עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מתכוון לקנות מחשב נייד בשבועיים הקרובים. השימוש עיצוב פנים. תודה מראש לכל העוזרים. יש לציין את התקציב המשוער 3000. אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל ירכב בישראל או בארה"ב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ותלת מימד) autocad 2d וגם sketchup * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? כמה שיותר כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל לא חייב. כמובן יותר גדול יותר טוב. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם המחשב שבניתי הוא טוב? אין לי בעיה להשקיע את הסכום שיצא! האם אין לי טעות בהרכבה של המחשב? וכול החלקים יחד יעבדו טוב, וכמו שצריך ? המחשב למטרת אינטרנט, משחקים כבדים, משחקי רשת, מוזיקה, סרטים .... הצעות לשיפור, או לחיסכון יתקבל בברכה מפרט מחשב תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. צריך מחשב טוב ומהיר לשימושי לימודים ואופיס, ללא צורך במסך. אני צריך ווינדוס והקנייה מתוכננת מt.m.s. חשבתי על מפרט שכולל בתוכו i3 8 ג'יגה זיכרון דיסק ssd של 256 ג'יגה לגבי מארז- חשבתי על הננוקסיה 4 או על מארז מיני, לאחרונה כל המארזים הקטנים האלו צוברים תאוצה. האם הם שווים קנייה או שעדיף להתמקד במארזים הרגילים? לגבי הווינדוס יש לי שאלה, נניח ואני קונה את הווינדוס 8, האם אני זכאי לעדכון חינם כשייצא ה-10? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב רשמי, כמה שצריך אני אשלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודות משרדיות, צפייה בתכני hd וחיבור המחשב לטלוו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by alonkl,

מה שחשוב לי במחשב זה שיהי מהיר חלק, אין צורך במשחקים או תוכנות גרפיות מתקדמות, עבודה משרדית, יישמושים כבדים, בחרתי סנייד הנ"ל כי חשובה לי הקומפקטיות, שיהיה "נייד" במלוא מוב המילה. למישהו יש הצעה טובה יותר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אשמח לעצתכם. לצורך תחנת גיימינג קל לילד בן 10 שמשחק בעיקר פורטנייט ( ולא משחקים כבדים) יש לי תחנת עבודה ישנה (של עבודות תלת מימד) שמעוניין לשדרג אותה. תקציב של 1,000ש"ח. המפרט העיקרי שלה הקיים: מעבד i7-2600 זכרון 16GB 1300GHZ לוח אם - לוח אם Asrock P67 Extreme4 - https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp windows 10 64 bit יש HD רגיל נפח גדול. 1. איזה כרטיס מסך בסיסי לצורך של פורטנייט הייתם ממליצים. 2. האם המעבד, הזיכרון + כרטיס מסך בסיסי לגיימינג (פורטנייט) יספיק להריץ פורטנייט ומשחקים לא כבדים בצורה סבירה? 3. איזה מסך 24" סביר הייתם קונים לצורך זה? הייתם הולכים על 27" במקרה הזה? ושאלה אחרונה. האם עדיף לל…

6. שלום לכל חברי הפורום, להלן מפרט עבור מחשב מבוסס I5 1. מה התקציב המקסימלי? 4600 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב - לדוגמא תכני HD, משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - cod modern warfare 2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - כן. למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - לא ידוע, המסך עדיין לא נקרא. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו את…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן חבר שלי קנה את המחשב הנ"ל https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12954 פירמט אותו ובטעות פירמט גם את הדרייברים המותקנים עליו. הוא התקין מחדש עותק (חוקי כמובן) של win 7 home ועכשיו הוא לא מצליח להתקין את הדרייבר של הוויירלס הפנימי. ניסנו לחפש WiFi 802.11b/g/n driver ולהתקין אבל המחשב עדיין לא מזהה את החומרה. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dror Milstein,

שלום רב, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי על מנת להריץ משחקים חדשים בצורה טובה יותר. המפרט שלי הוא: מעבד: I5-2500k CPU @ 3.3 GHZ כרטיס גרפי: Nvidia GTX 580 לוח אם: MSI-7681 סטיקי זיכרון: 2 סטיקים של DDR3 2 GB תקציב: עד 2,000 ש"ח. מה ממליצים לי לעשות?

