עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. את השאלון אשלים בהמשך מפאת קוצר זמן... צריך לבנות מחשב מצד אחד קטן ככל האפשר ומצד שני חזק ובעל יכולות הרחבה מקסימליות (כרטיסי רשת קווית נוספים, כרטיס מסך אבל לא מפלצתי). תקציב גמיש מאוד ולא מוגבל כרגע. דגש על חיבוריות גבוהה, מעבד חזק, נפח איחסון גדול ויכולת קירור בתנאי איוורור מגבילים. מיועד להיות מותקן ברכב אז צריכת הספק מינימלית וכמה שפחות רכיבים נעים. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני טס לארה"ב עוד חודשיים ואני רוצה לקנות שם נייד כנראה של סוני. במקרה שמתי לב שבאתר של סוני התפרסמו השבוע 3 סדרות חדשות לניידים שמבוססות על הפלטפורמה החדשה של אינטל, שיווקם יחל בחודש הבא: סדרה Z: מסכי 13.1" קלילים (1.5 קילו +-) וחזקים. סדרה SR: מסכי 13.3" בסיסיים וזולים יותר (1.8 קילו) סדרה FW: מסכי 16.4" למשחקים עם פרופיל קטן יותר מה 17". אני מתעניין בסדרת ה SR וראיתי שכרטיסי המסך בסדרה הם או מובנים מדגם 4700MHD או יעודיים מדגם ATI Mobility Radeon HD 3470 . רציתי לדעת האם ההבדל ביניהם לבין הפלטפורמה הקודמת (X3100 ו 8400GS) משמעותי ואיפה הוא בא ליידי ביטוי (משחקים, 3D...)? לינק לאתר: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreCatalogDisplay?la…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. את המפרט עשיתי בנועה מחשבים (www.noacomp) מי שיודע שימליץ לי על החנות אני הולך לקנות משמה כי זה קרוב לאיפה שאני גר (קרית טבעון). המחשב הוא בשביל גלישה באינטרנט, התכתבויות, משחקים (הרוב הרוב הרוב Counter Strike), הורדת סרטים, שירים, תוכנות ועוד. שימוש ממוצע. האם ה-1024 מיותר וביזבוז כסף ולקחת 512 או שזה מה שאני צריך להנאה מקסימלית? בקשר לחברת הזיכרון אני לא מכיר המוכר המליץ לי. איך הזיכרון? אם יש משהו אחר יותר טוב בסכום דומה אני פתוח להצעות. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, לאחר סקירה דיי ארוכה בפורום, אני מחפש את דעתכם בנושא הבא ועל מחשב העונה על הדרישות הבאות: המחשב מיועד לסטודנט - לא לקחת ללימודים, אך לא שולל זאת מדיי פעם. לכן המשקל לא לוקח כאן חישוב גדול. עדיפות היא משקל נמוך יותר וקל יותר - ועל המחשב להיות כמה שיותר נורמלי (לא משקל עודף לא שמן וכו'..) * מסך - 15.6 או 13.3 - LED HD ורצוי לא Glossy (אם ישנה אפשרות ללא Glossy אשמח לקבל, אבל גם Glossy זו אופציה) * מעבד - i5 בלבד. * כ.מסך - עדיפות לכ.מסך שיפעיל משחקים, לא מפלצתי (GTA IV, FIFA, PRO, COD4 - הדרישות אמורות להיות משחקים בינוניים וגם זה לא חשוב כלכך זה פשוט בונוס לזמן החופשי) * זיכרון RAM - שיהיה 4GB. * מערכת הפעלה - Win7 * דיסק קשיח - 320GB ומעלה. * צורב DVD - חו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1800 ש"ח (לא כולל מעבד, פירוט למטה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למקסם עלות-תועלת בסכום הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200 ש"ח אם ממש מצדיק את ההפרש, עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית, מטלב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מטלב (שימוש סטודנטיאלי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המקסימלית היא 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ExetRox,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים במיוחד וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך ואני גם לא סגור על הגודל כל כך אבל אני חושב ש-22 אינץ' זה סוג של ברירת מחדל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jcdenton1,

אוקי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא גם חושב לקנות מחשב נייד (אמרתי לו שלקנות מחשב נייד למשחקים וזה זה טירוף אבל הוא לא מקשיב לי) אקיצר הוא רוצה מפרט של שני מחשבים אחד נייד ואחד שישב לו שם בבית כל מפרט בהגבלה של 6000-7000 ש"ח כולל מסך

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zancoil,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (עיצוב גרפי מקצועי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks - פרנסה. Keyshot - פרנסה. Photoshop, Ilustrator, inDesign, AfterEffects - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מויעד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Radical Dreamer,

