ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לסיוע בבניית מפרט לילדה בת 7. המטרה העיקרית היא לאפשר לה יותר עצמאות עם מחשוב, היא כבר היום משתמשת קצת בגלישה ומשחקי אינטרנט אבל אנחנו רוצים לתת לה קצת יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש משרדי, תכני HD, משחקים קלים מאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בלפטופ של דל כאשר הוא מוצע עם 2 אופציות של כרטיס גרפי. האופציה הראשונה היא של Intel HD Graphics שלא שמעתי על חיה כזאת והאופציה השנייה היא AMD Radeon HD 6630M 1024MB מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, ברצוני לקנות את המחשב הזה אבל אני רוצה לדעת עליו כמה פרטים: - שמתי לב שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה. האם זה אומר שזה לא כולל בכלל שום חבילת תוכנות אשר מגיעה עם מחשב נייד רגיל? ( כל הSUITE האלה של החברות המותגים שאתה מקבל בדרך כלל ) - המחשב הזה הולך לשמש בעיקר למשחקים, אני מבין שהגדרות גבוהות לא באות בחשבון, אבל השאלה היא האם אני אוכל לשחק במשחקים מודרניים עם הגדרות נמוכות או בינוניות? ( כגון SKYRIM או Guildwars ) - האם הנתונים של המחשב הזה מאפשרים לצפות בסרטים באיכות HD בצורה טובה וחלקה? http://ksp.co.il/computers/prints.php?uin=15037 - לינק למפרט של המחשב. רב תודות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב. 2700 ש"ח גג חברה.עם אפשר מוכרת. חנות/סניף. אזור המרכז מטרות המחשב . מחשב נייד . לא משנה גודל הוא משקל העיקר שהמסך לא היה ממש קטן. מצלמה מובנת. מיקרופון מובנה. צורב. ושהיה בעיקר בנוי למשחקים מה שניכנס בתקציב 2700 שח מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ אני חדש פה וצריך את העזרה שלכם P: אני צריך מפרט של 4 אלף שקל בנתים מה שהציעו לי .. מKSP : מעבד E8500 לוח אם P35 כרטיס מסך 8800 ספק כוח 650W זיכרון ראם 2GB של קינג סטון מארז : Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS מivory : מעבד E8400 לוח אם P35 כרטיס מסך : 9600GT OC משהו כזה 500GB מקום 4GB RAM מארז EZ Cool משהו 300 שקל ספק כוח 500W מTMS : http://tms.co.il/preview/spec/h81kfvr6 טוב מה הכי טוב ומה אפשר עוד לשפר ? עריכה : מחיר 4000 שישמושים משחקים וOC אולי
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560113[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1407/1379[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-H97-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪613/601[/td] [/tr] [tr][…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש משהו שעונה לדרישות שבכותרת ועומד בתקציב? אם לא, מה הכי קרוב תקציבית לדרישות? בונוס - מערכת הפעלה וכונן SSD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי המחשב לא החזיק מעמד ואני נאלץ לקנות עכשיו אחד חדש (במקום לחכות למעבדים החדשים...), זה מפרט שהרכבתי, אני חושב שאין הרבה מקום לשפר, אבל אני פתוח להצעות. הצרכים שלי הם מהירות (עבודה בעריכה גרפית 2D, אני אעשה OC, לא קיצוני) עם דגש על שקט. מה שאין במפרט, אני לא צריך כרגע. תודה מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤262 לוח אם: Gigabyte GA-X38-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤971 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤578 קשיח למחשב ש…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה שמישהו יבנה לי מחשב גיימינג בסביבות ה 3000 ש"ח תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. החלטתתי לקנות מחשב בחודש הקרוב.. אני רוצה שתיבנו לי מפרט ב 5000 ש"ח לא כולל מסך אבל שיתאים למסך הנוכיח שלי שמעתי שלא כל מסך מתאים וזה תלוי איזה יצא יש לי.. יש לי