9. P4 2.8GHz HT 512KB Cache ABit IS7-E AData 256MB DDR 400MHz זוג סטיקים (שוקל להחליף ל-OCZ או GEIL בתוספת 80 שקל) Maxtor 80GB \ 8MB Cache 7200RPM Club-3D Radeon 9200 128MB Microsoft Wireless OPTI + Mouse LiteOn DVD 16x48 Black CompuCase CI-6A19 Floppy חושב שעדיין אסור לוותר... בשורה תחתונה יוצא לי באזור ה- 4100 ש"ח בהנחה שאני קונה את כל הרכיבים משתי חנויות ומבצע הרכבה עצמית - גם על זה אני זקוק לחוות דעה. המפרט די מספק את צרכיי והייתי מעוניין לדעת על איכות המוצרים והאם יש תחליפים טובים במחירים +- זהים תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by elidr1,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש במהלך השבוע הקרוב שיוכל להריץ כל משחק שייצא בשנתיים הקרובות, ולכן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מומלץ. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב שהקצבתי לעצמי זה 5500 ש"ח כולל windows חוקי, אך לא כולל מסך. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עיקר השימוש במחשב יהיה גלישה באינטרנט, אך מדי פעם אני יהיה מעוניין להריץ משחקים כבדים(בעיקר אסטרטגיה ופעולה) ולצפות בסרטים ובסדרות. בנוסף הייתי מעוניין שהמחשב יכלול אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה, ככה שבמקום שאני ייצפה בסרטים ובסדרות במסך המחשב הקטן , תיהיה לי אפשרות לצפות במסך הטלויזיה שהוא הגדול יותר מבין השניים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך- יש צורך. אני מעוניין במסך 22 אינצ'. התק…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב חדש שמטרתו בין השאר היא להריץ משחקים ברמה גבוהה + OC בינוני, לא צריך להיכנס למספרים כרגע. אני מתלבט לגבי הספק בעיקר, מה לדעתכם ספק טוב, אמין ושקט למפרט הזה? הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת על המפרט עצמו והצעות לתיקון\שיפור. בסוף כל שורה מצויין המחיר של KSP + המחיר הסופי למטה CPU - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155 - 1240 CPU Cooler - CoolerMaster V8 - 259 MoBo - ASUS P8Z68-V s1155 - 860 RAM - 4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 485 GPU - SAPPHIRE HD 6870 FLEX 1GB GDDR5 - 1100 HD - WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX / Samsung 1TB sata2 F3 - 275 Case - Thermaltake ARMOR A60 Midi Tower - 430 PSU - CORSAIR GS 700W…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?1500-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעוניין במחשב אופטימלי מבחינת עלות\תועלת. אם צריך להוציא את הכל אין בעיה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, פרו אבולושן, מנג'ר, דירט, נייד פור ספיד, משחקי אסטרטגיה בכיוון של heroes of might and magic ו- מהסדרה של command and conquer. אני לא משחק בשוטרים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, הרכבתי באתר של החנות פלונטר מחשב בשווי 3681 ש"ח: מעבד ₪ (+1,424) - Intel - BX80677I77700 - i7-7700 Kaby Lake Quad core CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 65W TDP - Box לוח ₪ (+388) - MSI - H110M-GAMING - H110 - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133MHz - Red LED - Intel® i219 LAN - Game Boost technology - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4 x SATA 6Gb/s - 6x USB 3.1 - 6x USB 2.0 - VGA - HDMI - DVI - mATX (24.3x20.6cm) זכרון ₪ (+494) - Transcend - JM2400HLB-8Gx2-PC - 16GB (2x8GB) 8GB DDR4 2400Mhz 1.35V - With New PC Only - JetRam ספק ₪ (+289) - Antec - VP650PM -…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nir_,

