עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TheRedEye,

ואני מחפש מחשב בתקציב של 4600 עם מסך LCD 19 שיעודו למשחקים המפרטים באתר לא סיפקו אותי..

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by שלומיי,

שאלה...יש לפטופ של MSI.. האם אני יכול לקנות מארז חדש של MSI ולעביר את כל הכרטיסים כולל הכל למארז החדש? אם זה בכלל אפשרי לקנות מארז ריק מתוכן...(כמובן עם המסך ורמקולים)...הבנתם אתי ברמה העקרונית.... אשמח לתשובה!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. היי, החלפתי את הSSD של הלפטופ שלי ולכן גם פרמטתי. התקנתי דרייברים מחדש (כולל של הטאצ'פד והוא סיים בהצלחה) ועשיתי מליוני ריסטרטים. המשטח מזהה את האצבע שלי ומזיז את העכבר בהתאם. הוא מזהה את הלחיצות על הכפתורים אבל אם אני מעביר 2 אצבעות אז הדף לא נגלל. בעבר הוא כן נגלל. אני משתמש ב ווינדוס 10 גרסת education (על הSSD הקודם היה גרסה רגילה של ווינדוס 10) והלפטופ הוא מדגם Samsung series 9 np900x4d-a03il. מה גורם לזה? יש תוסף כלשהו שצריך להתקין? תודה, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  4. Started by Yotam.B,

היי, יש לי מחשב Dell D630 שמשרת אותי נאמנה ועונה על רב הצרכים המועטים שלי. לאחרונה קניתי לו HDD פנימי של 1 טרה בית. התקנתי את המערכת הפעלה מחדש ואת כל השטויות שלי והמחשב כמובן עובד מצויין. בקרוב מאוד, אני אקנה מחשב חדש (גם הוא של דל) והוא מגיע עם כונן של 500 ג'יגה בלבד. שאלתי היא, האם אני אוכל להחליף את הכונן של ה500 ג'יגה בזה החדש שקניתי עכשיו מבלי שיהיו בעיות מיוחדות בתאימות? או שבכלל עליי להעביר אותו ושוב להתקין הכל מחדש? תודה רבה ! יום נעים

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by spike77707,

אהלן, אני הולך להחליף את הHDD שלי בSSD בנייד ASUS N55SF מאחר שיש מקום רק לכונן אחד. לאסוס יש פרטישן שנועד לריקאברי והוא מאוד מאוד נוח ולא הייתי רוצה לאבד אותו. יש אפשרות להעביר אותו לדיסק הקשיח החדש? אם כן, איך? תודה מראש. יניב.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by Daniel Jozefowicz,

יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. אוקי אז אני הולך לקנות מחשב חדש..לא ממש בזמן הקרוב טווח בערך מחנוכה-פסח (אני יודע שזה הרבה זמן..) אוקי אז הנה המפרט של המחשב החדש שאני קונה: Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם N-force 4 לכשייצא שהוא מתאים לסוקט 754 זיכרון? DDR 400 512MB A-DATA כרטיסי מסך? MSI GeForce 6600GT דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כוננים- ?ý1.44, CD-ROM, DVDý? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים? CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) מארזים? HEC Compucase CI-6A19 אוקיי וכשיו אני מביא לכם את המפרט שיש לי עכשיו במחשב.. Computer מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 1500 MHz (3.75 x 400) לוח אם: Motherboard Name Intel Havre D845HV (3 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) צ'יפסט: Motherboar…

8. Started by ArZi17,

חג שמח! יש לי מחשב נייד lenovo t410 ומחשב נייח בן 3 שנים. אני מעוניין להעביר קבצים ממחשב אחד לשני בדרך המהירה ביותר (מבחינת קצב העברת נתונים). לצורך העניין הדרך הכי מהירה שמצאתי עד עכשיו זה לחבר את 2 המחשבים בכבל לראוטר, ומהירות ההעברה היא 9-11 MB/s. שמעתי שמועות על כך שאפשר לחבר את 2 המחשבים בכבל USB זכר זכר, האם יש אמת בדבר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. שלום חברים, יש לי בעיה מעצבנת שמשום מה לא נפתרת לי: יש לי DELL LATITUDE 6400 חדש ואני רוצה לחבר אותו לLCD של LG בקיצור רכשתי קבל מיוחד שמעביר מ DESPLY PORT ל HDMI ואני מצליח לראות את השידור אבל... משום מה הוא לא נותן לי לפרוס את השידור על כל המסך אלה רק על חלק מלבני שלא כולל את כל הגודל של המסך בדקתי בהגדרות השידור והאמת שעם הדריבר הזה אין הרבה מה לשנות הרזולוציה המקמימלית שלו מכוונת על 1280 *800 המוזר פה שבהתחלה כבר כן הצלחתי לשחק עם ההגדרות וזה שידר לי יפה על כל המסך אבל ההגדרות התאפסו איך שהו ומאז אני לא מצליח לשחזר את מה שעשיתי כדי לפתור את הבעיה בפעם הראשונה. בבקשה עם למישהו יש את אותו הדגם מחשב ויודע על מה צריך לכוון את ההגדרות אני ישמח לעזרה.... או מכל אח…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  10. שלום, קניתי מחשב חדש, עם דיסק קשיח רגיל, וקניתי בנפרד SSD mSATA של 256GB. עכשיו, אחרי שאני שם את הפלאש בתוך המחשב, איך אני מעביר את הווינדוס והכל מהרשיח הרגיל לפלאש החדש? או שזה לא מומלץ בכלל (יש סיבה לכך)? ובכל זאת לבצע התקנה מלאה מאפס עם כל ההתעסקות בהתקנת דרייברים מתאימים וכדו'. אם זה משנה, מדובר בDell Precision M4800, עם Windows 8.1 Pro, והמחשב עוד לא הופעל מעולם (אם זה משנה).

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתצורה הבאה: מארז: CoolerMaster Haf XM מעבד: Intel Core i7-4770K הערה: זהו אמנם מחשב שמיועד לגיימינג, אבל אני לא מעוניין לעשות לו OC. אי לכך אני מתלבט האם להסתפק ב- i7-4770 לוח אם: ASUS Maximus VI Hero כרטיס מסך: ASUS GTX 770 דיסק: Western Digital Caviar Black 2 TB ספק: SeaSonic 750W Bronze Series Modular M12II-750 קירור למעבד: כפי הנראה שאוכל להסתפק במאוורר שמגיע עם הקופסה של אינטל האם באמת המפרט הזה לא מאוזן? אשמח להערות!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. בס"ד שלום אנשים ! אז ככה.. יש לי מחשב ני'יד של DELL סדרת LATITUDE ויש במחשב לוח עכבר.. אם אני לא מובן אז הנה תמונה: עכשיו מדי פעם העכבר מתחיל לקפוץ לי ולזוז לבד.. (אין מצב שפרצו למחשב.. זה גם מתי שהוא לא מחובר לאינטרנט) מישהו יודע למה?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה בנייד המשטח של העכבר לא עובד פתאום אני לא מצליח להזיז את החץ רק כשאני מחבר עכבר חיצוני זה בסדר המערכת הפעלה היא וינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים. בעת מאמץ רציני (למשל - כאשר אני פותח 10 טאבים של גוגל כרום "במכה אחת"), העכבר קופא יש לי ממש בחילה מדברים שקופאים (: אבל ברצינות - האם זה נורמלי? האם זה תוצר של עומס על המעבד? הנייד שלי מצויד ב Core i3-3227U תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by חן מ,

ערב טוב כאמור,השתמשתי בתוכנת הגיבוי המובנית שקיבלתי עם המחשב,ויצרתי לעצמי שני דיסקים לגיבוי המחשב במקרה הצורך במקרה הצורך,איך אני מעלה את הגיבוי שיצרתי את שני הדיסקים על מנת להוציא את בעצם את המשחב מגיבוי ולהביא לפעולתו התקינה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by daido,

היי שלום חברים! מקווה שהגעתי לפורום הנכון חיברתי כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד אל הטלויזיה. הבעיה היא שאין חדות בתמונה. כשבדקתי ראיתי שהמחשב הנייד עומד על 60 herz הכרטיס מסך הוא של intel gma 945. כיצד אפשר להעלות את ההרץ של מסך המחשב הנייד (נראה לי שכאן הבעיה) והאם אין קשר בין ההרץ לחדות. תודה עדי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by freckles,

היי, יש לי לפטופ של לנובו g530 שהגיע עם ווינדוס ויסטה, אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לווינדוס 7. ללנובו יש כלי שמאפשר לעשות שחזור של המערכת (rescue and recovery) אם מתקינים מערכת הפעלה חדשה עדיין עולה מהrescue&recovery מערכת ההפעלה הישנה (הויסטה). מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה שווינדוס 7 יעלה אוטומטית ולא הויסטה? תודה!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by Instant,

מפרט ישן: כרטיס מסך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5732 מארז וספק: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case זכרונות: Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1312.00 מעבד: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 צורב: LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 373.00 בסגנון של זה, אני רוצה לקנות בעיקר מ- www.noacomp.co.il . תקציב קודם: 6000 תקציב נוכחי: 7000 תודה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  19. המחשב שלמטה הוא HP שעולה 3000 ש"ח חדש בחנות ! מה החסרונות שלו ? במחיר הזה יש מחשב טוב יותר ? ‎Intel® Core™2 Duo Processor T6670 (2.20 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB) CPU‎ ‎ ‎ Memory‎ ‎3GB DDR 1333Mhz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' LED HD 16:9 widescreen BrightView (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD (Integrated Graphics)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe‎ ‎ Sound‎ ‎High Definition Audio, integrated mono speaker, stereo headphone/line out, stereo microphone in, integrated microphone‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g/n ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Bluetooth 2.1+EDR‎ ‎ Network Ca…

20. בבקשה תעשו מאמץ לתת לי את המחשב הכי סוס שאפשר לבנות לי בתקציב הזה כולל מסך ושאר הציוד ההיקפי, המחשב נועד למשחקים אז הוא צריך את הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להכינס לתקציב ושיהיה מחנות שניתן לסמוך עליה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  21. מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤404 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤442 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤166 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤80 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤48 1 Total Price : ¤3348 המעבד צריך להיות למשחקים בבקשה מי של…

22. שלום מה אתם אומרים על המפרט הזה שווה תמחיר?? או שאפשר במחיר הזה להביא משהו יותר טוב??? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=762&CatCode=3

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by izik147,

יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של ssd ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. ענקית התוכנה ממשיכה לפתח עם עסקי החומרה שלה עם קו של מוצרים עדכניים ומרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/הערב-של-מיקרוסופט-צמיד-סמארטפונים-טאב/

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  25. גוף קירור למעבד הוא - Thermaltake Golden Orb II נראה לי שגוף הקירור הנ"ל לא מתאים למעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty בדקתי את תאור גוף קירור בחנות pccenter golden orb ii בחנות glabs golden orb 775 בשתי החנויות לא נזכר התאמה ל socket am2

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.