ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת מהכל, משחקים פה ושם בעיקר Diablo 3 ן WOW עבודה מזדמנת ב Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי זה גיימינג . ואני מבקש המלצה למפרט חזק וטוב לתקציב של 4 אלף תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
1. תקציב מקסימלי: 4500 (ללא מסך, ללא ציוד הקפי) -לנצל את כל התקציב -חריגה מותרת רק באם הדבר ישפיע על שיפור (עוד 500) 2.שימושיי המחשב: משחקים חדישים ביותר-סרטי HD א. GTA החדש ואם יש משחק שדורש גרפיקה גבוהה יותר אז לפי הגבוה יותרר. ב. לא מבין את השאלה אז מניח שגם לא רלוונטי לגביי. ג. * 1920X1080 - full hd - W2353V - LG * GTA, DIRT 2 , חדישים ביותר *הכי גבוהות שיינתנו במשחק 3.לא, יש לי הכול 4.אין צורך ב: כונן דיסקטים, כרטיסי טלוויזיה, כרטיס קול שאינו מובנה(אין צורך באלו) *אך יש צורך בצורב dvd ואם אפשר להוסיף למפרט צורב blu-ray לשם הסקרנות שלי(שלא יכלל כחלק מהתקציב של המפרט) 5. יש לי : -מעבד: intel i5-750 שאלה, לקנות tray עם מאוורר שאתם תציעו לי או box? -כרטיס מסך: מתלבט …
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג (לא משהו מטורף אבל שיוכל להריץ את המשחקים בשוק על HIGH),התקציב שלי הוא עד 4000 שח,ואני רוצה משהו איכותי =] אפשר לחרוג קצת מהתקציב ואפשר לנצל את כולו,אני מתכוון להשתמש במחשב בעיקר למשחקים (בעיקר אסטרטגיה ופעולה) וחשוב לי שהוא יריץ אותם על הגדרות גבוהות אבל לא חייב ההגדרות המקסימליות אין צורך בשום ציוד היקפי,השקט של המחשב לא קריטי אבל שלא ממש יציק באוזניים חח,אני לא מתכוון לעשות לו OC,ומערכת ההפעלה שאני ישתמש בה תהיה כנראה windos 7,אני לא מתכנן שדרוג משמעותי של המפרט אחרי הקנייה ^^ תודה על העזרה,תום
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כך שאני יוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים על האיכות הכי טובה שאפשר (אני מקווה שני יוכל בסכום שהקצבתי) המחשב עצמו דולק קבוע והוא כרגע בעיקר משמש אותי למדיה סנטר (סרטי FULLHD), הורדות 24/7, אופיס, ואינטרנט ללא משחקים כלל. כרגע יש לי את החלקים הבאים- מארז: Thermaltake SHARK ספק SEASONIC S12II 620W BRONZE בן שנה. צורב דיודי של LG כונן קשיח: 1TBשל WD ו 2TB של סמסונג. כונן SSD:אני מזמין מחו"ל 120GB VERTAX 3 ב 250$. כרטיס קול: Creative xtreme audio ציוד היקפי: Logitech z5500, מקלדת ועכבר אלחוטיים. בנוסף למעבד, זיכרון, לוח אם וכרטיס מסך, ארצה להוסיף עוד כונן 2TB לאחסון סרטים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה. שימושי המחשב העיקריים הם: משחקים כבדי…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - לנצל מה שיצא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימדייה, פה ושם משחקים, ופוטושופ. גלישה וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע לי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים ברמה בינונית לא הכי כבדים בעולם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ותכנותית וצפייה בסדרות וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות , צפייה בסרטים ולשחק בפיפא 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי כולם, המחשב הנייח הותיק שלי שבק חיים, פרש מן העולם, מחשב לשעבר, ארבע ליבות באדמה, וכיו"ב ואני שוקל לאמץ מחשב נייח ג'וניור (בכפוף לסל אימוץ). נשאר לי כרטיס מסך GeForce GTX 1060 Windforce 6GB, כונן SSD, וציוד מקיף. דרושה בוקסה חדשה. לא איש מחשבים אני אז הלכתי לאיבוד בין מה הכרחי ומה לא בהרכב מחשב, וכיצד להתאים את