עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kevitor,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש לגימינג כבד ונתקלתי במפרט המוכן הזה באייבורי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 מה דעתכם עליו? הוא חזק? ואיך הוא יריץ משחקים כמו BF4 לדוגמה? עריכה: הוספתי את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …

2. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]תקציב - בערך 8500, אפשר להתגמש עד 500 למעלה. שימושים - משחקים הכי חדישים שיש כיום, כאלו שאוכל להפעיל על הרזולוציה הכי גבוהה שלא יהיו תקיעות וכו', עבודה משרדית ואינטרנט, עבודות לאוניברסיטה, סרטים HD 1080 OverClock - לא צריך חומרה - צריך מחשב קומפלט עם כל מה שנגזר מזה, כמה דגשים: צורב וכונן DVD, אם זה אותו כונן זה מעולה, דיסק קשיח לפחות 2TB, זיכרון, שיספיק לי למשחקים הכי חדישים שיש כיום ואם אפשר גם לעתיד הקרוב (3-4 שנים קדימה אם זה אפשרי), כל השאר לשיקולכם... ציוד היקפי - עכבר ומקלדת אלחוטיים, משהו גם ברמה, מסך…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by wgs time,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 שח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך ורמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב.. אבל אם אפשרי אז שיהיה קצת שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לאת 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס ווינדוס.. האם יש אפשרות שז…

4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש משהו דרסטי לשפר אז לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? dell u2311h 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by cd73,

שלום רב: אני לא מבין מדוע באתר לא ממליצים על לוחות של חברת asus עפ"י מה שאני מבין מאנשים באתר הם ממליצים על לוחות AMD יותר . לא ברור לי מדוע עושים רושם כי חברת asus לא מספיק טובה בשביל מיפרטים למחשבים, אני בטוח כי הלוחות של amd לא טובים יותר ולא אמינים יותר מהחברה המובילה כיום בתחום הלוחות asus . הגיע הזמן להגיד את האמת כי לוחות asus הם מספיק טובים וכמו שיש דגמים של לוחות amd טובים יותר וטובים פחות כך גם מדובר על הלוחות של החברה asus אז בבקשה מי שיש לו רושם מוטעה אז שיעשה בדיקה מקיפה ולפני כל תשובה והסבר שיחשוב הרבה פעמים. *אנשים מקבלים רושם לא חיובי על חברת asus וזה מטעה אותם בקניית מחשב וחבל מאוד על כך. תודה רבה לכולם אשמח לתגובות בנדון, שבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dor18,

ממצב אנשים! 8) טוב אז כך,אני צריך מפרט למחשב שמיעוד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה, +עכבר+מקלדת. עד 7000 ש"ח. ואני לא בקטע של אוברקלוק וכל החרטה הזה. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, המחשב הנייח של אבא שלי גוסס וגם המסך לא משהו, אז תכננו לקנות מחשב נייד. הדרישות של אבא שלי מאוד צנועות- הדרישות שלו הן רק לאינטרנט, קריאת כתבות ובדיקת מיילים, אולי קצת מוזיקה פה ושם. עדיפות לדגם עסקי ולא לשוק הביתי. תקציב של כ2500 ש"ח עם חריגות אם זה כל כך מתבקש אך עדיף שלא, הוא רוצה מסך גדול (17, אבל אם אי אפשר גם בסביבות ה15 יעשה את העבודה) ועדיף אחד שלא יבריק, ואמינות גבוהה ככל הניתן כולל יציבות וכמובן אחריות טובה(עדיפות גבוהה לשנתיים ומעלה). אני מניח שגם מקלדת נוחה כמה שיותר תהיה טובה בשבילו. העניין של ניידות, ביצועים וזמן סוללה לא חשובים לו אבל לא יזיק אם גם אלו יהיו נתונים טובים. מקום קניה בחיפה והקריות בלבד. תודה מראש, רן

8. Started by rOnka,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ובגלל שאני עוד בצבא(שנה וחצי למניאק) חבל לי להשקיע ולקנות אחד חזק משום שאני בקרבי והסיכויים שהוא ישבר/יגנב גבוהיים לצערי. אשמח לעזרתכם(לא מתמצא בתחום המחשבים הנידיים) למצוא מחשב זול עם מסך סביר שיספק את הצרכים שלי שהם תוכנות אדובי למניהם(לא הולך לערוך סרטים בAE אבל שלא שתיהיה אופציה לאיזה עבודה קטנה שם) ואיזה משחקונים קלאסים. מחפש משהו בסביבות ה1500 עם נטייה ל2000. תודה! אם יש לכם בדרך טיפים איך לשמור על המחשב בצבא אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תקציב מקסימלי 6000 ש"ח אפשר לנצל את כולו אבל בלי לחרוג. השימוש המרכזי הוא משחקים בהגדרות גבוהות, משחקים כבדים כמו קרייסיס וכו' בהמשך אני אקנה מסך חדש אז אני לא יודע לאיזה רזולוצויות הוא יחובר. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת עכבר ורמקולים. רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא קריטי נראה לי ברמת ה7. לא מתוכנן שום OC אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן הרכבה בחנות. אני גר באזור באר שבע, אם יש חנות טובה באזור אני אשמח לקנות משם (רק לא KSP). בקשה מיוחדת: יש צורך בקירור איכותי, החדר שהמחשב נמצא בוא נורא חם ודרוש קירור טוב למחשב. לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד. תודה מראש, לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MAROM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה אפשרי זה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא כלכך יודע אבל מעוניין במסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן חבר'ה, הרכבתי מפרט ב-3300 ש"ח (כולל מסך) והנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לרדת לכיוון 3000 מבלי לפגוע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, ScreenCasting, תכני HD, קצת פוטושופ ועריכות סרטונים קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אינטרנט שלפעמים ירוצו בלילה על טייס אוטומטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת, עכבר, וכרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מהחדשים ביותר ועד הישנים, וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, BATTLEFIELD, GTA, COD, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גבוהה שיש. המחשב כנראה יחובר לטלוויזיה בסלון, המחשב הוא בשביל חבר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים בלבד ואשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן חברים, עצתכם. מפרט למחשב קולנוע ביתי שישב בסלון, מחובר לרסיבר בכבל אופטי ולמסך LCD 42" Full HD. על המחשב יאוחסנו כל הסרטים, מוזיקה ותמונות וכו'. בעתיד אתקין עליו גם כונן Bluray. כך שעל המעבד להיות חזק מספיק להרצת כל סרטי ה-HD באופן חלק. השאלה שלי היא האם זה אפשרי במסגרת התקציב או לא? במידה ולא, הציעו תקציב אחר. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס טלויזיה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לוח אם asus X38 P5E מעבד q6600 אינטל זכרונות 8 גיגה(4X2) במהירות 1000mhz ג'י סקיל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alon shilo,

אני החלפתי למחשב חדש, אז אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי, המפרט הוא: מעבד: intel i7 2700k 3.5 ghz מאוורר למעבד: ARCTIC Freezer 13 PRO כרטיס מסך: nvidia gtx 680 זיכרונות: G.Skill SNIPER 4x4GB DDR3 1333Mhz כונן 1- Samsung SSD 850 EVO 120GB כונן 2- western digital 2TB 64mb צורב- dvd samsung מארז- coolermaster haf x full tower atx black case no psu ספק כוח- Corsair 850W Active PFC Modular 80+ Gold CS850M PS לוח אם- Asus P8Z68-V LE כמה הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by רז יחזקאל,

שלום אני רוצה מחשב שיהיה מהיר מאוד שיהיה שקט כמה שיותר טוב למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן מה המפרט הכי טוב עד 7000 שקל? בלי מסך ומוצרים נלווים תודה רז[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 20:39:35 ומתוכנן OC

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Xavi06,

* מטרות המחשב: משחקים קלים (פיפא), צפיה בסרטים, אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD. * תקציב: 3000-4000 * גודל המסך? 13-14 אינץ', לא מכיר הבדלים בין מט למבריק כך שנראלי לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD - IPS * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עד סביבות ה2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 ומעלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם זה מועיל אז משולב, אם לא, אז 500 ג'יגה ומעלה עם אפשרות למקום להוסיף SSD. * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? תיהיה לי אולי אפשרות לקנות בארה"ב, אז אם יהיה מחשב במחיר טוב משם, צריכה להיות אחריות כזו * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה טובה ויצרן טוב. זיכרון 6-8 ג'יגה. אם אב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בגלל שלא יכולתי בסוף לקנות מפרט מארה"ב, אני אקנה אותו מהארץ [ :'(] המפרט הוא עד 6000 ש"ח בלי חריגה, ושהכל יהיה מחנות אחת [עדיפות לIQPC]. במפרט צריך להיות: - אפשרות טובה לOC. [בטוח יהיה בעתיד הקרוב, ויש כבר קירור NINJA PLUS אך הוא לא תומך בAM2] - שיתמוך בSLI\\CROSSFIRE וששני הסלוטים יעבדו בX16 בSLI [רק אם זה משפיע בביצועים]. - ספק שיחזיק על בטוח SLI\\CROSSFIRE + OC - שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד בלי לקנות מחשב חדש לגמרי. [לדוגמא, אתמול נדמה לי יצאה כתבה שהמעבדים החדשים יתמכו בסוקט AM2] - לא צריך מארז ושאר ציוד היקפי. אני מעדיף שיהיה לי אפשרות לקנות עכשיו את המחשב במידה והR600 לא יעשו שינוי רציני, ולכן אני מבקש מפרט. אל דאגה, אני אחכה עד שהR600 יצא, רק בשביל להי…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש אנשים שהרעש של המחשב מפריע להם מאוד ובארץ אין מפרטים מומלצים למחשבים ללא רעש אני מחפש מחשב כזה , האם למישהו יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MrFantstic,

היי לכולם אשמח לעזרתכם, כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? (מחיר פר חלק) מראש אני יאמר כל החלקים כמו חדשים נקנו מאייבורי לפני פחות משנה, שמורים ומטופלים + לא נעשה להם אוברקלוק+אריזות+קבלות+אחריות. מעבד i7-3770K לוח אם Asus Sabertooth Z77 זכרונות 16GB Corsair Dominator Platinum שני סטיקים של 8 ג׳יגה במהירות 1600. מארז Cooler Master Storm Stryker ללא שריטה וללא מודינג, מלבד כמה מדבקות כמו של המעבד והלוח האם שניתן להוריד בקלות. ספק כוח Seasonic Platinum 860 WATT 80+ Platinum כרטיס מסך Asus GTX780 (הרגיל עם העיצוב שדומה לTITAN) ללא אוברקלוק מהמפעל/חנות, וגם לא נעשה אוברקלוק עצמאי. אני עוד לא סגור לגבי הכוננים הקשיחים שלי אבל אני יודע כמה פחות יותר אלו שווים. אלה החל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Zadu,

המחשב מחו''ל הגיע, דגם: HP G72-260US Notebook שאלות: 1. קיבלתי איתו כבלים אבל החיבור זה חיבור של חו''ל אז איפה אני משיג מתאם שיאפשר טעינה של המחשב בחשמל של הארץ ובחיבור לחשמל של הארץ? 2. המכס שהייתי צריך לשלם עליו זה 514 ש''ח, זה הרבה יחסית או לא? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alarik99,

שלום לכולם פורום מדהים- למדתי המון ועדיין לומד. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט- אני מעדיף מעבד של אינטל בקשות מיוחדות: מימדים קטנים כי יהיה בסלון. אודיו שייצא בשני מקומות: יציאה אופטית נפרדת למגבר וגם בחיבור HDMI. האודיו צריך לתמוך בפורמטי קולנוע ביתי המתקדמים ביותר. לא נדרש WIFI יש לי רשת קוית בכל הבית 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ,ניגון תכנים מהאינטרנט והבית ובעיקר תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא. …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. נגיד שחקתי במשחק X שעתיים , כמה זמן עליי לתת למחשב להתקרר כדאי שאוכל לחזור ? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לזרז את זה ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זה הראשון http://www.tms.co.il/preview/spec/5f1p8bjw זה השני http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13006:1/4:13507:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11736:1/20:12935:1/11:7424:1/18:10042:1/ * זה מחשב שמיועד לגיימניג והכרטיס מסך הזה מגיע עם אחריות לשנתיים אז ככה שזה סבבה, * אני רוצה שהמחשב יהיה שקט. * שאלה: באתר כתוב שהכרטיס דורש 750W, גם נציג וגם פורומים אחרים אמרו לי שהכרטיס יסתפק בין 620-630W. מה נכון !?!?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.