עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין לקנות מחשב נייד... המחיר בכותרת הוא בגלל שאני גר בחו''ל ויש לי גישה לחנויות באירופה, בארצות הברית, איביי וכמובן בארץ..... כמו כן התקציב הוא משוער, חריגות קטנות (עד 100 דולר) בתקציב אפשריות. * מטרות המחשב: בעיקר סרטים וסדרות (לרוב באיכות גבוהה- המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI אם זה משנה משהו...) עבודות משרדיות , משחקים קלים (משחקי פייסבוק, NBA ברזולוציה בינונית וכו'...) * גודל המסך: 15.6 אופטימלי בשבילי המלצות אחרות יתקבלו בברכה, מט או מבריק לא משנה לי, הלפטופ הנוכחי שלי מבריק ואני מסתדר איתו מצויין * רזולוציית המסך: שוב הנוכחי שלי הוא- 1366x768 ומצויין לי אבל שוב, פתוח להצעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מיקלדת הכוללת numpad -חייב * משקל רצוי: כמה שפחות יות…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ohad46v,

1. התקציב המקסימלי למחשב הוא 9000 ש"ח רצוי לחסוך 2. השימוש של המחשב הוא משחקים כמו football manager world of warcraft simcity 5 וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד שימוש רציף בתוכנות של מוסיקה כגון ווינאמפ ותוכנות הודרה כגון utorrent חיבור הכרטיס מסך ל 2 מסכים שאחד זה טלווזיה 3D לצפייה בסרטי 3D דרך המחשב חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק תוך כדי שעובד ברקע אקספולורר פתוח תוכנות הורדה ומשחקים 3.אין צורך בציוד היקפי 4.אין צורך לא בכרטיס קול ולא בארדיסק 5.חשיבות השקט של המחשב היא בין 7 ל 10 6.OC מתוכנן בעתיד 7.יש צורך לכלול במפרט ווינדוס 8 64 ביט 8.הכוונה שלי היא לרכוש את המחשב מרשת KSP באשדוד 9.רוצה מחשב חזק שלא יצטרך שדרוג בקרוב זה המפרט הלא מאוזן שהרכבתי אשמח שתתכנו וגם תסבירו …

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. יש לי את המחשב הנייד הזה asus vivobook s550cm עכשיו יש לי שני כרטיסי מסך במחשב אחד מובנה ntel hd 4000 וכרטיס מסך נוסף gt635m הקטע הוא שהמחשב מזהה את הכרטיס מסך המובנה , ניסיתי להכנס לביוס לבטל אותו אבל אין הגדרה כזאת בביוס . עזרתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המפרט הקיים: לוח אם: GA-PH67A-D3-B3 GIGABYTE (הלוח אם חדש, הוחלף באחריות לאחר ש-H67MA-E35 B3 של MSI שבק חיים) מעבד: 3.1GHZ 6MB I5 1155 QUAD 2400 ספק כח: 12CM A PFC LITEPOWER 600W THERMALTAKE זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ (יש 2 יחידות) כ. מסך: NVIDIA 560GTX 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח - כלשהו (מעוניין להחליף כך או אחרת) בגדול אני מעוניין בשדרוג TUNE-UP, שיהיה קצת מהיר יותר, קצת חזק יותר ושירגיש חדש. אין איזשהו שימוש מאסיבי מבחינת גיימינג ותוכנות ADOBY נכון לעכשיו. מה שכן, אני מוריד ומעלה נפחים מאוד גדולים - בעיקר דרך טורנטים. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 - 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הבאים: * מטרות המחשב? - צפייה מרובה בסרטים וסדרות, תכנות C# JAVA, שימוש ב visual studio , עבודה בתוכנה adobe disner (פוטושופ), עריכה בSONY VEGAS , טיפונת משחקים לא משהו רציני fifa, BTF3 * גודל המסך? - מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? - 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, אין לי דרישות ספציפיות בנושא זה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - bluetooth, HDMI * גודל מינימלי לכונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן Bluray? צורב Bluray? - כונן אופטי כלו…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , אם זה הבדל משמעותי , אז אשמח לניצול החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FARCRY 3 , CRYSIS 3 , GTA V , GTA IV , NFS:MW 2012 , METRO 2033 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zinger777,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב שייעודו הוא להריץ בצורה טובה את תוכנת הסימטרון. את דרישות התוכנה ניתן לראות פה: http://www.cimatron.com/SIP_STORAGE/FILES/5/3395.pdf השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימטרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סימטרון - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. שלום לכולם, אני סטודנט לתואר שני, עד עכשיו היה לי מחשב דל inspiron 1520 שאני מרוצה ממנו עד הגג, אך נהיה לי כבד לסחוב אותו לאחרונה, לכן אני מחפש מחשב קל וחדש. מה שאני הולך להריץ עליו זה לרוב מטלב, אופיס, אינטרנט, לא משהו מאוד כבד (מעדיף שיהיה עם I5) בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה קל, ויחזיק הרבה זמן סוללה, אלו המרכיבים המרכזיים בבחירה שלי. התקציב שלי נע סביבות 4000 הסתכלתי על כל מיני מחשבים, בעיקר על Dell vostro 3360, inspiron 13z וגם של אסוס vivobook ו- zen למינהם שמקבילים למפרטים. יש איזה המלצה מבינהם? (אני מאוד אוהב את דל עקב הניסיון שלי איתם) גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - קל, פחות מ-2 קילו, אפילו פחות מ1.8 * זיכרון- לפחות 4GB, עם אפשרות להרחיב * האם נדרש זמן סו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by דן,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חדש לחלוטין לא הופעל עדיין מחשב נייד מיני asus 1015peg חדש לחלוטין ליצירת קשר 0527639489 במחיר טוב[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. ערב טוב יש ברשותי כרטיס מסך Quadro 2000 של חברת PNY בקושי היה בשימוש - עם כל האביזרים שלו בקופסא מקורית וכ'ו- ממש כמו חדש . איזה מחיר הגיוני לדרוש בעבור הכרטיס הזה - בזמנו נקנה ב 2100 ש"ח . תודה

