עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elad-k1,

שלום אני צריך המלצה על מחשב נייד לצרכים בסיסים אינטרנט משחקים וזהו בגדול, עד 4000k! תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BedB0y,

אהלן, אם אני מביא מחשב מחו"ל (לצורך העניין של HP), הוא מגיע עם אחריות בינלאומית של שנה. אני יכול להרחיב אותה פה בארץ לשנתיים או 3?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by YinnoN,

שלום לכולם. אחי ביקש ממני למצוא לו חנות טובה ואמינה במחיר טוב שמוכרת ibm x31 עכשוי לשאולת : בדקתי בpch האם האתר שם מעודכן וניתן להזמןי מהם ? שמעתי מישוה שאמר שהם לא עידכנו מאז אפריל ... בksp זה סתם זלב בזאוס הזה אני יודע מה הם מוכרים. ופנדה לא מצאנו מה שרצינו בדיוק ככה צריך משהו כזה : המסך שיהיה 12.1 inch (אפשר גם יותר) 512 ram בסטיק אחד (כדי שתהיה אפשרות הרחבה בעתיד) מעבד centrio 1.4 ומעלה (מקווה שכתבתי נכון) וcombo - די וי די וצורב אם אפשר צורב די וי די. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by karpad,

מה שנשרף זה לוח אם, ספק והרדיסק. אני מתכוון למצוא עבודה ולקנות DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 MemoryX2 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD החלקים שכבר יש לי הם: AMD Athlon 64 3000 Venice Leadtek 6600GT EXTREME TT BigTyphoon ושני סטיקים פשוטים 512MB של Twinmos שאני מתכוון למכור(אגב בכמה אני יכול למכור אותם?) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

שלום ההורים שלי קונים לאחותי מחשב ליומולדת. התקציב הוא מינמלי השימוש בהתאם. כלומר: איסי,מסן,WORD וכד'..... איך המפרט הזה? אני לא בטוח לגבי שדני דברים 1. מעבד מספיק לשימוש ביתי או שעדיף ללכת על DAUL 2 CORE? 2. הספק והמארז מסיפק נורמאלים? כי עכשיו במחשב שיש לה הספק עושה קולות והמארז מתפרק.... מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ₪358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ₪274 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ₪194 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ₪117 מארז: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX + EZCOOL 400W PSU ₪232 מחיר סופי: ₪1175 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב. קניתי השבוע מחשב נייד חדש של MSI מדגם EX623 שנמצא באייבורי. לינק למחשב: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3161&CatCode= בעיקרון, לפני שהחלטתי לקנות את המחשב, התייעצתי עם מספר אנשים ואמרו לי שאין בעיה להתקין XP על המחשב, רק צריך לשנות הגדרות מסוימות וכו'. כאשר ישבתי עם המוכר באייבורי, והוא המליץ לי להתקין ויסטה מפני שכפתורי המולטימדיה מיועדים לעבוד עם ויסטה, או להתקין את WINDOWS 7 BETA שמנהל המעבדה שלו התקין ומאוד מרוצה מהמהירות ומהתמיכה של הדרייברים שלו. אשמח להצעות ולביקורות על ויסטה ועל WINDOWS 7 BETA ומה יותר כדאי להתקין. תודה מראש, שחר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by krispelj,

שלום, אני זקוק להמלצה למחשב לטובת לימודים + ניתוחים סטטיסטיים כבדים כחלק מהעבודה(מרכז למחקרים סטטיסטיים...). * מטרות המחשב : לימודים ועבודה וניתוחים כבדים על מסדי נתונים עצומים. * גודל המסך? 14-15.6 רצוי מאט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD אבל גם HD יספק, זה לא הדבר המכריע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.5 קילו זה יהיה סבבה. רצוי כמה שיותר נמוך, אבל נהיה ריאלים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה של 4 שעות זה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נדרש מחשב עם שילוב או אפשרות לשילוב. כונן של לפחות 750GB + אופציה לSSD בmSATA של 256. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by liorelbaz,

ישלי לוח GIGABYTE 990XA מעבד PHENOM 1075T X6 שתי כרטיסי מסך SPAHIIRE 6850 רוצה לקנות תמעבד מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box ושתי כרטיסי מסך Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ איך זה לאומת מה שיש לי כרגע? ואיך זה לאומת מעבד אינטל I5 4670 וכרטיס מסך בודד בסביבות 1500 שקל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ysananes,

. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SIMS. COD. FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dani1999,

בהתאם לחוקים מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אין משחקים,ישמש לסטודנט פשוט,עדיף שיהיה 4 גיגה לייתר ביטחון * גודל המסך - בין 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט - עדיף מאט * רזולוציית המסך -לט חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא -סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth -לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא קריטי * כונן אופטי -לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא,אבל אני רוצה 3 שנים איסוף והחזרה! זה מעולה!כי הרי תיקון הכי קטן+נסיעה לחנות הלוך חזור שווה את ההפרש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -לא צריך * האם יש לכם העדפ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5% אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב./3 Metro Last Lightֿ/BF4/Arma -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."27 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קיבלתי לאחרונה שתי הצעות של מחשבים נדיים ואשמח מאד אם תוכלו לעזור לי לבחור ביניהם כי אנני מתמצא בתחום זה כלל וכלל. רק לפני זה אפרט את יעודו של מחשב מבחינתי. בכללי אני אשתמש בו רק בשישי שבת (אני בצבא) ולרוב זה יהיה לצרכים של אופיס, אינטרנט, סרטים וכו'... אני פחות מאמין שיהיה לי זמן לשחק בו משחקים למיניהם. המחשב רוב הזמן יהיה בבית. והסיבה שאנני קונה מחשב נייח היא פשוט בגלל הכבלים והגודל. אשמח אם תוכלו גם להביע את דעתכם בכלל על הבחירה שלי למחשב נייד כמענה לצרכים שלי, האם קיים פתרון עדיף? להלן שני הדגמים: 1. HP ProBook 6450B - 964$ 2. LENOVO Edge - 645$ את שניהם אני קונה בארץ אז אין עלות נוספת על משלוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני מאיזור באר שבע ומעוניין להרכיב מחשב שיהיה מבוסס על מעבד אינטל החדש. התקציב הכולל הוא 4500 ש"ח והמליצו לי על מסך סמסונג 2333T + מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט דגם 800 ששניהם עולים יחד כ1000 ש"ח. מה שמותיר לי למחשב עצמו כ 3500 ש"ח. אני מאפשר למומחים חריגה או חיסכון של 500 ש"ח בבניית המפרט. אני לא יודע לבצע אוברקלוקינג כך שלא אשתמש באופציה זו אך חשוב לי שבלוח יהיה פיירוויר לדגימת סרטים DV. כרגע מתוכננת עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 14 ולאחר מכן אשקול מעבר לתוכת אדיוס 5 או 6. תודה מראש למשיבים !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם. לאחר שיקולי נוחות ובעקבות העובדה כי אני עתיד להיות סטודנט באוקטובר החלטתי לרכוש מחשב נייד. *מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס), משחקים (COD וכדומה , בהגדרות גרפיקה נמוכות-בינוניות ) מדי פעם, לא כשימוש עיקרי. צפיה בסרטים HD (יהיה מחובר ל LCD32 חשוב שתיהיה יציאת HDMI ) אינטרנט (גלישה עם טאבים מרובים). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * סוללה: זמן עבודה של 2.5 שעות סביר מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI DVI * בלוטות: מעדיף שיהיה ( במידה וזה פוסל מחשב אפשר לוותר ) * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB, אם ניתן עדיף 500 * צורב DVD: כן המחשב עצמו ישמש אותי בבית גם כנייח. הוא יחובר לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים ולמסך Samsung SyncMasterP2350 בגודל של 23…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, אשמח לדעתכם לגבי המפרט הבא (בהקשר למחשב גיימינג וסרטי 3D בעיקר): Processer: Intel Core i7 2600 L3 Cache s1155 (3.4 Quad) MotherBoard: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 (LGA1155) DDR3 2133, 2xPCI-E Memories: G.Skill 2x4GB DDR3 2133Mhz PC3-170000 Kit F3-170000CL9D-8GBXLD Hard Disks: x2 Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 720RPM Sata III WD1002FAEX PSU: Corsair TX 650W V2 Series Active PFC 14cm Fan PSU CMPSU-650TXV2 Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Case: Thermaltake M9 Mid Tower Black Case With Window No PSU VI1000BWS 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חשוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, אני בונה מחשב לחברה, עורכת וידאו שעורכת גם על AVID וגם על AfterEffects, הסכום הכולל שהיא בקשה ממני להגיע אליו הוא לא יותר מ7500 ש"ח, קצת חרגתי מזה . רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר להחליף כדי לעמוד בתקציב והאם המחשב בכלל עונה על הדרישות שלה? תודה מראש, תמיר. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 Rev B SCMG3100 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI זכרונות: Kingston Hyper X Blu 12GB Kit (4GBx3) DDR3 1600Mhz הארדיסק 1: SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm הארדיסק 2: OCZ SSD Agility 4 120GB 420/300 IOPS 72000 כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX660 …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה קורה? אני מחפש מחשב 11.6.שיהיה קטן משקל ונוח לאינטרנט, סרטים, מוזיקה, וטיפה משחקים אם יש מחשב עד 13.3 שהוא במשקל נמוך אז גם טוב. הרעיון הוא בעתיד לשים לו 3G (העניין ש3G פנימי מייקר את המחשב רצצחחח... אז עדיף נטסטיק..) התקציב עד 2500 שקל. מצאתי 2 דגמים: 1.hp dm1z http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUdm1 2. thinkpad x121e http://www.21.tv/pr-211885/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Lenovo_NWS66IV המפרטים הללו די דומים, רק שלHP יש מסך מבריק ורמקולים של BEATS וללנובו יש את הטרק פד ומסך מט.. יש לכם דגמים אחרים להציע בשבילי בטווח המחירים שלי? תודה רבה.! נ.ב. - מצאתי את המחשב הבא שהוא בתכלס מיועד למשחקים: http://www.getit.co.il/Prod/67880/ אפילו שה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים, צרכים יומיומיים ופנאי. חשוב מאוד שהוא יהיה אמין מחברה אמינה עם אחריות עליו ולא ימות אחרי שנה בודדת של שימוש. המחשב צריך להיות לא כבד מדי כדי שיהיה ניתן להתנייד איתו ממקום למקום. *מטרות המחשב? המחשב צריך לשמש לעבודה משרדית, לימודים, אופיס, משחקים קלים (משחקי דפדפן בד"כ), שימוש יומיומי, גלישה. יכולת להפעיל סרטים וסדרות בצורה חלקה באיכות HD BLURAY . *גודל מסך? גודל סטנדרטי שיהיה מסך נוח לצפייה ממושכת קריאה ועבודה ממנו. *משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום ולא כבד מדי. *האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם?)? לא משהו יוצא דופן אבל שלא תיגמר אחרי שעה של גלישה. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, הי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ram42465,

שלום, אני מחפש מחשב לצרכים בסיסיים של גלישה באינטרנט ואופיס. הוצע לי המחשב הבא תמורת 1600 ש"ח מה דעתכם? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=3602

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכם. אני תכף מסיים כמעט שמונה שנים עם מחשב שהוא פשוט התעללות באנושות, שנאלצתי לרכוש כאשר הייתי קצר (מאוד) במזומנים. עכשיו זה הזמן ליהנות קצת ממשהו נורמלי ובעל יכולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,250 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-350 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג כבד. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך לפרט לגביהם מניסוני האישי. נ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב נייד בעיקר יהיה לעבודה משרדית , תוכנות וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , סרטים HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוקר בפייסבוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.