עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: יש כבר ג'יג'ה זיכרון(מיקרון), 2 הרד דיסקים WD80GB 8MB-CAHCE, מארז, מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. המחשב למשחקים, לא ל OC. המפרט צריך לכלול: 1. מעבד A64 - ההבדל בין 512K ל 1MB זיכרון מטמון משנה מאוד? 2. לוח ל A64, שיהיה צ'יפסט טוב, בכל תמיכה ב RAID, וכל הפיצ'רים הרגילים: כ.קול(לא חייב מאוד איכותי, סביר+), כרטיס רשת, USB..... 3. NEC 2510A 4. X800 PRO של חברה טובה. 5. ספק כוח איכותי וחזק. 6. קירור למעבד(אם אין סטנדטי). עדיף לחסוך כמה שיותר ולא לבזבז סתם, לתת תמורה טובה למחיר, למרות שהוא לא מוגבל. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מחפש מפרט ב 1500 איטנרנט, עבודות ומשחקים(לא לכבדים, משהו בסיבות ה 128MB זיכרון) ללא מסך, ועם ציוד הקפי של עכבר, מקלת ורמקולים. תודה,

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  3. שלום, נדרש מפרט יצירתי להרכבת מחשב (ללא מסך וציוד היקפי) שיאפשר גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ו...פוטושופ. ללא משחקים. האתגר: תקציב מוגבל עד 2500 ש'ח (וגם זה במתיחת החשבון עד כאב). מישהו מרים את הכפפה? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. Started by Max Maxspeed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד גם לגיימינג(,CoD,gw2,fc3,crysis וכו') עכשיו יש מסך 22אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב שמיועד לשימוש בבית הספר לתלמידת בית ספר. צריך לקבל מפרט עם ציון שם החברה, למשל: dell, lenovo במחשבה על דברים חשובים יצא לי כזה (אבל יכול להיות שאני טועה ויש דברים אחרים שחשובים עבור מחשב לכיתה): חיי סוללה משקל קל נוחות הקלדה מסך גדול ולא מסנוור חשוב לי שתהיה מערכת הפעלה windows כלולה המחיר הוא לא מגבלה אבל מומלץ לא לעבור מחיר של 3K. אם ניתן לקבל מחשב מעוצב יפה יהיה עדיף אבל בלי לוותר על איכות. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by lior007,

שלום לכולם הרכבתי את המחשב הבא: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB P35-DQ6 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 1GB Samsung DeskStar 320GB SATA II LG 16x 40x White TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) ב7400,האם המחשב טוב? רק מה שהסתבכתי היה המעבד,הוא עולה 1090 האם הוא מספיק טוב? תודה מראש גל

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מתלבט בין Msi Wind ל Eee 900 אני מעדיף את הווינד , אך חסרונותיו ע"פ Eee 900 הם שאין לו מולטיטאצ' במשטח מגע ושיש לו רמקולים זוועתיים . רציתי לדעת האם יש גם הבדל גדול בין סוגי המעבדים שלהם .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לא יצא מהבית כנראה אבל יהיה נייד בתוך הבית. משהו חזק ואמין שלא יהיה כבד מידי, רצוי 14 או 13.3 של DELL . עדיף שיהיה חיבור ישיר של HDMI . משהו מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. קנייתי היום HP Pavilion DV6-1120 מעבד T4200 2.0GHZ 2GB DDR2 160GB HD 4530 אינטרנט טלחוטי יש BT יש כל מה שרציתי יש במחשב מרוצה מאוד מה דעתכם? קנייה טובה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by alexzhivil,

* מטרות המחשב? מטרות פיתוח בלבד. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? לא מכיר רזולוציות בלפטופים, אך עדיפות למסך בעל יחס רוחב\גובה נמוך יותר, כדי שארוויח גובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיפות למשהו קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשיבות גבוהה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני לא ממש משתמש בניידים, אך אני בדיוק טס לחול לשבועיים ואני צריך מחשב איתי. את שני המחשבים האחרונים הצלחתי להרוס, כך שאני לא ממש עדין איתם בלשון המעטה לכן הפעם אני מחפש לפטופ יחסית זול כשלביצועים כמעט ואין חשיבות מבחינתי, אסתפק בi3 עם GPU מובנה,…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by moshe20,

אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים ו לOC אממ תודה מראש

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות את המחשב הבא חסר לי מארז ספק ולוח אם המחשב לצורך משחקים כבדים ללא אוברקלוק עכשיו התקציב שלי הוא 3300 אבל אפשרי להגיע עד 3800 ממולץ שלא תודה רבה ושבוע טוב Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box, יחידות 1 ₪870 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מחשב חדש מעל 2500ש"ח, יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1219 Transcend 4GB DDR3 1333Mh…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  13. Started by Shiny,

לאחר שגם המחשב שלי נגנב (וד"א tamir245 - צירוף מקרים מוזר, גם הוא היה 6282. יכול להיות שמישהו אוסף אותם ?! ) חיפשתי מחשב שיתפוס את מקומו. גם אני הרגשתי את כובד משקלה של ויסטה על GB1 והחלטתי שזה יהיה מחשב עם GB2. כרגע אני מתלבט בין שני המחשבים האלה כאשר ההפרש הכספי ביניהם (לאחר שידרוג הזיכרון של ה-6515 ל-2GB) הוא באזור ה-500 ¤. הבדלי החומרה ביניהם (שוב, מתוך הנחה שה-6515 הוא משודרג ל-2GB) מסתכמים ל- : ה-6515 מגיע עם מעבד T7300 2.0Ghz ודיסק קשיח של 160GB במהירות RPM 5400 ה-6514 מגיע עם מעבד T7500 2.2Ghz ודיסק קשיח של 200GB במהירות 4200 RPM מה הפגיעה בביצועים והאם אני ארגיש אותה ב-6514 בגלל מהירות הדיסק הקשיח ? האם בגללה כדאי ללכת על ה-6515 המשודרג ? (נניח כי ההפר…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  14. לדעתכם המפרט הזה מאוזן ויחזיק ל3 שנים? http://planet.nana.co.il/stuff1337/pandass.bmp

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by ftom2,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב בלי ציוד נלווה (מסך,רמקולים וכדו'), התקציב שלי הוא 6000 ש"ח והמחשב מיועד בעיקר למשחקים, כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור רחובות או אשדוד. תודה. נ.ב המחשב יושב בחדר שינה אז חשוב מאוד שיהיה שקט.

16. Started by tomer861,

שלום לכולם יש לי לפטופ עם הכרטיס רשת של דל ה- 1510 והשאלה שלי האם שווה לשדרג ל5300 או 5100 של אינטל ? מה ההבדל בין הכרטיסים. כמו כן ראיתי שיש כל מיני מידות אשמח להסבר בנושא תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by Classify,

לא הצלחתי להתקים את הדברים הבאים: PCI Simple Communications Controller unknown device מישהו יכול להגיד לי איזה מהדרריבירים מתקינים אותם: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&ServiceTag=&SystemID=VOS_N_3450&os=W764&osl=en&catid=&impid= והתקנתי את הקורא טביעות אצבע אבל אין לי את האופציה בקונטרול פנל להפעיל אותו, מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. שלום. אני רוצה שתיבנו לי מפרט בסביבות ה6 אלף כולל ציוד הקפי למחשב וכולל נתב של DEIMAX מדפסת וכולל מערכת הפעלה חוקי WIN XP HOME (אין צורך ב OFFICE) אני צריך את זה בשביל חבר, אלב אני גם רוצה לנתח את המפרט לראות מה אני לא יודע עדיין בתחום ונראה השימושים של המפרט הם סטנדרטים מחשב,אינטרנט,סרטים,שירים,וכדומה... ושאל יש חסרונות משמעותים בכרטיס קול מובנה שבא עם הלוח אם?

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  19. http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=6572 חיפשתי מחשב לגיימינג בינוני + עם כרטיס מסך טוב + שיהיה נוח, אמין (יחסית לא יקר כמו שאתם רואים) בתקציב של 3 - 3.5 לאחר בירורים קצרים הדגם הנ"ל בעל מסך מאט ולא גלוסי, הוא שוקל 2.3K ועוביו בנקודה העבה ביותר הוא 21MM (ULTRABOOK) קודם כל אשמח לשמוע דעות על הנייד המשתלם (לדעתי) הזה השאלה שלי אליכם היא כזו, האם כדאי להוסיף 250 ש"ח ולקבל את אותו דגם עם WINDOWS 8? או שלהתקין כבר בעצמי, עוד שאלה היא אם כדאי לי לשדרג את הזיכרון ל-8 ג'יגה או שה- 4GB 1600MHZ יספיקו, ואם כדאי לשדרג אז איפה ואיך, ובאיזו עלות? ושאלה אחרונה - 750GB ועוד 24GB SSD - במה זה תורם ואיך, ומה זה אומר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by NadavAfuta,

היי אנשים, רציתי לבקש שתכינו לי בבקשה מפרט עם תקציב של עד 4K. המחשב מיועד למשחקים, סרטים וכ"ו. לא מתוכנן OC. אין צורך בציוד היקפי אלא רק בצורב. הרזולציה המקסימלית תהיה 1680x1050. מעדיף שהמחשב יבוסס על Core i5 750, ושיהיה כמה שיותר חזק ושקט.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. תקציב מקסימלי 1300 חריגה עד 1500 שימושים צפויים אופיס, אינטרנט ומשחקים קלים, צפייה בוידיאו (לא דרושה איכות מקסימלית). אין צורך בציוד היקפי תוספת רצויה - 4GB זכרון. חשוב שישאר מקום לזכרון נוסף. אין צורך במערכת הפעלה חשוב שהחנות תיתן שירות בירושלים (או בגוש עציון). תודה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by troG,

חג שמח לכולם ! אני צריך מחשב בעיקר אמין.מיועד לעבודה מסיבית עם אפליקציות רבות וכבדות רצות במקביל, אך בשלב זה, משחקים זה לא העניין העיקרי. ולכן אני מעדיף לקחת לוח עם כרטיס מסך OB.אך לא במחיר פגיעה בביצועים !! חשוב שיהיה חזק, אבל אני מעדיף צ'יפסט ש'רץ' בהצלחה כבר תקופה, וידוע כמוצלח ! אינטל בלבד. כמו כן, היות והפרמטר העיקרי מבחינתי הינו אמינות, אני מראש מוותר על OC, ונוטה לבחור בלוח של INTEL. השאלות שלי: 1)האם G33 הכולל כרטיס גרפי נופל בביצועיו מ P35 ? האם G33 'יצא מוצלח' ? ( הלוח המדובר הוא Intel Buffalo Crick DG33BU Intel G33 + VGA 1333 M) 2)בהנחה שOC לא עניין עקרי, האם להעדיף Intel Dragontell Pick DP35DP Intel P35 1333 MHz M על פני לוח של GA ? מה הGA המקביל ? …

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. מה דעתכם על המפרט והמחיר הבאים: מעבד מהיר כפול ליבה של 2.5GHz INTEL P-E 5200 לוח אם מהיצרן מהדור החדש ,BIOSTAR עם ציפסט INTEL G31 בלוח קיימת יציאת PCI-E, דיסק קשיח ענקי של 320GB במהירות 7200RPM SATAII זיכרון של 1024MB במהירות DDR 2 800 צורב DVD דו שכבתי X18 מסך 19" 2MS כולל רמקולים LCD TFT !!!!! ויציאת DVI מארז חזק עם מאווררים + ספק כוח של 350W סה"כ מחיר 1990 ¤ בלבד כולל מע"מ שימוש עיקרי: אופיס ואינטרנט.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. אהלן! מעוניין להרכיב מפרט למחשב: סכום: עד 4000 צורך: לצורך עיצוב גרפי (AfterEffects , illustrator, PhotoShop, Cinema4D\Maya), ציוד היקפי: ללא. שקט פעולה: עדיפות לפעולה שקטה, המחשב לא בחדר עבודה נפרד. בלית ברירה נקודת פשרה למול תקציב. OC: עדיף אפשרות לOC עתידי. לא יהיה מיידי. OS: יש צורך לכלול מערכת הפעלה (ומעלה 10 windows) , אין צורך באופיס, יש צורך בהרכבה בחנות. איזור רכישה: אילת. מתי: קניה מתוכננת באמצע מרץ. חיבורים אין צורך ביציאות/חיבורים מיוחדים. אפיק שדרוג: מחשב לשימוש של ארבע שנים לפחות. רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג. לפחות: 8Gb RAM, מעבד מרובה ליבות 64bit. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ran24,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד, תחליף שולחני, שאמור לשמש אותי למטרות לימודים (Matlab) וצפייה בסרטים בפורמט FHD. בנוסף ייתכן שארצה להריץ עליו גם תוכנות של גרפיקה ואוטוקאד. זמן סוללה ומשקל אינם מהווים שיקול. אשמח לקבל לשמוע את דעתכם על שני המפרטים הבאים: HP Pavilion dv6-3160ej XR527EA ב- 4.6K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17648 DELL Inspiron N5110 i7-2630QM ב- 4K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17751 מדוע ה- Dell זול יותר מה- HP? עושה רושם שהמפרט שלו טוב יותר. אם למישהו יש המלצות לגבי מפרטים נוספים, אשמח לשמוע. תודה מראש, רן

• 3 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.