ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש עומד להיוולד , אבל אני עדיין עובד על ה"דנ"א" שלו ???. נתון שאשמח אם תקחו בחשבון קשור לעובדה שעיקר השימוש המשחקי שלי במחשב סובב סביב MMO בשם Eve Online. אחד הדברים הידועים ביותר לגביו הוא שהוא מאד אוהב לכתוב, והרבה, לזכרון, ולא רק לנדיף. למיטב הבנתי כונן SSD משפר מאד את הביצועים של הקליינט. אין ספק שכרטיס מסך אמור להיות אחד החלקים היקרים, אם לא היקר במפרט הזה, וזה בסדר. עם זאת, אם יש "פשרת" SLI אני מוכן להקשיב. למרות שהשמשחק אינו תומך ב-dual screen אני מתעתד לשחק על המחשב עם יותר מקליינט אחד (Dual accounting). לצורך העניין יש לי כבר מסך אחד שרכשתי לפני פחות מחודש - "24 של LG. עם זאת, אני מעוניין במסך נוסף בגודל דומה. למעשה, אני מעוניין בשני מפרטים - האחד הוא מע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב!. ברצוני לבקש חוות דעת על מחשב שאני מתכוון לקנות אותו ולכן שאני שואל את דעתכם לפני ההזמנה. המפרט הוא כזה. DELL STUDIO 1558 I5 מעבד I5-540M 2.53GHZ TOORBOBOOST 3.06GHZ 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1080*1920 FULL HD ATI 4570 512MB BACKLIT מקלדת עם תאורה אחורית ! (תוספת של 100 שקל) והפרטים הנוספים INTEL 6200 N WIRELESS DEL 365 BLUETOOTH רשת10-100-1000, HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. משקל 2.5 אחריות - שנתיים דל בינלאומית.מחיר סופי - 4700 שקלים. מציין שאת המחשב אני קונה בקוריאה. והמחיר הנקוב הוא לאחר ההמרה משקל קוריאני לשקלים. מבקש לדעתכם, האם שווה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להרכיב קופסא בלבד ללא ציוד היקפי. יש לי מסך 19" של BENQ. זה המפרט שאני מתכוון לקנות מה דעתכם? מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 לוח אם: GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרון: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך: Zotac 8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: On Board 5.1 Channel Audio צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשת: Wired Products On Board 10/100/1000 מארז: HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12c…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום : אני מעוניין לקבל עזרה בקשר למפרט אשר קיבלתי - למחשב המשמש בעיקר תחנת עבודה - מול שרת - העובד 24 שעות ביממה ללא הפסקה באזור חם יחסית - בנגב . כמו כן במהלך היום המחשב משמש לצפיה בסרטים . משחקים קלים . גלישה באינטרנט תוך כדי עבודה רציפה עם תוכנות עבודה של (SAP) בשליטה מרחוק . המפרט : לוח אם של : INTEL G 41 . מעבד של: G 11 FANּ+ INTEL CORE 2 DUO E6500.ו מארז של :THERMALTAKE WINK--THERMALTAKE 470 - זיכרון : 3G M DDR2 .-- KINGSTON . דיסק קשיח 2 יחידות של : W D 320 G כל אחד. כרטיס מסך : G FORCE 8400 ּ כרטיס רשת 10-100 NET CARD. ( השאר מסביב קיים ) חשוב מאוד נושא של קירור ומאווררים. אשמח לשמוע הצעות לשיפורים - המחיר עד 2400 ש"ח +- ( עובד עם מערכת הפעלה XP- PRO)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוקה דחוף לעזרתכם... אז ככה..המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה,בתוכנות כמו MATLAB וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1.מעבד חזק ומהיר 2. משקל קל שאפשר לשאת 3.מחיר 4. זמן סוללה. כל שאר הנתונים ממש לא חשובים לי. * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גלשתי היום במחשב עם מסך מבריק ושמתי לב שהתמונה חיוורת/צבעים חלשים, אבל כשהזזתי את המסך מילימטר אחורה התמונה הייתה הרבה יותר טובה ,כשהזזתי את המסך מילימטר קדימה שוב התמונה חיוורת. האם זה כך בגלל שהמסך מבריק ? האם זה כך בכל המסכים המבריקים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 Intel Core I7 950 3.06 GHz 45nm - TRAY 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 1 GIGABYTE GA-X58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1 3x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 1 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1 NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU 1 seasonic s12ii 620w psu מה אנחנו להגיד?! שבוע טוב... =]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס אינטרנט עריכה בפוטושופ (באופן חובבני) מוזיקה וסרטים, המחשב נקנה בעקבות התחלת לימודים במכללה * גודל המסך?15.6 בעיקרון אבל אפשר גם פחות, עד 14 * משקל רצוי? בין 2 ל-3 כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן של שלוש שעות ברצף בדרך חוצמזה קצת יותר או קצת פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וכל יציאה נוספת תבורך (קורא כרטיסים,ESATA וכו' * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אבל מעדיף DELL או HP פתוח לכל שאר החברות כמובן תודה לכל מי שמשקיע מזמנו לעזור !!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לשמוע הצעות למחשב שמיועד בעיקר לתוכנות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין ועוד) ולפעמים תוכנות כמו פריימייר ודומיו ועוד יותר לפעמים משחקים כדוגמת COD ודומיו.. חשוב לי שיהיה לוח עם תמיכה בUSB3 (אם כבר אז כבר) וגם תמיכה בכרטיסי PCI-E (יותר מאחד..) עוד דבר שחשוב, הארד דיסק בנפח גבוה. שיתן ביצועים טובים לעבודה 24 שעות עם המחשב. הטופס מהנעוץ: . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב, אפילו חריגה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כל מה שמצוין בדוגמא א) יש לציין את התוכנות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי שגר בארצות הברית זכה בתחרות במחשב ALIENWARE M11X. הוא אמר לי שהוא לא צריך אותו, ושלח לי אותו בלי הקופסה, רק הדיסקים, חוברות והמחשב עצמו. הנה המפרט של המחשב Overclockable Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED 1.3MP Web Cam Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz 320GB SATAII 7,200RPM 1 Year Basic Service Plan בכמה אני יכול למכור??
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית חושפת את המחשב הנייד האולטרה-זול שלה, שיעלה 170 דולר בלבד בגירסת 11 אינץ ו-200 דולר בגירסת 14 אינץ. מהפכה או סתם חיקוי מיותר לכרומבוקים? כנסו ותשפטו לכתבה: http://hwzone.co.il/היכרות-רשמית-עם-ה-acer-cloudbook-נייד-החלונות-הזול/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד בלבד למפרט זהה שיתאים לזה אך עם רכיבים מעודכנים של היום. איזה לוח אם מומלץ? מה לגבי המעבד? האם הזכרונות יתאימו ללוח החדש? הכרטיס מסך עדיין רלוונטי להיום? אני שוקל גם אפשרות לשנמך אל מעבד i5 אשמח לדעת כמה זה יוזיל במחיר אני צריך את המחשב עבור פוטושופ, עריכת וידיאו קלה ולרוב גלישה עם הרבה חלונות פתוחים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצלב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מעת בעיקר נגים עם זה יהיה עבור 16GB RAM 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפיה בHDא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14 anti glare-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות עריכה כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. ככל הנראה אני יהיה באילת עוד כשבועיים וחושב לקנות מחשב שמה עקב חוסר מע"מ. כלומר באזור 9,500 ש"ח מחוץ לאילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עיצוב והדמיית מודלים 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) נכון לעכשיו - solidworks. ייתכן תוכנות כגון מאיה, וסימולציות למניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. . לדוגמ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב להורדות וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 וכן אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות של סרטים וסדרות וצפייה באיכות גבוהה (4k) בטלוויזה, גם עם כבל hdmi וגם סטרימיניג לchromecast עם תוכנות כמו videostream 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כרטיסי ראם ישנים של 2 GB ועוד 2 מלפטופ ישן עם מתאמים למחשב נייח של 4 GB, אבל אפשר חדש ואוסיף 5. ע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי בפייסבוק שמוכרים מחשב גיימינג. מדובר במחשב מורכב עם חלקים חדשים. כרטיס המסך מחודש - עבר בדיקה וטיפול במעבדת היצרן (ניקוי/החלפת מאווררים תקולים) האם לדעתכם שווה? המחיר הוא 3000 ש"ח. מעבד - 3 שנות אחריות - Intel Core i5-9400F Coffee Lake 6-Core CPU לוח אם - 3 שנות אחריות - GIGABYTE B365M H Micro ATX Motherboard קירור - 3 שנות אחריות - be quiet! PURE ROCK SLIM 120W TDP CPU Cooler זכרון - 3 שנות אחריות - HyperX Fury 16GB (2 x 8GB) DDR4 2666MHz CL16 Black Memory כונן קשיח - 3 שנות אחריות - Crucial BX500 2.5" 480GB SATA III 3D NAND SSD כרטיס מסך - 16 חודשי אחריות - GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming GV-N1070G1 GAMING-8GD ספק כח - 3 שנות אחרי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בביקורי הקרוב באילת. להלן תשובות מכווינות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במותגים, פחות בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים ספציפיים שאינם עתירי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, Stellaris -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קודם כל זה המפרט שלי: כרטיס מסך:GTX 770 מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3033 MHz (23 x 132) 16 זיכרון ראם לוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ספק כוח נוכחי: 600W אני מחפש ספק כוח חדש כי מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ונראלי זה בגלל שהוא לא מקבל מספיק זרם מהספק. אז צריך להחליף. ואני מחפש SSD כי שמעתי לפני כמה זמן שזה ממש טוב אז אשמח גם להחליף. בבקשה תציעו לי גם ספק וגם כונן SSD טוב. תקציב: לכונן- עד 600 לספק- עד 800. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד איכותי לסטודנטית לעיצוב לקראת סוף לימודיה (שנה אחרונה לתואר) המחשב אמור להריץ תוכנות כמו autocad, sketchup+vray, 3dmax, photoshop, arcplus עם רינדורים דיי כבדים.. מנסיון כרגע יש לנו בבית מחשב נייח עם מעבד I5 וכרטיס מסך של AMD , ו8 ג'יגה של זיכרון פנימי (הדגמים המדויקים לא ידועים לי כרגע) , המחשב בן שנה וחצי בגדול, הרינדורים וכלל התוכנות עובדות מאוד לאט לרוב * גודל המסך? 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ברור לי שזה דרישה מוגזמת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות * Bluetooth? לא קריטי אבל יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני רוצה למכור את המחשב הנייד שלי.. יש לו אחריות לעוד כמעט שנתיים בערך, המחשב ללא שריטה. מפרט: מעבד: i7 3520M זכרון: 12GB HDD: ראשי 500GB 7200 מסך: 14׳ (HD+ (1600/900 Windows 7 Pro אפשרי לקבל את המחשב גם עם CADY http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5430-Notebook.81765.0.html http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=826388 מה אתם חושבים... בכמה אני יכול לנסות למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב , אין לי שמץ של מושג בלאפטופים אני בקטע של מחשב ביתי בלבד . בכל מקרה , מישהו הציע לי מחשב נייד , ב400 שקל. כל מה שהוא יודע עליו כרגע , זה שזה פנטיום 3 , (מעל 1000 מגה הרץ , לא יודע עד כמה מעל....) 256 זכרון , 40 גי'גה הרד דיסק. וכרטיס מסך אתם יודעים , הכי מעפן שיש... לא משהו שמיועד למשחקים בכל מקרה , מן הסתם שמבחינת המחיר זה משתלם.. אבל בכל זאת יש לי מספר שאלות , אממ מחשב כזה , מסוגל להפעיל משחקים בצורה סבירה? יש למישהו כאן מחשב עם מפרט זהה , ויכול לתת לי פחות או יותר דוגמא למשחקים שרצים נורמלי ולמשחקים שבקושי זזים? (אני לא מצפה ליותר מידי , כן ?) אממ , במחשב נייד , אפשר להוסיף זכרון כמו במחשב רגיל? או שזה כרטיס? או שאי אפשר לשדרג את הזכרון? בעבודה מאומצת... כמה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Computer that will move fast, mostly for internet and writing use, games included too ofcrouse but in low usement. the budget is 2000 not more. including LCD "17 and optical mouse+keyboard+case. The case wont have to be something special, something ordinary. Thanks.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-