עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני טכנאי רשתות ומידיי פעם מתכנת אני לא משחק במחשב יש לי עכשיו AMD 2500+ זיכרון כרוזיר DDR 400 756M CL 2.5 הרדיסק SATA 250 G WD כרטיס קול הרקולס 7.1 נהרס לי הלוח אם חשוב לי שהמחשב יזוז מהר אז אני רוצה מעבד + לוח אם + כרטיס מסך + צורב חדשים תקציב 2000 +- התקציב לא משנה כל כך הביצועים ויחסית לתועלת חשוב לי עדיפות ללוח אם של אסוס וחשוב שהוא יתמוך ב DDR 400 כי יש לי זיכרונות טובים כאלו לא אכפת לי אינטל או אי אמ די אם אני לא משתמש במשחקים מה אתם אומרים על האופציה של כרטיס מסך על הלוח ??? (אני פוחד מירידת ביצועים של המחשב כתוצאה מזיכרון משותף) ב KSP ראיתי את הלוח אם ASUS ‏P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA שעולה 725‎ יש לו כרטיס מסך Media Accelerator 3000 מה א…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Epidem,

שלום לחברי הפורום, החלטתי לנצל את שאריות הביטקויין שנשארו לי לטובת שדרוג המחשב האישי שלי. להלן הפרטים והדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- 5,000שח מקסימום חריגה 500שח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- גיימינג על מסך 2K 165HZ, עריכת סרטונים, מכונות וירטואליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -- המפרט הקיים רשום למטה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -- לא רלוונטי, לא מחליפים שום חלק בקירור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -- כן, בינ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ערכתי חיפוש נרחב בפורום, עקבתי אחר דיונים, ומצאתי את המפרט הבא באחד האשכולות הלא קצרים כאן בפורום. אשמח לדעת האם כדאי לבצע אי אלו שינויים במפרט. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1602 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44050 צורב LG …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by jim_jim,

היי היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב עיצוב, וזקוק למחשב נייד שיוכל לתפקד טוב עם תוכנות עיצוב ועריכה. הייתי מעדיף משהו שיהיה מעט מעל דרישות המינימום. בהתאם לחוקים, מצורפות תשובות לשאלון. תודה! 1. תקציב מירבי 6000, מעדיף שלא לחרוג מזה 2. עריכה גרפית, עיצוב בתלת מימד (Photoshop, Illustrator, Blender) 3. אשמח להמלצות על מקלדת, עכבר, עמדת עגינה ומסך 4. - 5. אין חשיבות לרעש שהמחשב עלול לעשות 6. אין הגבלה או העדפה לגבי גודל המחשב ומשקלו 7. אין צורך במערכת הפעלה או חבילת תוכנות 8. איזור חולון (ראשל"צ-ת"א) 9. מתכנן לרכוש בחודש הקרוב 10. אין בקשות מיוחדות 11. המחשב ייחובר לעמדת עגינה, וממנה למסך

5. Started by Daniel Hentov,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעוד כחודש בתקציב שרשמתי, 4000 ש"ח. מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם זה שווה את זה. אני לא מבין גדול במחשבים לכן אין לי מושג לגבי סוגים. שמעתי שDELL מעולה. אני צריך את המחשב נייד בעיקר לצורך עבודה באינרטנט. מוכן להשקיע סכום כזה כדי שיהיה לי משהו איכותי. שיהיה כלול בו SSD כמה שיותר. קל לנשיאה, 13-15" מסך, כרטיס מסך בינוני-טוב. המטרה שלי היא לנצל את התקציב ולהביא את המחשב הטוב והמומלץ ביותר בסכום כזה או פחות. אם אתם מכירים דילים מאמזון או כל אתר אחר באינרטנט, אין לי בעיה להזמין משם כדי לחסוך, רק שיהיה אמין. גר באזור הקריות-חיפה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, הצצתי בדביקים ובהודעות אחרות של משתמשים וראיתי שלכולם מציעים את המעבדים של AMD רציתי לדעת האם הם יותר טובים ממעבדי I5 של אינטל... שנית אשמח למפרט למחשב לשימושים כללים ללא ציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה קריר ובעל חלקים איכותיים משום שזה הולך להיות מחשב של תלמיד שלא כל כך הולך להקפיד על ניקיון המארז או החלפת חומר טרמי וכו' (בעתיד) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dror_gh,

שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס ובהמשך לעיצוב פנים ויעבוד עם פוטושופ ו sketch up . היא רוצה של אפל בצבע לבן, לי אישית זה נראה שזה מייקר את העסק. אם אני צודק פשוט תמליצו לי על נייד טוב מספיק שאוכל להשיג בצבע לבן. כמובן שעדיף כמה שיותר זול אבל יש תקציב של עד 6500 ש״ח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by diablo4u,

כמה דברים לפני: 1. אפשר לחרוג מהתקציב במידה וזה אומר ביצועים הרבה יותר טובים. 2. אם ידוע לכם (כמו שנאמר לי לפני זמן מה) שאמורה לצאת סדרה חדשה של מעבדים ולכן שווה לחכות את החודש הנוסף בשביל לקנות - אני אחכה. אחרת אני קונה ברגע שתהיה הסכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה בשביל 10% אז לא. אם זה בשביל 40% - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, מעט עריכה בפרמייר, אינטרנט... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום הנכבדים אז ככה, נתחיל עם מה אני רוצה בכלל? אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בעלות הכי נמוכה שאפשר, כך שיתמודד עם גל המשחקים הקרוב בהצלחה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel i5-4670 3.4Ghz זכרונות: G.Skill Aegis 2X4GB CL9-9-9-24 1600Mhz (סה"כ 8 ג'יגה) לוח אם: Gigabyte H87M-HD3 (שימו לב שזה בפורמט MicroATX - אני מוגבל למיקרו או מיני) כ.מסך: MSI Geforce 750Ti 2GB OC ספק כוח: טרמלטייק 500W, לא זוכר בדיוק הדגם עכשיו, אני יחסית מבין בחומרה ועשיתי את המחקר שלי, והגעתי למסקנות הבאות: 1. אני בוודאות משדרג את הכרטיס מסך שלי, מחכה לראות מה יהיה עדיף מהדור הבא של ניווידיה\AMD. או 1070 או הפולר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים חבר מחפש מחשב, המטרה - גרפיקה בעיקר (לא משחקים, אלא יותר פוטושופ, פלאש ועוד תוכנות לעיבוד גרפי, גם תלת מימד (בראשית הדרך, מה שנקרא)) בלי ציוד היקפי ובלי מסך, תקציב - עד 4000 ש"ח. אם אפשר מפרטים מנעה , או פנדס, יהיה נחמד. (או כל חנות אחרת עם מוניטין באזור חיפה) זה המפרט שיש בינתיים (מה שהוצע לו) הצעות, שיפורים, החלפות, יתקבלו בברכה מה אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

דרוש סתם איזה מחשב ללא ציוד היקפי לסבתא שלי. הדרישה היא שיהיה זול. כמו כן שיהיה מחנות באזור המרכז. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איזה ספק כח דרוש למפרט הזה? (מבוסס HWzone😃)... מעבד AMD Ryzen 7 2700X כרטיס מסך Sapphire 11266-04-20G Radeon Pulse RX 570 4GB GDDR5 Dual HDMI/ DVI-D/ Dual DP OC with Backplate (UEFI) לוח אם Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 זכרון Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 nvme כונן קשיח Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda כונן אופטי LG DVDRW X24 SATA וכן השמח להמלצותיכם המחכימות בקשר למפרט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שאני הבנתי אני ישתמש במחשב לשימוש פרטי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך טוב למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty balck ops \ carysis 2 \ assassin's creed brotherhood * לאילו הגדר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הנה המחשב תציעו שיפורים החלפות וכל מיני אופציות תודה CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 811.87 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 307.89 ] 2 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 756.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower L-6083-CA Front USB/Audio 400W Case w/handle [ ¤ 299.58 ] 1 …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ידידה מחפשת מחשב ללימודי תקשורת חזותית בבצלאל השאיפה עד 3000, אבל גמיש כמובן שרצוי פחות אם אין צורך במפלצת* מטרות המחשב? לימודים, תקשורת חזותית (adobe suite בעיקר) * גודל המסך? רצוי משהו נוח, לדעתי 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי עיקר העבודה תהיה בדירה או באוניברסיטה היכן שיש חיבור לחשמל אבל רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום * צורב DVD? מומלץ אך לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מתוך נסיוני הייתי מעדיף שהיה 4GB RAM ולא 2, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by moshe1x,

שלום אני מעוניין בחוות דעת והמלצות בנוגע למפרט הנ"ל. יש לי עדיין כמה התלבטויות בנוגע למארז והספק וגם לגבי הכרטיס מסך אני שוקל גם את אחת מאופציות האלו: 1280 ₪ - * כולל חבילת משחקים * - Gigabyte R9 285 2G GDDR5 WF2 1399 ₪ - * כולל חבילת משחקים * - Gigabyte R9 280X 3G GDDR5 WF3 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sharon669,

אהלן חברים! אשמח לקבל מפרט למחשב נייד עבור קרוב משפחה כבד ראיה 8) אשמח אם המפרט יוכל לענות על הדרישות : מקלדת מלאה עם מספרים ללא לוח מגע למעלה מקשי F נפרדים (הפרדה לרביעיות) win7 64 ביט בעברית רצוי 17 אינטש ומעלה יציאה אופטית למגבר עד 8000 ש"ח תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. התחלתי לפשפש בשוק מאיזור הבלאק פריידי, והמסקנות שלי עד כה (ייתכן שהן מוטעות בשל חוסר ניסיון) שלהזמין מחול יתן לי יחס תמורה למחיר גבוה יותר מאשר לקנות בארץ, בנוסף למותגים הגדולים קיימת אחריות בינלאומית שאפשר לממש גם כאן בארץ. גם הבנתי שאני מחפש מחשב גיימינג קל בעל סוללה סבירה כך שאוכל לבצע בו שימושיים יומיים ובתנועה. אז רציתי חוות דעת בנוגע לדגמים והמפרטים הבאים כי קשה לי לקבל פרופורציות מתוך החודש שאני מפשפש. אשמח לדעת מה אתם חושבים על התמורה למחיר והאם ישלכם הצעות למפרטים דומים משתלמים יותר דגם: lenovo ideapad L340 מעבד: i5 מדור 9300H כרטיס מסך: GTX 1650 4gb RAM: (עם אופציה לשדרוג) 8GB ddr4 רזולוציית מסך: 1080×1920 דיסק ק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amitsh,

היי, רציתי לשאול, מדוע נדרש לצרף לדיסק SSD גם דיסק קשיח רגיל ? בהנחה שהמחשב מיועד למשחקים ואינני מתכנן להוריד גיגות של סרטים... האם אני יכול להסתפק בדיסק SSD בלבד ? תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by timmy,

גם אני החלטתי שהגיע הזמן להיפרד מהמחשב הישן ולקנות מחשב חדש. ברשימה למטה מצויינים החלקים שלגביהם אני דיי בטוח אלה אם כן יש לכם הצעות לשיפור. Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz ABIT IC7 ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon x2 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case כמו שאתם יכולים לראות ברשימה לא מצויין לוח אם בגלל שאין לי מושג בלוחות אם ולכן אני ישמח לקבל המלצות על לוח אם שיתאים למפרט ושיעלה בסביבות ה 800 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. מתוכנן אוברקלוקינג בעתיד אבל לא משהו מסובך מידי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תקציב: - התקציב המקסימלי למחשב- 4000 ש"ח - לנצל את כולו - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - השימושים הצפויים של המחשב: עריכת וידאו מקצועית מהבית, בעיקר בתוכנות פרימייר cs5 ואדיוס. - ציוד היקפי: חשבתי על מסך של יחס של 1:50000 xerox 22 full HD 2ms. חוץ מזה את שאר הציוד המקצועי ארכוש בנפרד. - חשוב שהמארז יהיה שקט. מערכת הפעלה: - חשוב לכלול מערכת הפעלה win7 64 bit כללי: חנויות שיש להם מעבדת שירות בבאר שבע כגון: ksp או ivory, חשוב שיהיה חיבור: usb-3, חיבור FireWire, מחשב שיכול לעמוד ברינדורים ארוכים ובקובצי עבודה בפורמט HD. שכל הרכיבים ישתלבו בצורה טובה לניצול מלא של האנרגיה והספק ביצועים טוב. תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים וחברות, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת לפטופ. בגדול, אם אפשר, העדיפות העליונה היא הורדת מחיר ומשקל, ואחר כך גודל המסך שיהיה בערך כפי שמפורט: תקציב: כמה שיותר זול, רצוי שלא יעבור 3000 שקל (בפועל רצוי שיהיה פחות, זהו רק ערך סף בתקווה שלא נצטרך להגיע אליו). ארץ קניה: ישראל מטרות המחשב: מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט) אבל קצת משחקים (לא צריך מחשב גיימינג) וסרטים. גודל המסך: 15.6 אינץ', אפשר קצת קטן יותר או גדול יותר (אפשר לוותר על גודל מסך לטובת מחשב קל יותר). לא חשוב מבריק או מאט. רזולוציית מסך: לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: מקלדת בלפטופ, touchpad/מסך מגע/כל דבר אחר שיאפשר עבודה ללא חיבור של עכבר חיצוני. אין דרישות נוספות מעבר לזה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by EsMo,

שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי קניתי את המחשב הבא לפני כ4 שנים בערך הוא עשה עבודה טובה אך אני מרגיש שBF3 אי רץ עם הגדרות מאוד נמוכות למה שהתרגלתי.. מה אתם מציעים לי לשדרג או להחליף כבר הכל? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro עכבר אופטי G500 מסך DELL U2410

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shahar0592,

בניתי אחד אין יותר מידי מה לפרט מת המחשב הקודם (היה ישן מאוד ומת) לא משנה רעש לא משנה כלום! רק דבר אחד מקום הקניה TMS עריכה שונה המפרט נא לעבור תודה ^^ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 220 2.8Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים