עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים\משחקים * גודל המסך?רצוי כמה שיותר גדול * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד,המחשב יחובר לחשמל ברוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? HDMI,VGA * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500gb+ * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD וצורב. * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל ראיתי שלדל יש מה להציע

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום! אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הנייד הבא: Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-96G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20633&cf אני יודע שאמנם הוא לא חדיש כ"כ, אך אני אצטרך אותו בעיקר ל"עבודות משרדיות" ולימודים לא אשתמש בו למשחקים וכו'... מה שחשוב לי בעיקר שהביצועים יהיו טובים וחיי סוללה חזקים. מה דעתכם על המחשב הזה? תודה רבה :-)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by בני123,

מחפש לקנות מחשב לבת המצווה של אחיינית שלי.התקציב בעקרון 2500-3000 ש"חבעקרון היא צריכה את זה לאינטרנט, אופיס וסרטים אבל רוצים שזה יחזיק 3-4 שנים.דרוש גם מסך (21 אינטש)הדרישות נוספות שעלו:• מעבד - i5• זיכרון פנימי - לפחות 4GB• כונן קשיח - 1TB• כרטיס מסך - לא צריך יכולות גראפיות מיוחדות, אבל שתהייה לו יציאת HDMI• חיבורים - לפחות חיבור אחד של USB3.0• מסך - "21האם התקציב ריאלי לדרישות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש ultrabook חדש בגודל 13-14. עד היום הייתי די סגור על המאקבוק אייר שבכל סקירה שיבחו אותו כאולטרהבוק אולטימטיבי אבל עכשיו יצאו המחשבי ווינדוס 8 עם מסך מגע ומניסיון עם טאבלטים עם מקלדת זה נוח בטירוף. אשמח לעזרתכם בקבלת החלטה היות וטרם יש השוואות מקצועיות באינטרנט

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אחרי נבירה עמוקה בפורום הבנתי שאין ברירה אלא לשאול ספציפית לצרכיי כי התבלבלתי לגמרי.... בכל אופן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. Premiere, After CS6, Avid MC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Dorange,

סתם בשביל הכיף, להלן המפרט: מעבד: core i7 - 920 קירור למעבד: thermaltake V1 לוח אם: Gigabyte ex58-extreme זכרון: 12gb מחולק ל2gb*6 בערוץ משולש (tripple channel), מדובר בDDR3 בתדר 1333MHZ עם צלעות קירור. מאיץ גרפי: readeon HD4870x2 עם 2gb של vram אחסון קשיח: 2x1TB caviar green במערך raid0 + שני דיסקים קשיחים (500GB , 1.5tb) לגיבוי פנימי. קיים גם תא קדמי להכנסת דיסק קשיח בלייב של thermaltake. צורב DVD של ASUS בקרת מאווררים קדמית עם 4 חיישני חום פנימיים ומסך בקדמת המארז עם שליטה על מהירות מאווררים ותצוגת טמפרטורה. מארז HAF932 של COOLERMASTER ספק כח: corsair TX850 טמפרטורות מEVEREST: כמה שווה העסק הזה? (למחשב יש כבר כמה שנים בקילומטראז' אבל הוא שמור ברמה גבו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yiftach2,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט למחשב חדש כולל מסך הרעיון הוא למחשב חזק שיריץ בצורה האופטימלית את כל המשחקים הנוכחים ויהיה רלוונטי גם למשחקים של השנים הקרובות, אנא קחו בחשבון כי התקציב כולל גם WIN8, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR C…

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by yotams4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג אלא אם כן השיפור משמעותי בתשלום נוסף קטן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא סמסונג T220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  9. מבקש את דעתכם - אני רוכש מחשב גימיינג חדש ולאחר שדי נסגרתי על רוב המפרט אני מתבלט בין שתי אפשרויות: 1. קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 וכרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1579 2. לוותר על ה-SSD ולקנות כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪2243 אנא עזרתכם...

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by LD21,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד על איכות הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת עכבר ומסך 22"-24" 4 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/TMS אזור נתניה 9 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כרטיס מסך/מעבד תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  11. היי כולם שאלתי כבר לפני זמן-מה, אך לא קיבלתי מענה.. ולכן החלטתי לנסות שוב. ברצוני לרכוש מחשב שישמש בעיקר לאחסון של הרבה מידע שיש לי, בין השאר חומר וידיאו שיש לי שמאוד חשוב לי. התקציב מאוד גמיש. המחשב ישמש בעיקר לאחסון ואולי לחיבור המחשב לממיר דיגיטלי/טלוויזיה בעתיד וכך לצפייה ישירה של הטלוויזיה במחשב ושל המחשב במסך הטלוויזיה (הייתי רוצה להוסיף בעתיד כרטיס טלוויזיה) הקאצ' העיקרי - נפח האיחסון - אני רוצה לחבר לו דיסקים קשיחים פנימיים בסדר גודל התחלתי של 6-4 טרהבייט, עם אופציה להוסיף עוד בעתיד. כמובן שמאוד חשוב הספק ורכיבים איכותיים שלא ישרף לי פתאום משהו.. =/ שאר המידע הרלוונטי, כתוב מטה... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K+- אבל גמיש! מאוד! א) האם לנצל את כל התקציב א…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... רציתי לדעת כמה שווה המעבד שלי i5 3570k בן כמעט חצי שנה ועם אחריות לעוד שנתיים וחצי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח imported_aspirin
    Started by אורח imported_aspirin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גר…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) לנצל את כולו ב) ניתן לחרוג במידה והשינוי בולט בסכום סימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -המשחקים לרוב משחקי moba כגון לול, דוטה טיפה גם אר פי ג'י ובקטגוריה שלו היחיד זה קאונטר סטרייק בתדירות נמוכה -המסך לא כלול בתקציב וברצוני לרכוש מסך טלויזיה (גג 32 אינץ') אך מחפש יעוץ לפני, ישמח לטיפים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?בנפרד מהתקציב - מקלדת, עכבר ואוזניות גיימינג לא במחיר מטורף, 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by asmon,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪324 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪290 זיכרון: Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V כמות: 2 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪397 כרטיס מסך: Sparkle GT620 1GB GDDR3 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪249 סה"כ: ₪2160 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מ…

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  16. שלום לחברים וסחתיין שנכנסתם לעזור אשמח לחוות דעתכם על מפרט מחשב לגרפיקה 2D, תוכנות אדוב בעיקר פוטושופ ואילו (במקביל) והרבה יותר מידי דפדפנים וטאבים פתוחים.. מידי פעם עריכת וידאו HD בפרימייר (שימוש בייתי) תקציב:5-6K אין צורך בציוד הקפי או תוכנות הפעלה וכו מעדיפה לרכוש בKSP או אייבורי KSP מתחייבים למחיר הזול ביותר ככה שאם אייבורי מוכרת רכיב בזול יותר מהכתוב למטה, אשמח לדעת. להלן המפרט שקיבלתי מKSP (ומחירים לכל רכיב שיהיה לכם נוח): מעבד: 1480 ש"ח Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : 177 ש"ח Scythe Grand Kama Cross Rev.B CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל : 525 ש"ח Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E,…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI אך לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) טרהבייט * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או אסוס אבל הראש פתוח. הערות נוספות: האחריות פקטור משמעותי. עדיף 3 שנים

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מעוניין למכור מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכמעט לא נעשה בו שימוש! המחשב עלה לי כ-11000 ש"ח (חלק קטן מהרכיבים הוזמן מחו"ל והרוב נקנה והורכב ב-ksp) ואני מוכר עקב עזיבה לחו"ל... המחשב מפלצתי ומריץ בלי בעיה ובמהירות הכל. כמובן יש קבלות ואחריות על המוצרים. רציתי לדעת עקב הדברים הנ"ל כמה ריאלי לדרוש, ולהלן המפרט: Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB Zalman CNPS11X Extreme Asus Sabertooth Z77 s1155 Core corsair dominator platinum 2x8GB Corsair Neutron GTX Series 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III samsung 500GB 16MB sata II sapphire HD7950 overclocked Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata Corsair AX 650W Gol…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים יקרים! כבר הרבה זמן אני מתלבט, ועכשיו החלטתי לקנות נייד חדש. אני צריך ממכם, אנשים שמבינים עניין, עזרה והמלצה. תודה. התכונות העיקריות שאני רוצה: 1. מחשב אמין שיחזיק הרבה שנים (בלי בעיית התחממות וכדומה.) 2. מהיר מאוד, מהטובים בקטע הזה. אחד שלא יתקע לי בעריכת סרטים וכדומה. 3. מסך גדול יחסית, ולא מהשקופים שמחזירים אור ואי אפשר לראות כלום... אלו התכונות הכי חשובות לי. משקל, חיבורים, רעש, מקום- פחות מפריע לי. מה המלצתכם? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שבת שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם בהרכבת מחשב חדש עבורי. כרגע המחשב שיש לי הוא: מעבד - Q6600 כרטיס מסך - Geforce 8800GT 2GB ddr2 ram, 250GB HardDisk מאז שקניתי את המחשב הקודם שלי לא התעסקתי כמעט בחומרת מחשבים, אז סלחו לי אם אני בור. 1. התקציב המקסימלי עבורי הוא 4000ש"ח. - כמובן שאם ניתן לחסוך במחיר אני אשמח. - אם יש צורך משמעותי לחרוג, אני מעדיף שלא אך אשמח לדעת בשביל מה ועד כמה זה קריטי? 2. המחשב הוא בעיקר מחשב משרדי עבורי אשר משמש ל:פיתוח, עיצוב גרפי, מעט גיימנג, גלישה באינטרנט ועבודה משרדית. תוכנות עיקריות בשימוש: - Visual Studio 2010-12 - Aptana Studio - Photoshop - Chrome \ FireFox \ IE \ Safari... (אני בכוונה מציין זאת כיוון שפעמים רבות אני פותח מספר דפדפנים שונים ע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by reviZor,

שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Marianim,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור עריכת ווידאו וגרפיקה. הרכבתי לי את המפרט המצורף, אשמח לקבל כל הערה ו/או הארה שלכם תודה מראש מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail צורב פנימי Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX550M 550W Modular Active PFC 14cm Fan מארז Thermaltake Element T Midi Tow…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב ב3500 שקל לגיימינג, בלי ציוד היקיפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל גם תכנות (מכונות וירטואליות, עיבודים כבדים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני רוצה שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 אני חושב (המסך הוא AS…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, עברתי על די הרבה פוסטים פה וליקטתי את המפרט הבא מהם. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם והאם כדי לי לשנות משהו בו, כרגע אני לא בטוח לגבי הלוח אם. תודה רבה מראש לכול העונים. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים