עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=466525&prodTypeId=321957&prodSeriesId=453246&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228 האם אפשרי לשים WIN 7 על הלפטופ הזה? מה המערכת הכי קלה שרפשר לשים על המחשב הנל? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אשמח לקבלת המלצה בעבור מפרט למחשב נייד. תקציב עד 2800 ש"ח מעבד I5 מהדור השלישי, זיכרון 8GB . * מטרות המחשב: עבודה על תוכנת אוטוקאד 2012 , גלישה , צפיה . * גודל המסך 15.6 אינצ' * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500 * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא , אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי חברה שהשירות ואחריות שלה טוב.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני מחפש נייד עם מעבד אינטל דור 3 Ivy Bridge לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ותוכנת ניהול עסקים אני מחפש מעבד i5 מסך 15.6 אינץ תקציב עד 3300 שח לא בטוח לגבי כמות הזכרון המומלצת כיום, ואיזה עוד אפשרויות קיימות? מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  4. Started by zniibidl,

לילה טוב לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם U36s ועכשיו פתאום המקשים מגיבים לי כאילו ה-FN לחוץ קבוע, וכדי לקבל אותיות אני צריך ללחוץ על ה-FN, אחרת זה נותן לי את מה שאמור להיות המשני. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, לא עזר. מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by mazinya,

הרכבתי מפרט לשדרוג המחשב הקיים. אנ מעוניין להוציא סביבות 2000 ש"ח. כלומר אם צריך לחרוג קצת אין בעיה. החלקים שנלקחים מהמחשב הישן הם: המארז ANTEC 300, כונן דיסקים, כרטיס מסך HD6850 וספק כוח CORSAIR VX450 המטרה זה גלישה עם הרבה חלונות פתוחים בו זמנית, עבודה עם מסמכים וגיימינג בינוני - כבד ואין שום כוונה לבצע OC זה המפרט הסופי שאני מעוניין בו: ntel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎ Gigabyte GA-B75M-D3V Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ‎ Corsair Value 4GBX2 DDR3 1600MHz Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX סה"כ יוצא 1950 ש"ח השאלות הן 1. האם יש התאמה בין החלקים? 2. האם הלוח אם יספיק או שעדיף ללכת על ה H77 שקצת יקר יותר? 3. הספק שלי איכותי, אך …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תעזרו לחייל חביב לקנות לפטופ שיעזור לו להעביר את השנה וקצת האחרונות בסבבה בין פגז לפגז המחשב ישמש בעיקר ל Football Manager ולסרטים. מה שחשוב לי מבחינת חומרה זה מעבד I3 ו- 4 ג'יגה זיכרון. עדיף מעבד מהסדרה החדשה עם הכרטיס גרפי המובנה החזק יחסית (4000 אם אינני טועה). גודל מסך לא קריטי, אני אסתדר עם 15.6. הארד דיסק של 500 ג'יגה יספיק בהחלט. אין צורך במערכת הפעלה למרות שאם יש דגם שכולל אותה בתקציב - אז למה לא. אין צורך בצורב DVD. עכשיו לחלק החשוב באמת - יכול להיות שהוא יזכה להתעללות ומכות מזדמנות. אם ידוע על דגם יחסית יותר עמיד מהאחרים - זה יותר חשוב לי מכל מה שכתוב למעלה. זמן סוללה גם משחק תפקיד דיי חשוב. כמו כן הייתי מעדיף ללכת על פירמה מוכרת כמו דל או אסוס ולהימנע…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  7. שלום כשקונים מחשב נייד, יש אפשרות לקנות אותו בלי מערכת הפעלה. (מגיע עם "FreeDOS") האם יש אפשרות לקנות את Windows 7 מאיזה מקום במחיר זול? (למשל, רשיון משומש של עסק שהפסיק להשתמש ב-Windows 7, ומוכר את הרשיון עבורה למישהו אחר?) אודה לכל מי שיכול לחדד את הנושא, והאם זה יוצא עדיף או לא, מבחינת מחיר. תודה card

