עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22111 תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K, חריגה עד 8K אם יש הסבר ריאלי, אשמח לכמה שיותר אופציות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (Cities Skylines - Heavily Modded, Squad, ArmA III), עריכת סרטונים ותמונות (Adobe Stack) ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל (2 מסכי 24") 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים 2 כונני SSD וכונן HDD, שלושתם SATA III 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה מאוד שקט, אך לא במחיר פיצוץ התקציב (אני לא מבין …

3. היי כולם ??? אני מחפש לרכוש לפטופ חדש בארץ עד 5000 ש"ח השימושים שלי זה כתיבת קוד, בניית אתרים ואפליקציות WEB שונות, עבודה עם תוכנות גרפיות, תוכנות עריכת סאונד, וגם קצת משחקים לפעמים. חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר כמובן מחשב חזק אני תוכניתן PHP וגם עובד עם גרפיקה ועריכה של מוזיקה דיי הרבה וחשוב שיהיה לפטופ חזק ומהיר ככל האפשר בתקציב שלי. אמינות אחריות איכותית של היצרן, שיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות עד שאצטרך להשתדרג שוב פיצ'רים כמה שיותר מוצלחים למרות שזה נכנס בקטגוריה של "חזק". כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח הארדיסק, כרטיס מסך חזק ככל האפשר בתקציב וכ'ו. יצא לי להרהר אחרי שראיתי אצל חבר (שמאוד מרוצה ממנו) את הHP Tablet TX2620 . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. חבר שלי שלומד בב"ש מעוניין לקנות מחשב חדש, ולהריץ בו קצת משחקים, לא משחקים כבדים מאוד. תוכנות בסגנון MATLAB וכו'. (סטודנט להנדסת חשמל) הכל יתבצע על מסך ברזולוציית HD READY או 1680X1050 עכשיו אלו תשובות שאני חושב שהוא היה עונה עליהן ככה עדיפות לשקט כמובן, אבל לא בהפרשי מחירים מטורפים OC - מה זה OC??? <- זו התגובה שבטח אקבל ממנו, אז תשכחו מזה הוא מעוניין לרכוש את המחשב מפנדה וההצעה שהוא קיבל כרגע היא: gigabyte GA-G41M-ES2l intel G41 Express chipset LGA Mdel 950030/GG41MES2L 775 – 280 Samsung DVD RW SH S223F x22 SATA Black OEM – 149 Huntkey Hespers H301 Black/Silver Case 400W – 285 Intel Pentium Dual Core E6300 Processor 2.8GHz 2MB 1066Mhz Box – 425 PowerColo…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? סביבות החמש אלף... אם ממש ממש משתלם לחרוג קצת למעלה אז אפשרי (נניח עד 200 שקל יותר?) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אז ככה... המחשב בעיקרון למשחקים. אפילו דיי רק למשחקים... הוא רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות גם עוד שנה שנתיים ואפילו יותר... אמרתי לו שזה קצת בעייתי אבל ניראה מה תוכלו לעשות המחשב גם מן הסתם לשימושים לימודיים ומשרדיים... בקשר לרזולוציה תיראו בסעיף הבא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. בקשר למסך... בעיקרון אני מאמין שאפשר להקציב איזה 1000 שקל ככה למסך בנוסף לתקציב למחשב...…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות כמו visual studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רוצה גדול מדי כדי שיהיה נוח להסתובב איתו. 13.3-14 אינצ' * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? עדיפות לנמוך אבל לא כולכך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן, לפחות 4 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטיים אמורים להספיק * Bluetooth? חשוב שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעוניין לקנות את המחשב בארה"ב אם זה ישתלם כמובן, לכן חשוב מאוד הרחבת אחריות גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני צריך מפרט לחבר עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 2200) לא כולל מסך וציוד היקפי. המטרה: גרפיקה (פוטו שופ - אילוסטרייטור - אינדיזיין - דברים ברמה הזאת) יש אפשרות למצוא משהו טוב במחיר הזה?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  8. המחשב לא בשבילי, מתנה מטרת המחשב - כמו שציינתי בכותרת: גרפיקה, אבל לא משהו רציני, כולה עריכת תמונות. מסך גדול יחסית - חובה מבחינת כובד, כל עוד המחשב לא יותר כבד מבן אדם מבוגר זה בסדר. זמן סוללה - אם אפשר משהו שיחזיק באזור ה-3 שעות זה יהיה נחמד אם יציאה מיוחדת תגביל את האופציות לכאלה פחות טובות, אז שיהיה בלי. אין צורך בבלוטות' מובנה גודל מינימלי של כונן קשיח - חצי טרה. אני מניח שזה מהדברים שהכי קל לשנות - לא קשה למצוא כונן קשיח אחר מתאים עם נפח קצת יותר גדול, נכון? אין צורך באחריות בינלאומית המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה Windows תוכנות - Photoshop. אם אתם מכירים תוכנות מתקדמות נוספות לעריכת תמונות, אפשר להניח שאחותי תשתמש בהם. שוב, היא לא מקצוענית ברמות. תודה! אודה לכם מאוד…