AGP.. המפרט חייב להכיל את אותם נתונים האילו שיהיה מעבד AMD 3200+ עם ליבה של VENICE שיתאים לסוקט 939.. חייב להיות רק 512MB DDR ספק חייב להיות אכותי ולפחות 400W רמקולים&מקלדת&עכבר צריך משהו אכותי אבל לא יותר מדי יקר שלא יבוא על חשבון של משהו אחר... חובה שיש צורב וקורא של DVD.. הארד דיסק חייב להיות לפחות 80GB 7200RPM 8MB BUFFER כרטיס מסך מה שיכנס רק לא מובנה ורק לא ATI.. אגב איזה כרטיס מסך עדיף מיוצר ע"י ASUS,GIGABIT ועוד? לוח אם ממש לא מבין בזה שיהיה אכותי תמיכה ב 4 מקומות לסלוטים של זיכרון למקרה שאר…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אשמח לעזרת חברי הפורום : אני חושב על רכישת מחשב נייח חדש שיחליף את הנוכחי . המחשב לא ישמש לגיימינג אבל כן הייתי רוצה שיהיה מספיק חזק כדי לאפשר לי להתחיל ללמוד עריכת וידאו ( ADOBE PREMIER וכו)- אני לא מדבר כרגע על עבודה אינטנסיבית בשום צורה אלא על עריכה בסיסית והכרות עם התחום (כמו כן , הייתי רוצה שהמחשב לא "ייחנק" בהצגת סרטי 4K).. הנחת העבודה שלי שהרכיבים המרכזיים של המפרט צריכים להיות מעבד אינטל I5 לכל הפחות + זכרון 16GB DDR4 3000 MHZ+ כונן SSD + כרטיס מסך ייעודי. לכן, יש לי מספר שאלות שנוגעות לרכיבים המרכזיים של המפרט : 1. האם לדעתכם ישנה אפשרות שמעבד אינטל I7 עם מעבד גרפי און בורד (Intel® UHD Graphics 630) יכול להספיק ללא כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי חלקים מהמחשב הישן רציתי לדעת אם אני אוכל לבנות מהמפרט שלו HTPC ומה עוד אני צריך בשביל HTPC המחשב הוא פנטיום 3 (אם אני לא טועה) 5DTX 2 VER.2.03 ZIDA - לוח אם MAGIC 64/GX MK - כרטיס מסך CT1350B SOUND BLASTER - כרטיס קול זה מה שיש בפנים, בנוגע לשאר החלקים אני לא בטוח אבל יש כרטיס רשת ישן,אין לי מושג כמה זכרונות וההרד דיסק שרוף אם צריך עוד פרטים תשאלו תודה לעוזרים (וסליחה מראש אם זה לא מקום הנכון)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אז אחרי הרבה שבירת ראש, מסמן שזה הכיוון למחשב שיורכב ויצטרף ל GEFORCE RTX3090. אני תוהה אם הקירור במפרט מתאים, אשמח לחוות דעת המומחים. וכמו כן, האם לוח האם מספיק טוב למפרט גם כן. תודה רבה המחשב ישמש כתחנת עבודה לעבודה בתלת מימד - סינמה ובלנדר תודה! מעבד - AMD Zen3 Ryzen9 5950X 16 Core/32 Threads - With New PC Only - Base Clock: 3.4GHz - Max Boost Clock: 4.9GHz - Without Fan - 105W TDP - Zen 5000 Series - Tray לוח אם- TUF-GAMING-X570-PRO-WIFI-II - ASUS - AMD AM4 socket - X570 Chipset 3rd Gen AMD Ryzen™ Processors - 4x DDR4 - ATX SSD - MZ-V8P2T0BW - Samsung - 2048…
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, רציתי בבקשה לקבל התייעצות לקניית מחשב נייד. המחשב משרת את כל המשפחה בעיקר לעבוד משרדית(כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט). מידי פעם נעשה שימוש במחשב כדי לראות סרט או לשחק במשחק. אז ככה: התקציב: באזור ה-4000 ש"ח. שימושי המחשב: בעיקר עבודה משרדתי, המחשב בקושי זז ממקומו, מידי פעם יוצא מהבית (אין יותר מידי חשיבות למשקל ולחיי סוללה). קצת סרטים ומשחקים (Might & Magic Heros - הישנים). חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8: 6, מצפה שיהיה שקט בזמן עבודה משרדית העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: לא ממש מעדיף בחולון/בת ים/ראשון. מתי מתוכננת קניית המחשב: בימים הקרובים. בקשות מיוחדות: גודל 15.6" או גדול יותר, רזולוציה 1900x1600 או 1920x1080 או גבוהה יותר, מעדיף ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנון לפטופ לסטודנט (שימושים כללים+צפייה בסרטים), 14', סוללה חזקה של חברת Dell ב ksp אילת התקציב שלי הוא בערך 2500 שח חשבתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27164 מה אתם אומרים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k (מספיק?