ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד , אך שמעתי שזה ממש לא כדאי, הם לא יציבים, אחרי זמן קצר מתקלקלים ולתקן את הבעיותה אלה עולה ממש יקר. האם זה נכון? האם באמת עדיף כבר לקנות מחשב רגיל?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDTv דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB כונן -DVDRW X20 S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי ללא מסך
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט לעבודה משרדית (אינטרנט, קצת סרטים, אופיס וכו'). לא צפוי בו משחקים, אבל כן חשוב שהמחשב "יטוס" - הרצון הוא לשדרג את החויה הנוכחית של המשתמשים, שהיום ממש סובלים מכל פתיחת דפדפן. נכון שכל שדרוג יעשה את זה (לעומת המחשב הישן הנוכחי), אבל המחשב הזה צפוי להיות למספר שנים רב - 5+ - אז צריך לחשוב לעתיד. תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר משתלם? זה המפרט המלא של המחשב הימני: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=580 תודה לעונים. הידע שלי בנושא הוא מינימלי, אז השתדלו לבוא לקראתי בתשובות בבקשה :-[
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LG R480-K.AP38E http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=743796 בגדול הוא עובד, אבל יש לו שתי בעיות: 1. סוללה גמורה - צריך לעבוד מחובר למטען 2. לחצן עכבר שמאלי רגיש מידי - עדיף לעבוד עם עכבר חיצוני. כמה נראה לכם אפשר לקבל על דבר כזה? יכול להיות שמשתלם להזמין סוללה חדשה מחול ולמכור איתה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:dragon age 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש לגימינג כבד ונתקלתי במפרט המוכן הזה באייבורי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 מה דעתכם עליו? הוא חזק? ואיך הוא יריץ משחקים כמו BF4 לדוגמה? עריכה: הוספתי את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שרשום בכותרת מעוניין במחשב נייד עד 5.5K שישמש בעיקרון ללימודים ומשחקים פה ושם כמו פיפא מנג'ר ופרו אבולושן. הדבר עוד חשוב בו שהמשקל יהיה קל ולא כבד אם יש אפשרות שיכלול בו 4GB זיכרון זה יהיה מעולה תודה אליה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני לא כל כך מבין בזה...אבל אני צריך כח עיבוד רציני.... מחשב 2 מעבדים (4 ליבות כל מעבד)... ללא ציוד הקפי... מה האפשרויות שלי??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב: אני לא מבין מדוע באתר לא ממליצים על לוחות של חברת asus עפ"י מה שאני מבין מאנשים באתר הם ממליצים על לוחות AMD יותר . לא ברור לי מדוע עושים רושם כי חברת asus לא מספיק טובה בשביל מיפרטים למחשבים, אני בטוח כי הלוחות של amd לא טובים יותר ולא אמינים יותר מהחברה המובילה כיום בתחום הלוחות asus . הגיע הזמן להגיד את האמת כי לוחות asus הם מספיק טובים וכמו שיש דגמים של לוחות amd טובים יותר וטובים פחות כך גם מדובר על הלוחות של החברה asus אז בבקשה מי שיש לו רושם מוטעה אז שיעשה בדיקה מקיפה ולפני כל תשובה והסבר שיחשוב הרבה פעמים. *אנשים מקבלים רושם לא חיובי על חברת asus וזה מטעה אותם בקניית מחשב וחבל מאוד על כך. תודה רבה לכולם אשמח לתגובות בנדון, שבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אבי מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב נייד. גיבשנו ביחד רשימה של פיצ'רים שמוכרחת להיות: א. לפחות 3 כניסות USB ב. תקשורת אלחוטית (עדיפות לדגמים בהם יש זוג-אנטנות) ג. לפחות 512MB זכרון (עדיף DDR2 אבל גם DDR ב333MHZ יהיה סביר) ד. לפחות 30GB ה. מבחינת מעבד, הבנתי שהכי טוב זה Pentium 4 M, לפחות במהירות 1.6Ghz (האם עדיף מעבד P4 שהוא לא M ומגיע למהירויות של 3Ghz?) ו. מסך 15" ז. משקל נמוך ככל האפשר, עדיף פחות מ-3ק"ג התקציב הוא בין 6000 ל9000 שקלים. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות כגון עבודה בWORD, POWERPOINT, OUTLOOK, וחשוב מאד שהוא יעבוד מהר ולא ייקרטע אם יועמס במספר רב של מסמכים. צימצמנו בינתיים את האפשרויות ל LG LS55, IBM ThinkPadR50, Dell D505, HP NC6120, כאשר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב משחקים ואינטרנט בבערך 5200 ש"ח כולל הכל.. (חוץ מרמקולים) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, בינתיים החלטתי שאני רוכש: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo2 PLATINUM אני עדיין לא סגור על מארז (אני מחפש משהו שקט עם מאוררים שלא עושים בעיות ורצוי מסנן אבק פנימי אם יש) + ספק (500W גם משהו שקט), יש לכם המלצות לגבי פריטים אלו? (אני לא צריך זכרונות ודברים אחרים, תודה..) כמו כן, אתם מכירים חנויות באזור חיפה