1. לוח אם 925X, PCIEX16, GbLAN, 8Ch, FW, Dual DDR2SATA (3rd Eye) - מחיר 844.79 ש"ח. 2. מעבד אינטל P3.0 530 GHz800-1MB S775 - מחיר 1,217.50 ש"ח. 3. זכרון SPECTEK512MB-533Mhz DDR240 2PIN x 2 - מחיר 764.04 ש"ח 4. צורב פנימי GSA-4163BB LG SUPER-MULTI X 16 - מחיר 392.29 ש"ח 5. דיסק קשיח - WD80 gb8 7200mb sata - מחיר 391.33 ש"ח. 6. כרטיס מסך ABIT RADEON RX 600PRO - PCI E256MB+DVI - מחיר 739.19 ש"ח. 7. כונן 1.44MB 3.5" - מחיר 37.27 ש"ח. 8. מארז MIDI ATX24PIN C-850 (520w) - מחיר 310.58 ש"ח 9. מקלדת ועכבר לוג'יטק INTERNET PRO DESKTOP - OEM - מחיר 110.11 ש"ח. סה"כ (כולל מע"מ): 4,830.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Spitted,

היי אני מרכיב מחשב לבן דודי בן ה-10, שעיקר השימוש יהיה משחקים חדשים. הצלחתי להגיע למפרט הבא, אשמח אם תתנו לי הערות לשיפור (ובמיוחד מקומות לחסוך בהם, התקציב קצת לחוץ) מסך: [..] SAMSUNG 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח - זמין במלאי ₪694 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY ₪775 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪540 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪110 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪273 מקלדת: [..] LOGITECH DELUXE 250 BLACK - USB - זמין …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bd,

תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yagelk,

המחשב הנ"ל נקנה לפני כ-3 שנים ללא מערכת הפעלה. המחשב מגיע היום עם מערכת הפעלה Widnows 7 Ultimate 64bit מקורית ומעודכן יום יום. מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=716736 http://www.msi.com/product/nb/PR601.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by michaelr524,

הי חברים, חושב לקנות את ה- Dell Precision 4800 מהאתר של Dell ארה"ב. אחרי שהרכבתי את המפרט שאני רוצה יוצא 3000$. שאלות: האם מישהו כאן הזמין כך מחשב עם מפרט בבחירה אישית מ- Dell? כמה עולה מטען אירופאי? לקנות בארץ או להזמין מ- eBay? חשבתי להשתמש בשירות דוגמת mustop, אבל יש לי חבר שגר שם. האם יכול להיות יותר משתלם אם הוא ישלח לי את המחשב? ובכלל אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על המחשב הזה. תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שתהייה לו אפשורות לשלושה מסכים, שניים בו זמנית והשלישי בלחיצת עכבר (לא ניתוק כבלים או חיבור מפצלים). כמו כן על הלוח להכיל חיבור ל-5.1 (רמקולים), כרטיס רשת של GB. ריבוי משימות זה חשוב. SSD של 120GB. אין צורך בציוד היקפי או מארז. צריך ספק, כי שלי ישן. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל, אך עם זאת לתכנות כן. תכנות בסיסי של מתמטיקאי. (התוכנות של המתמטיקה קצת כבדות לי על הנייד שיש בו I3 עם 4GB זיכרון, אבל זה סבבה). לא צריך משהו מפציץ, אני מודע לכך שהתקציב מוגבל. תודה (מקווה שרשמתי את ההודעה כמו שצריך, אם לא תגידו לי שאשנה)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייח ביתי עבור ילד בכיתה ח' שצריך לעשות כל מיני עבודות תכנות כחלק ממגמת סייבר, המחשב הנוכחי שלו שבק חיים והוא צריך חדש בדחיפות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא רק לתכנות וגלישה. למיטב ידיעתי הם משתמשים בסביבות עבודה בשביל פיתון, C וג'אווה - לא יודע באיזה כלים בדיוק. התקציב לנושא הזה מוגבל, באיזור ה 2000 ש"ח. מכיוון שאני כבר מזמן לא מעודכן אשמח לעזרתכם (למשל, האם צריך להשקיע במעבדי הדור ה 8 של אינטל או שעדיף לנצל את הכסף לרכיב אחר) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by silky,

