ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
לשימושים יומיומיים סטנדרטיים - גלישה, מייל, מוזיקה ומסמכים מדי פעם. תקציב נמוך ככל האפשר בלי לרדת לזנות מבחינת ביצועים/טכנולוגיה. קניה באילת אפשרית ואם ההפרש ממש ממש גדול אפשר לשקול קניה בארה"ב + חריטה אבל הייתי מעדיף להמנע מזה. בינתיים ראיתי את ה-VIVOBOOK למיניהם באילת ב-2050-2200 ש"ח בערך: http://ksp.co.il/?select=.268..1483..596.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=VIVO&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כי באמאזון הם עולים ~100$ פחות... אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, כמו הכותרת, מחפש מפרט למחשב נייח עד 7000 שקל למטרת גיימינג לא כולל מקלדת/עכבר/מסך/רמקולים ואם אפשר גם המלצה על חנות באזור תא/הרצליה (והסביבה) אגב המחשב בשביל חבר. תודה רבה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב רב-תכליתי לטווח ארוך לתכנות/גרפיקה (פוטושופ/After Effects/3D MAX)/גיימינג. תקציב: עד 10 אלף למרות שעדיף פחות. מבקש דעות/שינויים מומלצים. שמעתי שכדאי להשתמש בקירור נוזלי ומארז אטום (למניעת כניסת אבק) מאשר שימוש במאווררים - כדאי להחליף ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪615 מארז: באנדל - Core 3000 USB3 + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪700 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪645 קשיח…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
כתבתי חלק אני צריך עזרה אם השאר צריך לוח אם, כרטיס מסך-לגיימינג, זיכרון-8GB 1600Mhz, ב1350 ₪ אפשר לחרוג ב50 ₪ תודה מעבד- Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Box- מחיר-889 ₪ קירור למעבד-Intel Original 1155- מחיר-44 ₪ כונן קשיח - Toshiba 500G 3.5" SATA3- מחיר-271 ₪
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי פה אשמח אם מישהו יעזור לי בהרכבת מחשב נייח (סוףסוף) לאבא שלי לעבודה שלו. השימושים שלו זה בעיקר מיילים, התעסקות עם PDF, המרת סרטים, צפייה בסרטים (הוא מפיץ סרטים- don't ask..) אז חשבתי על זה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589 בנוסף הייתי רוצה להוסיף הארד דיסק מאסיבי, אולי 2TB.. הקטע עם כרטיס המסך המובנה.. צריך לדאוג לגבי זה? הוא אוהב לפתוח הרבה טאבים ותוכנות בו זמנית, הזיכרונות יספיקו? הייתי רוצה שהמחשב הזה יישמר להרבה זמן.. האם הקירור למעבד טוב? הוא נראה מושך אבק.. איזה מארז יתאים? פשוט עם סירקולציה טובה ונוח? הרבה הרבה תודה. זה ממש חשוב!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרת המחשב: אינטרנט, עבודות עם אופיס וקצת מוזיקה. גודל המסך: מעל בין 13-15. משקל: עד 2 קילו. אני מעדיף שהמשקל יבוא על חשבון המסך. הניידות חשובה לי יותר. אורך סוללה: 2-3 שעות. אם אפשר יותר, למה לא. אך שלא יפגע בניידות. (כלומר, שהמשקל ישאר נמוך) צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, בלוטות' גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250GB. אפשר מכני, אך רצוי שתהיה אופציה לחיבור SSD אם בעתיד אני ירצה לשדרג. כונן CD\DVD צורב - כן כונן בלו ריי - אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית?: כן המחשב יקנה בארה"ב במידה וימצא שהמחיר זול יותר. האם בתקציב להכניס מערכת הפעלה ?: רצוי. התקציב - 4000 ש"ח, או 1000$ +-המחשב יקנה בארה"ב אם המחיר יהיה זול יותר שם. (אני יזמין אותו לבית של מכר, והוא יביא לי אותו כשהוא יגיע לאר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ₪ למחשב ועוד 700 ₪ למסך, אי אפשר לקחת מאחד כדי להוסיף לשני.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות חריגה, יכול להיות בעשרות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית וגיימינג כמה שיותר כבד (כמה שאפר להשיג בסכום כזה).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins creed 3 וכו׳. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר זמן מה חוקר על מחשבים בעיקר דרך האינטרנט בעיקר בעקבות העובדה שאני מתכנן לקנות בקיץ הזה מחשב. לאחר זמן מה הגעתי למפרט יותר יציב אבל עדיין לא סופי, המליצו לי לבוא לכאן להראות ולקבל דעות והמלצות. המפרט שלי הוא: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1114 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪47 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪449 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0 כמות: 1 מחיר: ₪243 …