שלום, לפני כמעט חצי שנה (כשהוא הגיע לארץ) קניתי את האולטראבוק מסדרה 5 של סמסונג np530u3c. היום כיביתי את המחשב ומאז הוא לא רוצה להדלק. הסימן היחיד לחיים הוא נורת החיווי של הטעינה כאשר מחברים אותו לחשמל שמראה שהוא נטען או טעון. ניסיתי את המנגנון של ניתוק הסוללה דרך החריץ כמו שרשום בחוברת (סיכה בחור 5 שניות כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיבור לחשמל וניסיון הפעלה) אבל זה לא עזר. הזמנתי טכנאי מטעם היבואן שיקח את המחשב למעבדה אבל עד שהוא יגיע אני רוצה לנסות להציל את המחשב כי אני צריך אותו דחוף ללימודים. רעיונות להצלת המחשב יתקבלו בברכה (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by the stig,

אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, צפייה מרובה בסדרות, סרטים ואינטרנת. בנושא המסך אני צריך דיעה מכם על איזה גודל מומלץ לי ללכת שמתאים למטרות הנל ואשר ניכנס בתקציב, הכיוון ל22 האם המסך מספיק גדול או שאפר גם להסתפק ב19\20 ? יש לשים דגש על אמינות , הארדיסק\שתי הארדיסקים בנפח של מינימום טרבייט אין חשיבות לעיצוב, אין צורך ברמקולים, לא מתוכנן OC נושא השקט לא קריטי אבל רצוי במידה ומתאפשר הקניה מתוכננת להתבצע בTMS ק.אתא אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. * מטרות המחשב: בעיקר לעבודה מול Visual Studio, משחקים כמו: COD4 ו - COD 5.. שירוצו על הגדרות בינוניות חלק, או לפחות על הגדרות נמוכות חלק, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך: 13.3 * עד 2.5 קילו * זמן סוללה: שירוץ לפחות 4 שעות רצוף בגלישה באנטרנט * יציאות: לפחות 2 USB, ויציאת HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 מהירות 7200 * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: עדיף , ובלי קשר שיהיה לפחות שנתיים אחריות. * העדפה לחברות: HP, Dell, Lenovo - אם יש עוד מומלצות אשמח לשמוע. עוד: בהחלט לא ACER! אם יש צורך להוסיף כסף, תגידו כמה. אני מוכן לשים עוד 200 - 300 ש"ח, אם צריך יותר, אז תגידו בכל זאת. גיא עריכה: מוכן לשים 4000 על נייד.. אם יש הצעות בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by evy,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב נייד. השימושים העיקריים שלה זה אופיס, אינטרנט, יוטיוב,קריאה וכתיבת מסמכים, פייסבוק, תמונות משפחה וסרטוני וידאו מהפלאפון. גודל המסך- 15 אינץ' , מאמין שהיא לא צריכה יותר מזה. עדיך לא כבד מדיי. שנתיים אחריות לפחות. אין לי אמת מידה לכמה אמור לעלות מחשב כזה, ככה שזרקתי 2000 ש"ח. אני מאמין שהמחיר אפילו פחות. אשמח לקבל הצעותיכם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במחשב הראשון שימוש תדיר בתוכנות אוטוקאד, רוויט וסקאצאפ ללא רינדור. במחשב השני שימוש באופיס, צפייה בסטרטים בHD שמיעת מוזיקה ושימוש באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באחד המחשבים שימוש תדיר באוטוקאד רוויט וסקאצאפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yamamoto,

אני טס בעוד שבועיים לברצלונה והחלטתי לקנות נייד זה יהיה הנייד הראשון שלי ולפי מה שהספקתי לבדוק הניידים זולים יותר בחו"ל בערך ב1500 שקל מה גם שיש שם דגמים שאין בארץ או שקשה להשיג כמו למשל samsung series 7 chronos בכל אופן אני מחפש מחשב עם מינימום 6 גיגה זיכרון ומעבד i7 (מוכן להתפשר על i5 אם חייב) מסך 15.6 לפחות עם רזולוציה גבוהה. ודיסק מהיר (לא חייב SSD אבל מוותר על נפח לטובת מהירות) מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה בעיצוב מינימלי אלגנטי ושלא ירגיש פלסטיקי מידי כמו chronos של samsung אני לא אוהב עיצובים מסיביים ומסגרת מסך עבה מידי אין לי צורך במערכת הפעלה אם זה עולה כסף אז מה דעתכם יש משהו שיתאים לי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קודם כל...כמה שאלות....רציתי לשאול אותכם שאלה חשובה...האם כדאי לקנות היום מחשב או לחכות עוד חודש או חודשיים לקונרו? וכמה אמור לעלות הקונרו כאשר הוא ייצא. שאלה נוספת...בניתי מפרט למקרה שאני לא מחכה לקונרו. זהו מפרט סופי. תגידו מה דעתכם: P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 512MB Corsair X2 ?X1800GTO 256MB DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E? ?250GB (16MB) SATA II? ?Teac/SONY 1.44? ?LG DVD±R GSA-H20AB x16 Dual Layer, LightScribe? ?HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ?Zalman 7000B Cu LED? (אני חושב שזה המאורר. זה מאורר נוסף לקירור המערכת כולה..אמרו לי שזה מאורר שקט וטוב!) ?L1750T 17'' LCD 8ms DVI? מה ד…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Roee Ekman,

היי, מעוניין לבנות מחשב PC לטובת לייב סטרימינג (OBS סטודיו ויוטיוב) 3 פעמים בשבוע ועריכת וידאו ברמה בסיסית (לדוגמא, דה-וינצ'י ריזולב זה יותר מדי עבורי, בטח הפיוז'ן פיצ'ר, אז זאת תוכנה NICE TO HAVE מבחינתי. אני משתמש יותר בתוכנת CAPCUT). אני לא מתעסק בגיימינג. עשיתי ניסיונות עם המחשב *נייד* הנוכחי שלי (I5 דור 8, 8 ג'יגה RAM, כרטיס גרפי מובנה) ולייב סטרימינג עבד סביר (לא היו איבודי פריימים, אבל ה CPU ו GPU היו מעל 70% שימוש באופן קבוע), תוכנות עריכה שהן *לא* דה-וינצ'י ריזולב עבדו ממש אחלה, דה-וינצ'י ריזולב לעומת זאת כן עשתה בעיות. לכן אני אשמח לוותר על כרטיס גרפי לפחות כרגע, אשדרג את יתר המפרט ואם בעתיד אצטרך כרטיס גרפי, אז אבנה מפרט כזה שיאפשר לי…

22. Started by Akunhmnj,

אהלן, אני מחפש מפרט באיזר ה4,000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher, SKYRIM! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא 1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DimRah,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים שיריץ BFBC2 סביר, צפיה בסרטים HD 1080p, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיוכל בהתאם לצרכים האחרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, DVI * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB מהירות 7200 * כונן CD/DVD? צורב? חייב צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי ביותר! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה כמה שיותר איכותית בהתאם לצרכים בהתאם לתקציב. תודה רבה לכל העוזר!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כמו שאתם יודעים יש המון יצרניות מחשבים ניידות ועוד יותר דגמים של כל חברה. אני חייב שיעשו לי קצת סדר או לפחות סינון מהיצרניות. אין לי מושג מאפיה להתחיל בככל - בסופו של דבר אני רוצה מחשב שיחזיק לי להמון זמן,לא יתקע בעת ביצוע פעולות. כאשר בסה"כ אני מבצע פעולות די פשוטות - עבודה משרדית עם מסמכים,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט (עם המון חלונות),הורדות, והאזנה למוזיקה. האם תוכלו לעזור לי בנושא? בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by the-shadow,

יש לי בעיה עם התקנה מחדש של המחשב הנייד, אני מנסה להתקין אותו מחדש והוא אומר לי שהגירסה יותר ישנה. אני חייב להתקין אותו מחדש והוא לא נותן לי. מה עושים? אגב,איך אני נותן לו בוט מהסידי ישר כשאני מאתחל את המחשב? לא ראיתי אפשרות כזאת שם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים