עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה מפרט שיצרתי, לא יודע כמה הוא טוב, מבקש רעיונות לשיפור וייעול. תודה מראש.. מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤997 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 2 - מחיר: ¤40 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail כמות: 1 - מחיר: ¤286 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤339 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 - במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤73 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: OCZ 2GB (2X1GB) DDR2-800 XTC EPP Kit Nvidia SLI Heatspreaders CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Samsung 640GB SATA II 16MB כמות: 1…

2. שלום לאחר קריאה מרובה באתר וחיפוש רכיבים הגעתי למפרט הזה חוץ מלוח אם שאני לא יודע איזה לקחת הצעות יתקבלו בברכה הדרישות שלי מהמחשב הם: שיהיה שקט, שלכרטיס מסך יהיו יציאות S VIDEO DVI ו VGA (רציתי גם HDMI אבל לא מצאתי כרטיס כזה שמכיל את כל הפרמטרים שציינתי לפחות לא במחיר של עד 300 שקל +- ). גם הצעות לזה יתקבלו בברכה משחקים אני לא הולך לשחק. 2 כניסות USB מקדימה ולפחות 4 מאחורה. מארז - NSK 4480 Antec 457 מעבד - 365 E5200 צורב - 115 LG 22H קשיח - 280 WD 500 16B ‏מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan 70 כרטיס מסך 190 - 8400GS 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ Zotac זכרונות 285 - OCZ OCZ2G8004GK 4GB (2GBX2) DDR2 800MHZ CL5 GOLD SERIES סה"כ ללא לוח אם - 1762

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  3. זו הצעה שקיבלתי ב4700, האם המפרט כדאי? MotherBoard - Intel Desktop Board WHITESBURG (DP55WB) Media. Intel P55 Chipset. Dual channel DDR3 1333/1066 MHz. 4 DIMMs, 16 GB max. CPU - Intel (Quad) Core i5-750 2.66GHz 2.5GT/sec 8MB Cache. Intel Turbo Mode CPU - Cooling Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. Memory -2X2GB DDR3 1333 CL 9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) CASE - MIDI Tower 1CP4FB 4 x 5.25inch and 7 x 3.5inch Drive Bays Vibration Proof Pads on 3.5inch Drive Cage 12 cm (34dBA) Fans with temperature flow control speed, Excellent EMI Protection Design. Power Supply - Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V v2.3, EPS 2.91 compliant. 12cm fan cool…

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. אני מעוניין במחשב בכ 2000 ש"ח מבוסס INTLE(לא AMD) שיכלול בין היתר: זיכרון 1G, צורב DVDאמין ,ו HD 160 G המטרות של המחשב הם גלישה והורדות סרטים וצפייה בהם,עריכות תמונות ומשחקים בסיסים יחסית. אני רוצה לקנות השבוע אז אשמח לעזרה בהקדם(כולל מחיר הרכבה) עקרונית שתשאר אפשרות לשדרג עם הזמן הבנתי שבחנויות שבעיתונים מוכרים הרבה לוחות אם על הפנים אז תרשמו לי איזה דגם טוב בבקשה.

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  5. שלום, אני מרכיב מפרט לחבר למטרות גיימינג. בעיקרון זה המפרט, ציוד היקפי הוא לא צריך חוץ ממקלדת. OC לא מתוכנן [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪930[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 מחיר: ₪205[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪402[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal D…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב הוא בשביל בן דוד שלי מחיר בן 3000~4000 צפיה בסרטים ב FHD במסך של המחשב וגם במסך טלוויזה (צריך שיהיה חיבור כזה ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by borat1924,

שלום לכולם ושבוע טוב. ברשותי לפטופ עם קיבולת של 4500MAH. אני מחפש סוללה ניידת שתוכל להטעין לי אותו. אם מישהו מכיר סוללה ניידת שיכולה להטעין לפטופים אשמח שיגיד לי. תודה רבה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לבן דוד השני שלי חחח כולם מחליפים מחשבים ורק אני לא... =[ [בנתיים] את המחשב הקודם שביקשתי כבר הזמנו והוא אמור להגיע בקרוב מאוד פשוט לא היה את החלקים במלאי... [מפנדה] אז אני צריך מפרט הפעם ב5000-5500 שקל כולל מסך [לא משנה גודל] מפרט למשחקים ללא שאר הציוד ההיקפי לא מתוכנן OC תודה נ.ב צריך גם הרכבה. רצוי מפנדה בקיסריה!