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שווה בערך המחשב הבא: מעבד E8600 ללא לוח וללא זכרון(שניהם לא תקינים) כרטיס מסך GEFORCE 8800GTX 512MB ספק SEASONIC 400W מארז COOLER MASTER 690 צורב DVD SAMSUNG 223 הארד דיסק WD 640GB
-
- 3 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא עד 3000 (אפשר לחרוג קצת) מטרה: גיימינג ועבודה משרדית. זה הכיוון הכללי: מעבד (נראה לי אני סגור על הi5( 8G זיכרון חובה (2X4 או 8 מה שעדיף) מארז פלוס ספק (שיצא זול) כרטיס מסך 660GT או 7870XT (אין לי מושג מה עדיף) לוח אם (באזור ה300 שפשוט יעשה את העבודה) הארד דיסק (SSD 60G רק בשביל המערכת הפעלה ותוכנות) את המחשב הקודם קניתי בTMS והם היו בסדר. אני גר בכפר סבא אבל לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וזול (TMS,RSA,SKYPC,IQPC) תודה רבה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט: מארז:Gigabyte Aurora 570 Black ספק: Corsair 450W קירור למארז -3 מאוררים של זלמן לוח אם: Gigabyte P35 DS3L קירור למעבד: typhoon VX Thermaltake זיכרון- 4 סטיקים של גי'גה כל אחד חברת OCZ דיסק קשיח של 500 ג'יגה של WD הארד דיסק נוסף של 2 טרה שנקנה לפני שנתיים כרטיס מסך: gigabyte 8800GT 512MB 2 כונני דיסקים וכונן דיסקטים שלא קשור לעולם. מסך T220 של סמסונג שנקנה לפני שנתיים בערך. אגב בזמנו המחשב עלה לי 6 וחצי אלף לא כולל מסך אשמח להצעה מחיר על כל המחשב כולו ולא בחלקים. כי ממש אין לי כוח למכור חלק חלק. מעדיף במכה אחת וזהו תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 28.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת אם אני קונה במחיר טוב(מפרט חלקי) מארז lppon a8 מחיר-262 מעבד Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Box מחיר 889 קירור למעבד intel orginal 1155 מחיר 44 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V מחיר 308 דיסק קשיח Toshiba 500G 3.5" SATA3 מחיר 271 2 זכרונות Hynix Original 4GB DDR3 1600 מחיר 272 תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הפרסום בשביל חבר: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן HDD וכונן דסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי סטדנרטי (אינטרנט, סרטים, טיפה הורדות) אבא שלי קיבל את ההצעה הבאה: לוח אם מקורי אינטל מעבד I3-3220 זכרון קינגסון 4G DDR3 דיסק קשיח 500G כרטיס מסך אינטל O/B ספק כוח 550W FAN12 כרטיס רשת O.B 10-100 צורב שחור (?) DVD HP מארז ATX HUNTTEA רשיון ווינדוס 7 כל זה ב-2370 ש"ח האם המחיר סביר? (לי נשמע קצת יקר לדרישות שלנו) האם זה באמת טוב לדרישות או שאפשר להסתפק בפחות? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד לצורך גרפיקה ותוכנות * מטרות המחשב - גרפיקה, תוכנות כמו ilustrator. photoshop , flash וכו.. וכן הורדות וסרטים, ושלא יתקע אלא ילך מהר מאוד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא ממש משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אני לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב - כן, * כונן Bluray - לא יודעת. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יודעת מה ההבדל בין DEL לTOSHIBA אבל מלא אמרו לי שהם לא מרוצים מDELL, אז חשבתי ללכת על TOSHIBA עד 3.900 ש"ח. אני צריכה מעבד i5 ואולי שווה בכל…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, וורד, קצת הורדות, תוכנת אקליפס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא הכרחי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן! גם ווינדוס וגם אופיס, עדיף שיותקן בחנות 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
המפרט נבנה על בסיס הרבה מאוד מפרטים שפורסמו בפורומים כאן ועל סמך ביקורות שונות. התקציב המקורי היה 5K ועלה קצת לאור הדרישות לכן השאלות הוא: ניצול תקציב: ניצול בטווח 4800-5500 שימושים: בניית אפליקציות, תכנות, תלת מימד, עריכת וידאו, בניית אתרים... אוליי גם משחקים... תוכנות: 3dsmax, visual studio, zbrush, photoshop, vegas, premiere etc. מיועד לגיימינג: גם! בין היתר (שימוש בינוני, משחקים חדשים מן הסתם, אין דוגמא ספציפית) מסך ורזולוציה: המחשב אמור לעבוד באופן קבוע עם שני מסכים FHD, עם אופציה עתידית ל-3. ציוד היקפי: אין צורך ממשי, אם יש המלצות מעניינות למסך בין 23" ל32" או מקלדת\עכבר תמיד טוב לשמוע. רמת שקט: רצוי שיהיה שקט ברמה סבירה, 6-7, אך אין צורך ממשי. העדפות שונות: אין העד…