9. היי, אני מחפש מחשב חזק לפיתוח בעיקר (visual studio וכו'). הבנתי מאנשים שi5 מספיק חזק אבל בנוגע למחשבים ניידים i7 מתקרר יותר טוב אז עדיף. בנוסף אשמח לקבל את דעתכם לגבי רכישת כונן קשיח מסוג ssd ולשים עליו את מערכת ההפעלה ולקנות כונן נוסף להרחבה (כדי שיעבוד יותר מהר). * מטרות המחשב? צפייה של סרטים + פיתוח * גודל המסך? 15 - 17 * משקל רצוי? לא משנה * זיכרון? 8GB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חייב גדול במיוחד אבל עם ssd או אפשרות להרחבה של אחד כזה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, הנייד של סבתא בתהליך התפגרות, מחשב של HP בן 3 ומשהו, כבר אין אחריות. היא מחפשת מחשב חדש, שיעשה תעבודה, היא יושבת דיי הרבה על האינטרנט ומיילים וסקייפ ועניינים... התקציב הוא 3K ומטה, חשוב שהמחשב יהיה עם SSD, ועדיף שהמפרט יהיה כמה שיותר חדש. מעבד מדור 5 או 6. בנתיים היחיד שעולה לי לראש זה האסוס UX305 מאקדמון: http://academonil.co.il/landing/#ux305div אבל היא משתמשת במחשב בעיקר בבית, ואין סיבה לקנות אולטרבוק יקר שיספק פחות ביצועים. אשמח לעזרה... מחשב מבית טוב בלבד, HP לא מתקבל, ואחריות 3 שנים מינימום, עדיף מאוד איסוף והחזרה. תודה רבה מראש לכל בעלי הלב הטוב שיעזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by asafgolan,

אני מחפש מפרט ב1500 ש"ח שיתאים לישומים פשוטים כמו אינטרנט, וורד וכו'. המחיר הזה אמור לכלול גם מקלדת, עכבר, הרכבה ומשלוח, אז אני מקווה שלא מדובר במשימה בלתי אפשרית. אין צורך במסך.

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  12. בדקתי הרבה מחשבים ומצאתי לבסוף 3 מחשבים שאני מתלבט בינהם- 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8251 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5808 3. http://www.nayadplus.co.il/item.asp?itemid=108 (מחיר זול במיוחד!!) מטרות המחשב? סטודנט מדעי במחשב, צפייה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by clown,

Intel Core 2 Duo E6420 2.13Ghz Conroe 4MB Cache OEM E6420T - 1089NIS Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 - 265NIS Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 - 666NIS Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K - 660NIS Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Bulk - 778NIS Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS - 485NIS PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA DVR212BK - 237NIS AUDIGY SE 7.1 24-bit bulk SB0570VP - 192NIS Compucase HEC 6A21 Black/Blue 400w - 451NIS הרכבה - 135NIS

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  14. אהלן חבר'ה! להלן מפרט גיימינג\תכנות שהרכבתי ב-TMS רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להוזיל את מפרט מבלי לפגוע בביצועים. ברמת העקרון אני צריך את שני המסכים, כמות הזכרון ואת כונן ה-SSD, אך יש לי תהיות לגבי לוח האם\כרטיס מסך\מארז\ספק. והנה התבנית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על 2 מסכים, תכנות, VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by AviramR0X,

אני חייב להשיג את המפרט הכי טוב שאני יכול לקבל עד מחר, אני צריך מפרט עם תקציב של 3500 שקל, אני רוצה רק 1GRAM ותכרטיס מסך החדש 4870HD כי כבר עשיתי הזמנה מוקדמת, לא צריך הארד דיסק, יהיה לי בסך הכל 2GRAM בגלל שיש לי אחד ג'יגה במחשב הזה ואני יקח ממנו, אני לא רוצה לקחת גם יותר ראם בגלל שבמלא אני על 32BIT ואני לא הולך לפרמט S: גם לא צריך כונן דיסקים... הציעו לי תמפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤612 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon H…

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by ardenm1,

לאחרונה רכשתי מחשב נייד DELL Inspiron n3010 בגדול המחשב נהדר אבל רציתי להסב את צומת ליבכם לבעיה ניתן לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי במהירות מקסימלית של 65MBS למרות שזה כרטיס בתקן N שאמור לתת ביצועים של 300MBS מחשבים אחרים בביתי מול ראוטר D LINK 655 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים בסביבות 170MBS מעבדה של DELL החליפה לי כבר את כרטיס הרשת לאותו אחד וזה נשאר אותו הדבר אני ממליץ למי שחשוב לו המהירות לא לרכוש נייד זה במידה ומישהוא יכול לסייע לי מול DELL בפתרון הבעיה אשמח לקבל סיוע בתודה מראש MIKE

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המחשב צריך להיות 14 אינץ' מיועד לסרטים אופיס אינטרנט וקצת משחקים לא משהו ברמה גבוהה דיסק קשיח מספיק 250 זיכרון מתחיל מ2 ג'יגה אם צריך עוד פרטים אני יוסיף... תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by hichkock,

צריך מפרט של: -לוח אם. -לוח אם טוב, חזק, עם הרבה פי'צרים ומתאים לאוברקלוק עתידני. -מעבד. AMD 64 שיהיה טוב בלי אוברקלוק ויהיה בעל אפשרויות אוברקלוק טובות. -זיכרונות. 1 ג'יגה (שני סטיקים של 512 כל אחד). טובים בלי אוברקלוק ועם אוברקלוק. -כרטיס מסך. רצוי ג'יפורס. חזק. שיתאים לאוברקלוק בעתיד. תקציב: 8500 ש"ח. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  19. השימושים של המחשב זה לעריכה גרפית (פוטו שופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קורל דרו וכו') עד 3500 ש"ח אם אפשרות חריגה של עד 200 ש"ח אני מתאר לעצמי שיגידו שאפשר גם בפחות אבל עדיף משהו שיריץ טוב לכמה שנים בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by exercise,

http://www.apple.com/macbookpro/ האם למישהו יש אותו ? התרשמויות ? השאלה העיקרית היא האם הוא יכול להחליף גם את התפקיד של מחשב רגיל (PC) ? הרי הוא הנייד שמריץ את ויסטה הכי מהיר היום איך הוא עם הרצת משחקים (יש לו 8600M) ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זה מחשב בשביל אמי כדי שתעזוב את שאר מחשבי הבית ותפסיק עם "למה לי אין מחשב בלה בלה בלה" בהתחלה חשבתי על משהוא בסיסי ביותר שלא יהיה נתן לשדרג בעתיד במחיר מצחיק (990)אבל אחי ואבי אומרים שעדיף משהוא שאולי יתן אפשרות שדרוג אז אנה המפרט: amd sampron 2800 754 ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E (אם נרצה לשדרג את כרטיס המסך בעתיד)-לא יקרה 512MB TWINMOS 80GB SATA כל השאר על הכרטיס +מארז מסך וכוננים יש שאלות 1)למשהוא יש דעה על לוח האם 2)יש לי כונן 20GB אולי זה יספיק תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  22. שלום לכם. מחשב למשחקים ללא חריגה בתקציב אין צורך: ציוד היקפי מסך אוברקלוק יש צורך: מערכת הפעלה אל פסק שקט עד כמה שניתן המפרט הזה נראה די מתאים עם כמה שינויים http://hwzone.co.il/specslist/view/77 צורב-לצורב הזה יש דעות חיוביותASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata חשוב שתהיה לו אפשרות לoverwriting וקריאה של דיסקים פגומים הספק נראה חזק מדי ויקר מדי אולי אין צורך? שמעתי על zigzag2000 שהם טובים אלי יש חנות איכותית גם כן באזור(אני גר בראש העין)

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by ranbens,

היי יש לי היום מחשב סלרון 533 עייף מאוד לאחר שרכשתי מצלמת וידאו וניסיתי לעבוד עם תוכנת פרמייר ווידיאו סטודיו, הבנתי שאני בבעיה אני מעונין בתצורה מינימלית שתאפשר לי לעבוד היטב עם התוכנות הנ"ל לא מעניין אותי לא משחקים ולא תלת מימד אודה להמלצות לתצורה כזו וכן המלצה לחנות/יות בה ניתן ניתן לרכוש את התצורות הנ"ל תודה לכולם על האתר הנפלא רן

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  24. אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. מישהו מכיר? יודע? תודה מראש, אורית. [br]פורסם בתאריך: 9.06.2010 בשעה 10:06:44 ראיתי עכשיו את השאלון של חוקי הפורום, אז:* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא מאוד חשוב, יו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. דרוש מפרט למשחקים כבדים, ב6K כולל ציוד הקפי מקלדת, עכבר (אפשר סט אלחוטי של מיקרוסופט) ורמקולים(2.1 - לא חייב משהו מפציץ שתיהיה איכות מספקת), מסך 22". אני אישית מעדיף מTMS.. עוד דבר, אני מעדיף שתביאו מעבד 4 ליבות (+OC) וקירור למעבד חזק, לוח אם עם אפשרות לSLI (כמו Asus P5N-D) ספק עם הספק גבוה בשביל לפתוח אפשרויות שידרוג קלות יותר בעתיד. מארז גדול ומאוורר, עדיף כמה ששקט (אמור להיות באותו החדר עם עוד מחשב..) כונן קשיח של 1TB זיכרון 4GB לא פחות. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים