ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית. אני מריץ ויסטה 64 על המחשב הנ"ל. דל מסתבר לא תומכים במחשב כאשר רץ עליה משהו אחר מויסטה 32. הצלחתי בעבר להתקין דרייברים שיעבדו כמו שצריך אבל עכשיו זה לא עובד.. אולי מישהו יכול עזור לי? ממש לא בא לי ויסטה 32!! תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט, ככה שאופיס אינטרנט וכו' וגם לעבודה גרפית(ADOBE וכאלה) * גודל המסך? 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD+ * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עובד עם כונן קשיח נייד ככה שאין יותר מדי צורך במקום גדול. מה שכן, אם SSD יעזור אז עדיפות ל SSD. * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כל כך. * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי, לא הייתי כאן בפורומים הרבה זמן (די בגלל שקניתי מחשב שטוב לי לכל רצונותי ולא היו לי שום תקלות שלא הצלחתי להתגבר עליהם חח). בכל מקרה רציתי להרכיב מפרט לחבר שפחות, או שבכלל לא מבין בתחום, הוא פנה אלי בבקשה להכין לו מפרט מחשב עד 6000 שקל, שכולל ציוד היקפי (הוא רוצה מקלדת ועכבר של גיימרים, עדיף אלחוטיים) ומסך מחשב (לא משהו מעבר ל-NT, אבל אני לא בטוח אם הוא רוצה Wide או רגיל) ורמקולים טובים, שתהיה לו חווית משחק טובה. המחשב אמור לשמש למשחקים, סרטים, עבודות Office וכדומה, בקיצור מחשב לגיימרים שירוץ חלק. אשמח לראות מפרטים שיש לכם להציע, וכמובן תודה על העזרה, בזכותכם זכיתי לשנתיים עם מחשב שעדיין לא אכזב
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
8) שלום לכולם 'אשמח לקבל חוות דעת מנומקות על המפרט הבא: מעבד: intel q6600 step g05 לוח: asus striker 2 formula זכרון: Crucial Ballistix DDR2 800 PC2-6400 - 4 GB קירור מעבד: big typ 120 vx כרטיסי מסך: evga 9800gtx 512mb x2 in sli מארז: antec 900 ספק: antec neopower 650 blue
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט של עד 5000 ש"ח(אפשר לחרוג ב100 אולי 200 אם באמת הכרחי!).אני לא מבין גדול אז אני צריך עזרה ממכם .. יש לי עדיפות למארז haf 922 של cm אבל אפשר לשנות אם אתם חושבים אחרת.. כולל צורב! צריך כרטיס מסך חזק שיחזיק הגדרות על גבוה!! ללא מסך או ציוד היקפי! הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים שלי 1280 על 1024 *אם תוכלו להציע לי בנפרד מסך עם זמן תגובה נמוך ולא צג גדול מדי(19"-22" מקס')זה יעזור.. אני גר באיזור ראשון אז חנות קרובה גם תעזור..
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב חדש ב4000 שקל. הולך לשמש למשחקים ופוטושופ. כרגע יש לי 2 הצעות למפרטים קצת שונים הקטע שאחד חורג מהתקציב ואני לא רוצה לעבור רק אם אין ברירה. שני המפרטים: http://imgur.com/a/QA54S הראשון KSP ב4300 והשני מחנות מקומית שמציע ב3900 אבל עם חלקים טיפה שונים השאלה אם הם ההתפשרות הזאת של ה400 שקל קריטית או לא. *אני מכרמיאל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שטויות כתב אחד יכול לדבר ? פשוט בלתי נסבל שנותנים להם לפרסם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2712616,00.html ומה עם הלוח ? נגמר לך הדיו ? :cwm23: תגובה של משתמש שחושב כמוני : צודקים רובכם הכותבים על כרטיס המסך, יש לי Msi NBOX Geforce FX 5900 Ultra וזה הבדל עצום!!! כרטיס מספר אחד היום בשוק ללא תחרות! יורש אלאק! הוא פשוט נכנס לפנדה ולקח את הדברים הכי יקרים וחדשים! פשוט בזבוז מקום - הכתבה צריכה להיות : מה הדברים הכי מהירים ויקרים למשחקים. וכרטיס הקול של NFORCE לא אוכל את CREATIVE! וזואת עובדה מצערת כי לי יש את NFORCE2 6.1
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קישור לנייד למי שלא מכיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2664&CatCode=315 אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך מגע,לפי החיפושים רק M912 קיים בארץ ,האם ידוע לכם על דגמים טובים יותר(לא משנה איזו חברה) באותו טווח מחיר? בתכלס אני קונה נייד לגלישה,אופיס ותוכנות מוזיקה,האם הוא לא יתקע ויהיה איטי ? אני משתמש בפרוטילופס ואופיס 07. שאלה נוספת,אני רוצה להתקין עליו WIN 7,הוא יוכל לעמוד בזה?(הדגם של 2 ג'יגה בייט זכרון פנימי) ואיך אפשר להתקין עליו WIN 7 בלי כונן דיסקים? איך המסך מגע שלו?מגיב מהר? יש בו מיקרופון מובנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולנו.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רב, מאז ומתמיד, אני עם מחשבים ניידים של Sony Vaio, ואני מאוד מרוצה מהם. גם מהמחשב האחרון שלי, Sony Vaio PCG-31112L הייתי מרוצה מאוד, וכעת ברצוני לקנות מחשב נייד, מסדרת Sony Vaio. המסך הרצוי שלי הוא ב13 אינץ', והוא ישמש אותי הן ללימודים באוניברסיטה, והן לשימושים נוספים (מחשקי מחשב). ברצוני לקנות מחשב את המחשב הטוב ביותר בסדרת Sony Vaio, שעונה לצרכים שלי, וישמש אותי לשנתיים-שלוש הקרובות, ללא הגבלה של תקציב. מהו המחשב המומלץ לטעמכם?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, להלן בעייתי המורכבת קצת, והארוכה, אשמח לייעוץ... יש לי, או יותר נכון היה לי, מחשב למשחקים די ישן אבל מעולה מבחינתי, שלוח האם שלו לא מתפקד כראוי (נדלק אך אין תצוגה או צפצוף מהביוס, רק רוח מהמאוורים...) אני בתהליך של לנסות לתקן אותו במעבדה. אני לא מוותר עליו עדיין כי הוא מדגם נדיר ועדיין מספיק מהיר ומריץ את כל המשחקים החדשים ואין לי צורך בחדש כרגע, אבל אם לא אצליח לתקן אותו אז אאלץ להחליפו. כנראה שאאלץ לקנות מחשב ביניים שימשיך להשתמש ברכיבים הישנים שיש לי ובעצם מה שאני צריך זה לוח אם מעבד וזכרון. הנתונים של המחשב הקודם הם : לוח אם של ASUS P4T 533 C עם זכרון RDRAM 1066 1.5GB, מעבד פנטיום 4 2.8 באס 533 כרטיס מסך AGP X800XT PE , שני דיסקים קשיחים IDE גודל 160GB. (פירסמת…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם דיי בסיסיים- תוכנות מסרים, אופיס, דפדפן , אולי קצת פוטושופ וכמובן הדברים הבסיסיים של הווינדווס. - אשמח לקבל מפרט למחשב כזה. בנוגע למסך, רציתי לקנות מסך גדול שישמש אותי גם לטלוויזיה, אפשרי ? אם כן, על איזה מסך אתם ממליצים ? התקציב שלי הוא דיי גמיש, אז אשמח אם תוכלו לתת לי תשובות לדרישות שלי. תקציב למחשב- 1-2.5 K תקציב למסך - 1-3 K (תלוי באיזה גודל...) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט שיש בדף הראשי של AMD בסכום שמוקצב לי, אבל אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל. שימושי המחשב שלי הם לעריכת ווידאו ומשחקים לא ברמה הכי מקצועית אבל שירוצו יפה. מסך אני לא צריך. אני מודה לכם מראש על העזרה. :-* עריכה: OMG, מנהל הפורום ערך לי את ההודעה.......... אגב אני לא הייתי כאן המון זמן Oo, אבל אני זוכר את דיון הפרידה ממך שנסעת לדרום אמריקה. אם אתה זוכר שאלתי אותך בדיון הפרידה שלך, האם הניק שלך הוא על שם הסרט? וענית לי שכן. חשבתי שרק אני אהבתי בטרוף את הסרט הזה......