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=core-i7-3770-4&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=75&aff=Zap〈=he נראה שאם מעריכים מחיר של כל חלק וחלק, המחשב יחסית זול. יש פה טריק?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל +עבודה משרדית מאסיבית( 5-6 כרטיסיות אינטרנט+סירטון יוטיוב בו זמנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PORTAL 2 +משחק שאני לא בטוח את שמו (הוא בשביל אחי הקטן) אם אני לא טועה קוראים לו מינקראפט או משהו כזה בכל מקרה הדרישות שלו אמורות להיות יחסית נמוכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה דעתכם.. Case: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6653 Processor: Intel Quad-Core i7 3770k 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray (will be Over Cloacked) Processor Cooling Fan: Scythe JAPAN Mine 2 1155 + 1366 SUPPORT RAM Crosair 16Gb Kit (8G *2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 Hard Disk Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM SSD OCDZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB Graphic Card Gigabyte NVidia 7970 3GB GDDR5 OC (Over Cloacked) Dvd/ RW LG DVD-RW *22 Dual Layer Sata Black Mother Board Gigabyte GA-Z77X-D3H Power …
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך... אשמח לגמור את זה ב-1,200 ש"ח או אפילו פחות, אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (כולל צפייה בסרטוני HD), יישומי OFFICE ו... זהו. בקיצור, שימושים בסיסיים מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, נדרש מפרט מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אהלן, אני אתחיל ואומר שאני מתלבט עדיין האם לרכוש נייד או לא, רוב הזמן המחשב מחובר למסך חיצוני בבית (2311)..אבל אני כן רוצה את האופציה לניידות מדי פעם כשאני יוצא איתו מחוץ לבית..כך שכן חשוב לי המשקל והנוחות אם אני כבר לא הולך על נייח. המחשב שלי כרגע לא מספק אותי מבחינת היכולות שלו, (i3, 4gb ram, ללא SSD) , אני מחפש מחשב לפיתוח (מיעוט מהזמן), גלישה ושימוש כללי וחשבתי כבר לשדרג מחשב כי יש לי הזדמנות למכור את שלי. ראיתי שאפל הוזילו את מחיר ה-MPB עם מסך הרטינה ל1500 דולר, מה דעתכם? אני אומנם לא "באמת" צריך את הרטינה, אך עקב המשקל הנמוך יותר והמחיר שהוא כמו של ה-MPB הרגיל, זה נראה לי כמו עסקה טובה..בעיקרון מבחינת התקציב אני די פתוח, אבל כן רוצה VALUE FOR MONEY. יש הצעות לדגמים…
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, פלוס כמה דברים נלווים ורציתי לדעת כמה אפשר להוציא מהם. אז הנה מחשב 1: מעבד Q6600 לוח אם GIGABYE P35 DS3P זכרון GSKILL 4X1GB DDR2 כרטיס מסך XFX RADEON HD 5850 1GB כרטיס קול Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer PCI Sound Card ספק CORSIAR TX750W כונן קשיח SEAGATE 1TB 7200.12 המארז לא במצב כלכך טוב ובנוסף יש איזה צורב IDE ישן שלדעתי אין טעם להחשיב אותו פה. חוץ מזה כל שאר המחשב במצב טוב ואני משתמש בו והכל עובד כראוי. מחשב 2: מעבד E6500 לוח אם GIGABYTE P31 DS3L כרטיס מסך LEADTEK 8800GT 512MB כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy SE PCI ספק CORSAIR VX 450W המחשב הזה כמו שאפשר לראות הוא לא במצב מלא ולא בשימוש (החלקים מופרדים) הרצתי בדיקה לא מזמן כדי לבדוק שאכן כל הח…
-
- 8 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית ,HD , הורדה , גלישה ,קצת קימפולים ב C ו VHDL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). code composer , matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד, i7, זיכרון 8G\6G, דיסק קשיח 1T, עם כרטיס מסך הכי טוב. גודל מסך 14 או 15.6 אינץ (עדיף 15.6) אני צריכה את הנייד ללימודים שלי + לעבודה. אני רוצה נייד חזק שאוכל להתקין עליו כמה תוכניות תכנות (מטלאב, C++ ..) + שכמה תוכניות ירוצו עליו ברקע במקביל. אחריות עד 3 שנים ! התקציב 5000 - 4000 שח. (* מה דעתכם על מחשב fujitsu? ועל השירות שהחברה נותנת?) אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-