היי. אני כנראה קונה מחשב חדש ולכן רציתי לדעת להעריך מספר חלקי חומרה שיש לי עכשיו בשביל לדעת האם להעביר או למכור: 1- מארז Antec 900 עם קנפון אחד שבור במאורר העליון. (ואולי כבל מנותק לאחד המאווררים האחרים) 2- קירור למעבד Skythe Ninja . אני לא סגור על הדגם המדוייק. נקנה ב 2007~. 3- שני סטיקים של 1GB DDR1 400 קינגסטון 4- מעבד 4200 X2 בתושבת 939(!). 5- לבנה עיזים של הרדוף 500 גרם עם משחה טרמית MX5. רק בדקתי שאתם קוראים. 6- גריל ששולט על עוצמת המאווררים ומפיץ אור כחול. עד 4 מאווררים (מאיפה לעזאזל השגתי את זה).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מחשב משפחתי רב תכליתי (לא לגימיניג) עבור משפחה עם ילדים קטנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - רב תכליתי, סרטים, אינטרנט, מעט משחקים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת + עכבר + רמקולים. אני מקצה 250 ש"ח לרכיבים אלו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכרטיס מסך בשלב זה. מקווה לרכוש בקרוב למחשב שלי כרטיס 1070 ולהעביר למחשב הזה את הכרטיס …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש מפרט למחשב חדש. אני מעונין לקנות את המסך 24" של דל 2407WFP. מחשב עם 2GB זיכרון לפחות. המחשב אמר להחזיק מעמד 3-4 שנים. המחשב הוא לשימוכ כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, תיכנות וזהו בגדול. אני לא משחק משחקים, לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק. אין צורך בצורב DVD (יש לי את של ASUS BLT1814) דיסקים קשיחים יש לי 2 של 160GB. יש לי את המארז Antec Sonata 380W, האם יש צורך בשדרוג הספק?. אז הרכיבים שאני צריך הם: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק (אם צריך להחליף) תקציב כולל המסך 10,000 ש"ח. עודף יתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (סטודנט למדעי המחשב), גלישה, קצת צפייה בוידאו ואולי גם מעט גיימינג קל. לא היה לי מחשב נייד עד כה, כך שאני לא מבין יותר מדי בחברות המומלצות, בחנויות שכדאי לקנות מהן, במשך האחריות שנחשב סביר וכו'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט (200-300 ש"ח) במידת הצורך. אני מעדיף לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל את המחיר, ולהתקין בעצמי. גודל ההארד דיסק - לפחות 5000GB. כנראה שרוב הזמן אשתמש בו כשהוא מחובר לחשמל, אך נדרשת סוללה ממוצעת פלוס. חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית - 15.6 אינץ'. רוצה לקנות מחנות באיזור גוש דן. מעדיף שיהיה כונן DVD, ולפחות 4GB ראם (רצוי יותר). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ASSAFsa,

שלום לכולם , אני סטודנט שמתכנן לקנות מחשב לצורכי לימודים שירים סרטים ואולי גם קצת משחקים הרכבתי מפרט ואני אשמח לשמוע את דעתכם לגביו אז תודה מראש. פריט מחיר בש"ח דגם מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 640 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5073 Silent Intel LGA775 Cooler - 19.8dBA 65 לוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD Intel Socket 775 Motherboard - X1250 On Board + HDMI 630 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC5300 -667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 130 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC5300 - 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 130 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? --5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 100 ש"ח מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--משחקים(לדוגמא CRYSIS 3) , תכנות (שימוש כבד), מכונות וירטואליות (שימוש כבד) רזולוצית מסך 1920*1080 בהגדרות בינוניות - גבוהות 3. האם י…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shoko,

שלום לכולם, המחשב בבית של ההורים שלי כבר עתיק ומבוסס על phenom X4 945. הם מעוניינים לשדרג אותו כי הוא כבר לא צעיר וכוחו לא במותניו. את המארז (אנטק) והספק כוח (קורסאיר cx550) חשבתי להשאיר. בנוסף קיים כונן דיסקים שחשבתי להשאיר. הכרטיס מסך ילך לפח אחר כבוד. המחשב משמש בעיקר לעבודות משרדיות ולימודים + סדרות וסרטים. מה שלדעתי צריך זה: מעבד, זיכרון, לוח אם, כונן ssd ואם אין מובנה אז כרטיס מסך. הבנתי שמבחינת תמורה למחיר יש את ה- amd ryzen 3 2200g שיכול להיות כדאי אבל אשמח להמלצותיכם. קצת ביאס אותי המחירים שהזיכרונות קפצו אליהם, בתקופה שהייתי פעיל הם היו עולים גרוש וחצי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הי אשמח לעזרת חברי הפורום : אני חושב על רכישת מחשב נייח חדש שיחליף את הנוכחי . המחשב לא ישמש לגיימינג אבל כן הייתי רוצה שיהיה מספיק חזק כדי לאפשר לי להתחיל ללמוד עריכת וידאו ( ADOBE PREMIER וכו)- אני לא מדבר כרגע על עבודה אינטנסיבית בשום צורה אלא על עריכה בסיסית והכרות עם התחום (כמו כן , הייתי רוצה שהמחשב לא "ייחנק" בהצגת סרטי 4K).. הנחת העבודה שלי שהרכיבים המרכזיים של המפרט צריכים להיות מעבד אינטל I5 לכל הפחות + זכרון 16GB DDR4 3000 MHZ+ כונן SSD + כרטיס מסך ייעודי. לכן, יש לי מספר שאלות שנוגעות לרכיבים המרכזיים של המפרט : 1. האם לדעתכם ישנה אפשרות שמעבד אינטל I7 עם מעבד גרפי און בורד (Intel® UHD Graphics 630) יכול להספיק ללא כרטיס…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omrisc,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לעיבוד גרפי בתקציב של 3500 ש"ח (ללא מסך) אשמח לקבל הצעות למיפרט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.