עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AviramH,

היי, יש לי את המפרט הזה כרגע: AMD Phenom II X4 945 Box מעבד זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 II Advanced ספק כח Seasonic S12II 520W PowerColor Radeon 5770 HD עוד 2 הארדיסקים ללא SSD (לא זוכר מה הם וכנראה שזה לא משנה גם) אני שוקל אולי פשוט לקנות מחשב חדש ב4K... העניין מה עדיף, אם אפשר לשדרג את המחשב הנוכחי ב2K ולהגיע למצב של להריץ את המשחקים החדשים (בעיקר אני רוצה BF4 על הגדרות גבוהות יחסית). תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alex_bri,

שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח במזומן והייעוד של המחשב הוא בעיקר משחקים. המחשב נקנה מחנות KSP המפרט: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ מחיר:835 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=slapl לוח אם: GIGABYTE - EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E מחיר:680 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2921 זיכרון פנימי: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel מחיר: 380 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition כרטיס מסך: Sapphire - HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מחיר: 1200 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpi…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Nachum987,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, צפייה בתכני HD, עריכת מוזיקה ועריכת וידאו (לא משהו רציני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, PowerDirector - משתמש מדי פעם, לא שימוש עיקרי למחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs COD BLACK OPS, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Assaell Hudatov,

זה מחשב מורכב שראיתי באתר של ksp , רק שיניתי את הכרטיס מסך. לדעתי זה נראה מחשב חזק וטוב , האם הוא יריץ משחקים בצורה טובה? האם הוא שווה את המחיר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dgrock,

אני גיימר כבד והמחשב שלי נהרס הנה המפרט שלו: nvidia 9800 gt 4 giga ram 1 tera bite ספק וואלה אני לא זוכר אבל אני יודע שהוא 220 W intel core 2 quad q8200 2.33 ghz עכשיו אני רוצה מחשב יותר חזק מזה עם מפרט של חלקים חדשים אתם יכולים לבנות לי אחד? התקציב שלי נע בין 2000-3000 ואני יכול לעשות חריגה קטנה של 200 שקל תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, בניתי מפרט למחשב גיימינג ואני אשמח לחוות דעת ועצות ייעול! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Lol Dota witcher3 BF4 skyrim וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, אני הולך לקנות את המחשב הבא בעוד חודש. מתוכנן בעיקר לשימוש על משחקים כבדים ולOC מינימלי. אודה למי שיוכל לתת חוות דעת לגבי המפרט. אם יש בו משהו בעייתי או שווה התייחסות. תודה 1,520 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box 1,467 לוח אם ASUS Blitz Formula 963 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 X2 424 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS X2 3,075 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTX 768MB PCIe 194 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD 50 קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY SMRW620B 700 מארז ללא ספק NZXT LEXA 626 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 264 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER120 108 כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בלי משחקים, רק לעבודות , אפילו עד 3500 אם אפשר, ואיפה אני יכול לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לא על חשבון ביצועים משמעותיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM BF3 WOW וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL FHD 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ב1800 שקל ל 2.66 intel p4 תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, החלטתי לקנות מחשב גיימינג חדש שיהיה גם חברותי לתוכנות של הקלטה ועריכת סאונד תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד, עריכת אודיו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: watch dogs, bf4... •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Cubase, FL... • באיזו מערכת הפעלה תשתמש? 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב? לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד? לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. את המפרט עשיתי בנועה מחשבים (www.noacomp) מי שיודע שימליץ לי על החנות אני הולך לקנות משמה כי זה קרוב לאיפה שאני גר (קרית טבעון). המחשב הוא בשביל גלישה באינטרנט, התכתבויות, משחקים (הרוב הרוב הרוב Counter Strike), הורדת סרטים, שירים, תוכנות ועוד. שימוש ממוצע. האם ה-1024 מיותר וביזבוז כסף ולקחת 512 או שזה מה שאני צריך להנאה מקסימלית? בקשר לחברת הזיכרון אני לא מכיר המוכר המליץ לי. איך הזיכרון? אם יש משהו אחר יותר טוב בסכום דומה אני פתוח להצעות. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש משהו דרסטי לשפר אז לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? dell u2311h 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sddc,

אני זקוק למחשב בסיסי לסטודנט, לא צריך מחשב למשחקים, רק לתוכנות אופיס, אינטרנט, סרטונים וסרטים. כעיקרון יש לי מחשב שמת לפני חודשיים ויש בו הארד דיסק 160gb, צורב, כרטיס זיכרון 1gb ddr2 וכרטיס מסך geforce 7100. אם אפשר להוסיף אותם למחשב אז בכייף.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מחפש הצעה למחשב נייח לעריכת סרטים. שימוש בתוכנות Adobe כגון Premiere / After Effects. המחשב מיועד למישהי שעובדת בתחום מדי פעם אבל לא באופן עקבי או אינטנסיבי. תקציב - 5K, אפשר לחרוג במידה ויש סיבה טובה. אם אי אפשר להרכיב ב-5K אשמח לקבל הצעה הגיונית שעונה על הדרישות. *למען הסר ספר אפשר גם 6K ומעלה אם זה חובה. שימוש - עריכת סרטים בתוכנות Adobe, אינטרנט, אופיס. ללא משחקים וכדומה. ללא ציוד היקפי. צריך את כל רכיבי הבסיס. אין חשיבות מיוחדת לשקט. לא יבוצע OC אלא אם יגיע באחריות מהחנות. צריך לכלול ווינדוס והרכבת מחשב באחריות. אין העדפה לחנות ספציפית. אזור מגורים עפולה / בית שאן. קניית מחשב מתוכננת במהירות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by itay127,

אני צריך מפרט ב 2400 שקל מקסימום! המחשב מיועד לעסקים ולמשחקים קטנים אבל ממש קטנים..(מקסימום מקסימום פיפא שזה גם בהגזמה) אני צריך גם מצלמת אינטרנט פשוטה ביותר, מארז עם חלון ואורות שיהיה יפה.. ללא ציוד הקפי.. ואני מתקין עליו ויסטה אולטימייט.. לא מתוכנן OC..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המפרט מצורף בקובץ TXT טוב, אז קודם כל רציתי לדעת אם הפריטים שהרכבתי מתאימים בכלל אחד לשני (הרכבתי ב pch (ואני מקווה שזה לא נחשב פרסומת :-\) אם זה משנה) וגם אם יש הצעות לשינויים אני גם אשמח לקבל אותן (אבל תכתבו לי גם למה לשנות אם אפשר) תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייח אמין שישמש אותי לעריכת תמונות סטילס בלייט רום ובפוטושופ, ולעריכת וידאו 4K בפרימייר. התקציב שלי הוא עד 6000 ש״ח כולל מסך, עכבר ומקלדת. כרגע אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב, לכן אני רוצה להשאיר את האופק פתוח לשידרוג המחשב כאשר יתאפשר לי. מעבר לכך שאני זקוקה למחשב שיריץ את תוכנות אדובי במהירות ובאמינות, אני גם רוצה שהוא ישמש אותי לשימוש יומיומי של מוזיקה, סרטים, אינטרנט ומשחקים. אשמח לקבל המלצות למפרטים ותוך כך גם להעשיר את הידע שלי בנוגע למחשבים ולאילו פריטים אני זקוקה למען צרכי העבודה שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות להגיע במקסימום ל3000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה באולפן ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה ableton ,cuebase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Anjelica,

אני מתלבטת בין 3 מחשבים: Studio 1545 Dell http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8116&perur=2&t=1&c=441 * ידוע לי שעל המחשב הזה יש אחריות עד 3 שנים + טכנאי עד הבית (אן משהו בסגנון) Toshiba Satellite L500-12T http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 HP Pavilion DV6-1330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8026&perur=4 המחשב הוא למטרות: - לימודים - גלישה - הורדות:מוזיקה, סרטים - משחקים - תוכנות גרפיקה תודה,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט עד 6000 שקל ותומך SLI הרכבתי לו את זה איך המפרט בשביל משחקים כבדים? Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 ¤579 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤459 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 BFG NVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe 2.0 ¤960 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1085 BFG NVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe 2.0 ¤960 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1085[/ur Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rp…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bd,

תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים