עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6440 HP Pavilion dv6-1040ej NG732EA האם יש המלצות טובות עליו? האם אתם יכולים להמליץ לי על מחשב אחר באותו טווח מחירים? השימושים של המחשב הם אינטרנט אופיס קצת משחקים MULTITAKSING תודה מראש

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by tal_p,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים ,עריכת והכנת סרטים, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: , כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון כיוון של 4 ליבות, וכ. מסך 4850 ומעלה.. עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כדאי.. עד כמה שאפשר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא בהכרח.. עדיף, ר…

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום, 1. מה התקציב? כ 2.5K במזומן עם אפשרות לחריגה קלה 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו הוא משרדי, אבל אני מעוניין לגמישות מירבית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, פלופי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב סולידי, יותר חשוב פונקציונליות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב לא מיועד לחדר שבו ישנים, אבל המקסימום במסגרת התקציב, אני מעדיף לא לשמוע את המאווררים ו/או את הדיס…

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  5. המחשב הוא בשביל חבר, לצורך בסיסי של אינטרנט מוסיקה וסרטים וזהו לא יותר מיזה... אפשר לדעת אם המפרט שהיכנתי מתאים לו? לפני שנלך לקנות אני רק צריך את האישור שלכם בתודה, נועם

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by Teac,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב?מזומן ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא צריך צורב DVD.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? רק מעבדי אינטל ומארזי NZXT או COOLERMASTER. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?אני רוצה מחשב שיהיו לי קרחונים בפנים ~אני רוצה מארז שקט ומקרר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא ממש. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני רוצה שהמחשב יריץ מחשקים כמו CRYSIS WARHEAD על הכי גבוהה הוא אחד לפני וכמו GTA IV.. ןכ'ו 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש אולי…

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  7. החלטתי להחליף מחשב ואשמח לשמוע המלצות. 1. מה התקציב? 2500-3000 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים, הורדות, עריכת תמונות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, כונן קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד phenom 2 x3 של AMD 6. האם חשוב שקט? עד כמה? רצוי מחשב כמה שיותר שקט... 7. האם מתוכנן OC? אולי OC בסיסי שעושים בחנות 8. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? כרגע יש לי מסך LCD 17, רזולוציה 1024X768, בעתיד אני אחליף ל19-22 (אני לא אוהב מסכים גדולים מדי). משחקים די כבדים, כמו: GTA 4, Fallout 3 וכו'. 9. אני רוצה לקנות את המחשב באיזור המרכז: skypc, fox וכו'. 10. …

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  8. מעוניין כמו שאמרתי במסך 22 אינץ, אם אפשר שהרמקולים יהיו במסך, אבל שזה לא יבוא על חשבון איכות המסך. השימוש במחשב הוא גם לאינטרנט ומשחקים כמו שאמרתי. המשחקים שמשחקים בהם הם fifa 08 וכן nba וכן age of empeirs 3 ועוד כמה משחקים קלים. המפרט הבא הוא מהמדור למפרטים מומלצים האם הוא מספיק טוב למשחקים הנ"ל וגם אני מעוניין להוסיף לו מסך 22 (ואם אפשר עם רמקולים מובנים) כמו שאמרתי. Intel Pentium E5200 (S775) 2.5GHz 800MHz FSB 2MB Cache - Box 360 לוח אם Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 370 זיכרון פנימי DDR2 2GB Dual Channel kit 2X1024MB PC6400 A-Data\OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 170 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital …

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  9. מה דעתכם על המפרט? השימוש בעיקר למשחקים, קצת עריכות וידאו ותמונות. אני דיי נעול על הQ9550 הלוח אם כדי לתמוך גם ב DDR2 ו DDR3 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX, יחידות 1 ¤1410 לוח אם Gigabyte GA EP45C DS3, יחידות 1 ¤677 כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe, יחידות 1 ¤1138 מארז Antec Performance TX1050B , יחידות 1 ¤300 ספק VANTEC ION2+ 500W Noiseless VAN-500N ¤375 זכרון Kingston KHX8500D2K2/2G יחידות 2 ¤420 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4320 תודה תותחים

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  10. במידה ועניין התקציב הוא נמוך מידי לדרישות אני מוכן להתגמש כלפי מעלה אין לי צורך בהכי חדש, רק במה שיעבוד ויתאים לצרכיי תודה מראש לכל העונים, תומר

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by zabal12,

הראתי למישהו ממכירות של מחשבים את המפרט הזה : http://hwzone.co.il/specslist/view/143/ (המפרט התחתון ) הוא שינה אותו והחזיר לי מפרט דומה תגידו לי מה דעתכם על המפרט שהוא שלך לי http://img34.imageshack.us/img34/4330/picture1.jpg מחיר המפרט 2000 שקל +התקנה

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by XMB,

אהלן, מתלבט בין הדגמים הבאים: Dell E6400 Studio 15 Insparion 1525 Insparion 15 Lenovo T400 כולם מפרטים דומים רק שלE6400 וגם יש כרטיס מסך מובנה 4500 שזה יתרון מבחינת הסוללה. כולם באותו המחיר בערך במפרטים שכוללים מעבד P8600 עם 4GB זיכרון ו250GB 7200RPM ה T400 כרטיס מסך חיצוני גם ה STUDIO, ל T400 ולE6400 יש מסך 14.1 לשאר יש 15-15.6. אני מחפש: 1. זמן סוללה 6/9 תאים 2. המחשב מיועד לעבודה + עריכה (לא משהו כבד סוני וואגס, פוטושופ, וורד, אפליקציות 3D מעט וכו') 3. אחריות לא חשובה בארץ, טווחי המחירים למחשבים 1000-1200$ (זה גם מה שיוצא עם קופוני הנחה של כולם, ל DELL גם יש OUTLET שמביאים מחשבים REF שעולים חצי מחיר ומקבלים אחריות מלא (ויש עוד קופוני הנחה של 20% עליהם ככה שאפשר לקחת מ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, לחברה שלי הציעו את המחשב הנ"ל ב-3000 ש"ח דרך האוניברסיטה: HP ProBook 4330s QJ664AV מעבד: intel core i3-2330M Processor (2.20GHz, 3MB L3, 1333MHz FSB, 35W) זיכרון: 4GB =1x4GB DDR3 1133MHz דיסק קשיח: 320GB 7200 RPM S.ATA מסך: 13.3" 1366X768 HD anti-glare LED כרטיס מסך: mobile intel Graphics יציאות: HDMI, VGA ,3Xusb 2.0, 1Xusb 3.0 משקל התחלתי: 2 ק"ג סוללה 6 תאים. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64BIT אחריות 3 שנים באתר הלקוח לפי מה שבדקתי המחיר מאוד סביר לתצורה הנ"ל. השימושים הם: קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים (גם ב-FHD), חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא גימגומים, אין צורך במשחקים כבדים אולי אנגרי בירדס ומשחקים דומים כאלו. התקציב הוא התקציב הנ"ל - 3000 ש"ח. הסוללה היא 6…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by baruh443,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני עובר השנה למעונות ואני צריך מחשב שיהייה איתי 24/7 (או מתי שאני באמת אצטרך אותו). השימושים הם גלישה באינטרנט, סרטים ו-Word - לא משהו מסובך מידי. מסך 13". אחרי בערך שבוע של קריאה בפורום הגעתי ל-2 דגמים שלהבנתי יתאימו לי בצורה הטובה ביותר והם Vostro V131 ו-Vostro 3350. אני לא מצליח להחליט מה מתאים לי יותר. ה-V131 קטן יותר (מסך לא רחב) וללא קורא טביעות אצבע וכונן CD, וה-3350 מסך רחב, CD וקורא טביעות. אני נוטה ל-V131 מטעמי קומפקטיות נטו. http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2310m.htm מה ההמלצה שלכם (אפילו דגמים אחרים)? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Salwaby,

כמו שרשום בכותרת, תקציב עד 2000 ש"ח ל Netbook. הדרישות היחידה הן; שיהיה 2GB זכרון ומעדיף מסך של 12". איך הנייד הזה : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=1215N&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by baraksol1,

חברים אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. ה…

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by romansah9,

אחרי שבחרתי איזה מחשב נייד אני רוצה: Dell XPS L702x i7-2720QM GT 555M http://speed4u.co.il/sg_product~XP-RD33-5209~65~137.htm נתקלתי בחוסר וודאות... אחרי חיפוש השווהתי, לא מצעתי נתונים על הביצועים של כרטיס המסך במחשב הנ"ל. האמת קשה לי להבדיל בין הכרטיסים בכלל כי אני לא ממש מבין בהם. רציתי לדעת העם המחשב יוכל להריץ משחקים כבדים כמו:Crysis 2, BF bad company 3, Deus Ex: Human Revolution וכו'.. ועם למחשב יוכולת תלת מימד, אז הוא יצליח להריץ אותם בתלת מיימד? או שהוא יכול רק "לסחוב" סרטים בתלת מיימד? בבבקשה צריך עזרה... זה פשוט המחשב הראשון שאני הולך לקנות ואני לא רוצה לפקשש... ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, קניתי מחשבלפני 5 חודשים עם HD6870 אבל אני לא מבין למה אני לא מצליח להריץ על BF3 כמו שצריך!!! יש לי 30 FPS !!! ואני משתגע .. חשבתי למכור את המחשב שלי לחסוך קצת ולקנות מחשב חדש, בניתי לעצמי מחשב כזה: ( SLI ) http://tms.co.il/pcbuilder/preview/1:9115:1/6:10521:1/2:9276:1/4:10485:1/7:8223:1/3:8111:2/20:6826:1/9:9246:2/19:4930:1/ אני צריך חוות דעת , מה אפשר לשנות ואם אפשר לחסוך קצת כסף כי בכל זאת ד"א מי ששואל אותי למה לא לשדרג וזה אין לי לוח אם מספיק טוב המעבד שלי לא מספיק טוב צריך להחליף כמעט הכל אז אני מעדיף מחשב חדש

20. Started by liorbm,

לכל באי הפורום שלום רב. לפני כחודש וחצי פתחתי פה בפורום אשכול דומה לאשכול זה אך במסגרת תקציב נמוכה ב-1000 ש"ח. עדכנתי את המחיר בכותרת ואף מצאתי לנכון לפתוח אשכול חדש שכן האשכול הישן לא זכה להמשך שרשור כלל. להלן המפרט המבוקש: מטרת המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה במולטימדיה. גודל מסך - 13.3 אינטצ'. משקל רצוי - כמה שיותר נמוך, המחשב לא אמור להוות Workstation נייחת אלא ניידת. זמן סוללה - רצוי שיוכל לפחות ארבע שעות ללא טעינה, לנסיעות ופגישות עסקים. יציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' - עדיף שיהיה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - לפחות 340 ג'יגה. צורב DVD - לא הכרחי. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. חברה מועדפת - אין. משך אחריות - שלוש שנים לפחות. נקודה קר…

21. מפרט המחשב: מעבד:intel cote i5 2500 box 3.3 ghz-985 ש"ח לוח אם:gigabyte 6h-h67m-d2-b3 -405 ש"ח zזכרון ראם:g.skil f3-1066cl9d-8gbrl ddr3 4x2=8gb 1333 -300 ש"ח דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB hd 1035j 7200 rpm -255 ש"ח כרטיס מסך: asus gts450- 650 ש"ח ספק כוח: sseasonic -bronze 620w -400 ש"ח מערכת הפעלה:windows 7 home primium 64 bit -420 ש"ח מארז:cooler master cm690 advanced 2-490 ש"ח ס"הכ: 3905חשוב לציין שאני בונה על המחשב הזה לעוד 4-5 שנים מה התקציב המקסימאלי?-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים (gta …

22. Started by Adun,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים, התיעצתי עם כמה טכנאים ואנשי מיקצוע שונים, ולבסוף הרכבתי מפרט שעומד בתקציב שרציתי. בבקשה, תנו לי חוות דעת, מה לשפר, מה לשמר, אולי להמליץ על מותגים שונים ממה שיש במפרט וכו', אולי שחכתי חלק מסויים שאני לא שמתי לב לגביו. אני רוצה מחשב חזק במיוחד למשחקים, מחשב שמוסגל להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות הכי גבוהה בצורה הכי חלקה וטובה... זהו המפרט: מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xP…

23. Started by superb,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים, אך לא רק - המחשב גם ישמש אותי ליום יום ולא רק ללימודים. התקציב עד 6000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אני מעוניין במחשב : 13.3" קל משקל (חשוב מאוד) זמן בטריה ארוך ככל האפשר אני מעוניין במחשב עם מעבד i3 לכל הפחות, אך מעדיף i5 שאר הפינוקים לא חובה אבל אפשריים. המחשב שתפס לי את העין הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9783&perur=2&t=1&c=339 ולאחרונה גם קרץ לי המחשב הבא של אסוס http://www.fre.co.il/pl_product~165165161~39~89.htm שזול בכמעט 1000 ש"ח ידוע לי שהוא מצוייד כרטיס גרפי שכביכול אני לא צריך, אבל חוץ מזה נראה שהוא עונה על הדרישות. האם יש לכם הערות לכאן או לכאן לגבי המחשבים? האם יש עוד מחשבים שלא לקחתי בחשבון? - De…

24. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש אותי ללימודים (אופיס), אינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב כנראה יהיה מאוד נייד אז המשקל תופס פה חלק מרכזי. את המחשב אני ייקנה בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (FULLHD וFULL3D לפעמים), וכמעט ולא משחקים. * גודל המסך? 13-15 (ברזולציית FULLHD!) * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך רצוי כמה שיותר ארוך (4-5 שעות זה סביר ?) פשוט לאמא שלי יש מחשב פ'וגיסטו והנייד בקושי מחזיק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by OR2OOO,

נפל לידי סכום כסף ואני רוצה לפנק את אחותי ב-HTPC חדש כי שלה התקלקל ליפני חצי שנה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לכסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Media Player. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אפשר לומר שלא אולי בסיסי ביותר(משחקים של ה-Windows). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים של ה-Windows. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 8 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.