ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי קרובים בארצות הברית שהולכים להגיע לארץ בתחילת יוני. רציתי להזמין לפטופ מהאתר של לנובו ארצות הברית אבל מסתבר שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי בין לואמיים. יש למישהו ניסיון בדברים האלה? הצעות? יש אפשרות לשלם עם חשבון AMAZON השאלה אם זה יעבוד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שואל מהתעניינות בלבד: i3 2100 כולל קירור סטוק 8GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 SAPPHIRE HD7850 DUAL-X 1GB צורב של LG קשיח 500GB 7200RPM של HITACHI ספק Seasonic S12-520W מארז סטנדרטי. יש אחריות על כל המחשב, וקופסא רק של כרטיס המסך. מצב טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב - בעיקר עבודה על מסמכים בסביבת OFFICE, גלישה. מעט סרטים וממש לא למשחקים. * המסך- 13.3-15.6 הגודל פחות מפריע יותר חשוב איכות המסך. * דרישות מיוחדות - מקלדת מעולה דרישה חשובה מאוד. כרטיס רשת אלחוטי אמין וובעל קליטה טובה.איכות בנייה של המוצר בכללי. * סוללה - כל מה שבאזור של 3שעות וצפונה * חיבורים - מינימום USB3 אחד * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי הנפח, איך חשוב שאפשר יהיה לשדרג בקלות בעתיד ל-SSD * כונן אופטי? לא ממש משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב עומד על מקסימום 3000 ש"ח ללא אפשרות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האחריות נגמרה על כול החלקים, הינה המחשב: I5 760 מעבד Arctic Freezer 7 rev 2 קירור למעבד PALIT GTS 450 כרטיס מסך GIGABYTE P55-USB3 לוח אם Chieftec 550W ספק כוח כונן דיסקים של LG Thermaltake Dokker מארז בלי דיסק קשיח.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש עם עדיפות ב-KSP בחיפה אלא אם כן יש המלצה בטוחה למשהו הרבה יותר טוב בחיפה. המחשב מיועד למשחקים כבדים מאוד בגרפיקה 1080*1920 על מסך LED 24 אינץ' של LG כשהכל על ULTRA HIGH אין צורך במסך, אך יש צורך במקדלת ועכבר. המחשב מיועד לOC בינוני עד כבד כשהמטרה שבהתחלה בלי ה-OC יהיה מפלצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2 . מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטים באיכות גבוהה מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, ברצוני לקנות את המחשב הזה אבל אני רוצה לדעת עליו כמה פרטים: - שמתי לב שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה. האם זה אומר שזה לא כולל בכלל שום חבילת תוכנות אשר מגיעה עם מחשב נייד רגיל? ( כל הSUITE האלה של החברות המותגים שאתה מקבל בדרך כלל ) - המחשב הזה הולך לשמש בעיקר למשחקים, אני מבין שהגדרות גבוהות לא באות בחשבון, אבל השאלה היא האם אני אוכל לשחק במשחקים מודרניים עם הגדרות נמוכות או בינוניות? ( כגון SKYRIM או Guildwars ) - האם הנתונים של המחשב הזה מאפשרים לצפות בסרטים באיכות HD בצורה טובה וחלקה? http://ksp.co.il/computers/prints.php?uin=15037 - לינק למפרט של המחשב. רב תודות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בונה מערכת תקציבית, ואשמח להצעות לשיפור\דעות : Intel Core i3 3220 Dual Core Hyperthreading Processor LGA1155 3.3GHZ Ivy Bridge 3MB Retail Box ASUS P8B75-M LE Micro ATX LGA1155 B75 DDR3 2PCI-E16 2PCI SATA3 DVI HDMI USB3.0 Motherboard Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24 Dual Channel Memory Kit Fractal Integra R2 500W ATX 12V 80PLUS Bronze Power Supply 120mm Sleeve Bearing Fan ASUS PCE-N15 300Mbps 802.11B/G/N Wireless PCI-E Network Adapter הצורך הוא בעיקר משחקים כמו company of heroes ו world of tanks , modern warfaren ברזולוציה של 1680X1050 יש לי כבר מארז ודיסקים קשיחים כולל SSD לגבי הכרטיס מסך, ההתלבטות היא בין 660 ל 660Ti והאם המעב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל החברה הרציניים פה בפורום, למרות שרשמית אני חדש כאן, עוקב אחרי הפורום הזה זמן מה. למדתי שאם מציגים שאלות קונקרטיות, מנהלים דיון עינייני ובראש פתוח אפשר ללמוד לא מעט. אז במה מדובר: אחרי התלבטות ארוכה החלטתי סוף סוף על קניית מחשב שולחני חדש, שימושים: עריכת ווידאו (HD), סאונד וחטאי גיימינג. תקציב בסדר גודל של 7-7.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הנה השאלון הרשמי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 סה"כ. 2. מה שימושי המחשב? עריכת ווידאו (HD), עריכת סאונד וחטאי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות : Avid, Premiere, After , סטודנט לקולנוע, שי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי סקר שוק ואחרי שהצלחתי לגרד 6000 ש"ח בלחץ למחשב נייד (מה שלצערי הוריד מהפרק את ה-6400 ati של דל) נשארתי עם שני מחשבים: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3464&catcode=166 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=693 שניהם, כפי שאפשר לראות בעלי אותו מפרט עם מעבד c2d וג'יגה זיכרון ב-5269. אם אני מוסיף עוד 512 mb ב-5282 אני מגיע לאותו מחיר. כאן אני בדילמה-מצד אחד c2d - שתומך בצורה אופטימלית בויסטה מול מעבד עם מהירות שעון איטית יחסית ומצד שני- אותו מחיר ל core duo אנא צדיקים וצדיקות, עיזרו לי בשעה קשה זו
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב שקניתי דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1690 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1260 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 ¤ 1 PIONEER DVDR DVR111 BLACK/WHITE 295 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 770 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 700 ¤ 1 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 ¤ 2 THERMALTAKE BIGTYPHOON 275 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 11120 מחיר סופי מזומן : 10500 עכשיו אני רק צריך להיות סגור על מסך LCD או טלויזית LCD ולהביא משהו פצצה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הינו מתצוגה. ללא מערכת הפעלה(שזה לא קריטי) וללא כרטיס רשת אלחוטי(אפשר להוסיף אם רוצים) אחריות לשנה(הגדלה ל 3 שנים בתוספת 750 ש"ח). אני יכול לקנות אותו ב4300 ש"ח,שווה? סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.86 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 750 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 17 אינץ WXGA GLARE 1440 x 900 כרטיס מסך: 6800 geforce go זכרון נפח: 512 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול נתוני שמע רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100/1000: כלול מודם תקש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייח שלי בלפטופ חדש אשמח להמלצה על לפטופ כשעיקר השימוש בו יהיה ביתי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וסדרות) לכן פחות חשוב לי שיהיה קל או קומפקטי ויותר חשוב שיהיה חזק ואמין אני מניח שאני צריך מסך באזור15.6 וכמו כן אני בטח לא אחליף אותו בחמש השנים הקרובות אז כדאי שלא יהיה מיושן מדי התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 ש"ח אבל אני מתכנן לקנות אותו באנגליה כך שנראה לי שזה שווה ערך למחשב שעולה בארץ בסביבות 4500-5000 ש"ח... אשמח להמלצות לגבי סוג המחשב שיתאים לדרישותי וכמו כן, אם יש למישהו המלצות וטיפים ספציפית לגבי קניית לפטופ באנגליה, מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב נייד חזק לעובדה עם חבילת האדובי דיזיינר(פלאש,פוטושופ,אילוסטייטור וכו') בשימוש כבד מאוד לסטודנטית לעיצוב גרפי(עבדוה במקביל על כל התוכנות של החבילה עם מולטיליירים). עלתה הסוגיה בשימוש במקבוק(לא גרסת הפרו, הגרסה הלבנה) או במחיר הנמכר בארץ בשימוש במחשב נייד מחברת HP או DELL עם מפרט יותר חזק בעלות מקבילה והייתי צריך את עצתכם בנושא, מכייון שקריסות של התוכנה כתוצאה משימוש של מעבד וזיכרון מוגבר- זה דבר שלא בא בחשבון. יש כבר מחשב נייח חזק, אך עלה הצורך גם בניידות מסויימת ולכן המחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 300 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל ובעיקר משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כמו פרו אבולושין, פיפא, FARCRY וכו'- כל המשחקים החדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים ובינונים כאחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש את המחשב הזה: Chuwi Lapbook Air Notebook https://www.gearbest.com/laptops/pp_827413.html הוא מאוד זול ( 1400 ש"ח, משלוח חינם) להביא אותו לארץ יעלה 1638 וייקח עד שבועיים (מוסיפים רק מע"מ) מבחינת ביצועים הוא מספיק לי (שימושים משרדיים) מסך - נראה טוב 8GB SSD מאוד דק סוללה עד 8 שעות נשמע ממש טוב, מישהו התנסה בחברה הזו ? יש קאטצ'? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k (מספיק?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר למשחקי FPS - כמו fortnite, PUBG, COD.. לא למשחקים כבדים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי את המסך Zowie BenQ LED RL2455 גודל 24״. רזולוציה מקסימלית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב ואני רוצה לדעת איזה חלקים כדאי לי להחליף ולאיזה חלקים כדאי להחליף הינה המפרט שיש לי עכשיו: מעבד AMD 2400 לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L זיכרונות: 512RAM 2700 כרטיס מסך: R9100 128 MB כונן CD רגיל של LG צורב 24X10X40 מארז ג'נרי כזה נחמט ספק 350W ג'נרי. מה כדי לי לשדרג במחשב? [אני לא עושה OC] אני רוצה להחליף כרטיס מסך כמובן ואולי גם מארז כי במארז שלי הזרימת אוויר לא טובה כל כך והוא גם עושה די הרבה רעש. אין לי תקציב מדויק אתם תוכלו לתת יל הצעות לא יקרות כל כך בסביבות ה 3000 גג גג גג גג תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט של 6000 תנו לי תגובות עליו: Toshiba 16x48 SD-1802 OEM 170 ש"ח WD 200GB 7200RPM 8MB 775 ש"ח AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח EPOX 8RDA3I Nforce 2 Rev 2.1 441 ש"ח NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW 450 ש"ח ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800 PRO 128MB 1,496שלוש שנים אחריות יצרן ש"ח PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Black 2.5-3-3-7 1,145 ש"ח סך הכל: 5947
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להביא מחשב נייד מחו"ל עם המפרט הבא: * Intel® Pentium® M Processor 740 (1.73 GHz) * 1.0GB DDR SDRAM (2x512MB) * 60 GB * DVD+/-RW/R & CD-RW * 15 אינץ' * עדיף כרטיס מסך לא על הלוח אם * דגם מוכן מראש שניתן לרכוש ישירות מהחנות ללא הזמנה אישית. אבקש את שם הדגם המדוייק + החברה. תקציב היעד הוא 1150$ האם תותחי הקהילה יוכלו להפוך בקשה זו לאפשרית? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים... אני אשתמש במחשב בעיקר למשחקים ולעריכת תמונות. במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - סוג משחקים? הכוונה לגרפיקה? אם כן אז משחקים כבדים (כמו בלאק אופס ומשחקים עתידיים ברמה יותר גבוהה גם) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. אבל עדיף כמובן כמה שיותר שקט 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsong t220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא - רק שישמעו חזק באוזניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב ואודה על העזרה. אה, ואני לא שולל AMD תורה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעתכם לגבי המפרט הבא (בהקשר למחשב גיימינג וסרטי 3D בעיקר): Processer: Intel Core i7 2600 L3 Cache s1155 (3.4 Quad) MotherBoard: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 (LGA1155) DDR3 2133, 2xPCI-E Memories: G.Skill 2x4GB DDR3 2133Mhz PC3-170000 Kit F3-170000CL9D-8GBXLD Hard Disks: x2 Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 720RPM Sata III WD1002FAEX PSU: Corsair TX 650W V2 Series Active PFC 14cm Fan PSU CMPSU-650TXV2 Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Case: Thermaltake M9 Mid Tower Black Case With Window No PSU VI1000BWS 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חשוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אני מחפש נייד עם יציאת סאונד אופטית ומתברר שזה לא קל בכלל.... האם אתם מכירים דגמים שיש להם יציאה אופטית שאותה אוכל לחבר למגבר? דוגמת ה S/PDIF. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחשב שיריץ לי את הGTA.Iv על איכות בינונית ושיעבוד לי סבבה יש לי מסך 17 אינץ'. לא חשוב לי הרעש . לא חשוב לי אוובר קלוק. העיקר שיריץ לי את המשחק ואני יוכל לשחק.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-