ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית ותכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך וציוד היקפי כבר נבחרו מסך מחשב Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS עכבר גיימרים Mad Catz Cyborg R.A.T. 7 Laser מקלדת גיימרים Mad Catz S.T.R.I.K.E.5 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ASUS VivoBook F510UA FHD Laptop, Intel Core i5-8250U, 8GB RAM, 1TB HDD, USB-C, NanoEdge Display, Fingerprint, Windows 10, Star Gray (F510UA-AH51) Acer Aspire E 15, 15.6" Full HD, 8th Gen Intel Core i5-8250U, GeForce MX150, 8GB RAM Memory, 256GB SSD, E5-576G-5762 לגלישה פייסבוק ואפליקציות סרטים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לוח אם חדש ! וכרטיס מסך חדש . עכשיו יש לי זכרונות DDR400 CL2.53200 AMD SOCKET 939 3200+ עכשיו אני צריך המלצה ללוח טוב . עם PCI-E! וכרטיס מסך טוב תקציב 1600 ! תודה רבה חברה !
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצרכים בסיסיים של גלישה באינטרנט ואופיס. הוצע לי המחשב הבא תמורת 1600 ש"ח מה דעתכם? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=3602
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי כיום מחשב המבוסס על מעבד E8400, לוח אם P35dsl של GB, 4 GB זכרון ובתוספת כרטיס מסך די ישן יחד עם מארז Sonata 3 ודיסק קשיח intel ssd 540. חשבתי לשדרג את המעבד+לוח+זכרון וכרטיס מסך בתקציב של 2,000-2,500 ש"ח ולהשאיר את המארז וכן את הדיסקים הקשיחים והצורב. השימושים העיקריים שלי הם משרדיים, מולטימדיה וקצת משחקים. האם ניתן בתקציב הנ"ל להשיג תוצאה ראויה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (סטודנט למדעי המחשב), גלישה, קצת צפייה בוידאו ואולי גם מעט גיימינג קל. לא היה לי מחשב נייד עד כה, כך שאני לא מבין יותר מדי בחברות המומלצות, בחנויות שכדאי לקנות מהן, במשך האחריות שנחשב סביר וכו'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט (200-300 ש"ח) במידת הצורך. אני מעדיף לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל את המחיר, ולהתקין בעצמי. גודל ההארד דיסק - לפחות 5000GB. כנראה שרוב הזמן אשתמש בו כשהוא מחובר לחשמל, אך נדרשת סוללה ממוצעת פלוס. חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית - 15.6 אינץ'. רוצה לקנות מחנות באיזור גוש דן. מעדיף שיהיה כונן DVD, ולפחות 4GB ראם (רצוי יותר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, זקוק להמלצה למחשב נייד לסטודנטית בתקציב של 2000-2500 ש"ח, ניסיתי לחפש בעצמי ולמעשה לא מצאתי שום דגם נורמלי. רוב הדגמים שמצאתי מגיעים עם מהירות דיסק קשיח 5400RPM . בכל מקרה אם אין אז מבקש המלצה לדגם הכי מתאים בתקציב בבקשה. * מטרות המחשב? אינטרנט וצפייה ברטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד חלק חשוב לטעמי זה אח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל המפרט מפורטות בתמונה המצורפת. תודה רבה לכם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך LCD חובה, טוב. עדיף 17 אינץ'. (8ms) אני לא מבין בזה כל כך, קיצר מסך שיהיה גםפ למחשב הבא שיהיה טוב. הרדדיסק מינימלי של היום מספיק... 80GB sata2 ספק איכותי, מארז... מעבד סביר.. תודה על התגובות
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לברך את בואי לאתר הזה עכשיו לנושא חבר שלי הציע לי שהוא מוכר לי את המחשב הנייד שלו וחשבתי להתייעץ לפני שאני עושה צעד כזה המחשב הוא Hp Pavilion 1160ej Dv5 15.4 אינץ' מסך ונראלי שאת השאר אתם יודעים בכל מקרה המצב של המחשב הוא דיי טוב במצב של חדש שמור היטב והוא מציע לי אותו בחצי מחיר כמעט מהמחיר המקורי בערך 2600 שקל והוא נקנה לפני כשנה והוא מוכר לי עקב מעבר למחשב נייח והוא טוען שהוא לא רוצה את המחשב הנייד יותר כי הוא עובר לנייח בכל מקרה ,מה לעשות כדאי לי לקנות או שכדאי לי לרדת מהעניין ,תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות את מחשב נייד מהדגם לעיל, זאת מכיוון שיש ברשותי כבר מחשב אחד כזה ואני רוצה שהסוללות והמטענים ישמשו את שניהם. לפי בדיקה שלי (בזאפ) המחירים נעים מ4000 עד 8000 שח, מה שחשוב לי הוא לא המחיר הנמוך ביותר, אלא השרות שאקבל לאחר קניית המחשב. אני מעוניין בשרותי תמיכה וטכנאות עד בית הלקוח, עדיף עם התחייבות לזמן תיקון(SLA). בקיצור שירות ברמה גבוהה. מי יכול לספק לי שירות כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנתון העיקרי שלא ניתן להתפשר עליו NVIDIA Quadro K5000M ורצוי ב-SLI. מכאן והלאה כל מה שניתן להוסיף כדי שאני לא אחכה לו הרי זה משובח...איזה זיאון אולי? רק בעיה קטנה...יש למישהו מושג איזו חברה מייצרת חיות כאלו?...איפה קונים? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט. יש לי כרגע שלושה כרטיסי מסך Sapphire R9 280x toxic וספק כוח של 750W. אני מעוניין לבנות מערכת בעיקר בשביל משחקים והייתי מעוניין לדעת האם כדאי להשתמש באחד, שניים או שלושה מהכרטיסים שיש לי (באופן אישי התכוונתי לשים שני כרטיסים במחשב). את שאר החלקים עליי לקנות וזה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: חודש הבא יוצא לשוק Core i7 5930K. האם שווה לחכות (או בכלל יש טעם לקנות) לו? אופציה אחרת היא ללכת על Core i5 4790K שזמין כרגע. לוח אם: Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון: G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600Mhz CL10 F3-12800CL10D-16GBXL זיכרון קשיח: כונן קשיח Sandisk SSD Extreme II …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 the witcher 3 .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא , אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים \ צורב \ כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד בלבד למפרט זהה שיתאים לזה אך עם רכיבים מעודכנים של היום. איזה לוח אם מומלץ? מה לגבי המעבד? האם הזכרונות יתאימו ללוח החדש? הכרטיס מסך עדיין רלוונטי להיום? אני שוקל גם אפשרות לשנמך אל מעבד i5 אשמח לדעת כמה זה יוזיל במחיר אני צריך את המחשב עבור פוטושופ, עריכת וידיאו קלה ולרוב גלישה עם הרבה חלונות פתוחים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב כרגע מוגדר על עברית במקלדת והאיזור אבל אין עברית מלאה לתפריטים וכ"ו אני מבין או שאני טועה שצריך להוריד חבילת שפה,ניסיתי ולא הצליח לי. וחשוב לי שהשינוי לעברית לא ישנה מסמכים וכל מיני הגדרות במחשב כי זה מהעבודה של אשתי אלא רק שפה. אשמח לעזרה,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הויסטה נקי (בלי הזבלה של היצרן) הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה (בישראל) http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/vista_drivers.jsp?macId=&LNG=33&mode=allMachines&userOS=&action=search&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=784&selShortMod=780&selOS=26&selType=all&country=all&language=all&search= המערכת הפעלה היא ויסטה עכשיו, מאיזה שהיא בסיבה הוא לא מציג לי את האייקון של עוצמת האלחוט ליד השעון, ככה שאין לי מושג מה הולך. למישהו יש נסיון עם התקנה של הדרייברים של טושיבה? דגם: Satellite L300 1A3 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912819 המחשב מיועד לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים), ללימודים ואולי קצת למשחקים... בכל מקרה אני מוגבל עד 2500 ש״ח. אשמח להמלצות שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קצת, אבל רק אם זה באמת שווה את ההפרש. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודות קוד ופיתוח, אפליקציות, פיתוח משחקים, קצת גיימינג וצפיה בסרטי FULL HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש לפרנסה, לא יודע בידיוק את שמות התכונות אבל במרבית כלי הפיתוח, כגון UNITY C++ JAVA וכו.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 2560x1440 DELL 27 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כגון SC2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב נייד לעבודה מחוץ לבית אופי העבודה כולל תיכנות וכן הרצת חישובים מדעיים כבדים (כדוגמת super pi) המסך צריך להיות "15 והמעבד ארנדייל לכל הפחות 520M חשבתי לקחת לנובו T510 בעיקר בגלל המקלדת עם רזולוציה של 1600x900 ואם אפשר ללא כרטיס מסך מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. תקציב 2500 כולל מסך 2. שימושי המחשב הם אינטרנט, אופיס והרצת סרטי HD. 3. יש צורך בציוד היקפי - מסך 22", רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. חשוב שיהיה שקט. 7. לא מתוכנן OC. 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. מעדיף לרכוש את המחשב מ zigzag. 10. אם אפשר בתקציב הזה לקבל יציאת HDMI זה יהיה מצוין. תודה רבה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי משהו שכרגע נמצא בחול ויכול לקנות לי איך המחשב הזה ? http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i7-12gb-memory-512gb-solid-state-drive-gray/5606601.p?skuId=5606601 אני בעיקר מוענין במחשב שיהיה מהיר שיהיה איחסון ואני לא משחק בכלל הרבה אבל מידי פעם אוהב לשחק COD אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתכננת לבנות מחשב למטרות גיימינג בתקציב שרצוי שלא יחרוג מ-3000 ש"ח. דוגמה למשחקים: GTA שיצאו ב2009, כשיהיה גם GTA V, אassassin's creed black flag לא מחליפה ציוד היקפי, מבקשת המלצה למעבד (AMD), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך (אם אין בררה גם ספק). לא עושה OC. מחיטוטים בחנויות שאני מכירה (אייבורי, KSP, פלונטר) גיבשתי את המפרט הבא: 1. מעבד: AMD 6core fx-6300 3.5 GHz. בחנות יש מעבד fx-6350 עם 3.9MHz בהפרש של 100 ש"ח, האם שווה את ההשקעה? 2. לוח אם: gigabyte 990xa-ud3. חשוב לי שיהיו כמה חיבורי usb3, sata3. ובגדול זהו. 3. זכרון: סטיק אחד (בינתיים) 8GB 1600MHZ עם איזושהי הבטחה לקירור (האם קריטי?) אשמח להמלצות. מה שראיתי עד עכשיו היה בסביבות 400ש"ח. 4. כרטיס מסך: …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם ודעתכם המקצועית בהרכבת מפרט למחשב גיימינג עד 5,000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה מראש ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-