עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לכל מותג יש שני קווי ייצור אחד ל CONSUMER והשני הנו PROFESSIONAL ההבדל הבסיסי ביניהם הוא כדלקמן : כיון שהטכנולוגיה רצה מהר מאוד, עד שהיצרנים מצליחים לייצר דגם חדש - למעשה הוא כבר מיושן, ולכן, כל טכנולוגיה חדשה "נזרקת" בהתחלה לשוק הפרטי ומשם היא מקבלת את כל התקלות והפידבקים אשר מתוקנים מהרגע הראשון עד שהחלק התקול מיוצב - ורק אז הוא מיושם הקו המקצועי של החברה למעשה השוק הפרטי הוא ה"בטא סייט" של היצרנים ועליו הם מקדמים את המוצרים עד לייצוב סופי. לכן - כל טכנולוגיה חדשה שצתא לשוק תימצא רק בפרטי ולא במקצועי כמו למשל מסך 17" או מעבד חדיש שלא בטוח שלא ייצור חימום, כרטיסי מסך "חזקים" ועוד... מחשבי הפרטיים - בדרך כלל מקבלים רק שנה אחריות ולא תמיד בינ"ל וניתנים להרחבה לשלוש שנים (ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ilanZx,

נגיד אני מזמין מחשב נייד טוב למשחקים... ב10אלף + מהאתר של ALIENWARE או ASUS חשבתי בכוון של asus g71gx אם אני יקנה את זה דרך האינטרנט כמה כסף יעלה לי ? ( המס וכל זה.. ) ונגיד אני יקנה את זה מחול מחנות שאני יחזור מהארץ אני יצטרך לשלם מכס?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. היי שלום לכם יש לי פה 2 מחשבים שנראה לי שהם ממש סבבה תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים עליהם והאם הייתם ממליצים על משהו יותר טוב בתקציב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11344 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=vostrov130i3380&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה רבה לכם על כל העזרה שיהיה לכם אחלה יום המחשב הוא לדודה שלי והוא לאונברסיטה שלה העיסוק שלה הוא אינטרנט ואופיס וכל מה שקשור למה שהיא תצתרך לעשות איתו באונברסיטה . מצאתי מחשב שאני חושב שהוא סבבה אם אתם יכולים להגיד לי מה אתם חושבים עליו זה מאוד יעזור לי. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16822 אם יש לכם משהוא יותר טוב עד 3000 שקל אשמח מאוד לשמוע.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד לשימוש משרדי - אופיס וגלישה בעיקר. המחשב צריך להיות מעט חסין יותר פיסית - הנוכחי התפרק עקב שימוש שוטף. גודל 13-15.6, עדיפות לSSD בנפח 256 לפחות, ואם יש אופציה לשני כוננים בתקציב גם טוב. ניתן לחרוג עד 3000, עדיפות שלא.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Space Monkey,

מTMS, אני לא בטוח שיש להם את כל החלקים אבל אני רוצה 1)לישמוע את דעתכם על המפרט 2)למה אפשר להחליף את החלקים לאלה שיש בTMS(את המעבד אני חושב שאין להם) 3)הספק יספיק? יש אולי מארז יותר זול?(ג'נארי ושיטי לא אכפת לי) P= Intel C2D E4500 => oC 3.4 GHz Gigabyte 945P-S3 TwinMOS 2x1GB DDR2-800 CL5 Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail => OC 2900XT Seagate Barracuda 7200.10 250GB AS 16MB CoolerMaster Centurion 532 + 430W Sunbeam Tuniq תודה

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי גם לעבודות כלליות שקשורות ללימודים, גלישה וכ'ו. וגם לGaming בהתחלה רציתי מחשב נייח, בעיקר בגלל שבארץ אין אפשרות לקנות מחשב נייד שיכול לשמש גם לגיימינג, אבל אז ראיתי שיש אפשרות לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ והחלטתי שאני רוצה נייד. ולפה אתם נכנסים (: אני מעוניין במחשב הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220377 כיוון שnewegg לא שולחים מחוץ לארה"ב, יש אפשרות שהמחשב יגיע אליי דרך השירות של mustop.co.il עלות השילוח דרכם + מע"מ וכל שאר העמלות מסתכם ב400$ לפי מה שחישבתי, זאת אומרת הסכום הכללי של המחשב יהייה 2200$ = בערך 7700 שקל. כמה שאלות לי אליכם: 1.האם שוה לקחת את הסיכון של אי-מימוש אחריות וכביכול "קניית חתול…

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. טוב אז זה מה שיוצא לי יש למישהו הערות על המפרט הזה? שוב אני שואל, האם המפרט הזה מתאים לי? יש לי מסך 22" ואני צריך את המחשב לצורך - צפיה בסרטים באיכות 720, אינטרנט, העברת קלטות וידאו ישנות למחשב ומשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה וכו' (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות אבל שהמשחק ירוץ יפה). הנקודות שעדיין אני לא בטוח עליהן- לוח אם - האם הוא מספיק?, כרטיס מסך האם מתאים? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  8. Started by nirmeller1,

אני סטודנט, ורוצה מחשב שיחזיק איזה שנתיים-שלוש. מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח. מבדיקה זריזה של האינטרנט בחרתי לתמקד בשני דגמים של לנובו - ה-T וה-SL (אני די נעול על מסך 14). א למישהו יש משהו חכם להגיד בנושא אני מאד אשמח...

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by OR CASPI 89,

שלום, אחי סטודנט לתואר שני לאומנות בארצות הברית מחפש מחשב טוב ל5-7 שנים עם מעבד חזק שאפשר להתקין עליו את שלל תוכנות אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' המליצו לו על DELL PERCISION 3530 בעלות של 8000 + ש" כולל מע"מ האם מכירים אלטרנטיבות או מקבילות ? תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. אני צריך מפרט מחשב ללא מסך וציוד היקפי עד 2000 ש"ח, המחשב ישמש לאינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים קלים (gta sa וכד').

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by joniar,

שלום אני מחפש מחשב לעבודה בעיקר על CUDA מה שמצריך את הכרטיס 295GTX {אני יודע שאפשר בכולם אבל צריך את זה-אם מישו יודע מתי אמורים לצאת הכרטסים החדשים של NVIDIA זה יוכל לעזור} ואני צריך גם לוח אם עם 4 חריצי PCI-E {ולא X4} אז כאמור התקציב הוא 5K תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sharon515,

שלום אשמח להמלצה על מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1600 ש"ח (אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה וזה קריטי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי למסמכים סרטונים וכו + תכני HD (לא 4K ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב DVD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אין צורך בכונן קשיח דיסק אופטי או צורב דיוידי או ציוד היקפי כלשהו עדיפות לחנות בצפון זולה (שלא יהיה שם רע רק זה הכי חשוב לי) אין עדיפות לשומדבר רק רוצה לסגור הצעה כבר. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. שלום אני זקוק למפרט עבור מחשב בתקציב של עד 3500 ש"ח. כולל מסך או כולל תיקון המסך שלי (כתוב למטה) השימוש שלי על המחשב הוא אינטרנט והורדת מוזיקה ושירים, וורד ותכניות לעריכה ותיווי מוזיקה כגון finale ו- cubase ו- sonic foundry ויתכן גם פוטושופ. אני לא משתמש במשחקים ואין לי צורך בינתיים ב-plug-in לסאונדים איכותיים, אך אם יש אופציה לשידרוג בכיוון והוספת מקלדת זה טוב. יש לי מסך של LG FLATRON ''17 לא דק, אך הוא לא ממש ברור. אמרו לי שאפשר לתקן אותו. האם כדאי או כדאי לקנות מסך חדש? התחלתי לברר אך היות ואני לא מבין במחשבים יצאתי מבולבל. האם כדאי אינטל או AMD ? האם כדאי שתי ליבות או לבה אחת? וכו' וכו' ממש תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by bennyye1,

שלום, לאחרונה יש לי תקלה שבמהלך פעילות במחשב, פתאום הוא נתקע ונכנס למצב שינה. כשאני מפעיל אותו קופצת לי ההודעה המצ"ב מטה. בהתחלה חשבתי שזה קורה לי בגלל שאני צופה בסרטים כבדים, אך זה קורה לי גם אפילו תוך כדי גלישה פשוטה באינטרנט, או אפילו סתם תוך כדי כתיבת מסמך וורד. מה יכול לגרום לזה? איך אפשר לטפל בזה? יש לציין שהיה לי ווינדוס ויסטה, וגם לאחר פרמוט והתקנה של ווידוס 7 זה גם קורה לי.. המחשב מדגם HP Pavilion dv3, אצלי כשנה וחצי.. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by Kobi Peretz,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות סרטים עבודה עם כרום יהיו 30 דפדפנים פתוחים בוזמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14- 15.6 משקל לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by omer231,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4, AC4, FC3 וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אם אני לא טועה. 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שמתאים יותר לגיימינג אני לא יודע.. 3. האם י…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  18. מבקשת המלצה על מחשב נייד עם זמן סוללה 10שעות סטודנטית מדעי הרוח לצרכים בסיסיים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. אני צריך מחשב לאינטרנט ואופיס בלבד בלי צורב שהדגש הוא על מחשב כמה שיותר שקט, אני מוכן לשלם תוספת רק כדי לקבל מחשב שלא שומעים אותו וזה הכרטיס מסך שאני רוצה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 מסך כבר יש לי

20. היי אני גר בניו יורק וברצוני לחזור לשחק במחשב (חורף פה מטורף) בתקציב שלי מאוד נוח בסביבות ה $7500 כולל ציוד ומסך מה שחשבתי INTEL 9900K BOARD? MEMORY? 2080TI HARDDRIVE? POWER SUPPLY? MOUS?E ?KEYBORAD HEADSET WITH MICKROPON? DISPLAY ASUS ROG SWIFT PG35VQ 35" 21:9 Ultra-WQHD 3440x1440 2K Resolution 200Hz 2ms מה שאתם חושבים זה סוג של מחשב חלומות שלי אחרי 10 שנים הפסקה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 לכל היותר, אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר, מקלדת, רמקולים, לא מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס רשת אלחוטי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD וATI אבל אני מאוד גמיש במיוחד מבחינת מחיר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כמובן שיהיה קירור טוב, במיוחד מבחינת מארז, אני הולך לשים את המחשב בממ"ד. העיצוב לא כזה חשוב, אבל בעיקרון שלא יהיה כ"כ רועש, הוא ישב ממש ליד המיטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אבל שירכיבו במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by roei86,

דגשים חשובים - שיוכל להריץ QBASE ושהמסך יהיה 22" מסך רחב, ואחרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדים, סרטי HD וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים החדשים ביותר בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? כרגע 20אינצ'(1680x1050) אך ייתכן קנייה של מסך גדול יותר בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, בחרתי מעבד I5 2500K 5. עד כמה חשוב…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by elibegi,

יש חיה כזאת? ישמש כמחשב משני - יש מחשב גרפי חזק בבית. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית - בעיקר אילוסטרייטור, פלאש ופוטושופ - מעט עריכת וידאו) * גודל המסך? לא משנה - עדיף מט * רזולוציית המסך? שתתאים לשמושים הגרפיים הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף שיהיה קומפקטי וקל - מיועד לבחורה - אני לא מתמצא במשקלים - (שוב, במגבלות התקציב, אם יש מחשב טוב יותר אך כבר יותר, אעדיף את הכבד והחזק יותר על פני הקל והחלש יותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במגבלות התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם אפשר שיהיה מהיר - לחילופין, אם אפשר כונן ssd, אז גם נפח של בין 180 ל-250 יה…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.