המעבד ללוח אם לכרטיס מסך לזיכרון לקירור לצ'אקרה של העולם. נק' המוצא של המחשב היא כמובן כרטיס המסך, סביבו צריך להיבנות הכל. אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 זוזים (כמובן לא כולל כרטיס מסך), אבל גמיש אם זה לא ריאלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מכרתי לא ממזמן את חלקי המחשב שלי-מעבד,לוח וזכרון ב950 ש"ח:(512Mhz-ceon,865pe neo V2 Msi,Intel Prescott 1Mb Cache 800fsb). הסיבה העיקרית היא שאני סטודנט והמחשב התחמם מאד בחדר המעונות הקטן שלי+היה חבל לי לשדרג זכרונות 400Mhz וכרטיס מסך agp. לכן מכרתי בסכום הנ"ל. קניתי יד שניה זכרון 1Gb 667Mhz-דבר שהשאיר לי 550 שח על החשבון. אחרי התלבטויות חשבתי על שתי אפשרויות עיקריות: 1-לוח ?Abit LG-81 (945) s775?+מעבד pentium D 805 סה"כ 827 ש"ח-נותן מעבד כפול ליבה ואלי אפשרות oc בעתיד?(למרות שכרגע אני לא מתכנן)+כ. מסך ob מעפן אבל עובד+אפשרות שדרוג). 2-מהמפרטים המומלצים- DFI Infinity C51PV-M2/G Warranty+AMD Sempron (AM2) 2800 סה"כ 880 ש"ח-כרטיס משופר שיחסוך אולי קניית כ. מסך זמן מה+…
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב? גיימינג על הגדרות גבוהות עבודה עם מסך dell 2007FP ברזלוציה 1650*1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה ל ksp או iqpc 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שני צורבי DVD ו HD 1T מבחינת כרטיס …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהאקסטרים היה כבד מדי וטוב מדי בשביל חלק גדול מהעובדים אז בחברה שלי החליטו לתת לאנשים פה את ה מעבד Q9450 אני צריך להרכיב להם מפרט סביב המעבד הזה בסכום של 1700 עד מקסימום 2000 ש"ח (שום אפשרות לחרגיה). המחשב מיועד לאינטרנט ועבודה משרדית אבל הם כן היו רוצים שיתאים גם ברמה סבירה למשחקים. אחרי הכל יש להם ילדים. לא מפלצת אבל שיהיה אפשר לשחק בו קצת. מה תציעו לי בתקציב הנ"ל? תודה רבה נ.ב שהכל יהיה מחנות אחת . PANDAS מועדפת עליי אבל גם חנות אחרת יכולה להיות טובה תודה
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה מהמומחים כאן. יש צורך בהרכבת המפרט הבא עבור מחשב לבקרה על רובוט: מערכת הפעלה לינוקס (כרגע יש מחשב נייד ויש בעיות עם הדריברים בלינוקס) מעבד חזק זכרון 32GB (הרצת מספר רב של תהליכים כבדים במקביל) כרטיס רשת עם לפחות שתי יציאה (תקשורת אמינה עבור realtime, חיפשתי בעיקר לוחות של סרברים, לא בטוח אם זה נכון) כרטיס מסך NVIDIA תומך CUDA (מספר רב של תהליכים כבדים במקביל) לפחות 2 כניסות של USBC (תומך לינוקס) כונן SSD 512GB+ מודם 4G (אפשר חיצוני, אשמח להמלצות) - ללא ציוד היקפי מחיר עדיף מתחת ל 10K NIS, גמיש. התקשיתי בהרכבת המפרט ואולי עדיף כבר NUC, מחשב נייד או אפילו שילוב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני ירוק כאן אז שלום לכולם! אני עובד על תוכנה שמנתחת סטטיסטיקה של גרפים - לא משנה... כיום אני משתמש במחשב נייד cor i3 4 גיגה רם בן 4 שמזדחל לו והשאלה מה לקנות/לעשות. לעת עתה אני עובד עם mysql עם לוקל-הוסט של easy-php ולא נראה שאני עובר לdb אחר בזמן הקרוב. כשפת התוכנה אני עובד עם php בשביל הנוחיות... בעקרון המערכת מבצעת אלגוריטמיקה לא כבדה אבל היא עושה זאת על הרבה מאוד נתונים (טבלת הבסיס עליה מתבצעים החישובים שוקלת כג'יגה) והשליפות הם די כבדות. המערכת מבצעת עדכון מדי חודש כשבעצם היא שואבת נתונים חדשים לגמרי ומבצעת עליהם את אותם הפעולות. כיום כשאני מריץ את העידכון זה לוקח כיום-יומיים!!! כשאני בודק איזה משאבים המערכת צורכת בעיקר אז הcpu מראה על צריכה של מעל 95% כל …
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני רוצה לקנות את המחשב הזה האם בעתיד אני יוכל לשים לו כרטיס מסך חזק יותר ולשדרג את המעבד? והאם הצפסט שלו משנה האם הוא צריך להיות אינטל עדיף http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DUAL
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. היה לי עד כה מחשב שולחני נהדר לדעתי ששירת אותי קצת יותר מ 8 שנים. לא מזמן לוח האם שלו מת, ולאחר עזרה כאן בפורומים החלטתי שעדיף לי לקנות מחשב חדש. לרוב השימוש העיקרי זה עבודות משרדיות אינטרנט וכו. ביחד עם הורדות לא קטנות. הבעיה האישית שלי שיש לי הרגל לעבוד על מלא תוכנות במקביל מה שאומר למשל לגלוש בדפדפן בעל הרבה טאבים פתוחים, מוזיקה, סרטים, המרה של סרט, חילוץ הורדה מווינראר ועוד כ 2 הורדות ברקע... (זה רק דוגמא ככה) אני בשנים האחרונות לא משחק אבל בהחלט עכשיו יש לי את הפנטזיה להצליח לשחק ב GTA4 עם מחשב בלא יותר מ 3K. אשמח אם זה יהיה אפשרי אבל אני מבין שכנראה לא. אז קודם כל כמו שבטח הבנתם מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך אני לא צריך. בנוגע למסך אני רק אציין שיש לי מסך LCD יחסי…
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה שתרכיבו לי מפרט למחשב עם מעבד קונרו לוח אם עם תושבת מתאימה הכי חשוב שהלוח והמעבד יעבדו טוב יחד! כרטיס מסך גי'פורס 7600GT 256MB ארד דיסק לא גדול משהו כמו 160GB ספק איכותי שיחזיק את כול המערכת! צורב DVD טוב.. מארז רצוי יפה אבל זה פרט שולי אז אפשר מארז צנוע מאוורר טוב..! ;D תודה לכול העוזרים מחכה לתשובות!
-
- 55 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... המחשב צריך להיות שקט במיוחד (!) בקשות: (המרכיבים שאחרי ייעוץ ובדיקה, אושרו אצלי וכנראה יהיו במחשב): אנא הרכיבו מפרט עם אלוכרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGigabyte רמקולים: Logitech X230 עכבר: Logitech Pilot Optical מקלדת: Logitech Media KeyBoard מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: 4GB מסך 19" בלבד. מותג. לוח אם-כנראה GA-EP43-DS3 לא בטוח.. לשיקול וכנ"ל לגבי המעבד הזה -Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כל השאר לבחירתכם. יש חריגה של עד 200שקל…
-
- 14 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שמדור המפרטים לא ממש מעודכן אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לפי הדרישות הבאות: מדובר במחשב ביתי שמיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש ביתי אבל אמור להתמודד גם עם משחקים בכבוד... (אני לא גיימר מטורף) כמו כן המחשב ישמש לעריכת סרטי ווידאו מפעם לפעם באמצעות תוכנת Adobe Premiere ו Windows Movie Maker אין לי כוונה לבצע O.C ככה שרכיבים שמיועדים לזה פחות מעניינים אותי... המחשב אמור להחזיק לפחות 3 שנים בלי שידרוג במהלכם (עוד 3 שנים נקנה כבר משהו חדש), אבל אני רוצה שתהייה לפחות אופציה כזו. דרישות ספציפיות: מעבד אינטל? Core2 Duo - נראה לי שהוא יתמודד הכי טוב עם תוכנות Adobe וידרוש פחות שידרוג בעתיד לוח אם - תומך Sata 2 + Core2 + יציאת IEEE1394b headers? - Fire…
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום וזו הודעה ראשונה, אני מקווה שאני עושה זאת נכון. יש לי מקבוק פרו בשביל צרכים של תכנות, התעסקות בתוכנות מקצועיות, אופיס וכד'. אולם כידוע (לשמצה) המק לא בולט בתחום הגיימינג, לכן אני מעוניין לרכוש מחשב PC שיהיה נטו בשביל משחקים (לא חובב קונסולות) להלן מה שהרכבתי עד כה: לינק למפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H5 SF Low-Profile 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF Z270 MARK 2 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Cors…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד - Intel Pentium IV Core2Duo 3.0ghz e8400 6M 1333FSB לוח אם - ASUS צ'יפסט בטכנולוגיית Intel® P35 זיכרון - Kingston 2GB DDR-II 800MHz דיסק קשיח - WesternDigital 320GB SATA-II כרטיס מסך - דגם GeForce 8800GT 512MB DDR2 כרטיס קול - Audio 5.1 Channel צורב - DVD+-RW D.LAYER LG X20 SATA נא להשאיר דעתכם לגבי המפרט ולהוסיף רכיבים חשובים (ספק כח, מארז מתאים, מערכת קירור).
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?[glow=red,2,300] עד 3K ניתן לחרוג בשביל שינוי חריג.[/glow] האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]300 ש"ח[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: [glow=red,2,300]ערצת תוכנות, סרטי HD ומשחקים[/glow] א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). [glow=red,2,300]יומיומי[/glow] ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: [glow=red,2,300]תקציב בנפרד למסך - 19" לא אוהב גדול מידי.[/glow] * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? [glow=red,2,300]המסך כלול במפרט אבל בכסף נפרד מהסכום המוגדר[…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אנא עיזרו לי להרכיב מפרט: המחשב יכלול את המרכיבים הבאים: 1. תקציב: 6000שקלים,כאמור. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... 3. ציוד היקפי: מסך עד 1500שקלים(מותג,19"), עכבר+מקלדת (לא אלחוטי), רמקולים 3.1 או 5.1-תלוי. מצלמת אינטרנט,ועוד ציוד בסיסי עם שכחתי. 4. ספיציפי: צורב DVD 6. דרישה למחשב שקט במיחד. חשוב מאוד. לא OC. המחשב צריך להיות חזק, עומד בעומס. שיחזק לפחות 4-6שנים. מינימום 200GB מקום. מארז מעוצב עד 300שקלים. -רשות במידה נשאר עוד מהתקציב. אם יש שיפורים,עצות וכדומה, אשמח. -בן עריכה: עכבר,ר…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט צריך להיות עם מעבד INTEL, מיועד בעיקר לגלישה,צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות. לא צפוי שימוש במשחקים עתירי גרפיקה. מה אתם אומרים על המפרט הבא (אני לא בטוח שלוח האם מתאים למעבד) : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤819 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤572 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-18 NQ ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL6D-4GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤411 כמות:1 …
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי את המפרט הישן שהוא מורכב בתוך מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2 P4, 1GB DDR, 5200 AGP, ASROCK MATHERBORD שתבינו עד כמה עלוב הייתי במשך 4 אולי 5 שנים . אז אני רוצה לסדר בתוך המארז : מעבד, זכרון, כרטיס מסך ולוח . היעד הוא עבודה ממושכת, צפיה בתכני HD, עיבוד כרפיקה ווידאו במידה לא גדולה במיוחד והרצת פעולות רבות (לעיתים פשוטות) על המחשב בו זמנית. כאשר המפרט הנוכחי לא מצליח לעשות אפילו 2 פשוטות יחדיו. הכרטיס מסך שאני מתכנן הוא HD2400 שיעזור למעבד בפריסת תוכן HD . מחיר מוערך 350 . זכרון 1GB DDR, KINGSTON. אני לא מתכנן OC . מחיר מוערך 200 . מעבד E6320. אולי אפילו E6600. כאשר אני עוד לא סגור . פתוח להצעות . אני מוכן לוותר על כרטיס המסך עבור Q6600. לוח - לא ידוע. …
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-