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by eldad82,

היי בניתי את המפרט הזה http://www.tms.co.il/preview/spec/7f4ysh86 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע ממש . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב ש…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ... ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה. המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה) המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט. אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא) אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה... המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by OmriTeram,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, מוסיקה, סרטים. לא בשביל משחקים (בשביל זה יש PS3 ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  11. שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של חברת COMPAQ מדגם CQ60. לפני מספר ימים, נשרף המטען של המחשב ויצא מכלל שימוש. ניגשתי למעבדת המחשבים הקרובה לביתי. מכיוון שמטען מקורי לא היה במלאי, הציע לי איש המעבדה לרכוש מטען אוניברסלי. נתנוי הכניסה עפ"י היצרן והמטען המקורי הם: 19V 4.47A בעוד שהספק האוניברסלי מוציא: 19V אבל ב6A. כשציינתי עובדה זו בפני איש המעבדה, הוא טען שההבדל בזרם הכניסה לא יגרום לשום נזק למחשב והוא אף עדיף מאשר במטען המקורי. האם הוא צודק? האם יהיה בטוח להשתמש במטען האוניבסרלי במחשב זה? תודה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז ככה החלטתי לרכוש את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=18507 אני מחפש במחשב נייד מעבד i7 אפשרו להרחבת ראם מעבר ל4 וכרטיס מסך נאה שיספק אותי מבחינת משחקים כמו pes fifa nba simcity על רמה דיי גבוהה מעבר לכך המחשב הוא לסטודנט , סרטים אינטרנט מסמכים. בנוסף מאוד חשוב לי מסך טאץ . אחרי הלבטים הרבים החלטתי להסגר על המחשב הזה מכיוון שהוא באמת כולל את כל האופציות האלו . התקציב הוא 4600 . הדבר האחרון שהציק לי זה היה שהמסך הוא (1366x768) ולא 1080P אבל לאחר בירור דיי מקיף באינטרנט הבנתי שלמסך 15 אינץ אין הבדל שנראה לעין משמעותי ועל כן עדיין מיוצרים מחשבים חדשים עם רזולציה של 720P . בנוסף לכך המסך הוא איכותי . אז זהו דעתכם אנשים ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2500,לנסות לחסוך ולא לחרוג 2. מה שימושי המחשב אינטרנט, צפיה ב-HD, תכנות, VMWARE 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HDD לא חובה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מירושלים 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). עדיף 8 גיגה זכרון, שהמחשב(מארז) יהיה קטן ככל האפשר, שתי יציא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסבא וסבתא שלי. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט, אולי קצת youtube, ועיבוד תמלילים. תקציב : 1500 - 2000 ש"ח גודל מסך רצוי : 15" משקל רצוי : עדיפות למשהו שישקול פחות מ 2.5KG למרות שזה לא קריטריון עיקרי. זמן סוללה לא חשוב כלל. יציאות מיוחדות : מומלץ שתהיה יציאת composite לחיבור לטלויזית CRT. אני יודע שהיציאה כבר מיושנת ולא קיימת ברוב המחשבים, אבל אם יש אפשרות אז זה עדיף. כונן קשיח : לא חשוב. כונן DVD : מומלץ. מערכת הפעלה : מעדיף ללא windows אם זה יוריד את מחיר המחשב. מקלדת: אם קיימת אפשרות למקשים ברוסית ועברית זה יהיה טוב, אם לא אני פשוט אקנה מדבקות. לגבי שאר החומרה, הכי בסיסית שיש תספיק לדעתי. קונה בארץ, אין בעיה להזמין מחנות מרוחקת. תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לאמא שלי. 1. תקציב היעד הוא עד 3,000 ש"ח, רצוי לחסוך. 2. לעבודות משרדיות (אינטרנט, סוליטר וטיפה אופיס). 3. גדול מסך בין 15-17 אינצ' 4. נדרש צורב DVD המחשב מתוכנן להיות נייח כך שמשקל וחיי סוללה לא קריטיים. לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. זה המחשב: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1INEE1D1ED הדרישות שלי הם בגדול: סרטים, מוזיקה, אינטרנט, משחקים לא כבדים מדי, ובעיקר לפנאי. התקציב הוא זהה למחשב הזה. משהו כמו 4,000 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תעזרו לי, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. הי! מה דעתכם על המפרט הבא בסכום 1490 שח? השימוש הוא כאמור ביתי (סרטים, קצת הורדות, גלישה) ומעט תיכנות (אקליפס, אולי בעתיד ויזואל סטודיו) מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core™ i3 3220 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX R2.0 / Intel H61HOכרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחSeagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG/Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24מאיץ גרפימאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2500 תודה!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. יש מחשב ביתי שהפסיק לעבוד ובעל לא רוצה להשקיע בו ואומר שרוצה חדש מורכב במקום, עם מערכת הפעלה, ללא מסך אך תקציב הוא בערך 1000 ש"ח. מחשב אמור להיות למטרות פשוטות כמו גלישה באינטרנט, קריאת דואר אלקטרוני, קריאה קבצי PDF וכו'. ב-KSP מצאתי מפרט זה שעולה על 1200 ש"ח אולם בהתחשב שיש כבר דיסק קשיח 80GB SATA-3, יש כונן DVD, יש מעבד אינטל G640 ויש מארז למה לקנות הכל מחדש? ראיתי ש-KSP מציעים הרכבה ב-1 ש"ח והתקנת חלונות ב-1 ש"ח בתנאי שמחשב נקנה אצלהם. אפשר לראות תמונה של תנאים שלהם מצ"ב. אני לא מבין דבר אחד - הרכבה והתקנה שהם ב-1 ש"ח זה בתנאי שכל החלקים נרכשים או מפרט מוכן של מחשב? האם כדי במרה שלי לרכוש כל חלק בנפרד ואז להוסיף חלקים שיש ממחשב קודם או לתת להרכיב מחשב ל-KSP ולהתקין חלו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Styx,