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  11. שלום חברים. אשמח מאוד אם תמליצו לי על מפרט איכותי למחשב שעיקר ייעודו ישמש בחדר הקלטות. אין צורך בכרטיס מסך או כרטיס קול ייעודיים (יש כרטיס קול) לפחות 2 טרה הארד דיסק מעבד חזק וזכרון מספיק מארז איכותי ווינדוס 7 והכי חשוב, שהוא יהיה שקט עד כמה שניתן (כדי שלא יהיה רעש מאווררים בהקלטה) תקציב: עד 4,000 ש"ח הנה המידע המלא לפי השאלון: מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמובן :-) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות בחדר אולפן מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  12. בתחילת השבוע נגנב לי המחשב ולכן התחלתי לחשוב על מחשב חדש המחשב הקודם שלי היה נייד שעשה עבודה מעולה גם עם משחקים וגם עם תוכנות photoshop, lightroom, vegas והמחשב החדש שלי מתוכנן להיות נייח שגם יעמוד בכל הדרישות ואפילו מעבר כרגע בניתי סקיצה ראשונית של המחשב מבוסס על אחד המפרטים המומלצים עם קצת שינויים עד 5000 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות לעריכה גראפית שמתאימות לצלמים כגון פוטושופ ולייטרום, אני לא מתעסק בתלת מימד ורנדורים כבדים המחשב צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים החדשים על גראפיקה גבוהה עדיפות כמובן למקסימלית ושיחזיק לי מעמד לעוד מספר שנים לא מועט לא דרוש ציוד נלווה למחשב רק המחשב עצמו אני גר באזור נתניה-חדרה והתכנון היה להרכיס את המחשב בKSP ולכן הכרטיס מסך מהחברה הזו …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA,BF3,BD2,GW,FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. Started by Zinger777,

שלום, אשמח לדעת מה שוויו של המפרט כשלם וכרכיבים בודדים (קניתי אותו לפני 3 שנים ואין אחריות כבר) מפרט: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 (4 ליבות 3GHZ) כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL HD 1TB 7200 RPM של סיגייט 32 MB צורב DVD של סוני (X24) ספק550W של צ'יפטק מארז GAMMA של NZXT כרטיס PCI שנותן עוד 2 כניסות USB כרטיס PCI של D-LINK לאינטרנט אלחוטי (לא זוכר בדיוק דגם) תודה מראש, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by nerya40,

אני צריך מחשב בעיקר לשימוש לאינטרנט, משחקים, סרטים וכו' עכשיו ראיתי את המחשב Dell Inspiron 17R ב- 4000 ש"ח, משתלם לקנות אותו ? זה המפרט שלו: מעבד: Intel® Core i7-3517U Processor, 1.9GHz - up to 3.0 GHz, 3MB Cache זיכרון: 8GB DDR3 1600Mhz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח: 1TB (5400 Rpm) תצוגה: 17.3 FHD (1080p) WLED with Truelife (1920x1080) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ HD 8730M 2GB מערכת הפעלה: Windows 8 64Bit (Heb) משקל: Starting weight of 6.02 lbs (2.73 kg) with 6-cell/65 WHr battery סוללה: 6-cell 65WHr Li-Ion Battery אחריות: 3 שנות אחריות באתר הלקוח ע''י DELL, טלפון: 1-809-444-688 קישור למוצר: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132.&list=1&sort=3&glis…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by talhill,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג Nvidia geforce 635m או radeon hd 7670m? לפי מה שהבנתי, ואולי אני טועה ה - Nvidia geforce 635m אמור להיות יותר טוב אבל לפי מה שראיתי ביוטיוב ה radeon hd 7670m הריץ משחקים יותר טוב ממנו כמו למשל battlefield 3 על ultra.תודה לעוזרים </blockquote>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  18. זה המפרט שבניתי ב-tms.co.il: יש משהו שהוא deal breaker במפרט? [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD FX-4100B Bulldozer 3.6Ghz 95Watt 4 Core AM3+ BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪398 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-970A-D3[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪494 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by CHIVI,

יש לי מחשב נובו, דגם T5750 והזיכרון הפנימי 1GB ומעבד 2 GHz ושאלתי היא : מה זה REJUVENATE MY SYSTEM האם זה במקום פירמוט (מדובר במחשב נייד לנובו שיש בתוכו תוכנת עזר להגנת המחשב) ? תודה לעונים לשאלתי... צבי.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. שלום שלום, מחפש מחפש לצורכי עבודה של איש מכירות, שנמצא הרבה בתנועה ובטיסות. אין תוכנות מיוחדות מעבר לאופיס (ותוכנת בקרה שמתחברת בקליינט). אבל חשוב שהמחשב יטוס. שלא יתקע פתאום באמצע פרזנטציה. שיהיה אמין ויפה גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - צריך להיות קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כן. כמה שניתן. לטיסות ארוכות וכו. 6-7 שעות צפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA HDMIוכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - גודל מינ 500. עדיפות לכונן מהיר או שילוב. שוב שהמחשב יטוס * כונן CD/DVD? צורב? - לא חייב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

21. Started by AAvihayD,

שלום, יש לי מחשב שהוא קצת ישן די מהיר אבל ישן ואני לא ממש מצליח להריץ משחקים כמו CS:GO וכאלה זאת אומרת מריץ אבל על הגדרות מאוד נמוכות ועל 30-40 FPS.. Geforce 9300 GE Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.69 GHz Ram 2.00 GB אני רוצה להריץ את המשחקים האלה על הגדרות בינוניות ועם FPS של לפחות 70-80.. התקציב שלי הוא: כמה שצריך להשקיע בשביל מה שרשמתי פה^^

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  22. שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח. אני "מסתובב כל הזמן" ולא בהכרח נמצא במשרד ולכן חשוב לי משקל נמוך מסך של 12 אינטש' וזמן סוללה ארוך. מטרות המחשב? - סטנדרטי, אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך - 12 אינטש' * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * כונן קשיח - ssd + דיסק רגיל * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - נדרשת אחריות בינלאומית רחבה. אני נוסע הרבה לחו"ל ולוקח את המחשב איתי, כך שאם הוא מתקלקל שאפשר יהיה לתקנו בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן תודה

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  23. שלום כשקונים מחשב נייד, יש אפשרות לקנות אותו בלי מערכת הפעלה. (מגיע עם "FreeDOS") האם יש אפשרות לקנות את Windows 7 מאיזה מקום במחיר זול? (למשל, רשיון משומש של עסק שהפסיק להשתמש ב-Windows 7, ומוכר את הרשיון עבורה למישהו אחר?) אודה לכל מי שיכול לחדד את הנושא, והאם זה יוצא עדיף או לא, מבחינת מחיר. תודה card

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by eldad82,

היי בניתי את המפרט הזה http://www.tms.co.il/preview/spec/7f4ysh86 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע ממש . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב ש…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  25. שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של חברת COMPAQ מדגם CQ60. לפני מספר ימים, נשרף המטען של המחשב ויצא מכלל שימוש. ניגשתי למעבדת המחשבים הקרובה לביתי. מכיוון שמטען מקורי לא היה במלאי, הציע לי איש המעבדה לרכוש מטען אוניברסלי. נתנוי הכניסה עפ"י היצרן והמטען המקורי הם: 19V 4.47A בעוד שהספק האוניברסלי מוציא: 19V אבל ב6A. כשציינתי עובדה זו בפני איש המעבדה, הוא טען שההבדל בזרם הכניסה לא יגרום לשום נזק למחשב והוא אף עדיף מאשר במטען המקורי. האם הוא צודק? האם יהיה בטוח להשתמש במטען האוניבסרלי במחשב זה? תודה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים