עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SeaMonster,

המחשב עבד מצויין ובלי שום בעיות עד אתמול. באתי להדליק אותו והוא לא נדלק, חיברתי את המטען וגם החיווי של הטעינה לא נדלק! הדבר היחידי שנדלק כאשר אני מחבר את המטען זה הלד ליד שקע הטעינה. אני מפספס פה משהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. המחשב ישמש אותי לסרטים FHD ,משחקים על הגדרות גבוהות מבחינה גריפת כמובן וכו'.. האם אתם חושבים שניתן לייעל את המפרט הנ"ל? : מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 מחיר: ₪725 לוח אם: Gigabyte GA-880GA-UD3H כמות: 1 מחיר: ₪522 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 מחיר: ₪432 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 מחיר: ₪31 ספק כוח: Thermaltake ST 700W Litepower A.PFC כמות: 1 מחיר: ₪412 זיכרון: A-Data 4GB Kit 2GBx2 DDR3-1600 G-Series (Gaming) כמות: 1 מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avz,

שלום יש לי מחשב נייד HP COMPAQ EVO N1020E . אם אני סוגר את המכסה שלו כאשר המחשב לא כבוי אני לא מצליח "להעיר" אותו לאחר שאני פותח חזרה את המכסה. זה כאילו הוא במצב של שומר מסך אבל הוא לא חוזר למצב עבודה. מכיוון שהמחשב חדש אצלי (רכשתי אותו משומש) אני לא יודע האם צריך לעשות פעולה מסויימת כדי להחזיר אותו למצב עבודה או לשנות משהו בהגדרות או שהוא פשוט מקולקל. אודה לעצותיכם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מקורות: http://tech.walla.co.il/?w=/4009/1835893 http://www.sony.co.uk/product/vn-z-series/tab/overview

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש כמה דגמים של HP שראיתי, ויש גם לטושיבה כמה דגמים נחמדים הבנתי ש 6500 של אינטל זה מיינסטרים ואני רוצה קצת מעל זה משהו כמו 8600P/T עכשיו בנוגע לכרטיסי מסך איך יודעים שכרטיס הוא טוב? הרי זה לא אותו דגם במקביל למחשב... תודה לכל העוזרים. אגב איך הניידים של GIGABYTE? יש כאלו עם מפרטים מאוד חזקים במחירים נמוכים... זה לקחת סיכון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: 04-6274006 טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8GHz L2 3Mb L3 6Mb AM3 Box 842 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset AM3 535 ש"ח 1 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz 343 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 499 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4650 1Gb DDR2 PCI-e Model S4651GD2H 345 ש"ח 1 Samsung DVD ROM X 16 Black 119 ש"ח 1 Gigabyte Setto 1000 2X120 FAN Black 298 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 615 ש"ח סה"כ 3,596 ש"ח או פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תודה מראש. מפרט הפנסוניק (במחיר של כ 7800ש"ח כולל מעמ, ויסטה ו3 שנות אחריות): Mobile Computing Intel® Centrino® 2 with vPro™ technology Platform – Intel® Core™ 2 Duo processor SP9400 (2.40GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB) – Mobile Intel® GS45 Express Chipset – Intel® Wireless WiFi link 5100 AGN Network Connection (supporting 802.11a/b/g, n draft 2.0 compliant) OS Genuine Windows Vista® Business Service Pack 1 (including XP Downgrade License) or Genuine Windows® XP Professional (Downgrade Service with Vista® License) RAM 2GB (DDR2-533 SDRAM, max. 4GB) Graphic Chip Intel® GS45 graphics controller, UMA (Win XP: max. 1024MB; Win Vista: max. 1551MB with additional 2GB memory) HD…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shaulh,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל, רק אם זה ממש הכרחי .2 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) המחשב ישמש כתחנת עבודה עם התוכנות הבאות: Pro e 5 , Cero 2 , solidworks אופן שימוש כבד, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא רללונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4 . האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

9. Started by palpatine66,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop,illustrator,3dmax,maya ירוץ על רזולוציה 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך מערכת הפעלה או מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=77536 ויש לי עוד שאלה לגבי אמינות האתר מכיוון שחבר שלי הזמין מהם מחשב חדש לפני 3 חודשים והגיע אליו כרטיס מסך שלא עבד לאחר תקופה של שבוע ( התקלקל ).. עכשיו הוא סיפר לי שהוא התווכח איתם במשך זמן ולבסוף הם תיקנו לו בחינם. אני מפחד שזה יקרה לי, ובמידה אם יש מישהו שקנה משם שיכול לתת חוות דעת אני אשמח. תודה וערב טוב !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by man_,

אהלן, אני מתכנן להחליף את המחשב בתקופה הקרובה, והתחלתי לשוטט ולבדוק איך אני משיג מקסימום ביצועים במסגרת התקציב שלי שעומד על 5000 (עם חריגה של כמה מאות בודדות של שקלים). מההתרשמות שלי מהפורום יש פה חבר'ה מקצועיים שמבינים עניין, ולכן פניתי לקטגוריית "מחשבים מומלצים", שם מצאתי את שני המפרטים הבאים: 1. תחת מקסימום גיימינג מינימום מחיר: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/22 , שעולה 4450 ש"ח 2. תחת משחקים (גיימינג) http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 , שעולה 5440 אני סבור ששני המפרטים חכמים ויעילים, אבל יש לי כמה שאלות: א. עד כמה כונן הSSD נחוץ ? האם ארגיש בהבדל בהרצת משחקים/בעבודה השוטפת ? לא עדיף להשקיע את ה400 שקלים האלה במעבד חזק יותר (או שפשוט לחסוך אותם)…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, Lenovo 50-70 מתאים לצרכים שלי, אבל אומרים שהוא פולט הרבה חום. האם זה צריך להטריד אותי? האם זה פוגע בתקינות שלו? קישור לפרטים מדויקים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. כולל מסך צורב DVD

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המפרט הוא : AMD ATHLON XP 2400 + FANAIUHB 0248UPAW : מעבד EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 : לוח אם GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra : זיכרון WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version : דיסק קשיח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB : כרטיס מסך VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD : קירור למעבד תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני רוצה להזמין את המחשב הנ"ל בזיגזאג מחשבים מה אתם אומרים על המפרט האם יש משהו להחילף\ לשפר? כי אני די מתלבט בקשר לספק כוח אם הוא טוב... : AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL- 1,220 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL- 1,461 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC- 362 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA- 429 Thermaltake Extreme VOLCANO 12- 169 זיכרון 1024 מגה 400 מגה הרץ של TWINMOSS יש לי כבר בבית לוח- אם EPOX K8DAJ כך גם מארז.... תודה לכל העוזרים אל תתבישו להציע!!!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. -------------------------------------------------------------------------------- היי חבר'ה כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב קטן שאוכל לשים בתיק צד שלי מצורפת תמונה (ושמתי גם את הדל שלי 15 אינץ' להשוואה): http://www.cue.co.il/i/cue-3mr5ps8h54.jpg מאז CES חשבתי לקנות את ה VAIO P יש לו עיצוב מהמם, הוא קל מאוד לעומת נטבוקים אחרים, ויש לו גם אחלה ביצועים הבעיה היחידה איתו היא המחיר.. 900 פאקינג דולר! עכשיו יש לי שותף עסקי שטס לארה"ב במהלך מרץ ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יקנה לי משהו, ישר חשבתי על ה P. ההשתתפות שלי תהיה חצי מהמחיר, דהיינו 450$ השאלה אם שווה לקנות אותו בהתחשב בזה שזה עולה יל רק 450$ או שעדיף לי לקחת נטבוקים אחרים שעולים פחות עכשיו כמו שאמרתי ה2 שיקולים שלי שבגללם אהבת…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב נייד compaq presario 2100, ואני רוצה לקנות מטען לרכב האם יש סיכון(לא מבחינת הקנייה, אלא בשימוש) בלקנות את המטען הזה לדוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150312139248&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אוקי, שלום חברים ויום טוב לכם, וגמר חתימה טובה קיצור להודעה הזו (זה לעצמי תתעלמו):http://tinyurl.com/48zz9c יצאתי מפה לפני חודשים אם מפרט, מאז הטכנאי שלי נפל מקצה הכוכב או היגר לסין כדי לסחור באיברים, בכל מקרה עברו חודשים, המפרט התיישן, עכשיו אני כנראה אקנה מחנות (שאתם כמובן תרשמו במפרט מהי). אני צריך מחשב לעבודה בהכל, משחקים לVMWARE לWORD לסוליטר ואינטרנט למשחקים רצחנים (מעדיף לא להתפשר על FPS) מעבד 4 ליבות, אין פה ויכוח, אתם רוצים להתווכח איתי, לכו בבקשה דיסק קשיח גדול יועיל (כאילו מעל הממוצע של 500GB יהיה נחמד) אני צריך הכול חוץ מרמקולים, יש לי JBL ALIEN RESPAWN 2.1 שאני אוהב, ז"א מסך צורב מחשב קומפלט עכבר מקלדת. אני אעדיף מקלדת ועכבר אלחוטים, החלטתי שזה טיפשי כ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by א,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15323 האם תהיה בעיה עם סרטי HD?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lidorkalfa,

מארז Cooler master Elite 370 מעבד AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz כ.מסך ATI Radeon HIS 6870 1GB זיכרון G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 קירור Scythe Cooler Mugen 2 ספק ANTEC Truepower Trio 550W המחשב אצלי פלוס מינוס שנה, שמור כמו חדש.. מה השווי שלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by msacco,

טוב אז אני חושב לשדרג את המחשב בתקציב של סביבות 2000-2400 כי הוא טיפה ישן: עכשיו אני לא ממש בטוח מה שווה לי, לשדרג את המפרט הנוכחי?(שדרוג מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ועקב זה גם ספק כי כנראה צריך יותר וואט ושלי ישן) או כבר להשקיע עוד 500 שקל ולקנות מחשב חדש לגמרי? בעיקרון מבחינת שדרוג חשבתי על המפרט הזה במקרה ואני משדרג ולא קונה חדש: [table][tr][td] [/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] סה"כ יוצא 2250. וגם כמה שאלות : 1.יש צורך להחליף ספק? 2.יש צורך לקנות מאווררים חדשים? תודה לעוזרים. [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yamamoto,

אני טס בעוד שבועיים לברצלונה והחלטתי לקנות נייד זה יהיה הנייד הראשון שלי ולפי מה שהספקתי לבדוק הניידים זולים יותר בחו"ל בערך ב1500 שקל מה גם שיש שם דגמים שאין בארץ או שקשה להשיג כמו למשל samsung series 7 chronos בכל אופן אני מחפש מחשב עם מינימום 6 גיגה זיכרון ומעבד i7 (מוכן להתפשר על i5 אם חייב) מסך 15.6 לפחות עם רזולוציה גבוהה. ודיסק מהיר (לא חייב SSD אבל מוותר על נפח לטובת מהירות) מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה בעיצוב מינימלי אלגנטי ושלא ירגיש פלסטיקי מידי כמו chronos של samsung אני לא אוהב עיצובים מסיביים ומסגרת מסך עבה מידי אין לי צורך במערכת הפעלה אם זה עולה כסף אז מה דעתכם יש משהו שיתאים לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asafyco,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיימת תושבת למחשב נייד N3010 של DELL. רכשתי את המחשב באוגוסט ואני מאוד מרוצה, אבל לא מצליח למצוא לו תושבת. משיהו יודע אם קיים ואיפה לחפש? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by azaz,

שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד חדש-עלה 2000 ש"ח. ---- עכשיו רציתי לקבוע שומר מסך וזה רושם לי: שומר מסך אינו יכול לפעול מאחר שדרוש לו כרטיס מסך חדש יותר או כרטיס מסך התואם ל-Direct3D . עכשיו אם זה רושם על שומר מסך את זה אני מתאר לעצמי ששום משחק גם לא יעבוד לי. פרטים: המחשב של חברת טושיבה+יש לו direct X 11 על ווינדוס 7. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. אמממ זה מוזר כי בסירטונים ביוטיוב לדוגמא רואים באמת באיכות מעולה. אז זה או הכרטיס מסך חלש או צריך לעדכן דרייבר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avivboker,

יעדים: כמו רובנו פה אני מאמין- לרוב שימוש רגיל אינטרנט שירים סרטים HD... מידי פעם משחקים (רצוי שעל איכות גבוהה בכל זאת צריך לנצל את המסך DELL U2713H ) קצת תוכנות עריכה (פוטושופ , אילוסטרייטור ) לא יותר מידי, לצורכי לימוד (סטודנט) לא מתוכונן עובר קלוק, העדפה למוצרי היי אנד, כי פעם ב-כ 4-5 שנים קונים מחשב ולא מעוניין להתעסק בשדרוגים כאלה ואחרים וזהו. מה דעתכם -הצעות ייעול שיפור יתקבלו בברכה מעבד : Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור למעבד: עדיין לא הוחלט,דגש על שקטט... ועם יהיה נמוך זה יהיה נחמד(לא מתוכנן עובר קלוק..!) לוח אם : Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600 זיכרונות : G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.