לבנה... וזהו!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב מחדש בעיקר לצרכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) ומשחקים. אני מתלבט בעיקר בין מעבדי ה-Intel החדשים לבין ה-AMD. לעניות דעתי, נדמה שה Intel החדשים הם הדבר הבא, עם כל הטכנולוגיות החדשות שהוכנסו לתוכן, בעוד ה AMD ישנים ומ"דור קודם". אשמח אם תתקנו אותי. שאלה נוספת - אני מתלבט האם להתקין מערכת הפעלה 64 או 32 ביט. האם יש בעיית תאימות למערכות הפעלה של 64 ביט לתוכנות גרפיקה עדכניות ולמשחקים יחסית חדשים (אני משתמש בעיקר ב Steam).? האם יש עדיפות ל-64 ביט? שאר המידע מפורט להלן: 1. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 400 ש"ח אם יש בכך צורך ממשי. 2. מה הם השימושים הצפויים של…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zancoil,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם. ראיתי ש THINKPAD E580 (דור 8) זמין כבר בחו"ל - למשל https://www3.lenovo.com/sg/en/laptops/thinkpad/thinkpad-e-series/ThinkPad-E580/p/20KSCTO1WWENSG1/customize? (כן, ראיתי שזו הזמנה לעוד שבועיים) מישהו יכול להעריך תוך כמה זמן זה צפוי להמכר בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by no_flex_zone,

http://www.online-shop.co.il/pl_product~5070-3842~3~2.htm\ הוא מוסיף לי ssd 240 8g כל זה ב3500. האם שווה? האם מסוכן שהוא פותח את המחשב ומשנה את הרכיבים שלו? אם יש משהו יותר משתלם תציעו לי הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופוטושופ ומשחקים מידי פעם צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל ה visual studio eclipse java ודומיהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי אשמח לקבל הערכת מחיר לדברים באים: 1. מסך DELL 24" דגם 2407WFP 2. מחשב נייח הכולל (נמכר כיחידה אחת, עם כל החומרה) מארז LIAN LI PC80 מעבד אינטל E4500 + קירור tuniq tower 120 לוח אם asus p5q pro ספק כוח corsair 550vx כרטיסי זיכרון g.skill 1gb x2 כרטיס מסך 8800gt 512mb כרטיס קול creative x-fi pro דיסק קשיח seagate 1tb 3. רמקולים logitec z5500 4. מחשב נייד dell vostro 3350 2330m

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש: מהיר וחזק, המסוגל לחישובים מתמטיים מהירים. המחשב לא נועד למשחקים ולכן אין צורך במאיצים גרפיים או בכרטיס מסך משוכלל ויקר. כמו-כן אני מעוניינת בצורב (האם הוא יכול לשמש עבורי גם כ-CD-ROM?). על המסך להיות מחברה טובה (שטוח). לוח אם טוב בעל יכולות שידרוג. ומעבד מתוצרת Intel. כרטיס קול טוב ורמקולים. זכרון RAM גדול. נפח דיסק כ-80GB. אם אני מעוניינת להתחבר לאינטרנט בכבלים, האם כדאי שארכוש בכל מקרה גם מודם? הסכום שאני מעוניינת להוציא הוא עד 5000 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות מה כדאי לקנות ואיזה חברות לכל פריט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול כל סוגי המשחקים מרוצים אסטרטגיה ויריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. טוב, אני רוצה להרכיב מחשב לעבודה משרדית (אופיס אינטרנט ועוד כמה תוכנות). הדרישה מהמחשב היא מהירות. מחשב עם תגובות מהירות. בהדלקת המחשב, פתיחת קבצים, וחיפוש. אתייחס לרכיבים שעליהם אני מתייעץ בלבד. לוח - Z68 gigabyte או אסוס. יהיה הבדל? מעבד - i5 -2500 זכרונות - 2 סטיקים Hyper X KHX1600C9D3/4G SSD למערכת הפעלה - OCZ RevoDrive 3. SSD נוסף - OCZ Agility 3 240GB. כרטיס מסך - אם לא יתן לי כלום - לא צריך. זה נכנס לי בתקציב. התקציב - בסביבות 8000. יש הצעות לשיפור? דברים מיותרים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב מתלבט לגבי לפטופ משולב לינובו d330 האם מתאים לגלישה לשמיעת מוסיקה. האם אפשר להשתמש בתוכנת סקייפ? תודה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27621&gclid=EAIaIQobChMIys2NmcSX3wIV04TVCh1R2gbdEAQYAyABEgJorfD_BwE

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP Probook 4430s. הוא נקנה בארה"ב לפני מספר חודשים. מאז עבד רק פעמים ספורות. לאחר כמה ניסיונות לטפל במחשב הנייד דרך מעבדות בארץ, אני רוצה לשלוח אותו לארה"ב שיטפלו בו שם במסגרת האחריות. לאחר בירור עם HP ארה"ב הם אמרו שאני יכול לשלוח אותו לשם, אבל הם לא נתנו לי שם של מעבדה אלא אמרו לי לחפש. יש המון כאלה ולאחר שפניתי ל5-6, חלקן לא ענו וחלקן לא עובדות עם לקוחות פרטיים וכו... אני אשמח לקבל המלצות למעבדה בארה"ב שאפשר לשלוח אליה את המחשב מישראל ושעובדת עם HP. אין לי בעיה לשלם על המשלוח, אבל שיטפלו , יתקנו , יחליפו מה שצריך במסגרת האחריות. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות אם יש לכם, לדרכי טיפול אלטרנטיביות. המחשב לא נדלק בכלל והמעבדות בארץ טענו שזאת בעיה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים