ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. פרסמתי פה כבר כמה הודעות אבל גם המחירים גם התקציב וגם הדרישות משתנות מפעם לפעם.. כעיקרון המשחקים שאני משחק בהם הם FIFA VIRTUA TENNIS ודברים בסגנון שלא מצריכים מחשב מטורף.. מה שמשנה קצת את התמונה ומאלץ אותי לנסות להגדיל את התקציב הוא שגם אחי על המחשב הזה והוא מכור לFLIGHT SIMULATOR ואני מבין שהחדש (X) הוא בין המשחקים הכבדים.. בנוסף מה שמצריך מחשב חזק הוא שכרגע אני בכיתה י', עד הצבא אין סיכוי שאני אחליף/אשדרג משהו במחשב (שנתיים), בזמן הצבא אני לא חושב שיש סיכוי לשדרוג המחשב מה שאומר שהמחשב הוא לטווח ארוך מאד.. (כמובן שאני לא מצפה שיריץ עוד 5 שנים משחקים על הגדרות בינוניות אפילו, אבל שיהיה איכותי) אני לא חושב שיש סיכוי לOC בנתיים בטוח שלא כי לא מרשים לי :lol: …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח בדגש על משחקים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? ניסיתי ולא הצלחתי... אם אי אפשר, תנסו לעשות מחשב בלי מסך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט מיועד לאחים הקטנים שלי. המטרה היא מחשב שיחזיק הרבה שנים, שיהיה חזק במשחקים ושיהיה נוח ונעים לעבוד איתו באופן כללי. אשמח לשמוע כל קיצוץ שאתם יכולים לחשוב עליו! אני יודע שבמארז אפשר לחסוך הרבה, אבל האחים שלי מאוד רוצים את המארז הזה. אני מתכנן לרכוש גם מפנדה וגם מזיגזג כך שהמחירים מעורבבים. -AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 1986 ש"ח. -קירור למעבד : ThermalRight Xp 120 299 ש"ח. -WD Sata 8Mb 7200 RPM 80 GB 416 ש"ח. -Sapphire Raedon 9800 Pro 128 MB 1461 ש"ח. -512MB Twinmos PC3200 567 ש"ח. -Liteon 52X32X52 Black Retail CD/RW 196 ש"ח. -Mitusumi Black Floppy 70 ש"ח. -Microsoft Basic Keyboard 69 ש"ח. -MicroSoft Basic O…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים צהריים טובים אני רוצה לרכוש מחשב חדש, מחשב שמיועד בעיקר לצרכים הביתיים של אדם ממוצע. קצת משחקים, אינטרנט וכו'. יש לי מספרות שאלות: א. לוח אם - מהו הצ'יפסט הטוב ביותר שקיים כיום עבור מעבדי AMD 64 ו-Athlon XP? ב. מהן הטכנולוגיות (אני מתכוון צ'יפסט ו-GPU) המומלצות כיום עבור מחשבים שהיעוד שלהם הוא כפי שציינתי? אם זה אפשרי - לצרף קישורים למדריכים או השוואות באינרטנט, ופירוט לגבי כל שאלה כך שאני אוכל קצת להבין מה עומד מאחורי התשובה. בתודה מראש ויום טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המצלמה לכמה דגמים של מחשבים נייד באיזור ה-6500-7000 ש"ח אני חושב על 3 החברות "הגדולות" HP,DELL,SONY ... פלטפורמה חדשה (סנטרינו2) של אינטל (ICH9M). אם יש המלצות לחברות אחרות אשמח לשמוע. שיהיה דיסק גדול 250 ומעלה זיכרון לפחות 3 ג'יגה , חיבורי HDMI , כמה שיותר USB , וגם TV-OUT. מצאתי דגם אחד של HP עד עכשיו: HP Pavilion dv1190ej עולה בסביבות ה-6500 ... תודה !!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני קונה מחשב חדש בגלל ששלי נדפק, לכן אני זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המושלם בשבילי בשביל משחקים כבדים בתקציב של 4000 שח. ברשותי מסך 24 אינץ'. אני רוצה מחשב שישרת אותי כמה שנים ושכל המשחקים הכבדנם ביותר יעבדו על המקסימום בטווח של לפחות שנתיים. יש לי שאלה לגבי המעבדים, המעבד החדש של AMD phenom II 920 הוא טוב? למה הרבה מציעים אותו. תודה. אגב אני לא צריך CD-ROM.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לברר על מחשב מבוסס מעבדי אינטל סביב ה-4000 ש"ח המפרט יכלול המהרת מחשב של החנות SKYPC יהיה בו כ.מסך Radeon HD4870 HD של 500G שיהיה טוב מארז שקט- כי המחשב יוצב בחדר שינה- וכל השאר לפי עצתכם. תודה מראש ויום חורפי נעים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי לעצור על דגם מסויים שמתאים לי בפרמטרים, מדובר בדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20206 מה דעתכם עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב2500 ש"ח + חשוב שיהיה במפרט דיסק קשיח של 400GB ושיפעיל משחקים חדשים כמו FAR CAY 2,ME,AC,CRYSIS . תודה לעוזרים.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שתהייה לו אפשורות לשלושה מסכים, שניים בו זמנית והשלישי בלחיצת עכבר (לא ניתוק כבלים או חיבור מפצלים). כמו כן על הלוח להכיל חיבור ל-5.1 (רמקולים), כרטיס רשת של GB. ריבוי משימות זה חשוב. SSD של 120GB. אין צורך בציוד היקפי או מארז. צריך ספק, כי שלי ישן. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל, אך עם זאת לתכנות כן. תכנות בסיסי של מתמטיקאי. (התוכנות של המתמטיקה קצת כבדות לי על הנייד שיש בו I3 עם 4GB זיכרון, אבל זה סבבה). לא צריך משהו מפציץ, אני מודע לכך שהתקציב מוגבל. תודה (מקווה שרשמתי את ההודעה כמו שצריך, אם לא תגידו לי שאשנה)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אלו הם המחשבים http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/9257101 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c02102901/9258237 http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/0c8ad95f-0deb-444b-9d61-78686141f153 (בHP האופציה השניה) כן אני מחפש לקנות מחשב נייד בדיל שלא עולה על ה2000 ש"ח (לפחות לא בהרבה) אבל כמובן שאני לא רוצה לקנות מה שבא ליד לכן אני אשמח אם תייעצו לי האם אחד מהם שווה את זה אין לי העדפות מסוימות ואינני זקוק לפונקציות מיוחדות, כל מה שאני מחפש זה מחשב אמין ועמיד בשביל גלישה וסרטים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש איזה מחשב AIO שאתם ממליצים עליו? האם הדל שמוכרים בבאג שווה? הצרכים שלי הם אינטרנט, פוטושופ (לא ברמה מקצועית), יו טיוב, וידאו/סרטים ושימושים בסיסים כאלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, זקוק להמלצה למחשב נייד לסטודנטית בתקציב של 2000-2500 ש"ח, ניסיתי לחפש בעצמי ולמעשה לא מצאתי שום דגם נורמלי. רוב הדגמים שמצאתי מגיעים עם מהירות דיסק קשיח 5400RPM . בכל מקרה אם אין אז מבקש המלצה לדגם הכי מתאים בתקציב בבקשה. * מטרות המחשב? אינטרנט וצפייה ברטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד חלק חשוב לטעמי זה אח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב AMD ATHLON X3 עם לוח אם GA-MA770-UD3 וכרטיס מסך HD5770 GDDR5 1 GB עם 4G זיכרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר בשביל משחקים, אך אקבל גם אופציה למחשב חדש לחלוטין לפי הספציפיקציות להלן- העדיפות היא לשדרוג עד כמה שניתן,אומר כי עם המחשב הנוכחי, קשה לי ביותר להריץ את CIV5 כראוי שכן הוא דורש הרבה כוח עיבוד וזה די מייגע לשחק אותו כך גם ברמת גרפיקה הכי נמוכה שיש. מעבר לזה דיאבלו די צולע גם כן. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וידאו, תוכנות סטטיסטיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חזק רב שימושי, אשר ישמש בין היתר לגיימינג ויהיה איכותי גם לשנים הבאות. במחשב הנוכחי אני עם מסך SAMSUNG 920bm: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001242 אשמח לחסוך עלויות ולהשאיר אותו, אך בהחלט מעוניין לשמוע על אופציה של תוספת מסך במסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, מיועד בעיקר לאפשרות של קניית מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, התלבטות לגבי תכני HD (שכן המסך הנוכחי לא תומך FULL HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). reason cubase abelton wavelab שימוש מלא בכולם בתדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 19 אפשרות חיבור מסך שלישי בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחריי שנתיים עם המחשב הגיע הזמן להשתדרג. המחשב מאוד מאוד מספק אותי כיום, פשוט 2 דברים מפריעים לי: 1. רעש- שאחרי בדיקה נוצר מהאוורר של המעבד ומהמאוורר של הכרטיס מסך. 2. תקיעות בצפייה בHD, שאני מנסה להריץ או משהו הסרט נתקע פשוט כי המעבד על 100 אחוז. השימושים שלי הכי בסיסיים בעולם:אינטרנט,מוזיקה,סרטים, אבל ויש אבל כאן... המחשב אף פעם לא נכבה! המחשב הוא תחנת העבודה של הבית, תמיד בהורדות, תמיד בשימוש בעצם המחשב הראשי, עכשיו אני רוצה לחבר אותו לLCD שקניתי על מנת לצפות בסרטי בלו-ריי וHD-DVD. המחשב כיום- D920 ASUS P5WD2-E 975X 2 GIGA DDR2 800MHZ- 512X4 ד.קשיח - 250 פנימי +320 חיצוני. כרטיס מסך-7600GT ספק אנרמקס 525W מארז אורורה המקורי. תודה לעוזרים ולעונים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם חריטת אותיות עבריות על המקלדת מבטלת את האחריות על המוצר בד"כ? (מדובר באחריות של לנובו) חג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן טוב,לפני הכל, הנה מפרט המחשב הנוכחי שלי: Amd Athlon 3000+ 64Bit חשוב לציין: המעבד הוא מסוקט 754 [ולא 939] Asus K8V Se Deluxe Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800Non-Ultra 128MB 256Bit המחשב נקנה לפני 3 שנים בערך, החזיק עד היום כמו סוס עבודה והריץ הכל מעולה.. אבל הגל החדש של המשחקים כבר מעלה קמטים על המחשב שלי... המחשב כבר מקרטע\ בקושי מפעיל משחקים חדשים... הדוגמא הכי קלאסית היא ביושוק שפועל די זוועה על המחשב, מה שהביא אותי למסקנה שמשחקים כמו UT3,ASSASINS CREED,GEARS OF WAR וכמובן CRYSIS או שלא יפעלו על המחשב או שיפעלו חרא או שיפעלו על הגדרות נמוכות שגורעות מכל חווית הNEXT GEN... ולא,אני לא נהנה ממשחקים שנראים חרא בימינו...מה ל…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בעוד כחודש... והחלטתי להשתדרג ולקנות מחשב נייד חדש. Asus UX32VD-R4013H אשמח לקבל חוות דעת
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל הערכת מחיר לדברים באים: 1. מסך DELL 24" דגם 2407WFP 2. מחשב נייח הכולל (נמכר כיחידה אחת, עם כל החומרה) מארז LIAN LI PC80 מעבד אינטל E4500 + קירור tuniq tower 120 לוח אם asus p5q pro ספק כוח corsair 550vx כרטיסי זיכרון g.skill 1gb x2 כרטיס מסך 8800gt 512mb כרטיס קול creative x-fi pro דיסק קשיח seagate 1tb 3. רמקולים logitec z5500 4. מחשב נייד dell vostro 3350 2330m
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רק קהילת מחשבים ניידים, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד, אחרי 6 שנים עם הלנובו שקניתי בהמלצת הקהילה פה... מטרות המחשב זה עבודה משרדית, אולי קצת עריכת וידיאו , משחקים או קידוד, אבל הכל ברמה משרדית, אין צורך בכרטיס מסך או מעבד חזקים במיוחד לעניינים אלו (חשבתי על i5 או i7, מעדיף עם הסוול על סמך תחושה, לא מבין מה זה ממש). גודל מסך חשבתי על 13.3, בוא נגיד שזו העדיפות, אך אם יש יתרון לאיזה דגם שבמידה אחת מעל או מתחת, זה בסדר. רזולוציה אני נוטה להגיד גבוה ככל הניתן, אבל בנושא הזה אשמח לעצתכם. משקל רצוי שיהיה קל ככל הניתן, זמן סוללה ארוך ככל הניתן (בלי להתפשר על כוח עיבוד או איכות מסך) מבחינת זיכרון קשיח כמו שאמרתי אני רוצה אולטרה בוק אז 128 או 256 פלאש בלבד, (ראיתי שרוב הדגמ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי עליו ג'יגה ואני מרגיש שלא מספיק לי... ווינדוס 7 ממה שהבנתי יש שם סלוט 1? ז"א שאני צריך לקנות 2 ג'יגה? איזה זיכרון לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-