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר למשחקי FPS - כמו fortnite, PUBG, COD.. לא למשחקים כבדים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי את המסך Zowie BenQ LED RL2455 גודל 24״. רזולוציה מקסימלית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין בקניית מחשב נייד לאבי. כרגע הוא עם HP בן בערך שנתיים. בינתיים המחשב עדיין בסדר, אבל כבר חושבים הלאה. הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא כל כך מרוצים מ HP בעיקר בגלל כל התוכנות שמותקנות אוטומטית עם המחשב ובאמת מרגישים את HP יותר מדי, וזה דיי מציק ולא פשוט להפטר מזה. מה שאני מחפש זה מחשב חזק, בעיקר מבחינת כח עיבוד ופחות גראפית. המחשב הוא לצורך משרדי ועסקי, לא צריך להיות סופר חזק אבל שכן יהיה מהיר ויעיל. מבחינת גודל מסך, לא כזה קריטי אבל נראה לי באזור ה14' אולי גג 15.6'. המחשב לא יהיה סופר נייד, כלומר שגרת השימוש שלו תהיה בבית, אבל בכל זאת חשוב שתהיה אפשרות ניידות נוחה מבחינת משקל וזמן סוללה. מבחינת המסך, רצוי משהו שלא משתקף יותר מדי אבל זה לא שיקול דרמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים חדשים באיכות גבוהה,אינטרנט,סרטים * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך?מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא על מה אתם ממליצים??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל החברים והחברות קודם כל אני רוצה להודות לאנשים שעומדים מאחורי האתר הנפלא הזה . בעזרת אתר זה הצלחתי לבנות מחשב חדש שמתאים לי ולצרכים שלי. זה האתר מס' 1 מבחינתי. אני רוצה גם להודות לכל החברים שהגיבו בת'ראדים השונים שלי (אם זה נשמע כמו מילות פרידה, אז זהו... שזה לא ;D). זהו מפרט שהורכב לאחר עיונים ובדיקות רבות בפורומים השונים. ובכן, לאחר 6 שנים שלא השתדרגתי, קבלו את המפרט החדש שלי: לוח אם ¤ 1,060 DFI INFINITY 975X/G LGA775 מעבד ¤ 1,350 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU זכרון ¤ 630 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANEL כרטיס מסך ¤ 1,175 BFG GeForce 7600GT OC 256 PCI-E כונן קשיח ¤ 560 WD 250GB 7200RPM 16MB SATA RAID צורב ¤ 260 PI…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הראשון: Asus GL552JX-DM205H http://ksp.co.il/?uin=27290 המחשב השני: Lenovo IdeaPad Y70-70 80DU00CNIV http://ksp.co.il/?uin=26717 המחשב השלישי: Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-2104 http://ksp.co.il/?uin=26536 עם יש מחשב חזק יותר משמעותית באותו אזור מחירים (עד 7000) אני ישמח להמלצה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/88190/Intel-Core-i5-6300U-Processor-3M-Cache-up-to-3_00-GHz http://ark.intel.com/products/88959/Intel-Core-i5-6300HQ-Processor-6M-Cache-up-to-3_20-GHz השני על פניו נראה טוב יותר וגם המחיר זול יותר אבל בראשון יש Intel® vPro Technology ‡ Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) Trusted Execution Technology ‡ . מישהו יודע מה אלו עושים והאם העובדה שלראשון שיש את שלושת המוזכרים+תדר טיפה גבוה יותר מצדיקות את העלות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים... אני אשתמש במחשב בעיקר למשחקים ולעריכת תמונות. במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - סוג משחקים? הכוונה לגרפיקה? אם כן אז משחקים כבדים (כמו בלאק אופס ומשחקים עתידיים ברמה יותר גבוהה גם) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. אבל עדיף כמובן כמה שיותר שקט 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-