קיבלתי במתנה שתי זיכרונות ורציתי לדעת אם הם מתאימים למחשב הנייד שלי ואם זה מתאים איך אני מרכיב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Enable,

המפרט של המחשב שלי הוא e8400 asus p5k epu hd6850 5gb ram ddr 2 thermaltake 500w אני מעוניין לשדרג את המעבד, הלוח , הכרטיס מסך , הזכרונות ואם אפשרי אז להוסיף גם כונן SSD. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GW2/BF3 והמשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. חשיבות: כרטיס מסך NVIDIA 630M ומעלה. מעבד I7 IVY BRIDGE מרובע ליבות עם לפחות 2 גיגה הרץ. עדיפות: 12 גיגה זיכרון (אם לא נכנס בתקציב אז 8 גיגה). חלונות 7 (אם אין, אז 8). הארד דיסק היברידי של 500 על 32 גיגה. גודל מסך 15" ומטה. --- אשמח לשמוע דעות לגבי אילו דגמים מכמה חברות מומלצות לניידים כאלו.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש מחשב חדש לבית, רוב השימוש יהיה ביתי: בד"כ יהיה פתוח רק אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), ביטורנט ומוזיקה אבל לפעמים אני רוצה לעבוד עם תוכנות עריכה גרפית, עריכת וידאו ועריכת סאונד. אף פעם השימוש בהן לא יהיה בו זמנית כך שאין צורך במעבד מקצועי או זיכרון מוגדל. כמו כן השימוש הוא חובבני ורנדומלי- לא צריך את הכרטיס סאונד וגרפיקה הכי טובים, מספיק שיוכלו להריץ פרמייר וקיובייס חלק ולהפיק תוצאות טובות. לא צריך שהמחשב יוכל להפעיל משחקים ולא צריך ציוד היקפי. חשוב מאוד שיהיה שקט. דיסק קשיח: טרה בייט. עדיף מאייבורי (צמוד לבית שלי.. אלא אם באמת יש אותו מפרט במחיר זול בהרבה במקום אחר) ועם אינטל בונוס: כולל ווינדוס 7 או 8 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by Mike4Gaming,

אהלן אני מחפש מחשב נייד למוזיקה ולDJ בלבד אני הולך להשתמש בתוכנה VIRTUAL DJ או SEARTO או TRAKTOR ולאחסן במחשב אך ורק מוזיקה , עדיף סוללה חזקה שתספיק ליותר זמן ולפחות ל 500GB כונן , ומסך בגודל 15.6 אינץ התקציב הוא עד 2200 ש"ח ושהיה WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מחשב לחבר, מעוניין לבזבז כמה שפחות (חייל) לא הולך לשחק בו לכן אין צורך לחומרה מטורפת אומנם הפוטושופ לדעתי דורש כמה שיותר זכרון RAM

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים