ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם לפני שבוע רכשתי את ה LG T280 מבאג. הכל עובד מעולה חוץ משני דברים: 1. ידוע לי שיש במחשב הזה תקשורת 3G מובנת, למרות שבבאג לא הזכירו את זה.. יש מקום לסים במחשב, יש הגדרה בביוס להפעלת התקשורת הזאת אך אני לא מצליח להפעיל אותה בשום דרך דרך הוינדוס.. אשמח לקבל קצת עזרה. 2. כשקניתי את המחשב נאמר לי והיה רשום שהסוללה מחזיקה 7 שעות.. בפועל כשאני מטעין את הסוללה עד ל 100 אחוז יש לי כ 4 וחצי שעות, על מצב שHIGH PERFORMANCE בוינדוס 7.. האם זה תקין ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי איך האתר? למישהו יש נסיון איתם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול כל סוגי המשחקים מרוצים אסטרטגיה ויריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין על מה חושבים אנשים כשהם קונים מסך "מראה", ועוד לא כזאת איכותית אלא עקומה כמו משהו זול עשויי מפלסטיק. נמאס לי מהשטויות האלה, השאלה היא האם המדבקה הזאת, כמו שמוכרים ב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1517&CatCode=443 למשל, האם זה באמת מסדר את זה כמו שצריך או שזה עוזר במקצת ומחשיך את המסך, מישהו ניסה את זה? אם זה באמת לא עוזר, אבקש המלצות למחשבים עם מסכים נורמליים בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אמא שלי בקשה ממני לארגן לה מחשב, חשבתי לקנות לה מחשב נייד ( היא גם העדיפה ) כי אין לה הרבה מקום בחדר, וכי מידי פעם במקרה הצורך אני יוכל להשתמש בו. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן משקל לא חשוב. לא ישומש למשחקים וכו' - כרטיס מסך הכי בסיסי ( שיריץ דברים בסיסים כמו ENEMY TERRITORY גם לא חובה אם זה ישפיע על מחיר. ) ישומש בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים, תכונות אופיס וכו' . אני עוד מעט מתחיל ללמוד קורס של .NET וחשבתי שזה יכול להיות שימושי בעיקר השימוש הוא בתוכנה VISUAL STUDIO לפי הידוע לי ולפעמים אני גם עובד כ WEB MASTER ומשתמש בתוכנות כמו DREAMWEAVER.. FRONT PAGE.. PHOTOSHOP וכו' לא יודע איזה דרישות יש לזה? ( נראה לי גיגה וחצי של זכרון פנימי יספיק לגמרי ). עד כמה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בן משפחה ביקש ממני לחקור את עניין המחשב, הוא רצה בהתחלה מחשב נייד עד 3000 שקל, לא בדקתי ממש את המחשבים הנידיים, אבל נראה לי אפשר להשיג הרבה יותר במחשב PC במחיר הזה. המחשב צריך להיות בסיסי, כרטיס מסך שיכול להריץ משחק כמו SIMS2, כרטיס קול עדיף שיהיה מובנה, מסך... אינטרנט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה בOFFICE של מיקרוסופט ופעם ב... משחק. דיסק קשיח, אני אקח בין 80-120 GB.. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות מיוחדות: * שיכלול מעבד c2d שיהיה חזק יותר מ-Athlon 3000 64. * שיכלול זכרון בנפח 1024 DDR2 בתזמונים סבירים ושל חברה טובה. * שייבנה ב-noacomp או בחנות אינטרנטית סבירה ואמינה. * אין בעיה עם זה שזה לא יכלול הרכבה, את זה אוכל לעשות לבד. * שיכלול מארז ואם אפשר גם צורב DVD (לא חובה). * שיכלול כרטיס מסך בטכנלוגיית PCI-E עם לוח נחמד... שיהיה טוב יותר מכרטיס 9600XT אם אפשר. אם התקציב לא מאפשר אנא רשמו זאת, במידה וכן אשמח להצעות ולקישור האתר בו נבנה המפרט תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (עיצוב גרפי מקצועי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks - פרנסה. Keyshot - פרנסה. Photoshop, Ilustrator, inDesign, AfterEffects - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מויעד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב HTPC לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות עד 2000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יושב בסלון מחובר לטלוויזיה (HDMI). קודי, סרטים לא בסטרימינג, מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי, דפדפן, נגן מוזיקה כלשהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך הזכרונות הללו האם שווים את התמורה או לא. Corsair Vengeance CMSX16GX3M2B1600C9 http://www.corsair.com/en-us/vengeance-16gb-high-performance-laptop-memory-upgrade-kit-cmsx16gx3m2b1600c9