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  9. אולי זה לא הפורום אבל אם יש לי מסך מחשב ישן אבל מחשב חדש ואני לדוג' מפעיל את PES 2010 המשחק לא יכול להעלות על המסך ואז אני לא אוכל לשחק?או שאני אראה את המשחק לא בצבעים הטבעיים שלו?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by zedisdead,

יש לי היום מחשב בן 4 שנים שהמארז שלו הוא : מארז כולל ספק Antec Sonata Plus 550W אני מאוד מרוצה מהמארז כי שקט חשוב לי האם מומלץ להרכיב מחשב חדש על המארז והספק הישנים? העיקרון הדרישה היחידה שלי מהמחשב שכרטיס המסך יתמוך בחיבור שני מסכים - אחד של המחשב ושני טלויזיה לצפיה בסרטים באיכות כמה שיותר טובה. אבל רצוי כרטיס מסך שקט. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by tintin,

המחשב למשחקים, גראפיקה ורינדור סרטים. המחשב צריך להיות יחסית שקט (לא חירשי ולא רועש מדי). עדיפות לחנות אמינה כמה שיותר קרוב לתל אביב. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 95W 2.50Ghz 6MB OEM ¤1479 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX ¤217 1 לוח אם Asus P5E ¤1232 1 מארז ANTEC P182 3x120MM Black ¤793 1 ספק כוח Corsair 620W 50A @ 12V EPS 12V Modular ¤799 1 זיכרון Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤692 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤489 1 כרטיס מסך BFG 9800GTX 512MB HDMI Retail ¤1790 1 כונן אופטי Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail ¤186 1 מסך Dell 24" 2407WFP HC Wide Ultrasharp Black Only ¤3324 1 הרכבה הרכבת מער…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, קודם כל אני אציין שבעבר ביקשתי הצעת מחשב, אך התמקדתי ברכישה מחנות שבזכותכם הבנתי שאינה מתאימה (שוב תודה לכל המעורבים בשכנועים ). דחיתי את רכישת המחשב מסיבות שונות, אך כרגע שוב התעורר הצורך ורציתי מפרט מעודכן והפעם כולל מסך מחנות שאתם ממליצים (רצוי כזאת שנותנת שירות באיזור קריות-חיפה). התקציב הינו בערך 3500 מינוס-פלוס עם מסך. רמקולים לא בהכרח חשובים היות ואני מתכנן לחבר את המחשב למערכת סטריאו ישנה שיש לי (עד עכשיו עבד טוב), ואני אשקול לרכוש מגבר/רמקולים רק אם לא יחרוג (יותר מדי) מהתקציב. המחשב נועד בעיקרו לראיית סרטי HD באיכות גבוהה אך גם לעבודה/לימודים (תוכנות אופיס) ומעט MATLAB. אני לא גיימר - רוב המשחקים שאני משחק, אם בכלל - בד"כ כמה דורות אחורה אבל הייתי רוצה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by jehova,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית. אני מריץ ויסטה 64 על המחשב הנ"ל. דל מסתבר לא תומכים במחשב כאשר רץ עליה משהו אחר מויסטה 32. הצלחתי בעבר להתקין דרייברים שיעבדו כמו שצריך אבל עכשיו זה לא עובד.. אולי מישהו יכול עזור לי? ממש לא בא לי ויסטה 32!! תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. * מטרות המחשב? סטודנט, ככה שאופיס אינטרנט וכו' וגם לעבודה גרפית(ADOBE וכאלה) * גודל המסך? 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD+ * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עובד עם כונן קשיח נייד ככה שאין יותר מדי צורך במקום גדול. מה שכן, אם SSD יעזור אז עדיפות ל SSD. * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כל כך. * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by EyalOnn,

הי, לא הייתי כאן בפורומים הרבה זמן (די בגלל שקניתי מחשב שטוב לי לכל רצונותי ולא היו לי שום תקלות שלא הצלחתי להתגבר עליהם חח). בכל מקרה רציתי להרכיב מפרט לחבר שפחות, או שבכלל לא מבין בתחום, הוא פנה אלי בבקשה להכין לו מפרט מחשב עד 6000 שקל, שכולל ציוד היקפי (הוא רוצה מקלדת ועכבר של גיימרים, עדיף אלחוטיים) ומסך מחשב (לא משהו מעבר ל-NT, אבל אני לא בטוח אם הוא רוצה Wide או רגיל) ורמקולים טובים, שתהיה לו חווית משחק טובה. המחשב אמור לשמש למשחקים, סרטים, עבודות Office וכדומה, בקיצור מחשב לגיימרים שירוץ חלק. אשמח לראות מפרטים שיש לכם להציע, וכמובן תודה על העזרה, בזכותכם זכיתי לשנתיים עם מחשב שעדיין לא אכזב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tomera69,

8) שלום לכולם 'אשמח לקבל חוות דעת מנומקות על המפרט הבא: מעבד: intel q6600 step g05 לוח: asus striker 2 formula זכרון: Crucial Ballistix DDR2 800 PC2-6400 - 4 GB קירור מעבד: big typ 120 vx כרטיסי מסך: evga 9800gtx 512mb x2 in sli מארז: antec 900 ספק: antec neopower 650 blue

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. שלום אני צריך מפרט של עד 5000 ש"ח(אפשר לחרוג ב100 אולי 200 אם באמת הכרחי!).אני לא מבין גדול אז אני צריך עזרה ממכם .. יש לי עדיפות למארז haf 922 של cm אבל אפשר לשנות אם אתם חושבים אחרת.. כולל צורב! צריך כרטיס מסך חזק שיחזיק הגדרות על גבוה!! ללא מסך או ציוד היקפי! הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים שלי 1280 על 1024 *אם תוכלו להציע לי בנפרד מסך עם זמן תגובה נמוך ולא צג גדול מדי(19"-22" מקס')זה יעזור.. אני גר באיזור ראשון אז חנות קרובה גם תעזור..

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by rOnka,

מעוניין לרכוש מחשב חדש ב4000 שקל. הולך לשמש למשחקים ופוטושופ. כרגע יש לי 2 הצעות למפרטים קצת שונים הקטע שאחד חורג מהתקציב ואני לא רוצה לעבור רק אם אין ברירה. שני המפרטים: http://imgur.com/a/QA54S הראשון KSP ב4300 והשני מחנות מקומית שמציע ב3900 אבל עם חלקים טיפה שונים השאלה אם הם ההתפשרות הזאת של ה400 שקל קריטית או לא. *אני מכרמיאל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by J.allmighty,

מה שטויות כתב אחד יכול לדבר ? פשוט בלתי נסבל שנותנים להם לפרסם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2712616,00.html ומה עם הלוח ? נגמר לך הדיו ? :cwm23: תגובה של משתמש שחושב כמוני : צודקים רובכם הכותבים על כרטיס המסך, יש לי Msi NBOX Geforce FX 5900 Ultra וזה הבדל עצום!!! כרטיס מספר אחד היום בשוק ללא תחרות! יורש אלאק! הוא פשוט נכנס לפנדה ולקח את הדברים הכי יקרים וחדשים! פשוט בזבוז מקום - הכתבה צריכה להיות : מה הדברים הכי מהירים ויקרים למשחקים. וכרטיס הקול של NFORCE לא אוכל את CREATIVE! וזואת עובדה מצערת כי לי יש את NFORCE2 6.1

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. קישור לנייד למי שלא מכיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2664&CatCode=315 אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך מגע,לפי החיפושים רק M912 קיים בארץ ,האם ידוע לכם על דגמים טובים יותר(לא משנה איזו חברה) באותו טווח מחיר? בתכלס אני קונה נייד לגלישה,אופיס ותוכנות מוזיקה,האם הוא לא יתקע ויהיה איטי ? אני משתמש בפרוטילופס ואופיס 07. שאלה נוספת,אני רוצה להתקין עליו WIN 7,הוא יוכל לעמוד בזה?(הדגם של 2 ג'יגה בייט זכרון פנימי) ואיך אפשר להתקין עליו WIN 7 בלי כונן דיסקים? איך המסך מגע שלו?מגיב מהר? יש בו מיקרופון מובנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולנו.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by Crazy Angel,

שלום רב, מאז ומתמיד, אני עם מחשבים ניידים של Sony Vaio, ואני מאוד מרוצה מהם. גם מהמחשב האחרון שלי, Sony Vaio PCG-31112L הייתי מרוצה מאוד, וכעת ברצוני לקנות מחשב נייד, מסדרת Sony Vaio. המסך הרצוי שלי הוא ב13 אינץ', והוא ישמש אותי הן ללימודים באוניברסיטה, והן לשימושים נוספים (מחשקי מחשב). ברצוני לקנות מחשב את המחשב הטוב ביותר בסדרת Sony Vaio, שעונה לצרכים שלי, וישמש אותי לשנתיים-שלוש הקרובות, ללא הגבלה של תקציב. מהו המחשב המומלץ לטעמכם?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by ron533,

היי, להלן בעייתי המורכבת קצת, והארוכה, אשמח לייעוץ... יש לי, או יותר נכון היה לי, מחשב למשחקים די ישן אבל מעולה מבחינתי, שלוח האם שלו לא מתפקד כראוי (נדלק אך אין תצוגה או צפצוף מהביוס, רק רוח מהמאוורים...) אני בתהליך של לנסות לתקן אותו במעבדה. אני לא מוותר עליו עדיין כי הוא מדגם נדיר ועדיין מספיק מהיר ומריץ את כל המשחקים החדשים ואין לי צורך בחדש כרגע, אבל אם לא אצליח לתקן אותו אז אאלץ להחליפו. כנראה שאאלץ לקנות מחשב ביניים שימשיך להשתמש ברכיבים הישנים שיש לי ובעצם מה שאני צריך זה לוח אם מעבד וזכרון. הנתונים של המחשב הקודם הם : לוח אם של ASUS P4T 533 C עם זכרון RDRAM 1066 1.5GB, מעבד פנטיום 4 2.8 באס 533 כרטיס מסך AGP X800XT PE , שני דיסקים קשיחים IDE גודל 160GB. (פירסמת…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם דיי בסיסיים- תוכנות מסרים, אופיס, דפדפן , אולי קצת פוטושופ וכמובן הדברים הבסיסיים של הווינדווס. - אשמח לקבל מפרט למחשב כזה. בנוגע למסך, רציתי לקנות מסך גדול שישמש אותי גם לטלוויזיה, אפשרי ? אם כן, על איזה מסך אתם ממליצים ? התקציב שלי הוא דיי גמיש, אז אשמח אם תוכלו לתת לי תשובות לדרישות שלי. תקציב למחשב- 1-2.5 K תקציב למסך - 1-3 K (תלוי באיזה גודל...) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by A.I.,

ראיתי את המפרט שיש בדף הראשי של AMD בסכום שמוקצב לי, אבל אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל. שימושי המחשב שלי הם לעריכת ווידאו ומשחקים לא ברמה הכי מקצועית אבל שירוצו יפה. מסך אני לא צריך. אני מודה לכם מראש על העזרה. :-* עריכה: OMG, מנהל הפורום ערך לי את ההודעה.......... אגב אני לא הייתי כאן המון זמן Oo, אבל אני זוכר את דיון הפרידה ממך שנסעת לדרום אמריקה. אם אתה זוכר שאלתי אותך בדיון הפרידה שלך, האם הניק שלך הוא על שם הסרט? וענית לי שכן. חשבתי שרק אני אהבתי בטרוף את הסרט הזה......

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, הייתי רוצה לקבל מפרט מחשב המיועד למשחקים בתקציב של 5000 ש''ח. התקציב הוא מיועד למחשב בלבד...זאת אומרת ללא מסך וללא ציוד הקפי. תודה מראש! עריכה: לא מעוניין ב O.C , עדיף שיהיה שקט. בקשר למעבד אני לא מבין בזה כל כך ולכן אני לא יכול להגיד מה אני מעדיף...אני לא יודע אם עדיף 2 ליבות עם תדר גבוה או 4 ליבות עם תדר יותר נמוך....ומה זה המעבד החדש? עריכה: מסך 22 אינץ'. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק ומעבד חזק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים