ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח לדעתכם לגבי המפרט הבא (בהקשר למחשב גיימינג וסרטי 3D בעיקר): Processer: Intel Core i7 2600 L3 Cache s1155 (3.4 Quad) MotherBoard: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 (LGA1155) DDR3 2133, 2xPCI-E Memories: G.Skill 2x4GB DDR3 2133Mhz PC3-170000 Kit F3-170000CL9D-8GBXLD Hard Disks: x2 Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 720RPM Sata III WD1002FAEX PSU: Corsair TX 650W V2 Series Active PFC 14cm Fan PSU CMPSU-650TXV2 Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Case: Thermaltake M9 Mid Tower Black Case With Window No PSU VI1000BWS 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חשוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מפרט רצוי ויש קופון של דל!! שאלה אחרונה לפני קניה: אני רוכש E6500 כל המפרט שלו הוא מצויין הדבר היחידי שמטריד אותי מעט הוא גודל ה הHD: 160GB free fall 7200 לא קטן מדי? המחשב מיועד לסטודנטית שלומדת עיצוב כך שיהיה לה על המחשב תוכנות כמו פוטושופ אילוסטרייט וכו' היא לא צריכה לשמור את כל העבודות על המחשב. בשביל זה יש כוננים חיצוניים השאלה היא אם בשביל win7 וכל שאר התוכנות ועוד טיפה שטויות (כי אין מה לעשות זה עדיין מחשב גם לפנאי ) הכונן הזה מספיק? יש עוד מחשב עם אותו המפרט בדיוק רק עם 500GB 7200 ווסטרו 1520 ו100$ פחות על מה ללכת? תודה לכל העוזר! (ולכל מי שניסה )
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב LG R400 5.C2CDE. לאחרונה הכבל חשמל הלך (אחרי שתיקנתי אותו פעמיים באמצעות פירוק והלחמה גם בצד השנאי וגם בתקע אשר נכנס למחשב). לאחרונה החיבור עצמו ה"שקט הטענה" (power jack) התחיל לעשות בעיות ואני מרגיש שאני על זמן שאול פה. אין לי ביטוח ותיקון יעלה בסביבות ה500. מצאתי את שקע ההטענה ורציתי לקנותו אך לפני כן רציתי לוודא שאני יכול לפרק את המחשב. פירקתי את הסוללה, את כל הברגים הנראים והלא נראים, את הזכרונות והדיסק קשיח ואת המקלדת. לצערי, אל עף שמצאתי שני ברגים במסך לא הצלחתי להבין כיצד אני מפרק אותו. כל ניסיון שלי למצוא מדריך עלו בתוהו. האם מישהו יודע כיצד אוכל לפרק את הלוח אם שלי במחשב זה? תודה מראש על כל פיסת מידע, גיל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח למפרט למחשב נייח ששימושו העיקרי הוא משחקי רשת וצפייה בסרטים. (כרגע מדובר רק במשחקים כמו Lineage 2, diablo 3, heroes of newerth ) אני מתכוון להתקין עליו XP ואני מעוניין במחשב שקט, אין צורך בציוד הקפי. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אצל אבא שלי והמחשב שלו עושה אותי עצוב אז שכנעתי אותו לקנות מחשב חדש הוא הסכים. אז התקציב עד 2500 המחשב הוא למשחקים וסרטים . העדפה לאינטל. בלי דיסק קשיח הוא רוצה את הישן תודה רבה מסטלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי בEBAY סוללה חליפית ללפטופ שיש לה 8 תאים וקיבולת 8800 MAH . הסוללה עולה מעט יותר מסוללה של MAH 6600 ושל 6 תאים . הדיעה הקדומה שלי היא שהמספרים של הסינים בד"כ מנופחים, אבל הקניה עדיין שווה. השאלה היא האם כאשר הסוללה תגיע ניתן יהיה לדעת שהיא אכן עם 8 תאים ו\או מה הקיבולת האמיתית שלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני תכף מסיים כמעט שמונה שנים עם מחשב שהוא פשוט התעללות באנושות, שנאלצתי לרכוש כאשר הייתי קצר (מאוד) במזומנים. עכשיו זה הזמן ליהנות קצת ממשהו נורמלי ובעל יכולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,250 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-350 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג כבד. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך לפרט לגביהם מניסוני האישי. נ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצרכים בסיסיים של גלישה באינטרנט ואופיס. הוצע לי המחשב הבא תמורת 1600 ש"ח מה דעתכם? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=3602
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ביתי. קצת יעבוד בו בפוטושופ ,בסוליד וורקס ,וקאמ 2014 יש לי מסך וציוד היקפי יש לי ספק כוח של tt550 יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt oc בזמנו על לי 1100 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך המפרט שלי?? (הספק יחזיק את הכרטיס מסך הזה?) מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 X2 2GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler מארזים NZXT TEMPEST (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל 10 סה"כ 5215 ש"ח 1. מה התקציב? 52…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SIMS. COD. FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני צריך מחשב בעיקר לצורכי עבודה (אינטרנט / תכנות ודברים דומים). אני נמצא המון בנסיעות ולכן 13 זה הגודל המתאים +-. ההתלבטות היא בין: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps13-2467m.htm ל: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH0EF37E4 התרשמתי שהVostro קצת יותר נוח (בעיקר בהקלדה - מקשים). מבחינת ביצועים הם דומים (לפחות במפרטים שהצגתי) , אך בכל זאת 128GB ל XPS זה חסרון. אז השאלה היא מה בעצם הרעש שעושים מ XPS? סה"כ ההפרש בינו לבין ה vostro זה חצי קילו... אשמח לכמה עצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש את הנייד ASUS TP500LA-DN042H ויוכל לענות על מספר שאלות לגביו (כלומר לא מתוך מאמרים ומפרטים אלא מנסיון אישי)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחר הרבה נושאים בפורום הזה, והרבה יעוץ מצד integral (תודה רבה לך ד"א, היית אחלה ) החלטתי לחכות קצת לפני שאני קונה מחשב. המפרט שהרכבתי הפעם הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם: ASUS P5W DH Deluxe זכרון: OCZ DDR2 PC2-4200 53MHZ Gold 1024MB Dual Channel דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E ספק כוח: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W (הספק שהמלצת לי פעם שעברה.) מארז: COOLER MASTER Centurion 2 CAC-T02 מסך: MAG AX986 19" CRT מחיר: 9600 ש"ח. כמה שאלות בנוגע למפרט: א, האם שווה להוריד את המעבד הזה ולשים E6400 במקום? האם אני יקבל את אותם הביצועים בערך? ב, האם הלוח אם הז…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS, MATLAB, PHOTOSHOP ושימושים רגילים כלליים אחרים (תכני HD, גלישה, מעט משחקים בלי דרישות מיוחדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש בינוני עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23" (1920*1080) -לאילו הגדרות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש יציאת USB3 החדשה במחשב - האם עדיין ניתן להשתמש עם דיסקאוןקי ישן יותר של USB2? (וכמובן להשאר במהירות USB2) ולהפך האם ניתן להשתמש ביציאת USB2 הישנה במחשב - עם דיסקאוןקי חדש של USB3 ? (כמובן במהירות USB2) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא חריגה מיועד לגלישה מקלדת ועכבר של אפל בנפרד (לא כלול בסכום) הרכישה בעוד חודש כל שאר השאלות לא רלוונטיות נשמח להמלצה על דגם ולהסבר :) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתאם לחוקים מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אין משחקים,ישמש לסטודנט פשוט,עדיף שיהיה 4 גיגה לייתר ביטחון * גודל המסך - בין 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט - עדיף מאט * רזולוציית המסך -לט חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא -סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth -לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא קריטי * כונן אופטי -לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא,אבל אני רוצה 3 שנים איסוף והחזרה! זה מעולה!כי הרי תיקון הכי קטן+נסיעה לחנות הלוך חזור שווה את ההפרש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -לא צריך * האם יש לכם העדפ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את המלצתכם למחשב נייד לעבודה משרדית (וובינר, עבודה במקביל על מספר רב של טאבים, צפייה בסדרות/סרטים) דרישות מעבד i5 , מסך 15.6 , כונן SSD עדיפות ל 512GB (תלוי בעלות הסופית) אפשר להסתפק גם ב 256GB , מבחינת זכרון האם 4GB מספיק או עדיף 8GB ? כולל WINDOWS התקציב כ 3200 ש"ח ראיתי את המחשב הזה של DELL נייד DELL מה אתם אומרים עליו? האם בתקציב של עד +200 ש"ח אפשר להשיג משהו קצת יותר טוב , אשמח להמלצתכם אשמח גם להמלצה לחנויות מומלצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את ה-GTX 1080. להלן המפרט הנוכחי שלי, הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג intel i5 3570k noctua nh-d14 asus sabertooth z77gtx 670 corsair tx 650w v2 יש גם זכרון 2x4gb ddr3 , הארד דיסק, SSD וכרטיס קול (אם רלוונטי בשביל הספק) להבנתי אני צריך לשדרג את המעבד והספק, חשבתי על Corsair 750W 80+ Gold CS750M Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray התכנון קצת יותר מאוחר לשדרג גם ל-16GB RAM ולהוסיף עוד SSD כי הנוכחי לא מספיק כבר מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP מסדרה dv6500 ולאחר תקופה של גסיסה נפטרה לי הסוללה עליה השלום אני מחפש באי ביי סוללה חדשה ונתקלתי בדגם של 12 תאים 9600 MAH ורשום שזה מתאים לסדרה של המחשב שלי אבל הבעיה היא שגם רשום שזה מספק v11.1 לעומת ה 10.8 שהסוללה הישנה סיפקה .... השאלה אם זה יכול לפגוע לי במחשב או שאני יכול לקנות את הסוללה הזאת . כמו כן ראיתי גם סוללה של 12 תאים אבל 8800 MAH שמספקת את 10.8 אבל מן הסתם ה9600 תחזיק יותר זמן ... הפכתי את הרשת ואני באמת אובד עצות תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני 3 חודשים: לוח אם: GIGABYTE GA-8I915PDuo מעבד: INTEL P-4 3.0 800MHZ 775PIN PRESCOT זכרון: DDR2 533 MICRON 512x2 כרטיס מסך: PCI EXPRES GIGABYTE RADEON X600PRO 128MB דיסק קשיח: 160GB 7200 RPM 8 MB BUFFER SATA צורב: DVD LG DUAL x16 כונן: 1.44 מקלדת: MICROSOFT עכבר: MICROSOFT אופטי מארז: מפואר חייזר 2 USB רמקולים: 2.1 CREATIV כרטיס קול: O.B- AC 97 6 C כרטיס רשת מסך: 19 שטוח מאג כסוף כונן:DVD LG מה אתם אומרים עליו? ובערך תנו לו מחיר..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Sempron 2800 Abit KV7-V DDR 400 512mb Twinmos CL2.5 Gygabyte FX5500 256 WD 80gb SATA NEC 3550A Samsung 793DF בסוף, אם הכול זה יוצא 3300(KSP) ללא התקנה. יש מה לשנות?| בתקציב אינו גמיש ועדיף להוריד כמה שיותר. הכנסתי כרטיס מסך ולא הסתמכתי על האון-בורד בגלל שאני רוצה שתהיה לה גמישות מסויימת. יש הצעות לשיפורים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-