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל מפרט מחשב המיועד למשחקים בתקציב של 5000 ש''ח. התקציב הוא מיועד למחשב בלבד...זאת אומרת ללא מסך וללא ציוד הקפי. תודה מראש! עריכה: לא מעוניין ב O.C , עדיף שיהיה שקט. בקשר למעבד אני לא מבין בזה כל כך ולכן אני לא יכול להגיד מה אני מעדיף...אני לא יודע אם עדיף 2 ליבות עם תדר גבוה או 4 ליבות עם תדר יותר נמוך....ומה זה המעבד החדש? עריכה: מסך 22 אינץ'. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק ומעבד חזק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי, כל מה שלא מופיע אני לא צריך והמארז הוא לא למחשב הזה אלא למחשב HTPC עתידי. מארז וספק כבר יש כמו גם מסך, תודה רבה לכל העוזרים. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤948 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1726 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS ¤504 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤195 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤574 מארז: NZXT DUET w/o PSU ¤390 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤253 קרור למארז: 2X GLACIALTECH 120mm CASE FAN - S…
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם לגבי המפרט, זה מחשב לטובת Virtual Environments (הסביבות עצמן לא CPU Intensive) אבל צורכות זיכרון רב ו-I/O. כמה שאלות נקודיות : 1. האם ה-SSD שבחרתי איכותי ומספק Performance טוב ? 2. אני זקוק להמלצה לקירור המעבד. 3. זקוק להמלצה למארז איכותי, שקט וקטן ככל האפשר, המחשב יושב על שולחן העבודה. להלן המפרט: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 64 Pro 1 לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Asus M5A97 AM3+, AMD 970, DDR3 1866Mhz, 2xPCI-E 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 256GB SSD MLC SATA …
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב חזק לגיימינג והורדות עד 3800 ש"ח בבקשה לא לעבור.. משחקים כמוcrysis,gta iv, pes 2009,virtua tennis 3 וכו'.. לא צריך oc,לא צריך ציוד היקפי, קונה מתקציב אחר מסך 22".. השקט חשוב כי זה קרוב למיטה אבל לא קריטי.. רק בבקשה שהמעבד יהיה intel e8400 .. ובבקשה מהר כי אני רוצה כבר היום להזמין את המחשב.. תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם הנה מה שבניתי : AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 1 869 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 659 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 1 389 ¤ Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256MB DVI Video Card 1 709 ¤ Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 1 399 ¤ LG 52/32/52 Bulk CD-RW 1 149 ¤ סה''כ: 6 3174 ¤ יש לי מארז טוב, עם ספק 420W של ENERMX, יש לי כונן DVD, FLOPY. יש איפה לשפר?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת. אחרי מספר דקות שאני משחק משחקים חדשים כמו sc2 או mw2 המחשב מוריד את הmultiplier עד ל1 ומקטין בעצם את המהירות כך שאי אפשר לשחק. (fps 1 לכמה דקות). הסיבה לפי מה שקראתי באינטרנט היא בגלל שהצריכה לחשמל מהמעבד ומהכרטיס מסך עולה יותר ממה שהספק מצליח לתת. ולכן הקטנת הסיבובים. הפתרון שנותנים הוא להוריד תוכנה שנקראת throttle stop שפשוט כופה על המעבד להסתובב תמיד ב100 אחוז. ובנוסף לרכוש ספק של 130w. מה שהגיע עם המחשב הוא של 90w. מישהו פה מהמומחים מכיר את התופעה או שמע עליה? מכיר פתרון אחר? מה שמוזר הוא שבעבר שיחקתי mw2 ללא כל בעיה אבל אין לי מושג מה השתנה במחשב. לכן אני לא סגור לגמרי שזאת הבעיה שלי. אבל ללא ספק אחרי מספר דקות של משחק הסיבובים יורדים (נבדק בrea…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי מעבד Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) מעוניין לבנות מחשב רב תכליתי בתקציב נמוך(1200 ש"ח), אשמח להמלצות שימושים - שימושי משרד אופיס ואינטרנט, משחקים לילד בן 12 (משחקי אונליין כמו combat arms וכו), הזרמת מדיה בבית (לא יחובר בסלון כנראה), עיבודי תמונות ווידאו ביתיים. אשמח למארז קטן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
השאלה היא ככל אצבע - האם קנייה בארה"ב (לרבות הרחבת האחריות לארץ) הינה זולה משמעותית מקנייה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם הרעיון הראשוני היה לקנות לפטוט בתקציב של עד 7000 ש"ח,בדקתי עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שהדגם החדש של לנובו יתאים לי בדיוק לדרישות http://ksp.co.il/?uin=29457. התייעצתי קצת עם חבר שמבין עיניין והוא הציע לי לבדוק אופציה של מחשב נייח שלדעתו באותו התקציב אוכל לקבל יותר,הראש שלי נפתח לאופציה הזאת והתחלתי קצת לברר אבל אם להיות כנה הלכתי לאיבוד בין כל הנתונים והאופציות לאחר התייעצות קריאת כמה וכמה כתבות בפורום ומחשבה הגעתי למסקנה שנייח זה בדיוק מה שנכון ומתאים לי. אני מבין דבר או שניים במחשבים,יש לי לפטוט בין 6 שנים והגיע הזמן שלי להשתדרג ולהדביק את הקצב בכל עולם המחשבים. אף פעם לא הרכבתי מחשב ואשמח מאוד אם תעזרו לי.. כמה דגשים …
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נקודות חשובות: מסך 17 1GB זכרון דיסק מינימום 80GB חנות אזור המרכז האם יש חיה כזו? אני מתקשה לבנות משהו כזה כי אני לא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות על הדברים שלא יורגשו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (תחביב לא מקצוע), בעיקר משנה לי חיבור פנורמות. עבודה עם cuda (כמחשב שני לא מחשב עבודה עיקרי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): lightroom, matlab - תדיר ב) המחשב לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך (מחכה בעקבות ההמלצות של…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי ערן, בן 18 ואני חדש פה.. קודם כל רציתי לומר שזה נראה פורום רציני ויפה מאוד.. אממ, קראתי את כללי הפורום וניסיתי להצמד אליהם כמה שיותר אז סליחה אם אני עושה משהו לא כמו שצריך.. רציתי לבקש עזרה בבניית מפרט למחשב למשחקים דיי כבדים ולגלישה מהנה ומהירה באינטרנט.. פניתי לכל מיני אנשים שיעזרו לי בבניית המפרט ומישהו שדיי מבין בנה לי את המפרט שאני יראה לכם.. אחרי שהוא בנה את המפרט אז שיניתי כמה דברים על פי עצות של אנשים מסויימים.. אני לא כל כך מבין בחלקים של המחשב עצמו אז רציתי לבקש עזרה ממכם.. המחיר שאני מעוניין לשלם הוא 6,000 שקל .. במפרט שאני מראה רשום גם המחירים שמצאתי לחלקים האלו אז תגידו מה דעתכם ומה הייתם משנים.. המפרט הזה לא כולל מארז\ספק כוח (אני לא י…
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המפרט: DELL LATITUDE D830 מעבד: T7300 זיכרון: 3G סוללה: 9 תאים דיסק: 7200 rpm שימושים: פיתוח תוכנה, הרצת VM , לא לסרטים\משחקים. בנוסף - אילו בדיקות אני יכול להריץ על הנייד על מנת לבדוק אותו לפני הקנייה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-