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 תמיד עדיף מט * רזולוציית המסך? פחות קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא ממש * משקל רצוי? יהיה על תקן נייח אז לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה מספיק * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אשמח להצעה עם וללא מ"ה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שתתן אחריות מלאה ורחבה (רצוי 3 שנים) * כל דרישה מי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי חיפוש מייגע ברחבי הרשת הגעתי לשני המחשבים הנל: Lenovo B5400 MB824IV http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-b5400-mb824iv?aff=Zap מחיר זול. מעבד M עם כרטיס מסך סביר(למרות שרשום 1GB לא מצאתי שיש גרסא כזו, בכל מקרה אברר עם החנות לפני קניה) Toshiba Satellite L50-A-1D5 http://www.winprice.co.il/Product.asp?PID=L50-A-1D5&Cat2ID=0&Cat2Cat1ID=17&Rnd=05/12/2014%2018:17:42 הבדל של 800 שח מהקודם. מעבד I7 4700M רשת GIGABIT השאלה המתבקשת האם 800 ש"ח הבדל שווים את הבדל הביצועים בין המעבדים ושאר ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את ה-GTX 1080. להלן המפרט הנוכחי שלי, הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג intel i5 3570k noctua nh-d14 asus sabertooth z77gtx 670 corsair tx 650w v2 יש גם זכרון 2x4gb ddr3 , הארד דיסק, SSD וכרטיס קול (אם רלוונטי בשביל הספק) להבנתי אני צריך לשדרג את המעבד והספק, חשבתי על Corsair 750W 80+ Gold CS750M Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray התכנון קצת יותר מאוחר לשדרג גם ל-16GB RAM ולהוסיף עוד SSD כי הנוכחי לא מספיק כבר מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אז ככה, נתחיל עם מה אני רוצה בכלל? אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בעלות הכי נמוכה שאפשר, כך שיתמודד עם גל המשחקים הקרוב בהצלחה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel i5-4670 3.4Ghz זכרונות: G.Skill Aegis 2X4GB CL9-9-9-24 1600Mhz (סה"כ 8 ג'יגה) לוח אם: Gigabyte H87M-HD3 (שימו לב שזה בפורמט MicroATX - אני מוגבל למיקרו או מיני) כ.מסך: MSI Geforce 750Ti 2GB OC ספק כוח: טרמלטייק 500W, לא זוכר בדיוק הדגם עכשיו, אני יחסית מבין בחומרה ועשיתי את המחקר שלי, והגעתי למסקנות הבאות: 1. אני בוודאות משדרג את הכרטיס מסך שלי, מחכה לראות מה יהיה עדיף מהדור הבא של ניווידיה\AMD. או 1070 או הפולר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי בEBAY סוללה חליפית ללפטופ שיש לה 8 תאים וקיבולת 8800 MAH . הסוללה עולה מעט יותר מסוללה של MAH 6600 ושל 6 תאים . הדיעה הקדומה שלי היא שהמספרים של הסינים בד"כ מנופחים, אבל הקניה עדיין שווה. השאלה היא האם כאשר הסוללה תגיע ניתן יהיה לדעת שהיא אכן עם 8 תאים ו\או מה הקיבולת האמיתית שלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, ASUS Zenbook UX303LA-US51T vs Dell XPS 13 9343-2727SLV אני מתלבט בין שני הלפטופים האלה. אני מביא מארצות הברית. המחיר לשניהם הוא 800$. בפרטים היבשים האסוס מנצח - יותר זיכרון פנימי (8 במקום 4) ויותר מקום בהארד דיסק (256 במקום 128). אבל דל עם יותר זמן סוללה ונראה לי עמיד יותר. השימושים שלי די בסיסיים - סטרימינג, גלישה,מיילים, טיפונת עריכה ומיקרוסופט. רוצה מחשב דק וקליל שיהיה נוח לעבוד איתו על הברכיים. מבחינת האחריות לא בדיוק יודע איך זה הולך. קונה מחנות של מיקרוסופט. מחיר הכי משתלם ויש להם שם קופונים. קישור לאסוס קישור לדל אשמח אם התגובות יהיו מנומקות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, קצת עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: PopcornTime, BS player, כרום. מזדמן: GIMP, ADOBE. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY4, WITCHER3, ועוד. מצפה שהמחשב יוכל יוכל להריץ משחקים בצורה טובה למשך כמה שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD, בעתיד, מן הסתם,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מצורף מפרט שהרכבתי למחשב משרדי. אין דרישות מיוחדות, לא הולך להתבצע על המחשב עיבוד מיוחד או גיימינג. החשיבות העיקרית שיחזיק לאורך זמן ויהיה אמין. אשמח לדעות על המפרט ואם יש חלקים שלא תואמים אחד לשני אשמח לדעת. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702867064 - Intel - Intel Pentium G4560 Kaby Lake Dual core CPU - 3.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - Intel® HD Graphics 610 - 54W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 283/277 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B250M-DS3H - Gigabyte - 1151 - B250 - mATX - 4x DDR4 64GB 2400MHz - VGA - DVI…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מזמין מחשב ממש בשבוע הקרוב מKSP במחיר של 6K.... היום סתם יאצ לי לראות וגיליתי שאם אני אזמין מחול מחשב (לפחות חלקים עיקריים) אני יכול לחסוך לפחות 1000 שקל!! רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון אם אתרים מחול שעושים משלוחים לישראל והם אמינים, והאם תיהיה בעיה כלשהיא עם הזמנה מחול (אחריות, מכס, כל דבר....) אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גרפיקאית ומחפשת מחשב שיענה לצרכים שלי. לא מאק. אני מריצה על מחשב: אילוסרייטור, פושוטופ,אינדזיין וחבילת אופיס. חייב להיות מחשב שלא נתקע. התקציב הוא עד 8000 שח. כמובן עם win מובנה. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אבקש עזרה בבניית מחשב שכזה בעדיפות מ KSP (אלא אם כן יש המלצה לחנות אחרת באיזור חיפה בלבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 גג גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא שחקן כבד אלא מזדמן אז קצת משחקים, קצת סרטים, קצת מכל דבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, מחשב חדש מאפס 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כל אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה על הערותיכם לשאלותי בעבר.בזכותכם הצלחתי להרכיב מפרט התואם לדרישותי. אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA כרטיסי מסך ASUS V9520 GF FX5200 128MB,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 2439 ATX MIDI PFC, usb מקלדות none עכברים none רמקולים KSP 250W sub + 2sp מסכים None מחירון עבוד…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט - i7 4770 necuta nh 9li g. skill ares 1600 2x4 gb ga-h87-d3h gpu 780 ti wf 3x psu 750w ssd samsung 120 gb evo - עליו אני רוצה להתקין windows7 64 bit seagate 2tb baracuda לאחסון עכשיו עם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה או לתת לי מדריכים מהרשת זה מעוד יעזור אני מעדיף היום כי מחר אני בצבא תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג. אין צורך בציוד היקפי. התקציב הוא 4000 עם חריגה של 300 ש"ח. אל המחשב יחוברו 3 דיסקים קשיחים + 1 SSD. מעבד: [..] INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - TRAY ₪932 לוח אם: [..] GIGABYTE G1.Sniper B5 ₪546 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB KIT (4GBX2) DDR3 1600 - זמין במלאי ₪430 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE R9 280X OC 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1353 מארז: [..] FRACTAL DESIGN CORE 3000 USB3 ₪397 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪468 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ₪143 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4325 …