שמוכרות את ה NEO2 (לא NEO רגיל), וגם מכירים סבירים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שנכנס. עכשו.. זה המפרט שלי כרגע intell pentium 4 1.7 (@2000) mother board Asus p4b-m 450 SDRAM (unkown companys) 133 mhz (3 sticks 256 128 64 ) CD burner Asus X32 X12 X40 Case unkown company MIDI G force 2 MX 400 3com network adapter creative sound blaster אממ.. זה כל מה שחשוב לשדרוג אז ככה אני רוצה להחליף 4 דברים את הזכרונות את המארז את הלוח אם ואת הכרטיס מסך אני לא הכי מבין בלוחות אם.. אבל אני רוצה אחד טוב ואמין (ועם יותר מ3 PCI כמו הטרנטא שיש לי עכשו) AGP 8 X הכנה לרדאון/GF קיצר אחד אמין וטוב הכי חשוב שיתמוך ב DDR2 (אם ככה קוראים לזה ? ) ושיהיה לו 3 + חריצים לזכרונות זכרונות אני רוצשיהיה לי בסהך הכל 450-512 ככה של חברה מוכרת (שנ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיועד למשחקים, OC, אינטרנט וסרטים. מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤445 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 כרטיס מסך: Sapphire HD 4670 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤471 סה"כ: ¤2076 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2035 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/g2x9h4us איך ז…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המפרט שלי?? (הספק יחזיק את הכרטיס מסך הזה?) מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 X2 2GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler מארזים NZXT TEMPEST (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל 10 סה"כ 5215 ש"ח 1. מה התקציב? 52…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני מתמקד בדל ומתלבט בין STUDIO15 לVOSTRO לא למשחקים רק לעיצוב גרפי לאינטרנט ועבודה על אפטר אפקטס ישמש כמחשב שני בנוסף לנייח לכן ניידות חשובה זמן סוללה ארוך, משקל נמוך ו15 אינץ יספיקו את המחשב אקנה בחול והתקציב הוא דיי גמיש האמת 1000-1500דולר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין על מה חושבים אנשים כשהם קונים מסך "מראה", ועוד לא כזאת איכותית אלא עקומה כמו משהו זול עשויי מפלסטיק. נמאס לי מהשטויות האלה, השאלה היא האם המדבקה הזאת, כמו שמוכרים ב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1517&CatCode=443 למשל, האם זה באמת מסדר את זה כמו שצריך או שזה עוזר במקצת ומחשיך את המסך, מישהו ניסה את זה? אם זה באמת לא עוזר, אבקש המלצות למחשבים עם מסכים נורמליים בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אמא שלי בקשה ממני לארגן לה מחשב, חשבתי לקנות לה מחשב נייד ( היא גם העדיפה ) כי אין לה הרבה מקום בחדר, וכי מידי פעם במקרה הצורך אני יוכל להשתמש בו. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן משקל לא חשוב. לא ישומש למשחקים וכו' - כרטיס מסך הכי בסיסי ( שיריץ דברים בסיסים כמו ENEMY TERRITORY גם לא חובה אם זה ישפיע על מחיר. ) ישומש בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים, תכונות אופיס וכו' . אני עוד מעט מתחיל ללמוד קורס של .NET וחשבתי שזה יכול להיות שימושי בעיקר השימוש הוא בתוכנה VISUAL STUDIO לפי הידוע לי ולפעמים אני גם עובד כ WEB MASTER ומשתמש בתוכנות כמו DREAMWEAVER.. FRONT PAGE.. PHOTOSHOP וכו' לא יודע איזה דרישות יש לזה? ( נראה לי גיגה וחצי של זכרון פנימי יספיק לגמרי ). עד כמה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא חריגה מיועד לגלישה מקלדת ועכבר של אפל בנפרד (לא כלול בסכום) הרכישה בעוד חודש כל שאר השאלות לא רלוונטיות נשמח להמלצה על דגם ולהסבר :) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO ועוד משחקי פעולה/הרפתקאות עדכניים (כדוגמת COD: WW2 ודומיו ועוד). פחות מכיר בעצמי, המחשב מיועד לאחיין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך ירכש בנפרד, אז אם יש הכוונה שצריך בשביל המסך, אשמח לקבל.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כמה להערכתכם אמור לעלות השדרוג הבא? מדובר על מחשב נייח 1. התקנת הארד דיסק SSD במקום כונן ה-C שיש כרגע במחשב, התקנת WINDOWS 10 על ה-SSD 2. הרחבת זיכרון מ-8 ג'יגה ל-32 ג'יגה בנוסף אם יש המלצות על טכנאי שיכול לבצע את זה אשמח לשמוע תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך הזכרונות הללו האם שווים את התמורה או לא. Corsair Vengeance CMSX16GX3M2B1600C9 http://www.corsair.com/en-us/vengeance-16gb-high-performance-laptop-memory-upgrade-kit-cmsx16gx3m2b1600c9
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-